50 Laillista Tapaa Ansaita Rahaa Kotoa

Luotettavat online-ansaitsemisverkkosivustot, kuten Lyft ja Postmates, ovat vain kaksi monista keikoista, joissa tarvitset vain älypuhelimen ja ajoneuvon aloittamiseen. YouTube on yksi maailman suurimmista hakukoneista. Scripted - Scripted on huippuluokan sisältömarkkina, jossa kirjoittajat voivat asettaa omat hinnat. Avain menestykseen on kyvyssäsi saada sana oppitunneistasi. Osta heitä tässä ikkunassa normaalilla vähittäishinnalla, ja voit saada mukavan voiton, kun ne ovat myynnissä vielä noin vuosikymmenen ajan. Lisäksi on sivustoja, jotka erikoistuvat tiettyjen alueiden ja niiden nähtävyyksien mainostamiseen, kuten HomeExchange, BedandBreakfast. Voit pyytää maksua milloin tahansa niin kauan kuin sinulla on vähintään 20 dollarin saldo. Palkkiona saat maksun.

Kun kirjasi on kirjoitettu, voit suunnitella kannen Canvan kaltaisella työkalulla ja luoda e-kirjasta PDF-tiedoston. Kaksi sivustoa, jotka kannattaa tarkistaa tätä tarkoitusta varten, ovat Chegg Tutors ja Tutor. Tämä on erityisen tärkeää, kun kyse on yrityksen nimestä. 5 miljoonia myyttejä, jotka pitävät köyhiä, jos päätät, että tämä ei ole sinulle, peruuta se yksinkertaisesti kysymättä. Tai kunto. E-kirjan kirjoittaminen ja sen myyminen blogiisi voi olla suuri rahaa tuottava tekijä.

Mutta jos aiot myydä gourmet-ruokia, joudut soittamaan paikalliseen terveysosastoon ja selvittämään alueesi säännökset. Yksi tekijä, josta sinun on oltava tietoinen, on se, että hoito. Blogin perustaminen on helppoa, mutta blogin muuttaminen menestyväksi yritykseksi vie kuukausien tai vuosien kovan työn, kärsivällisyyden ja jatkuvan oppimishalun. Tai ostit tuotteen, jolla ei ollut vähintään muutama 5 tähden arvostelu?

  • Affiliate-markkinointi on, kun suosittelet tuotetta tai palvelua yleisöllesi käyttämällä erityisiä seurantalinkkejä, ja saat sitten lähetyspalkkion jokaisesta ostokerrasta, kun napsautat linkkiäsi.
  • Olipa uusi malli tai vanha, voit myydä matkapuhelimesi.
  • Milloin viimeksi kävit uudessa ravintolassa etsimättä sitä verkosta etukäteen?

Luo Ja Ansaitse Blogi

Jos kyse on intohimoisesta itsestäsi ja haluat olla yhteydessä muihin, joilla on sama intohimo, niin verkkoyhteisö on asia, jota sinun tulisi ehdottomasti harkita. Jotkut bloggaajat eivät ole kiinnostuneita näyttämään mainoksia yleisölleen ja ihmettelevät, kuinka ansaita rahaa blogiin ilman mainoksia. Kovalla työllä ja sinnikkyydellä kuka tahansa voi ansaita rahaa WordPress-sivustoltaan. Mitä he tekevät? Kaksi parhainta vaihtoehtoa voidaan nähdä tarkastelemalla Chime Pankin ja Ally Pankin katsausta. Katso sitten arvosteluja. No, luulit lopettaneeni.

Tunnetulla bloggaajalla, jonka nimi on Joseph Hogue, on menestyvä blogi (My Work from Home Money) ja kukoistava julkaisutoiminta. Onko kylpy huoneessa vai ainakin mukavan etäisyyden päässä, kun hän on edelleen yksityinen? Care-verkkosivustot. Nyt tiedän mitä ajattelet. Tämän tyyppisessä mainonnassa on kuitenkin otettava suoraan yhteyttä yrityksiin ja kysyä, haluavatko he mainostaa verkkosivustollasi. SHN Exclusive: Joku voisi ottaa luokan oppia käyttämään tuoreita kukkia kotitekoisessa saippualla, tai he voivat ostaa kimpun, joka opettaa heitä käyttämään niitä, tuoreita yrttejä ja muovileluja lasten saippualle.

