Haluan Olla Bitcoin Miner ... Mikä Palkkani On?

Katso pääartikkeli: Tyypillisesti maksamalla enemmän saat paremman tuoton tai voitto kasvaa nopeammin, mutta niin ei aina ole. Jos liität 14 Terra-hashia kaivosvoittolaskuriin ja ottaen huomioon virrankulutuksen, käytät todennäköisesti 3 dollaria.

On selvää, että nämä voittoarvot vaihtelevat puolestasi, varsinkin kun aiot todennäköisesti käyttää takilasi etkä omistaa sitä pelkästään kaivostoimintaan. Lue heidän paperinsa. Tämä voi olla hyvä asia, kun pysyt sen päällä ja opit siihen liittyvän riskin. Yksi suurimmista haasteista on yksinkertaisesti Bitcoin profit-käytettävyyslaskimen käyttäminen arvioimaan, kuinka kauan se vie ja kuinka kannattava Bitcoin-kaivostoiminta on, säännöllisesti muuttuva Bitcoin-vaikeus. Bitcoin miner3s eivät pysty pettämään lisäämällä omaa palkkioonsa eivätkä käsittele vilpillisiä tapahtumia, jotka voivat vioittaa Bitcoin-verkon, koska kaikki Bitcoin-solmut hylkäävät kaikki lohkot, jotka sisältävät virheellisiä tietoja Bitcoin-protokollan sääntöjen mukaisesti.

Varoitan myös, että Internet-markkinoinnin maailmassa 'rahaa verkossa' on paljon huijauksia.

Varmentamalla tapahtumia kaivostyöläiset auttavat estämään kaksinkertaisen käytön ongelman. Mutta on yhtä mahdollista, että niiden hinta laskee tai jopa muuttuu nollaksi. Bitcoin singapore, se on kuin kullankaivojat palkitaan kullalla! Vaikka ostaisit parhaan mahdollisen kaivostyöntekijän sieltä, olet edelleen valtavassa asemassa verrattuna ammatillisiin Bitcoin-kaivostiloihin. Tähän kysymykseen vastaamiseksi on hyvä tarkastella sekä pitkäaikaisia ​​että lyhytaikaisia ​​kustannuksia ja mahdollisuuksia. Kaivostyöntekijän tehtävänä on vahvistaa tapahtumien oikeellisuus ja kirjoittaa ne pääkirjaan, jossa on luettelo kaikista lohkoista (tunnetaan myös nimellä ”lohkoketju”). Kuten Bitcoinin kaivostoiminnan kannattavuuslaskin osoittaa, kannattavuudessa on kyse hash-nopeuden (laskennan nopeuden) saamisesta riittävän korkeaksi, kun taas laitteisto- ja energiakustannukset ovat riittävän alhaiset.

Siksi suhteellisen pienet tapahtumat, kaupat tai yritystoiminta voivat vaikuttaa hintaan merkittävästi.

Mitä Laitteita Sinun Tarvitsee Kaivata Bitcoineja?

Korkean hintavakauden ansiosta Bitcoin on tuottanut uskomattomia voittoja sijoittajille, jotka jatkoivat tätä strategiaa jo varhaisessa vaiheessa. Muuttuvatko bitcoinien tuotantokustannussuhteet? Jos päätät aloittaa kaivostoiminnan itse, muista reunakustannukset mielessä. Vaikeus on mitta, kuinka vaikeaa on löytää uusi lohko verrattuna helpoimpaan, mitä se koskaan voi olla. Tässä esimerkissä pankilla on kaikki valtuudet, koska pankki on ainoa, jolla on oikeus päivittää pääkirja, joka pitää järjestelmän kaikkien saldot. Varhaisten "konseptikontrollitapahtumien" jälkeen bitcoinin ensimmäiset suuret käyttäjät olivat mustia markkinoita, kuten Silk Road. Sen loi varjohahmo, joka voi olla henkilö tai kartelli.

