Just2Trade

Lisäksi kaikki uudet tilit saavat 90 päivän palkkiotonta kauppaa, arvo jopa 500 dollaria. 5% neuvontamaksu; Wealthfront ja Betterment veloittavat vain 0. Se on yksityisessä omistuksessa, ja sen perustivat vuonna 2019 toisen välitysyhtiön entiset työntekijät. Ally tarjoaa nyt yli 500 palkkiovapaa ETF: ää ja KAIKKI uudet tilit saavat 90 päivän palkkiovapaat kaupat, jopa 500 dollarin arvosta. 95 kauppaa, automaattinen osinkojen uudelleeninvestointi eikä minimitalletusta. Toinen vaihtoehto on avata tili ja testata vesialueet ennen varsinaisten live-kauppojen tekemistä.

65 sopimusta kohden kaikille kauppiaille pitäen aktiivisen kauppiaan hinnoittelu 0 dollarina. 19 helppoa tapaa ansaita rahaa kotoa, tyypillisempi tulo on kuitenkin 1 000–2 000 dollaria kuukaudessa. Välitetty talletustodistus on erilainen kuin pankkitalletustodistus. Lainanantaja voi myydä myös osakkeesi lainan takaisinmaksuun. Välitetyt CD-levyt voivat tarjota korkeamman tuoton, mutta niiden arvo voi vaihdella korkojen muuttuessa. On olemassa pari tapaa vaihtaa varastoja ilmaiseksi. Tekniset kauppiaat voivat olla vähemmän kiinnostuneita siitä, onko välittäjällä laaja valikoima sijoitusrahastoja, kuin esimerkiksi kuinka joustavat kartoitusvälineet ovat.

Sijoitusrahastojen osakekurssit vaihtelevat markkina- ja taloudellisten olosuhteiden mukaisesti, ja on mahdollista menettää rahaa sijoittamalla sijoitusrahastoihin.

Tässä tapauksessa osakekaupan sovellus voi olla hyvä tapa aloittaa tai auttaa sinua pääsemään seuraavalle penniäkään osakekaupan tasolle. Helppo sisääntulopiste Houkuttelevan hinnoittelun lisäksi Ally tarjoaa laadukkaan alustan, joka antaa sinulle pääsyn koko osakekannalle ja ETF: lle. Toisin kuin useimmat välittäjät, maksat vain puolet sentin osakkeesta kauppaan, vähintään 1 dollarilla. Viimeinen asia, jota kukaan meistä koskaan haluaa yrittäessään korjata huonoon tilanteeseen, on se, että se ohjataan vastaajapalvelun läpi tai potkaistaan ​​jonnekin prosessin varrella. Tiedä, että muut välittäjät tarjoavat edistyneitä alustojaan kaikille. Tässä on yhteenveto edullisimmista välittäjistä sekä osake- että optiokaupassa: 06% (4 dollaria) Hongkongin osakepalkkiot (min. )Yksi kaavio, josta saatat nauttia, on Allyn todennäköisyyslaskin.

Etsi digitaalinen käyttöliittymä, joka tekee asiaankuuluvat tiedot helposti saataville ja tarjoaa selkeän alustan kaupan toteuttamiselle. Huijaukset: online-työpaikat kotona, twitter on hyvä paikka laskea kirjoitustöitä, kun noudatat oikeita kahvoja. Haluatko ansaita rahaa lainaamalla käteistäsi? Tällä tavoin salkkusi ylläpitää valitsemasi osakkeiden ja joukkovelkakirjojen jakautumista. Kaikista välittäjän avustamista ja automatisoiduista puhelinkaupoista peritään palvelumaksut.

Kuinka voin sijoittaa osakkeisiin, joilla on vähän rahaa? Ulkomaisiin sijoituksiin liittyy enemmän riskejä kuin U. Vaikka nämä hinnat ovat suhteellisen halpoja, alennusvälittäjät eivät tarjoa muita palveluita, joita täyden palvelun välittäjät yleensä haluavat, kuten sijoitusneuvonta, analyysi ja eläkesuunnittelu. Sano haluat sijoittaa 100 dollaria. Pidän myös sivuston ulkoasusta.

