13 Laillista Tapaa Ansaita Ylimääräistä Rahaa Työskentelemällä Kotona Ja Verkossa

Mutta olitko tuttuja heidän kymmenistä etätyömahdollisuuksista? Ne sisältävät työpaikkoja kaikessa asiakaspalvelusta kliiniseen hoitoon. 00 tunnissa - 50 000 dollari vuodessa, sijainnistasi ja kokemustasostasi riippuen. Tämä e-kirja tarjoaa perustiedot siitä, mitä yleinen transkriptio sisältää. Näytetyönimikkeet Walt Disney Company: BLS-data yhdistää sosiaalisen median asiantuntijoita muun tyyppisten PR-asiantuntijoiden kanssa.

Graafiset suunnittelijat voivat tarjota laajan valikoiman palveluita, mukaan lukien logosuunnittelu, esitteen suunnittelu, kuvitus, pakkaussuunnittelu, sosiaalisen median kuvat ja paljon muuta.

Tässä on lyhyt opas aloittaaksesi tiputtamisen: Etätyön saaminen freelancerina on hieno ensimmäinen vaihtoehto. Niitä tarvitaan usein verkko- tai puhelinkonsultoinnissa, sekä kliinisen tiedon tarjoamiseksi että tulevien soittajien ohjaamiseksi hoitopalveluihin.

  • Le-Vel käyttää premium-luokan ainesosia.
  • Ja aivan kuten oikoluku, kirjanpito ei vaadi varmennetta.

Puhtaaksikirjoittaja

Voit ansaita rahaa kotona tekemällä palkallista laillista työtä kotityöstä, mutta ole varovainen Internetissä ruttoivien monien ikävien töiden takia. 8 parasta ilmaista tai edullista pörssikeskustelua vuodelle 2019, timin chat-huoneen tilaajana saat hälytyksiä vain aina, kun hän käy kaupassa, jotta voit oppia hänen ainutlaatuisen kaupankäynnin strategiansa. Jotkut niistä ovat täysin laittomia, kun taas toiset ovat erittäin nerokkaita ja pysyvät lain kirjaimissa. Tutkiessaan kotona tehtäviä töitä on tärkeää, että tiedät käytettävissä olevat työsuhteen tyypit ennen kuin päätät, kenelle haluat työskennellä kotoa. Verkkosuunnittelun tai kehitystyön lisäksi voit hakea työpaikkaa prototyyppien suunnittelussa, käyttöliittymäsuunnittelussa, käyttökokemuksessa, käyttäjän hyväksymistestauksessa ja muissa verkkosivustoihin liittyvissä kotitöissä. Annamme sinulle pian täydellisen luettelon verkkotyöistä.

He mainostavat tuotteita sähköpostissa, sosiaalisen median sivuillaan ja verkkosivuilla.

14 Työtä kotona

Autan mielelläni osoittamaan sinua oikeaan suuntaan! Asiakkaiden vierailuja ja ylityötunteja on odotettavissa tiettyinä vuodenaikoina. Palkataksesi sinun on todennäköisesti oltava salkku vankkaa työtä tai ainakin joitain kirjoitusnäytteitä, jotka voit sisällyttää ansioluetteloosi. Palkka on noin 15 dollaria tunnissa, ja he työskentelevät Yhdysvalloissa. VoiceBunny yhdistää kokenut ääninäyttelijät asiakkaisiin moniin freelance-projekteihin. Jessica ja Cliff TheSellingFamilystä ovat Amazon FBA -supertähtiä.

Tämä tarkoittaa, että tarkka tekemäsi työ voi vaihdella.