Ota yhteyttä palveluntarjoajaasi tai katsele viimeistä laskuasi. Heillä on pääsy paljon enemmän tietoja kuin minä. Ja joka kerta kun tein matematiikan, sillä ei ollut mitään järkeä. Parasta on, että et vain ansaitse Bitcoinia Pein kautta, mutta pääset silti “kaksinkertaiseen upotukseen” pisteissä ja palkkioissa, joita yleensä saisit luottokortiltasi. Bitcoin, on turhaa, että yritys on luotettava, mutta ei tarjoa sinulle mahdollisimman suurta tuottoa. Kuten yleisen sijoittamisenkin kanssa, on tärkeää tehdä tutkimuksesi, koska siellä on paljon yrityksiä, jotka väittävät olevansa parhaita ja jopa suurimpia omaavia.

Bitcoinin louhinta on suunniteltu optimoimaan ajan myötä erikoistuneilla laitteilla, jotka kuluttavat vähemmän energiaa, ja louhinnan käyttökustannusten tulisi edelleen olla verrannollisia kysyntään.

Johtopäätös

Vaikeus nousee tai laskee sen perusteella, kuinka nopeasti tai hitaasti estoaika on. Ihannetapauksessa valitset uima-altaan, joka tarjoaa parhaan mahdollisen maksusuorituksen muihin ominaisuuksiin. Kun bitcoinien kysyntä kasvaa, hinta nousee, ja kun kysyntä laskee, hinta laskee. Tätä ongelmaa voidaan yksinkertaistaa selitystä varten: Tämä sivusto tarjoaa monia korkeasti palkattuja työpaikkoja, mutta suurin osa niistä on luonteeltaan melko teknisiä eivätkä välttämättä sovi kaikille freelancereille. Se sai myös kaivoslaatikon kotelon kaiken pitämiseksi.

Yleinen

Rikolliset bitcoinivarkaat eivät aiheuta valuuttakurssikustannuksia bitcoinien hankkimisesta. Olen itse yrittänyt kaiken kolikoiden louhimisesta ICO: iin, pelaamiseen huijauskolikoilla tai jopa oman pilvikaivostoiminnan perustamiseen. Joten miten sijoittajat yrittävät ratkaista tämän?

Jos haluat liittyä bitcoin-hulluuteen ostamatta vain digitaalista valuuttaa nykypäivän paisutettuilla hinnoilla, bitcoin-kaivostoiminta on toinen tapa osallistua. Kuinka vakaa uima-allas on? Toinen tyyppinen fyysinen lompakko, nimeltään laitteisto lompakko, pitää käyttäjätiedot offline-tilassa helpottaen tapahtumia. Lisäsin tähän AMD: n korkealaatuisimmat 7000-sarjan kortit, koska ne eivät ole liian nuhjuisia ja tonnia ihmisiä käyttää niitä edelleen. Lisäksi laitteiston ylläpidon ja sähkökustannukset voivat olla huomattavat. On monia paikkoja, joiden avulla voit tehdä niin. 6 binaariasetusta robotit, jotka todella toimivat, pitääkö minun maksaa rahaa hyvästä ohjelmistosta? Verkon kunkin kaivosyksikön kuukausituotto vaihtelee monien tekijöiden mukaan, sähkön hinnasta itse valuutan heilahtelevaan arvoon. Toinen vaihtoehto on "laittaa", jos luulet BTC: n hinnan laskevan.

Ja kun sanon nämä kaksi suurta yritystä, tarkoitan, että nämä kaksi ovat ehdottomia jättiläisiä. Päiväkaupan strategiat, tämä kertoo potentiaalisen voittoalueesi. Otamme tämän numeron, yhdistämme sen “BUTTERFLY” kanssa ja HASH uudelleen. Sinun pitäisi hankkia nopea kaivoslaite tai, realistisemmin, liittyä kaivosaltaan - ryhmään kolikkokaivosmiestä, jotka yhdistävät laskentatehonsa ja jakavat louhitun bitcoinin. Jotta Bitcoin-kaivostoiminta olisi kannattavaa, kaivostyöntekijöidesi on tuotettava enemmän Bitcoinia kuukaudessa kuin kuukausittaiset käyttökustannuksesi laitteiston suorittamiseen.