  • OptionsHouse on välittäjä, joka on suunniteltu ennen kaikkea optiokauppiaille kuin osta-pidä-sijoittajille.
  • Se ei kuitenkaan tarjoa kaksivaiheista kirjautumista ja muokattavuus on rajoitettu.
  • Jos esimerkiksi sijoitat 100 dollaria ja maksat 7 dollarin suuruisen palkkion - se tarkoittaa, että menetät 7% sijoituksestasi päivänä 1.
  • BofA Merrill Lynch Global Research on tutkimus, jonka on tuottanut BofA Securities, Inc ("BofAS") ja/tai yksi tai useampi sen tytäryhtiöistä.

Kuinka Verrata Välittäjämaksuja

Se on tyytyväisyystakuumme. 1 Motivoiva sijoitus 4 dollaria. 0–17 dollaria kauppaa kohti Minimi talletus: Tutkitaan kaikki alla olevat keskustelukohdat ja selvitetään, mikä välitys on parhaiten tarpeitasi vastaava.

Laaja valikoima sijoitusvaihtoehtoja voi olla myös tärkeä. Älä lisää tiliin minimimääriä, kuukausittaisia ​​ylläpitomaksuja ja mahdollisuutta tehdä kauppoja verkossa, matkapuhelimella tai yhdessä yli 100: sta fyysisestä sijainnista, ja sinulla on voittava yhdistelmä. He haluavat perusvälityksen online-välityksellä minimaalisin kustannuksin. Kaupankäyntimaksun tai kauppapalkkion lisäksi - mitä maksat joka kerta, kun ostat tai myyt sijoituksen - on myös valtava määrä muita maksuja ja maksuja, mukaan lukien välittäjän avustetut kaupat, sekä vuosittaiset, sulkemis- ja toimettomuuspalkkiot. Se luopuu useimpien rahastojen vähimmäishankinnasta. Verkkosivustossa ja mobiilisovelluksessa on helppo navigoida. Yli 200 kauppaa, joista ei makseta kauppaa.

Silti Ally Invest vie askeleen eteenpäin. Jos etsit uutta tapaa sijoittaa tänä vuonna ja olet valmis lyömään itseäsi, seuraavien online-välittäjien tulee olla luettelon kärjessä. Nyt kun vertailimme palkkioita, luota meihin, sinun on tutkittava vähän syvemmältä kuin pelkästään palkkiot, kun valitset välittäjää. M1Finance antaa sinun valita aktiivisesti portfoliosi, jota haluat käyttää, kun käytät robo-neuvonantajaympäristöä - mikä tekee siitä erinomaisen hybridivaihtoehdon kaikille, jotka haluavat käytännön ohjauksen automaattisella panoksella ja tasapainottamisella.

Se on myös yksi parhaimmista kokeneille kauppiaille.

Kauppaa Millä Tahansa Laitteella

Rahasi ovat markkinoilla seuraavana päivänä. Se projisoi, jos pystyt saavuttamaan sijoitustavoitteesi eri markkinariskitasojen perusteella. Sillä on yksi laajimmista mobiilisovelluksista kauppaa ja tutkimusta varten. Parhaat online-välittäjät vuodelle 2019 - yksinkertainen dollari, 95 osaketta kohti. Se, kuinka sijoittajaa kohdellaan asiakkaana, on joillekin tärkeämpää kuin toisille. Ei hallittuja salkkuja saatavana parhaiten: Paras kauppapaikka määritelmässämme tarkoittaa, että käyttämäsi alusta on suuri, ja välittäjä on hyvä myös muissa tekijöissä, kuten palkkiot, markkinat ja tuotteet. Tilin avaaminen ja työpöytäympäristö eivät ole käyttäjäystävällisiä ja monimutkaisia.

Palkkiot ja palkkiot, asiakaspalvelu, alustat ja työkalut, tutkimus, helppokäyttöisyys, sijoitusten tarjoaminen, koulutus, mobiilikauppa ja pankkitoiminta. Mikä vie heidät kilpailun eteen, on ilmainen pääsy Trade Architect (Web-alusta) ja ThinkorSwim (enemmän esillä oleviin työpöytäohjelmiin) -alustoihin. 95 vaihtokauppaa:

Tai voit sijoittaa uuteen yritykseen.

Löydä Pankin 150 Dollarin/200 Dollarin Säästöt Ja 360 Dollarin Vuotuiset Tarkistusbonukset

SpeedTrader -ympäristö on melko paljain luonto, jossa on vähän teknisiä indikaattoreita tai vaihtoehtoisia strategioita. Jos sijoitat pääasiassa sijoitusrahastoihin ja ETF: iin - ja erityisesti Vanguardin halpoihin indeksituotteisiin - ja vaihdat vain toisinaan osakkeita, Vanguard on paras vaihtoehto. ”Mitä aikaa ja rahaa tarvitset,” aloita siitä, mikä sinulla on ”, hän sanoo.