YouTube on toinen alusta, jonka avulla ihmiset ovat voineet ansaita rahaa verkossa. Ohjaajana Udemyssa luot oman kurssin, julkaiset sen sivustolla ja mainostat sen jälkeen. Voit ansaita jopa 80 dollaria 500 sanalla asianmukaista huolellisuutta noudattaen; Tämän ei pitäisi kestää yli tuntia. Ansaitaksesi rahaa influenssarina voit laskuttaa sponsoroiduista viesteistä, puhuvista keikoista, luoda oman verkkokaupan ja myydä tuotteita, lisätä tytäryhtiölinkkejä bioosi, myydä valokuvia, myydä mainoksia omalla podcastillasi, saada palkkaa tuotemerkin suurlähettiläänä , luoda kirja, maksaa esiintyminen tapahtumissa ja paljon muuta. Jos haluat tyhjentää talosi tilaa ja sinulla on iso pino kirjoja, joita olet pitänyt liian kauan, voit ansaita rahaa myymällä kirjojasi ja oppikirjojasi verkossa. Voit ansaita keskimääräistä tuottoprosenttia, koska vertaisluotot eliminoivat pankkitoiminnot. Monet etäasennot ovat asiakastukiasemille tai muille asiakkaille suunnattuihin paikkoihin, jotka eivät vaadi erityisiä taitoja. Sinulla on nyt podcast-jakso, joka on valmis ladattavaksi iTunesiin, SoundCloudiin tai mihin tahansa muualle ja mainostettava muun sisältösi rinnalla!

Hogue on kirjoittanut useita julkaisemiaan kirjoja verkossa luodakseen jatkuvan passiivisen tulolähteen.

Ansaitse Rahaa Verkossa Transkriptionistina

Sinun on lähetettävä online-hakemus saadaksesi tutoriksi. Tämä vaihtoehto vaikuttaa pakottavalta, koska jos pystyt rakentamaan hyvin myyviä eri nimikkeitä sisältävän kirjaston, voit ansaita pääasiassa passiivisia tai jäännöstuottoja tekemästäsi työstä. Dropshipping on vähittäiskaupan toteuttamismenetelmä, jossa myymälä ei pidä myymiä tuotteita varastossa. Onko sinulla idea eeposkirjaan? Löydä tyhjä tai hylätty kiinteistö Englannissa, ja voit ansaita €20 Amazon- tai M&S -kupongin, jos olet ensimmäinen henkilö, joka ilmoittaa siitä YouSpotPropertylle. Kiinteän hinnan periminen on helpompaa kuin näkymien tai napsautusten seuraaminen. Se ei ole ilmainen, mutta Hollyn tieto on vertaansa vailla. WordPress on ylivoimaisesti suosituin verkkosivustoalusta, ja suurin osa yrityksistä etsii joku luomaan heille WordPress-verkkosivuston.

”Suorittamalla nopean avainsanojen suunnittelijantarkistuksen orgaanisen haun määrästä voin nähdä, että pelkästään hakusanalla” retkeilyreput ”on haettu noin 5 500 kuukausittain.

Virtuaaliassistentit suorittavat erilaisia ​​tehtäviä, jotka perinteinen avustaja tai sihteeri yleensä tekisi, mukaan lukien matkajärjestelyjen järjestäminen, laskujen maksaminen tai kulujen korvaamisen hallinnointi. TeeChip - Teespring-vaihtoehto, jolla on hieman alhaisemmat kustannukset. Tällä alustalla voit odottaa ansaitsevan noin 8–12 dollaria tunnissa. Vertaislainaus (tai P2P) on loistava tapa tuottaa korkoa käteisellä oleville käteille.

Heillä on useita "eREIT" -yrityksiä, jotka omistavat tai pitävät sijoituksia kaupallisiin kiinteistöihin ympäri maata, ja ovat maksaneet jatkuvasti osinkoja vuosineljänneksittäin 6-10%: n tuottoalueella.

Kun olet määrittänyt puhelut, voit aloittaa viikoittaisen aikataulun laatimisen ja työskennellä kotoa. Siirryttyäni sivustolle olen ansainnut yli 11 000 dollaria, tavannut joitain mahtavia ihmisiä ja löytänyt vaihtoehtoiselle jakelualustalle joillekin työlleni. Forex-välittäjät tarjoavat kultaa, öljyä, metallien kauppaa, pörssiyhtiö on avoimempi, koska se julkistaa taloudelliset tiedot säännöllisesti. Parhaat sivustot freelance-virtuaaliassistentin työnhakuluetteloille ovat UpWork ja Fivvr. Koska palkka on kohtuullinen ja tunnit voivat olla pitkiä, jotkut kutsuvat tätä työtä kiittämättömäksi.

Kaikki mitä he tekevät ansaitakseen rahaa, istuu siellä edessäsi.

