12 Tapaa, Joilla Voit Ehdottomasti Ansaita Rahaa Verkossa

He siirtävät käyntikortit kaikkialle, missä he menevät, blogiavat sivustoltaan ja viettävät koko vapaa-ajan yrittäessään ajatella uusia tapoja mainostaa sitä. Vaikka sinulla olisi jo kokemusta tai freelance-asiakkaita, nämä verkostot voivat olla loistava tapa lisätä tulojasi ja pitää työ tulossa viettämättä liikaa aikaa kylmään informaatioon. Hyvä kirja siitä, miten se toimii, on Aaron LePedisin autotallimiljoona miljonääri. Verkkosuunnittelu koostuu pääosin projektipohjaisista töistä. Etsi sivukeikkoja esimerkiksi FlexJobs-, Upwork- ja Fiverr-sivustoilta.

Decluttr on helppo käyttää. Lisää siitä myöhemmin katsauksessa. Tämä online-liiketoimintaidea ei ole vain erittäin kannattavaa, mutta se voi myös olla erittäin tyytyväinen tietäen, että annat muille heidän tarvitsemaansa tietoa itsensä parantamiseksi. Useimmiten, jos olet vuoden aikana työskentelevä opiskelija, maksat tuloveron yli. Voit nyt käyttää bitcoinia pizzan ostamiseen, matkojen maksamiseen ja ostoksiin verkossa. Voit ilmoittaa 20 tuotetta ilmaiseksi kuukaudessa, mutta jos mekko myy, maksat 10% myyntihinnasta, mukaan lukien postikulut. Varmista, että olet asettanut älykkään aikataulun, jonka avulla voit keskittyä ahkerasti työhösi heittämättä loppua elämästäsi tasapainottomasta.

Ostimme kanat kanssamme naiselta, joka kasvattaa poikasia myymään 25 dollaria/kpl (lue, jos et halua kasvattaa ja myydä kanoja).

Itse asiassa suuri osa siitä, mitä ihmiset ajattelevat perinteisistä verkkokaupoista, jotka vievät kuukausia tai jopa vuosia pienen omaisuuden rakentamiseen ja maksamiseen, ei yksinkertaisesti ole totta. Osa-aikatyö Osa-aikatyö on ilmeinen ensimmäinen valinta, jonka valitsi suurin osa opiskelijoista, jotka haluavat täydentää opintolainaa. Vaikka et itse voi ansaita rahaa tekemällä ostoksia, voit saada rahaa takaisin ostoksistasi.

Tarvitset silti verkkosivuston, kauppiastilin, myyntisuppilon, lyijymagneetin ja monia muita kohteita. Napsauta tätä oppiaksesi kuinka aloittaa online-lipunvälittäjäyritys. Sivustot, kuten RelayRides. Jos haluat lahjakortteja, tarvitset vain 5 dollaria lunastamiseen.

  • Voit myydä tuotteita eBayssa ja Craigslistissa.
  • Oletetaan, että sinulla on työpaikka tai omistat oman yrityksen, ja olet melko tyytyväinen ansaittuihin tuloihin.
  • Hyvien osa-aikaisten töiden löytäminen on helpompaa sanoa kuin tehdä.
  • Jos sinulla on silmä suunnittelulle ja jollain kokemuksella verkkosivustojen luomisesta, voit tarjota palveluitasi freelance-suunnittelijana.
  • Voit ansaita rahaa verkossa vastaamalla näihin kysymyksiin ja osoittamalla ihmisiä oikeaan suuntaan saadakseen tarvitsemansa ratkaisut.
  • Voit joko perustaa oman yrityksen tai työskennellä agentuurissa, Sarah B.

Täydelliset Online-kyselyt, Jotta Saataisiin Ylimääräistä Rahaa

Esimerkiksi Etsy on yksi nopeimmin kasvavista sivustoista, joka antaa taiteilijoille mahdollisuuden myydä esineitä kohtuulliseen hintaan. Jotkut tutkimussivustot tarjoavat jopa 20 dollarin liittymisbonuksia houkuttelemaan sinua liittymään - on vaikea voittaa sitä! Saa palkka kirjoittaa tulopotentiaalia: Voit ansaita katsomalla videoita, tekemällä ostoksia verkossa, etsiessäsi verkkoa ja paljon muuta.

