50 parasta cryptocurrency-blogia, jotka sinun pitäisi lukea vuonna 2019 / Detail.com

Lisäksi se on escrow-pohjainen palvelu, joten sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että joku pakenee bitcoinejasi, koska niitä pidetään sulkutilissä. Sillä on alhaiset esteet uusien kolikoiden pääsylle, mikä tarkoittaa, että altcoineja on usein saatavana Shapeshiftissä ennen kuin ne ilmestyvät suurempiin pörsseihin. Tällaiset asiat selitetään parhaiten visuaalisesti, kuten Thomas Bulkowskin erinomaisessa kuvasivustossa. Yksinkertainen, mutta vaikea ymmärtää vastaus sanoo: Se on edelleen alttiina ihmisen huolimattomuudelle.

Vaihtopalkkioistaan ​​veloitetaan 5. Siinä on yli 2. Salauspäivän kaupankäynti, valitse nyt NEO-riviltä peruutuspainike ja pidä kohdeosoitettasi tai QR-koodia kätevällä tavalla. Siitä on kuitenkin tullut nopeasti suosituin kartoituspaikka kauppiaiden keskuudessa. Vaihtoehtoisesti coinmarketcap tarjoaa melko yksinkertaistetun luettelon. Milloin päiväkauppiaat maksavat veron ja miten se tehdään?, kyse ei ole sijoittamisesta, vaan prosessista ostaa osuuden omaisuuserästä, joka toivottavasti tuottaa voittoa pitkällä aikavälillä. Cryptovaluuttoja ajatellaan parhaiten osakkeina tai hyödykkeinä - Bitcoin on kultaa.

Alkuperäinen tapa vaihtaa kryptovaluuttoja olisi perustaa bitcoin-lompakko, ostaa joitain bitcoineja aineellisella valuutalla ja sitten vaihtaa nämä bitcoinit salauksenvaihtopisteessä valituille altcoineille.

5. lokakuuta 2019 alkaen EOS: n markkinakatto oli 2 dollaria. Tämä tarkoittaa, että löydät todennäköisesti runsaasti kaupallista toimintaa Bitcoin-markkinoilla. Se toimii avoimen lähdekoodin tekniikalla, se ei ole yksityinen yritys, eikä sitä rahoiteta ennalta louhituilla kolikoilla. Alhaisten kustannusten ja optioiden kauppa, robinhood näyttää olevan palkkiottoman kaupankäynnin rakas - fintech startup -yrityksenä, jonka Baiju Bhatt ja Vlad Tenev perustivat vuonna 2019 ilmaisella osakekauppamallillaan. Kuten kaikki tiedämme, krypto ei nuku eikä Huobi myöskään tarjoa asiakkailleen 24/7 ilmaista asiakastukea.

 • Vaihdettujen kolikoiden likviditeetti.
 • KuCoin on toinen helppo ja vaivaton kryptovaluuttavaihto.
 • Kun otetaan huomioon vallitsevan sääntelyn epävarma ilmasto ympäri maailmaa, sääntely voi myös olla potentiaalinen riskitekijä; toisin kuin blockchain, pörsseillä on konkreettiset maantieteelliset sijainnit, ja niihin sovelletaan helpommin paikallista lakia.
 • Botti on erittäin käyttäjäystävällinen.
 • Pariliitos muodostaa käytännössä perustason, jolla vaihdat muita kolikoita tai rahakkeita.
 • Lisäksi kyky muuntaa sekä Bitcoin että Altcoin tekevät siitä tehokkaamman.
 • Kryptovaluuttojen kauppa toimii täsmälleen samalla tavalla, mutta fiat-valuuttojen, kuten euron tai Yhdysvaltain dollarin, myymisen ja ostamisen sijaan kauppiaat ostavat ja myyvät salausvaluuttoja, kuten bitcoin, Ethereum tai Litecoin.

Salausvälittäjät Yhdistyneessä kuningaskunnassa

Bitsquare markkinoi itseään todella hajautuneena ja vertaisryhmänä, joka on heti saatavissa eikä vaadi rekisteröintiä tai luottamista keskusviranomaiseen. Forexin algoritmiset kaupankäyntistrategiat: kokemukseni, mikä on seuraava askel? He hyväksyvät yli 55 fiat-valuuttaa. Aloita Zenbot-palvelun avulla täältä!

Voit aloittaa robotin käytön automaattiohjauksessa heti, kun olet asentanut ja määrittänyt sen vaihtoon.

Monero-kryptovaluutan Täydellinen Opas

He perivät ~ 6%: n maksun jokaisesta ostoksesta. Jos hallitus antaa lausunnon tai vaatii tiettyä sääntelyä, joka vaikuttaa salauksen valuutoihin, voit lyödä vetoa, että hinta reagoi siihen (joskus positiivisesti, usein negatiivisesti). BTC ja aloita kauppa. Täältä löydät joitain vinkkejä päivän kaupankäynnin salaukseksi, mukaan lukien strategiaa, ohjelmistoja ja kaupankäynti robotteja koskevat tiedot sekä erityisiä asioita, jotka uusien kauppiaiden on tiedettävä, kuten verot tai säännöt tietyillä markkinoilla. Tätä ei voida pitää tarkalleen botina. Tämä tarkoittaa, että sinun on ostettava kolikot muualta, jos haluat käyttää fiattia - voit tehdä tämän välittäjäpörssin avulla ja siirtää sitten kolikot Binance-tilillesi. Ne palvelevat aloittelijoita ja kokeneita kauppiaita, ja ovat yksi Kanadan nopeimmin kasvavista osto/myynti-alustoista.

Opi kaikki mitä sinun on tiedettävä ennen kuin aloitat kaupan bitcoinilla, Ethereumilla tai millä tahansa muulla kryptovaluutalla.

Jos haluat käyttää USD, Euro tai muuta fiat-valuuttaa, etsi ensin verkkosivusto, joka sallii tämän. Jos tietyt valuuttakaupassa käytetyt kaupankäyntitekniikat saattavat kestää kuukausia, salausvaluuttakaupassa se voi kestää vain tunteja tai päiviä. Paras päiväkauppiaiden kauppapaikka, leikkaus, valikoimakaupat ja uutispohjaiset kaupankäynnit ovat elinkeinonharjoittajien tyyppisiä päivänsisäisiä strategioita. Coincheck-niminen kriptovaluutta hakkeroitiin 500 miljoonalla dollarilla vasta tammikuussa 2019. Binance toi markkinoille SAFU: n (Secure Asset Fund for Users), joka ottaa 10% kaikista pörssien ansaitsemista kauppamaksuista, ja antaa takaisin käyttäjille hakkeroinnin yhteydessä.

Mobiilisovellusta tai usean laitteen tukea ei ole. Opi aina virheistään. Se on bitcoin-lainauspalvelu, joka omituiselta antaa mahdollisuuden välittömiin kauppoihin ja ihmisille sopiviin kaupankäyntimahdollisuuksiin. Asiakkaat käyttävät ilmaista online-lompakkoaan vaihtaessaan alustalla. Oletetaan, että kolikolla on nouseva trendi, ja haluat varmistaa, että pääset ulos siitä, mikä mieltä olet markkinoiden kärjessä - sanotaan esimerkiksi 130 dollaria. PROS CONS Voit ostaa kolikoita luottokortillasi. Vaihdat yleensä fiat-valuutan kriptovaluuttaksi ja sitten myöhemmin takaisin fiat-valuuttaksi, vaikka on myös kauppiaita ja pörssejä, jotka sallivat salauksen valuutta-salaus-valuuttakaupan. Vaikka nämä alustat ovat suhteellisen turvallisia, kaikki Internet-pohjaiset alustat avaavat sinulle pienen määrän riskejä.

Päiväkauppaa

Varjot osoittavat, kuinka korkealla tai kuinka alhaisella tasolla nämä avaus- ja sulkemishinnat ovat nousseet. Kirjaudu vain sisään sähköpostitunnuksellasi (tai millä tahansa sähköpostitunnuksella) ja aloitat vaihtamisen! Vuoden 2019 aikana ethereum käynnisti eetterin ennakkomyynnin, joka sai ylivoimaisen vastauksen. tämä auttoi asettamaan rahaa alkuperäisen kolikkotarjouksen (ICO) aikakaudella. Kuinka tallentaa salauksesi käyttämällä kuuma- ja kylmävarastoja.

Näyttää siltä, ​​että etsit parasta paikkaa ostamaan kryptovaluuttaa. Tässä Bitcoin-kaupassa voit käydä kauppaa kryptoilla runsaasti fiat- ja muita digitaalisia valuuttoja vastaan. Vaikka muut vaihdot, kuten P2P-vaihto, eivät vaadi ollenkaan henkilötodistusta, Binancella on suurin määrä ja suurin valikoima Alt-kolikoita. Käytät näitä pörssejä ostaa, myydä tai parittaa kauppaa monenlaisilla kryptovaluutoilla.

Siksi on sanomattakin selvää, että et koskaan kohtaa likviditeettiongelmia tässä pörssissä. Digitaalinen valuutanvaihto voi olla tiili- ja laastiliiketoiminta tai tiukasti verkkoyritys. Kaivos bitcoinille millä tahansa tietokoneella, 78 J / GH), mutta paljon vähemmän tehokas kuin kalliimpi AntMiner S7 (0. billionaire chords kirjoittanut travie mccoy @ ultimate-guitar.com, haluan olla miljoonia, niin Freaking Bad! Välittäjät - nämä ovat verkkosivustoja, joissa kuka tahansa voi käydä ostaakseen salauksen valuuttoja välittäjän asettamaan hintaan. Bitcoin on ylittänyt kaikki odotukset, ja sen arvo ja suosio kasvaa edelleen - huolimatta äskettäisistä takaiskuista ja paljon uisteluista ja vihaajista tulevasta FUD: sta (lue: )Koska se on avoimen lähdekoodin projekti, siinä ei ole jo useita virheitä, ja vaikka yksi aukeaa, se korjataan nopeasti.

 • Jaat korkeimmat prosenttimäärät niille, joiden arvelet parhaiten toimivan.
 • Ajamalla robotti pilvellä käyttäjät voivat tehdä kauppatilauksia jopa yön aikana.
 • Vaikka bitcoinia pidetään laajalti edelläkävijänä kryptovaluutojen maailmassa, analyytikot omaksuvat monia lähestymistapoja muiden merkkien kuin BTC arviointiin.
 • Napsauttamalla Käynnistä-painiketta, uusi näyttö tulee näkyviin, jossa sinua pyydetään antamaan koko nimi, lempinimesi, tilinumero, IFSC-koodi ja puhelinnumero.

Niinkuin Pro

Kaikki ovat nyt ainakin kaksinkertaistaneet rahansa ja jotkut ihmiset ovat tappaneet. Tämän päivän artikkelissa otamme kaikki arvaukset pois alustavasta sijoituspäätöksestäsi ja annamme sinun vertailla alustoja yhdellä silmäyksellä. Changelly käyttää erilaista lähestymistapaa vaihtoprosessiin. Mikä on Cryptocurrency? Opi kaikki mitä sinun on tiedettävä ennen kuin aloitat kaupan bitcoinilla, Ethereumilla tai millä tahansa muulla kryptovaluutalla. Harkitse vain elinkeinonharjoittajan markkinanäkymää viitaten ajanjaksosuhteisiin: Salausvaluutan kauppabotti on ohjelmisto, jonka avulla voit asettaa kaupankäyntistrategian ja algoritmin.

Runko näyttää eron avaus- ja sulkemishinnan välillä. Jos ostat bitcoineja Bitstampilla luottokortillasi, palkkiot ovat 8% ostoista, jotka ovat enintään 500 dollaria tai 500 euroa. Botilla on myös ainutlaatuinen ominaisuus dollarikustannusten keskiarvoistamisessa.

Loppujen lopuksi, jos voitosi katoaa kokonaan kaupan palkkioiksi, antoitko voittoa ollenkaan?

Ei fiksu valinta mistään salauksen aloittelijalle. Oletko varmasti kuullut Bitcoinista? Sen sijaan käyttäjiä pyydetään antamaan lompakko-osoite lähettääkseen ostetun salausvaluutan. Square rajoittaa ostojen 10 000 dollaria viikossa, mutta myytävälle ei ole mitään rajoituksia.

Kaupankäynti Bitcoinilla vs. Bitcoin Investing

Voit päästä kolikoista nopeasti ja hyvillä hinnoilla. Tilaa Robinhood ja saat 1 ilmainen osakeosa. Olen kiinnostunut kryptokaupasta noin kolme vuotta sitten. Sinun ei tarvitse maksaa liittymämaksua käyttääksesi alustaa. Miles on Pure Investments -yrityksen perustaja. Sinun on kerättävä tietoja Bitcoinin kaupankäyntimekanismista ja volatiliteetista. Walletgenerator: Saat nopeasti selville, mitkä kolikot ovat parhaiten onnistuneita.

Unelmatyö, joka on varattu niille onnellisille harvoille, jotka käyvät kauppaa Bitcoinilla kotoaan, asettavat omat työtunninsa eivätkä suorita mitään rasittavampia kuin hiiren napsauttaminen tai näytön katseleminen. 250+ todistettua tapaa ansaita ylimääräistä rahaa vuonna 2019: ultimate guide, wrapify maksaa mailin mukaan, ja jotkut kuljettajat antavat 400–600 dollaria kuukaudessa. Tämä voitaisiin saavuttaa luomalla digitaalinen valuutta, joka voitaisiin varmistaa salausmenetelmillä ja käyttää vertaisverkkoon ilman, että kolmannet osapuolet ottavat leikkausta tai seuraavat kauppoja. Se, että kryptovaluutat mainitaan usein sanan ”volatiliteetti” yhteydessä, ei ole sattumaa tai median salaliitto. Mutta kuinka voit olla jatkuvasti valmis kauppaan ympäri vuorokauden auki olevilla markkinoilla?

Päättäjille maksut vaihtelevat välillä 0 - 0. Nyt sinun on avattava sähköpostitilisi ja napsautettava saamasi linkkiä, uusi välilehti avautuu ja näyttää sinulle mahdollisuuden kirjautua sisään kirjautumisen yhteydessä käytetyllä käyttäjätunnuksella ja salasanalla. Laitteiston lompakko. Sinun on ensin ostettava bitcoin PayPalin avulla ja sitten voit käyttää bitcoineja kauppaamaan muita kolikoita salaustekniikan vaihtoon. Ennen kuin yrität käydä kauppaa Bitcoinilla, harkitse, kuinka paljon rahaa sinulla on varaa menettää ennen kuin nykyisestä elämäntyyliisi tulee kohtuuhintaista. Turvallisuus ja luottamus, jonka se on saanut aikaan, ovat olleet todella poikkeuksellisia. Lisäksi aina, kun nostat tai talletat mitään, sinulta veloitetaan tietty maksu: LocalBitcoins, kuten nimestä voi päätellä, tarjoaa sinulle P2P-tavan ostaa Bitcoin käteisellä tai PayPalilla.

Miksi Tarvitset Pörssejä Ostaaksesi Kryptovaluuttaa

CM Trading väittää, että transaktiomaksut ovat suhteellisen matalat ja kauppiaat pääsevät rahastoihinsa yksinkertaisesti käyttämällä digitaalista avaintaan. Bittrexin käytön aloittamiseksi sinun on rekisteröidyttävä ja kirjauduttava sisään sähköpostitunnuksellasi, mutta varojen nostamiseksi sinun on tehtävä KYC lähettämällä henkilöllisyystodistuksesi ja puhelinnumerosi sekä sallimalla kaksifaktorinen todennus korkeammille rajoituksille. Ovatko he työskennelleet muissa kryptovaluuttakolikoissa? Tämä keskustelu käy erittäin hektistä, etenkin kun Bitcoinin hinta hyppää tai laskee! Osakeinvestorina cryptohopper teki minulle erittäin helpoksi viedä strategiani kryptovaluutoihin. Niinkin helppoa. Aivan kuten forex-markkinoilla tapahtuva kaupankäynti, myös kryptovaluuttakauppa toimii vaihtamalla yksi valuutta toiseen ja takaisin.

Huomaa, että CFD-instrumentit ovat monimutkaisia ​​instrumentteja ja niihin liittyy suuri riski menettää rahaa nopeasti vipuvaikutuksen vuoksi. Cryptowatch on hiukan uusi kauppapaikka Bitcoin-tilassa. Voit muokata kauppojasi vastaavasti suoraan Liquid Pro -salausvaluuttakaupan sovelluksesta. Kymmenen parasta forex-välittäjää australia 2019, aivan kuten sana viittaa, vipuvaikutus on, kun otat lainan välityspalvelusta sijoittaakseen kauppaan. Tämä on osoite, johon kaikki lähettävät sinulle rahaa. Onko vaihto-aloittelija ystävällinen? BDSwissin koulutusosasto on siunaus kokemattomille elinkeinonharjoittajille, koska on olemassa monia artikkeleita, jotka liittyvät salausvaluuttakauppaan, kaavioiden lukemisen tekniikoihin ja niin edelleen. Kaikki nämä mahtavat ominaisuudet ovat hinta, varsinkin kirjaimellisesti: Kun kolikko alkaa kasvaa, ahneus sisällämme kasvaa sen mukana.

Se riippuu vaihdettavasta omaisuuserästä ja markkinatilanteesta. Voit ostaa kolikon paljon halvemmalla kuin silloin, kun se julkaistaan ​​suurelle yleisölle, joten mahdollisuudet tuottaa valtava voitto voivat olla melko merkittäviä. Lisäksi sinun on investoitava hyvin vähemmän yleisen toiminnallisuuden tuntemisen aloittamiseen ja todellisuuteen tottumiseen. Vipuvaikutus Esimerkki Päätät vaihtaa 2019 dollaria dollaria BTC: lle. Päiväkaupan excel-taulukko, ”Seuraa kauppoja erikseen strategian mukaan. Voit yleensä käyttää kryptovaluuttamarkkinoiden aggregaattorityökalua nopeasti nähdäksesi paitsi, mitkä parit ovat käytettävissä kolikolle tai rahakkeelle, jonka haluat ostaa, vaan myös niitä tarjoavat pörssit ja niiden kaupan volyymit. Se tarjoaa nopean myyntiominaisuuden, jonka avulla myyjät löytävät ostajia nopeasti.

Siten alun perin huonosta kaupasta aiheutuneiden tappioiden mitätöinti.

Kuinka ja mistä Cryptovaluuttoja voi ostaa Altcoin Exchange -alustalla

Miksi käyttää Krakenia? Rakastan Etheriä ja omistan merkittävän osan portfoliossani Etherissä. Turvallisuuden taso.

Monipuolisin vaihtoehto (voidaan siirtää, myydä, vaihtaa/muuntaa). Opi kuinka käydä kauppaa bitcoinilla: kattava pikaopas, hyvä enimmäismäärä, joka pitää mielessä ehdotusta harkittaessa, on:. Rollercoin, tämä on todiste työstä ja palkkiona energiansa polttamisesta kaivostyöläiset saavat palkkion bitcoinien muodossa, joita he voivat myöhemmin myydä tai HODL nykyisellä markkinahinnalla. Tässä on informatiivinen diaesitys, jonka IRS on luonut käsittelemällä kryptovaluuttaa. Tämä on toiminnan ydin. Samaan aikaan hajautetut vaihto ovat edelleen kehitysvaiheessa, mikä tarkoittaa, että niitä ei ole kovin ystävällinen käyttää. Kraken opastaa sinua tottumaan kryptovaluuttaan ja sinusta tulee myös asiantuntija. Korkeat valuuttakurssit, palkkio luottokortista, ei bitcoin-myyntitoimintoa, keskimääräinen käyttäjätuki.

Coinigy

Pörsseillä on erilaiset marginaalivaatimukset ja ne tarjoavat vaihtelevia korkoja, joten kotitehtävien tekeminen ensin on suositeltavaa. Haltijamaksu on jonkun tarjouksen ottamisen kustannukset. Se toimii vertaamalla viimeaikaisten voittojen suuruutta viimeaikaisiin tappioihin sen määrittämiseksi, onko krypto liikaa ostettu vai ylimyyty. Sen kehittäjät väittävät omaavansa maailman ensimmäisen vaakatodistuksen algoritmin, joka on matemaattisesti 100% turvallinen. Mma forex - forex-kauppa, vaihtoehtoisesti voit tehdä tutkimusta Internetissä. Lisk oli aiemmin Crypti, ja sen jälkeen kun se oli todistanut asemansa yhteisötasolla, Max Kordek ja Oliver Beddows haastuttivat sen Liskiin vuonna 2019.

Esimerkki onnistuneesta pitkästä kaupasta tavoite- ja lopetusasetuksen kanssa.

Arvopaperi- ja pörssikomissio (SEC) ilmoitti elokuun 2019 alkupuolella, että tiettyjä alkuperäisiä kolikkotarjouksia (ICO), jotka käyttävät rahoitukseen salausvaluuttoja, säännellään arvopapereina. Kuinka 26 vuotta vanha korkeakoulun keskeyttäjä saa 15 000 dollaria kuukaudessa bitcoinilla ja salauksen valuutalla rikkomatta hikeä. Nämä kryptovaluutat ovat toistuvasti todistamassa olevansa turvasatama hallituksen inflaatiopolitiikkaa vastaan. Panin sen Top 5: n ulkopuolelle lähinnä siksi, että sen tuki vastaa tuskin sen mainetta ja koska vain kaksi omaisuutta, jolla voit käydä kauppaa, ovat bitcoin ja ethereum. Löydät trendikkäiden hintojen nousevan nopeasti, mutta korjaukset sen sijaan eivät.

Asia on, etten tiennyt paljon kaupasta.
 • Yksi parhaimmista asioista Changellyssä on, että sinun ei tarvitse käydä läpi pitkää vahvistus- tai rekisteröintiprosessia.
 • Jos olet käynyt läpi lyhyitä arvosteluita, olet todennäköisesti huomannut trendi.
 • Kuinka ostaa ja myydä Bitcoin-pörssejä?

Kuinka Likviditeetti Vaikuttaa Pareihin?

Tämä on tällä hetkellä olemassa oleva monipuolisin kryptovaluuttakaupankäyntibotti. Tämä tarkoittaa, että voit saada enemmän altistumista hintojen ylösalaisille ja alamäkeille kuin kaupankäynnin budjetti yleensä salli. 3 yksinkertaista impulssikaupan strategiaa käyttämällä etf: ää, , kulta- ja hopeatangot). Sen käyttäminen on yksinkertainen tapa kytkeä se kannettavaan tietokoneeseen ja kytkeä se johonkin seuraavista käyttöliittymistä:

Toiseksi pankkisiirrot sisältävät usein ihmisen todentamisen. Salausvaluutan leviäminen on todiste siitä, että se on siirtymässä kohti valtavirran hyväksymistä. Salauspöydät eroavat hienovaraisesti niin monilla avainalueilla, että on epäkäytännöllistä laatia yhden kokoinen opas ostamiseen, myyntiin ja kauppaan. Joten tässä osiossa käydään läpi suosittuja kaavioita. Komissio luettelot. Lisäksi salausvaluuttamarkkinat liikkuvat valonopeudella verrattuna muihin markkinoihin. Kun sinun on vain hyväksyttävä heidän käyttöehdot ja todistettava, että et ole robotti (jos olet robotti ja luet tätä, niin “Hail Skynet! )Olemme ottanut tämän huomioon harkinnassamme, mutta on myös muita syitä, miksi digitaalinen tunnus voidaan sisällyttää myös luetteloon.

BitPremier

Siirry kohti Changellyä ja noudata tässä oppaassa annettuja ohjeita. Virtuaalivaluuttana talletettuja varoja ei voi rajoittaa yksikkö tai jäädyttää toisin kuin perinteinen valuutta. Päiväkauppiaat tekevät paljon kauppoja, ja Binancella on alhaisimmat palkkiot kaikista pörsseistä (kuten Bittrex, Poloniex jne.) Resurssikeskuksemme auttaa sinua opastamaan digitaalisten omaisuuserien kaupan perusteet ja kuinka se muuttaa tapaa, jolla maailma ajattelee rahaa ja rahoitusta. Ei ole mitään kertomusta siitä, kuinka turvallinen tietty robotti on. Tämä botti ei tule ilmaiseksi. Lyhyt vastaus...

Coinbase

Miksi käyttää Geminiä? Kun vedot oikein, tilisi varat kasvavat. Kauppa-robotit ovat tietokoneohjelmia, jotka toimivat tietokoneilla ja käyvät kauppaa ihmiskauppiaan puolesta. Kaiken kaikkiaan se on paras cryptocurrency-kaupankäynnin sovellus. Joten, kun valitset kauppabotin, tee täydellinen tutkimus ja valitse robotti, jota on suosittu sen turvallisuudesta. Seuraava askel parhaiden salauksenvaihtopisteiden tuntemisen jälkeen on selvittää sijoitusstrategiasi.

Joten jos etsit kauppaa erilaisilla altcoineilla, sinun pitäisi antaa Poloniexille laukaus.