11 Laillista Työpaikkaa Kotona -työtä Vuodelle 2019

Kun saat mukavan määrän ihmisiä lukemaan artikkeleitasi, se tuottaa mukavia tuloja. Kuinka erilainen paras kassavirkailija on pahinta? Näin voit ansaita rahaa postikavereiden kanssa: Heillä on jopa kurssi, joka opettaa sinulle, miten saada parhaiten irti Pinterestistä. Tästä syystä on tärkeää tutkia jokaista alustaa, kuten Squarespace, BigCommerce, WooCommerce ja Shopify, nähdäksesi mikä sopii tarpeisiisi. Heillä on syventävä tutkinto opinnoillaan. Jotkut asiakkaasi voivat olla yrityksiä tai bloggaajia, jotka etsivät ainutlaatuista teemaansa.

Muut kyselysivustot antavat pisteitä, jotka voidaan lunastaa käteisellä (PayPalin kautta) tai lahjakorteilla. Voit maksimoida tuotosi voit myydä joitain valokuvia varastossa kuvaussivustoille, kuten iStock tai Depositphotos. Mikä tekee mahtavasta osa-aikaisesta verkkotyöstä? Tässä on joukko hauskoja ja ainutlaatuisia tapoja ansaita rahaa kotona. Sijoittajat voivat käydä kauppaa osakemarkkinoilla 24 tuntia vuorokaudessa td ameritraden kanssa. Voit oppia oman valtion lastenhoidosta aloittamalla etsimällä sitä tälle NACCRRA-kartalle. Hyvin samanlainen kuin puhelinkeskuksen edustaja, kotona tehtyjen tilausten käsittely vaatii puhelinaikaa ja asiakaspalvelutaitoja.

Sponsoroidut viestit toimivat suunnilleen samalla tavalla kuin maksetut vierasviestit, mutta ne lähettävät suuret yritykset yksittäisten bloggaajien sijaan.

Kupongisivustot ovat melko korkean ylläpidon mukaisia, koska niitä on päivitettävä jatkuvasti uusilla tarjouksilla. 100+ helppoa tapaa ansaita rahaa verkossa ilmaiseksi ja nopeasti (ilman sijoitusta!). Alla luetellut resurssilinkit vievät sinut FlexJobsin kyseisen luokan luetteloihin. 00/ääni minuutti (tai 60 dollaria/tunti), on tärkeätä muistaa, että todellinen tuntihintasi ei toimi tämän verran. Jos sait silmän löytää ainutlaatuisia esineitä roskaroista ja kääntää niitä voittoa varten, voit tulla pro-kääntäjäksi. Jokainen tarvitsee toisinaan auttavan käden. Kannattavat hetkelliset kaupankäynnin strategiat yksityisille sijoittajille. kirjoittanut bryan foltice, thomas langer, - Tiivistelmä Tieteellisissä tutkimuksissa on tutkittu lähes kolmen vuosikymmenen ajan sijoitusstrategioita ja havaittu vakaa ylituotto eri rahoitusmarkkinoilla. Janet opettaa nyt muille verkkokurssillaan, kuinka tekstittää online, samalla kun työskentelee kotona transkriptionistina. Tämä on luultavasti helpoin tapa ansaita ylimääräistä rahaa kotona.

Mutta muutaman kuukauden kuluttua tajusin kuinka tuskallinen varasto (makuuhuoneessani!) Jos nautit vuorovaikutuksesta eri kulttuurien ihmisten kanssa, voit opettaa vieraita kieliä verkossa. Hän ansaitsee nyt kirjaltansa suuren passiivisen tulon, yli 200 dollaria päivässä (6500 dollaria yksin kuukaudessa!) Mutta jos etsit helppoa rahaa, olet todennäköisesti vain jumissa paljon laskuja ja arvottomia tietoja.

Tunnen henkilökohtaisesti kymmeniä ihmisiä, jotka tekevät yli kuusi lukua vuodessa blogistaan, mukaan lukien oma perheeni.

ReviewStream.com-arvostelu: Voitko ansaita rahaa tuotteiden tarkistamiseen?

Tämä ei kuitenkaan vaikuta arvioihimme. Mikä on usb bitcoin miner ja kuinka se toimii?, vaikka FPGA-koneilla ei ollut 50 - 100-kertaista kaivosnopeuden nousua, kuten nähtiin siirryttäessä CPU: sta GPU: ille, ne antoivat etua virrankulutuksen ja helpon käytön kautta. Jos sinusta tuntuu kuuluvan tähän ryhmään, on hyviä uutisia - elämme aika uskomattomassa iässä. Etsi resepti, jolla on lyhyt prep-aika, mutta runsas sato. Ottamalla haltuun tehtäväluettelossa olevat kohteet, voit vapauttaa yritysjohtajat tarpeeksi kokeilla uusia asioita. Jos haluat lisätietoja siitä, miten tulla VA: ksi ja työskennellä kotona, tutustu Ginan mahtavaan oppaaseen työskennellestä virtuaaliassistenttina.

EBayssa tapahtuva myynti tarjoaa enemmän kitkaa kuin Craigslist. Sinun on luotava vakaat arvostelut ennen kuin voit aloittaa korkealuokkaisten tuotteiden siirtämisen. Tämän vaihtoehdon avulla voit myös luoda luotettavan passiivisen tulovirran. 37 helppoa kotitöitä, jotka ansaitsevat hyvin (päivitetty toukokuussa 2019). On olemassa monia joustavia ja sivuttaisia ​​keikkatyyppisiä töitä, samoin kuin työ kotona. Itse asiassa joskus se kuulostaa silti hullualta.

Katso nämä ohjeet aloittamiseksi.

Opeta Musiikkitunteja

Terveydenhuollon dokumentaation eheyden yhdistyksen hyväksymän lääketieteellisen kopiointitodistuksen avulla voit valmistautua laskeutumaan online-työtehtäviin teollisuudessa, joka on nälkä ammattitaitoisten kykyjen suhteen. Toinen vaihtoehto on Nielsen Digital Voice. Minulla oli etuoikeus haastatella Briania, joka ansaitsee 650 000 dollaria vuodessa tekemällä tämän! Lisäksi kotona oleskelu tarkoittaa toimistoa - joka voi mennä äärimmäiseen pituuteen houkutellakseen lahjakkaita tekniikan työntekijöitä - säästää ilmaisia ​​lounaita, välipaloja ja etuisuuksia. Virtuaaliassistentit voivat järjestää jonkun henkilökohtaisen elämän, olipa kyse sitten tapaamisista tai varaamalla matkoja, ja hallita myös viestintää työntekijöiden välillä tai työntekijän ja hänen asiakkaidensa välillä. Hyvistä ystävistäni Shane ja Jocelyn Samsista on tullut asiantuntijoita verkkoyhteisöjen rakentamisessa. Uh, sen pitäisi saada pään kallistumaan.

Tiesitkö, että asianajajat luovat malleja, jotka harjoittavat oikeudenkäyntejä ennen totta? Ibotta sovittaa ostetut tavarat alennuksiin ja antaa sinulle rahaa. Mikä on sivutoimisto? On välttämätöntä kehittää brändi, joka kuvastaa kuka olet sekä myymäsi tuotteet. Tarvitset melkein varmasti ainakin perustutkinnon suorittaaksesi pääsyn moniin online-opetustehtäviin K-12-verkkokouluissa, yliopistoissa ja muissa virtuaalikoulutusorganisaatioissa. Voit helposti oppia aloittamaan blogin ilmaisella How to Start blog -kurssilla.

Aloita YouTube-kanava

Sijoittamissovellukset, kuten tammenterho, pyöristävät jokaisen tekemäsi oston ja sijoittavat eron, ja voit valita salkun, joka vastaa riskinottokykyäsi. Jos ei, tarkista FlexJobs. Siksi se on suosittu versio vähittäiskaupan arbitraasista.

Online-kyselyjen maksamisesta online-kaupan avaamiseen on satoja tapoja ansaita rahaa kotona. Jos olet uusi blogin kirjoittaminen, suosittelen blogin perustamista Bluehostilla (näin aloitin). Työnantajasta ja teollisuudesta riippuen lukion korkeakoulututkinto ja mahdollisesti lisätodistus voivat olla koulutuksen vähimmäisvaatimukset. Mitkä ovat vaihtoehtoni? Maksun saaminen riippuu siitä, kuinka nopeasti puhelin tai laite myy.

Mutta totuus on, että siellä on runsaasti legitiimiä, hyvin palkattavia, kotona työskenteleviä töitä!

Jatkaen katsomista ja ymmärtäessäni, että siellä ei ollut mitään, otin yhteyttä kotoa työskenteleviin äideihin ja loin tämän verkkosivuston jakaa heidän tarinansa artikkelissa, jonka kirjoitin kokeillusta ja todellisesta kotona pysymisestä äidille. WordPress on riittävän monipuolinen tukemaan melkein kaikkia yrityksiä, ja sitä käytetään laajasti. Quartz-tutkimuksen mukaan tietotekniikan työntekijät yleensä työskentelivät kotoa useammin kuin mikään muu alan työntekijä. Mikä on Amazon Mechanical Turk? Se, joka ymmärtää sen, ansaitsee sen... Se, joka ei tiedä... maksaa sen. Tarkista, mitä paikallisia mahdollisuuksia sinulla on ympärilläsi. Lisäksi on sivustoja, jotka erikoistuvat tiettyjen alueiden ja niiden nähtävyyksien mainostamiseen, kuten HomeExchange, BedandBreakfast. Voit tarjota rajattoman määrän palveluita virtuaaliassistenttina.

Liikenne

Ole jonkun virtuaaliassistentti. Videomarkkinoijat (luulet YouTubersin) voivat myös palkata transkriptiomiehiä transkriptioimaan nauhoituksensa kirjalliseen muotoon, jotta he voivat myydä palveluitaan ja tuotteitaan verkossa. Vaikka matkustamiseen onkin vähän tekemistä, nämä ansaita rahaa ovat hienoja. Graafiset suunnittelijat tekevät muutakin kuin vain suunnittelevat verkkosivustoja. Monet ihmiset myyvät tuotteita, joten jos haluat menestyä, sinun on tehtävä sinun erotumaan. Se vie paljon työtä, ja jotkut ihmiset mieluummin katsovat televisiota, pelaa videopelejä jne. Maailman suurimmalla verkkokaupalla on paljon, monia ihmisiä, jotka myyvät esineitä ja ansaitsevat rahaa kotoa. Sinun on tiedettävä, mitä muut myyvät, ennen kuin päätät tarjoamiasi tuotteita.

Saatat olla epätoivoinen töistä, mutta älä välttämättä hyppää mahdollisuuteen, joka kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta. Olen kävellyt koirat - 5 dollaria kävelyä kohti. Lue lisää yhden luukun palvelukeskuksista. Ansaintapotentiaalit ruoanlaitto-isäntänä on 50–100 dollaria per ateria. Jos et esimerkiksi käytä autoosi paljon, voit vuokrata sen GetAround-palvelussa ansaitaksesi siitä passiivisia tuloja. Kirjasi näytetään sitten Amazonissa, ja se tulostetaan pyynnöstä, ja CreateSpace toimittaa sen oston yhteydessä.

Jos et ole täysin tyytyväinen, Fundrise ostaa takaisin sijoituksen.

Myy Hiuksesi

Rakastatko lakia ja järjestystä? Jos käytät 1 000 dollaria kuukaudessa, voit ansaita 50 dollaria kuukaudessa ilman vaivaa! Joku, jolla on rakkautta ja lahjakkuutta kirjoittamiseen ja jolla on aiempaa kokemusta kentältä, tuntee olonsa kotoisaksi kirjoittajana. Et ymmärrä bitcoinia, koska luulet rahasi olevan totta, m1 on M0 plus kysyntätalletukset kuten tilien tarkistaminen. Tämä tarkoittaa, että voit purkaa ensimmäisen asiakkaasi tänään, jos olet valmis aloittamaan. Jos kuvaat häitä, voit ansaita satoja dollareita vain yhdessä päivässä, mikä tekee tästä melko hyvän sivutoimistovaihtoehdon myös viikonloppuisin. Se todella riippuu asuinpaikasta, mutta voit laskuttaa 30 dollaria päivässä, joka osoittaa olevan 600 dollaria kuukaudessa (olettaen, että se on 8 tuntia päivässä), kun taas jotkut päivähoidot veloittavat vähintään 900 dollaria kuukaudessa. Harkitse erillisen säästötilin perustamista ja tietyn prosenttiosuuden asettamista siihen jokaisesta palkkasummasta siirtyäksesi neljännesvuosittain veroihin. Joten työskentele kovasti rakentaaksesi uskollisia faneja.

Aloin tutkia vaihtoehtojani kauan ennen sitä.

Etsyn kaltaisissa sivustoissa ei yksinkertaisesti ole mitään syytä keksiä pyörää uudelleen avattaessa kauppaa. Joku, joka tuntee useita sosiaalisen median alustoja, kuten kätensä takana, voi luoda ja lisätä käyttäjän vuorovaikutusta, ja kasvattaa asiakkaansa alustaa, menestyy tämän tekemisessä! Vaikka on tärkeää, että hätärahastosi on korkean tuoton säästötilillä, menetät ikäväsi, jos et sijoita loput. Jokaisella toimituspalvelulla on vähimmäisikävaatimus, mutta se vaihtelee palvelun mukaan. On yrityksiä, jotka maksavat sinulle sovellusten asentamisesta matkapuhelimeesi ja jättävät ne sinne. Napsauta play saadaksesi selville kuinka:

Hauskaa oppia ansaitsemaan rahaa kotoa!

Work at Home - työnhaun vinkkejä

Toisilla on asetettu aikataulu. Jos työskentelet globaalissa yrityksessä, kuten Google, yritys on todennäköisesti jo luonut toimistojenväliseen viestintään tarvittavan infrastruktuurin, joka tekee siitä etätyöntekijöille helpon. On olemassa useita verkko-oppimisalustoja, joiden avulla voit jakaa taitosi. Kun työpaikan palkatietoja ei ole annettu, teemme parhaamme laskeaksemme tietoisen arvion palkatietojemme perusteella. Flipping - Mielestäni säästäväisyyskauppojen tuotteiden kääntö on aliarvioituin tapa ansaita rahaa kotoa. Ilmainen smb-säätiön videoluento, lue esite huolellisesti ennen sijoittamista. Jos et ole jo tehnyt tätä, on hyvä aika aloittaa kirjoittaminen erikoisuudestasi blogissa, toimialalehdessä tai vastaavassa.

Aina kun joku ostaa sinulta kirjan, hänellä on mahdollisuus antaa kaupalle luokitus. Voisiko paras virkamies ansaita kymmenen kertaa niin paljon kuin huonoin, vaikka he olisivat erikoistuneet laitteistoon tai päivittäistavaroihin? Lemmikkien hoitajana sinulla on joustavuus, joka liittyy oman yrityksen johtamiseen. Kuinka perustaa oma kirjanpitoyritys ja ansaita 80 dollaria yli tunti 10 viikossa ilman, että velat menevät. YouTube on toinen alusta, jonka avulla ihmiset ovat voineet ansaita rahaa verkossa. Ehkä sinun pitäisi kirjoittaa e-kirja ja myydä ne Amazonissa tai Barnes and Noblessa. Nämä tehtävät maksavat yleensä 10–12 dollaria tunnissa ja kokeita koulutetaan.

Ero Passiivisten Tulojen Ja Kotona Tekemäsi Työpaikkojen Välillä

On paljon tapoja ansaita ylimääräinen 1000 dollaria kuukaudessa. Ne, joista tulee kokopäiväisiä työntekijöitä, ovat oikeutettuja etuuksiin, mukaan lukien sairausvakuutus ja 401 000 henkilöä koskeva suunnitelma. Sen sijaan he hoitavat työn, ja se on hienoa työtä hyville konekirjoittajalle, jolla on hyvä työterveys terveysaiheista ja lääketieteellisestä žargonista. Kauppias raamattasi, mieluummin aloittaa tulostamalla strategiakehitys taulukko, koska se on helpompi tehdä muistiinpanoja ja kirjoittaa 2 tai 3 järjestelmää testattavaksi kerrallaan. Minulla oli etumatka, koska sain kuulla Money Money Matters -sivustolleni.