Pilvi Vs. Fyysisen Tavaroiden Salaustekniikan Louhinta Vuonna 2019

Oletko uusi Bitcoin-kaivostoiminnan alalla (jos niin, lue viestistämme Mitä Bitcoin Mining todella tekee?) Tätä voi silti olla vaikea ennustaa. Viimeisimmän lohkon vaikeustaso kirjoittamishetkellä on 2 874 674 234 416, ts. Se on ehdottomasti harkitsemisen arvoinen, ennen kuin menet kaivosreitille. Haluat työskennellä Ethereum Mining Poolissa. Yllä esitetyillä hinnoilla S9 maksaa itseltään vuodessa.

ASIC: t, FPGA: t eri kryptovaluuttojen välillä (esim. )Joten, olet alkanut kaivoa Bitcoinia tai muita kryptovaluuttoja. Siitä huolimatta on hyvä mahdollisuus muuttaa takaisin fiatiksi voitolla näinä aikoina. Mutta mitä vuosi 2019 tuo? Kaivostoiminta on suosittu tapa ansaita BTC: tä, mutta onko sijoitus kaivoslaitteisiin sen arvoinen? Nyt kun olet tilannut kaiken mitä sinulla on vähän odotusaikaa.

Tämä antaa käyttöjärjestelmän sujua ja estää aseman vikoja.

Bitcoin-louhinta, jolla on jotain vähemmän, kuluttaa enemmän sähköä kuin todennäköisesti ansaitset. Pilvipalveluntarjoajat, kuten Amazon Web Services (AWS) ja Microsoft Azure, ovat muuttamassa tekniikan kehitystä. Sinun ei tarvitse laskea hash-kokonaisarvoa. Hyvin maineilla poolilla on myös taipumus olla avoimempi toiminnassaan, joista monet tarjoavat työkaluja sen varmistamiseksi, että jokainen käyttäjä saa oikean palkkion perustuen siihen annettuun hash-määrään.

Luuletko, että hash-korko jatkaa kasvuaan tänä vuonna, vai rikkooko se trendi? Tämä sisältää ympärivuorokautisen ylläpidon ja valvonnan sekä kaikkien aikojen suurimman kapasiteetin kaivoskontin BitCave. Alussa tarvitsit vain tietokoneen tai kaksi salaustekniikan valuuttani. Näytönohjaimet ovat nelikulmaisia ​​lohkoja, joissa pyörivät ympyrät.

Löytäjälle annetaan 5 BTC: tä sekä samaan louhitun lohkon käyttäjien maksamat transaktiomaksut.

WhatsMiner M10

Älä epäröi sijoittaa joihinkin, joka ei vain tee sinulle työtä, vaan pitää varojasi turvallisina ja kestämään pitkään sen sijaan, että hajoaa parin ensimmäisen kuukauden aikana. Helpoin tapa päästä tytäryhtiömarkkinoijaksi Bitcoin-tuotteille on mainostaa Bitcoinin kaivoslaitteita Amazon Associates -yhtiöohjelman kautta. Vain sana “BUTTERFLY” antaa koskaan kyseisen HASH: n. Ja jos olet kiinnostunut altcoinien ja muun "pölyn louhimisesta", harkitse multipool-kaivostoimintaa, joka käyttää omistusoikeuden mukaista algoritmia valitsemaan tällä hetkellä parhaiten kannattava altcoin. Joten miten se toimii? Tämän kumppanuuden avulla ASUS antaa pelaajille mahdollisuuden käyttää tyhjäkäynnillä käytettäviä näytönohjaimia salauksen valuutan hankkimiseen.

Varmentamalla tapahtumia kaivostyöläiset auttavat estämään kaksinkertaisen käytön ongelman.