Tiedät vain, että ajatteleva, sielua imevä korkea stressiä tekevä työ ei ole se, kuinka haluat viettää 8 tuntia päivästäsi, viisi päivää viikosta seuraavien 40 pariton vuoden ajan. Jos kuitenkin siirryt oikeaan suuntaan, tippatavaraliiketoiminnassa on paljon potentiaalia. Jos et halua käyttää puhelinta ja haluat auttaa ihmisiä, olipa kyse sitten ongelman ratkaisemisesta tai tärkeiden kysymysten vastaamisesta, harkitse kotipalveluihin hakemista. Tämä luettelo laillisista kotona suoritettavista työpaikoista voi olla alku matkalle taloudelliseen vapauteen ja työ- ja perhe-elämän tasapainon saavuttamiseen, jota et voi saavuttaa yhdeksästä toiseen. Amazon ilmoitti äskettäin aikovansa lisätä 5000 etäasiakaspalvelutehtävää seuraavan vuoden aikana. Ja jos nämä eivät riitä, niitä on satoja enemmän. Tutorointi verkossa on toinen hieno tapa ansaita rahaa työskentelemällä kotoa.

Voit joko tulla tulkkiksi ja kääntää puhelimitse yrityksille ja organisaatioille, jotka työskentelevät kansainvälisten asiakkaiden tai kollegoiden kanssa, tai voit kääntää kirjallisen työn yhdestä kielestä toiseen.

Suuri Tarjoa Verkossa

Kuinka tulla freelance-oikolukijaksi: Stella & Dot - Johda omaa muoti-sosiaalista myyntiyritystäsi. Liikekirjan laatiminen varmistaa, että sinulla on aina työtä. Työvoimatoimiston (BLS) mukaan lääketieteelliset transkriptionistit ansaitsivat kansallisen mediaanipalkan, joka oli 35 720 dollaria toukokuussa 2019 eli 17 dollaria. Jos rakastat kirjoittamista, tämä voi olla tuottoisa tapa ansaita rahaa kotona.

Tästä terveydenhuollosta hyötyy yritys, jonka kotipaikka on Hartford, Conn. Ja siellä kotona olevat työt tulevat kuvaan. Mercerin mukaan elämme häiriökaudella ja yritykset toteuttavat etäystävällisempiä työjärjestelyjä. Tämä tarkoittaa myös, että saat valtavia mahdollisuuksia asiakkaille ympäri maailmaa ja hallitset palkkatasoa. Yhä useammat ihmiset ovat tulossa bloggaajiksi ja muuttavat siitä täysipäiväisiä tuloja pelkän hauskan harrastuksen sijaan. Tyylit ansaitsevat 20-33% palkkiot, bonukset ja palkkiot. Voit ansaita äänituntia kohden, ja Ubiqus palkkaa monista maista ympäri maailmaa. Ne, jotka haluavat työskennellä yrityksen kanssa, voivat viedä kotiin jopa 44 000 dollaria vuosittain työstä kotoa -raportoijan tehtävästä.

Toinen työ kotona asiakaspalveluna massiivisen yrityksen kanssa. Haluatko työskennellä yhdessä yrityksessä, tulla freelanceriksi tai perustaa oman yrityksen, olen saanut sinut kattamaan! Joten kotihoitotyön tekeminen on tulossa yleisemmäksi kuin luuletkaan. AdSense-ohjelman kautta voit lähettää mainosyötteitä yrityksiltäsi, jotka käyttävät Googlen Adwords-ohjelmaa blogiisi tai verkkosivustoosi. 25 aloittelijana, ja tämä tarkoittaa 15 dollaria tunnissa. Joillakin töillä työnantaja voi tarjota tietokoneen ja puhelimen, mutta tämä ei ole kovin yleistä. Luomalla lyhyitä animoituja logoja, bannereita ja videoita voi ansaita sinulle 50–500 dollaria pop.

  • Selvitä, onko yrityksillä henkilöstöä, joka vastaa kysymyksiisi ja tarjoaa sinulle entisten ja nykyisten työntekijöiden referenssejä.
  • Tai et pääse toimeen pomoosi.
  • Tietenkin sinun on osoitettava taitosi saadaksesi uskottavia freelancer-keikkoja.

