Kuinka ansaita rahaa blogin kanssa vuonna 2019. Viisi tapaa selitetty.

Haluatko luoda syventävän oppimiskokemuksen opettamaan opiskelijoillesi erilaisilla pelaamismenetelmillä? Koska suuret hakukoneet, kuten Google, voivat lähettää sinulle käytännöllisesti rajoittamattoman määrän ilmaista, orgaanista liikennettä - jos luot sisältöä, joka ansaitsee korkean hakutuloksen. Mutta joskus budjetissa ei ole tarkoitus säästää rahaa. Tuomme sinulle parasta ja laillista työtä kotitöistä digitaalisille paimentolaisille, millennials, oleskelu kotona äidit, korkeakouluopiskelijat, opiskelijat, eläkeläiset, äidit, isät, osa-aikaiset työntekijät ja kaikki, jotka rakastavat työskentelemään etäyhteydessä ja ansaitsemaan ylimääräistä rahaa verkossa. Ajattele yleisöäsi ja sitä, mikä heitä ajaa. Laskein keikan vieraslähettämällä ilmaiseksi. Tämä saattaa vaikuttaa itsestään selvältä, mutta liian usein ihmisillä on epäonnistuminen oireyhtymän käynnistämisessä. Käyttämällä BTOP42: ta kassalla säästät 42% kaikista isännöintipaketeista, pituudesta riippumatta.

Kuten mikä tahansa ammatti, ja bloggaaminen on ammatti, on kriittistä investoida ammatilliseen koulutukseen, jotta taitosi pysyvät terävinä ja ajan tasalla sekä oppia uusimmista ansaintavaihtoehdoista.

Ansaitaksesi tuloja podcastingista voit aloittaa sponsorointien vastaanottamisen podcastien suorittamiseksi. Viimeinen asia, jonka haluan jättää teille, on hyvin yksinkertainen matematiikka. Kuinka sijoittaa bitcoiniin: vinkkejä ennen bitcoin-sijoitusten tekemistä, he ovat tavallista riskialttiimpia. Tämä vie enemmän teknisiä taitoja, mutta aloittaminen ei ole liian vaikeaa. Olen bloginnut nyt neljä vuotta ja minulla on jopa useita blogeja. Kuitenkin, jos työskennellään omistautuneesti ja johdonmukaisesti, se on mahdollista. Kahden vuoden ajan en yrittänyt ansaita rahaa blogissa.

Noin 100 ihmistä viikossa tavoittaa tapaamaan ja pyytää minua lisäämään viestinsä Millennial Money -sivulle. Mitä enemmän yhteisösi on vaikuttunut kirjoittamasi kirjoitukseen, sitä suurempia voitot ovat. Tämä on sivusto, joka maksaa sinulle suorittaa erilaisia ​​online-tehtäviä. Nielson Digital - Lataa tämä sovellus ja anna sen toimia taustalla tulopotentiaali: Esimerkiksi tässä on tilannekuva Bluehost -yhtiön tytäryhtiötuotteistani helmikuussa 2019, jolloin sain 43 510 dollaria. Keskustelen siitä, kuinka teen tämän yksityiskohtaisemmin täällä.

Aloita Ansaitse Blogiisi Tytäryhtiömarkkinointi

Kilpailun myös ihmisiä, kuten Darren Rowse, Amy Lynn Andrews ja Neil Patel. Muista, että kun käytät Google Adsensea, sinulla ei ole paljon hallintaa blogissasi mainostamasi suhteen. Rahasuunnitelma. Tämä edellyttää kysyttyjen verkkosivustojen tyypin ja niiden hinnoittelun ja myymisen tuntemusta. 6 kertaa parempi kuin maksettu liikenne.

Harjoittavatko he tietyissä sosiaalisissa verkostoissa? Sitä ei ole paljon yhden kuukauden ajan, mutta se oli vasta alku. Vakavuus - vakavuus 0.4.24 -asiakirjat, alustan operaattorit ovat jo määrittäneet omat asetukset jokaiselle käyttäjälle, joka on työskennellyt heidän hyväkseen aiemmin (ja toivottavasti toimii myös tulevaisuudessa). Ok, olen ehkä hieman puolueellinen tähän. Oikoluvun sisältö Kyllä, saat todellakin palkan muiden ihmisten työskentelyn tarkistamisesta ja muokkaamisesta. Kyllä, voit lopulta saada paikan, jossa ansaitset passiivisia tuloja tytäryhtiömarkkinoinnin, kurssien, mainostulojen ja digitaalisten tuotteiden kanssa, mutta se voi viedä vuosia. Tein henkilökohtaisesti paljon freelance-kirjoittamista, kun aloin puolella hälinästä, ja ansaitsin rutiininomaisesti yli 1000 dollaria kuukaudessa puolella.

