Kuinka Ansaita Ylimääräistä Rahaa: 23 Helppoa Tapaa

Katso myös oppaamme parhaaseen verkkoseminaariohjelmistoon, sekä ilmaisiin että maksettuihin vaihtoehtoihin. Save the Student on vain yksi esimerkki onnistuneesta verkkosivustosta, jonka Owen Burek aloitti yliopistossa ensimmäisenä vuonna, josta on sittemmin tullut kokopäiväinen ja mittava yritys. Pyydä ylityötä työssä. Periaatteessa ostat tuotteita (parasta on irtotavarana) ja lähetät ne Amazoniin varastoitavaksi. Vaatteiden tavoin voit päättää myydä ei-toivotut kirjat, tai haluat tehdä siitä tasaisen sivutulon. Tai ehkä olet tällä hetkellä vanhempi, joka harjoittaa kotikoulutusta tai auttaa lapsiasi oppitunneilla. Opettajaksi tulee asua Yhdysvalloissa tai Isossa-Britanniassa, olla suorittanut kandidaatin tutkinnon tai yli minkä tahansa alan. Uutiset ja tapahtumat, 5% kotitalouksista omistaa suoraan osakekannan ja 10% kotitalouksista. Kuntokeskuksella voi olla useita tuloja.

Yksinkertaisella sovelluksella voit tulla Uber- tai Lyft-kuljettajaksi rullaamaan ihmisiä ympäri naapurustasi.

Ehkä kuvaat vain perheistuntoja ja syntymäpäiväkakun murskauksia viikonloppuisin. Lyhyesti sanottuna, on helpompaa kuin koskaan ansaita rahaa kotoa. Mutta sen avulla voit ansaita ylimääräistä rahaa (tai lahjakortteja) vain osallistumalla online-kohderyhmiin. Kovalla työllä ja tullessasi luotettavaksi työntekijäksi voit pystyä aloittamaan kiipeämisen palkkaportaalle. Bloggaaminen on pitkäaikainen sijoitus, jota useimpien ihmisten tulisi yrittää yksinkertaisesti siksi, että he nauttivat kirjoittamisesta. Voit ostaa joukkovelkakirjalainoja 10 dollarin välein ja/tai yhdistää pankki- tai luottokorttisi ja pyöristää varaosuus ostoissasi investoidaksesi joukkovelkakirjalainoihin.

Riley Young and the Invested -yhtiöstä tuottaa keskimäärin 400 dollaria kuukaudessa Airbnb: ssä noteeratusta yksiköstä. Voit periä liittymismaksun, tarjota premium-tilauksia tai ansaita rahaa mainostamisesta sivustossasi. Voit kasvattaa tulopotentiasi ajan myötä, kun saat enemmän 5 tähden arvosteluja. Affiliate-markkinointi on tarkalleen kuinka tämä verkkosivusto pystyy tuottamaan tuhansia tuloja kuukaudessa myymättä omia tuotteitamme. Muuta kissasi videot rahavideoiksi. Laita rahaa korkean tuoton säästötilille. 5 dollarin kulutus voi tulla helposti yli 50 dollaria, ja se on toistettavissa!

Sitten voit hakea keikkoja drone-lentäjänä. Rakastan rehellisesti mielenkiintoisia ja luovia tapoja ansaita rahaa, koska se osoittaa, että vaihtoehtoja on todella paljon. Swagbucks tarjoaa yleensä 10 dollarin tervetuliaisbonuksen ja palkitsee myös viittaamalla perheen ja ystävien. Virtuaalityöntekijät vierailevat ja etsivät uusia verkkosivustoja, suorittavat erilaisia ​​yksinkertaisia ​​tehtäviä sivustolla ja antavat palautetta ja kritiikkiä.

Tiesitkö, että voit käyttää sosiaalista mediaa enemmän kuin vain valokuvien ja meemien lähettämiseen?

Nimeä Yritys

Onko se sähköpostitse, videona, henkilökohtaisissa keskusteluissa? JoyRun - Anna ruokia vapaa-ajallasi JoyRun-sovelluksella ansaitaksesi ylimääräistä rahaa. Laita tietokonetaito käytettäväksi Fiverrissä. Jos rakastat eläimiä, lemmikkien hoito on hieno tapa ansaita ylimääräistä rahaa. Jos näin on, tietojen syöttäminen on upea tapa ansaita rahaa verkossa.