Aloittaminen Laillisesta Työstä Kotitöissä

Saavuttuaan melkoisen menestyksen sen jälkeen, hän päätti haluavansa opettaa muille, kuinka tehdä sama asia. Voit katsoa taaksepäin dramaattisesta uudenvuoden päätöslauselmassasi löytää työtä kotona online-töissä, koska sinulla on rakkaus-vihasuhde nykyiseen 9-5-vuotiaaseesi. Huomaa, että sinun ei tarvitse yliopistotutkintoa journalismista tai korkeakoulututkintoa, jotta ansaitset rahaa kirjoittamiseen. Esimerkiksi jotkut ihmiset päättävät tulla Pinterestin virtuaaliassisteiksi ja auttavat erityisesti asiakkaita kasvattamaan läsnäoloaan sivustolla. Usein tietokoneohjelmoijat toimivat freelancereina esimerkiksi UpWork-verkkosivustojen kautta. ÄLÄ unohda tarkistaa tätä freelance-kirjoittajien koulutusta, jonka on kirjoittanut Holly Johnson, joka ansaitsee yli 200 000 dollaria kirjoittamista vuodessa. Muita tärkeitä huomioitavia asioita ovat aukioloajat, minkä tyyppinen liiketoimintamalli toimii parhaiten yhteisöllesi, yhteisösi lasten tarpeet, joissa tarjoat kodin palvelun ja budjetin viihdettä ja ruokaa varten.

Mutta sen sijaan tuo aika vietettiin tuijottamalla yhtä turhautunutta MRT-työmatkaasi.

Katso yli 20 jatkamismallia ja luo jatkamistasi täällä. Freelance-kirjoittamisesta on tullut tuottava tilaisuus monien vuosien ajan. Hieman yli vuotta myöhemmin se tuotti tarpeeksi tuloja, että tunsin oloni mukavaksi jättäessani työpaikan, joka minulla oli ollut yli 10 vuotta. Logot ovat tärkeä osa brändäystä kaikissa yrityksissä; logoja tarvitaan nyt verkkosivustoilla, blogeissa, sovelluksissa, painotuotteissa ja niin edelleen. Hän on voinut ansaita 40 000 dollaria vuodessa ja jakaa kaikki strategiaansa täällä. Kotoa kokopäiväisesti työskentelevien ohjelmoijaohjelmien määrä on kasvanut 11. Lisätietoja tästä yrityksestä tästä yksityiskohtaisesta katsauksesta. Aloita koulutuskurssi, joka opettaa sinulle yhteiset taidot, joita tarvitaan virtuaaliassistentiksi.

Etä Freelancer-verkkosivustot

Kuinka paljon oikolukija voi tehdä? Korkean tulotason ansaitseminen VA: na tarjoaa oikeat palvelut. Laaja joukko yrityksiä tarvitsee työntekijöitä syöttämään järjestelmäänsä erilaisia ​​tietoja riippumatta siitä, käytetäänkö näitä tietoja varaston tai lähetysten seuraamiseen, liiketoimintasuunnitelmien luomiseen tai suorituskyvyn tai tuotannon mittaamiseen. Ainoa mitä sinun täytyy tehdä, on ottaa tilauksia, saada tuote toimitettu ja ansaita kunnollinen voitto. Laskeuduitko asiakkaita, mutta he tarjosivat maapähkinöitä? Mistä rakastat lukea?

Yhdistämällä pisteet ymmärsimme, että kun olemme sitoutuneet erikoistumaan kasvavalle markkinointiympäristölle, meidän on todellakin aloitettava kääntämällä asiakkaita pois. Sinun on maksettava 5 dollaria pitääksesi ansioluettelosi tiedostossa. Se ei ole kuitenkaan helppoa. Kuten mitä näet? Vaikka jotkut digitaaliset markkinoijat voivat tehdä sekä Facebook- että Google-mainoksia, useimmat mieluummin erikoistuvat yhteen. Maksu perustuu minuutti- tai puheluhintaan.

Mikä parasta, voit työskennellä kotoa tai missä tahansa Internet-yhteyden avulla. Jos osaat 3D-animaatioita, tämä voi kasvaa melko nopeasti ja antaa sinulle huomattavat kuukausitulot. Koti, haluatko oppia Forexiä? Jos puhut useampaa kuin yhtä kieltä, harkitse kaksikielisen puhelinkeskuksen työn hankkimista, jolla on yleensä enemmän etuja tarvittavien lisätietojen vuoksi. Ansaitset, kun vastaat kyselyihin, shoppailet verkossa, etsit verkosta, katsot videoita ja paljon muuta. Tuutorit ansaitsevat yleensä 14–22 dollaria tunnissa verkkosivustonsa mukaan. U-Haul tarjoaa kotiagenttien työmahdollisuuksia useilla aloilla - mukaan lukien asiakaspalvelu, myynti ja varaukset sekä tienvaihto. ESL-yritykset maksavat hyvin - joskus yli 20 dollaria tunnissa. 07 Verkkokoulutus Dougal Waters/Getty Images Saatavilla olevat online-koulutuksen työpaikat kattavat nyt laajan valikoiman ehdokkaiden tutkintoja; kaikkea erittäin kokeneista opettajista, joilla on maisterin tutkinto ja opetustodistukset, korkeakouluopiskelijoihin, joilla on tutor-ohjeet.

Appen

Kun etsit työpaikkaa kotoa, olet varmasti törmännyt näihin huijauksiin ennemmin tai myöhemmin. Tule live-virtuaaliagentiksi; saat prosenttiosuuden kaikista hyväksytyistä vastauksista. Ja siksi näet nousun sekä freelance-kirjoittajien että työpaikkojen suhteen. Dribbble on omistettu sivusto suunnittelijoille, jotka etsivät seuraavaa työtä kotitöissä, sekä ryhmille, jotka etsivät ammattitaitoisia suunnittelijoita. Tutorointituntien lisääminen tai verkko-ohjauksen yhdistäminen toiseen luettelossa olevaan vaihtoehtoon voi auttaa sinua luomaan kokopäiväisen palkan kotona. Vuonna 2019 Google nosti kanteen huijareita vastaan ​​nimellä ja logolla, mutta se ei tarkoita, että huijarit lopetettiin. Tuntuu siltä, ​​että haet aina kotona töitä etkä koskaan palkata? Katso Catherine Alfordin palkka Freelance-kurssille.

Kuten vanha sanonta kuuluu: Kirjanpitäjillä on tärkeä rooli kaikessa liiketoiminnassa dokumentoimalla ja järjestämällä päivittäisiä liiketoimia. Päätoiminen + edut. He palkkaavat lähtötason, ylemmän tason rahoituksen ja kirjanpidon ammattilaisia. 12 parasta online-välittäjää osakekaupassa vuonna 2019, jälleen kerran, vaikka se ei olekaan todella ilmainen, se, että voit rakentaa suuren määrän ETF-sijoituksia ilmaiseksi, on valtava etu. Monet heistä tarjoavat koulutusta yrityksestä ja heidän tuotteistaan ​​tai palveluistaan, ja sitten voit aloittaa kokopäiväisen työskentelyn auttaakseen asiakkaitaan. FlexJobs selaa jokaista työluetteloa - heistä yli 30 000 - varmistaakseen, että kukin yritys on laillinen.

Mutta sinun ei tarvitse olla yksi heistä. Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme Grace asiakaspalveluumme 401-463-2568 tai sähköpostitse grace. Monet yritykset palkkaavat transkriptiota kirjoittajia muuttamaan ääni- tai videotallenteensa markkinointi- tai koulutusmateriaaliksi. Onnea työmetsästyksessäsi! Rob suosittelee opiskelijoilleen alkavaa budjettia 20–50 dollaria esineiden etsimiseksi. Onko sinulla jo äitiblogia, mutta et ole varma kuinka liikennettä ohjata ja ansaita rahaa?

Aloita Blogi

Sivustojensa mukaan monet ansaitsevat 23–25 dollaria tunnissa. FlexJobs on suosikki työpaikkani, jonka avulla saan löytää laillisia kotona tehtäviä. Keskimääräinen palkka on 14 dollaria tunnissa.

Tietojen syöttäminen, asiakastuki ja tekninen tuki ovat vain muutamia Xeroxilla tarjolla olevista mahdollisista töistä, jotka voidaan tehdä kokonaan kotoa.

Työn Kirjoittaminen

Ehkä etsit vähän ylimääräistä rahaa. Voit tarjota ääniviestinnän Freelancerina Fiverrissä tai liittyä ääni-lahjakkuuksien ryhmään Voices-kaltaisissa yrityksissä. Verkkokamera tarvitaan melkein aina, jotta voit opettaa englantia muille kuin englanninkielisille. Ja jos käytät Ways To Wealth-yksinoikeuslinkkiä, saat 50 prosenttia alkuperäisestä hinnasta, joka on 7 dollaria. Kotona pysyvä kunto- ja mielenterveystyö ovat tehokas tapa auttaa muita elämään terveellisiä elämäntapoja pitämällä omat taloudenne raiteillasi. Ja pääset töihin. Työllisyystilastoviraston mukaan suurin osa kääntäjistä tekee töitä kotona ja usein tiukeissa määräajoissa. Valuuttamyyjän iii palkka, tänä vuonna kauppias, joka toimii johtokunnan ulkopuolella ja jolla ei ole hallituksen jäseniä ja joka työskentelee kaupungin pöydällä, todennäköisesti ansaitsee keskimäärin 221 000 puntaa Lontoossa. Älä unohda rekisteröityä IRS: ään ennen kuin aloitat tämän kotiyrityksen.

Kun luin, että hänen Flipper-yliopisto-opiskelijansa (yksinhuoltajaäiti) ansaitsee 5 000 dollaria kuukaudessa, minun piti lisätä se kotona pysyvän äidin työluetteloon. Voit esimerkiksi tarjota tietyn määrän viestejä Pinterestissä ja Facebookissa X00 dollarilla kuukaudessa. Copywriter - Olemme jo kattaneet kirjoittamisen ja muokkaamisen edellisessä kohdassa. Haluat aloittaa ja alkaa ansaita heti, olen tehnyt sinulle helpon tekemisen tästä tämän täydellisen oppaan avulla, miten aloitat blogin tänään. Soita lähteviä ja vastaanota saapuvia puheluita kiinnostuneille osallistumisesta yliopistoomme. Voit työskennellä tutkijana, tutkijana, lakikirjoittajana tai joku, joka auttaa asianajotoimistoja ja asianajajia asiakirjojen laatimisessa. 9 syytä, miksi sinun pitäisi työskennellä kotona, muista, että joillekin tämä on vain ylimääräistä rahaa täältä. Mutta oletko kuullut Amazon FBA: sta?

Tarvitset videolinkin, kuten skype, käytännössä opettamiseen.

Freelance-kirjoittaminen/muokkaaminen/oikoluku

Käytettävissä olevat tehtävät vaihtelevat alueittain. Vaikka toimistopohjainen sysadmin voi ansaita noin 70 000 dollaria vuodessa, huomaa, että kotipohjaisessa versiossa on yleensä alhaisemmat hinnat. Joskus he turvautuvat muiden freelancereiden seuraamiseen ja katsomiseen, mitä he kirjoittavat, lukemaan useita vanhoja blogin kirjoituksia ja paljon muuta. Voit ansaita 0 dollaria.

Monet kotona tehtävät työt maksavat sinulle paljon vähemmän kuin mitä normaalissa työssä tekisit. On ihanteellista, että sinulla on ainakin yksi varmuuskopiotietokone tai pääsy tietokoneeseen, jota voit käyttää, jos ensisijainen laite putoaa. Ja voit ansaita yli 50 dollaria tunnissa, sitä enemmän olet erikoistunut. Tai haluatko vain mausteta työkokemustasi ja aloittaa työskentelyn kotoa? Jos haluat oppia taitoja oman freelance-oikoluvun aloittamiseksi tai nähdä, onko tämä oikea sinulle, katso tämä ILMAINEN johdanto-työpaja. Tarvittavat työt:

Vahva

Itse asiassa Gallup-tutkimuksessa vuodelta 2019 noin 55 prosenttia korkeakoulujen tutkinnon suorittaneista kertoi olleensa etätyöhön aikaisemmin (verrattuna vain 26 prosenttiin ihmisistä, jotka eivät koskaan valmistuneet yliopistosta). Muissa tapauksissa on käytettävissä kokopäiväisiä etätyöpaikkoja kaiken tyyppisten tehtävien hoitamiseksi, joita ei tarvitse tehdä fyysisen apteekin sijaintipaikassa. Paikallinen lastenhoidon resurssi- ja lähetystoimisto (CCR & R) ja lisenssitoimisto ovat paras resurssi vahvistaaksesi, mitä tarvitset aloittamiseen. Teetkö käsintehtyjä tuotteita, kuten magneetteja, koruja, lomakortteja tai pellavaa jne.? Varmista, että sävelkorkeutesi ei kuulu toistuvasti. Tänään jaan melko pitkän viestin, jossa on erittäin suuri luettelo laillisista töistä kotitöistä, jotka maksavat missä tahansa välillä 8–25 dollaria tunnissa. Opi liikkeellä ollessasi mobiiliharjoittelusovelluksen ja konsulttitukitiimimme kanssa. Wonder palkkaa Internet-tutkijoita tutkimaan monenlaisia ​​aiheita selittämään markkinoiden kehitystä, määrittämään kilpailumaisemat, keräämään tilastotietoja ja monia muita tehtäviä.

Ne voivat sisältää (mutta eivät rajoitu näihin) asioita, kuten sosiaalisen median ajoittaminen, kirjoittaminen, puheluiden soittaminen, lääkkeiden valinta, matkan varaaminen, sähköpostien hallinta ja paljon muuta. Oli tammikuu 2019, ja päätin aloittaa blogin kirjoittamisen keinona kroonistaa perheeni matkaa kymmenien tuhansien kuluttajavelkaantumisesta. Jos sinulla ei ole muodollista koulutusta ja paljon maksettua kokemusta, on yleensä parasta käyttää freelance-sivustoa tai kahta auttaaksesi sinua hankkimaan lisää kokemuksia. Sosiaalisen median johtajat edustavat brändin "ääntä" verkossa ja houkuttelevat uusia seuraajia luomallaan sisällöllä. Sec.gov, | Estä luvattomat transaktiot kaupankäynti- / demat-tililläsi -> Päivitä matkapuhelinnumerosi ja sähköpostiosoitettasi osakevälittäjäsi / säilytysyhteisön osallistujan kanssa. 25 000 - 80 000 dollaria/vuosi (Yhdysvaltain työvoimatoimiston ja palkkalaskelman Bureau. )Yksinkertainen käyttämäsi terminologian muutos voi auttaa sinua löytämään ne helpommin. Hänellä on monta vuotta VA: na vyön alla.

Joten, mitä sinä odotat?

Monikielisten yritysten kanssa työskentelevät yksityishenkilöt tai yritykset tarvitsevat usein näitä palveluja. TaskRabbit voi olla loistava tapa ansaita rahaa työskentelemällä kotoa. Katso lisätietoja Ultimate Guide to Remote Work -oppaasta. Jos kirjaudut linkin kautta, saat 2 kuukauden premium-sisällön ILMAISEKSI.

Mitä onnistunut oikolukija tekee ja ei.

DionData-ratkaisut

Niiden, joiden odotetaan olevan perehtynyt ohjelmointikieliin, kuten C ++, Java tai Oracle, heidän palkkataan auttamaan yritystä luomaan kiinnostavia ja kannattavia työpöytä- ja mobiiliohjelmistoja. Hienoa on, että voit tehdä tämän freelance-työntekijän tai työskennellä web-suunnitteluyrityksen kanssa. Jos haluat olla menestyvä kotimatkatoimisto, on parasta työskennellä tietyillä markkinoilla tai tietyllä markkinaraolla (esimerkiksi kohdehäät tai luksusmatkat). Convergys-työntekijänä opit sekä työskentelemään että työskentelemään oman kodin mukavasti. Nämä sivustot auttavat sinua yhteydenpidossa asiakkaisiin ja laajentamaan portfolioasi. Globaalien markkinoiden kasvun vuoksi on olemassa selvä tarve tavoittaa asiakkaita ja olla vuorovaikutuksessa satojen paikallisten kielten kanssa. Aikaisempi puhelinpalvelukokemus on suositeltavampi ja tarvitaan lukion tutkintotodistus tai vastaava. He jopa maksavat sinulle kun treenaat.