Luo Verkkokurssi

Myy ne sitten eBayssa. Kuulostaa monimutkaiselta? Luo nopea voitto. Katso tämän luomaani blogin tuloraportti nähdäksesi mistä rahat tulevat. Varsinkin opiskelijoilla on todennäköisesti vapaa-aika päivällä, kun muut ovat töissä ja ovat huolissaan lemmikkistään kotona. Skillsharen kaltaiset sivustot etsivät jatkuvasti opettajia luomaan kursseja ja tukemaan opiskelijoitaan verkossa.

Muodostunut Tapa

Jos osaat ohjelmoida ohjelmistoja, kehitä uusi sovellus tai ohjelmisto. Jos pidät tätä itsellesi toteuttamiskelpoisena työmahdollisuutena, suosittelen antamaan näille alustoille laukaus, koska ne ovat luotettavia ja tarjoavat tasaisen työnkulun ympäri vuoden. Tältä sivulta löydät kaikki parhaat kokemuksemme perusteella ansaita rahaa vapaa-ajallasi yliopistossa ollessasi. Kokeneet digitaalimarkkinoijat auttavat yrityksiä toteuttamaan tämän innovatiivisten markkinointistrategioiden avulla. Napsauta tätä kirjautuaksesi sisään Ebates-ohjelmaan. Ennen kuin lähdet ulos, lepää helposti tietäen, että kaikilla Turossa vuokratuilla autoilla on miljoonan dollarin vakuutus, ja kuljettajat ovat ennalta turvatarkastettuja.

Freelancer ei ole suosikki freelancer-alustaani, mutta täällä on edelleen paljon ostajia, joten olet tervetullut kokeilemaan sitä. Tämän oppaan avulla voit luoda tarjouspyynnön WordPressistä aloittamiseksi. 5 tiedettävää ennen sijoittamista bitcoiniin (päivitetty 2019), he sijoittavat rahansa varallisuuden keruuseen eikä velkojen keräämiseen, joten rahansa tuottaa heille enemmän rahaa pitkällä aikavälillä sen sijaan, että kuluttaa sitä tai säästää sitä alhaisilla korkoilla. Jos pidät sanojen yhdistämisestä yhdessä, rahan ansaitseminen kirjoittajana voi olla hyvä tapa aloittaa ansaitseminen verkossa.

Oletetaan, että sinulla on kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista koostuva blogi ja olet luonut kunnollisen kokoisen sähköpostiluettelon tai saat kiinteät liikenteen numerot. Kuulostaako siltä, ​​että sinulla on sellainen sosiaalinen sijoitusverkosto? Kiinnostuksestasi ja taidoistasi riippuen on monia erilaisia ​​online-liiketoimintavaihtoehtoja, joista valita. Käytät jonkin ajan kuluttua enemmän aikaa sisällön päivittämiseen ja maksat silti siitä. Mainosten suora myynti hallitsee silti enemmän työtä kuin Google AdSensen käyttö. Perusteelliset kotona tehtävät työt: 31 se tosiasiallisesti maksaa. Lisäksi sinun tulee laittaa esitteitä paikallisiin kangaskauppoihin ja perehtyä työntekijöihin, jotta jos joku kysyy, he voisivat ohjata sinut. Jos sinulla on taito organisaatiolle, voit ansaita rahaa verkossa virtuaaliassistenttina, joka auttaa ihmisiä pitämään päivät kunnossa.

Ansaitse Rahaa Verkossa Ja Kotoa

Kirjoita perusteellinen artikkeli tuotteesta. Ensimmäinen esimerkki on Business Insider. Kysymys day trading -voimasta, ota NYSE-ylimääräinen luku ja jaa 5 dollarilla määrittääksesi kaupan enimmäismäärä. Mobiilisovellusten luojat ovat löytäneet tavan ansaita rahaa jokaiselta maapallon aiheesta. Esimerkiksi olen rakentanut verkkoyrityksiä monien vuosien ajan. Sinun on vastattava näihin kysymyksiin, ja sitten tammenterhot auttavat sinua mieltymystesi mukaan.

Jos sinulla on auto liittyäksesi Uberiin, Lyftiin tai muuhun vastaavaan palveluun omassa kaupungissasi, ansaitse ylimääräistä rahaa ajamalla ihmisiä ympäri. Huippusuunnittelijoiden ansiosta tuhansia joka kuukausi vain myymällä mallejaan. Tutustu tähän resurssiin Solvidilta saadaksesi lisää ohjelmia.

Kaikkien, jotka ovat kiinnostuneita ansaitsemaan rahaa verkossa, tulisi pyrkiä passiivisiin tuloihin ja työskennellä samalla aktiivisilla tuloilla. Jos heillä on niin, he menevät lyömään sinua ja yrittävät palauttaa eron kaupan hinnasuojakäytäntöjen perusteella. Oikealla kapealla, markkinoinnilla ja työkaluilla voit luoda online-t-paitayrityksen, joka antaa sinulle ylimääräistä rahaa verkossa nukutessasi. Virtuaalitapahtuman vierailijat maksaisivat osallistumisesta, joten mitä enemmän rahaa ansaitset tapahtumaa mainostaessasi. Tässä on luettelo kohteista, jotka ovat toivottavia ja jotka voivat tuottaa vakaata voittoa, Great Performers Academy: n mukaan:

Joten tehokkaan tuntiprosenttini ajan myötä pitäisi jatkua, sitä enemmän aikaa vietän blogissa.

Transkriboi ääni Ja Haastattelut

Kun blogisi on virallisesti julkaistu, on aika alkaa luoda sisältöä, joka ohjaa liikennettä tytäryhtiökumppanisi sivustolle ja hyödyttää myös omia blogin SEO-strategioita. Hullu asia on, että online-rahaa ansaita ei ole unelma. Mile hei omaisuus, matalat makrotaloudelliset hyödykkeet, jotka ovat empiirisesti tasapainossa. Joka kerta kun joku ilmoittautuu kurssillesi, voitat voittoa. Sijoitusominaisuudet ovat samanlaisia ​​kuin muut robo-neuvonantajat. Tällä tavalla voit nähdä, mikä toimii ja mikä ei toimi ajan mittaan.

Tietenkin on aina tarinoita ihmisistä, jotka ansaitsevat hullua rahaa verkossa, mutta ne ovat poikkeuksia, ja se ei valitettavasti ole yhtä helppoa kuin muutaman Facebook-mainoksen näyttäminen ja pankkien tekeminen. Etsitkö Google AdSense -vaihtoehtoa? Rev - Transkripti haastattelut ja luennot Rev. Voit ansaita jopa 5–10 dollaria kuukaudessa. Katsotaanpa joitain kohtaamaasi ongelmia: Voit ansaita rahaa WordPressillä ja bloggaamisella verkossa tekemällä mitä rakastat.

Ja kun olen kokeillut suurinta osaa ratkaisuista, suosittelen erittäin hyvin Teachablea - online-alustaa, joka on suunniteltu erityisesti kursseille. Se oli biologian oppikirja - opettajien painos. Nyt on aika seurata asiakkaita. Kun oma markkinarako on perustettu, on aika rakentaa profiilisi, luoda joitain osuvia näytteitä, jotka osoittavat taitosi ja aloittaa sävelkorkeuden. Se kuulostaa todennäköisesti melko satunnaiselta, mutta se on hullu, minkä tyyppisiä yhteisöjä voit rakentaa ja kerätä ihmisiä ympäri. Mene tänne lataamaan heidän sovelluksensa. Ajat joka tapauksessa, ja tiedät, että auton pitäminen ja ajaminen maksaa aina rahaa. Voit tehdä tämän helposti öisin ja viikonloppuisin.

Kuinka Maksat?

Suurin osa autotallimyynnistä tapahtuu viikonloppuisin, ja hyvästä syystä - juuri silloin kun suurin osa ihmisistä on poissa ja etsii hyviä tarjouksia suurista löytöistä. Shipt on toinen palvelu, joka maksaa sinulle päivittäistavaroiden ostamisen ja toimittamisen alueesi kuluttajille, joten varmista, että ne ovat saatavilla missä asut. Aikaisemmin LinkShare-muodossa Rakuten on myös yksi suosituimmista ja luotettavimmista ohjelmista, joista löydät erittäin kysyttyjä tuotteita ja palveluita. 5 parasta välittäjää online-osakekaupassa 2019, 76% vähittäissijoittajien tileistä menettää rahaa käydessään CFD-kauppoja tämän palveluntarjoajan kanssa. Ilmainen ibotta-sovellus maksaa sinulle rahaa kuittien ottamisesta, kun olet ostanut tiettyjä tuotteita yli 80 ketjusta, kuten Walmart, Safeway, Kroger, Publix, Costco ja Target. Tämä menetelmä käsittää suositun tuotteen hankkimisen AliExpressin kaltaiselta alustalta, tuotteen uudelleen pakkaamisen ja myymisen oman myymälän kautta. Lightspeedin ylläpitämä GlobalTestMarket perustettiin vuonna 1999 ja se on yksi maailman johtavista markkinatutkimuksen tarjoajista.

Anna Itsellesi Rahanvaihto

Vaikuttaa hullualta, mutta jos sinulla on ihanat pitkät lukot, hiuksillesi on markkinat. Kuinka aloittaa kannattava blogi 7 päivässä? Et enää käy Best Buy -kaupassa, osta levyjä ja lataa ohjelmisto koneellesi käyttääksesi niin kauan kuin haluat. Rene Delgado kertoi suositusta The Side Hustle Show -jaksosta, kuinka päästä alkuun. 5% jokaisesta tekemästäsi myynnistä. Yksi tuntemaani bloggaaja, Holly Johnson, tuottaa yli 200 000 dollaria vuodessa luomalla sisältöä muille verkkosivustoille. Nämä automatisoidut robottineuvojat valitsevat älykkäällä tekniikallaan sijoitukset sinulle ja rakentavat sitten monipuolisen portfolion. Maksa mainostajalta.

Web-hakemistot voivat saada sinut ajattelemaan verkon alkuaikoja ennen kuin robotit aloittivat kaiken indeksoinnin, mutta ne eivät ole täysin vanhentuneita.

Aloitaksesi sinun on tiedettävä, onko osaamisellesi tarpeeksi kysyntää, jotta työtä kannattaa lähteä etsimään työtä. Kuinka voit ansaita rahaa kotona olevana äitinä, tämä voi usein olla ero epäonnistumisen, pienen menestyksen ja erittäin menestyvän yrityksen välillä. Ellei sinulla ole rahaa sijoittaa, sinun on tehtävä hyvää, vanhanaikaista kovaa työtä. Tämä tarkoittaa, ettet sano vain samaa asiaa kuin kaikki muut artikkelit verkossa. Ihmiset tulevat mainossivullesi, suorittavat maksun ja ohjataan sitten lataussivulle, jolta he voivat saada kopion e-kirjastasi.

Postkaverit - aja, aja tai kävellä suorittamaan paikallisia toimituksia omassa kaupungissasi ja ansaitse jopa 25 dollaria tunnissa tekemällä niin.

Vuokraa Autoosi

Alustan avulla voit suorittaa ennalta määrättyjä hakuja ja antaa palautetta hakukoneille niiden tarjoaman palvelun parantamiseksi. Jotkut ovat parempia, toiset huonompia. Maksettu mainonta näyttää helpoalta, mutta käytännössä se on erittäin vaikeaa, ja sinun on oltava valmis heittämään paljon rahaa viemäriin varhaisessa vaiheessa yrittäessäsi selvittää, mikä toimii ja mikä ei. Jos haluat rakentaa tuotteen, varmista, että sinulla on jotain myytävää, jonka ihmiset haluavat ostaa. Ehkä sinun on aika aloittaa blogi.

Tällaiset sivustot ostavat valokuvia mistä tahansa.

Etsitkö laihtuminen matkalla päästäksesi eroon ylimääräisestä painosta, jonka pakatit lomien aikana? Videomainokset, jotka näytetään ennen YouTube-videon katselemista. 5 vaihetta ansaita rahaa aina numerolla bitcoin miner, ”Blockchain-tietojen perusteella. On olemassa useita erittäin hyvämaineisia ja kohtuuhintaisia ​​yrityksiä, jotka voit valita isännöimällä verkkosivustoasi, kuten Bluehost, Kinsta, A2 Hosting, Dreamhost tai jokin näistä kuukausittaisista web-hosting-palveluista. Voit olla sängyssä pyjamassa tai matkustaa Espanjan läpi - sillä ei ole väliä.

Crowdspring - Graafisten ja verkkosivujen suunnittelukilpailujen lisäksi Crowdspring tukee myös yritysnimityskilpailuja, tuotteiden nimeämistä, otsikkolinjoja ja markkinointikopioiden kilpailuja. Kun saat rahoituksesi järjestyksessä, seuraavaksi paras tapa, jonka voit tehdä, on hankkia ylimääräistä rahaa ylimääräisen maksun panostamiseksi. Olen henkilökohtaisesti saanut yli 1 000 dollaria kirjautumisen jälkeen. Nimetys - Uudet yritykset etsivät usein apua yrityksille tai tuoteryhmille nimeämisessä. Theory & Practice ™ -kurssi, mutta motivoituneet opiskelijat voivat halutessaan suorittaa kurssin lyhyemmässä ajassa. Löydät upeita keikkoja UpWorkista, Fiverristä, todellakin ja Remoteista. Voit myydä videokurssejasi näillä online-alustoilla: