Kuinka Ansaita Rahaa Kotona Työskentelevänä äidinä Lisätä Tulojasi Ja Saada Enemmän Käteisvaroja

Kirjoitin lähinnä aikakauslehdille ja jouduin luottamaan etanapostiin lähettämään luonnoksia ja kyselyjä. Mutta sitten kaksi irtisanomista myöhemmin ja toinen lapsi matkalla tarkoitti, että aion olla kotona äiti jonkin aikaa, pidin siitä vai ei. Kuinka se toimii? Koska sinulla on todennäköisesti paljon asiakkaita kotona ja kotona, sinun tulee tarkistaa paikallisilta viranomaisilta, onko sinun tarpeen määritellä tämäntyyppisen yrityksen alue. Mutta onnistuminen omien luokkiesi isännöinnissä vaatii vakavaa suunnittelua ja yksityiskohtien huomioimista. Maailman suurin nba-vedonlyöntijärjestelmä, kirjoittanut marguerite gerhart (ebook), mutta jos merkitset satunnaisia ​​summia päähänpiston perusteella, et voi enää luottaa siihen, että matematiikka työskentelee ajan myötä itse. Olen henkilökohtaisesti tehnyt näitä asioita ansaita rahaa, ja jokainen on osoittautunut menestyväksi - jotkut enemmän kuin toiset.

Mitoittaminen voi olla myös hieno kotona työskentelevä vaihtoehto äideille. Tutkimukset osoittavat, että SAHM antaa paljon rahallista arvoa vain olemalla kotona. Sivustot, kuten freelance-kirjoitustyöt ja ProBlogger Job Board, voivat auttaa sinua keikojen löytämisessä. Yksi kotona pidettävä äiti kertoi minulle äskettäin, että kun yhdistin virkatun hatun, jonka hän valmistaa Etsyllä, hän alkoi saada kymmeniä myyntiä kuukaudessa. Kuinka hienoa olisi saada rahaa takaisin jo ostamiin juttuihin?

Mutta ennen kuin pääsemme hyviin asioihin, tehkäämme muutamia asioita suoraan. Itse asiassa positiivinen hype ja taktiikka nähdä jokainen tuttu, ystävä, perheenjäsen ja henkilö, jonka tunnet asiakkaana tai potentiaalisena ”tiimin jäsenenä”, on käytettävä hyvin samankaltaisena kuin kulttiin liittyminen. En myöskään ansainnut paljon rahaa ensimmäisenä vuoteni, olen noin 15 kuukautta ja näen vihdoin mukavat tulot. Ansaitsen yli 10 000 dollaria kuukaudessa (tosiasiallisesti selvästi) blogiini, ja aloin ansaita kunnolliset tulot melko nopeasti aloittaessani. 00 heti. Olen lukenut, että jotkut muut ovat saaneet keikkoja ottaa valokuvia ravintolavalikoista ja katukyltteistä. Sähköinen yrityslainanvaihto risteyksessä, vaadittavat joukkovelkakirjalainat - Joukkovelkakirjalainat, jotka liikkeeseenlaskija voi kutsua takaisin velkakirjanhaltijoilta, jos korot laskevat määrättyyn määrään. Perheeni riippuu tuloistani, eikä säästö- ja leikkauskulujen määrä aio muuttaa sitä. Vuoden 2019 8 parasta verkkokauppaa, robinhood on ottanut sijoitusmaailman myrskyn vuoksi osittain palkkiovapaasta kaupankäyntijärjestelmästään, mutta myös helppokäyttöisestä sijoitusrajapinnastaan. Sinulle kerrotaan ("ilmaisessa koulutuksessa" tämä voidaan helposti saavuttaa toisen yrityksen spin-lauseiden avulla, vain "ohjaa kulusi". )

Tytäryhtiömarkkinointi on helppo sisällyttää mihin tahansa blogitekstiin. Suurin osa blogeista ei myy tuotteita tai veloita lukijoille maksua. Älä katso tätä työtä alas; Jos sinulla on auto ja vapaa-aika aamuisin, voit tehdä huomattavia lahjoja ennen kuin talosi ihmiset alkavat herätä. Voit esimerkiksi opettaa muille, kuinka soittaa pianoa tai puhua jotakin tuntemaasi vieraita kieliä. Et ansaitse niin paljon rahaa, mutta nämä ideat voivat auttaa sinua saamaan ylimääräistä rahaa. Se oli yli 300 dollaria!

Asennuksen ja käyntiin saaminen vie vähemmän kuin 30 minuuttia, ja kunkin tuotteen luettelointi maksaa vain 20 senttiä 4 kuukauden ajan.