Asiakaspalvelun edustajat yleensä hoitavat puhelimet. MetroParent etsii kokeneita freelance-kirjoittajia luomaan sisältöä vanhemmuuteen liittyvistä kysymyksistä, lapsista, tweeneistä, perheen matkoista ja vastaavista. Tämä yritys tarjoaa maksettua koulutusta, tuntipalkkaa sekä etuja, kuten palkallista vapaa-aikaa, 401 kt, henkivakuutusta, lääketieteellistä, hammaslääketieteellistä ja näköä. Tutki aina yrityksiä, jotka tarjoavat kiinnostavia mahdollisuuksia. Tiedätkö enää parhaimmista kotitöistä? Palkka on 12 dollaria. Yllä oleva luettelo on massiivinen kokoelma kaikenlaisia ​​etätyöskentelytyyppejä.

Mutta se ei tarkoita, ettei kotona ole laillista työtä. Siksi suosittelen, että lataat Gina Horkeyn luettelon 150 tarjoamastasi palvelusta. Amazon tarjoaa maksullista koulutusta ja teknisiä laitteita. Etsi vain oikealla tavalla (jota näytämme sinulle nyt). Jos sinulla on jo salkku muilla sosiaalisen median tileillä tai verkkosivustolla, voit ilmoittaa ne kauppasivullesi ja rakentaa asiakaskuntaasi. Jos sinulla on saatavana noihin aikoihin, voit ehkä periä lisämaksuja, koska hoitajia on usein vähemmän. Oikoluku on loistava esimerkki työstä, joka ei vaadi sertifiointia, ja voit käyttää kotkasilmäsarjaasi ansaitaksesi rahaa. Jos haluat täydellisen vapauden rottakilpailusta sen sijaan, että vaihtaisit yhtä työtä toiseen, suosittelemme Tim Ferrissin "Neljän tunnin työviikkoa".

Mediaasiantuntija - Ilmastolaki

Tämä auttaa sinua suunnittelemaan nämä vuorovaikutukset ja vapauttamaan ne, jotta et tunnu olevan liian tunkeileva tai tylsä. Jos tämä kuulostaa sinulta, sinun kannattaa tarkistaa kymmenen yritystä, jotka tarjoavat kotona työpaikkoja sairausvakuutuksella. On tärkeää tietää tarkalleen kenelle työskentelet.

Pidän Inbox-dollareista eniten sähköpostien lukemisominaisuudella.
Jotkut organisaatiot viimeistelevät avustusehdotukset itse, ja toiset palkkaavat ammatillisen apurahakirjoittajan.

Tajuta Intuitiivisesti

Jotkut työpaikat vaativat kuitenkin vain jonkinlaista "epävirallista" opetuskokemusta, kuten ohjausta, valmennusta tai mentorointia. Joten kotimyynnistä tehdyt työt ovat yleensä melko runsaita. Katso joitain suosituimmista online-kirjoituspalveluista. Voit aloittaa tänään ilman kokemusta (ellei kyse ole mikrotöistä tai Swagbucksin kaltaisesta sivustosta, se on todennäköisesti huijaus). Ja saatuaan jonkin verran kokemusta ostajina tai ostajina jälleenmyyjille, tukkukauppiaille tai muunlaisille yrityksille, he saavat usein mahdollisuuksia auttaa johtamaan ja koordinoimaan organisaatioiden hankintatoimintaa. Tämä testivalmisteluyritys palkkaa toisinaan etätyön kotona tapahtuvaa opetusta varten. TextMaster - avoinna ympäri maailmaa. Jos haluat työskennellä apurahan kirjoittajana kotoa, paras vaihtoehto on freelance.

HubSpotin vinkkejä web-suunnittelutaitojen nostamiseksi seuraavalle tasolle. Se on täysin ilmainen. Täytyy olla äidinkielenään puhuja, jolla on kandidaatin tutkinto tai korkeampi. Käytä LinkedIn-profiilisi lisätäksesi ansioluettelosi tietoja.

Yritykset rakastavat yhteistyötä Instagram-vaikuttajan kanssa asettaakseen tuotteensa/palvelunsa oikean yleisön eteen. Kaikki riippuu heidän työnsa laadusta, kapeudesta, johon he kirjoittavat, ja heidän kokemustasostaan. Auttaisit pieniä yrityksiä tai yksityishenkilöitä päivittäisissä hallinnollisissa tehtävissään. Ryhmä veloitti suuren maksun taustatarkistuksesta ennen hakijoiden huomioon ottamista.