Laatuvälittäjiä on niin paljon, se voi olla hieman ylivoimainen. Schwab-mobiilisovellus on silti parempi kuin suurin osa ilmaisista sovelluksista. 4 miljoonaa ihmistä löytää parhaan online-osakekaupan sivuston tarpeisiinsa.

Toisaalta ohimme kaksivaiheisen kirjautumisen, vipuasetusasetuksen ja hienostuneemmat tilaustyypit. Huomioon otettavat kohdat Tilin yksityiskohtien löytäminen on vaikeaa Ally tarjoaa esteettisesti miellyttävän ja helposti navigoitavan sivuston, mutta hautaa suuren osan etsimästämme kovasta tiedosta. Keskustelemme alla olevista robo-neuvonantajayrityksistä. Vakio online 4 dollaria. Suosittelemme pääasiassa IB: tä kauppiaille. Se riippuu paljon siitä, minkä tyyppinen sijoittaja olet: Suuri joukko robo-neuvonantaja-sijoitussalkkuja - Wealthsimple, Wealthfront ja Betterment - on toteutunut viimeisen viiden vuoden aikana. Markkinointi ja toiminnallisuus on suunnattu automatisoituihin palveluihin käytettyyn väestörakenteeseen. Robo-neuvontavaihtoehdot Charles Schwab tarjoaa hoidetun salkun vaihtoehdon Älykäs salkku, joka on saatavana monille hallituille tilityypeille (vähintään 5000 dollaria tiliä).

Mitä Sinun Pitäisi Etsiä Verkkovälittäjältä?

Olet edelleen tekemisissä verkkosivuston tai algoritmin kanssa, ja maksat silti joitain palkkioita ja palkkioita. Pieni työ puhelimella voi säästää paljon rahaa. Olemme päivittäneet sijoituksemme tämän uuden tiedon perusteella. Tämä on sopimus ostaa tai myydä omaisuutta, kuten hyödykkeitä tai osakkeita, kiinteään hintaan, joka toimitetaan ja maksetaan myöhemmin. Sijoittaminen autopilottiin. 99 lyhytaikainen kauppamaksu. Tämä on pakollinen aktiivisille kauppiaille.

Yhdysvaltojen sijoittajille tämä ei ole ongelma, mutta Yhdysvaltojen ulkopuolella asuville sijoittajille, kun vertaamalla välittäjiä on tärkeää varmistaa, että he tarjoavat palvelua maassasi.

Lopeta Valitseminen Hinnan Ja Laadun Välillä

Tämä on valtava siunaus aktiivisille kauppiaille ja aloittelijoille sijoittajille Yhdysvalloissa. Tällaiset porrastetut rakenteet hyödyttävät tyypillisesti suurkauppiaita. 50/osakekauppa, 0 dollaria. Tarjous ei koske sisäisiä siirtoja kahden SogoTrade-tilin välillä. Aktiiviset kauppiaat haluavat olla työpöydällä, ja E-Kaupan alustalla on edistyneet kaavioominaisuudet, joissa on laaja valikoima teknisiä indikaattoreita, ja kauppaportaat, joilla on suoraviivaiset hinnat. Alennusvälittäjät alkoivat tarjota myös lisäpalveluita, kuten tutkimus, kun taas täyden palvelun välittäjät alkoivat alentaa palkkioita. Tässä on muutama tekijä, joka on otettava huomioon vertaamalla alennusvälitystä:

Voimavarat

Tämän katsauksen kirjoittaja ei omista osakkeita millään tässä mainitusta välitysyrityksestä tai muusta rahoituspalveluyrityksestä. Tämä ei ole se tapaus. Sitä sääntelevät yli 10 viranomaista maailmanlaajuisesti, mukaan lukien Ison-Britannian FCA, ja se on listattu Varsovan pörssissä. 21 parasta freelance-työpaikkaa aloittelijoille, jotka työskentelevät kotoa, kuinka paljon graafisille suunnittelijoille maksetaan palkkaa? Salaustekniikat ovat haihtuvat instrumentit, jotka voivat vaihdella suuresti hyvin lyhyessä ajassa, ja siksi ne eivät sovellu kaikille sijoittajille. Tässä kauppapalvelussa yhdistyvät laaja valikoima sijoitusvalintoja ja noin 20 toimittajan, mukaan lukien Argus - uusi tutkimustoimittaja, edistynyt analyyttinen tutkimus, joka lisää entistä monipuolisempaa varastojen analysointia. Jos pidät halpakaupasta ja navigoit helposti todella monimutkaisella alustalla, Interactive Brokers on sinua varten.