Myy Vanhoja Kirjojasi

Tiesitkö, että postinumerosi voi ansaita rahaa ilmaiseksi? Se olisi sinun tehtäväsi. Minulla on blogin liikenneresepti, jota voit kokeilla! Graafisen suunnittelun kokemus: Mielestäni suurten, keskisuurten ja jopa melko pienten blogien tuloraportit ovat innostavia. Jos haluat asioida tytäryhtiömarkkinoinnissa, tutustu viestiini ja videooni Amazon-tytäryhtiömarkkinoinnista. Hyvin usein huomiotta jätetyt arkipäivän esineet tekevät tempun, kuten yksinkertainen kynä ja paperi. Suosittelen ottamaan tämän ILMAISEN 7 päivän sähköpostikurssin siitä, miten voit aloittaa myymisen Amazonilla äidiltä, ​​joka tekee täyttä työtä asettamalla tätä.

Voit myös perustaa verkkosivuston, jolla ihmiset maksavat hakeutuaksesi konsultointipalveluusi. Jos sinulla on neutraali englanninkieli aksentti, kandidaatin tutkinto missä tahansa (kyllä ​​todella) ja olet kiinnostunut olemaan opettaja - tämä saattaa olla sinulle hyvä valinta. AchieveMint yhdistää jo käyttämiisi kunto-sovelluksiin, mukaan lukien Fitbit, RunKeeper, Healthkit ja MyFitnessPal. Silti niin kauan kuin lisäät korkealaatuisia valokuvia ja perusteellisia kuvauksia tuoteluetteloihisi, voit todennäköisesti murtaa melun. Muita mahdollisuuksia varten tarkista sivut, jotka keskittyvät osa-aikaisiin, tunti- tai etätyöhön, kuten FlexJobs tai Fiverr. Tämä auttaa vapauttamaan korkeammin maksettavia töitä, jotka voivat maksaa jopa 90 dollaria!

StitchFix on verkkosivusto, jonka voit tarkistaa mainostaaksesi tyylillistä ja muotitaloyritystäsi.

Tuotteen yksityiskohdat

Jos olet SAHM, joka työskentelee kotoa ja haluat kertoa, miten ansaitset rahaa, kommentoi alla. Luin kuitenkin uudestaan ​​ja uudestaan ​​myös naisista, jotka olivat saaneet sen toimimaan - niistä, jotka olivat menestyneet alle vuodessa, äideistä, jotka ansaitsivat enemmän rahaa työskentelemällä kotona ilman kokemusta kuin mitä he olivat koskaan aiemmin saaneet aikaan elämässään! Sinun on todella kavennettava aiheasi. Rekisteröidy vain Trendsource-sivustolla ja aloita. Luin asioiden jälleenmyynnistä Amazonissa, kirpputorien kääntämisestä, freelance-kirjoittamisesta ja pesulapalvelun aloittamisesta. On paljon muita paikkoja, joissa voit myydä tavaroitasi verkossa, varsinkin jos ne ovat sähköisiä.

Kun löydät yrityksen, joka tarjoaa sinulle eniten rahaa kirjoihisi, täytät joitain tietoja Lähetä teos pois ja saat maksun! Asiakirjojen, videoiden ja jopa tekstityksen kääntäminen voi olla hieno tapa ansaita rahaa verkossa oleville kaksikielisille. Jos katsot ympärillesi, kirjastojen lisäksi löydät paljon hienoja, ilmaisia ​​paikkoja lapsesi viemiseen. Oletko valmis olemaan kotona työskentelevä äiti ja laskemaan yksi ensimmäisistä kotona työskentelevistä äideistä? Mukana on bonusvelan lämpömittari. Kuinka ansaita rahapelaamista verkossa?, täytä tarvittavat tiedot. Tuotteiden kierrätys voi ansaita sinulle hyvää rahaa aika ajoin. Heti kun joku alkoi pyytää apua, lähetin heille viestin ja sanoin heille, että haluaisin työskennellä heidän kanssaan ja kuinka voisin auttaa heitä.

Mutta voit tehdä nämä kaupat sohvalta 5 minuutissa ja olet valmis. Esimerkiksi, jos osaat käyttää Photoshopia, voit myydä taitosi yrityksille ja muille, jotka haluavat apua digitaalisten valokuvien muokkaamiseen. Liity mystery shopper -yrityksiin, kuten Beyond Hello ja ICC Decision -palveluihin (nämä ovat yrityksiä, jotka ovat aiemmin maksaneet minulle ostoksia heidän asiakkailleen). Käytä aikaa vierailla naapureissasi, vaikka vierailetkin vain yhden korttelin päivässä, ja kertoa heille uudesta yrityksestäsi. Digitaaliset tuotteet ovat loistava tapa jakaa tietosi ja kokemuksesi.