Logosuunnittelija

Yritysten verkkosivustoista blogeihin kirjoittajat voivat löytää työpaikkoja tuhansista eri online-sijainneista. Nämä ovat yrityksiä, jotka haluavat etätyöntekijöitä eivätkä pelkää vähän taustamelua. SEO-strategian ja sijoitetun pääoman tuottoprosentin arviointi, avainsanatutkimus, sivun optimointi ja sisällön strategia ja suunnittelu. Kaikki riippuu taitoistasi, laadusta, kapeasta, liikenteestä jne. Tietoja Tietoja -sivustani näyttää tältä: Sanojen hinnat vaihtelevat 20 dollarista 500 dollariin.

Rover kerää 20% palvelumaksun, joka vähennetään ansiostasi, mutta sinun pitää 80%. Esimerkkejä nimikkeistä Stitch Fixissä: Tilastojen mukaan vaikuttajamarkkinointi on noussut 90-kertaisesti vuodesta 2019. Ole kuitenkin varovainen, että sinun on silti oltava aktiivinen viestisovelluksissa (e. )Kotipelien kehittäjänä voit ansaita jopa 65 000 dollaria vuodessa (tai enemmän), riippuen yrityksestäsi. Bloggaajat voivat ansaita missä tahansa välillä 0–150 000 dollaria kuukaudessa riippuen kokemustasosta ja suorasta kilpailusta.

Olitpa nälkää taiteilija, graafinen suunnittelija, valmentaja, konsultti, opettaja - mitä tahansa elämässä - tunnustaminen ja inhimillinen yhteys ovat mitä olemme. Tarkoittaa, että olet vastuussa mainosten suunnittelusta, kampanjoiden suunnittelusta ja strategian laatimisesta. Sinulle on hyödyllistä merkitä tämä viesti kirjanmerkkeihin ja jatkaa tarkistusta.

Yleiset Kotikysymykset

Alorica tarjoaa työtä kotipalvelumahdollisuuksista. Tuotteiden myynti Amazonissa ei ole koskaan ollut näin helppoa. Siellä on satoja aiheita, joista löydät tutorointityön.

BLS: n mukaan korvauskorjauksen mediaanipalkka on 63 670 dollaria vuodessa.

Varainkeruun kerääjille maksetaan mediaanipalkka 49 698 dollaria vuodessa PayScalen mukaan. Koska kun huomaat, että et saa toivottuja tuloksia, lopetat todennäköisesti - aivan kuten vähintään 59. Zapier on täysin etäteknologiayritys, joka palkkaa usein asiakastukiedustajia Yhdysvalloissa ja kansainvälisesti. Tarvitaan vain Internet-yhteys, ja voit tilata ruokaa, suoratoistaa Netflixiä, tilata tuotteita Amazonin kahden tunnin toimituspäivillä ja nauttia modernista mukavuudesta, josta useimmat eivät voineet uneksia muutama vuosikymmen sitten. Linkkien luomisesta hakukoneiden sijoituksiin SEO linkittää erottamattomasti hyvin sisältömarkkinointiin. UserFeel Löysitkö jotain, joka kiinnostaa sinua? Jos rakastat kirjoittamista, kokeile kirjoittaa Hubpages-sivulle. Sotilaalliset veteraanit, jotka aiemmin harjoittivat kielitiedettä kolmannen maailman kielillä, voivat tehdä käännöksiä kokopäiväisesti kunnollisen palkan vuoksi.

Joissakin tehtävissä voi olla matkustamista ja satunnaista työmatkaa.

Omat Vuokrakohteet

Tutorit ilmoittavat ansaitsevan noin 25 dollaria tunnissa. Koska rekrytoijille maksetaan palkkioita, jotkut yritykset saattavat olla halukkaampia käyttämään mahdollisuutta työskennellä kanssanne freelancerina tai urakoitsijana. Osittaiset ja täysin etätyöt löytyvät Philipsistä.