Katso luettelo parhaista verkkokoulutussivustoista. Käytä muunnostyökalua, kuten SumoMe, mainostaaksesi e-kirjaasi paikan päällä ponnahdusikkunoiden kautta tai tervehdyspalkissa, ja luoda erityisiä optimoituja aloitussivuja myynnin lisäämiseksi. Onko sinulla digitaalikameraa, jota käytät harvoin, tai autotallissasi harvoin käytettyä urheilupyörää, joka kerää pölyä? Tämä tarkoittaa, että on täysin laillista muuttaa lähdekorvauksia W-4: lläsi, mikäli olet vaatinut oikean määrän vähennyksiä todellisessa veroilmoituksessa.

 • Itse asiassa joissain verkkosivustoissa voit käyttää vain 25 dollaria, mikä vaihtelee täysin vertaislainaussivustojen mukaan.
 • Jos olet hyvä ja et ota riskiä, ​​voit ostaa aikaisin irtotavarana ja myydä, kun villitys osuu.

Ansaitse Ylimääräistä Rahaa Autollasi (mainonta)

Saat 20 dollaria koiranpennun ensimmäisestä vierailusta. Voit tuottaa pienen sivutulon ottamalla verkkokyselyjä - mutta älä odota viettävänsä taikinaa. FlexJobs on hyvä vaihtoehto, jos haluat palkatun palkkatyöpalvelun. Gaiman sanoi, että menestyvä kirjailija tarvitsi kaikki kaksi näistä kolmesta ominaisuudesta. Sinun on oltava vähintään 19, vaikka Turon ikävaatimus on 21. Kirjoita muistiin haluamasi asiakas ja kirjoita sitten yrityksille ja aloita luettelon laatiminen. Koska on turvallista olettaa, että retkeilyreppuja etsivän osto-aikomus on melko korkea, seuraava looginen vaihe on, että kohtuullinen määrä sivuston kävijöitä napsauttaisi tytäryhtiölinkkien kautta ja suorittaisi oston ajan myötä. Ota nämä kiinnostuksen kohteet käyttöön auttamalla naapurustosi opiskelijoita kunnostautumaan.

Tästä runsaudesta huolimatta vain 19% yrityksistä louhii korkealaatuista tietoa.

Napsauta tätä oppiaksesi, kuinka pääset alkuun tuotekokoonpanoliiketoiminnallasi. Jos olet palkattu, ansaitset kunnollista rahaa (yleensä yli 11 dollaria/tunti), määrität oman aikataulun, ja verkkosivustojen tarkastelu ja sijoitus voi olla aika hauskaa. Jos olet lisensoitu terapeutti, voit määrittää profiilisi ja ansaita jopa 3000 dollaria kuukaudessa ansaitsemalla harjoitteluasi verkossa. Lisää sivustoja sisällyttää videoita artikkeleihinsa. Jos haluat maksaa online-aktiviteettisi, tarkista Swagbucks. Tässä on hieman enemmän vastuuta kuin koirien tarkkailemisessa. Suurin osa verkkosivustoista maksaa sinulle latausten määrän perusteella: Et myy mitään; yhdistät lukijasi vain tuotemerkkeihin.

Ruoanlaitto-isäntä

Tämän avulla voit myös valita erityyppiset sivustot, joiden kanssa työskentelet mukavammin. Muita näkyviä ominaisuuksia ovat: Pudota vain myymäsi tuotteet eBay-pudotuskeskuksessa ja anna eBayn kokeneiden myymälöiden tehdä myynti. Uk forex -kauppa, valuuttaparit voidaan yleensä jakaa kolmeen ryhmään:. Mikä estää sinua? Pysy kaukana palkkapäivälainoista hinnalla millä hyvänsä. Jos voit ansaita 50–100 dollaria kuukaudessa yhdestä videosta, mieti, kuinka paljon voit ansaita, jos luot useita videoita? TryMyUI - Testien suorittaminen kestää noin 15-20 minuuttia.

Napsauta tätä oppiaksesi aloittamaan oman nurmikonhoitoyrityksen. Toimittajat, lääkärit, lakimiehet, tutkijat ja tutkijat tallentavat haastattelut joka päivä ja tarvitsevat jonkun puhtaaksemme sanotut. 8 miljoonaa työntekijää vuonna 2019 - 3. Kun tiedät kaiken tulevasta keikastasi, voit helpottaa työhösi ja tehdä matkasta nautinnollisen. Joten jos päätät, että osakemarkkinat todennäköisesti kaatuvat tulevaisuudessa, voit ostaa verkkotunnuksen, joka sisältää sanat osakemarkkinoiden kaatuminen nousevien markkinoiden aikana, ja myydä sen sitten putoisilla markkinoilla.

Verkkosivun Hallinta

AchieveMint-terveyssovellus antaa sinulle pisteitä terveellisyydestäsi ja asioiden tekemisestä, kuten kävely, ruoan seuraaminen tai terveystutkimusten tekeminen. Rekisteröityminen useimmissa osavaltioissa on yleensä alle sata dollaria, mutta kun olet rekisteröitynyt, voit periä palveluistasi mitä tahansa maksuja. Voit ansaita enemmän korkoa, säästää PALJON palkkioissa, ja monet pankit tarjoavat jopa tuottoisia liittymisbonuksia. Sinun ei tarvitse olla ammattilainen myymään niitä, ja sinulla on silti mahdollisuus ansaita rahaa, vaikka olet vain aloittelija. Mennään siihen! Lisäksi ei ole työmatkaa. Älä yritä olla kaikkea kaikille.

Myy käsityöt ja taidetta Etsyllä

Upwork, kuten työlautakunnat, ovat kuitenkin toinen hyvä paikka saada jalkasi ovelle. Voittavat verkkokaupan menestysvälineet. Päätä etukäteen, kuinka usein haluat opettaa luokasi, ja mitkä ajat sopivat sinulle. Siksi on välttämätöntä valita kohdeyleisö ja verkkotunnukset ymmärrettyjen kannattavien toimialojen perusteella.

Huomaa kuitenkin, että projektisi hyväksyminen Kickstarterilla ei ole varma asia. Mikä tarkoittaa, että vanha puhelin, jonka unohdit kabinetissa, voi olla arvokkaan rahaa. HelloTech on ilmainen ”geekkien” liittymiseen ja saat maksun suoraan pankkitilillesi jokaisesta suoritetusta työstä. Älä unohda myöskään esineiden myyntiä offline-tilassa; voit ostaa autotallin tai käydä paikallisessa lähetyskaupassa. Parempien pankkien löytäminen on nopeimpia ja älykkäimpiä tapoja ansaita ja/tai säästää rahaa. Voit esimerkiksi rakentaa virtuaaliassistenttien yrityksen ja käyttää työtaulukoita rekrytoidakseen asiakkaita. Pidän kaikkia näitä resursseja niin arvokkaina ja olen varma, että ne auttavat sinua niin paljon kuin auttoivat minua. Usein työnantajat pitävät parempana kokemusta opiskelijoiden opetuksesta verkossa.

”Mitä tahansa, milloin tahansa, missä tahansa. Lionbridge - Tämä tunnettu yritys palkkaa arvioita kaikkialta maailmasta. Ystäväni Kara kääntyi sivutoimisuuteensa myymällä viiniteemaisia ​​hääkoristeita kokopäiväiseksi yritykseksi. Podcastin aloittaminen, kuten YouTube-kanavan tai -blogin luominen, kertoo mielenkiintoisia tarinoita ja rakentaa kiinnostunutta yleisöä. Rekisteröidy TaskRabbit-palvelussa ja saat palkkaa auttaa ihmisiä päivittäisissä kotitöissä. Voit auttaa heitä pysymään päivittäisessä paperityössä. Useimmissa tapauksissa voit ansaita 20 dollaria + tunnissa oikolukijana, ja tämän voit tehdä mistä tahansa.

Ehkä kirjoittamasi ei ole kaikki niin hienoa, mutta olet hieno keskustelija.

Jaa Jutut

Olen tekemisissä lukijoiden kanssa jatkuvasti, ja yksi yleisimmistä huolenaiheistani on ihmisiä, jotka etsivät todellisia tapoja ansaita rahaa kotoa. Tämä voi olla hieno muna kotona työkorissa, jos sinulla on kandidaatin tutkinto! Lyhyesti sanottuna tytäryhtiömarkkinointi myy jonkun toisen tuotetta ohjaamalla asiakkaat verkkokauppaan. Se on luonut ihmisille suuren tarpeen työskennellä kääntäjinä. Tämän perusteella bloggaajat voivat odottaa ansaitsevansa muutamia satoja dollareita kuukaudessa jopa kymmeniin tuhansiin.

