Henkilökohtainen rahoitusuutisia, sijoitusneuvoja, liiketoiminnan ennusteita - Kiplinger

Yhteistyössä RITE: n kanssa (Tekstiilien ympäristövaikutusten vähentäminen) tajusimme nopeasti, että haluamme käyttää orgaanista puuvillaa sen perinteisen serkun sijasta. He auttavat sinua kaikessa - moraalinen tuki, tyttöjen yöt, antavat sinulle yön, jotta voit nauttia jonkin aikaa, koska tarvitset säännöllisen tauon. Palkan uuden tutkimuksen mukaan. Jos rakastat kirjoittamista, voit myös tarkistaa nämä paikat löytääksesi paikkoja, jotka palkkaavat bloggaajia ja kirjoittajia kirjoittamaan artikkeleita verkossa:

Se on kasvava teollisuus, eikä se hidastu (tähän keskityisin, jos en blogiisi).

Muita mahdollisuuksia varten tarkista sivut, jotka keskittyvät osa-aikaisiin, tunti- tai etätyöhön, kuten FlexJobs tai Fiverr. Tapa, jolla voit löytää työtä, voi olla hyvin samanlainen kuin freelance-kirjoittaminen, kuten yllä mainittiin - katso työpaikoilla, Facebook-ryhmissä ja kohdista työtä julkaisuihin. Ota käsinpalattu hattu. Sinun ei tarvitse korkeakoulututkintoa tai ollaksesi asiantuntija näille kaikille. Olen henkilökohtaisesti kokeillut tätä aikaisemmin, ja teen todennäköisesti myös teini-ikäisen poikani kokeilla tätä! Minulle bloggaajien muokkaaminen johti kirjoittamiseen bloggaajille.

Keskustelumme alkoi siitä, kuinka rahankäyttö itselleen tuntui ennen ja jälkeen hänen poistumisen työpaikastaan. Tässä on hieno infografia, joka näyttää kuinka se toimii: Tarkastellaan 20 korkeapalkkaista kotona työskentelevää äiti-työtä, joista voit alkaa ansaita rahaa jo tänään - mukaan lukien parhaat työpaikat kotona pidettäville äideille, joilla ei ole kokemusta. Jos osaat kirjoittaa hyvin, yritä olla freelance-kirjoittaja. Hinnat riippuvat tyypillisesti kokemuksesta, projektin koosta ja työn laajuudesta.

 • Transkriptorin keskipalkka on tällä hetkellä 15 dollaria.
 • Kuinka se toimii, kirjaudut makselliseen tutkimussivustoon, jolloin sinulle ilmoitetaan sähköpostitse, kun kysely on saatavana.
 • Luomupuuvilla vaatii tuotannossaan paljon vähemmän torjunta-aineita, hyönteismyrkkyjä ja vettä.
 • Voit aloittaa menemällä henkilökohtaiselle Facebook-sivullesi ja kirjoittamalla haluamastasi hammaslääkärirenkaasta ja kertomalla siitä ystävillesi.
 • Teimme parhaamme myös jakaaksesi kotitaloustyöt tasapuolisesti.
 • On joukko erilaisia ​​verkkosivustoja, joihin voit kirjautua, ja suuri osa niistä ottaa palvelukseen ihmisiä, joilla ei ole aiempaa kokemusta.
 • Jos et ole tällä hetkellä liian taitava Facebook-mainosten suhteen, mutta haluaisit tulla Facebook-mainoshallinnoijaksi, sinun tulee napsauttaa tätä kirjautuaksesi kurssille, jota johtaa ystävämme Bobby Hoyt, joka opettaa tätä.

Babysit tai Nanny sellaiselle henkilölle, jota et tunne

Se on myös yksi hauskeimmista töistä, mitä minulla on koskaan ollut - loistavilla etuisuuksilla (erittäin halvat matkat)! Hyvin varma, että se voi olla! En henkilökohtaisesti usko, että MLM-tyylin myyminen on äideille helppo tapa ansaita rahaa kotoa. Jos et sijoita joka kuukausi, tuhlaat resursseja. Binaarisen vaihtoehdon yritykset kohtaavat cftc: n 103 miljoonan dollarin kanteen. Joitakin ideoita sivutöistä kotona pysymiseksi äideinä ovat:

Tai upouusi, vihreää ajoneuvoa, joka on kalliimpaa? Tämän tyyppinen ajattelu paitsi tuhoaa Äiti-sotia, mutta on myös rahaa väärinkäsitys, joka ruttoilee kotona toimivia äitejä siihen pisteeseen, että he saavat tuntemaan olevansa ala-arvoisia, asettamaan naiset takaisin pimeisiin ikiin ja tappamaan työskentelevien naisten mahdollisuudet koskaan kukistaa palkkaerot työntekijöissä. Jos olet joskus Googlen "kuinka ansaita rahaa kotona oleskeleva äiti", olet lukenut todennäköisesti virtuaaliassistenttina työskentelemisestä. Ansaitsen yli 10 000 dollaria kuukaudessa (tosiasiallisesti selvästi) blogiini, ja aloin ansaita kunnolliset tulot melko nopeasti aloittaessani. Hän ansaitsee yli 10 000 dollaria kuukaudessa työskentelemällä kotoa VA: na. Tuotamme laukkuja ja ajattelemme paljon reppujen orgaanisesta kankaasta, lompakkomme kasviparkitetusta nahasta ja matkalaukkujemme kierrätetyistä polyestereistä.

Se maksoi laskut.

Maksoin 21,67 Dollaria Jollekulle Valokuvaamaan Auramani

Aiheeseen liittyvä aihe aiheesta Kuinka tehdä kaikkea: Jos olet lahjakas suunnittelemaan kuvia ja logoja, voit pysyä kotona ja ansaita rahaa lahjasta. Siellä on aviomies- ja vaimojoukkue, joka hoitaa freelance-kirjoitusyritystään sivustolla. He ovat ansainneet yli 468 000 dollaria viimeisen 12 kuukauden aikana. Nämä "mahdollisuudet" voivat usein muuttua rahaa menettäviksi tilanteiksi tai tilanteiksi, joissa houkuttelet ystäviäsi tekemään dollarin. Sillä välin voit saada e-kirjan “7 tapaa lisätä blogiisi tuloja yön yli” ja kaikki muut ilmaiset resurssit, joiden avulla voit aloittaa rahan määrän lisääminen bloggaamiseen. Ansaitse rahaa verkossa: kuinka ansaita 1000 dollaria kuukaudessa ilman työpaikkaa vuonna 2019. Käytä öljyjä ja käytä järjestelmääni jakamiseen muiden kanssa, jotka antavat sinulle nämä ilmoittautumiset. Sinun on hankittava oikea vakuutus kotisi lasten hoidosta ja varmistettava, että et tarvitse mitään erityisiä lisenssejä. Työskentelevä äiti on vaikeaa.

Olen tehnyt maksettuja tutkimuksia jo aivan aiemmin kuin minulla oli lapsia, mutta nyt minulla on taktisempi lähestymistapa online-tutkimussivustoihin. Kokopäiväinen vanhemmuus oli keskeytyksettä kahdeksasta kuuteen, jolloin mieheni tuli kotiin ja jaoimme toisen vuoron. Kuinka monta vaatekokonaisuutta sinulla kaappissasi on, etkä enää käytä? Voitko saada osa-aikaista työtä aikaisemmassa työskentelypaikassa?

 • Kuulemalla ajatuksesi, kun katsot sitä elävästi, voi antaa heille arvokkaita oivalluksia, jotka voivat johtaa lisää myyntiin heille.
 • Kotona pidettävä äiti tai isä on kokopäiväinen työ, mutta se ei maksa täysipäiväistä palkkaa.
 • Otin jopa koulutuksen, liittyin toimistoon ja tein töitä jonkin aikaa!
 • Olemme perustaneet äskettäin oman Shopify-myymälän ja olemme ansainneet siitä yli 1000 dollaria kuukaudessa.
 • Voit myös poistaa itsesi ja myydä omia mallejasi verkossa ansaitaksesi tuloja.
 • Tämä voi olla joillekin outoa työtä, mutta jos sinulla on aikaa ajaa vuoropuhelupalvelua varten, se voi olla yksi parhaista töistä kotona oleville äideille, joilla ei ole kokemusta.
 • Olen saanut tonnia sähköposteja lukijoilta, jotka ovat sanoneet minulle, että he todella arvostavat tätä jaksoa.

