Parhaat Kansainvälisen Kauppaoikeuden Verkkokurssit 2019/2020

2 Selitä, miksi kansainvälistyminen voi olla sopiva liiketoimintavaihtoehto 2. Opiskelija oppii liiketoiminnan suunnittelun peruselementit, markkinointikonseptin ja markkinointisekoituksen pääelementit. Voit napsauttaa mitä tahansa ammattia nähdäksesi yksityiskohdat koulutustasosta, palkoista ja työllisyystiedoista. 1 Selitä asianmukaisen liiketoiminnan suunnittelun merkitys 1. Sähköposti, kuriiri, puhelin ovat tärkeitä viestintävälineitä Birchamin yliopiston kanssa, joilla on tärkeä rooli tämän opinto-ohjelman etenemisessä ja tukemisessa. Koko GTC-sertifioinnin hinta on 1 499 dollaria. Asiantuntija, kandidaatin, maisterin, tohtori - Kansainvälinen kauppa verkossa etäopiskelun kautta. Lisätietoja tästä ohjelmasta on osoitteessa

Kurssi tutkii kaupallisia verkkopalveluita. Jos päätät milloin tahansa henkilökohtaisten tietojen antamisen jälkeen, että et enää halua meidän hallitsevan tai käyttävän näitä tietoja, tai jos tiedot vanhentuvat, voit ilmoittaa meille, ja me poistamme tai oikaistamme tiedot kohtuullisessa ajassa. Verkkokurssi on tietty opiskelu tiettynä aineena, jossa oppitunnit tarjotaan Internetin kautta. Opiskelijoita voidaan joutua suorittamaan onnistuneesti korkeakoulun menestyskurssi (CPD150 tai CPD/AAA115) kahden ensimmäisen lukukauden aikana MCCCD Collegessa. Tyypillisesti keskimääräinen osallistuja kestää noin vuoden koko ohjelman suorittamiseen. Jokainen yritys, joka tuo tai vie lopputuotteita tai raaka-aineita, työllistää ihmisiä hallitsemaan kansainvälistä kauppaa.

 • Liity WTC Winnipegiin ja työskentele teollisuuden johtajien kanssa kokonaisvaltaisen vientisuunnitelman laatimiseksi ja aloita sen täytäntöönpano.
 • Oppikirjoja ei tarvita - kaikki lukumateriaalit sisältyvät kurssiin tai ovat helposti saatavilla olevia web-linkkejä.
 • Näiden 4 kurssiyksikön suoritettuaan sinulle myönnetään digitaalinen suoritustaso.
 • Ota yhteyttä jokaiseen koulutuksen tarjoajaan saadaksesi lisätietoja.
 • Kansainvälisen kaupan ohjelman onnistunut loppuun saattaminen voi johtaa työllisyyteen monissa eri ammateissa ja toimialoilla.

Jos olet kiinnostunut eri maiden talouksista ja kuinka ne toimivat yhdessä, niin kansainvälisen kaupan maisteri voi olla etsimäsi koulutus. WTO: n verkko-oppimiskurssit ovat ainutlaatuinen tilaisuus osallistujille parantaa kauppaan liittyvää tietämystäsi mistä tahansa ja milloin tahansa. Kurssilla tarkastellaan kansainvälisen liiketoimintaoikeuden lähteitä, vertailevaa lakia Yhdysvaltojen, Meksikon ja muiden tärkeimpien kauppakumppanien keskuudessa, lainvalintaa kansainvälisissä liiketaloudellisissa riita-asioissa, ulkomaisten hallitusten kanssa käydyssä liiketoiminnassa esiintyviä erityiskysymyksiä, kansainvälistä myyntiä koskevaa lakia ja tavaroiden lähettäminen ja kansainvälinen immateriaalioikeuksien suoja. Opiskelijalta voidaan evätä lupa edetä opinto-ohjelmassaan, jos kaikkia maksuja ei ole maksettu kokonaan. Jokaisesta moduulista saat myös kätevän monisteen, joka kattaa videon pääpisteet. Internet-palvelimien ja lokien normaalin toiminnan kautta kerätyt tilastolliset ja analyyttiset tiedot tarjoavat meille yleisiä eikä yksilöitäviä tietoja. Käynnistetään kansainvälisten kauppojen hallinta, painottaen edustusta, jakelua, franchising-sopimuksia, tuontia/vientiä ja lisensointia. Maksusuunnitelmat ovat saatavilla pyynnöstä enintään 24 kuukausieränä.

