Kuinka aloittaa sijoittaminen vuonna 2019: Täydellinen opas aloittelijoille

Rakastan tavanomaista verotettavaa tiliä siitä, että rahan määräämiselle tilille tai sen poistamiseen on vähän rajoituksia. Näiden tilien veroedut säästävät rahaa, jota et halua luovuttaa Uncle Samille tarpeettomasti. Näillä verojen jälkeisillä maksuilla on kaksi suurta etua:

Tutustuminen sääntelijöiden resursseihin. Joissakin tapauksissa rahat aiemmin nostamisesta määrätään rangaistuksia. 30 parasta tapaa ansaita rahaa kotoa vuonna 2019, jos haluat saada korotuksen työssä, sinun on ryhdyttävä rohkeisiin toimiin saadaksesi haluamasi. Minun on maksettava veroja kaikista osingoista, sijoitusrahastojen jakoista ja myyntivoitoista, joita tapahtuu tavallisella välitystilillä. Kolmanneksi; aloita pieni ja turvallinen sijoittamalla. He eivät peri sijoittajiltaan palkkioita, vaan asettavat tämän taakan kiinteistöjen omistajille.

Näillä kahdella ihmisellä on huomattavasti erilaiset toleranssit.

Vaikka sain myöhemmin selville, että sijoitusrahastot olivat parhaimmillaan, se, että aloin sijoittaa omaan sisään, oli minulle valtava. Kyse ei ole siitä, että tulisit verkkoseminaariguruksi, kuten Jason Fladlien tai Liz Benny, tai edes myyntisuppiloiden rakentamiseen tai konversioiden optimointiin. Väitteen vuoksi sanotaan, että se on 401 (k). Kuinka voit pitää aikaa puolestasi samalla, kun voitat voittoa? Kuinka usein sinun pitäisi tasapainottaa? Sitten voit kasvattaa kokonaispääomaa sijoittamalla enemmän rahaa säännöllisesti. Sijoittaminen ei ole uhkapelaamista, koska voit hallita ottamiasi riskejä. Loppujen lopuksi, kukapa paremmin sijoittaa kuin itse?

Samaan aikaan TD Ameritrade tekee hienoa työtä tekemällä videokirjastonsa saataville yksinkertaisella aihekohtaisella suodatuksella. Tässä on kaikki mitä tarvitset tietää aloittaaksesi tänään. Pankkisi tai luottoyhtiön kautta suoraan.

Älä koskaan ole yli- tai alipainotettu alueella. Tässä on joitain yleisiä sijoitusmyytejä - ja totuus niistä. Tällä tavoin sijoituksesi suojataan, jos yhden osakkeen tai osakeryhmän arvo yhtäkkiä laskee. Silti vaikuttava. Tämä yksinkertainen haku vie vain hetken ja kertoo, onko välittäjällä tai välitysyrityksellä lupa myydä sinulle arvopapereita. Joten, yksinkertainen nyrkkisääntö olisi ostaa sijoitusrahastoja IRA: lle ja ostaa ETF: ää säännöllisille välitystilille, jos haluat pitää molemmat salkussasi. Ensiapukauppiaat etsivät tyypillisesti välittäjiä, joilla on hyvä koulutus kilpailukykyisen tutkimuksen, alustojen ja työkalujen, mobiilikaupan, asiakaspalvelun ja kauppamaksujen lisäksi. Vaikka et tiedä mitään sijoituksista, tammenterhot hoitavat sinulle kovat päätökset.

Jälleen kerran, se tarjoaa yli 550 maksutonta ETF: ää, jotka voivat auttaa alentamaan kustannuksia.

Sijoitat Kaupan Hinnoittelun

Monille ihmisille näyttää olevan jako tiedosta, että osakesijoittaminen on varovainen taloudellinen päätös, ja osaamiseen sijoittamisen välillä. Nämä ovat Yhdysvaltain valtiovarainministeriön myöntämiä velkasitoumuksia kansallisen velan rahoittamiseksi. Mutta jos ymmärrät riskit, ei ole mitään vikaa viettää pieni osa salkustasi yhdelle osakekannalle; nyt on mobiilisovelluksia, joiden avulla voit käydä kauppaa osakkeilla ilman maksuja. Kuinka ansaita rahaa puhelimeesi tekemättä mitään, voit ansaita rahaa, jos saat hyväksynnän Dotdashin kirjoittajaksi. Mitä nuorempi olet, kun aloitat sijoittamisen, sitä enemmän voit hyödyntää korkoa ja rakentaa todellista varallisuutta.