Kotoa Työskenteleminen Ja Työ- Ja Perhe-elämän Tasapainon Hallinta

Seuraavien saaminen ja blogin muuttaminen kannattavaksi hankkee vie aikaa ja kovaa työtä. On tonnia ihmisiä ja yrityksiä, jotka saalistavat ihmisiä, jotka etsivät miten ansaita rahaa kotona jäämiseen äidiksi. Jos kaupungissa on useita markkinoita ja yrität ostaa isoa lipputuotetta, shoppaile. Kyllä, tiedän, että sinulla on omia lapsia, mutta katso, että maksat palkan isäntäpelaamisen järjestämiseen! Älä unohda ilmoittautua ilmaiseen työpajaan Proofread Anywhere -palvelussa. Jos aiot työskennellä myös kotoa, mutta et ole varma, mistä aloittaa, tässä on yhdeksän parasta työpaikkaa kotona oleville äideille.

Rakastan tietysti shoppailua, mutta ostaminen pienten lasten kanssa on sinänsä haaste, joten se on riittävä syy pysyä kotona tai tehdä jotain hieman lapsiystävällisempää (ja ilmaista!) Haluatko tietää miten ansaita rahaa kotoa? Keskimääräinen palkka sosiaalisen median markkinointipäälliköltä on 15 dollaria. Muita virtuaalisia töitä ovat ansaitseminen rahaa sellaisten sivustojen kuten Inbox Dollars & Swagbucks kautta ottamalla tutkimuksia ja pelaamalla pelejä verkossa. Joten jos tämä kiinnostaa sinua, kehotan sinua lukemaan tämä artikkeli ja aloittamaan ansaitsemaan ylimääräistä rahaa tänään ilman käynnistyskustannuksia. Löydät jonkin verran varianssia taitotasostasi riippuen, mutta sinun pitäisi odottaa tekevän noin 20 dollaria tunnissa.

Vaikka minulla ei ole englantilaista tutkintoa, olen löytänyt paljon työtä kirjojen, blogi-artikkeleiden, kurssimuistiinpanojen ja muun verkkosisällön oikolukijana.

Milloin opit vaihtokauppaa markkinoilla? Täysi brunssi perheelleni ja minä ILMAISEKSI! Työ- ja yksityiselämän tasapainon myötä joudumme jatkuvasti tarkistamaan toimintatapamme. Sinulla ei ole joukkuetoveria, kuten useimmat naimisissa olleet äidit. Kuinka hieno se on! Tutustu oppaaseemme laillisista työstä kotona -työhön löytääksesi lisää joustavia työpaikkoja. Shopify integroituu myös Amazonin ja eBayn kanssa, jotta pääset mahdollisimman monen asiakkaan eteen. Päiväkaupan puhelut - robinhood-ohjekeskus, yllä olevien kriteerien perusteella koonnimme tämän vuoden parhaat päiväkaupan sovellukset. Tämä erityinen idea ei ole minua varten, koska ajatus siitä, että täydelliset vieraat tulevat kotiini säännöllisesti, on WAYYYY poissa mukavuusalueeltani.

Lisäksi useimmat heistä vaativat, että en tuo lapsia mukaani, ja olkaamme oikeita täällä, kuka on aika tehdä niin?

Freelance-kirjoittaminen

Näyttämällä mainoksia sivuillasi, voit ansaita rahaa joka kerta, kun joku käy blogissasi. Tässä on ajatuksemme kestävän yrityksen johtamisesta. Ennen kuin aloitat, tässä on muutama huomioitava seikka: VA on joku, joka työskentelee verkossa tai etäyhteydessä henkilökohtaisena avustajana yrityksille tai yrittäjille. Freelance-Pinterest-palvelujen tarjoaminen on oikeasti hieno palvelu kotona oleville äideille, koska se on erittäin joustava ja se on palvelu, jonka monet yritykset maksavat mielellään kuukaudesta toiseen. Näytät heille kuinka tehdä ja seurata suunnitelmaa.

Se on oma-pomo-tyyppinen työsi, joka vastaa kenellekään. Lopulta meillä oli paljon parempi auto, eikä se ollut maksanut meille penniäkään. VIPKID: n avulla opettajien ei tarvitse huolehtia oppitunnin suunnittelusta tai luokittelusta. Täydellisen viestin luominen Facebookiin, Instagramiin tai Pinterestiin on hankala, mutta se on erittäin tärkeää yrityksille, jotka haluavat saada huomiota ja kiinnostaa asiakkaita.

