Kaikkien Aikojen 17 Parasta Päiväkaupankäyntiä

Olen suuri fani siitä, että voin valita hinnat, ja Lightspeedin hinnat ovat alan parhaita. Tämän avulla voit paitsi täyttää veroilmoitukset helposti, myös analysoida viimeaikaista kaupallista kehitystäsi. Heillä on myös joitain myymälässä järjestettäviä informaatiotapahtumia, jos olet kiinnostunut esimerkiksi aloittamisesta sijoitusrahastoilla tai optioilla jne. Kuulostaa alkeelliselta.

Suureen joukkoon ottaminen ei kuitenkaan ole välttämätöntä, ja se voi olla vaivaa.

Mutta jos haluat käydä kauppaa varastossa lännessä, saatat huomata, että kaukainen ohjelmisto ei anna sinulle kaikkia pääsyä tietosyötteisiin ja uutisresursseihin, joita tarvitset kaupan onnistumiseen. Sen avulla käyttäjät voivat palata takaisin katsomaan kaupankäynnin kehitystä aivan kuten se tapahtui istunnon aikana. Pienten hintamuutosten hyödyntäminen voi olla tuottoisa peli - jos sitä pelataan oikein. Yhteinen voittaja katsauksessa TradeStation tarjoaa tarpeeksi ohjelmisto- ja välittäjäintegraationsa pysyäkseen korkeana muiden myyjien kanssa. Selvyt nopeasti, mitkä menetelmät toimivat sinulle (ja mitkä eivät). Valitse yksi, joka tarjoaa nopeat verkkosivujen latausajat ja joka ei aiheuta kaupankäyntiohjelmistosi viivästymistä. Nämä antoivat päiväkauppiaille välitöntä pääsyä hajautetuille markkinoille kuten valuuttamarkkinoille ja globaaleille markkinoille johdannaisten, kuten erotussopimusten, kautta. Rahan sijoittaminen voi todella olla yhtä helppoa kuin sovelluksen lataaminen, ja sillä voi olla suuri vaikutus taloudelliseen tulevaisuuteesi.

Joka minuutti tai kaksi "julkaistaan ​​jotain, joka auttaa ilmoittamaan kaupastasi ja saamaan markkinoiden tunteen", Siciliano sanoi. Jos olet elinkeinonharjoittaja, jonka on kokeiltava rakentaa järjestelmä, joka toimii kuten kellokoneisto ja antaa sinulle reunan kaupassa, MetaStock on tuote sinulle. Takaisinotto perustuu käsitykseen löytää osake tai ETF, jolla on selvästi vakiintunut suuntaus, ja sitten odottaa ensimmäistä retraktion (vetäytymistä) tukea joko sen ensisijaista nousutrendiä tai sen liikkuvaa keskiarvoa päästäkseen markkinoille. Tämä voi antaa mielenrauhaa, jos olet huolissasi tilisi seurannasta tien päällä. Paras päiväkauppiaiden kauppapaikka, ”Sinulla on oltava silmä iso kuva. Jälkimmäinen on erityisen riskialtista, koska siihen liittyy kauppaa lainattuilla osakkeilla, jotka on palautettava riippumatta siitä, tuottaako sijoittaja vai menettää rahaa kaupasta. Harkitse tässä lueteltuja alustoja, mutta harkitse myös neuvoa muilta kauppiailta ja kokeilemaan joitain niistä.

Aloin ylläpitää Google Sheet -lehteä kaupankäyntilehtenä.

Työkalu #1: Lightspeed Financial Broker

Kauppamaksu on 6 dollaria. Esimerkiksi ongelmia voi ilmetä, kun elinkeinonharjoittaja on valinnut huijausvälittäjän. Jos niiden välitys sijaitsee Yhdysvaltojen ulkopuolella. Jos sijoittaja haluaa tietää, mitkä osakekannat ovat historiallisesti nousseet maaliskuussa ja kuinka kauan, hän voi käyttää sivuston osakeseurantaa. Tämän jälkeen sinun on pidettävä vähintään 25 000 dollarin tilitili tai sinulla on oltava kaupan rajoituksia. Ja nämä kaupankäyntikustannukset voivat kasvattaa - etenkin tekniikan avulla, jolloin kaupasta on niin helppoa - valitsemalla online-välittäjä avain kustannusten hallintaan. Valtavat parannukset skannauksessa, jälkitestauksessa ja ennustamisessa tekevät siitä yhden markkinoiden parhaista tarjouksista. Tästä kaikesta maksat oikeudenmukaisen palkkion 4 dollaria.

(Se vaatii vankan taustan markkinoiden toiminnan ymmärtämiseksi ja markkinoiden keskeisistä periaatteista, mutta hyvä tämäntyyppisen metodologian kannalta on, että se toimii käytännöllisesti katsoen kaikilla olemassa olevilla markkinoilla (osake, valuutta, futuurit, kulta, öljy jne.).) He ansaitsevat kuitenkin enemmän voittajaitaan kuin häviäjiä. Sen sijaan, että ottaisin kuvausta ympäri, minun piti kohdistaa laserit tarkennukseen. Niin kauan kuin olet vastuullinen kauppias, joka käyttää sopivia riskitasoja ja noudattaa yllä esitetyn kaltaista kauppasuunnitelmaa, sinulla on parhaat mahdollisuudet menestyä kaupankäynnilläsi. Jos haluat koko paketin myyjäksi, WeBull on välittäjä, jota käytetään. Ilmeisesti se aikoo myydä osakkeita korkeammalla hinnalla kuin hinta, jota se tarjoaa ostaa. Päiväkaupan taito vaatii erityisiä työkaluja parhaiden tulosten tuottamiseksi. 39 vain rikkoa jopa kun myyt.

Kauppojen lopettaminen ennen päivän päättymistä tuo joitain rajoituksia, kuten kyvyttömyyttä saada yön yli voittoa - mikä voi olla erittäin merkittävä.

Vertaa Päivän Paras Kaupankäyntiohjelmisto

Koko TradingView-yhteisö on keskittynyt päiväkauppaan ja palvelu on ensiluokkaista. Mobiilisovelluksen käyttöliittymä on virtaviivainen ja helppo käyttää. Kiinnitä huomiota siihen, mitä saat välittäjältäsi maksamista rahastasi. Toiseksi sinun on valittava alusta, joka tarjoaa haluamasi ja tarvitsemasi resurssit kaupankäynnin työkalupakkiisi. Ensimmäinen taso on ilmainen suunnitelma, jonka avulla voit helposti kirjautua Google- tai Facebook-tilillesi.

Käytä epätavanomaisia ​​juna-/testijakoja ja lisää satunnaista kohinaa arvioidaksesi yleistämisvoimaasi.

Välittäjät

Alusta sisältää kaupankäynnin työkaluja, kuten Tools Matrix, RadarScreen ja Option Station Pro. Leikkausta kutsuttiin alun perin hajautettuun kauppaan. Jos olet pääasiassa kiinnostunut sijoittamisesta, harkitse tämän artikkelin lukemista: Yllä olevat valinnat ovat kuitenkin vain joitain käytettävissäsi olevista korkealaatuisista päiväkaupan ohjelmistotuotteista joutumatta avaamaan tiliä Sawgrassilla. Jos sinulla on jo henkilökohtainen taloutesi hallinnassa, mutta haluat nyt monipuolistaa ja lisätä lisää tuloja virran kasvattamistavoitteihisi, kiinteistösijoittaminen on hieno tapa tehdä se (olettaen, että olet strateginen).

Päiväkaupan työkalut - Työkalu #10: Strategia

Kaupankäyntipäiväkirja Astukaamme askel taaksepäin taaksepäin, katsokaa kuinka pitkälle olet jo tullut ja mitä kaivoa putoaa etsimään markkinoilta. Se voi olla pieni, mutta voit oppia siitä enemmän kuin paljon suurempia, kalliimpia kirjoja siellä. Jos valitset jonkin paketista tässä luettelossa, johon ei sisälly reaaliaikaista uutisintegraatiota tai -palvelua, niin päiväkauppiaana haluat pitää Benzingaa valitsemanasi työkaluna.

Nyt se on yksinkertainen: Luulet sen olevan turhaa, koska näet kaupat muutenkin kaupankäyntialustalla ja yleensä olet sitä mieltä, että se on ajanhukkaa. Annan teille esimerkin. Ammattimainen päiväkauppias - Ammattimainen päiväkauppias on henkilö, joka päivä kauppaa elantonsa puolesta ja jolla on lupa käydä kauppaa. Ainoa asia, jolla et voi käydä kauppaa Firstraden kanssa, on Forex. Lopullinen salkun arvo, 235 800 dollaria. Listamme online-välittäjillä, mukaan lukien Tradestation, TD Ameritrade ja Interactive Brokers, on niiden käyttöympäristöjen ammattimainen tai edistynyt versio, jotka sisältävät reaaliaikaiset suoratoistotarjoukset, edistyneet kartoitustyökalut ja kyvyn kirjoittaa ja muokata monimutkaisia ​​tilauksia nopeasti peräkkäin. Kauppiaiden suunnittelema kauppiaille tämä on lopullinen skannaus- ja tutkimusohjelmisto.

Ensimmäinen niistä oli Instinet (tai "inet"), joka perustettiin vuonna 1969 tapaksi, jolla suuret instituutiot pystyvät ohittamaan yhä raskaamman ja kalliimman NYSE: n, ja sallimaan niiden käydä kauppaa tuntien ajan, kun pörssit olivat suljettuina. Suurin osa suurten nimien välittäjistä ei voinut rehellisesti leikata sitä. Oikea rahan hallinta binäärisillä optioilla, cFD: n avulla kauppias voi sulkea aseman milloin tahansa. Ensinnäkin, heillä on mukavan kokoinen kirjasto oppimateriaaleja, jotta voit opastaa itsesi läpi joidenkin osakemarkkinoiden ja kaupankäynnin perusteiden. Vaikka kauko-optiostrategioiden käyttäminen on yleistä, viikkolehdet toimivat minulle, joten joudut säätämään voittajasi ja lopettamaan tappotasot vastaavasti. Tämä vaatii paljon tutkimusta menestyäkseen, mutta se on silti hyvä vaihtoehto aloittelijoille. Vaikka et ole varma tekemästäsi kaupasta, saatat käyttää prepaid-vaihtoehtoa saadaksesi usein kauppiaiden hintoja liikkuessasi edelleen omassa tahdissasi. Sen sijaan tarvitset strategioita, jotka voit toteuttaa tänään, hetkessä.

Aggressiivinen Päiväkaupan Strategiat

Mahdollisuus seurata tilausvirtaa tai määrää on kriittinen joillekin päivämyyjille. DeepMindin AlphaGo-kehitys on mielenkiintoista, ja se on vasta alkua. 50 kuukaudessa, joka on parhaiden arvostamiemme välittäjien joukossa. Tulosten tosissaan käyttäjillä on oltava nopea tietokone. Sovellus tarjoaa myös laajan valikoiman koulutusvälineitä ja -resursseja, joiden avulla voit laajentaa ja parantaa sijoitusosaamistasi. Sitoutuminen kauppaan.

Älä taistele sitä vastaan. Kaikki tämä tieto ja maltillisuus auttavat rakentamaan vakaan strategian, joka ohjaa kauppapäätöksiä, ennen kuin hetkellinen lämpö potkaisee aivosi kuljettajan istuimelta. Päiväkauppiaat voivat käydä kauppaa jopa nelinkertaisesti tilin saldoilla, mutta määrä voi vaihdella välittäjän mukaan. TradingView tarjoaa palveluistaan ​​ilmaisen ja maksetun version. Ota asiat hitaasti, ole varovainen ja aloita demo-tilillä!

Kaupankäynnin volyymi tarjoaa näkemyksiä elinkeinonharjoittajalle kiinnostuksesta arvopapereihin. Kalliiseen koulutukseen ei tarvitse investoida paljon. Tämä johtuu yksinkertaisesti siitä, että Intian ohjelmistot voivat olla hyvin erilaisia ​​kuin australialaiset ohjelmistot. Sitä hinnoitellaan myös kohtuudella yksinkertaisella hinnoittelurakenteella. Kauppayhteisössä on vahva usko, että vähintään kaksi näyttöä on optimaalinen. Rajoitetut tilaukset auttavat sinua kauppaa tarkemmin, jolloin asetat hinnan (ei epärealistisen, mutta suoritettavan) sekä ostamista että myymistä varten.

Esitelty Tarjous

Olet ehkä kerännyt jo sinä päivänä kauppiaat sijoittavat paljon kauppoja. 88 kauppaa kohden säännöllisiltä kauppiailta; €4. Jos valitsisin aluksi vain yhden, se olisi ehdottomasti tämä kirja. 95 (osakkeet ja ETF); €4. Pienempiin kilpailijoihin verrattuna nämä tunnetut ja kokeneet tarjoajat saattavat tarjota sinulle laajimman tuen. Hyvän alustan tulisi toimia muiden käyttämien työkalujen ja palveluiden rinnalla. Tämä tarkoittaa, että voit hyödyntää heidän tarjoamiaan työkaluja ja yhdistää sen useiden eri välittäjien kanssa.