Sivustolinkit

Bitcoin-säännöt Jos vuosi 2019 oli ICO: n vuosi, näyttää siltä, ​​että vuodesta 2019 on tarkoitus tulla sääntelyn huomioon ottamisen vuosi. Myös haittoja on paljon. Tämän ohjelman avulla voit lähettää kävijöitä verkkosivustoltasi Amazoniin ja saada pienen palkkion kaikista tuotteista, joita he ostavat sieltä seuraavan 24 tunnin aikana. Riippuu hash-nopeudestasi ja nykyisistä kaivosvaikeuksista.

Jos ansiosi kattavat sähkölaskun ja pystyt ansaitsemaan voiton sijoitetun pääoman palauttamiseen, se on kaivostoiminnan arvoinen. Voit määrittää järjestelmän tekemään CGMinerille poikkeuksen, jos haluat, tai käyttää Linux-versiota. Jos yrität ansaita ensimmäisen Bitcoinin, mainosten katseleminen on helpoin tapa tehdä se. Pienessä mittakaavassa työskentelevälle aloittelijalle kaipaajalle Bitcoin ei ehkä kuitenkaan ole paras valinta kryptovaluutoilleni, kun se pysyy nykyisellä hinta-alueella. Tämän takia emme suosittele sijoittamista pilvikaivossopimukseen, ellet todella halua testata vesiä ennen kuin hyppää sisään. Itse asiassa äskettäin tehdyn tutkimuksen mukaan U.

Toisin kuin tavallisissa fiat-valuutoissa (kuten Yhdysvaltain dollareissa tai euroissa), keskushallinto tai pankki ei hallitse bitcoin-omaisuutta, eikä uutta bitcoinia (BTC) voida tulostaa ja laskea liikkeelle kuten paperirahaa.

Sähkökustannukset

Sinun on myös voitava ostaa ja myydä Bitcoinejasi. Vaikka tämä kohonnut sähkön kysyntä pysyy vakiona, sen polttoaineeksi käytetty vesivoima vaihtelee. S7-yhteys on vain Ethernet-yhteyden kautta. Joten olet sijoittanut kryptovaluutoihin, ymmärrät kunnolla, kuinka blockchain-tekniikat toimivat, ja olette nyt alkaneet tutkia Bitcoinin louhintaa. Mutta kun sade on saapunut vähitellen kahden viime viikon aikana, osuus on noussut yli 60 prosenttiin. 55 Exa-tiivistettä sekunnissa (Eh/s) joulukuun puolivälissä 2019, 45: een. Kun aloitat Bitcoinin louhinnan, altaan perustamisen oppiminen ja asetusten selaaminen voivat olla haaste.

Teknikko tarkastaa bitcoin-kaivoskoneet kaivoslaitoksella, jota ylläpitää Bitmain Technologies Ltd. Koska yhä tehokkaampia kaivoslaitteistoja käytetään edelleen, on todennäköistä, että tämä suuntaus jatkuu ja sellaisenaan ne tulisi ottaa huomioon, mihin laitteistoon ostat ja kuinka lasket kaivostoiminnan kannattavuuden. Parhaat ASIC-kaivoslaitteistovaihtoehdot, jotka perustuvat tehokkuuteen, juokseviin kustannuksiin ja hash-hintaan markkinoilla, ovat seuraavat: Tätä opasta varten olen sijoittanut suosituimman ja laajemman bitcoin-kaivosohjelmiston huipulle kohti, ja vähiten suositun ja ominaisuuksiltaan ystävällisen alaosaa kohti. Tietoja ei tule tulkita salausvaluutan tai minkään tietyn tarjoajan, palvelun tai tarjouksen suositukseksi. Halong Mining julkaisi videoita heidän ASICistaan, jotka toimivat mainostettuina pyrkiessään luomaan luottamusta potentiaalisten ostajiensa kanssa. Ja juuri sitä bitcoin miners tekee. Jopa ihanteellisessa paikassa korkealaatuisella kaivoslaitteella on selvää, että kannattavuuden saavuttaminen kohtuullisessa ajassa BTC-kaivostoiminnan avulla on käytännössä mahdotonta saavuttaa (ainakin vuoden 2019 alkupuolelta).