 • Vaikka yritän tasapainottaa työtä ja puolellani hälinää, suuri osa tästä rahasta oli aika passiivista.
 • Upea esimerkki tästä on esillä LoanBuddyssa, jonka bloggaajat/podcasterit Robert Farrington ja Ryan Inman yhdessä perustivat.
 • Dokumentoimalla matkamme haluamme osoittaa ihmisille, että hekin voivat kasvattaa omaa online-liiketoimintaa, Internet tarjoaa valtavan tilaisuuden jokaiselle, joka haluaa käyttää sitä.
 • Sivustolla on nyt yli tuhat artikkelia, ja siellä on paljon pysyvää, ja siellä on aina jotain uutta.
 • Kun olet vasta aloittamassa, suurin osa ihmisistä liittyy Google Adsensen mainosverkostoon, koska liikennevaatimuksia ei ole.
 • Nykyään on kaikenlaisia ​​naisia, jotka kutsuvat itseään pomobabeiksi, mutta Chiara on oikeastaan ​​yksi.
 • Kasvata Pinterestini seuraavan 500 kuukaudessa.

Freelance-kirjoittaminen

Verkkoseminaari on samanlainen kuin verkkokurssi, mutta se on reaaliaikainen ja sisältää usein kysymys- ja vastausosion lopussa. Koska et omista sitä. Kysy kommentteja koskevista kysymyksistäsi, jotta se voi auttaa muita. Mainosten hallinta WordPressissä on helppoa Google AdSense -sovelluksen avulla.

Ansaitse Blogging-ponnisteluistasi vaarantamatta luovuuttasi

Aivan kuten kiinteistövälitys, blogejen ja verkkosivustojen selaaminen on todellinen liike. Olen auttanut yli 700 äitiä tällä kurssilla ja haluaisin auttaa myös sinua. Vaikka olen ansainnut hyvin vähän rahaa Millennial Money Minutes-podcastista, olen sisällyttänyt podcastimainokset osana myymiäni tuotemerkkikumppanuuksia. Epäonnistuminen on massiivinen osa liiketoimintaa. Ennen aloittamista sinun on tutkittava ja etsittävä, etsivätkö ihmiset aiheitasi ja maksavatko ratkaisut. Saat yhden päivässä 7 päivän ajan!

Lue kuinka aloitat TaskRabbit-sovelluksessa. Ei huono tapa ansaita rahaa blogointiin, eikö niin? Seuraa näitä työpaikkataulukoita twitterissä, niin saat tietoa uusista työpaikoista: Hänen kurssilla opit:

Käynnistä Podcast

Myynnin asiantuntija ja verkkoyrittäjä, joka auttaa ihmisiä saamaan palkkaa tehdäkseni mitä rakastaa! Mistä tahansa aiheesta kirjoitat, haluat, että ihmiset ajattelevat sinun olevan täysin järkevää, koska olet aiheen viranomainen. Onko sinulla jotain, josta olet intohimoinen? Se on kaunis verkkokaupan rakentaja. Mitä aiot tehdä saadaksesi ne sivustoosi?

10 Parasta Yrityssovellusta Yrittäjille

On olemassa useita tapoja, joilla bloggaajat voivat ansaita elantonsa verkossa. Ja kun sanon hyvää rahaa, tarkoitan sitä todella - tiedän omasta henkilökohtaisesta kokemuksestani! Jos olet teknisesti taipuvaisempi, voit tulla WordPress-kehittäjäksi tai -suunnittelijaksi ansaitaksesi rahaa verkossa. En vain nauttinut päivittäisestä juorusta, mutta myös rakastin hänen kirjoituksensa rentoutta ja henkilökohtaista luonnetta. Heidän on sanottava seuraavaa:

Maksut tulevat yleensä 30–90 päivää kuukauden viimeisen päivän jälkeen. Jos välität blogistasi ja sen menestyksestä, nämä strategiat ja työkalut opastavat sinua oikeaan suuntaan ja alkavat ansaita rahaa nopeasti. Päinvastoin, jos et luo heille arvoa ja yrität tarjota tarjousta, kukaan ei välitä siitä, joten sinulle ei tule tuloja. Vuoden 2019 7 parasta penny-osakevälittäjää, tätä postitusta varten meillä on robo-neuvonantajat ja online-välittäjät yhdessä, jotta asiat olisivat yksinkertaisia. Olen tavannut useita kirjailijoita, joita et ole koskaan kuullut, jotka myyvät vuosittain tonnia e-kirjoja Amazonilla. Aloita oma YouTube-kanavasi. YouTube-kanavaa ei tarvitse määritellä, koska se on maailman toiseksi suurin verkkosivusto, aivan Facebookin vieressä. Tämä sosiaalisen median vaikutus yhdessä paikallisen myynnin kanssa on muodostanut valtaosan liiketoiminnastamme tähän mennessä. Se on tapa, jolla voit ansaita rahaa mainostamalla tiettyjä tuotteita tai palveluita verkkosivustollasi prosenttiosuudella palkkiosta myynnistä.

Oikeilla blogeilla (varsinkin jos olet seurannut oppaani blogin nimeämiseksi luovasti), mainokset voivat olla uskomattoman helppo tapa saada brändin nimi julkisen silmän eteen. Jotkut bloggaajat ansaitsevat paljon rahaa tällä tavalla. Monet yritykset luovat verkkosivun, mutta sitten he vain antavat sen istua. Molemmat vievät vuosia (kyllä, sanoin vuosia) opiskelua päällikön suorittamiseen, mutta voit alkaa saada melko kunnollista liikennettä vain muutaman kuukauden opiskelun ja harjoituksen jälkeen. Annan vapaa rahaa, yksi päätavoitteemme on auttaa ihmisiä löytämään parhaat tarjoukset talouden parantamiseksi. Nyt freelance-kirjoittajaksi tuleminen voisi olla sinun laukaus auttaa muita merkkejä, startup-yrityksiä ja bloggaajia tekemään sama asia. Tämä viesti sisältää tytäryhtiölinkejä, mikä tarkoittaa, että voin saada pienen palkkiot veloituksetta sinulle, jos ostat linkin kautta. 2. asteen LinkedIn-yhteydet ovat parempia kuin 3. - ja jos sinulla on keskinäistä yhteyttä, vielä parempi.

Tytäryhtiömarkkinointivaihtoehto voi vaatia 25 000-50 000 + kuukausittain sivuston kävijöitä; konsultointivaihtoehto vaatii vain vähän asiantuntemusta ja myyntisuppilon.

Kuinka Valita Kannattava Blogin Markkinarako

Tee siitä ikimuistoinen ja he levittävät sinulle sanan. Ota selvää, mitkä verkkoympäristöt toimivat parhaiten palkatun työn löytämiseen ja kuinka niitä käytetään. Rakastan tehdä asioita PHP: ssä, blogoida ja kirjoittaa artikkeleita.

Twitterin seuraajat 7 818.

Esimerkiksi Internet-markkinoija Brian Dean ylläpitää onnistunutta SEO-jäsenyyssivustoa nimeltään SEOThatWorks. Tämä voidaan tehdä helposti suppilojen tai verkkosivustosi kautta. Pidä 100% mainostuloista myymällä suoria mainoksia liittymättä mainosverkostoihin, kuten Google AdSense. Tässä ovat suositellut WordPress-viiden parhaan foorumin laajennukset. Facebook-faneja 2 594. Kun ostat SEO-kurssin, haluat siirtyä hämmennyksestä ja Googlen huomiotta jättämisestä (kohta A) kilpailuehtoihin sijoittamiseen ja liikenteen saamiseen.

Osta Ja Myy Verkkosivustojen Verkkotunnuksia

Etsy Shop -palvelupotentiaali: Älä ole sen taiteilijan seuraava uhri. Siksi lukijasi ostavat todennäköisemmin tuotteen, josta annat arvostelun. Kun keskityt sähköpostisivun luomiseen, annat itsellesi ilmaisen hallinnan ansaitaksesi niin paljon rahaa kuin haluat.

Jos kävijä tulee sivustollesi ja et anna sinulle heidän sähköpostiosoitettaan, heidän mahdollisuudet palata ovat lähes nolla. On syytä, miksi siellä on niin paljon "miten ansaita rahaa" -blogia. Luo ensin auktoriteetti ja uskottavuus.

Sen avulla voit nopeasti lisätä linkkejä viesteihin, luoda merkkisiä linkkejä, korvata avainsanat automaattisesti linkkeihin ja jopa nähdä, kuinka kukin linkki toimii sivustollasi. Tämä johtuu siitä, että rahankäynnin oppiminen ei ole vain loistavan sisällön kirjoittamista. Aion näyttää sinulle 21 joustavasti eniten palkattua bloggaajaa, jotka tekevät suuria rahaa kaikenlaisissa kapeissa. Luo virussisältöä Virussisällön luominen auttaa sinua pääsemään uusille markkinoille ja lisäämään lukijakuntaasi. Kun ajattelet kuinka ansaita rahaa blogointiin, mainonta on usein ensimmäinen mieleen tuleva asia. Jotta voit alkaa tuottaa rahaa blogistasi, sinun on ensin käytettävä rahaa siihen saadaksesi sen käytöstä.

 • Vaihtoehtoisesti saadaksesi käsityksen siitä, kuinka hyvin sivustosi menee pyrkiessään ansaitsemaan rahaa bloggaamiseen, voit ottaa blogin kokonaistulot tietyltä ajanjaksolta ja jakaa ne tietyn ajanjakson tuottamien tulojen määrällä - Annan sinulle keskimääräisen arvon (valuutassasi) jokaiselle blogin lukijalle.
 • Katso kaikki parhaat resurssit blogiisi!
 • Ei ole mitään syytä kirjoittaa, jos kukaan ei tule lukemaan blogiasi!
 • Ainoa asia, jota pahoittelen, ei ole alkamassa aikaisemmin.

Mene Eteenpäin Ja Ansaitse Rahaa!

Kun vuokraat putkimiehen, haluat siirtyä tukkeutuneesta, täynnä käymälästä (kohta A) normaalisti toimivaan wc: hen (kohta B). Sama asia kun haluat olla bloggaaja. Hyödynnä sitä, mitä sosiaalinen media voi tehdä blogiisi! Jos tarvitset rahaa heti, blogin luominen ei ehkä ole paras vaihtoehto, mutta sinun ei pidä lannistaa.

Kesti minut ikuisesti oppiakseni tämän.

Luo Ja Myy Puuntyöstöä

Esimerkiksi BestMark lähettää sekkejä kahdesti kuukaudessa ja maksu maksetaan yleensä kolme tai neljä viikkoa mysteerikaupan valmistuttua. Suusanallisesti tulee olemaan tärkeä rooli markkinointipyrkimyksissäsi, koska luokkien ottaminen on jotain, mitä ystävät haluavat tehdä yhdessä. Toivon, että luit tämän artikkelin ja ajattelet sen olevan mahdollista. Kaikki kortit eivät tuota tarjouksia. Tätä tein vierasvierailuni Living For Naptime -sivustolla ja tein tytäryhtiöille tuloja! Itse asiassa yksi syy miksi loin Este.

Sivustomme

Tee sisällöstäsi hyödyllistä, mielenkiintoista ja kiinnostavaa, jotta lukijat löytävät arvoasi blogiisi. Jos olet siirtynyt tähän kohtaan etkä ole vielä tehnyt kahta ensimmäistä vaihetta, palaa takaisin ja tee ne! Sitten sinun on haettava ja hyväksyttävä tytäryhtiömarkkinointiverkostossa, kuten CJ Affiliates, ShareASale, FlexOffers tai Amazon Associates. On tiettyjä asioita, jotka voit (ja pitäisi tehdä) ansaitaksesi rahaa blogiisi. Elokuu 2019Facebook-fanit 198. Tunnetko WordPressin, laajennukset ja muut? Jos voisin nostaa minkä tahansa maailman verkkosivuston osallistuakseen vierasviestiin, kuka ottaisi minut vakavasti alusta alkaen?

Se on myös hyvä paikka saada tarvittaessa teknistä tukea. DreamHost sisältää mukautetun ohjauspaneelin, jonka useimpien käyttäjien on helppo navigoida. Terveys- ja hyvinvointisuunnitelmat ovat toinen hieno esimerkki siitä, miten voit ansaita rahaa bloggaamisessa toisella kapealla verkkokurssin avulla. Konsultointi on loistava tapa ansaita rahaa blogiisi. Muista kuitenkin, että hallituksen omistajat saavat paljon näitä pyyntöjä.

Tuotteista sosiaalisiin innovaatioihin haluan valita parhaat ratkaisumme ja varmistaa, että ihmiset tietävät siitä. ”Tämän seurauksena yritin myydä verkkosivustoa kesäkuusta 2019 helmikuuhun 2019. Automatisoidun kauppajärjestelmän rakentaminen oman kodin mukavuudesta, sinun ei tarvitse kuitenkaan saada teknistä tietoa heti. 8 nopeaa ja helppoa tapaa ansaita rahaa kotoa, sinulla on 100-prosenttinen hallinta teoksesi hinnassa. Useimmat taiteilijat ansaitsevat kotiinsa 10–30 prosenttia vähittäismyyntihinnasta. Mutta sinun on oltava varovainen valittujen mainosten suhteen blogiisi, koska epäolennaisten mainosten saaminen ei tuota tuloksia. Joka tapauksessa virtuaalisen huippukokouksen luominen on todennäköisesti pääasiallinen painopiste vuosineljänneksellä. Toivon, että olisin päästänyt irti kaikista peloista ja työntänyt syrjään kaikki hukku.

Myy tavarat Etsyllä

Tämä on loistava tapa saada nastat useamman ihmisen eteen, jos sinulla on pieni määrä seuraajia. Affiliate-markkinointi on yksi helpoimmista tavoista ansaita rahaa blogiisi. Tapa, jolla se toimii, kirjaudun heidän kumppaniohjelmaansa ja he tarjoavat minulle linkit ja bannerit, joita sivustolla näyttää. Suurimman osan ajasta näen sähköpostikurssien käyttävän sähkömagneeteina, mutta voit tarjota heille hyvin palkatun infotuotteen. Hanki binaarisen vaihtoehdon signaaleja, optionrobot ylläpitää sekä omaa verkko- että sovellusalustaa. Yksi helppo tapa on tarkistaa SpyFun avulla, mitkä mainostajat kuluttavat markkinarakoa. Pohjimmiltaan sivustolinkit ovat signaali hakukoneille, että muut takaavat sisällöllesi. Nämä yritykset lähettävät sinulle puhelimen, ja yleensä kirjaudut heidän ohjelmistoon tietokoneesi kautta kotona.

Jos Haluat Ansaita Rahaa Blogointiin... Sinun On Kirjoitettava (johdonmukaisesti)

Näin rakennat yleisön, ja tietysti, mitä suurempi yleisö on, sitä suuremmat ovat mahdollisuutesi tehdä joitain vakavia rahablogeja. Toivon, että tämä artikkeli auttoi sinua oppimaan ansaitsemaan rahablogistamista vuonna 2019. Tämä voi vaatia joidenkin viestien voimakasta muuttamista - se on okei. Hanki korjauksesi huolehtimalla muiden ihmisten houkutuksista - ja maksa siitä. Olen kokonaismatkustajajäsen, ja olemme paljon maasta. Varmista vain, että tilisi vuokraaminen on sallittua, jos olet vuokralainen tai kuulut talonomistajayhdistykseen.

Olen myös kirjoittanut laajasti aiheesta, joten muista tarkistaa nämä viestit.

Anna minun selittää. Kuinka löytää oikeita töitä kotona, jos asut muiden ihmisten kanssa, on tärkeää, että ilmoitat kaikille siellä kaikille uudesta projektistasi. Sitten voit hakea rahaa projektille joukkorahoitusalustoilla, kuten Kickstarter. Saan niin paljon sähköposteja päivässä, että roskapostin tarkistaminen ei ole ensisijaista.

Keskity tässä tapauksessa siihen, kumpi on hallitseva.

Suunnistus

Aseta joitain tavoitteita ja työskentele niiden puolesta! Hyvä, kirjoita Amazon ja osta haluamasi tuotteet ja myy edelleen. Voit myös siirtyä tytäryhtiömarkkinointiin, jos olet löytänyt hienoja tuotteita ja palveluita, joita voit suositella yleisöllesi. Jos teet koruja tai käsitöitä, voit tarjota omia tuotteita myyntiin heti.