Katso elokuvien esikatselut, YouTube ja vastaavat videot

Verkkotutkimukset ovat loistava tapa tuoda vähän ylimääräistä rahaa. Robotin tarkistus, mutta jos emme ole varmoja markkinoiden noususta, emmekö voi tehdä voittoa osakemarkkinoilta? Tämä on täydellinen, jos olet kotona äiti, jonka on kiertävä lasten aikatauluja. Voit myös kiertää aikataulusi.

Hän kirjoitti "Work-At-Home Success Bible" -tapahtuman ja on ura-/liike- ja kirjoitusohjaaja Piedmont Virginia Community Collegessa.

Aiheeseen Liittyvät Video Shortsit (0)

Yksi tärkeimmistä kohdista. On olemassa tapoja, joilla voit olla kotona työskentelevä äiti ja ansaita rahaa perheellesi. Sinun on jätettävä markkinoille hakemus tuotteen myyntiä varten. On selvää, että mitä parempia taitosi ja koulutuksesi ovat, sitä parempia projektisi ja freelance-kirjoitustasi ovat. Etsisin Pinterestistä juhlateemoja ja tulvini tonneilla nastailla ja ideoilla. Tutustu muihin artikkeleihimme 'Ansaitse rahaa tulla freelance-kirjoittajiksi' saadaksesi lisätulonlähteitä.

Luin upeaa Start & Run Your Own Home Daycare -kirjaa, joka auttoi minua organisoimaan ja perustamaan yritykseni. Vaikka sinulla ei olisi omia ideoitasi, on helppo tutkia ja löytää verkosta monia ideoita, jotka auttavat sinua pääsemään alkuun. Mieti muutama tekijä, kun kyse on oikean työn valitsemisesta tuodaksesi rahaa, kun olet myös kotona lasten kanssa. Älä oleta, että jokainen potentiaalinen ostaja löytää tiensä paikkaasi Google Mapsin tai Wazen kautta. Bloggaaminen on hieno tapa ansaita rahaa kotona oleville äideille, jotka rakastavat kirjoittamista ja tutkimusta. Kansallisen talonrakentajien liiton mukaan talon keskimääräinen koko vuonna 1973 oli 1644 neliöjalkaa. Kuulostaa hyvältä, mutta nämä tuotteet ovat, kuten sanon, kaksi kertaa enemmän kuin pääkatubrändit. Käytä muutama minuutti pohtiaksesi yritystäsi ja säädä liiketoimintasuunnitelma tarpeen mukaan.

Ainutlaatuinen Voittovaraaja-alennus

Jos alaan liittyy organisaatioita, varmista, että olet niiden jäsen. Sinulla on tämä, tyttö! Soita alueesi parempaan yritystoimistoon selvittääksesi, onko yritystä vastaan ​​tehty valituksia, ja tee online-haku yrityksen nimestä.

Lisätietoja Swagbucksista ja kuinka käytän niitä maksamaan jouluostoksista, takaisin kouluostoksista ja muusta! Nämä verkkosivustot tarkistavat sekä lastenhoitajat että niitä, jotka etsivät hoitajia taustatarkistuksilla, joten voit varmistaa, että keskustelet luotettavan lähteen kanssa. Jos et vielä ole, käytä Ibotta-, Ebates- ja Swagbucks -sovelluksia saadaksesi rahaa takaisin kaikille ostosmatkoillesi. Kokemus: tein 1 miljoona dollaria bitcoineista, lopuksi sinun on hypätä sisään ja löytää oikea tapa kerätä rahaa bitcoin-hullun kautta. Meillä on jokaiselle jotakin tällä sivustolla, jos etsit passiivisia tuloideoita, liikeideoita naisille, pienyritysideoita, rahaa ansaitsevia sovelluksia tai tapoja ansaita rahaa verkossa ilman sijoitusta, jota meillä on. Toisin kuin eräät tutkimusyritykset, Survey Junkie maksaa sinulle jokaisesta tekemästäsi kyselystä, vaikka et täyttäisivät tutkinnon vaatimuksia, joita yritys etsii. Sinun on päätettävä, mitä haluat kokata ja kuinka monta ihmistä voit majoittua. Se ei vain ole. Kerro minulle kommenteissa, mitä haluat kokeilla ensin!

Onneksi sinun ei tarvitse edes asettaa kaikkea itse.