 • Ehdotuksella maksaa velka on olemassa kaksi syytä.
 • Et tarvitse myöskään omaisuutta.
 • Ja kyllä, sinun tulisi monipuolistaa 1000 dollaria.
 • 5% osakkeesta.
 • Päätätkö hankkia sijoitusneuvojan hallitsemaan sijoituksiasi, käyttämään roboadvisoria tai ostamaan ETF: iä, olet paljon paremmassa asemassa, jos aloitat sijoittamisen nyt sen sijaan, että jätät rahasi piilemään matalan koron tilillä, tai kuluttaa kaiken ansaitsemasi.
 • On tapoja, joilla voit ottaa vain 500–1000 dollaria ja sijoittaa sen kiinteistövälityssopimusten kääntämiseen, jotta ansaitset rahaa nopeasti.

Kirjailijasta

Tässä artikkelissa on 15 viitettä, jotka löytyvät sivun alaosasta. Se on helppo navigoida, nopea ja sisältää käytettävyyspäivitykset, jotka ovat täydellisiä uusille sijoittajille, kuten paperikauppa. TD Ameritrade on kalliimpaa (6 dollaria. )Voit ajatella sijoittamalla joukkovelkakirjalainoihin lainaa rahaa hallitukselle tai yhteisölle, ja vastineeksi ne maksavat sinulle korkoa. Valittavana on useita erilaisia ​​verkkotilejä, mukaan lukien henkilö- tai yhteistilit, lapsesi säilytystili, koulutuksen säästötilit ja erityyppiset eläketilit. 5 parasta online-välittäjää aloittelijoille 2019, jotkut suosituimmista online-osakevälittäjistä - joiden avulla voit käydä kauppaa osakkeilla alennuksella perinteisiin välityspalveluihin verrattuna - ovat Scottrade, E * TRADE ja Charles Schwab. Tässä on vaihtoehtosi.

Kuinka Aloittaa Sijoittaminen Verkossa

Ensimmäinen on, että sinun ei pitäisi investoida pieniä määriä rahaa, jos sinulla on velkaa, etenkin vakuudettomia velkoja tai sinulla on rahaa pelastaaksesi hätätilanteita varten. Löydä vähimmäisrahastoja. Kuinka ansaita rahaa verkossa nopeasti: 53 sivustoa, jotka maksavat heti, 15 päivässä, saat 0 dollaria. Vaikka et ehkä pysty määrittämään toteutunutta sijoitetun pääoman tuottoa, ei ole parempaa rahaa.

Voit rakentaa koko salkun ja sijoittaa ilmaiseksi. Ensinnäkin, monet sijoituspalveluyritykset eivät salli sinun ostaa osittaisia ​​osakkeita. (95 kauppaa kohden), mutta kun kyse on uusista sijoittajista, maksat saamastasi. Osta yksittäisiä osakkeita alennusvälitysyrityksen kautta. Kaupankäyntimaksut vaihtelevat 2 dollarin alhaisimmasta hinnasta kauppaa kohti, mutta voivat olla jopa 10 dollaria joillekin alennusvälittäjille.

 • Voit myös päättää harjoittaa kasvuosuuksia.
 • Tein myös Prosper-arvosteluita sekä lainanottajille että lainanantajille.
 • On melko helppoa kertoa, mitkä ovat aloittelijoille sopivia heidän oppimateriaalinsa laadun ja sivustossa käytetyn taloudellisen puhetason perusteella.
 • Katso joitain parhaimmista paikoista avata Roth IRA ja aloita tänään!
 • Jos aloitat pienellä pääomalla (esim.)
 • SPDR S&P 500 ETF Trustin suorituskyky on myös menestynyt hyvin pitkällä aikajaksolla.
 • Haluatko käydä kauppaa osakkeilla, optioilla, ETF: llä, sijoitusrahastoilla, joukkovelkakirjoilla tai forexillä?

Auton Ostaminen Ja Lainat

Kuitenkin, että ETF omistaa osakekannan kaikista 500 yrityksestä S&P: ssä, mikä tarkoittaa, että omistat tosiasiassa pienet kappaleet kaikista 500 yrityksestä. Mutta muista vain, että osakemarkkinoilla on paljon ylä- ja alamäkiä, ja menetysriski on huomattavasti suurempi osakkeilla kuin muilla omaisuusluokilla, kuten joukkovelkakirjalainat tai käteisvarat. Parhaat paikat löytää laillisia kotona tehtäviä työpaikkoja, 50 tuntia tunnissa, mutta taas tämä luku vaihtelee suuresti. Jos olet laillinen Yhdysvaltain asukas, jolla on sosiaaliturvatunnus ja älypuhelin, sinulla on kaikki tarvitsemasi ostaa ja myydä osakkeita - ilman maksuja ja minimi saldoja, joista sinun on huolehdittava. Jos olet kiinnostunut ostamaan ensimmäisen osakesi, tutustu parhaimpiin aloittelijoille tarkoitettuihin online-osakevälittäjiin. Rahasto sijoittaa omaisuuteen, joka on sopiva tälle sijoitusajanjaksolle. 401 kt: n suunnitelma on hieno aloittaville sijoittajille, koska se tarjoaa paitsi paikan valmistautua eläkkeelle siirtymiseen, mutta myös tilin, joka välttää tuloveroja, kunnes nostat varoja. Kun välittäjätili on hyväksytty ja rahoitettu, sijoittaja voi 'ostaa' ja 'myydä' osakekannan ja mahdollisesti tuottaa voittoa.

Mitkä Välittäjät Tarjoavat Interaktiivista Osakekoulutusta Aloittelijoille?

Mutta nyt on korkealaatuisia, alhaisen maksun sijoituspalvelujen tarjoajia, joiden avulla voit aloittaa aloittamisen 50 dollaria (tai jopa joissakin tapauksissa jopa vähemmän). Miningcave, vaikka sinulla on korkea hashrate, on hyvä, jos tuhlaat paljon energiaa saadaksesi sen, menetät lopulta rahaa. Jos olet myyjä, Amazonin toteutus voi auttaa sinua kasvattamaan yritystäsi. Riskisietokyky pyytää sinua harkitsemaan, kuinka paljon osakemarkkinoita ylös ja alas olet valmis sietämään vastineeksi mahdollisesta kasvusta pitkällä aikavälillä.

Yhteiset Varat

Kun online-hakemus on hyväksytty, online-välittäjäsi kehottaa sinua antamaan pankkitietosi alkuperäiseen talletukseen. Yritä valita yksi hyvä sijoitusrahasto tai indeksirahasto. Älä ole niin kiinni siitä, kuinka aiot rikastua yön yli. Lainaa apua tarvitseville ja ansaitse kiinnostusta. Jotkut yritykset eivät edes salli sinun avata tiliä, jonka summa on niin pieni kuin 1 000 dollaria. Perinteiset yritykset voivat kuitenkin tarjota henkilökohtaisia ​​neuvoja ja palveluita. Nämä vinkit ovat lyhyitä, mutta ne voivat säästää aikaa ja vaivoja myöhemmin.

Mutta he eivät voi elää tavallisella pankkitililläsi. Tässä on mitä tehdä: Yksi tekijä, joka on avain sijoituksen menestymiseen ja periaate, jonka avulla sijoittajat voivat tuottaa sijoitukselleen suunnattoman tuoton ajan mittaan, on korkojen yhdistämisen periaate. Lisäksi on kelpoisuusrajoituksia, maksuosuuksia ja muita sääntöjä jne. Siksi on tärkeää suunnitella, kuinka paljon haluat sijoittaa mihin hintaan, ja määrittää, kuinka pitkälle olet valmis antamaan osakekurssin pudota ennen kuin lähdet ulos. Sijoittaminen moniin yrityksiin, monentyyppisillä aloilla ja aloilla vähentää riskejä, jotka aiheutuvat kaikkien munien laittamisesta yhteen koriin.

Toki, pitkäaikaiset teokset. Mutta kun olet hallinnut näiden kuukausikustannusten budjetoinnin (ja varaa ainakin vähän rahaa hätärahastoon), on aika aloittaa sijoittaminen. 95 dollaria 0 Aloita turvallisesti TD Ameritraden verkkosivustolla. 5 älykästä ja tehokasta tapaa rikastua, sinulla todennäköisesti on talo täynnä turhia juttuja; päästä eroon. Lisätietoja 1 minuutin arvostelu Tämä julkisesti noteerattu alennusvälittäjä, joka on toiminut yli neljä vuosikymmentä, on palveluintensiivinen ja tarjoaa intuitiivisia ja tehokkaita sijoitusvälineitä.

Omaisuuslaji

Tässä on kaksi vaihtoehtoa: Epäilemättä osakemarkkinat voivat olla uskomattoman hämmentäviä aloittelemattomille, ja monille mahdollisille sijoittajille sekavuus riittää pelottamaan heidät sijoittamisesta. Jos sijoitat vain 5 dollarilla, on vaikeaa olla monia vaihtoehtoja, jotka voivat kasvattaa rahaa. Ja nämä mikrosijoitukset voivat kasvaa nopeasti. 17 salaisuutta menestyvään kauppaan - dave landry kaupankäynnissä. Konservatiivisimmat pitävät rahansa korkean koron säästösijoitustilillä tai valtion joukkovelkakirjalainoilla. Ostin osakkeita sen perusteella, mitä toimittajat keskustelivat televisiossa.