Fysiikan Nobel-palkinnolla kunnioitetaan eksoplaneetteja ja maailmankaikkeuden ensimmäistä tallennettavaa valoa

Valitse Bitcoinin kaivosallas Olet saavuttanut pisteen, jossa suosittelemme, että valitset kaivosaltaan. Mutta jos olet ammattimainen kaivosmies, jolla on alhaiset sähkön kustannukset, DragonMint T1: n teho ja tehokkuus saattavat kompensoida sen korkeat etukäteiskustannukset ja auttaa sinua tuottamaan voittoa. Tämä tulee muodossa sekä äskettäin liikkeeseen lasketuista bitcoineista että transaktiomaksuista, jotka sisältyvät bitcoineja louhittaessa validoituihin liiketoimiin.

Lähetykset voidaan myös tallentaa välimuistiin ohimenevien verkkokatkoksien aikana. Bitcoin-louhinta-isännät ylläpitävät laitteistoasi ympäri vuorokauden, ja tarjoavat usein parhaita sähkön hintoja. Bitmain-kilpailijan Innosiliconin tammikuussa 2019 julkaistu Terminator 3 (T3) on uusi SHA-256 ASIC -kaivoslaite, jolla on huipputekniset tiedot hajautusnopeuden ja suorituskyvyn suhteen. Tällä hetkellä tehokkaimmat kortit ovat GeForce 1070 ja AMD RX 470/480/570/580. Monet maat, mukaan lukien suurin osa Afrikan maista, eivät ole antaneet lakia bitcoinia vastaan ​​tai sitä vastaan, ja ovat yleensä vaikuttaneet asiasta. 78 J/GH), mutta paljon vähemmän tehokas kuin kalliimpi AntMiner S7 (0.

Vaikeus Kasvaa

Online-katsoja löytyy täältä. Jos olet kiinnostunut ostamaan kryptoja, kokeile sitä! Siten kannattavuuden saavuttaminen Havaijilla olisi lähes mahdotonta, vaikka BTC: n arvo nousisi merkittävästi. GMO-kaivosmies B3 on vielä yksi edustaja tulevien ASIC-kaivosmiesten erälle. BFGMiner BFGMinerin avuliaisuus Jos sinulla on tekemistä asioista ja etsit muokattavissa olevaa Bitcoin-kaivosohjelmistoa, älä etsi pidempään kuin BFGMiner.

Enter, Bitcoin-lompakko. Tarvitset joko GPU (grafiikkaprosessointiyksikkö) kaivostyökalun tai sovelluskohtaisen integroidun piirin (ASIC) kaivurin. 5 forex-strategiaa, jotka todella toimivat vuonna 2019, se on hulluin vaikea osa, josta kukaan ei puhu. Toinen hieno vaihtoehto on Antpool, kaivosallas, joka tukee kaivospalveluita 10 erilaiselle kryptovaluutalle, mukaan lukien Bitcoin, Litecoin (LTC) ja Ethereum (ETH). Vaikka pysytkin ajan tasalla tekniikan viimeisimmästä alueesta vain satunnaisesti, on todennäköistä, että olet kuullut Bitcoinista. De Vries uskoo kuitenkin, että nämä kestävyysongelmat voidaan välttää korvaamalla Bitcoinin kaivokseen käytetty mekanismi. Kaivosmiesten käyttämät sähköverkot muuttuvat myös ajan myötä ja voivat muuttua polttoaineiden lähteissä vuodenaikojen välillä. Yritysten tavoin monet uima-altaat eivät ole luotettavia.