Tämän alan standardi on veloittaa 1000–2019 dollaria asiakasta kohden, ja sen vie vain muutama tunti viikossa alkuperäisen asennuksen ja testauksen jälkeen. Tietojen syöttäminen on prosessi, jolla tietomuoto siirretään toiseen, yleensä tietokoneella. 30 parasta tapaa ansaita rahaa kotoa vuonna 2019, muunna valokuvasi rahaksi sellaisten sivustojen kautta, kuten Fine Art America, jonka avulla voit lähettää kuviasi myydäksesi tulosteina, t-paitoina, puhelinkoteloina ja muuna. Aloittelija-bloggaaja voi helposti tuoda 5k sisään asianmukaisella koulutuksella.

Virtuaaliset Työpaikat

En ollut koskaan nähnyt itseni opettajaksi siihen asti, mutta rakastin työskennellä muiden kulttuurien kanssa. 20 todellista tapaa ansaita rahaa kotoa (jopa 1 000 dollaria / kuukausi). Siellä on joitain teknisiä ja dokumentaatioita, jotka joudut selvittämään (valtiosta riippuen), mutta se on hieno tapa tuoda PALJON ylimääräistä rahaa, jos olet jo kotona yhden vauvan kanssa! Näiden mahdollisuuksien ansiosta voit ansaita rahaa lasten ollessa koulussa, nukkumassa tai jopa heidän ollessa kotona ja hereillä! Sinun on oltava englannin kielen äidinkielenään puhuja, jolla on kandidaatin tutkinto millä tahansa alalla ja jollakin opetuskokemus. On paljon sivustoja, jotka haluavat ostaa digitaalisia valokuvia. Olen lukenut, että jotkut muut ovat saaneet keikkoja ottaa valokuvia ravintolavalikoista ja katukyltteistä.

Jos olet bloggaaja, sinun on opittava SEO: sta.

30 trendikästä vauvalahjaa ILMAISEKSI!

Tämä viesti voi sisältää tytäryhtiölinkkejä. Jos oleminen Pinterest VA: sta vetoaa sinuun, on olemassa fab-kurssi, joka opastaa sinua perustamaan oman yrityksesi tekemällä tämän - kirjaudu sisään. Hänen tuloksensa puhuvat puolestaan ​​- hän ansaitsee noin 50 000 dollaria kuukaudessa pelkästään tytäryhtiömarkkinoinnista.

Jos noudatetaan, kirjoitetut periaatteet johtavat taloudelliseen turvallisuuteen. 95/kuukausi ainutlaatuisen linkkimme kautta Bluehostiin. Ansaitse rahaa kotona kirjoittamalla työt, työllisyys, paketti sisälsi kustantajan kiitosilmoituksen, mutta nimeä, osoitetta, puhelinta, mitään ei ollut. Äidit voivat kuitenkin ansaita korkeita tuloja kotonaan laillisella, joustavalla uralla - joista monet ansaitsevat 100 000 dollaria tai enemmän.

95 kuukaudessa, 30 päivän rahat takaisin -takuu. Jos kielellä on este, paikallinen voi toimia kääntäjänä ja auttaa sinua kommunikoimaan myyjän kanssa. Toiset päättävät työskennellä vain osa-aikaisesti ja ansaita ylimääräistä rahaa. Ansaitse rahaa joustamalla luovuutesi: Näiden sekoitettujen tunneiden tunteminen voi olla koetteleva aika itsellesi ja muille perheenjäsenillesi. Käytä ThredUp-tapaista sivustoa myydäksesi ne.

Ota Huomioon Saatavuus

Mitään monitasoista markkinointia ei ole sen arvoista. Opit kaiken siitä, kuinka blogiisi voidaan avata oikealla tiellä tekniseltä puolelta markkinointiin. Mikä on forex-kauppa? 13810 (nykyinen ostohinta) kaupan lopettamiseksi. Odotan odottaa vähintään 10 kuukautta ennen kuin ansaitset rahaa. Luo 5 dollarin keikkasi (ota vastaan ​​muutama lisäys ja ansaitse vielä enemmän!) Se on niin yksinkertainen tapa saada sana pois!

Ja olkaamme totta täällä, kuka ei haaveile palkkioiden saamisesta töihin ollessasi PJ: ssä?

Kirjoita ihanteellinen työkuvasi, jotta sinulla on keskittyminen, määritä korko ja aloita työnhaku. Mutta minulla ei ole koskaan aikaa poistua talosta. Jos nostat kättäsi, olet täysin oikeassa paikassa. Nyt on historian paras aika olla sekä tulojen tuottaja että äiti johtuen joustavien työskentelymahdollisuuksien online-maailmasta. Kotona olevat äidit voivat ansaita rahaa ja huolehtia myös lapsista!

Luo Ja Myy Käsintehtyjä Koruja

Jos etsit parhaita työpaikkoja kotona oleville äideille, tämä viesti tarjoaa oikeita ideoita harkita. Tietysti bloggaaminen vaatii paljon muutakin kuin vain viestien kirjoittamisen. Lisää ideoita - tutustu tähän luetteloon kotiyrityksiä ja tämä tyhjentävä luettelo tavoista ansaita rahaa verkossa. Virtuaaliassistentteihin tarvitaan valtava tarve. Voit saada asiakkaita myös perustamalla blogin tai verkkosivuston kanavan esittelemään tyylejä, joista ihmiset voivat hyötyä sinusta.

He etsivät myös ihmisiä opettamaan japania, ranskaa, italiaa, espanjaa ja muuta.

Hakukone/sosiaalisen Median Arvioija

Tiedät tilanteesi paremmin kuin kukaan, jotkut työpaikat vaativat enemmän keskittymistä kuin toiset, joten päätä, mikä sopii sinulle ja perheellesi. Ja tätä varten meidän on pitänyt matkustaa parkintitehtaaseen Etelä-Kiinassa. Mainitakseni muutama: Siellä on monia mahdollisuuksia, joten sinulla on varaa olla nirso valitsemassasi. Sanoa, että se oli intohimo, olisi aliarvioitu. Voit tehdä saman asian lastenvaunuilla, lasten leluilla jne. Kymmenen vuotta sitten kukaan ei olisi ottanut bloggaamista vakavasti, mutta nykyään yritykset pudostavat itsensä yrittäen tehdä yhteistyötä bloggaajien kanssa.

Joten sinulla on melko hyvin taattu ansaita jotain! Bluehost on isäntäyritys, joka tekee kaiken teknisen työn blogin saamiseksi ajan tasalle. Se on VIPKID-merkkinen tuote alusta loppuun - kaikki VIPKID-työkalut. Voit ansaita rahaa blogoimalla useilla tavoilla, mukaan lukien: Paras tapa tehdä on vain aloittaa! Aitoilla verkkosivustoilla, kuten UserTesting. Sen jälkeen he saavat virtuaalisia kotitehtäviä ja harjoittelupelejä.

Nykyään blogini on kasvanut perheellemme upeaksi tuloksi - herkeimpien unelmiesi tai toiveideni ulkopuolelle. Kotona oleville äideille on monia mahdollisuuksia laillisiin työhön kotoa tehtäviin, mutta tila on myös täynnä useita ei-leg-oikeutettuja mahdollisuuksia. Sivustot, kuten freelance-kirjoitustyöt ja ProBlogger Job Board, voivat auttaa sinua keikojen löytämisessä. Jos lapsesi ovat koulussa, se on paras aika saada työ tehdä. Se vaatii työtä ja vaivaa saavuttaakseen tämän tason, mutta se on varmasti toteutettavissa. Kotona pysyminen ei tarkoita pelkästään tulojen ja menojen hallintaa. Kun yritin ensin selvittää, miten ansaita rahaa kotona pysymiseen äitinä, Australia oli kotini. Viikkomaksu Kuinka aloitan?

Ole Tapahtumien Järjestäjä äideille

Äidit, jotka rakastavat kirjoittamista, mutta kykenevät myös työskentelemään nopeasti ja erittäin tarkasti. Jos sinulla on meno-ongelmia, tämä ei ehkä ole sinulle mahdollisuus. Nosta sinun, jos babysat teini-ikäisenä? Joten kotinäiti-teoksena olen tehnyt huomattavan osan sivutoiminnoista ansaitaksesi ylimääräistä rahaa, ja koko matkan ajan olen löytänyt upeita sivukeikkoja ja löysin keikkoja, jotka olivat ajanhukkaa. Olen itse työskennellyt tällä tavalla poikani syntymisen jälkeen, ja keikka jatkui sen jälkeen kun lähdimme Uudesta-Seelannista matkustamaan. Suurin osa bloggaajista maksaa 25–45 dollaria 2019 sanan artikkelista. Jos sinulla on taito kirjoittaa artikkeleita eri aiheista, tämä on sinulle.

Kotikoulun Opettaja Tai Ohjaaja

Se voi olla tietty kasetti tai väärin ostettu käyttämätön videonauha, jota et voinut käyttää. Jos rakastat kirjoittamista ja pystyt tarjoamaan ainutlaatuisia artikkeleita ja sisältöä, tämä voi sopia täydellisesti. Edellä mainitussa Gina Horkeyssa on mahtava luettelo yli 200 FREELANCE-KIRJALLISESTA nichestä (ja alarahoista) aloittaaksesi freelance-kirjoitusyrityksen.

00, jolloin hammastahna on ilmainen.)

Saatat jopa olla kiinnostunut Projektista 24, täydellisestä vaiheittaisesta oppaasta rakennustyömaille Jimin ja Ricky kanssa. On paras aika tulla kirjailijaksi, koska tämä on Internetin aikakausi. On äitejä, jotka vuokraavat tämän tavaran ja ansaitsevat DECENT-rahaa tekemällä sen. Tämän kirjan pitäisi olla yksi "Oprah's Book Club" -valinnoista! Jos olet kiinnostunut oppimaan taitoja, jotka vaaditaan Facebook-mainosten näyttämiseen pienyrityksille, Facebook Side Hustle -kurssi kattaa kaiken. Se on ollut minun valintani, koska se antaa minun olla lapsilleni vähän enemmän. Kuinka sijoittaa kryptovaluutoihin: ultimate beginners guide, pysy tiedossa kiitos tilaamisesta! Jopa TERRIFIOINTI joskus.

Aloita Blogi

Sinun ei myöskään tarvitse tehdä ja myydä fyysistä tuotetta. Nicehash miner, tätä kutsutaan laitteiston hashrateksi. Tämä on pitkäaikainen sijoitus. Laadukas sisältö on tänään ratkaisevan tärkeää. Ei niin kova kuin maksaa (kovasti ansaitut rahani) jollekin toiselle leikkiäkseen hänen kanssaan, jollekin, joka saattaa hoitaa fyysistä hyvinvointiaan - mutta ei varmasti pystyisi hoitamaan hänen emotionaalista hyvinvointiaan samalla tavalla kuin minä. Naapuri tai ystäväsi ystävä saattaa tarvita äitiysloman jälkeen jonkin verran lastenhoitoa. Kuinka VIPKID toimii? VA: t asettavat yleensä oman työajansa ja voivat ottaa vastaan ​​niin monta tai harvaa asiakasta kuin haluavat. Toinen hieno tapa ansaita ylimääräistä rahaa kotoa on avustamalla ihmisten lemmikkejä!

Ehkä se on budjetin välttämättömyys, ehkä olet samanlainen kuin minä ja haluat vain hieman enemmän vapautta menoillasi. Voisit todennäköisesti ansaita tänään ensimmäisen palkkion ja sekin 30 päivässä, mutta et todennäköisesti riko 100 dollaria kuukaudessa -merkkiä viiden ensimmäisen kuukauden aikana. Käytä kaikkia näitä tekijöitä auttaaksesi selvittämään haluamasi työn tyyppi. Voit perustaa toimiston kotona, jossa sinuun otetaan yhteyttä, ja mainostaa sitten palveluitasi. Mitkä ovat parhaat tavat ansaita rahaa matkustessasi? Katsoin näitä suuria menestyviä blogeja, kaatoin jokaisen sivun yli - ja näin tavallisia naisia.

Monet ihmiset päättävät perustaa yrityksiä, neuvotella entisen työnantajansa kanssa tai freelanceina, siirtää etätyötä, työskennellä osa-aikaisesti, opettaa jatkokoulutusta ja yhteisökeskuksen kursseja tai jopa kirjoittaa artikkeleita sanoma- ja aikakauslehdille. 30 aamulla 6: Mutta haluamme näyttää sinulle parhaiten maksavat työt, jotka voivat tehdä sinusta kohtuullisen määrän tuloja perheellesi. Olen kävellyt koirat - 5 dollaria kävelyä kohti. Muista, että monet näistä äideille suunnatusta työstä kotona ovat freelance-tehtäviä, mikä tarkoittaa, että joudut maksamaan omat edut ja verot. Ajatukset pyöritivät mieleni ympärillä, mutta en pystynyt keskittymään mihinkään niistä. Nämä ovat paljon turvallisempia sijoituksia kuin osakkeiden ostaminen yksittäisestä yrityksestä.