Heidän haastattelut voidaan lukea napsauttamalla alla olevia linkkejä: Kotona oleville äideille se on uusin tulontuotantotyökalu. Se on erittäin helppoa! Kirjoitin täällä enemmän ammattivalokuvaajana olemisen myytteistä. Youtube, [69] [70] [71] Syyskuussa 2019 mannertenvälinen pörssi (NYSE: n omistaja) aloitti kaupankäynnin bitcoin futures. Blogiminen ei ole kuitenkaan nopea tapa ansaita rahaa. Hän johtaa liiketoimintaa kotoaan ja aviomiehensä auttaa häntä tekemällä ainutlaatuisia puuveistettyjä laatikoita, joihin nämä Kanadan ja paikalliset tuotteet tulevat. Minulla ei ollut aavistustakaan, mikä freelance-kirjoittaminen oli (tai että voisit ansaita siitä rahaa), kunnes tapasin ystäväni Hollyn.

Ompelu Ja Muutokset: Myy Käsityösi

Olen liiketoiminnassa itselleni, mutta en itse, mikä tekee siitä hieman vähemmän pelottavan kuin alusta tyhjästä. Voit työskennellä pari tuntia viikossa, minkä vuoksi se voisi olla täydellinen tapa tuoda sinulle ylimääräistä rahaa tekemällä mitä nautit. • binary options -miljoonaarvostelu, binäärisen optiokaupan vertaansa vailla nousu on houkutellut markkinoille useita uusia kauppiaita. Mitä tarkoittaa olla köyhä opiskelija rikkaassa yliopistokampuksella?, näkymättömyys, mielenrauha on loistava tunnuslause säästölle. Nämä ovat legit-tutkimussivustot, jotka ovat saatavilla Australiassa, Uudessa-Seelannissa ja ympäri maailmaa.

Näyttämällä mainoksia sivuillasi, voit ansaita rahaa joka kerta, kun joku käy blogissasi. Tämä on suosikki tapa ansaita rahaa kotona pidettävänä äitinä. Vain rekisteröidy ja odota sähköpostia kaikilla mahdollisilla mahdollisuuksilla. Pikakelaus eteenpäin (jos voit kutsua uuvuttavaa raskautta “nopeasti”) 8 kuukautta, ja mennessä synnytykseen mennessä blogiini oli juuri saanut toisen €3000/kk. Muuta tietosi ja asiantuntemuksesi verkkokurssiin ja saat siitä palkan! Ja internetin ansiosta on vielä enemmän mahdollisuuksia ansaita rahaa puolella.

Tarjoa Muotipalveluita Kotoasi

Tarvitset intohimoisen aiheen ja alustan - voit jopa aloittaa ilmaiseksi! Ja nyt voit ansaita rahaa tekemällä juuri sen! Lasten sisällyttäminen työhösi on hieno tapa aloittaa heidän opettamisensa työetiikasta ja ansaitsemisen tärkeydestä. Kyllä, voit maksaa blogiin! Löydät paljon enemmän tietosuojavalinnoista tietosuojakäytännöstämme. Sillä ei ole merkitystä, millaisen tietokoneesi saat. Ei todellakaan ole! Jos niin, voit tarkistaa VIPKIDSin.

Meille, kun meillä oli ensimmäinen lapsi, jatkoin lähteä töihin. Upea tapa säästää rahaa ja löytää tarjouksia tekemättä työtä itse. Soittimen soittaminen, lapsen synnyttäminen, tanssi, koiran koulutus, jooga ja jopa vieraat kielet ovat kaikki hienoja aiheita asiantuntijakursseille.

Tänään haluan jakaa hiukan kurkistuksen teoksestani, voit olla kotona äiti yhdellä tulolla {rahan säästövinkit}, jossa puhun muun muassa kotona ansaitsemisesta.

Kuinka Monta Päivää Viikossa Käytät Alkoholia?

Saatat jopa olla kiinnostunut Projektista 24, täydellisestä vaiheittaisesta oppaasta rakennustyömaille Jimin ja Ricky kanssa. Kuinka tulla omaehtoiseksi miljonääreksi ilman rahaa, enimmäkseen olisin kirjoittanut kauhean. Katsoin vain 3 lasta yhteensä 2-3 tuntia päivässä ja tein 200 dollaria viikossa. Ei riitä, että sanot, että aiot tarjota liikuntatunteja. Joten näitä kriteerejä ajatellen tutkin kuukausia… ja tässä on mitä löysin: Voit tarkistaa kunkin potentiaalisen vieraan profiilit ja heidän vastaanottamansa arvostelut auttaaksesi sinua varauksen hyväksymisessä vain, jos olet 100% mukava.