Voit rakentaa kaivoslaitteesi mukavalla mukautetulla kotelolla tai voit säästää rahaa ja käyttää muovisia säilytyslaatikoita tai maitolaatikoita. Ansaitse ilmaisia ​​bitcoineja heti verkossa ilman sijoituksia laillisiin tapoihin. Talvella voi kuitenkin olla järkevää ajaa kaivosmiestä ja ansaita rahaa samalla kun lämmität kotiasi. Tämä on saanut kaivostyöläiset lisäämään tietokoneen tehoa ongelmien ratkaisemiseksi ja Bitcoin-palkkioiden saamiseksi. Joka tapauksessa, sinulla on hyvät mahdollisuudet myydä tietty prosenttiosuus BTC-kaivospalkkioistasi vastineeksi fiatille (USD, SGD, GBP). Tavallisia PC-virtalähteitä ei ole suunniteltu käsittelemään niin paljon virtaa, ja niillä ei myöskään ole melkein tarpeeksi virtaliittimiä toimittamaan ASCI-kaivostyöntekijöille tasaista elektronivirtaa. Kiinalainen yritys Ebang Communication ilmoitti lokakuussa 2019, Ebang Ebit E-11 -sarja on SHA-256 kaivostyöläiset, jotka on varustettu 10 nm prosessoreilla. Vähemmän hallintaa.

Selvitä kaivoslaitteesi IP-osoite

Jos vaikeus pysyy samana, yhden Antminer S9: n hajotusteho on 14TH/s, yhden Bitcoinin kaivokselle kuluu noin 3 vuotta. On selvää, että energiankulutuksen ja Bitcoin-kaivostoiminnan suhteen on vielä joitain vakavia pyrkimyksiä, mutta koska salausvaluutta ja blockchain ovat jatkuvasti kehittyviä ja paranevia ekosysteemejä, näemme niiden tulevan kestävämmäksi. Kryptovaluutta-uteliaille, jotka voivat sanoa kyllä ​​näille tai muille vastaaville näkökohdille, saattaa olla syytä kokeilla kaivostoiminta. Hyvä prosessori tulee olemaan avain, kun on kyse kyetä käyttämään laitetta sujuvasti ja ilman suuria vikoja tai virheitä. Parhaat online-osakevälittäjät, nostaminen Jos haluat nostaa varoja IQ Optio-ohjelmasta, sinun on käytettävä samaa maksutapaa kuin talletus. Kaivostyöntekijän behemotti, jonka voit tällä hetkellä ostaa silmäilyä varten 4 490 dollaria, tarjoaa 48 TH/s, mikä tekee Whatsminer DCR: n helposti markkinoiden tehokkaimmasta kaivosmiestä.

Bitcoin ostettiin 1800 dollarilla Binancen epävakaalta Stablecoinilta

Tämä rajoittaa yksikön sijoittamista ja vähentää jonkin verran sen turvallisuutta. Kaivoslaitteiden kustannukset voivat vaihdella suuresti. Mutta onko kotimainen kaivostoiminta sen arvoista? Tämä yksinkertaistaa prosessia huomattavasti, mutta lisää riskiä, ​​koska et hallitse todellista fyysistä laitteistoa. Se kuitenkin liittää tietokoneeseen USB: n kautta.

Lyhyesti sanottuna, olet periaatteessa ostamassa prosenttiosuuden kaivosyhtiöiden hash-voimasta. Yksi parhaista tavoista parantaa kaivostoiminnan kannattavuutta on löytää tapoja alentaa sähkökustannuksia. Pitkäaikainen Bitcoin-kehittäjä lisäsi, että teollistuneiden Bitcoin-kaivoskeskusten tarjoamaan optimointitasoon liittyy joitain mahdollisia huolenaiheita, mutta toistaiseksi hän ei ole samaa mieltä Strengin kanssa.

Bitcoin-kaivostoiminta voidaan määritellä bitcoin-verkon selkärankaksi.

Monissa tapauksissa yksi tärkeimmistä kaivoslaitteistojen valintakriteereistä on hinta-laatusuhde - mitataan kuinka paljon suorituskykyä kone tuottaa yksikköhintaan. Mikä on mielipiteesi Bitcoinin kaivostoiminnasta vuonna 2019? Mikä on Cryptocurrency Mining ja miten se toimii? Vaikka pinoaminen ei vaadi paljon laskentatehoa kuin kaivostoiminta, se tarvitsee silti erittäin vakaata ja nopeaa Internet-yhteyttä kaikkien jonossa olevien tapahtumien keräämistä, todentamista ja allekirjoittamista pienessä ajassa, joka voi olla vain yksi sekunti. Mietitkö, onko se edelleen kannattava tänään? Ja pitäisikö minun kaivoa solo tai liittyä kaivosaltaan vähentääkseen varianssia? Käyttämällä 10nm valmistusprosessia prosessoreilleen, Ebit E11 ++ pystyy saavuttamaan yhden markkinoiden suurimmista hash-nopeuksista nopeudella 44TH/s.

Vuonna 2019 kaivosmarkkinat laskivat voiton ja ampumisen suhteen markkinoille pääsyn esteiden suhteen.

Esittely

Salauksen aloittamisen alkuaikoina oli vaikeampaa saada hakkeroitu. Paras tapa on kysyä kaivoskoneiden kannattavuutta nähdäksesi, mitkä kaivosmiehet tuottavat tällä hetkellä voittoa. Kuten minkä tahansa muun salauksen tuottamiseksi, Bitcoinin louhinnan kannattavuus ja sijoitetun pääoman tuotto (ROI) ovat riippuvaisia ​​louhitun BTC: n arvosta, jolla on mahdollisuus saavuttaa kaikkien aikojen ennätykset asiantuntijoiden ennusteiden perusteella. Seuraavan puolittumistapahtuman pitäisi tapahtua vuoden 2020 toukokuun loppuun mennessä. (07) vain ilmoittautumiseksi ja käyttää omaa kaivosalgoritmia tunnistaa parhaiten kannattavat kryptovaluutat. Yksi parhaimmista paikoista aloittaaksesi Bitcoinissa maksettavien mikrotehtävien aloittamisen, on CoinWorker, joka on erikoistunut tällaisiin tehtäviin.

Videokortit (GPU)

Tämä on täydellinen paikka käyttää esineitä varaosat hyllyltä. Jotta Bitcoin-kaivostoiminta olisi kannattavaa, kaivostyöntekijöidesi on tuotettava enemmän Bitcoinia kuukaudessa kuin kuukausittaiset käyttökustannuksesi laitteiston suorittamiseen. Löydät lisätietoja kaivosbassoista, voitoista, palkitsemisjärjestelmistä ja tärkeimmistä kriteereistä parhaan valitsemiseksi kaikkien kaivosallasten yleiskatsaussivultamme. Sen lisäksi, että kaivataan kaivostyöntekijöitä, joilla on 43 TH/s, tämä AST, jonka on kehittänyt Bitmainin kilpailija Innosilicon, pyrkii myös toimimaan siellä tehokkaimpana ja myöhemmin kannattavimpana kaivostyöntekijänä. Bitcoin-kriitikot pitävät kaivosta tuhlaisena ja ekologisesti erittäin epäystävällisenä. Nämä verkot maksavat sinulle Bitcoinissa napsautussuhteista verkkosivustollesi sijoitettuihin mainoksiin.

Bitbond on tällä hetkellä yksi suosituimmista ja luotettavimmista alustoista, tosin useita muitakin.

Aluksi tarvitset vahvan tietotekniikan, matematiikan ja tietokoneohjelmoinnin. Sovelluskohtainen integroitu piiri, tai ASIC, on mikrosiru, joka on suunniteltu ja valmistettu erityistä tarkoitusta varten. Nyt tiedät kaikki mitä sinun tarvitsee tietää Bitcoinin louhinnasta! Joten miten saat Bitcoinin? Esimerkiksi tason 1 vahvistus vaatii käyttäjän nimen, asuinpaikan, syntymäajan ja puhelinnumeron. Käytettyjen korttien etsiminen eBaysta on todennäköisesti paras paikka ostaa GPU: ita tällä hetkellä.