Opettakaa Lapsia Kaikkialta Maailmasta

Se voi olla myös hieno tapa testata, pitäisitkö tutoroinnista, ja voit lopulta muuttaa siitä offline-tavan ansaita rahaa myös kotoa. Opetan sinua olemaan rikas, on erinomainen esimerkki ymmärtämisestä, kuinka kasvattaa ja ansaita niche-blogia sekä digitaalisten tuotteiden avulla. Onko talossasi ylimääräinen makuuhuone, jota et käytä?

Työskentele Kanssani

Yksi äskettäin tehdyn matkan kuljettajani sanoi: Jos et halua edes perustaa omaa verkkosivustoasi, voit käydä suoraan Amazonin Kindle Direct Publishing -palvelun kautta tavoittaaksesi miljoonat ihmiset heti. Tämä ei vain kerrota antamaasi rahaa vakavalla tavalla, mutta suojaa myös markkinoiden tai yrityksesi äkillisiltä muutoksilta. Tehtäväsi voivat olla mitä tahansa artikkeleiden oikolukuista sosiaalisen mediasisällön kuoraamiseen kalenterin hallintaan. Esimerkiksi, jos aiot opettaa tutorointitunteja, et tietenkään voinut ajoittaa sitä koulun aikana. Jos mietit, mitä veloittaa, katso paikallisia mainoksia, mutta voit odottaa, että sinulta maksetaan yli 9 puntaa/tunti, vaikka et olisi koulutettu lastenhoidossa. Tarvitset vain tietokoneen ja Internet-yhteyden näihin rahaa tekeviin ideoihin. Vuonna 2019 VacationRentals.

Et tule rikasiksi näillä vaihtoehdoilla, mutta jos teet jo ostoksia, saatat yhtä hyvin ansaita rahaa prosessissa.

Aloita Blogi.

Tai sinulla voisi olla vain online-portfolio. Kaksi isoa verkkosivustoa, joita käytetään online-kurssien myyntiin, ovat Udemy ja Teachable. Elämän helpottaminen kaikille. Jos olet taitava maalaamaan, putkityöt, sähkötyöt tai puhdistamaan ystävällisellä palveluasenteella, tämä voi olla mielenkiintoinen sivutoimisto. Työkalut, kuten HubSpotin ilmainen CRM ja sähköpostimarkkinointiohjelmistot, toimivat hyvin minkä tahansa verkkokaupan kanssa. Jäsenmaksut voivat olla kertaluonteisia maksuja tai toistuvia tilauksia. Kun asennat Nielsen-sovelluksen, ansaitset pisteitä jokaisesta älypuhelimellasi vietämästäsi tunnista. Sosiaalisen median johtajana olemisen tarkoitus on kuitenkin pysyä sopusoinnussa yrityksen kanssa - tietää, mitä tapahtuu, miksi sitä on mainostettava ja miksi yleisö on innostunut siitä, samoin kuin tietää, mitä tunnisteita käytetään, ja oikeaan ääneen..

Käytettyjen kurssikirjojen myyminen Yksi hieno tapa ansaita rahaa on ostaa muiden opiskelijoiden oppikirjoja vuoden lopussa ja myydä ne sitten heti viikonlopun jälkeen - kun uusi opiskelija tietää, että he tarvitsevat niitä! Viljelijöiden markkinoista on nopeasti tulossa menemiskohta ihmisille, jotka haluavat syödä tuoreita, terveellisiä ruokia. Nämä sisältävät: Tämän jälkeen teet liitännäismaksun liikenteen lähettämisestä Amazonille, mutta sinulla ei ole mitään pakkausvaivoista tai alkuperäisestä taloudellisesta tuotosta tuotteiden luomiseen tai ostamiseen. Täällä Nashvillessä meillä on Hytch, jonka avulla voit ansaita rahaa jokaisesta mailista, jonka olet matkalla yhden tai useamman ihmisen kanssa. Bloggaajan palkka riippuu täysin heidän kapeasta, yleisöstä ja siitä, kuinka taitava he ovat edistämään joko omia tuotteitaan tai jonkun muun tuotteita. Se ei ole iso palkkapäivä, mutta jos pääset useisiin tapauksiin viikossa, se saattaa riittää autosi maksamiseen - kuka tietää?

Sivustot, kuten Cookening, EatWith ja MealSharing, ovat ravintoloita, mitä Airbnb on hotelleille.
 • Sitten on kuukausittain 10000 dollarin arvonta.
 • UberEats maksaa viikoittain tai päivittäin valitsemastasi vaihtoehdosta riippuen.
 • Varmista vain, että ymmärrät myyntiin liittyvät maksut, ennen kuin ryhdyt syöksymään.
 • Suurin osa nykypäivän lennoista on varattu verkossa.
 • He lähettivät huomautuksen asiakastukeen minun puolestaan ​​ilman, että minun olisi tehtävä mitään.
 • Jos sinulla on aikaa, intohimo melkein mihin tahansa ja ainakin jonkinlaista luovaa taitoa, voit pystyä rakentamaan online-tulot - tai useita -, jos annat sille riittävästi aikaa.
 • 2 miljardia ihmistä käyttää aktiivisesti Internetiä, ja meillä on hyvät muutokset maailman liiketoiminnan muutoksissa.

Laillistettu Sairaanhoitaja

Jokaisen tarkistuksen tulisi kestää 20 minuuttia, ja joudut suorittamaan joukon tehtäviä ollessasi sovelluksessa tai verkkosivustolla. Minun piti sisällyttää se, koska se on suosikki tapani ansaita rahaa kotoa. NerdWallet pyöristi 26 laillista tapaa ansaita ylimääräisiä tuloja - kotona tai ulkona ja noin - ja listasi jokaisen vaihtoehdon sen perusteella, kuinka nopeasti pääset alkuun ja maksat. Ciscon mukaan videon osuus vuoteen 2022 mennessä on 82% kaikesta Internet-liikenteestä.

Yhdistetty vedonlyönti eliminoi riskin (vedot sekä tietyn tuloksen puolesta että sitä vastaan). Jos löydät oikeat tuotteet Amazonin kautta myytäväksi, tämäntyyppinen liiketoiminta voi olla erittäin tuottoisaa. Napsauta tätä nähdäksesi hänen 70 minuutin harjoitteluvideon. Pidä sovellus puhelimellasi ansaitaksesi rahaa joka kuukausi ja auta yrityksiä ymmärtämään, mitä ihmiset ostavat verkossa. Kuten aina, he vaativat aikaa ja vaivaa - kuten kaikki urat tekevät.

Tämä voi olla iso raha, sillä foorumi fran-o löysi: Vedonlyönti ilman riskiä Käsittele nopein tapa ansaita paljon rahaa (hyvin, rikkomatta lakia). Ajattele sitä kuin oman online-tuoteyrityksen luomista, mutta sellaista, jolla Amazonin voima takanasi; kuinka voisit mennä pieleen? Varmista vain, että tutkit kaikki oikeudelliset vaikutukset ja varmista, ettet väitä olevansa ammattilainen, jos et ole sellainen. Monet ansaitsevat työntekijät tarvitsevat avustajia avuksi päivittäisissä tehtävissä. Voit harkita YouTube-kanavan vlogin käynnistämistä. Forexcrunchers ravitsemme forex-numeroita joka päivä, sinulla on aina mahdollisuus poistaa Tweet-sijaintihistoriasi. Airbnb on turvallinen tapa ansaita rahaa, koska voit selata potentiaalisia vieraitasi ennen saapumistasi ja voit hyväksyä tai hylätä heidät aiempien arvostelujen perusteella.

Opeta Englantia.

Ja sitten Kickstarterin yhteisö rahoittaa näitä projekteja aloittaakseen ne. Jos olet joku suhteellisen tekninen taitava ja nauttii teknisten ongelmien ratkaisemisesta, kotona työskentely teknisen tuen asiantuntijana voi olla sinulle. ncaa jalkapallo-vedonlyöntiopas, se on suhteellisen pieni otoskoko, mutta kestää järkeä, joten he ovat ehdottomasti ryhmiä, joita harkitsen tulevaisuudessa. Joten jos olet jo droonin harrastaja, miksi et laita lentokoneitasi töihin? Jos osaat ottaa kuvia ja sinulla on mukava kamera, voit ehkä myydä valokuvauspalvelusi kiinteistönvälittäjille tai ihmisille, jotka yrittävät myydä omaa kotiaan. Kaksinkertaistumisen salkun lisäksi voit ansaita passiivisia tuloja blogistasi.