Koti kotona -verkot ovat ilmaiseksi liittyviä palveluita, jotka sopivat ihmisille parhaimmista mahdollisuuksista työskennellä kotona -mahdollisuuksilla, jotka parhaiten vastaavat heidän saatavuus- ja tulotavoitteitaan. Vaikka saatat alkaa hankkia vain 1-2 lähetystä päivässä, kokeneet välittäjät voivat tehdä jopa 5-10 lähetystä päivässä. Joten jos joku ostaa kuvan tai videon online-portfoliosta 20 dollarilla - pidät viileä 10 dollaria. Yritykset etsivät tehokkaita tietojen syöttöasiantuntijoita. Usein sinulla on erityinen linkki jaettavaksi. On monia tapoja saada ihmiset luetteloosi. Kun kirjaudut Roveriin.

Kun tehtävät on suoritettu ja pyynnön esittäjä on hyväksynyt, varat lähetetään Amazon Payments -tiliisi mahdollisimman lyhyessä ajassa. Kaksi suurta tuotteiden testausyritystä: Voit tutkia franchising-vaatimuksia Five Guys (tai mikä tahansa suosikkikauppasi tai ravintolasi todellisuudessa on) ja avata oman sijaintisi.

Voit rekisteröityä eBatesiin täällä ja Swagbucksiin täällä.

Hanki Palkka Katsella Televisiota.

Silti niin kauan kuin lisäät korkealaatuisia valokuvia ja perusteellisia kuvauksia tuoteluetteloihisi, voit todennäköisesti murtaa melun. Ymmärrät kuinka paljon rahaa istut. Kun saldosi saavuttaa 25 dollaria, voit nostaa sen suoran talletuksen tai PayPalin kautta. Ja kuten muutkin jakelukeikat, sinulla on oikeus saada kärki jokaisen toimituksen lopussa. Smart Assetin havaintojen mukaan täysimääräisten asuntojen hinnat ovat huomattavasti korkeammat kuin vain huoneiden hinnat, ja vuotuiset voitot vaihtelevat 15 000 dollarista 31 000 dollariin kahden makuuhuoneen asunnosta. On helppoja tapoja ansaita rahaa kotoa, mutta on myös sellaisia, jotka tuottavat vain vähän tuottoa eivätkä ole vaivan arvoisia. CIT-pankki tarjoaa korkean tuoton säästötilejä, joiden korot ovat yli 20 kertaa korkeammat kuin keskimäärin, koska ne ovat verkkopankki (mikä tarkoittaa alempia käyttökustannuksia kuin perinteinen tiili- ja laastinpankki!)

Joten monilla ihmisillä saattaa olla taito, mutta on toinen asia yrittää löytää joku, joka aikoo maksaa heille taiton - eikö niin? Tutustu näihin Fstoppers-artikkeleihin siitä, kuinka tulla verkkovideoeditoriksi ja etsiä sitten merkityksellisiä töitä Mandyltä. Oletko super NASCAR-fani? Täältä saat lisätietoja siitä, miten ansaita rahaa Airbnb-isäntänä. Suuri syy siihen, miksi Ben ja minä aloimme rikkoa yhden prosentin, oli auttaa ihmisiä oppimaan erilaisia ​​tapoja ansaita ylimääräistä rahaa.

Myy Käytettyjä Oppikirjoja

Sinun on kokeiltava parhaita tuotteita, joita voit myydä alhaisemmalla markkinahinnalla. Tuotteet on myös ostettava irtotavarana ja lähetettävä ympäri maailmaa, ja tullivero on maksettava. Entä se hame, jota todella rakastelimme kokeillessamme sitä, mutta tajusimme sitten, että se oli vain vähän liian lyhyt kotiin saapuessa? Se on täydellinen introverteille, koska ei ole suoraa myyntiä tai henkilökohtaisia ​​kokouksia. Mitä minulta meni ohi?

Kun tiedät kaiken tulevasta keikastasi, voit helpottaa työhösi ja tehdä matkasta nautinnollisen. LarsZ/Shutterstock. Jenin suurin saavutus on kuitenkin kaikki ne, jotka ovat auttaneet turvaamaan ilmainen koulutus tai paikka heidän unelmaopistossaan ACT-testinsa perusteella.

Myy Varastossa Valokuvia

Hyvistä ystävistäni Shane ja Jocelyn Samsista on tullut asiantuntijoita verkkoyhteisöjen rakentamisessa. Löydät upeita keikkoja UpWorkista, Fiverristä, todellakin ja Remoteista. Jos et ole aivan valmis perustamaan omaa yritystäsi, mutta haluat maistaa yrittäjyyttä, yksi näistä vaihtoehdoista voi olla kohtuullinen valinta. He työskentelevät satojen jälleenmyyjien kanssa ja antavat sinulle 10 dollaria, kun avaat tilin. Tässä on vaikea totuus: 9/10 Trust Pilot -luokitus todistaa, että voit luottaa heihin. Näin tammenterhot toimivat:

Rover: Aloita oma lemmikkien hoitoon erikoistunut yritys

Napsautat vain sovelluksen linkkiä ennen kuin teet ostoksia verkossa, ja ansaitset rahaa takaisin päteville ostoille. Se on yksi korkeimmista käytettävissä olevista koroista, ja se on 100% riskitön tuotto ja FDIC-vakuutettu. Käytä sitä viisaasti, ystäväni.

Sinne tulet työtäsi kotimatkatoimistoyrityksestä! Ja kun työ on saatu aikaan asiakkaan kampanjan perustamisessa, hänen on omistettava vain muutama tunti viikossa jokaiselle asiakkaalle. Ansaita rahaa kokopäiväisestä työstäsi on hienoa, mutta sinulla on aina vapaa-aikaa, sivutoimisia ideoita ja ylimääräisiä taitoja, joita tarvitaan lisää rahaa puolella. Affiliate markkinointi Jos sinulla on hyvä läsnäolo sosiaalisessa mediassa tai ehkä edes blogin tai verkkosivuilla, voit aloittaa tuomassa rahaa välittömästi edistämällä kaikenlaisia ​​yrityksiä, tuotteita, palveluita ja tarjouksia verkossa. Ansaitse enemmän rahaa jo tekemässäsi työssä. Ennen kuin pääsemme kaikkiin kodin vaihtoehtoihin liittyviin töihin, haluan keskittyä näihin kysymyksiin. Sivustojen, kuten RelayRides ja GetAround, avulla voit vuokrata auton tunnin välein, päivittäin, viikonloppuna tai jopa tietyksi matkoksi.

  • Tämä seuraava mahdollisuus Teespringin kautta on tapa osallistua markkinointiprosessiin.
  • Tämä vie jonkin verran työtä valmisteluun, mutta kun olet tehnyt niin, voit aloittaa verkottumisen välittäjien kanssa.

Pinterest

Tämä työ on hienoa, koska se ei vaadi puhelimeen pääsyä, teet oman aikataulun ja se ei vaadi koulutusta. Nyt, jos et tiedä ihmisiä, jotka saattavat toivoa valmennuspalveluitasi, on olemassa useita online-työkaluja ja yhteisöjä, joiden avulla on uskomattoman helppoa löytää asiakkaita ja opettaa melkein mistä tahansa aiheesta, jota voit ajatella. On olemassa kymmeniä suosittuja verkkosivustoja, kuten UpWork, Freelancer. Jotkut kausittaisista, osa-aikaisista työvaihtoehdoista on lueteltu alla. Liittyminen on ilmaista, ja kuluttajat voivat joko ostaa alennuslahjakortteja tai myydä lahjakorttejaan vastineeksi käteiselle.

Voit olla stressitön heidän miljoonan dollarin vakuutusturvansa ja 24/7 tienvarrensa avulla. Tämä tarkoittaa, että sinun on oltava paljon tietoa ja noudatettava tätä tarkistusluetteloa: Jos yrität ansaita rahaa työsi ulkopuolella, yksi helpoimmista tavoista on saada palkka ihmisten ohjaamisesta ympäri. EBayssa tapahtuva myynti tarjoaa enemmän kitkaa kuin Craigslist. Sinun on luotava vakaat arvostelut ennen kuin voit aloittaa korkealuokkaisten tuotteiden siirtämisen.

Joskus Tarvitset Vain Enemmän Rahaa

Olet todennäköisesti jo ajatellut, miten ansaita rahaa kotona, koska monille kotona ansaitseminen on synonyymi vapaudelle ja itsenäisyydelle. Jotkut yritykset käyttävät VA: ta pysyäkseen sähköpostien, online-asiakaspalvelun, blogiviestien, Facebookin, Twitterin, Instagramin tai Pinterestin kanssa. Sinun ei tarvitse paljon työskennellä kotona toimivana freelance-kirjoittajana, mutta sinulla on joitain työkaluja. Ainoat kaksi kriteeriä ovat: Sovelluksen saavutus antaa sinun ansaita pisteitä, jotka voidaan lunastaa käteisellä tai Amazonin lahjakorteilla. Matkailuautot, purjeveneet (katso Sailio), autot... mitä sinulla on, että muut ihmiset haluavat käyttää, mutta eivät halua joutua ostamaan yksin?

Luokkahinnan vahvistamisen lisäksi tarjoa myös paketteja houkutella ihmisiä ilmoittautumaan useampaan kuin yhteen luokkaan. No, yritykset ja tuotemerkit etsivät myös ääniäänittäjiä, jotka ovat valmiita nauhoittamaan ääntä heidän puolestaan. Parhaat myyvät verkkosivustot/sovellukset: Voit tarjota keikkoja jopa 5 dollaria, mutta saat myös paljon enemmän palkkioita päivityksistä ja lisäosista. Kaikki tarjoukset eivät ole niin hyviä, minkä vuoksi sinun pitäisi kirjautua useille sivustoille. Ja olen elävä todiste. Sähköpostimarkkinointi aktiivisesti kiinnostuneille sähköpostitilaajien ryhmille on yksi parhaista tavoista ansaita rahaa verkossa. Palvelusta he laskuttavat sinulta prosentin vuosittaisista säästöistä.

Ja vaikka suurin osa näiden sivustojen työpaikoista on melko vähän palkattuja, ne ovat hyvä paikka aloittaa. Toluna on erinomainen alusta tuotteiden testaamiseen ja siitä maksamiseen, vaikka on myös muita, hienostuneita alustoja, jotka keskittyvät tuotemerkkinsä tuotteisiin. Tämä on loistava vaihtoehto opettajille, jotka saattavat asettaa uransa pitoon, kasvattaa perhettä tai eläkkeellä olevia opettajia, jotka haluavat ansaita rahaa puolella. Entä palvelu, joka on terveellinen lompakollesi ja vyötäröllesi? Riippuu siitä, mitä sinulla on! Ohjeaiheet toimivat myös hyvin videoiden kanssa, mutta voit myös tehdä kommentteja, sosiaaliseen mediaan liittyviä videoita (esimerkiksi ihmiset näyttävät rakastavan kissan videoita) tai jopa viihde- tai musiikkivideoita. On mahdollista ansaita paljon rahaa, mutta voit myös menettää paljon. Ainoa mitä sinun on tehtävä, on ladata mallisi ja Cafepress käsittelee tulostamisen ja lähettämisen tuotteen myydessä.

Lahjoita Plasma

Tämä ajatus on melko helppo aloittaa, sillä sinun täytyy vain tavoittaa palvonnan pastori tai jonkun tuon ministeriön edustaja ja kertoa heille, että sinulla on kykyä ja kokemusta. Kaupat, kuten Half Priced Books ja muut, antavat sinulle senttiä dollareiksi jokaisesta nykyisestä kirjasta. Suoramyynti on rakennettu monitasoiseksi markkinointiin. Mutta jos et käytä autoa paljon ja haluaisit käyttää sitä ansaitsemaan ylimääräistä tuloa - tekemättä ylimääräistä työtä - verkkosivustot ovat käytettävissä tämän toteuttamiseksi. Tämä on hienoa rahaa, kun olet kaupassa korkeintaan tunnin ajan. Syötävät järjestelyt ovat ihania hedelmäkimppuja, jotka yleensä annetaan lahjoina. Erinomainen paikka aloittaa verkkosivustosi on Bluehost.

Voit tehdä nämä tehtävät mistä tahansa haluat ja ansaita rahaa verkossa maailman suurimmasta verkkokaupasta. Kannusta lukijoita jättämään rehellinen arvostelu kirjan lopussa. Ansaittuaan 2–3 kuukautta voit laittaa kyseisen sivuston huutokauppaan Flippa, EmpireFlippers jne. Valitse sinulle sopiva ja mieleenpainuva käyttäjänimi (jos käytät olemassa olevaa Google-tiliä, sinun on muokattava käyttäjänimesi Google+ -palvelussa). Sitten, jos pidät siitä, voit jatkaa suurempien transkriptiokeikkojen harjoittamista.

Tai niille onnekasille, joilla on blogeja, jotka todella alkavat, siitä voi tulla tärkein palkka. Muutoin voit myös tarkistaa työpaikkailmoituksista online-tietojen syöttämisen Craigslistissa. No, se ei ole enää lipunvälityspeli. Voit päättää, mitkä tehtävät haluat suorittaa ja mitkä jättää huomioimatta. Mile hei omaisuus, joten jos suunnittelet sijoittamista binaariin ja olette Yhdysvalloissa, sinulla ei pitäisi olla ongelmia rekisteröityä minkään suositellun välittäjämme kanssa (meillä on joitain parhaimmista luettelossa) ja aloittaa kauppa. Miksi et oikein kokoa elämääsi ennen kuin käärität hihat ja ansaitset henkilökohtaisia ​​tai ammatillisia taitojasi?

Työskentele Freelancerina

Olemme saavuttaneet joitain korkeita kohtia, mutta tämä ei suinkaan ole kattava luettelo. Koodaus - sovellusten kehittämiseen tai verkkosivustojen suunnitteluun - on toinen hieno tapa ansaita rahaa kotoa! Yksi tyylikkäistä asioista perinteisissä nelivuotisissa korkeakouluohjelmissa on mahdollisuus oppia vähän monista asioista, mikä tarkoittaa, että saatat kohdata oikean sopivuuden, kun sitä vähiten odotat. He työskentelevät kymmenien yritysten kanssa, jotka ostavat kirjoja takaisin. Voit ansaita rahaa vastaamalla yksinkertaisiin verkkokyselyihin, tuotetesteihin ja jopa television katselemiseen.

Voit ladata sen ilmaiseksi ja yli 2019 myymälästä, joista voit valita, ansaitset varmasti ylimääräistä rahaa joka kuukausi! Tämä ilmainen sovellus suorittaa seuraavat säästääksesi rahaa: 2% rahat takaisin kaikista päivittäistavarakaupoista. Voit maksaa useita kertoja samoista valokuvista.

Aseta itsesi naapurussasi luotettavaan, ystävälliseen koiran kuljettajaan ja hanki nopeasti joukko säännöllisiä asiakkaita, jotka tarvitsevat koiransa kävelyä töissä.

Luo Verkkokaupassa Myytävä E-kirja

Luo tarpeeksi suuri yritystieto, eikä sinun tarvitse koskaan etsiä työtä uudestaan! Jopa toisen työn pitäisi olla erillisessä paikassa. Swagbucks on erittäin hyvämaineinen sivusto, joka on avoin useille maille, kuten Yhdysvalloille.

Ajat joka tapauksessa, ja tiedät, että auton pitäminen ja ajaminen maksaa aina rahaa. Sivustot, kuten Etsy ja Zazzle, tarjoavat online-markkinoiden myydä tekemäsi. Olen suorittanut useita koulurajoja Treehousessa vuosien varrella, ja voin 100% suositella heidän kurssejaan. Yksi parhaimmista tavoista löytää työtä tällä alalla on soittaa paikallisille korkeakouluille tai yliopistoille ja saada luettelo vaihtoehdoista. Voit tarjota rajattoman määrän palveluita virtuaaliassistenttina. Kun olet rekisteröitynyt, katso verkkoprofiilisi oppiaksesi kuinka ohjelma toimii. Sinun on tarjottava uutta sisältöä johdonmukaisessa aikataulussa pitääksesi asiakkaasi tyytyväisinä.

Verkkotunnuksen Kauppias

Lue oppaamme siitä, kuinka tulla Instacart Shopperiksi, jotta opit, kuinka alusta toimii ja maksimoi ansiot. Mutta älä myy itsesi lyhyeksi. Ota nämä kiinnostuksen kohteet käyttöön auttamalla naapurustosi opiskelijoita kunnostautumaan.

Voit luoda merkkejä ja ripustaa ne kirjastojen ja kirkkojen ympärille tai käyttää nykyaikaista lähestymistapaa ja liittyä Roveriin. Jos olet kiinnostunut verkkokurssin luomisesta, suosittelen napsauttamalla tätä kirjautuaksesi ILMAISEKSI verkkoseminaariin oman kannattavan verkkokurssin käynnistämisestä. Monille ihmisille (mukaan lukien minä) haluat kuitenkin todennäköisesti löytää muita nopeita online-liiketoimintamahdollisuuksia, joissa voit alkaa nähdä paluun nopeammin. Prosessi on yksinkertainen vain muutamalla vaiheella. Kun tutkimme suosituimpia kyselysivustoja - ottaen huomioon BBB-arviot, sovellusarvostelut, TrustPilot-pisteet ja muut -, alla luetellut kolme sivustoa olivat absoluuttisesti parhaiten maksetut tutkimussivustot. Entä jos sinulla on jo perhe ja kokopäiväinen työ? Voit vuokrata autosi GetAround-palvelun kautta. Tarkista eBaysta, kuinka paljon samankaltaisia ​​mekkoja on myyty - etsi itsesi kaltaisia ​​mekkoja, valitse sitten vasemmanpuoleisessa harmaassa palkissa 'Vain näytä' kohdasta 'valmiit ilmoitukset'.

Voit lukea tämän perimmäisen oppaan ansaitaksesi rahaa YouTubessa. Sen jälkeen on aika luoda uusi tai useiden virta. SAVVY-rahaa säästäjät ovat paljastaneet kuinka voit ansaita lähes 1000 puntaa kuukaudessa edes poistumatta kodistasi.

Olen myynyt varastossa kuvia - 19 dollaria per paketti.

Tule Etämyyntiagentiksi

Tai suorita kokopäiväinen työ itsellesi, mikä antaa sinulle tyydyttävämmän työ- ja perhe-elämän tasapainon ja antaa sinulle mahdollisuuden tehdä elämän yksinkertaisempia asioita, kuten viedä lapset kouluun. Kiinteistöt ovat yksi tärkeimmistä tavoista, joilla varakkaat ihmiset ansaitsevat rahaa. Jos etsit joustavaa ja hauskaa tapaa ansaita rahaa kotona, aloita verkkokyselyillä.

Sinun on oltava vähintään 19, vaikka Turon ikävaatimus on 21. Voit tarjota lumen poiston a carte -tilasta tai kopioida tavallisen menettelyn ja periä kiinteän veron. Nämä kolme kohtaa saattavat tuntua järkevältä, mutta totuus on, että nämä huijaukset suorittavat ihmiset ovat erittäin hyviä tekemisissään. Getaround on toinen vuokrauspalvelu, joka on hiukan uudempi kuin Turo, mutta saa pitoa. Jos näin on, voit myydä tämän kokonaan palveluna. Hän on myös LatestDeals-yhteisyrityksen perustaja. Se on ihmisten yhteisö, joka löytää tarjouksia ja jakaa niitä. Ja vuoden lopussa sinun on päätettävä, osallistuvatko IRA-arvoihisi vai ostaako vaimosi joululahjaksi. ”Tämä on yleisin ongelma kotona työnhakijan tai henkilön, joka haluaa ansaita rahaa verkossa, tekemistä töistä.

Sen mukaan kuinka monta asiakasta sinulla on, voit ansaita välillä 1 000–10 000 dollaria kuukaudessa. Mutta on toinen tapa ansaita entistä enemmän Fiverriltä mahdollisesti paljon vähemmän työstä. En suosittelisi tätä puhetta kenellekään nyt. Saat joitain melko mukavia etuja, kuten: Lyft-kuljettajilla on paljon tarinoita ylimääräisestä dollarista 1k viikossa normaalien päivätyöhönsä ulkopuolella! Voit aloittaa YouTube-kanavasi, ladata joitain laadukkaita videoita ja sitten tulla YouTube-kumppaniksi ansaitaksesi rahaa verkossa YouTubessa. Aja Uber tai Lyft. Vaikka et saavuta tavoitetta, se on hyödyllinen tapa ansaita rahaa puolella.