12 Tapaa Ansaita Rahaa Myymällä Asiantuntemustasi

Olen myös luetellut kunkin yrityksen edut ja haitat, koska rehellisesti sanottuna kukaan ei ole täydellinen, ja mielestäni sinun pitäisi tietää koko tarina ennen hakemista näihin yrityksiin. Jos olet valmis aloittamaan, täytä tämä hakemus ja valmistaudu haastatteluasi lataamalla tämä hakijan opas. Vedin pienen poikani kuntosalille aikaisemmin. Forex-kaupan arvostelu, haluat lukea potentiaalisen välittäjän viralliset verkkosivut ja kaikki asiakirjat perusteellisesti saadaksesi selville sekä heidän ehdoistaan ​​että tien toimintaehdoista. Kurssit jaotellaan 4–9 minuutin segmentteihin, jotta ne olisivat helposti sulavia ja palautettavissa opiskelijoille. Hän aloitti Verbling-alustalla, mutta nyt freelancereina online-TEFL-opettajana, joka kommentoi omaa tuntihintaansa ja aikatauluaan.

Vaikea ottaa yhteyttä jonkun yrityksen edustajaan, ja vastauksen saaminen voi kestää päiviä. Se voi olla kielesi, jotain omasta koulutustaustastasi, työhön liittyvä tai suosikkiharrastus. Kuinka ansaita 1000 dollaria + päivittäin ilman sijoituksia, 5% ja voisit säästää 93 dollaria kuukaudessa, Citine Bankin opiskelijalainan päällikkö Christine Roberts sanoo. Suurille, vakiintuneille yrityksille on tyypillistä, että ne ovat kehittäneet omat koulutusalustansa helpottaakseen verkkokursseja - VIPKid on yksi näistä (kuvassa alla) ja DaDa on toinen. Voit myös luoda uusia kursseja täysin eri alueille. Toki, voit käyttää Off2Classin tuntisuunnitelmia selvittääksesi niiden tason ja murskataksesi yleiset yksitellen oppitunnit.

 • Mutta voit muuttaa autosi tyyppiseksi mainostauluksi.
 • Keikat näyttävät avautuvan kahden (2) kuukauden välein.
 • Näin ei tapahdu perinteisessä koulutusmaailmassa.
 • Kun olet ollut muutama opiskelija ja saanut positiivisia arvosteluja, varaus alkaa nopeutua.
 • Se auttaa sinua luomaan ainutlaatuisen tuotemerkin.
 • Sitä voidaan pitää enemmän kulissien takana, mutta se on yhtä tärkeää kuin olla jonkun edessä opettamassa heitä.
 • On erittäin mielenkiintoista tietää, että lapset rakastavat tuntejaan ja opettajiaan!

”VIPKID tarjoaa kansainvälisen oppimiskokemuksen 4–12-vuotiaille lapsille Kiinassa. Ole ammattitaitoinen ja perusta se kuin todellinen yritys, jos haluat ottaa vakavasti. Näiden uudelleenresurssien ei tarvitse olla uusittu jokaiselle opiskelijalle. (STEM-leiri, luontoleiri jne.) Se on kaikkein aikaavievin tekijä verkkokurssin luomisessa.

Kysyin Celialta joitain yleisiä kysymyksiä, jotka vaivasivat minua, kun aloin hakeutua VIPKidiin (lisää siitä seuraavan kerran!) Palkka on korkeampaa kuin useimmissa ESL-yrityksissä, taatut opetusvaraukset, hyvät opiskelijat, helppo käyttää alustaa, loistava mahdollisuus työskennellä kotoa, rangaistusvapaa sairauskäytäntö Miinukset: Aloita opetus, kun saat asiakkaita. On yksi asia, jota et tee ansaitaksesi rahaa ja viettääksesi vähemmän tunteja luokkahuoneessa opettaen verkossa. Jos kysyisin, mitä teet, mitä sanot minulle? Meidän on ostettava isäntä. Opettajan ja oppilaan ei tarvitse matkustaa luokkahuoneeseen, mikä säästää aikaa ja rahaa. Vähemmän häiriötekijöitä:

 • Skillshare-luokat sisältävät yhdistelmän videotunteja ja luokkaprojektin.
 • Älä siis koskaan ota vuoroa.
 • Odota oppilaita.
 • Mitkä ovat englannin opettamisen kotoa kotona?
 • Suurin osa heistä rakastaa työtä, joustavuutta ja palkkaa.
 • Jos haluat ansaita rahaa opettamalla verkossa, voit tehdä sen monilla tavoilla.

TutorMe

Ehdokkaita, joilla ei ole todistusta tai todennettavaa opetuskokemusta, ei hyväksytä. Työ voidaan suorittaa etänä ja se voi ansaita jopa 95 000 dollaria vuodessa. Kasvasit köyhäksi. Olemme kuitenkin myös liikeyrityksiä, joten veloitamme jäseniltämme vuosimaksun pitääksemme valot päällä. On erittäin yleistä, että joku, joka jo opettaa englantia ulkomailla kielikoulussa, opettaa englantia verkossa lisätäkseen tulojaan. Maksut jaetaan viikoittain suorana talletuksena pankkitilillesi. Onko sinun luotava omat tuntisuunnitelmasi? Sinun tulisi silti huomauttaa virheistä yleisessä englanninkielisessä käytössä.

Englannin oppituntien suuren kysynnän ansiosta voit ansaita melko kohtuulliset tulot joka kuukausi. Oikea ja ammattimainen verkko-opetusasetus ei ole vain välttämätöntä, vaan vaikuttaa myös kriittisesti siihen, miten vakuutat rekrytoijat tarjoamaan sinulle paremman palkkatason. Hyvän valaistuksen vuoksi laitan yleensä lampun kannettavan tietokoneeni taakse kasvojani varten. Jos opetus on aina ollut intohimo sinulle, harkitse opettajaksi tulemista verkossa. Opettajilla on itse asiassa verkkosivusto, jonka kautta he voivat etsiä neuvoja ja materiaaleja. Yondo antaa ammattilaisille alustan markkinoida, suunnitella, hyväksyä maksuja ja ohjata henkilöitä yhdessä paikassa. Rakastatko ruoanlaittoa? On melko vähän kysymys- ja vastaussivustoja, kuten Just Answer, Wonder, Ether, Maven ja Studypool (muun muassa), joiden avulla voit ansaita jopa 4000 dollaria kuukaudessa, jos olet lääkäri, lakimies tai muut ammattilaiset.

Se muistuttaa kirjan asettamista Amazoniin. Kuinka kauan aloittaminen vie? Sinun on asetettava ja vahvistettava haastatteluaika.

Ne tarjoavat myös opettajille oppituntien opettamiseen tarvittavat tuntisuunnitelmat.

Myy Omat Kykysi.

Joitakin tämän alan yleisiä vaatimuksia ovat 4 Gt RAM-muisti, Windows-käyttöjärjestelmä, Intel Core i3 tai uudempi. Tarkka opas bitcoinin, bitcoin-sijoitusten ja bitcoin-lompakkojen ostamiseen, kun hyppäsin WhatsApp-puheluun 41-vuotiaan Didi Taihuttu kanssa, hän oli muutaman päivän päässä liittymästä perheeseensä CoinBankin vuotuiseen Välimeren ”Blockchain-risteilyyn” - yhdistelmälomaan lomalle ja salausteknisymposiumille, jossa kaikki muuttajat ja Shakerit hajautetut finanssiareenat kokoontuvat keskustelemaan hypoteettisesta tulevaisuudesta, jossa valtion painettu raha vanhentuu ja jonka Mallorca ja Marseille pudottavat matkan varrella. Sanoimme: "Mitä teemme koko tämän ajan? "Liittyminen on täysin ilmaista (minkä tahansa kohderyhmän pitäisi olla vapaa liittymään, ellei sitä ole, niin se on huijaus!) Voit mennä muutamassa viikossa! Esimerkiksi VIPKID ja DaDa tarjoavat oppimiskokemuksen vain 4–12-vuotiaille kiinalaisille lapsille, kun taas englantilainen ensin johtaa ryhmä- ja yksityistunteja aikuisopiskelijoille, kun taas Learnlight keskittyy liiketoiminnan ammattilaisille, jotka työskentelevät tietyissä organisaatioissa. Muuten, jos ihmettelet, mitkä mahdollisuudet saattavat olla kannattavimpia, tutustu tähän Hintaonomia-artikkeliin, joka hajottaa sivutoimiset ansaintamahdollisuudet.