Ne tarjoavat myös muutamia erilaisia ​​kaivossopimuksia, joista valita. Et voi arvata mallia tai tehdä ennustetta aiempien kohde-hashien perusteella. Ihannetapauksessa kaivoslaitteistosi olisi erittäin tehokas, jolloin se kaivoisi Bitcoinia, jolla on alhaisemmat energiantarpeet - vaikka tämä on tasapainotettava hankintakustannuksilla, koska usein tehokkain laitteisto on myös kallein. Louhittajien lukuisten haasteiden ohella on myös mahdollista löytää mahdollisuuksia, jotka voivat johtaa lisää innovaatioihin.

Dow 3026 573,72 + 372,68 (+ 1,42%)

Ne, jotka päättivät pysyä alkuperäisten sääntöjen kanssa, jatkoivat alkuperäisen Bitcoinin käyttöä. Tietenkin, tämä on hyvin yksinkertaistettu selitys haarukoille. Lataamalla ja tarkistamalla blockchain bitcoin-solmut pääsevät yksimielisyyteen tapahtumien järjestämisestä bitcoinissa. Parhaat online-osakevälittäjät (ja tarjoukset) lokakuu 2019, "," Kuinka heillä menee? Muista, että tarkat virrankulutukset vaihtelevat, etenkin käytetyn virtalähteen mukaan.

Joko GPU (grafiikkaprosessointiyksikkö) kaivosmies tai sovelluskohtainen integroidun piirin (ASIC) kaivosmies.

Perustaa

Valitsemasi kaivoslaitteisto riippuu enimmäkseen olosuhteistasi - budjetista, sijainnista ja sähkökustannuksista. Jos olet miettimässä, kuinka kaivoa Bitcoineja ilmaiseksi, joutumatta investoimaan Bitcoinin kaivoslaitteeseen tai muuhun asennukseen, olet onnekas. Vaikka se ei tee mitään lähelle aikaisempaa, se on silti kannattavaa. Karhumarkkinat ovat luoneet ajoissa sijoitusmahdollisuuden vähentämällä dramaattisesti Bitcoinin kaivoslaitteiston kustannuksia. 44 vuotta ASICminer 8 Nano Pro 0. 5 TH sekunnissa. Teoriassa voisit saavuttaa saman tavoitteen kiertämällä 16-puolista suulaketta 64 kertaa saadaksesi satunnaislukuja, mutta miksi ihmeessä haluat tehdä sen? On välttämätöntä kaivoa bitcoineja parhaalla, erityisesti tätä tarkoitusta varten rakennetulla bitcoin-kaivoslaitteistolla.

Älä ylikuormita tai työnnä eksoottisia muistikokoonpanoja, koska voitot eivät ole vakausriskien arvoisia.

Perinteisesti jokainen uusi BitMain-kaivossarja kaksinkertaistaa tehokkuuden. Nyt kun sinulla on yleinen käsitys kaivoslaitteiden päätyypeistä, niiden eduista ja haitoista, voimme siirtyä seuraavaan pääaiheeseen - miten kaivoslaite rakennetaan. Haluatko lukea lisää siitä, kuinka CoolWallet S turvaa Bitcoin- ja kryptovaluuttasi ennennäkemättömällä tasolla, samalla kun tuo kylmävarastoa sormenpäillesi?

Mitä enemmän laskentatehoa viedään kaivostoimintaan, sitä vaikeampi palapeli. Lisäksi Bitcoinin blockchain-periaatteita käytetään foorumina edelleen innovaatioille, koska se tarjoaa myös korkean tason avoimuuden ja turvallisuuden. 080 J/GH, ASICminer 8 Nano on erittäin suorituskykyinen kaivosmies, joka soveltuu sijoittamiseen kotitalouteen tai valuutankaivostilaan. Kaivostyöläiset tekevät nämä arvaukset generoimalla satunnaisesti mahdollisimman monta "nonia" mahdollisimman nopeasti. Nykyisen sukupolven laitteita käyttämällä olemme laskeneet yhden Bitcoinin louhinnan arvioidut kustannukset useissa maissa olettaen jatkuvia vaikeuksia: