7 Parasta Osa-aikaista Työtä Kotona

Tämä koko prosessi koskee myös puhelinsovelluksia. Säännöllisenä kuuden kahdeksan tehtäväntekijänä sinut kutsutaan suorittamaan monimutkaisempia ja korkeammin maksavia tehtäviä kuin silloin, kun liittyit ensimmäisen kerran. Nämä roolit ovat osa-aikaisia ​​(yleensä noin 20 tuntia viikossa) erittäin joustavilla tunteilla.

Useimmilla yritysomistajilla ei tietenkään ole aikaa eikä taitoja luoda verkkosivustoa, joka näyttää houkuttelevalta ja on asiakkaidensa helppo käyttää.

Jos he eivät ole varmoja siitä, kuinka parhaiten osoittaa taitojaan ja kokemustaan, tai tarvitsevatko apua räätälöimään tietonsa erikoistuneeseen työhön, he etsivät maksua avusta. Kuinka rikastua, sinulla on jo onnekas! Löydä hyviä tarjouksia tuotteista tiili- ja laastimyymälöistä tai verkosta ja myy ne Amazonista korkeampaan hintaan. Sinulla on myös oltava vahva tieto eduista, HRIS- ja palkkajärjestelmistä, ilmoittautumisesta, suunnitelmasäännöistä, raportointivaatimuksista, edistyneellä Excel-taidot ja vahvat kriittisen ajattelun taidot. Sinulle annetaan tietoja hankkeista, palkkasummasta, aikatauluista tai muista yritystiedoista, jotka on ladattava manuaalisesti ohjelmistojärjestelmiin.

Mutta jos sinulla on luottamusta ohjelmointitaitoihisi, et tarvitse kaikkia näitä tukkoja teknologiayrityksiä. TaskRabbit voi olla loistava tapa ansaita rahaa työskentelemällä kotoa. Digitaalisena markkinoijana sinun on kirjoitettava ja suunniteltava markkinointikampanjoita (kuten sähköpostiuutiskirjeitä, sosiaalisen median aikataulutus jne.) Tavoittaaksesi kohdeyleisön ja tuottaaksesi johtaa.

 • Tämä viesti voi sisältää tytäryhtiölinkkejä.
 • Ne, jotka tietävät tietä Google Analyticsin ympärillä ja voivat analysoida verkkosivustojen tietoja ja käyttävät tätä liikenteen parantamiseksi, muuntaa viittauksia, lisätä sivujen kuormitusta ja varmistaa, että hakukoneet indeksoivat verkkosivuston läpi säännöllisesti.
 • Voit työskennellä vain 3 tuntia vuorossa.
 • Google on tällaisten töiden suurin työnantaja, mutta on myös useita legit yrityksiä, jotka palkkaavat hakukonearvioijia säännöllisesti.
 • Fiverr tarjoaa loistavan paikan portfolion kehittämiseen, jos olet vasta aloittamassa freelance-peliä, varsinkin kun kaikki nämä keikat ovat etätyöpaikkoja, joihin voit puuttua mistä päin maailmaa tahansa.

Järjestelmänvalvojan Työpaikat

Hyvin perehtynyt verkkokieliin, kuten PHP, MySQL, Javascript, Flash, HTML, CSS jne. Gpu-kaivosmiesillä voi pian olla toinen tapa ansaita rahaa, laite tuli markkinoille vuoden 2019 toisella neljänneksellä, joten kannattaa etsiä jotain uudempaa. Tätä työtapaa varten tarvitset hyvän verkon työtä verkossa, joten varmista, että sinulla on online-portfoliosi työstäsi potentiaaliselle työnantajalle. FlexJobsilla on täällä tietosivu American Expressin kotityötöistä. Siellä voit tulla sisään: VIPKID palkkaa ESL-opettajia.

Tästä huolimatta sinun on noudatettava ilmoituksia ja niihin liittyviä määräyksiä kunnolla. On tärkeää tietää tarkalleen kenelle työskentelet. Kuten saatat odottaa, Facebook-markkinoijat auttavat yrityksiä turvaamaan enemmän asiakkaita ja tuottamaan lisää myyntiä. Sinulla on oltava lukion tutkintotodistus hakeaksesi, ja he palkkaavat Yhdysvalloissa ja Kanadassa.

Hae Internet Analyst -rooli täältä.

Tiedon Syöttö

Yritykset, kuten Rev, tarjoavat paljon tekstityksiä, maksavat yleensä ääni minuutilla. Tarvitset työskentelyosaamisen suunnitteluohjelmissa, kuten Adobe Photoshop ja InDesign. Paras rikastu-nopea -järjestelmä on myös vanhin - ja se . Kuinka keksiä fiksuja bloginimiä? Aikaisempi asiakaspalvelu- tai myyntikokemus on parempi. Tämä tarkoittaa esineiden, kuten pinnasängyjen, turvaistuimien, rattaiden, syöttötuolejen, lelujen, kirjojen ja muiden vuokraamista ja toimittamista.

Amanda on kotona asuva kolmen vuoden äiti, joka saa osa-aikaisia ​​tuloja kotoa verkossa oikolukijana. Sinulla on oltava vähintään vuoden kokemus tekstinkäsittelystä ja tekstinkäsittelystä toimistoympäristössä, ja hänellä on oltava myös erityinen kokemus muodollisten kirjeiden, muistioiden ja raporttien luomisesta. Jos luet tätä blogia, olet ehkä juuri alkanut miettiä vaihtoehtoa työskennellä etäyhteyden kautta. Backstage on freelance-markkinat näyttelijöille, malleille ja puhetyölle, mukaan lukien TV-ohjelmat, äänikirjat, elokuvat, dokumentit, mainokset, videopelit ja paljon muuta. Voit turvallisesti sivuuttaa muut plus- ja pro-suunnitelmat. Blogit ovat loistava tapa opettaa ihmisiä tietystä taitosta, viihdyttää tai jakaa elämäkokemuksiasi.

Freelance-first (sopimustyö) Etätyöt (verkkosivut)

Tämän aseman avulla voit opettaa missä tahansa päin maailmaa, kunhan olet kotoisin Yhdysvalloista tai Kanadasta ja sinulla on vakaa Internet-yhteys. Sinulla on mahdollisuus ansaita 660 dollaria ensimmäisellä 800 dollarilla pätevästä myynnistäsi, ilman kuukausittaisia ​​myyntikiintiöitä ja ilman aloituskuluja! Ei kauan sitten odotin toista lastaani ja epätoivoisesti jättävän 9–5-vuotiaani jotain riittävän joustavaa kiertääkseni lapseni aikataulua, mutta en tiennyt mitä tehdä. Voit napsauttaa tätä kirjautuaksesi sisään. Tarjoamasi musiikkityylin mukaan hinnat voivat olla yhtä perustasoa kuin 100 dollaria pop-levyltä tai jopa 1000 dollaria yritystöihin. Tekstitys puolestaan ​​tarkoittaa videoiden tekstityksen luomista.

Et vaadi tutkintoa, mutta vaaditaan erinomainen oikeinkirjoitus, kielioppi ja huomiota yksityiskohtiin. Oletko myyntisuuntautunut ja itse motivoitunut? Tilaa Caitlinin ilmainen työpaja täältä. 3 miljoonaa ihmistä freelancereina, mikä tekee 1 dollarista. Olet siellä tekemässä erilaisia ​​tehtäviä tarvittaessa. Tämä on jälleen asia, jonka voit tehdä melkein mistä päin maailmaa tahansa, jos sinulla on Internet-yhteys. Unum palkkaa etäasiakaspalveluasiantuntijoita Tyynenmeren ja vuoristoalueiden aikavyöhykkeillä. Kuinka ansaita rahaa kotona, nämä kumppanuudet kutsutaan suosituimmin sponsoroiduiksi viesteiksi. Jos verkossa on enemmän yrittäjiä, tällä alalla on yhä enemmän kysyntää.

46 Vastausta "60 Parhaaseen Etätyöverkkosivustolle, Jotka Etsivät Hyvää Etätyötä (nopea) Vuonna 2019"

Olen tehnyt tämän pienessä mittakaavassa viimeisen vuoden ajan. Toisinaan se ei maksa yhtä hyvin kuin jotkut muut vaihtoehdot, mutta se voi laskea välillä 9–16 dollaria tunnissa. Heck, vaikka olisitkin onnellinen päivätyölläsi, kotoa työskentely voi silti olla unelma! Voit ansaita rahaa verkossa rakentamalla Facebook-mainoksia, Instagram-mainoksia, Pinterestiä tai jopa Snapchatia ja tullaksesi etäkäyttäjäksi. Tämä yritys tarjoaa kolmansien osapuolien henkilöllisyyden todentamispalveluita puhelinyhtiöille. Kun olet kirjautunut kyselysivustoon, saat ilmoituksen sähköpostitse, kun kyselyä on käytettävissä. Rekisteröityminen ja aloittaminen vie vähemmän kuin minuutin.

Mitkä alustat valita? Jos olet kiinnostunut työskentelemään kotoa, tämä 50 kodin työntekijöitä palkkaavan yrityksen yksityiskohtainen kokoaminen on loistava paikka aloittaa mahdollisuuksien etsiminen. Nyt on vakava palkkapäivä! Joten kotona työskenteleväksi kirjanpitäjäksi ei vaadita minkäänlaista muodollista tutkintoa.

Perusteellinen koulutusohjelmamme ja aloitussarja tarjoavat kaiken tarvittavan liiketoiminnan käynnistämiseksi. Aloita virtuaalinen kirjanpitoyritys oppimalla köydet Ben Robinsonilta, joka omisti aiemmin CPA-yrityksen ja opettaa nyt muille, kuinka käynnistää omat kirjanpito-puolellaan olevat hälinät. Haluatko joustavan tai kiinteän aikataulun? Voit isännöidä verkkosivustoa itse käyttämällä WordPressin kaltaista järjestelmää tai luoda salkun kolmansien osapuolien sivustoille, kuten Dribbble tai Dunked.

 • Transkriptiopalveluita on kahta tyyppiä - yleisiä ja juridisia.
 • Jos jotain, ihmiset luopuvat yhä enemmän perinteisistä työpaikoistaan ​​etätyöhön.
 • Kaikki ovat pieniä ja väliaikaisia ​​- ja ne voidaan tehdä nopeasti kotona istuen.
 • Eikö tämä ole paras työ kotona?
 • Laskeuduitko asiakkaita, mutta he tarjosivat maapähkinöitä?
 • Yritysten verkkosivustoista blogeihin kirjoittajat voivat löytää työpaikkoja tuhansista eri online-sijainneista.
 • Kokemus on ensisijainen, mutta ei aina välttämätön.

Online Survey Taker

Tässä on hakkerointi, jos haluat tutustua etätyöhön täällä: Sinun tulisi katsoa stock-valokuva-sivustoja ja nähdä, millaiset kuvat myyvät hyvin, tyypillisesti yleisemmät ja yritystoimintaa tukevat kuvat ovat joitain suosituimpia. Jos olet kokenut ohjelmistokooderi, voit ansaita melko vähän rahaa verkkosivustojen ja sovellusten testaamiseen kokopäiväisesti freelance-sivuston, kuten UpWork, kautta. Osakkeiden päiväkauppa 2019, blogit ja foorumit - nämä tarjoavat loistavan mahdollisuuden oppia kokeneilta kauppiailta. Appen tarjoaa pääasiassa palveluita ja etätyöpaikkoja seuraavilla toimialoilla/kategorioissa: Jos pidät matkustamisesta ja autat ihmisiä aivoriihen heidän unelmalomastaan, voit nauttia tämänkaltaisesta työstä, jota voit tehdä kotoa. Apple on erittäin laillinen yritys, joka palkkaa kotona neuvonantajia monissa Yhdysvaltojen osavaltioissa ja myös Sydneyssä, Australiassa. Mieluummin luokittelen ne kahteen ryhmään: Tärkein vaatimuksesi olisi nopea internetyhteys ja kuulokemikrofoni.

He tekivät yli neljänneksen luettelon merkinnöistä. Toinen joustava työmahdollisuus kotona pysyville äideille on verkko-ohjaus. Olen saavuttanut paljon kirjoittamiseni ansiosta. Optioiden kaupankäynnin sanasto, tililtä maksetut käteisvarat optio-oikeuksien tai osakekannan ostamiseksi. Voit aloittaa täältä oppimaan kuinka myydä Amazonilla. Jos olet monilukko etsimässä kielikohtaisia ​​etätyöpaikkoja, tämä on sinulle tarkoitettu sivusto.

Kuinka aloittaa Amazon FBA -yritys kotona?

Kuten nimestä voi päätellä, eettiset hakkerit yrittävät murtautua järjestelmiin aikomatta aiheuttaa vahinkoa ja ilmoittavat havainnoista omistajalle. MetroParent etsii kokeneita freelance-kirjoittajia luomaan sisältöä vanhemmuuteen liittyvistä kysymyksistä, lapsista, tweeneistä, perheen matkoista ja vastaavista. SEO on sanasana, joka ei menetä höyryä.

Esimerkkejä American Express -nimikkeistä:

Menestystarina: Työskentele kotona asuessasi verkossa - Jessican tarina

Voit tarkistaa kourallisen verkkosivustoja, jotka etsivät testaajia: Se varmasti auttaa, jos sinulla on tämä taito. Sinun ei tarvitse olla opettaja eikä myöskään kandidaatin tutkinto!

Se on yksi helpoimmista töistä kotona ”työpaikkoja” siellä, ja se vaatii nolla kokemusta.

Online Kuntovalmentaja

Jos olet tyyppi, joka tarttuu aina kirjoitusvirheisiin ja rypistää, kun näet asioita väärin kirjoitettuina, oikoluku saattaa olla sinulle. Jos olet joukkuepelaaja, itse motivoitunut, luotettava ja valmis ansaitsemaan huomattavia tuloja osa-aikaisesti heti, ota yhteyttä Leslie Morrisiin osoitteessa lesliejmorrisyl @ gmail. Oletko valmis leikkaamaan härän ja oppimaan todellisia tapoja ansaita rahaa kotoa? Rakastamme myös lahjoittamista, joten jokaiselle uudelle ohjaamon stylistille Cabi rahoittaa hänen nimessään pienyrityslainan kehitysmaassa työskentelevälle naisyrittäjälle. Ainoa mitä sinun on tehtävä on täyttää hakemuslomake. Ensimmäiset vaiheet forex-kaupassa - perusterminologia, tässä mielessä maat voivat kehittää kestämättömiä talouskuplia tai käsitellä kansallisia talouksiaan väärin, ja valuuttakeinottelijat saivat väistämättömän romahduksen tapahtumaan nopeammin. Työskentele etäyhteyden kautta soittamalla ja täyttämällä lyhyitä online-lomakkeita. Mitään kokemusta tai pätevyyttä ei vaadita, mutta sinun on suhtava sujuvasti englantia ja sinulla on maksettava PayPal-tili.

Palkka on noin 8 dollaria tunnissa, ja he palkkaavat vain Yhdysvalloissa.

Ehkä jotain harkitsevaa! Tarvittavat työt: Sinun on todennäköisesti esitettävä haluamasi projektiisi tai keikkoihin liittyvä työsalkku, joten varmista, että sinulla on yksi kätevä asia ennen hakemusta. Se voi olla mitä tahansa sähköpostien hallinnasta, sisällön luomisesta, kirjanpidosta, graafisesta suunnittelusta, sosiaalisen median hallinnasta ja muusta. Salkkusi tulisi voida: Etsi työtä kotimarkkinointityöpaikoilta osoitteesta:

ILMAINEN KURSSI Tilaa uutiskirjeemme ja liity tähän 5 päivän ILMAISEKSI kurssille aloittaaksesi oman ansaintablogisi ilman erityisiä taitoja ja ansaita rahaa kotoa.
Peruspalkka on 18 dollaria tunnissa 45 minuutin luokasta yhdessä bonusten ja kannustimien kanssa.

Paras Suunnittelu- Ja Luovien Etätyöpaikkojen Verkkosivustot

Mitä enemmän kirjaudut, sitä enemmän ansaitset. Toinen kotikäännösrooli, joka on avoin hakijoille ympäri maailmaa. Useimpien työpaikkojen kanssa käytämme rahaa. Jotkut kurssiideat ovat aterian suunnittelu, valokuvaus, käsityöt tai vain uuden taiton opettaminen. Maksut suoritetaan suorana talletuksena tai PayPalilla, kun tilisi saavuttaa 1 dollarin. Nämä online-työpaikat ovat kaikki hyviä mahdollisuuksia työskennellä kotoa, yleensä osa-aikaisesti aloittaakseen. Varmista, että tilaat postituslistallemme, koska saan usein yrityksiä ottamaan minuun yhteyttä käytettävissä olevista etäasemista, ja jaan nämä vain tilaajilleni. Työskentelet online-asiakaspalveluna, joka vastaa asiakkaiden kysymyksiin puhelimitse, chatissa ja sähköpostitse.

Dropshipping on pohjimmiltaan liiketoimintamalli, jonka avulla yksilöt voivat myydä tuotteita asiakkaille verkossa ilman, että koskaan itse varastossa tuotteita. Työskentele kotona chegg-ohjaajana, joka opettaa erilaisia ​​aineita. Luomalla lyhyitä animoituja logoja, bannereita ja videoita voi ansaita sinulle 50–500 dollaria pop. Tätä suosittelen erittäin hyvin, jos olet kiinnostunut työskentelemään kotoa. Voit ansaita vain 15 dollaria tunnissa tai jopa 30 dollaria/tunti yrityksestä ja kokemuksestasi riippuen.

On olemassa lukuisia varastossa kuva-verkkosivustoja, joiden avulla voit ladata kuviasi ja ansaita rahaa joka kerta kun ne ladataan. Jos puhut useampaa kuin yhtä kieltä, harkitse kaksikielisen puhelinkeskuksen työn hankkimista, jolla on yleensä enemmän etuja tarvittavien lisätietojen vuoksi. Muita työpaikkoja, jotka voivat kuulua asiakaspalvelun piiriin, ovat kotimatkatoimistot, asiakastuki, myyntiedustajat ja muut.