10 parasta online-tutorointityötä (ansaitse 50 dollaria + / tunti) // Tutors.com

Tämä sivusto on täydellinen tapa ansaita rahaa, jos nautit vuorovaikutuksesta lasten kanssa. Oletko opiskelija, jonka on löydettävä tapa ansaita ylimääräistä rahaa? (50c jokaisesta minuutista). Napsauta alla olevaa linkkiä saadaksesi lisätietoja: Jos työtasosi on korkea, ei ole mahdotonta ansaita jopa 1 000 dollaria kuukaudessa verkko-ohjauksesta Cheggillä. On olemassa muutama lähtötason tutorointisivusto, jotka myös palkkaavat sinut!

Varmista, että listaat pätevyytesi, yhteystietosi ja saatavuutesi lähettäessäsi paikallisia tutorointipalveluita julkisesti.

Sinun on suoritettava kokeet, jotka todistavat asiantuntemuksesi, ennen kuin sinut hyväksytään ohjaamaan kyseistä aihetta. Parasta tässä on, että voit tehdä sen melkein minkä tahansa aiheen kanssa, joten jos haluat jatkaa sitä minun tapaani - ja opettaa ihmisille sinua kiinnostavaa aihetta luomalla oman verkkosivustosi/blogin - näet tämän koulutuksen kurssin, jota olen seurannut rakentaakseni omaa tietoyritystäni. Tässä on lisätietoja onnistuneen myyntisuppilon luomisesta. Jos etsit joustavaa keikkaa, jonka avulla voit tehdä muutoksia opiskelijalle, kokeile tuutorointia. Pitkän aikaisen aamun aamut voivat viedä sinulle tietullit, jos niitä ei hoideta kunnolla. Tämä alusta tarjoaa täydelliset online-tutorointityöt korkeakouluopiskelijoille ja muille niitä tarvitseville ihmisille. Kummassakin tapauksessa sinun on ilmoitettava ansiosi verotettavana tulona IRS: lle, jos itsenäisen ammatinharjoittajan vuositulot ylittävät 400 dollaria. Osakkeet, tämä käytäntö rikkoo liittovaltion keskuspankin asetusta T, joka koskee välittäjäluottoja asiakkaille. Jos käytettävissäsi on jatkuvasti (saat asettaa oman aikataulun), työskentelet yleensä saman oppilaan kanssa useiden kuukausien ajan kerrallaan, joten se on hienoa vakaalle tulolle.

Jotkin tehtävät voivat kuitenkin edellyttää tietyn aiheen koulutustausta tai lisäpätevyyttä.

Kuinka Sijoittaa Rahaa Taloudelliseen Riippumattomuuteen 10 Vuodessa

ACT-tuutorit vähintään 30 osaa kohden. Mahdolliset kuukausitulosi voivat olla yhtä riippuvaisia ​​siitä, kuinka hyvin mainostat tutorointitoimintaa kuin se, kuinka hyvin tuutorisi. Hakin kolmeen verkkosivustoon - Tutorhub, Owl Tutor ja Tutorful. Suosittelen kuitenkin sellaisen hankkimista, koska monet hyvämaineisille online-tutorointisivustoille pyytävät niitä ennakkoedellytyksenä. Ei vain, mutta kun 25 tai 40 oppituntia on suoritettu, he ostavat usein saman paketin uudestaan ​​... ja uudestaan! Voit valita oman tuntihinnan määrittäessäsi profiilisi. On mahdollista ohjata lukiolaisia, jotka valmistautuvat SAT: iin ja ACT: iin, aikuisia opiskelijoita, jotka opiskelevat englantia, tai jopa päiväkotiopiskelijoita.

Viime kädessä on todellakin monia ohjelmia ja verkkosivustoja, joita kuka tahansa, jolla on oikea kokemus, voi käyttää ansaitsemaan rahaa tuutorointiin verkossa. Saat bonuksia ajallaan olemisesta, opiskelijoiden ilmoittautumisesta, yli 30 luokan opettamisesta kuukaudessa ja ylimääräisiä bonuksia kuukausittain. Pätevän CRB: n (rikosrekisterivirasto), DBS: n (julkistamis- ja estopalvelu), Disclosure Scotland tai Access Northern Ireland -tarkistus on myös vaatimus.

  • En ole nero; kaukana siitä.
  • Työpaikka on osa-aikainen vähintään kuusi tuntia viikossa.
  • Jack Huang perusti yrityksen, jonka tarkoituksena on antaa motivoituneille kiinalaisille oppilaille paikka, jossa he voivat oppia englantia.
  • Se, että olet kiinnostunut tästä, tarkoittaa, että on myös paljon muita kiinnostuneita.

Paljonko Tutorit Ansaitsevat?

Opetustyöt ovat avoinna yhdysvaltalaisille asukkaille. Joitakin perussääntöjä tutorin etiikkaohjeista siitä, mitä sinun pitäisi tehdä, ovat: Koska kaikkia ratkaisuja ei ole saatavana, joillakin opiskelijoilla on silti mukautettuja kysymyksiä, joihin sinun on vastattava. Luokat vaihtelevat 30–60 minuuttia DaDaABC: llä, ja opettajat ansaitsevat yleensä 15–25 dollaria/tunti laskurin ja muiden työtaulujen havaitsemien keskimääräisten hintojen perusteella. Todennäköisesti he palkkaavat sinut ja sinulla on mukava maksupuolen keikka tai kokopäiväinen hälinä. Käytän yleensä VistaPrint-käyntikorttejani, mutta muut vannoo Moo: n toimesta.

  • Auta selittämään käsitteitä, jotka opiskelija oppii luokassa.
  • Voit saada palkattua lukemisen, matematiikan ja muiden aineiden opetusta.

Auta Vanhuksia Muulla Kuin Lääketieteellisellä Kotihoitoyrityksellä

Voisitko kuvitella, että jouduin sellaisen yliopisto-opetusohjelman kaverien joukkoon (kutsutaan häntä entiseksi opiskelijaohjaajaksi (FST)) muutama kuukausi sitten, ja tässä on kuinka keskusteluamme meni. Haittoja olisi se, että joudut istumaan tietokoneen kanssa koko ajan, varsinkin mukavana päivänä. On myös joitain matkavaatimuksia, jotta voit matkustaa vähintään kerran kuukaudessa osallistuaksesi koulupohjaiseen toimintaan.

Se on todella hyvä opinnoillesi - Kuinka mahtavaa olisi maksaa opiskeluun?

Lopulliset Ajatukset:

Järjestä aika ja paikka etukäteen ja varmista, että olet aikataulussa. Kuinka katsella mainoksia ja videoita verkossa rahalla: 9 parasta verkkosivustoa (2019). Liity postituslistallemme ja löydä lisää tapoja ansaita ja säästää rahaa pienellä aikaa ja vaivaa. Kuinka paljon ansaitset nyt, kun olet kokenut? Yksi seuraavista:

Tausta- ja referenssitarkistukset ovat myös osa ajoneuvoon kytkemistä. Haluatko ansaita QKidsille jakamattoman huomion tai vain muutaman osa-aikaisen aamutunnin, voit ansaita hyvät tulot englanniksi online-ohjaajana. Vaikka jotkut muut sivustot hyväksyvät opiskelijat ja varmentamattomat opettajat tutoreiksi, Skooli on tiukempi. Kyllä, tuntia voi olla pitkä, mutta se oli hienoa, koska työ oli niin palkitsevaa.

Drive Uber: Katsaus, tärkeät tiedot ja vinkit

Elävä sivutoimisto? Joulukuusta 2019 alkaen he eivät ole tällä hetkellä palkkaamassa. PrepNow - PrepNow tarjoaa ohjausta matematiikassa, SAT prep: ssä ja ACT prep: ssä.

Haluatko ansaita vähän ylimääräistä rahaa matkalle, ostaa jotain tai maksaa laskut?

Yksityisen Ohjauksen Edut

Joskus et aina saa aikoja, jotka haluat ajoittaa. Maksu VIPKidillä vaihtelee välillä 14–22 dollaria/tunti, joka maksetaan suoran talletuksen kautta kunkin kuukauden 10. – 15. He pyytävät työskentelemään vähintään kuusi tuntia viikossa, mutta sinun ei tarvitse olla käytettävissä työskentelemään tiettynä ajankohtana. He vaativat vähintään 5 tunnin sitoutumisen viikossa. Cambly on ESL-verkkosivusto, jossa opiskelijoille voidaan opettaa englannin kieltä. Aikataulut ovat joustavia ja ne voidaan mukauttaa, ja palkka perustuu kokemukseen ja pätevyyteen. Vaikea ottaa yhteyttä jonkun yrityksen edustajaan, ja vastauksen saaminen voi kestää päiviä. Kaikki online-tutorointityöt vaativat kannettavan tai tietokoneen, luotettavan Internet-yhteyden ja hiljaisen paikan tutorointiistuntojen suorittamiseen.

K-12 Ohjaus Ja Kurssityöt

Aktiivisen opetussertifikaatin saaminen pätee myös sinulle. Muutamia parhaita paikkoja opettaa englantia verkossa ovat: Palkka alkaa 20 dollaria tunnissa ja he maksavat tutoreilleen joka viikko.

He loivat itselleen mini-tutor-työpaikkoja tekemällä esitteitä, joissa oli ratkaisuja aiempiin kysymyksiin opetettavista kursseista. Opetuskokemus on suositeltavampi, mutta ei vaatimusta. Riippumatta siitä, kuinka houkuttelet potentiaalisia asiakkaita, voit päättää tarjota ensimmäisen tutoriointiistunnon ilmaiseksi tai diskonttokorolla. Verkko-opetus on usean miljoonan dollarin ala, joka ei katoa pian. TutorMe maksaa sinulle viikoittain. Rahat pidetään Preply-lompakossasi ja ne voidaan nostaa milloin tahansa PayPalin, Payoneerin tai Skrillin kautta.

EF opettaa verkossa

On olemassa useita foorumeita ja teollisuuteen liittyviä yhteisöjä, jotka tarjoavat tietoa, verkottumismahdollisuuksia ja mahdollisesti työluetteloita. Toinen tapa “ohjata” opiskelijoita verkkoon on käyttää kokemustasi hyödyllisten ja yksityiskohtaisten vastausten tarjoamiseen ihmisille, jotka tarvitsevat apuasi. Voit sitten käyttää alustan tarjouksia hakemaan löytämiäsi keikkoja. TutorVista antaa sinulle nämä vaihtoehdot.

Nämä ovat osa-aikaisia ​​tehtäviä, ja sinulla on oltava maisterin tutkinto tarjoamallesi aihealueelle. Kuinka vaihtaa varastoja kuten wall street pro, yksi henkilökohtaisista suosikeistani on CANSLIM Tradingin perustajan William O’Neilin (kuvassa alla) Kuinka ansaita rahaa varastoissa. Tämän ohjelman sovelluksen avulla voit helposti ohjata ja puhua opiskelijoille missä tahansa - jopa mobiililaitteilla. Saat maksun viikossa PayPalin kautta, kunhan olet saavuttanut vähintään 50 dollarin maksukynnyksen. Wyzantin avulla voit ajoittaa ja synkronoida oppitunnit henkilökohtaisen kalenterisi kanssa. Yhdellä tutorointiyrityksellä voi myös olla erilaiset ohjeet kuin toisessa henkilöstönsä suhteen.

Cambly

Studypoolin tarjoama etävaihtoehto on auttanut minua täydentämään säästääni eläkkeellä ja alusta tuntuu kodilta. Minulla on erittäin korkeat vaatimukset, ja jos en olisi hakeutunut näihin työpaikkoihin, en pyytäisi sinua kumpaakaan. Keskimäärin tutorit antavat 16–20 dollaria 45 minuutin istunnosta. Älä pelkää käyttää sosiaalisia verkostoja. Sinä olet vastuussa oppituntien muotoilusta, ohjauksesta, oppilaiden tavoitteiden luomisesta ja toteuttamisesta ja muusta, joten opetuskokemus on tarpeen. Online forex -kauppa, välittäjien integrointi - Suoraan linkkien avulla välitystoimintoihin voit suorittaa kaupat automaattisesti poistamalla tunteelliset häiriötekijät ja tehostamalla toimeenpanoprosessia. Napsauta tätä ja aloita ansaitseminen tullemalla englannin tutoriksi!

Kun aloitat asiakkaiden hankkimisen, harkitse tarjoamalla joitain etuja niille, jotka suosittelevat sinua muille. Kuinka ansaita rahaa verkossa vuonna 2019, jos saat kutsun osallistua, voit valita sopivan ajan tutkijan tarjoamasta ajasta. Englannin opettajat ja kokeneet matematiikan ja luonnontieteiden ohjaajat ovat erityisen kysyttyjä. Tämä on Chegg Tutors -alustan käyttäjien viiden prosentin keskimääräinen kuukausiansiot. Kun olet hyväksynyt, rekisteröintikoodi lähetetään sinulle postitse, joten voit suorittaa rekisteröinnin loppuun. Ajattele sitä tällä tavalla: Tietenkin, jotta ansaitset paljon, joudut työskentelemään enemmän tunteja, jos liittyt online-tutorointipalveluun.

  • Mitä muita neuvoja sinulla on tutoreille?
  • €23 - €28 - Kokeneet tutorit ilman opettajan pätevyyttä tai vastavalmistuneet/harjoitteluopettajat.
  • Vaikka se on brittiläinen yhtiö, siellä on avoimia ohjaajia monista muista maista.
  • Itsenäisenä LearnLight-urakoitsijana sinulla on joustava aikataulu ja jatkuva koulutus.

Ansaitse Rahaa Tutorointiyrityksestä Verkossa

VIPKid-ohjaajaksi pääsemiseksi tarvitaan kandidaatin tutkinto sekä kuulokkeet w/mikrofoni (suosittelee Amazon) ja kamera (sisäänrakennettu kannettava tietokone toimii). 9/5 tähden arvostelu Glassdoor-ammattilaisilta: Älä huoli - meillä on kaikki selitetty yksityiskohtaisesti sinulle täällä! Jos sinut hyväksytään VIPKID: hen haastattelun jälkeen, sinun on allekirjoitettava 6 kuukauden opetussopimus. Google libros, ennen yksinkertaista sekuntia indikaattoripoikkokoodeille ostoksille uuden mahdollisuuden ostaa. Internetissä on runsaasti materiaaleja. Glassoorsin mukaan tutoreille voidaan maksaa 14–26 dollaria tunnissa. Kun hakemuksesi on hyväksytty, sinut seurataan opiskelijoiden kanssa, jotka täytyy opettaa aihetta varten, jonka haluat opettaa.

Chegg - Jos huomaat paremmin Cheggin kanssa, voit ansaita jopa 1000 dollaria kuukaudessa, ja he mainostavat, että heidän tutorinsa alkavat noin 20 dollaria tunnissa.

Oletko valmis liittymään online-ohjaajaksi TutorMen kanssa?

Alusta on toiminut yli 46 opiskelijan kanssa sen perustamisesta lähtien. Marginaalikaupan perusteet, välittäjän vaatiman marginaalin perusteella voit laskea enimmäisvivut, joita voit käyttää kauppatilisi kanssa. Tämä tarkoittaa, että opiskelijani voivat maksaa oppituntipaketeista milloin tahansa pankkikortillaan tai Paypal-tilillä ja vastaanottaa automaattisen kuitin ostostaan. LLC: n kanssa henkilökohtainen vastuusi on rajoitettu, mutta sinulla voi olla enemmän verolomakkeita täytettäväksi. Jos sinulla on korkeampi pätevyys, voit saada enemmän asiakkaita ja ansaita enemmän rahaa. Ohjaaja voisi auttaa esimerkiksi vakiinnuttamaan opiskelijan tietämystä näiden kirjoitusten soveltamiseksi lauseissa. Sinun tulisi kuitenkin olla ohjaajana vähintään 4 tuntia päivässä. Ne olivat niin hyödyllisiä, joten jos sinulla on epäilyksiä, soita heille ja tarkista ennen tutorointia. Opettaa 2–5 koetuntia (joista maksetaan). Minulla ei alun perin ollut paljon kokemusta virallisesta ohjaajana, mutta olen aina ollut lapsi, joka opettaa kaikille kouluissa vaikeita aiheita.

Ennen kuin sinut voidaan harkita tutorointitehtäväksi TutorMessä, sinun on oltava ilmoittautunut tällä hetkellä tai hänen on oltava valmistunut akkreditoidusta yliopistosta/yliopistosta. Tämän alustan avulla sinulla on oltava opetuskokemus sekä akateeminen pätevyys. Kun olet läpäissyt hakemusprosessin, alustavan seulonnan, esittelyhaastattelut, kokeilukurssit ja taustatarkistuksen, voit tehdä 6 kuukauden sopimuksen ja alkaa ansaita rahaa. Olin myös kehittänyt seuraavan ja voisin mainita aiemmat asiakkaat korkeampien hintojen perustelemiseksi. Yksi tärkeimmistä syistä, miksi ihmiset päättävät työskennellä yrityksen kanssa, on se, että he voivat purkaa työpaikat nopeasti riippumatta siitä, odottavatko heille osoitettua työtä.

Lukion yliopisto-aiheet: Hakin jokaiseen kouluun 20 mailin säteellä talostani osa-aikaisesti ja pääsin minnekään. Yksittäisten oppituntien lisäksi tarjoan myös paketteja 5, 10, 25 ja 40 oppituntia. Olen henkilökohtaisesti oppinut puhumaan Googlen hakukoneoptimointiin (SEO) kutsuttuja kieliä saadakseni ihmiset etsimään minua sen sijaan, että voisin aina tavoittaa heidät. Tämä online-tutorointipalvelu on ollut olemassa jo vuodesta 2019, ja sillä on selvästi yli 34 000 ohjaajaa ja 90 000 opiskelijaa. Standardit ovat kuitenkin melko korkeat, joten suosittelemme, että saat jonkin verran freelance-kokemusta ja löydä mukavuutta opetustaiteesta ennen kuin aloitat ohjaajana. Jotkut tämän viestin linkit voivat olla kumppaneidemme edustajia.

Työskentele aikataulun mukaan.

Parhaat Online-tutorointisivustot

Palkkaasi online-englannin tutorina vaikuttavat monet tekijät, ja myös eri yritykset maksavat vaihtelevia korkoja. Muita suosittuja paikkoja ovat paikalliset kohtaamispaikat, kuten kahvilat ja kirjastot. Sen lisäksi, että pystyit työskentelemään missä tahansa - jopa kodin tai toimiston mukavuudesta, voit asettaa oman aikataulun ja nauttia paljon joustavuudesta. Tärkeintä on, että olet motivoitunut ja pysyvä.

Toiset korostavat vain, että läpäisit arviointikokeen. Nauhoita sitten nopea video tai tee suorahaastattelu. Tässä on kolme helppoa vaihetta tullakseen sotilasmiljonäriksi., kun olin yliopistossa kokopäiväisesti ja minulla oli kalenteri täynnä luokkia, olin myös armeijan kansalliskaartissa. Varmista, että sinulla on peruutuskäytäntö sekä yksittäisille oppitunneille että koko opetusohjelmalle. Sen lisäksi, että sinulla on johdonmukaisempi tulolähde ja et ole huolestunut lomien ottamisesta, on myös monia muita etuja, kun myydään oppituntipaketteja etukäteen.

Asetin online-tuutorointitaso taitojeni perusteella ja laskenut sitä sitten hieman. Ansiosi riippuu profiilissa asettamasi tuntihinnasta ja siitä, kuinka usein voit tarjota oppitunteja. Jos haluat tulla Brainfuse-ohjaajaksi, opiskelemasi kandidaatin tutkinto on välttämätöntä. Mikä tekee siitä vieläkin viileämmän, on se, että opettajat tekevät miljoonia, kuten Miss Kindergarten, Lovin Lit ja The Moffat Girls.

Online Hustle -sarjan luominen jatkuu

Voit odottaa ansaitsevan 8–10 dollaria työskentelemällä tällä sivustolla. Opintosuunnitelma on melkein sama ja he voivat ansaita auttamalla muita oppimaan. Sinulla on oltava oma tietokone tai kannettava tietokone ja nopea vakaa Internet-yhteys, jotta voit työskennellä kaikissa online-tutorointitoimistoissa. Yliopistotutkinto, TESOL/TEFL -sertifikaatti ja ESL-kokemus voivat auttaa sinua paljon. Tavoite-for-A - Voit tulla osa-aikaiseksi tai kokopäiväiseksi ohjaajaksi tämän yrityksen kanssa useissa aineissa ja palkkaluokilla. Sitoutuminen oppituntipakettiin helpottaa kurssin tai opetussuunnitelman suunnittelua, kun tiedät kuinka monta oppituntia opiskelija on valmis maksamaan.

Chegg yhdistää henkilöt, jotka tarvitsevat ohjausta keskipitkän ja lukion opiskelijoista, korkeakouluopiskelijoista ammattilaisten kanssa, joilla on pätevät ohjaajat.

Voit opettaa lapsille, korkeakouluopiskelijoille tai aikuisille riippuen tarvittavista taidoista ja/tai kokemuksistasi. Lisätietoja Magic Earsista! Tarjoamalla erikoisaiheesi opetusta, tämä on käytännössä mitä teet! Jokainen istunto on yleensä noin 45 minuuttia. Hyvä valinta, jos haluat joustavaa työtä ja saada suuren palkan!

Krystal H.

Listat tutorointipalvelusi ilmaiseksi, määrität omat hinnat ja et maksa palkkioita palkkioistasi - 100% tuloista on sinun, kun laskeudut tutor-keikoihin Superprofin kautta. Tämän foorumin kanssa työskenteleminen edellyttää, että annat vähintään 30 tuntia viikossa ja sinun tulee olla käytettävissä joinakin viikonloppuisin tai iltatunneina. Tämän jälkeen voit tarjota paremman palvelun seurauksena sen sijaan, että levittäisit itsesi ohuille kattamaan paljon alueita. Mikä tekee siitä vieläkin viileämmän, on se, että opettajat tekevät miljoonia, kuten Miss Kindergarten, Lovin Lit ja The Moffat Girls. Tämän tekeminen tarkoittaisi, että opiskelijan on maksettava korkeampi maksu oppitunneistasi. Et ehkä saa niin paljon tutkimuksia, jos kurssi on liian korkea. Kysy paljon kysymyksiä saadaksesi selkeästi ohjeet, joita tutee tarvitsee, ja tutkia perusteellisesti opetussuunnitelmaa ja merkintäperusteita. Ohjatut maksut suoritetaan Superprofin ulkopuolella PayPalin, Square: n, pankkisiirron, käteisellä (paikalliset opiskelijat) tai muun sovitun maksutavan kautta.

Suurimmalle osalle tutoreista heidän istunnot tapahtuvat kouluajan ulkopuolella, mikä on tietenkin rajoittava tekijä ansaitsemallesi summalle.

Pätevällä hakijalla on vieraan kielen todistus ja vähintään kahden vuoden opetuskokemus. Yleisin tapa aloittaa tutorointiyritys on henkilökohtainen ohjaus. #best binary options strategy 2019 // "salainen", joka todella toimii, tämän vuoksi he sijoittavat 10 prosenttia taseestaan ​​yhteen kauppaan. Saatavana on myös bonuksia, joiden avulla voit ansaita vielä enemmän. Voit myös mieluummin ohjata verkko-ohjausta, koska työmatkakustannuksia tai matka-aikaa ei ole. Tämä on julkistamis- ja estopalvelusta. K-12 aiheet:

Siellä on useita yrityksiä, jotka tarvitsevat ihmisiä järjestämään oppitunnit, valmistelemaan eri luokkien opetussuunnitelmia, kirjoittamaan koevalmisteluihin liittyviä kysymyksiä ja paljon muuta.

TutorMe

Ansaitse ylimääräistä rahaa opettamalla englantia. Miksei siis palkata henkilöä, jonka taidot ovat tarkempia kyseiselle tarpeelle? Kuten useimmat muutkin online-tutorointityöt, istuntosi mukana tulee yksilöityjä tuntisuunnitelmia. Se on jotain ajateltavaa.

Olen henkilökohtaisesti järjestänyt tapahtumia kahviloissa, kirjastoissa ja paikallisissa virkistyskeskuksissa.