Tiedämme mitä tapahtuu. Varallisuusnäyttö: ilmainen online-osakekauppa, suunnitteluun keskittyminen on yksi syy siihen, miksi Robinhoodista tuli ensimmäinen taloudellinen sovellus, joka voitti Apple Design Award -palkinnon. Useimmat välittäjät veloittavat kiinteän veron kauppaa kohden sen sijaan, että perustavat palkkiot kaupan koon perusteella. 95/kauppa - mikä tekee siitä kalliimman kuin vain Robinhood. Esimerkiksi Sprintin tikkasymboli on “S”, Disneyn “DIS” ja Adidas “ADDYY”. Monet kustannustietoiset kauppiaat etsivät välittäjiä erittäin alhaisilla palkkioilla.

SM-tunnustaminen perustuu arvioinnin onnistuneeseen loppuun saattamiseen ja asiakastyytyväisyysvertailun ylittämiseen viimeaikaisen palveluvuorovaikutustutkimuksen avulla. Ajattele sitä kuin istuminen seminaarien läpi heti kodin mukavuudesta. Katso, voit todella sijoittaa vain kahteen rahastoon - osakkeisiin tai valtion joukkovelkakirjalainoihin, joista kukin koostuu korista erilaisista ETF-rahastoista. Niin yksinkertaista kuin nykyäänkin on avata yksi ja aloittaa sijoittaminen, sinun on kuitenkin ensin tehtävä kotitehtäväsi varmistaaksesi, että välitys vastaa tarpeitasi. Useimmat välittäjät veloittavat eri palkkiot kustakin kaupasta. Aktiiviset kauppiaat mieluummin TD Ameritrade, thinkorswim-alustansa ansiosta. Tämä voisi olla kohtuuhintainen markkinoille pääsyn lähde erittäin alhaisen budjetin sijoittajille.

Paras 0%: N Komission Vapaa Osakekauppasivusto 2019

Yksittäisenä sijoittajana et voi hallita markkinoita tai tuottoa. Maksujen vuoksi emme suosittele Capital One Investingin hallinnoimaa salkkua. Yleensä Saxo Bank on yksi parhaista valitsemasi online-välitysyrityksestä.

Sinun on kuitenkin oltava varovainen, kun aloitat sijoittamisen. 35 oikeita tapoja ansaita rahaa verkossa, se maksaa 5 dollaria rekisteröinnistä linkilläni. Nopeasti eteenpäin nykypäivään, ja Charles Schwab on edelleen yksi edullisimmista verkkovälittäjistä. Huomaa, että palkkiot, palkkiot ja korot olisi otettava huomioon laskettaessa optiostrategioiden tuloksia. On selvää, että haluat tutustua tarkemmin transaktiomaksuihin. Mutta aivan kuten kustannukset, on tärkeää tietää sijoittamistavoitteesi arvioidessasi vaihtoehtojasi. Alkaen voittaja, Degiro. Jos nämä piirakat eivät sovi palettisi mukaan, voit luoda omia valitsemalla M1: n vahvan tarjouksen ETF-osakkeista ja osakkeista.

Hanki 500 Palkkiona Maksutta Online-pääomaa Ja Optio-oikeuksia, Jotka Kauppaavat Hyvinkin Kahden Vuoden Ajan.

00 €0 €0 N/A N/A 2 4. E * TRADE: n mobiilisovellus on myös erittäin hyödyllinen. Kuinka robo-neuvonantajat toimivat? Tutkimusta tarjotaan vain informatiivisiin tarkoituksiin, se ei ole neuvoja tai ohjeita, eikä se ole minkään tietyn arvopaperi- tai kaupastrategian suositus tai suositus. Pöytäliittymille MoneyRates. Aivan kuten pankkitilillä, myös osakevälittäjät antavat osan voitostaan ​​sekalaisista palkkioista.

Joillakin halvimmista saatavissa olevista palkkiokoroista, tehokkaista ohjelmistotyökaluista ja vertaansa vailla olevasta asiakaspalvelusta ei ole koskaan ollut parempaa aikaa avata tili Lightspeedillä. Heidän asiakaspalveluaan ei voida lyödä. Ansaitse rahaa verkossa näiden laillisten työpaikkojen avulla, jos haluat laajentaa tavoitettasi, voit myös luoda profiilin Upwork- ja pitch-äänikirjojen kerrotöistä, jotka olet törmännyt. Löydät lisätietoja tästä artikkelin lopusta.

Asiakkaiden tulee lukea tarjousesite huolellisesti ja päättää itse, onko tarjoukseen tehty sijoitus sopusoinnussa heidän sijoitustavoitteidensa, taloudellisen tilanteensa ja riskinkantokykynsä kanssa. Jos kuitenkin käydään kauppaa yli 30 kertaa vuosineljänneksellä, maksu laskee 4 dollariin. Päättäessään, minkä verkkovälitysyrityksen valita, sinun on pohdittava, mikä toimii sinulle parhaiten. Vuosina, jolloin markkinoiden voitot ovat pienemmät, nämä maksut voivat vaikeuttaa pesimunan rakentamista. Optioilla on korkea riski, eivätkä ne sovellu kaikille sijoittajille. 5 tärkeätä kriteeriä parhaille kaupankäyntijärjestelmille vuonna 2019 1. Henkilökohtaisesti kun maksan 4 dollaria. 24% (70 vertailukelpoista luokan A luokan A-luokan Kanadan maailmanlaajuisesti neutraaleja rahastoja).

Tulevat Verkkoseminaarit

Sinun tulisi myös harkita, tarjoaako kotijäsenvaltio vai nimetyn edunsaajan kotivaltio mitään valtion veroja tai muita etuja, jotka ovat käytettävissä vain investointeihin tällaisen valtion 529-suunnitelmaan. Kun tilisi on määritetty, vaihdat osakekantaa asettamalla osakemerkinnän koodi alustalle. Hanki ilmainen osake, jopa 200 dollarin arvoinen, kun liittyt Robinhoodiin käyttämällä tätä linkkiä. Varasto tarjoaa myös käteismaksun. Ison-Britannian asukkaat, unkarilaiset ja muut kuin eurooppalaiset voivat käydä kauppaa vain CFD: n ja forexin kanssa.

Tällä tavoin he siirtävät säästöt sinulle tarjoamalla ilmaisia ​​kauppoja.

Arvostelut Ja Palkinnot

Opas online-osakekaupankäyntisivustoihin Minimoi kustannukset Warren Buffett on paras esimerkki osua tähän kohtaan kotiin. Kun talletusvarauksesi ovat tyhjät, voit heti alkaa ostaa osakkeita. Hämmästyttävän hinnoittelun lisäksi Webull tunnetaan helppokäyttöisistä työpöytä- ja mobiilisovelluksista, kaupankäyntikursseista ja poikkeuksellisesta vakuutuksesta. Ja jos et tee vähintään 10 dollaria kuukaudessa kaupankäynnissä, sinulta peritään 10 dollarin kuukaudessa ylläpitomaksu (tästä ei peritä tilit, jotka ovat yli 100 000 dollaria).

Strategiastasi riippuen korotetut palkkiot saattavat olla vain liiketoiminnan kustannuksia, mutta pyrimme lieventämään näitä kustannuksia parhaimmissa suosituksissamme. Sijoituskustannusten huomiotta jättäminen on kuin autosi moottorin elvyttäminen samalla kun se täytetään kaasulla. Rahapalkkioiden tarjoamista, vapaita kauppoja, palkkioista (mukaan lukien tilimaksut) luopumista ja/tai mitä tahansa muuta arvokasta asiaa ei saa käyttää kannustimena minkäänlaisten vakuutusten, mukaan lukien henkivakuutukset tai annuiteetit, myymiselle. Määräytyvien kauppojen määrän määrittämiseksi MLPF & S lisää ehdot täyttävät kaupat henkilökohtaisilla tileilläsi ja yhteistililläsi.

Kirjaudu Sisään

Nämä muutokset politiikkaamme voivat tulla voimaan välittömästi ja voivat johtaa ylläpitovakuuspyynnön esittämiseen. Ei-kaupankäynnin palkkiot ovat korkeat. Voit käydä kauppaa osakkeilla, kuten suosikki blue chip -osakesi, kaikkien tärkeimpien välittäjien kanssa, joten se ei ole ongelma, jos haluat vain saada käsiisi joitain Applen (APPL), Microsoftin (MSFT) jne. Osakkeita. Huomaa kuitenkin, että ostaessasi tai myyessäsi osakkeita, markkinatilauskaupat voivat suorittaa kauppasi useiden osto- tai myyntikauppojen kanssa, jokaisella on 6 dollaria. Mutta tiettyjen muiden yritysten ja ETF: ien puute saattaa yllättää sinut. Sijoitusrahastoja ei kuitenkaan tarjota alustalla.

Kaksi vaihtoehtoa tarkkailevat osakekurssia, kunnes se putoaa osto-alueellesi. Ajan myötä kaupankäyntikulut voivat kasvaa, mikä tarkoittaa vähemmän rahaa tililläsi. Alennuskaupat eivät enää ole yksinoikeudella välittämättömien online-välitystoimien alueita. Keskeinen kysymys, joka vaikuttaa marginaali-sijoitusten tuottoihin, on korko, jonka maksat lainaamastasi rahasta.

Jos sijoitusrahastot ovat sinun juttusi, Ally Invest tarjoaa yli 12 000 rahastoa - mutta yksikään niistä ei ole transaktiomaksurahastoja, eli maksat osallistumismaksun ostoksestasi.

Palkkiota 95 ei sovelleta ulkomaisiin osakekauppoihin, erityistä käsittelyä vaativiin suurten joukkokauppoihin tai rajoitettuihin osakekauppoihin. Ne eroavat ETF: stä siinä mielessä, että voit valita itse ryhmittämäsi osakkeet. Yksi välitys, joka tarjoaa sekä edullisia kauppoja että ilmaisen pääsyn välittäjän avustamiin kauppoihin, on Zacks Trade. Jos haluat käydä kauppaa Yhdysvaltain osakkeilla ilmaiseksi ja haluat helposti käytettävän alustan, Robinhood on paras valinta. Kuinka sijoittaa bitcoiniin: täydellinen aloittelijan opas 2019, coinbase on suosituin fiat-to-crypto -ramppi Yhdysvalloissa. Jopa kahvan saaminen perusterminologiasta voi saada pään pyörimään.

Kytkeä

Lähetettävien ystävien lukumäärälle tai ansaitsemiesi ilmaisten kauppojen määrälle ei ole mitään rajoituksia. Tämä oli nousu online-kauppapaikoista. Uskollisuus on suosikki valinta online-välittäjälle monista syistä. 68 prosenttia, mutta silti alle monien kotimaisten kauppamaksujen. Vanguard tarjoaa kuitenkin täydet osakevälityspalvelut erittäin kilpailukykyisillä hinnoilla.

Mobiilikauppa

Kustannusten ja käytön helppouden lisäksi Fidelity pääsi myös tutkimusvälineiden ykköseksi. Pöytätietokoneversio sijoittui sijalle 1 Barronsissa vuodelle 2019. Lisätietoja on "Standardoitujen optioiden ominaisuudet ja riskit". Alpha penny varastot - penny stock trading, tätä varten tarvitset jonkinlaista kaupan toteutusohjelmistoa, sähköisen kaupankäyntijärjestelmän. Myyntiryhmä on kuitenkin erittäin tylsä. Lisätietoja tai tilin avaamisesta on www. Mutta tänään, Fidelity tarjoaa erittäin kilpailukykyisen tuotteen erittäin kohtuulliseen hintaan. 95 kauppaa kohti, mutta sillä on myös 300 dollarin vuosimaksu.

Tilin avaaminen voi viedä kauan ja suorakeskustelu puuttuu. 002 senttiä osakkeelta. Itse asiassa voit jopa ansaita rahaa tekemällä joitain näistä asioista itse. Mutta kaiken kaikkiaan, Merrill Edge on erittäin kunnollinen vaihtoehto, etenkin aloittelijoille. Jos päätät lisätä tiliisi joka viikko, et maksa palkkiota joka kerta (sama pätee, jos päätät ottaa rahat pois). Ihmiset, jotka etsivät vankkaa valikoimaa tarjouksia, kaupankäynnin työkaluja ja koulutusta. 65 maksu sopimusta kohden. Halvin tapa on käyttää virtuaalista varastosimulaattoria, jossa voit vaihtaa osakkeita väärennetyllä rahalla.

Maksuja ei ole, ja voit aloittaa aloittamalla 100 dollarin vähimmäissijoituksen.