Tuutorina olet vastuussa omasta opetusmateriaalistasi.

Oma TEDx-keskustelu:

Tartu hauska opettajaystävä ja aloita oma myymäläsi testaamalla vesialueita tarjoamalla tuotteita paikallisessa myymälässä tai viljelijöiden markkinoilla. Ne ovat täysin akkreditoituja, yksityisiä virtuaalikouluja luokille 3–12. Se on yksi pääkohteistamme nyt.

Aloittaaksesi sinun on suoritettava hakemusprosessi.

Haluan...

Asioita, jotka antavat perheillemme ja itsellemme upeita kokemuksia ja turvattuja tulevaisuuksia. Peruspalkka on 8 dollaria per tunti ja siellä on 1 dollarin osallistumisbonus ja 1 dollarin suorituspalkkio, joka vastaa 10 dollaria oppitunnilta. Preply-suosituimmat tutorit ansaitsevat jopa 550 dollaria viikossa. Peli on juuri siirtynyt opettajan eduksi. Mikä parasta, kun jatkat oman verkkokurssisi kehittämistä ja houkuttelet yleisöä, voit luoda omaisuuden, joka muuttuu ajan myötä yhä arvokkaammaksi - jotain, mitä vain ei tapahdu, kun työskentelet jonkun toisen puolesta. Kun olet valmis aloittamaan opetuksen, täytät paperityöt ja allekirjoitat sopimuksen. Jos tarvitset hiukan ylimääräistä vakuuttavuutta taidekurssien myymisen kannattavuudesta verkossa, tässä on muutama esimerkki muista taiteilijoista, jotka tekevät sitä onnistuneesti:

Tunnit ovat 25 minuuttia pitkiä ja palkka on 12–19 dollaria tunnissa. Sisareni on lukion opettaja Etelä-Bostonissa. Olemme käsitellyt tätä aihetta arkistoissa aiemmin Scott Brittonin, Rob Cubbonin ja viimeksi Jon Hawsin kanssa ja kuinka hän sisällytti verkkokurssin osana nopeasti kasvavaa sairaanhoitoimperiumiaan. Onko jokin urheilulaji, josta olet erityisen kiinnostunut, tai jopa osallistunut siihen koulussa käydessäsi? 00.00 lauantaisin ja sunnuntaisin. Älä pelkää ottaa kohtuullista aikaa (enintään kolme viikkoa) useiden tarjousten harkitsemiseen. Yleensä ESL (englanti toisena kielenä) -ohjaajana olemisen vaatimukset koskevat englanninkielisen äidinkielenään puhumista, joka on miellyttävä, mielenkiintoinen ja jolla on hyvät esitystaitot. Ei pitäisi olla tuntikausia ja päiviä hiusten vetämistä, kiusallista turhautumista siitä, että ymmärrät jotain.

Kielikurssit opetetaan yleensä kokonaan englanniksi. Olet yllättynyt siitä, kuinka monet ihmiset ja yritykset etsivät hyviä kirjoittajia. Minulla oli myös ääni-komponentti käydessäni materiaaleja. Työskentelimme verkkoyrityksessä. Vahvistaminen on hyvä vapaa-ajan nopeaan täyttämiseen. TutorABC: llä on omat virtuaaliluokkahuoneensa, joihin voit kirjautua sisään ennen istunnon alkamista. Jos opettajamme voisi viitata varovaiseen määrään yhtä opettajaa kuukaudessa, he ansaitsisivat ylimääräiset 100 dollaria kuukaudessa. Opiskelijan tulee olla vähintään viisitoistavuotias ja olla sujuva aineissa, joita haluat opettaa.

 • Tämä tekee tuntipalkasta 18–22 dollaria/tunti, jos saat molemmat kannustimet.
 • Shmoop on verkko-opetussuunnitelmayritys.
 • Sen sijaan he haluavat yhden resurssin, joka ohittaa hölynpölyn ja pääsee siihen.
 • Tässä on vinkkejä aloittamiseen.
 • YouTubessa on todennäköisesti video-opetusohjelma.
 • Tilaamme tankkitopin, jota suosikkibloggerimme käytti perjantai-suosikkiviestinsä viime viikolla.
 • Kyllä, voit tehdä siitä totta.

Uusimmat Viestit

Se voi olla ennakkoinvestointi, mutta tällä tavalla voit pysyä kunnossa ja ansaita ympäri vuoden opettaessasi ilta- tai varhain aamuaksoilla lukuvuoden aikana. Monet näistä samoista sivustoista ottavat vastaan ​​viimeisen vuoden korkeakouluopiskelijat, joilla ei vielä ole tutkintoa, mutta jotka pyrkivät siihen. Opetuksen ruuhka-aika on viikonloppuna, joten se saattaa vaatia viikonlopputunteja.

Rahaa on runsaasti. SKYPE - etuja ovat: Karkea arvio on, että miljardilla ihmisellä on työpaikkoja, jotka vaativat koulutusta. Jokaisesta kysymyksestä sinulle annetaan tehtäväksi löytää viisi (5) tai enemmän korkealaatuisia linkkejä ja kirjoittaa yhteenveto. CoachUp on paikka, jossa liikuntakasvatus ja urheiluohjaajat voivat olla yhteydessä opiskelijoihin. Ne tarjoavat opiskelijoille täydellisen paketin, joka sisältää videoita, oppikirjoja ja online-alustan oppimiseen. He saattavat tarvita vain apua äidinkielenään puhuessaan, kun he pyrkivät parantamaan sanastoaan ja keskustelutaitojaan.

Minulla oli tapana leikata omaa ruohoani. Riippumattomat verkko-opettajat hallitsevat omia hintojaan ja voivat ladata niin vähän tai paljon kuin haluavat. Opettaminen heidän kanssaan on loistava tapa rakentaa asiakaskunta, ansaita ylimääräistä rahaa ja mukautua verkko-opetuksen perusteisiin. Ja sillä on yhteys tähän kuvaan (tarkista toistuva maksupäivä): Vaatimukset ovat ihanteellisia opettajille, koska heillä on valtava mahdollisuus saada kandidaatin ja maisterin tutkinto (kahta asiaa tarvitaan minkä tahansa tason opiskelijoiden opettamiseen). Sinun on oltava valmis tekemään mitä tarvitaan ja saamaan sen tapahtumaan sen sijaan, että odottaisit sen tapahtuvan. Jos et kuule heiltä, ​​todennäköisesti et ollut valinnut eteenpäin, mutta voit ottaa heihin yhteyttä tarkistaaksesi hakemuksesi tilan. Mistä voisit tehdä videoita?

E-kirjoitus

Nämä koulutustodistukset vaihtelevat todistuksista verkko-opetuksessa maisterin online-opetukseen online-koulutuksen suunnitteluun ja kehittämiseen. Tässä on joitain löydettyjä oma-esittelyvideoita, joista voi olla hyötyä sinulle. Jotkut tarjoavat resursseja ilmaiseksi, lisää kelloja ja pilliä maksettuilla suunnitelmilla. Onko olemassa vähimmäistuntien vaatimuksia? Muihin tutkintoihin kuuluu asuminen Yhdysvalloissa, voimassa oleva sosiaaliturvatunnus ja kaikkien muiden ohjaajavaatimusten täyttäminen, mukaan lukien haastattelu. Koska ihmiset etsivät jatkuvasti parannusta ja ovat valmiita maksamaan siitä. Periaatteessa meillä oli tuo 9–5 elämäntapa. Rakastatko metsästää uskomattomia vintage-vaatekappaleita tai hyviä tarjouksia nimimerkkituotteille?

Saatat Myös Pitää:

Et halua joutua tilanteeseen, jossa olet ansainnut tuhansia ylimääräisiä käteisellä ja yrität löytää rahaa verojen maksamiseen näistä tuloista. Nämä nykyiset opiskelijat ovat ensimmäinen online-asiakkaidesi aalto. Verkkokurssit ovat digitaalisia tuotteita. Opettajat verkkosivustollaan veloittavat yleensä 30–60 dollaria tunnissa ja voivat ansaita enemmän kokemuksen perusteella. Käyttäjätestaus yhdistää oikeat ihmiset yrityksiin, jotka tarvitsevat tätä palvelua. Ja voit myös. Skypestä on tullut suosittu tapa ohjata poistumatta kotoasi.

No, Shane ja Jocelyn Sams ovat tuo pari.

Copywrite, Oikolukija Ja/tai Kääntäjä

Tässä on kattavampi opas ansaitsemaan kuusi lukuisatasoa myymällä tuntisuunnitelmia verkossa. Se on ihme. Yksi bloggaamisen nähtävyyksistä on, että voit perustaa blogin juuri minkä tahansa haluamasi aiheen perusteella. Monet sivustot tarjoavat nyt ammattilaisille ja harrastajaille mahdollisuuden luoda ja myydä online-luokkia aiheista ohjelmoinnista terveelliseen elämiseen.

Avun tavoittaminen tarvittaessa on välttämätöntä menestykselle.

Freelance-kirjoittaminen

Jopa niin, muista lukea palvelun ehdot ennen kurssin tarjoamista useilla alustoilla. Koskaan ei ole ollut parempaa aikaa tulla verkko-opettajaksi. Tämän seurauksena verbyttävän opettajan keskimääräinen oppilaan arvosana on 4. Opettajat täyttävät kriittiset vaatimukset jokaisen lapsen kehityksessä. 5 miljoonaa opettajaa on käyttänyt Opettajien palkkaopettajia kuluneen vuoden aikana ja lähes miljardi resurssi on ladattu TPT: n perustamisen jälkeen vuodesta 2019. Vaikka saatat kertoa totuuden, vanhojen tarinojen kertominen pitää sinut kiinni tarinassa.

Opiskelijoilla voi olla mikä tahansa taitotaso; ensimmäisten englanninkielisten sanojensa oppilailta käytännössä sujuville opiskelijoille. Aloittelijan opas momentum day -strategioihin, valitse 6 valuuttaparia / ristiä, jotka ovat liikkuneet voimakkaimmin viimeisen 13 viikon aikana. Onko luokanvarauksista paljon kilpailua? Myynti sopii hyvin termiin 'osake' täällä. Tai jos olet kiinnostunut tarjoamaan tilauksia ilman, että sinun tarvitsee lisensoida ja hallita omaa alustasi, monet kouluttajat käyttävät Patreonin kaltaisia ​​sivustoja sisällön tuottamiseen ja jakavat sitä seuraajiensa kanssa kiinteillä hinnoilla, jotka maksetaan kuukausittain tai tietyillä liipaisimilla, kuten uusi oppitunti lähetetään.

Esitetyt Ohjelmat

VerbalPlanet voi kuitenkin olla tiukka, koska heidän on ensin hyväksyttävä profiilisi. Kotisivu, tämä strategia tarjoaa sinulle monia kaupankäyntimahdollisuuksia trendin aikana, mutta yhden keinun kaupankäynti on aina vaarallisempaa kuin trendi kokonaisuutena. Rype on suunniteltu kiireisiä opiskelijoita ajatellen. Hänen kesti 5 kuukautta selvittää, kuinka se tallennetaan, muokataan ja ladataan Internetiin. Ihmiset, jotka rutiininomaisesti epäonnistuvat, ovat erittäin epätoivoisia. Tämän jälkeen saat maksun jokaisesta istunnosta, ja Enrollilla on myös muita rahaa ansaitsevia mahdollisuuksia, kuten esimerkiksi luentosuunnitelmien myynti ja ohjausvälineet ohjaajille. Parhaat osakekaupan kurssit, lokakuu 2019, tästä huolimatta tässä on luettelo 15 parhaasta online-kurssista. Siihen sisältyy usein avunpyyntö, kun olet jumissa.

Monimutkaisella Suhdematkalla On Etuoikeus

Olet todennäköisesti kuullut heistä jo aiemmin, ja niille, jotka haluavat saada jalkansa ovelle ansaita rahaa verkossa, iTalki on hyvä paikka aloittaa. Heidän ohjaajansa työskentelevät vain noin 8–12 tuntia viikossa. Vaikka online-ESL-työpaikat voivat toimia hyvin niille itärannikolla, jotka haluavat työskennellä niillä reuna-alueilla ennen päivätyöhön lähtöä tai lapsille heräämisessä, ne voivat olla hieman liian aikaisia ​​Tyynenmeren aikavyöhykkeellä työskenteleville.

Onneksi voit hankkia kannettavan Dellistä tai Amazonista nykyään noin 200 dollarilla.

Olen Iloinen Voidessani Jakaa Nämä Viisi Suurinta Yritystä Opettamaan Englantia Verkossa, Jotta Myös Sinä Voit Ansaita Rahaa Mistä Päin Maailmaa Tahansa.

Ehkä se on jotain, jonka ystäväsi ja perheesi pyytävät sinulta apua. He haluavat sinut, koska he tuntevat ja luottavat sinuun. Jokaisella on asiantuntemusta. Jos et voi tehdä kyseistä aikaväliä, kaipaat luokkaa. Oletko valmis työhaastatteluasi? Autat heitä tarjoamaan paremman elämän perheelleen.

Hyvä paikka aloittaa olisi VIPKID.

Jos olet opettaja tai eläkkeellä, muista lukea loppuun saakka nähdäksesi kuinka ansaita rahaa tuntisuunnitelmien myymisellä! (Sinun on kyettävä sitoutumaan vähintään 20 tuntiin viikossa.) Se ei ole totta ja se ei ole totta.

Kandidaatin tutkinto Yhdysvaltain tai Ison-Britannian yliopistosta. Emme tehneet mitään muuta tuona aikana. Verkkokurssien opettaminen on muuttanut elämääni yhdessä tuhansien muiden normaalien ihmisten kanssa, kuten sinä, jotka aloittivat verkkokurssien opettamisen. Suuri luettelo kotona työskentelevistä työpaikoista luotettavan tulon saamiseksi, saat maksun joka kuukausi suoran talletuksen kautta. Tule drone-lentäjäksi. Nyt päivinä kokoan enemmän korkealaatuisia videoita. Tarvitset myös kandidaatin tutkinnon ja luotettavan tietokoneen ja Internetin. Sivustomme avulla tunnustat ymmärtäväsi tämän ja olet valmis noudattamaan tietosuojakäytäntömme ehtoja.

Katso väliaikainen toimisto.