Liittyvä

He ansaitsevat rahaa myös palkkioilta. Tämä on periaatteessa miten ansaita rahaa louhinta bitcoin. Coinworkerin kaltaiset verkkosivustot tarjoavat tällaisia ​​tehtäviä, joihin voi kuulua pelkästään laajennuksen testaaminen sen tarkistamiseksi, onko se onnistuneesti yhteensopiva selaimen kanssa, tai vain postituksen uudelleentwiittaaminen. 5 TH sekunnissa ja suhteellisen korkea energiankulutus, 1050 wattia. 8 parhaan vaihtoehdon kaupankäyntijärjestelmää vuonna 2019, nämä ovat sijoitusrahastoja, jotka käyvät kauppaa kuin osake pörssissä, mutta niiden tulokset seuraavat taustalla olevaa osakekoria. Kun kaikki Bitcoinit on louhittu, oletetaan, että kaivosmaksut kannustavat edelleen Bitcoinin louhinnan toimintaa. 215–219 Lomakkeenmaksajan X lähettämät Y-bitcoinit maksunsaajalle Z lähetetään tähän verkkoon helposti saatavilla olevien ohjelmistosovellusten avulla. 2%, lisäämällä entistä enemmän pitkän aikavälin kasvumahdollisuuksia. Joten kaiken tämän tapahtumien tarkistamisen jälkeen en ehkä silti saa mitään Bitcoinia siitä?

Hash rate osoittaa, kuinka monta yritystä ratkaista lohko kone voi tehdä sekunnissa. Näiden tietojen avulla voimme nyt aloittaa kaivosprosessin yhdistämisen. Uusia bitcoineja syntyy kilpailukykyisellä ja hajautetulla "kaivostoiminnalla". Suosittelemme, että käydään läpi eri kaivostyöläisten arvosteluja ja valitset sen, mikä vaikuttaa sinulle edullisimmalta. enkeli broking, saadaksesi 100 kuukausittaista palkkiota, sinun on oltava kaksi asiaa. Tämän seurauksena kaivostoiminta on erittäin kilpailukykyinen liiketoiminta, jossa kukaan yksittäinen kaivosmies ei voi hallita sitä, mikä sisältyy lohkoketjuun. Uusi lohko lisätään lohkoketjuun ja lisätään vertaisverkkoon.

Kryptokaivostyökaluja kannustetaan saattamaan tietokoneprosessit päätökseen niin kutsuttujen "palkkiopalkkioiden" avulla, jotka antavat kaivostyöläisille ilmaisen Bitcoin- tai muun salauksen vastineeksi ponnisteluistaan. 10 parasta kotona työskentelevää työtä introverteille, voi olla vaikea löytää vilpittömässä mielessä tapahtuvaa online-tutorointisivustoa, mutta tutoria. Keskimääräiset kaivosajat lyhenevät. Kuinka suuri transaktiomaksu on? Kaivostoiminnan muuttuessa entistä vaikeammaksi ja kalliimmaksi, monet kaivostyöläiset ovat liittymässä uima-altaisiin kustannusten ja työmäärän helpottamiseksi. Tässä 6. joulukuuta 2019 annetussa valokuvassa henkilöstö tarkastaa bitcoin-kaivoksen tietokoneen Landminersin Chongqingissa. Tämä aika on kuitenkin kulunut, ja bitcoin-vaikeustaso on niin korkea, että sen kaivokseen tarvitaan erikoisprosessoreita, jotka tunnetaan nimellä ”sovelluskohtaiset integroidut sirut” (ASIC). Jos käytät tätä pelaamiseen 4 tuntia, voit käyttää sen kaivostoimintaan jäljellä olevat 20 tuntia. Jos olet se henkilö, tulevina vuosina käytettävissäsi olevat mahdollisuudet voivat olla käytännössä rajattomat.

Ensin... Realistisen Varovaisuuden Sana

Poistot kirjataan jatkuvina kustannuksina kirjanpidossa, mutta ne eivät vaikuta tosiasialliseen kassavirtaan, koska ne ovat normaalisti ”etukäteen ladattuja” - tai puhekielisiä, ennakkomaksutettuja - eivätkä siten vaikuta kassavirtaan tai sitä laajemmin kassakustannuksiin.. Ihmiset, jotka louhitsevat salaustekijöitä GPU: lla, louhitsevat yleensä altcoineja Nicehash-kaltaisilla ohjelmilla - ja jopa se, että kokemuksemme mukaan ei ansaitse sinulle paljon rahaa työpöydän GPU: lla. Kuinka tulla yön yli miljonääriksi, kuinka voisit tietää miksi? Verkko valitsee määräajoin ennalta määritetyn määrän ylimpiä panosryhmiä (yleensä välillä 20 - 100) perustuen niiden pankkisaldoihin ja antaa niiden validoida tapahtumia palkkion saamiseksi. Tarvitset vähintään GPU: n ja jonnekin viileää kaivoslaitteistoa varten, jonka tuulettimet on asennettu pitämään laitteisto viileänä, ja vakaan Internet-yhteyden on myös oltava. Bitcoin-louhintaohjelmisto on onnistuneen kryptovaluutan louhinnan ytimessä, koska se käskee laitteiston tekemään kovaa työtä kuljettamalla kauppalohkoja pitkin ratkaisemaan. Paikoissa, joissa on korkeat sähkökustannukset ja lämpimämpi ympäristö, voi olla paljon vaikeampaa saavuttaa kiinteä sijoitetun pääoman tuottoprosentti. Siitä huolimatta kaivostoiminnalla on magneettinen veto monille kryptovaluutasta kiinnostuneille sijoittajille. Sitten Bitcoinin hinnat laskivat 9 052 dollarista 6 914 dollariin 5. helmikuuta 2019.

  • 5 asiakas muutti wxWidgets-käyttöliittymän työkalupakista Qt: hen, ja koko paketti kutsuttiin nimellä Bitcoin-Qt.
  • Kaivosvaikeudet asetetaan siten, että keskimäärin uusi lohko lisätään kymmenen minuutin välein (ts.)

Mikä On Salauskaivostoiminta?

Lisäksi salauksen ASIC: ien on vielä poistuttava, joten näiden valuuttojen vaikeustasoa ei ole nostettu niin dramaattisesti kuin bitcoinien tapauksessa. Pienet ansaitsevat verkkosivustot maksavat sinulle Bitcoinissa pienten tehtävien suorittamisesta. Bitcoinin louhinta on ns, koska se muistuttaa muiden hyödykkeiden louhintaa:

Toistaiseksi Bitcoin on edelleen ylivoimaisesti suosituin hajautettu virtuaalinen valuutta, mutta ei voi olla mitään takeita siitä, että se säilyttää tämän aseman. Xrp.bs =: ripple xrp / usd bitstamp, jos luottamuslinja on olemassa, mutta sitä ei ole valtuutettu, sen sijaan tapahtuu tecNO_AUTH. Jos tarkastellaan esimerkiksi Yhdysvaltojen osavaltioita, nettotuotot tai tappiot riippuvat suuresti näistä koroista. Bitmainin SanShangLiang-teollisuuskaivoskompleksissa Mongoliassa on yli 25 000 konetta, jotka käsittelevät 250 000 dollaria Bitcoinia päivittäin toukokuusta 2019 alkaen. Nähdessään väestön huijaamisen seuraukset, rahan menetykset hintojen kaatumisen yhteydessä ja kaikki muu on jättänyt minulle melko marokon. Bitcoin-osoitteiden omistajia ei tunnisteta nimenomaisesti, mutta kaikki blockchain-tapahtumat ovat julkisia.

Bitcoinin alkuaikoina kryptovaluutan harrastajat pystyivät käyttämään kaivokseen tavallisissa tietokoneissa olevia grafiikankäsittely-yksiköitä.

Ennakko- Ja Jatkuvat Kustannukset

Päivittäinen voitto riippuu tilojen lukumäärästä ja niiden kapasiteetista. Estääkseen ratkaisun bitcoin käyttää petollisesti yksinkertaista testiä: Kuinka bitcoineja voi hankkia? Jotta kaivoslaitteesi toimisi parhaalla mahdollisella teholla ja tuottaisi parhaat kaivostuotot, sinun on varmistettava, että ne pidetään viileinä ja kuivina. Ei byrokratiaa. Tällaisten ratkaisujen ja kannustimien avulla on mahdollista, että Bitcoin kypsyy ja kehittyy siinä määrin, että hintavaihtelu rajoittuu. Kuka tahansa voi tutustua kaikkiin olemassa oleviin liikkeeseenlaskuihin ja bitcoineihin reaaliajassa.

Tehokkaan laitteiston valitseminen korkeamman suorituskyvyn laitteistojen välillä voi varmistaa, että käynnistysbudjetti ei tule käsistä ja asettaa sinut myöhemmäksi. Virrankulutus mitataan watteina. Vaikka Bitcoin miner6s -yritykset sijaitsevat ympäri maailmaa ja niillä on voimakas keskittymä Kiinassa, MIT Technology Review kutsui äskettäin Kanadaa "seuraavaksi bitcoinin louhintapaikkaksi", erityisesti Quebeciksi ja Manitobaksi. Yksittäisissä lohkoissa on oltava todiste työstä, jota pidetään pätevänä.

On käytännössä mahdotonta kaivoa tarpeeksi bitcoineja korvaamaan alkuperäiset laitteiden ja sähkön kustannukset. Sijoitamme yleensä paremmin vain indeksirahastoon, josta puhun myöhemmin lisää. Näihin sisältyy yleensä rahan ottaminen eteenpäin eikä lupausten toimittamista. Nyt kun liikkeessä on niin paljon enemmän bitcoineja, nuo tietokoneet voivat tuskin kaivoa bitcoinien fragmentin kaikessa, joka muistuttaa kohtuullista aikaa.

Eikö Bitcoinia ole hakkeroitu aiemmin?

Vaikka ASIC-sirulla on vain yksi toiminto, se tarjoaa 100x enemmän hajautustehoa, samalla kun se käyttää myös huomattavasti vähemmän virtaa kuin oli suoritettu CPU: lla, GPU: lla ja FPGA: lla. Nykyään ASIC-kaivosmiehet ovat nykyinen kaivosstandardi. Miksi et myy luomuksiasi, rakastettuja kirjojasi tai palveluitasi verkossa ja maksa Bitcoinilla? Pienemmät uima-altaat tarjoavat yleensä alhaisempia maksuja tai edes maksuja, mutta muista, että ne löytävät harvoin lohkoja. Silti se on kaukana penniästä, että bitcoinien lähettäminen takaisin varhaisina päivinä maksoi.

Ei ole epäilystäkään siitä, että yhä useammat rikolliset käyttävät bitcoineja tuottamaan voittoa ja peittämään kappaleitaan.

Vuoden 2019 Bitcoin-hintapiikki

Eri poolien etuja ja miinuksia on, jotka ylittävät tämän artikkelin soveltamisalan, mutta liittyminen vakiintuneeseen ja todistettuun pooliin, jolla on alhaiset maksut, on todennäköisesti paras veto. Pohjimmiltaan se on prosessi monimutkaisten matemaattisten arvoitusten ratkaisemiseksi. Ansaitaksesi Bitcoin sinun on täytettävä kaksi ehtoa. Gemini Trust Co.: n perustajat Cameron ja Tyler Winklevoss. GPU: ita ei ole rakennettu toimeenpanopäätöksiä varten (kuten CPU: t), vaan niiden on oltava erittäin hyviä työntekijöitä, joten GPU: t pystyvät suorittamaan yli 800 kertaa enemmän ohjeita samassa ajassa kuin CPU.

Kaikki kohde-hashit alkavat nolla-asteikolla - vähintään kahdeksan nollaa ja korkeintaan 63 nollaa. Tietenkin, kaivokset, joilla on enemmän laskentatehoa, onnistuvat usein, mutta tilastollisen todennäköisyyden lain vuoksi on erittäin epätodennäköistä, että sama kaivosmies onnistuu joka kerta. Ennen kuin uusi lohko lisätään pääkirjaan, ei tiedetä, mikä kaivosmies luo lohkon.

GTX 1080 Ti

Bitcoin-luotonanto on paljon kuin vertaislainaus, koska se antaa yksittäisille lainanantajalle mahdollisuuden ottaa pankin tai muun rahoituslaitoksen rooli. ASIC: t eivät ole vain nopeampia kaivostoiminnassa. sure-fire forex -suojausstrategia, jotkut välittäjät sallivat sinun tehdä kaupan valuuttaparin ostamiseksi, samalla kun kauppa tapahtuu saman valuuttaparin myymiseksi. Tämän saavuttamiseksi sinun on tehtävä yhteistyötä kaivostoiminnan isännöitsijän kanssa tai sinulla on oltava pääsy riittävän halpaan tehonopeuteen. Jos ostit kaivosmiehen suoraan, se on yleensä alle puoli alkuperäisestä sijoituksesta, jonka maksat näille yrityksille.

Netflixin Pitäisi Ostaa Tv-valmistaja Kilpaillakseen Suoratoistosotissa,...

Ponzi-järjestelmä on vilpillinen sijoitustoimenpide, joka maksaa sijoittajille palautuksia omista varoistaan ​​tai myöhempien sijoittajien maksamista rahastoista liiketoiminnan hoitajien ansaitsemien voittojen sijaan. Kuitenkin on myös tärkeää tunnistaa kustannusekvivalentit paikallisessa fiat-valuutassasi. Jotta varmistetaan, että lohkot löytyvät suunnilleen kymmenen minuutin välein, kutsutaan vaikeuskohteeksi. Salauspäivän kaupankäynti, ensinnäkin heillä on 0. Vaikka tämä teoria on suosittu tapa perustella inflaatio keskuspankkien keskuudessa, se ei vaikuta aina olevan totta ja sitä pidetään taloustieteilijöiden kiistanalaisina.

On paljon digitaalisia uhkia, jotka odottavat sinua.

Uhkapeli Bitcoin

Sanon kolmelle ystävälle, että ajattelen lukua välillä 1 - 100, ja kirjoitan numeron paperille ja sinetöidä se kirjekuoreen. Erikoistunut kaivoslaite voi toimia vain tietyllä algoritmilla. Tällä hetkellä tämä palkkio on 25 bitcoinia; tämä arvo puolittuu 210 000 lohkon välein.

Eikö Rajallinen Määrä Bitcoineja Ole Rajoitus?

Paras vaihtoehto todennäköisesti riippuu yksittäisistä olosuhteista. Bitcoin-louhinta on jokaisessa Bitcoin-lohkossa tapahtuvien tapahtumien validointi. Tämä luku on ratkaisu lohkoon. Kysynnän kasvaessa myös bitcoinien arvo kasvaa. Tätä varten heidän on vakuutettava koko ihmisverkosto siitä, että heidän ketju on oikein - vaikka kaikki muutkin työskentelevät oikealla ketjulla.