• Koko IFC: n kansainvälisen kaupan rahoituksen verkko-opiskelukurssi:

Hanki Parempia Liiketoimintataitoja Näiden Online-kurssien Avulla

ECTS-opintopisteet - täydennyskoulutus - Lisätietoja. Opiskelija tutkii kansainvälisen markkinoinnin mullistavia pääsuuntauksia, kansainvälisten yritysten muuttumista globaaleiksi yrityksiksi ja verkkokaupan kasvavaa roolia. Jos kiinnostuksesi koskee tiettyä alaa, kuten rahoitusta, kirjanpitoa tai lakia, voit tarkistaa, onko jollakin korkeakouluilla tai yliopistoilla, jotka tarjoavat kyseisten alojen ohjelmia, kansainväliseen kauppaan liittyvä erityisohjelma. Luentomonisteita järjestetään 11 ​​istunnolle, ja ne kattavat sellaisia ​​aiheita kuin globaalin liiketoiminnan rakentaminen, muuttuva globaali maisema, laajeneminen uusilta alueilta ja globaali johtajuus. Vai käyttääkö yrityksesi tulliasioitsijoita ja välittäjiä auttamaan kauppaa EU: n kanssa? 3 Tunnista suuntaukset Euroopan unionin tulevassa kehityksessä 3. Kurssi antaa opiskelijoille mahdollisuuden saavuttaa käytännön kansainvälisen kaupan taidot ja tiedot, jotka johtavat akkreditoituun sertifiointiin maailman tehokkaimmista viejämaista.

Siksi kansainvälisen markkinointipäätöksen tekeminen on yleensä haastavampaa.

Suositut Koulut

Rekisteröityneille osallistujille ei ole hyötyä paitsi WTO: n asiantuntijoiden laatimista verkko-oppimismateriaaleista myös jatkuvasta seurannasta ja e-oppimisen kouluttajien ja tukipalvelun avustamisesta sekä vuorovaikutteiseen toimintaan osallistumisesta. 1 Keskustele Yhdistyneen kuningaskunnan yritysten sopivasta segmentoinnista harjoittaakseen kansainvälistä kauppaa 2. Tätä etäopiskelua varten tarvitaan 130 opintopistettä.

Todistus Kansainvälisestä Kaupasta

Se selittää monikansallisten yritysrakenteiden ja johtajien suunnittelun ja hallinnan; ja johtamisjärjestelmien ja politiikkojen mukauttaminen erilaisiin taloudellisiin, sosio-kulttuurisiin ja poliittisiin ympäristöihin. Kansainvälisen kaupan kurssille liittyy useita etuja. WCO on kehittänyt 23 tulliin keskittynyttä verkko-oppimiskurssia, jotka kattavat yli 500 tunnin sähköisen koulutuksen tärkeimmistä kansainvälisistä välineistä, aiheista ja käsitteistä, jotka auttavat parantamaan tullivirkailijoiden työtä ympäri maailmaa, suoraan heidän työpaikallaan. Koulut, jotka tarjoavat kansainvälisen liiketoiminnan tutkintoja, löytyvät myös näistä suosituista vaihtoehdoista. Tämä etäopiskelukurssi kehittää edelleen säätiötodistuksesta saatuja tietoja. Kansainvälistä logistiikkaa - tavaroiden, palveluiden ja ihmisten organisoitua liikkumista maiden välillä - tutkitaan.

Jos näin on, sinun on tiedettävä, kuinka täyttää tullivaatimukset nopeasti ja tehokkaasti Yhdistyneen kuningaskunnan poistuttua EU: sta. Ansaitse: ansaitse bitcoin vastaamalla viesteihin ja suorittamalla tehtäviä, yritykset, joita voit kokeilla lainata sinulle kryptovaluuttoja ansaitaksesi lisää passiivisia tuloja, ovat BlockFi, Nexo. • Vie markkinointikurssit: Se on sopiva myös yrityspalvelujen tarjoajille, kuten pankeille, huolitsijoille, kirjanpitäjille ja kansainvälisen kaupan neuvonantajille. Varastot kärsivät pahimmasta toukokuusta vuoden 2019 jälkeen, koska trump uhkaa meksikon tariffit. Luentomuistiinpanot ovat saatavana pdf-muodossa 10 oppitunnille.

Valtiossa 885 dollaria. • Myynti- ja markkinointikurssit: 1 BIU: lla ansaittua opintopistettä = 1 Yhdysvaltain lukukauden opintopiste (15 tuntia opiskelua) = 1 op (30 tuntia opiskelua). Opiskelijoiden tulee tavata akateeminen ohjaaja kaikista huolenaiheista, jotka voivat vaikuttaa kurssille ilmoittautumiseen.

 • Kurssi soveltuu yrityskoulutukseen.
 • Suoritetun kurssityön laajuudesta riippuen opiskelijat voivat odottaa aloittavansa lähtötasolla tai keskijohdon tehtävissä.

Seuraa Meitä

Eri tekijät, kuten koulun sijainti, koulun yleiskustannukset ja opiskeletko henkilökohtaisesti vai verkossa, vaikuttavat kaikki kurssin suuruuteen. 200 laillista tapaa ansaita rahaa verkossa, tämä on aito työ, jossa työskentelet Amazon-työntekijänä. ”Kansainvälisen kaupan kurssi valmistaa yksilöitä kykenemään harjoittamaan kansainvälistä kauppaa. • Kansainväliset kauppakäytäntökurssit: Jotkut saattavat kysyä, “mikä on kansainvälisen kaupan kurssi? 2 Keskustele markkinointikonseptin osista 1.

Keskustelemme muun muassa ulkomaankaupan vaikutuksista, kuinka kauppa on muokannut Kiinan, Meksikon ja Korean taloutta, kun suorat ulkomaiset sijoitukset ovat toivottavia, sekä vapaakaupan ja tariffien historiaan muun muassa.

Liiketoiminta-alueella jo työskentelevät voivat saada matka- ja etenemismahdollisuuksia omilla aloillaan ja avautua työelämään kansainvälisten yritysten kanssa. Nopeutetut 7 viikon kurssimme toimitetaan verkkomuodossa, joka on ihanteellinen työskenteleville ammattilaisille, joten voit tasapainottaa henkilökohtaiset ja ammatilliset velvollisuutensa samalla, kun ansaitset tutkinnon. Kurssin alustava sijoitus määräytyy harjoittelukokeilla ja 100-200 tason kurssin esiopetusten ja ohjelman edellytysten suorittamisella. Se keskittyy myös saapuvien ja lähtevien kansainvälisten liiketoimien verotukseen liittyviin periaatteisiin. lainkäyttöä koskevat kysymykset; kaksinkertainen verotus; saapuvien ja lähtevien sijoitusten tulojen verotus; kansainväliset verosopimukset; ja verokannustimet investointeihin. Lisätietoja ansaitsevista työllisyysohjelmista tästä ohjelmasta on taloudellisen avun sivulla. Koko kurssien lisäksi UCI tarjoaa ilmaisia ​​online-luentoja, jotka käsittävät muun muassa lain, lääketieteen, tekniikan ja biologian tieteet. Aloita tulevan kansainvälisen kaupan maisterisi etsiminen heti!

• Online-sertifikaattikurssit: BIU ei välitä näissä menettelyissä. Tervetuloa uudelle verkkosivustollemme - ole kanssamme, kun selvitämme virheet.

Päävalikko

Oppitunnit sisältävät myös käytännön kysymyksiä. Forex trading education academy ja yhteisö, asiakkaiden kouluttaminen ja tiedon rikastaminen on tärkeä osa kauppiaiden mahdollisuutta käydä kauppaa luottamuksellisesti. Luennoitsija ja taloustieteen ja julkisen politiikan professori Peter Navarro käyttää kirjaaan Tulevat Kiinan sodat luennon keskipisteenä. Internetin luonne on sellainen, että emme voi taata tai taata minkään tiedon turvallisuutta, jonka lähetät meille Internetin kautta.

Kurssilla tarkastellaan kansainvälisen poliittisen talouden periaatteita ja käsitteitä. Sinulla on valtuudet taidot ja ymmärrys yrityksen kasvun edistämiseksi vähentämällä menestyksekkäästi luotto- ja taloudellisia riskejä, lisäämällä käyttöpääomaa ja toteuttamalla strategisia prosessiparannuksia rahatarjousjaksoon. Kaikkia tietoja hallinnoi Maricopa County Community College -alueen opetussuunnitelmien ja siirtoartikkeleiden keskus, ja julkaistuja tietoja voidaan muuttaa ilman erillistä ilmoitusta. Ei tiedonsiirtoa Internetin välityksellä voida taata 100% turvallisena. Saatavana ilmaiseksi verkossa, luento on noin 85 minuuttia pitkä.

Tätä etäopiskelua varten tarvitaan 21 opintopistettä. Kandidaatin tutkinto verkossa: Wolff keväällä 2019. Tämän polkukartan muita versioita eri luettelovuosista on saatavana alla:

Mitä Todistuksemme Ovat Tehneet Opiskelijoillemme.

Mahdollisuudet ovat rajattomat ja tulevaisuus on valoisa ammattitaitoisille tuonti- ja vientiammattilaisille! Kurssi käsittelee johtamis- ja strategisia vastauksia kansainvälisten yritysjärjestöjen ja toiminnan ongelmiin. IoSCM-lähetysten pätevyys: Voit suorittaa tutkintosi jopa 15 kuukaudessa. Todistusohjelma hyödyntää vuosittain kansainvälisen oikeuden alueella tarjottavia laajoja kurssitarjontoja, joilla on vahva koulutus kursseille, jotka liittyvät liiketaloudellisten asiakkaiden tehokkaaseen edustamiseen. Lähtötasot kansainvälisen markkinoinnin avustajina, tuonnin ja viennin avustajina ja hallintoavustajina ovat usein avoimia henkilöille, joilla on assosioituneita tutkintoja, kun taas alan maisterin tutkinto antaa mahdollisuuden analyysi- ja johtotehtäviin, kuten kansainvälisille tilinhoitajille, finanssianalyytikoille, ja markkinointikonsultit. Kurssin johtajat:

Terveystieteiden Tutkinnot

Kurssilla tarkastellaan erilaisia ​​kauppapolitiikkoja sekä kehittyneissä että kehitysmaissa. Tämän joustavuuden ansiosta osallistujat voivat yhdistää oppimisen päivittäiseen työhönsä. Opiskelijat ympäri maailmaa voivat käyttää tätä alustaa tutkia monenlaisia ​​aiheita, mukaan lukien urheilu, psykologia, taiteet, raha ja tekniikka.

Tähän etäopiskeluun osallistuvien opiskelijoiden tulee olla tietoisia seuraavista: Rekisteröintiä ei vaadita oppimateriaalien saamiseksi. 1 Selitä, miten tavaroiden kuljetus tapahtuu meri-, lento-, maantie- tai rautateitse 1. Syventyvä kurssi koostuu 20 tunnista oppimateriaalia ja tarkastelee tarkkaan globalisaation ulottuvuuksia, institutionaalisia käytännesääntöjä, useita rationaalisuuksia ja paljon muuta. 1 Määrittele pankkien rooli kansainvälisessä kaupassa 3. Koulutuksen päätyttyä sinulla on tarvittavat tiedot ja valtuudet menestyäkseen globaalisti kilpailukykyisillä markkinoilla. Se kattaa menetelmät riski- ja vakuutusturvan arvioimiseksi, hallitsemiseksi ja hallitsemiseksi kansainvälisessä toiminnassa ja yrityksissä.

• Työpaikan perusteet:

Kielen Valinta

Tunnetaan erilaisia ​​tekniikoita, joita yritys voi käyttää siirtyäkseen ulkomaille 3. Jokaisen tason valtion virastot palkkaavat myös työntekijöitä edistämään ja avustamaan kansainvälistä kauppaa. • Henkilöstöhallinto: Sinulla on mahdollisuus oppia lisää perustavanlaatuisista ideoista, kuten suhteellinen etu, mittakaavan palautumisen kasvattaminen, tekijärahoitukset ja rajojen yli ulottuva arbitraasi. Opiskelijoille annetaan tiedot liiketoiminnan rahoituksen peruselementeistä, sopimusoikeudesta ja juridisista kysymyksistä liiketoiminnassa sekä ymmärretään INCOTERMS 2019: n rooli ja merkitys. Eri koulut ja ammattiryhmät tarjoavat kansainvälisessä kaupassa myös todistuksia, jotka ovat sopivia, jos työskentelet jo tietyllä liiketoiminta-alueella, mutta haluat sisällyttää kansainvälisen kaupan käytännöt nykyisiin taitoihisi. Ovatko binaariset vaihtoehdot laillisia yhdysvalloissa, voit seurata riittävää volatiliteettiamme. Osavaltiossa 885 dollaria.

2 Keskustele tekijöistä, jotka vaikuttavat tavaroiden kansainvälisen kuljetuksen kustannuksiin 1. Tämän ohjelman suoritettuaan sinulle suoritetaan todistus suorituksesta, jonka voit ladata ja tulostaa tallenteesi ja ansioluettelosi. Loppukokeen suorittamiseksi sinun on kirjauduttava ilmaiseksi tilille. Kunkin yhdistyksen jäsenyyttä koskevat vaatimukset voivat vaihdella riippuen koulutusohjelmasta, erikoistumisesta ja jatko-opiskelijoiden jatkamisesta. Lisätietoja eBSI Export Academystä ja sen edistyneestä kaupan, kaupan rahoituksen ja Internet-markkinoinnin sertifikaattiohjelmista voit käydä vapaasti https: Opiskelijat tarkastelevat erilaisia ​​Yhdysvaltain järjestämiä viennin edistämisstrategioita. Lisätietoja etäopiskelun opinnoistamme antaa lisätietoja BIU-pedagogiikasta, tuutoroinnista ja arvioinnista.

Oppitunnit koostuvat videoista, joissa tutkitaan suhteellista etua, optimaalisia tariffeja, monikansallisia yrityksiä, NAFTA: ta ja muuta. Kurssi tarjotaan yleensä kesällä ja syksyllä. MSc-sääntely kaupan noudattaminen. Sinun on läpäistävä 2 tenttiä, joista yhden on oltava Johdanto lähetykseen. 24 tunnin pörssi- ja forex-tiedot, muita yrityksiä oli olemassa, mutta ne eivät olleet yhtä suuria ja muodostivat pienen osan osakemarkkinoista. 1 Tunnista nykyisten maksutapojen edut ja haitat sekä tuojalle että viejälle 3. Keskitason kurssilla opiskelijat voivat tarkastella joidenkin ”suurten merkkien” valmistajien tuotantolaitoksia, miten hieroja myymälöitä luonnehditaan ja kuluttajien etääntymistä ulkomaille harjoitettavasta hupparin hyväksikäytöstä. Älä anna kaupan noudattamisen roikkua yli sinun, hanki tarvitsemasi koulutus!

Tilaa Student Saver

Siinä puututaan myös siihen, että tehokkaiden oikeudellisten puitteiden puuttuminen haittaa kansainvälisiä liiketoimia, ja pakottaa yksityiset yritykset hyväksymään optimaaliset sijoitus- ja tuotestrategiat, kun ne mukautuvat tehottomiin kauppasääntöihin pyrkiessään tuottavuuteen ja voitotulokseen. Ichimoku-kaupankäyntistrategia pythonilla - python for finance, tällainen elinkeinonharjoittaja välttää yleensä suuren osan choppinessista, joka on olemassa ennen kuin peruutukset tapahtuvat. Se tarjoaa myös päivitetyn ja yksityiskohtaisen oppaan menettelyistä ja määräyksistä, jotka viejien on oltava tuttuja - mukaan lukien lähetysasiakirjat, pakkaus, laskutus, luottolimiitit ja vakuutukset. Kurssi on suunniteltu vastaamaan kansainvälisen myynti- ja markkinointihenkilöstön, vientimyynnin ammattilaisten ja kansainvälisesti suuntautuneiden yritysten digitaalista läsnäoloa hallitsevan henkilöstön tarpeita. Kurssi pyrkii tarjoamaan perusteellisen perustan digitaalimarkkinoinnille ja vientimarkkinointitoiminnalle. Johdatus muotialan ja siihen liittyvän teollisuuden globaaliin markkinointiin käyttämiin tutkimusmenetelmiin ja strategioihin.

Tämä tarkoittaa paitsi erilaisten taloudellisten tekijöiden tarkastelua, myös tärkeiden sosiaalisten ja poliittisten tekijöiden, jotka ovat vuorovaikutuksessa kaupan kanssa, tarkastelua. 3 Selitä kansainvälisen kaupan rahoitusriskien hallinnan pääpiirteet Johdanto kansainvälisen kaupan hallintaan Tämä moduuli esittelee sinulle kansainvälisessä kaupassa mukana olevan yrityksen johtamisen avainkäsitteet. Kurssin loppuun mennessä sinun pitäisi pystyä: Opiskelija osaa tunnistaa globaalin kaupan tärkeimmät kaupparekisterit, kuvata Euroopan unionin alkuperät, tavoitteet ja tulevan kehityksen. Ensisijaisena etuna on tiedon monipuolisuus. Oletko jo siellä, mutta tarvitset ajantasaista tietoa kilpaillakseen kansainvälisesti.

 • Kauppa on yhä tärkeämpi aihe, ja tämä materiaali antaa sinulle paremman käsityksen teorioista ja empiirioista, jotka taloustieteilijät ovat kehittäneet.
 • Elämme globaalissa taloudessa.
 • Tulkitse tilinpäätös, hallitse myyntisaamisia, kansainvälisiä luottoja ja perintöjä ja käytä sopivimpia vientiriskien lieventämis- ja rahoitusvaihtoehtoja.
 • Jokainen e-kurssi on suunniteltu rakentamaan vankka perusta keskeisille kaupan rahoitustuotteille ja tekniikoille rembursseista toimitusketjuihin.
 • Voit vapaasti jakaa tämän kurssin ystävien kanssa, komponenttikursseista toistaiseksi saatu palaute on ollut erinomaista lähes 1000 ihmisen kanssa, jotka ovat ilmoittautuneet tähän ilmaiseen kurssiin toistaiseksi!

Kurssin Ominaisuudet

ELearning-ohjelman onnistunut loppuunsaattaminen tarjoaa pääsyn 16 PDU: lle IFS: n yliopistooppilaitokselta kohti CDCS: n ja CSDG: n uudelleensertifiointia. Se selittää kansainväliset täytäntöönpano-, ratkaisu- ja välimiesmenetelmät. Kurssilla on kaksi tavoitetta: Onko yrityksesi valmis pääsemään globaaleille markkinoille? Aloita milloin tahansa - viimeistään 6 kuukautta.

Kauppatieteellinen Tiedekunta Etäopiskeluna

Nykyisten tapaustutkimusten avulla kurssilla tutkitaan muotiyritysten roolia sosiaalisesti vastuullisten ja ympäristöystävällisten globaalien toimitusketjujen luomisessa ja niiden vaikutusta kansainväliseen kauppapolitiikkaan. Lisätietoja NASBITE: sta on heidän verkkosivuillaan: Tutkitaan myös kansainvälisiä sopimuksia ja ammattiliittojen roolia logistiikassa. Muut kurssit ohjelman neuvonantajan tarjoamina ja hyväksyminä. Tutkintotodistuksemme tutkinnon suorittaneilla on avaintiedot ja pätevyys työskennellä vaativan kansainvälisen kaupan maailmassa.

Aseta yrityksesi globaaliin menestykseen oppimalla kansainvälisen kaupan luotonhallinnan ja vientikaupan rahoituksen perusteet. Luentoja ja kriitikkoja tarjoavat alan vierailevat puhujat. Tulee seuraamaan uusia prosesseja ja täydentämään uusia muotoja. PQE: n suorittamiseksi sinun on läpäistävä tentit 7 aiheessa. Se on loistava tilaisuus kokeilla kurssin metodologiaa ennen sijoittamista jatko-opintoihin.

Jokainen moduuli sisältää noin 2 tuntia työtä, lukemista ja tehtäviä tietyn aiheen ymmärtämiseksi. Se on ihanteellinen niille, joilla on joko rajallinen merenkulkualan tietämys tai niille, jotka haluavat jatkaa tietämystä, mutta eivät halua suorittaa täydellisiä ammattitutkintoja, joita vaaditaan Chartered Shipbrokers -instituutin jäsenyyteen. • Hallinnolliset taidot: Suunniteltu sopimaan kokopäiväisen uran ympärille, online-opiskelu tukee yhteyttä tutoriin, webinaareihin, videoistuntoihin ja podcasteihin. Opiskelijoiden on tarkastettava kurssit voidakseen käyttää niitä ilmaiseksi. Sertifikaatin saamiseksi osallistujien on osallistuttava 48 tuntia kestäviin koulutuksiin, yhteen World Trade Day -konferenssiin ja yhteen World Trade Center Denverin vuosittaiseen jäsenyyden keräämiseen.

Löydä sopiva vaihtoehto etsimällä alla olevaa ohjelmasi ja ottamalla suoraan yhteyttä valitsemasi koulun vastaanottokonttoriin täyttämällä johtava lomake.

Erinomainen

Olet tervetullut ottamaan kursseja omaan tahtiisi. Tärkeitä tietoja, joita tarvitset hakeessasi omaan asiakaskeskukseen: Päättämisjakson jälkeen IFC Trade Finance e-Learning ei hyväksy mitään velvollisuutta palauttaa mitään maksuja (tai osittaista maksua), jotka opiskelija on maksanut IFC Trade Finance e-Learningille tai opiskelijalle, joka peruuttaa kurssin. Tämä sertifikaatti valmistaa sinut myös ottamaan NASBITE (Pohjois-Amerikan pienyritysten kansainvälisen kaupan kouluttajat) -sertifioidun globaalin liiketoiminnan ammattilaiskokeen tullaksesi kansallisesti tunnustetuksi sertifioituksi globaalin liiketoiminnan ammattilaiseksi - vertailuarvo alan ammattilaisille. Esimerkiksi "suurin * maailmassa". Vaikka aikaisempi kansainvälinen kauppakokemus on hyödyllinen, tämä kurssi tarjoaa hyödyllisen aukon uudelle aloittelijalle.