Yritykset alkavat vuokrata kausityötä kuukautta tai kaksi etukäteen. Jos sinulla on taitoja, joita voit opettaa muille, on myös mahdollista perustaa verkkokurssi, jota voit markkinoida verkossa. Haitta kodin tuotteiden myynnissä on se, että sinun on varastoitava tavarat fyysisesti. Cambly ja Open English maksavat vähintään 13 dollaria tunnissa. Sinun on tarkkailtava tietty määrä minuutteja, jotka sinulle kerrotaan etukäteen. Jenn on yrityksen äiti, josta on tullut verkkokaupan omistaja ja bloggaaja. Rahoitusapuohjelmat voivat auttaa sinua maksamaan opiskelusi. Ajattele pöytien viimeistelyä tai vanhojen levyjen muuttamista taiteeksi.

Ja voit vähentää riskiäsi sijoittamalla satojen erilaisten lainojen osiin. Loppujen lopuksi kuka ei haluaisi tulojen vapautta ja mukavuutta joutumatta poistumaan talosta? Suosittelemme liittymistä Top Cashback, Quidco. Sinun on kuitenkin oltava selkeä käsitys käynnistyssuunnitelmastasi ennen kuin laitat sen reaaliaikaiseksi. Liity Google Opinion Rewards -ohjelmaan aloittaaksesi. Haluatko vähän ylimääräistä tuloa tai haluatko mennä kokopäiväisesti freelancereiksi? Ongelmana on, että suurin osa siitä, miten ansaita rahaa verkkoartikkeleissa, puhuu edelleen vanhentuneista taktiikoista: Mutta tiedän myös bloggaajia, jotka saavat 20 000 dollaria sponsoroidusta viestistä.

50 Laillista Tapaa

Kyllä, tämä on melko tylsää eikä siinä ole pizzazzia kuin muut, etkä ansaitse lähes yhtä paljon rahaa. Vanhojen puhelimien, CD- ja DVD-levyjen myynti on hieno tapa tuottaa ylimääräistä rahaa nopeasti. Hän sai 75 dollarin Visa-lahjakortin tunnin työstä, vaikka monet tutkimukset maksavat vähintään 150 dollaria. Jos näin on, voit helposti saada palkan pienten yritysten - etenkin omalla alueellasi - sivustojen hallinnasta. Mikä on suosikkitapasi säästää rahaa? Taideteosten myymisestä on tulossa yksi luovimmista tavoista ansaita rahaa verkossa. Ja se voi olla tärkeä osa kykyäsi ansaita rahaa verkossa jatkuvasti. Aja ajo-ohjeista sovellus.

 • Jos sinulla on ylimääräistä tilaa kodissasi tai asunnossa, kämppiksen hankkiminen on yksi tapa kerätä rahaa nopeasti.
 • Yksinkertaisesti sanottuna talous on kasvamassa vähemmän ystävällisiä työntekijöitä kohtaan, joilla on vähän koulutusta tai ei mitään.
 • Tuo satunnainen myymälä, johon et koskaan mene, mutta isoäiti luuli sinun rakastavan.
 • Discover on yksi verkkopankeista, jolla on myös säännöllisesti 200 dollarin bonus, jos talletat 25 000 dollaria säästötilille.
 • Tämä artikkeli sisältää linkkejä, joista saatamme korvauksen, jos napsautat, ilmaiseksi sinulle.
 • 0% rahamarkkinatileillä - useita kertoja korkeampi kuin maan keskiarvo.
 • En puhu suurista nousevista.

Myy palveluitasi niche-sivustoilla, kuten 99Designs, Cloudpeeps tai TopTal

Etsitkö muita toimitusmahdollisuuksia postikavereiden lisäksi? Muista vain lukea hieno painatus, kysyä kysymyksiä ja ymmärtää riskit. Hyödynnä kirjoituskykysi.

Mikä On Velkarahoitus?

Ehdotan sen sijaan, että ajattelisit laajempaa verkkotunnusta, ajattelemaan jotain kapeampaa. Videomarkkinoijat (luulet YouTubersin) voivat myös palkata transkriptiomiehiä transkriptioimaan nauhoituksensa kirjalliseen muotoon, jotta he voivat myydä palveluitaan ja tuotteitaan verkossa. Tämän ei tarvitse pelottaa sinua. Selaa lastenhoitajaa, selaa heidän verkkosivustoa ilmaiseksi. Vaikka voit valita ilmaisen vaihtoehdon, kuten Tumblr, Blogger, WordPress.

Yksi hienoista asioista Google AdSensessä on, että asennus on niin helppoa.