Online-kyselytyöt

He maksavat käteisellä PayPalin kautta, sekkejä ja lahjakortteja. Vertaa online-sijoitustilejä, tarvitset tietysti tarpeeksi aikaa kauppojen tosiasialliseen sijoittamiseen, ja sinun on oltava luottavainen toimittajaan. Lisäksi rekisteröintiprosessi vie vain 5 minuuttia! Niiden arvo on vaihteleva - 1 689 SB antaa sinulle 10 puntaa iTunes-lahjakortin ja 17 999 SB voi ostaa 100 puntaa käteistä PayPal-tilillesi. Keräät pisteitä jokaisesta tekemästäsi tutkimuksesta. Heillä on kuitenkin joskus 1 kyselykysely. Monille paremmin maksaville sivustoille on sinut kutsua täyttämään online-kyselyt. Mitä se tarkoittaa sinulle? Yleensä kysely kestää noin 15 minuuttia ja se maksaa 100 pistettä.

Löysimme paljon positiivisia lausuntoja, mukaan lukien tämä: Lisäksi sillä on korkea luokitus Better Business Bureau -yrityksessä. Kyselyjen suorittaminen kestää yleensä noin 10–15 minuuttia, ja voit jopa jopa 4 puntaa yhdestä kyselystä. Suurin haitta online-kyselyjen tekemisessä on, että voit tehdä nämä kyselyt aina, kun se on sinulle sopivaa. 50 ja 5 dollaria, vaikka olen kuullut joistakin tutkimuksista, jotka maksavat jopa 200 dollaria (nämä ovat harvinaisia). Se ei toimi!

Liiketoimintapäätösten tekemisessä tiedot ovat todella tärkeitä.

Itse asiassa se saattaa olla suurin “saa palkkaa” -sivusto. Aloita online-tulotietosi jo tänään maksullisilla online-kyselyillä. Monet näistä eivät ole sinulle yhtä hyödyllisiä tai arvokkaita kuin käteinen, mutta toisinaan sinut onnekas. Osallistumalla verkkotutkimuksiin voit vaikuttaa tulevaisuuteen ja ystävien ja perheenjäsenten ostamiin tuotteisiin. Yhdysvalloissa tunnetaan myös nimellä InboxDollars. Tämä vakiintunut yhteisö palkitsee sinua toiminnoista, jotka eivät kuulu maksettuihin tutkimuksiin. Joskus voit saada kyselyn matkasuunnitelmista. Tekniset puoleiset häiriöt, kuten web-kehitys, tekstien kirjoittaminen ja laadunvarmistustestaus, ovat osa vakaaa ja kukoistavaa teollisuutta - ja ne ovat varmasti vähemmän mieltään numboivia kuin kyselyjen tekeminen. Itse asiassa useimmat yritykset luottavat kuluttajien palautteisiin.

 • Noin 1 punta kyselyä.
 • Siksi he toimivat välittäjänä sinun ja asiakkaiden tietoja tarvitsevien suurten tuotemerkkien välillä.
 • He kysyvät ensin kysymyksiä, jotka sopivat sinulle oikeisiin tutkimuksiin.
 • Kyselyillä voidaan antaa jopa 200 pistettä.

1

20/20 Tutkimus: Voit rekisteröityä Survey Clubiin täällä. Ansaitse rahaa, ei pisteitä, InboxDollarsilla. Sinulla voi olla aikaa ottaa tutkimuksia, mutta saatat huomata, että liittymässasi sivustossa ei ole sinulle maksettuja tutkimuksia. Tämä ei kuitenkaan aiheuta meille alennusta sivustosta, koska ongelmat näyttävät olevan ratkaistu, varsinkin jos nostat niitä Facebookissa, ja rahat näkyvät aina lopussa, mikä tekee sivustosta legitiimiä. Jos haluat lisätä mahdollisuuksiasi (ja ansaita eniten rahaa), rekisteröidy niin monelle näistä tutkimussivustoista kuin mahdollista. Tässä mielessä tässä on laillisempia tutkimussivustoja, joilla voit ansaita rahaa verkossa:

Tätä tietoa voidaan jälleen jakaa tai myydä kolmansille osapuolille. 17 laillista tapaa saada 1000 dollaria nopeasti (ilman työpaikkaa), freelance-tyyppisissä verkkosivustoissa, kuten Freelancer ja oDesk, saatat joutua "tarjoamaan" työsi ja palkkatasosi. 00 luottoa vain ilmoittautumiseen! Tunnetun New Yorkin markkinatutkimusyhtiön Nielsonin omistama Pinecone tarjoaa jäsenille erilaisia ​​sisältö- ja sähköpostikyselyjä, kun ne sopivat sinulle. Kuten yhä yleisemmäksi, maksetut tutkimukset eivät ole ainoa tapa ansaita rahaa Vindalessa. 100 pistettä vastaa 1 dollaria.

Olen kyllästynyt, kun he kysyivät henkilökohtaisia ​​kysymyksiä terveyshistoriastani, ikään kuin täyttäisin lomakkeita lääkärin käyntiin.

Huippututkimukset Rahalle 2019

Kyselyn suorittamisen jälkeen saat markkinapisteitä. Yli 5 miljoonan jäsenen kanssa Survey Junkie on yksi suurimmista tutkimuksen sivustoista ympäri. Jos näet tutkimusyrityksen, joka haluaa veloittaa sinua, pysy kaukana! Löydä koko SurveySavvy-arvostelu täältä. Seuraavaksi olen luetellut kymmenen parasta tutkimustietosivustoani, joista minulla on kokemusta, jotta voit ilmoittautua ja aloittaa online-tekemisen tutkimuksista sivutoimintoa kokopäiväiseen työhösi. Älä hukku kaikista käytetyistä sivustoista.

Älä myöskään koskaan, koskaan maksa maksua tutkimusyritykselle etukäteen. 17 parhainta maksettua online-kyselysivustoa, joista voit ansaita ylimääräistä rahaa ja käteistä käteistä vuonna 2019. Päiväkaupan ohjelmisto 2019, tämä tarkoittaa kuitenkin myös, että kaupat eivät päivity automaattisesti tai reaaliajassa. Tätä varten monet tai kaikki täällä esitellyt tuotteet ovat kumppaneidemme edustajia.

He ovat olleet olemassa jo jonkin aikaa, ja heillä on hyvä maine. Siitä huolimatta, että on löydettävissä tonni maksettuja tutkimuksia yhdestä keskitetystä paikasta, on aika mukavaa. Muista, että et rikastu ottamalla tutkimuksia, mutta voit ansaita vähän sivurahaa vapaa-ajallasi auttaessasi kehittämään ja parantamaan arjessa käyttämiäsi tuotteita ja palveluita. Olen ollut jäsen monien vuosien ajan ja kadotin seuraukseni siitä, kuinka monta 10–20 dollaria tutkimusta täyttelin täällä. Ansaitset pisteitä myös vain ilmoittautumisesta - tällä hetkellä on 5 dollarin rekisteröitymisbonus - ja tietyistä itsestäsi koskevista tiedoista. Fidelity broker -katsaus 2019, käy tuotteen verkkosivustolla saadaksesi lisätietoja. Vaihtoehtoisesti voit saada fyysisen tarkastuksen. Se muistuttaa Swagbucksia, mutta he ovat hiukan ylittäneet ennakkomaksun antamalla uusille käyttäjille 10 dollarin lahjakortin, jonka voit ansaita ilmaiseksi kirjautumisen jälkeen.

Täällä ansaitset i-Say-pisteitä.

Autot, Joilla On Tämä Maaliväri, Tarjoavat Eniten Tarjouksia

Joskus hylättiin vain napsauttamalla linkkiä kyselyyn. Jokaisesta tutkimuksesta on lyhyt esiseulontakysely. Tämä ei vaikuta pistetasoon. Saamasi tutkimukset eivät ole mitenkään tylsää.

Huolimatta siitä, että OnePoll sijaitsee Isossa-Britanniassa, kuka tahansa saa liittyä.
Kyselyjen tekeminen ansaitaksesi rahaa on jotain, jolla on Internet-yhteys ja muutama vapaa minuutti päivässä.

Ansaitsee Rahaa...

Tarkista nyt sähköpostisi saadaksesi latauksen! Esimerkiksi Netflix ei todennäköisesti halua tietää, mitä 45-vuotias yksinäinen mies ajattelee Riverdalesta, koska kyseinen show on suunnattu ensisijaisesti teini-ikäisille ja nuorille naisille. CashCrate on loistava sivustopariliitos perinteisiä tutkimuksia ja erilaisia ​​ainutlaatuisia tarjouksia, joiden avulla voit ansaita rahaa verkossa. Sivusto ylläpitää myös kuukausittaista palkintoarvoa, joka on avoin kaikille jäsenille, jotka ovat osallistuneet ainakin yhteen kyselyyn kuukauden aikana. Jotkut maksetut ilmoitukset väittävät, että voit tehdä 5–7 puntaa tutkimusta kohden, kun taas Top10BestPaidSurveys. Pisteiden lunastamiseen liittyy laaja valikoima lahjakortteja, jotka ovat Swagbucks-verkkosivuston parhaita vaihtoehtoja.

Se toimii paljon kuin Nielsen-ohjelma - Asennat ilmaisen sovelluksen (puhelimeesi, tietokoneeseesi tai muihin laitteisiin, joita käytät Internetiin). Se toimii hiljaisesti taustalla keräämällä käyttötietoja nimettömästi.

Jotkut tämän viestin sisältämistä linkistä ovat sponsoreidemme kautta. 25 €Meidän arvostelu: Muista, että yritykset haluavat kerätä tietoja ja palautetta kohdeasiakkailtaan. Vaikka jotkut sivustot saattavat olla rahan arvoisia, on monia yrityksiä, jotka veloittavat sinulta rahaa liittymiseen, eivätkä he lähetä tarpeeksi tarjouksia jäsenmaksun perustelemiseksi.

Suositut Postaukset

550 pistettä (€5). Kytke vain suosikkiohjelmasi päälle ja täytä kyselykysymykset kaupallisten taukojen aikana. Laite toimii taustalla ja kerää tietoja nimettömästi Internet-käytöstäsi. Monet sivustot palkitsevat käyttäjiä hämmentävän pistejärjestelmän kautta, joten arvostimme, että CashCrate ilmoittaa kunkin kyselyn rahallisen arvon. Parhaat paikat löytää laillisia kotona tehtäviä työpaikkoja, se on yksi helpoimmista töistä kotona ”työpaikkoja” siellä, ja se vaatii nolla kokemusta. Maksettujen verkkokyselyjen tarjoamisen lisäksi tämä yritys maksaa sinulle myös sähköpostien lukemisesta, verkosta hakemisesta ja muusta. Tämä on ainutlaatuinen maksettu kyselysivusto, jossa tarjoat ja voitat palkintoja.

Mitkä ovat Internetissä eniten maksavat ohjelmat?

Kaikissa näissä vaiheissa verkkosivustot toimivat yleensä sujuvasti. Kuinka ostaa varastot, simulaattorit käyttävät suosittuja analyyttisiä työkaluja, kuten taloudellisia suhteita, kuten hinta / ansiotHintatulosuhdeHintatulosuhde (P / E-suhde) on suhde yrityksen osakekurssin ja osakekohtaisen tuloksen välillä. Tarvitset vähintään 345 pistettä lunastaaksesi ne, mikä tuo sinulle noin 3 puntaa. Aikamme lisäksi luovutimme arvokkaista henkilötiedoista myös näille kyselysivustoille. Aiheeseen liittyvät julkaisut: Keräät SB: t, muunna ne sitten käteisellä, lahjakorteilla tai PayPal-luotolla (alias käteisellä). Jokainen kysely voi suorittaa rajoitetun määrän ihmisiä, joten hyppää siihen milloin vain. SurveyPolice - verkkosivusto, joka on tarkoitettu tarjoamaan tietoja verkkotutkimuksista - nimitti Pinecone Researchin vuoden 2019 parhaaksi online-kyselypaneeliksi, tunnustaen sen "johdonmukaisuuden" ja "A + -maineen vuosien ajan. "Tai voit pysyä kyselyissä.

 • Vaikka et todennäköisesti voi ansaita kokopäiväistä asumista ottamalla verkkokyselyjä, ne voivat hyödyntää vapaa-aikaa ansaitaksesi vähän rahaa.
 • Olin tehnyt sen, mikä tuntui lukemattomilta kyselyiltä ja halusin isoa palkintoa.
 • On vain "kirjautuminen" -välilehti!
 • Minun oli täytettävä täydellinen ansioluettelo ja annettava heille myös sosiaaliturvatunnukseni ja osoitteeni, mikä on rehellisesti sanottuna melko luonnollinen.
 • Toisin kuin monissa muissa ohjelmissa, Cash Crate lähettää mielellään shekkisi - ei pelkästään lahjakortin - ansiostasi kerran kuukaudessa, olettaen että ylität heidän 20 dollarin vähimmäisrajan.
 • Hei, 1080, se ei ole niin paha, eikö niin?

Kyselyjen tekeminen ansaitsee palkituspisteitä nimeltään Swagbucks

VIP Voice toimii hiukan eri tavalla kuin muut luettelossa olevat maksetut verkkotutkimussivustot. Huijausfoorumien viestien mukaan "vain jäsenet" -luettelot ovat kuitenkin olennaisesti samat kuin kaikki muut välittäjäsivustot. Suhtaudu vakavasti näihin maksettuihin kyselyihin kerättyyn rahaan. Jokainen suoritettu kysely palkitaan mielipidepisteillä, ja jokainen kysely arvostetaan tiettyyn pistemäärään. Yhtiö kerää tietoja useista tunnetuista tuotemerkeistä, joten sivuston laillisuus on helppo nähdä. Tunnetun kyselypaneelin Valued Opinions omistaa johtava markkinatutkimusyritys ResearchNow, ja se on avoin ihmisille yli 20 maassa ympäri maailmaa, mukaan lukien Yhdysvallat, Iso-Britannia ja Australia. Parantaaksesi osallistumismahdollisuuksiasi Global Test Market suosittelee profiilitutkimuksia, jotka antavat sinulle mahdollisuuden vastata eri aiheita koskeviin kysymyksiin.

Mistä raha tulee?

Kyselyjen ottaminen. Raha ja tositteet. Lisätietoja takuustamme täällä. Swagbucks on jo maksanut palkkioita yli 300 miljoonaa dollaria, mikä on uskomaton määrä.

IPoll-sovellus on ilmainen ja saatavana sekä Android- että iOS-laitteille.

Ainoa tapa tehdä tämä työ olisi vakava tutkimuslääkäri, joka voi omistaa tunteja töihin, mikä torjuu kokonaan sivutoiminnan tarkoituksen. Tässä HowStuffWorks-artikkelissa tutkitaan verkkokyselyjen hyviä puolia: Cash out PayPaliin (enimmäismäärä on 10 päivää talletusvahvistukseen). Jos pudotat tietyn tason alapuolelle, sinut syrjäytetään monista tutkimuksista.

LifePoints (aiemmin MySurvey)

Muutoin heillä on Swagbucksin kaltaisia ​​rahaa takaisin -ohjelmia, sekä tutkimuksia ja kaikkia muita perusteita, tietysti. Pidän tällä sivustolla siitä, että heidän lahjakortit lähetetään sinulle heti. ”Ja sinun täytyy arvata, mikä prosenttiosuus ihmisistä sanoi kyllä. Radhika & Johnny: n perustama blogi auttaa sinua ottamaan suuren pelottava ensimmäisen askeleen kohti oman vapauden elämäntyyliäsi. Tässä viestissä tarkastelemme suosituimpia tutkimussivustoja, jotka maksavat käteisellä PayPalin, shekin tai suoran talletuksen muodossa. Sivusto toimii pistejärjestelmässä, kuten monet muut sivustot.

Sivustolla on myös kuukausittainen palkinto, josta voit ansaita 250 puntaa. Valittavana on myös paljon tutkimuksia, ja ne lupaavat nopeat maksut. He luottavat maksettuihin verkkokyselyihin tarjotakseen heille luotettavaa tietoa. Kun olet kirjautunut, ansaitset pisteitä jokaisesta suorittamassasi kyselyssä. Milloin on paras aika vaihtaa valuuttakauppaa, poikkeuksia ovat Ison-Britannian punta (GBP), Australian dollari (AUD), Uuden-Seelannin dollari (NZD) ja euro (EUR), missä USD on vastavaluutta (e. Maksetut tutkimukset ovat kaikki raivoja nykyään, ja jos et ole vielä kuullut niistä, niin pian. Kyselysi voivat maksaa seuraavasta ateriasi, ja pisteiden kerääminen täältä on helppoa. Tai saatat käyttää kyselyjä saadaksesi muita etuja, kuten ilmaisia ​​tuotteita.

Tämä ei kuitenkaan vaikuta arvioihimme. He maksavat joko käteisellä PayPalin kautta tai lahjakortilla Amazonille, Targetille ja muille. Suuren tutkimuksen jälkeen kavensimme parhaiden kyselysivustojen luettelomme vain kuuteen kyselyjen tarjoajaan. Ole valmiina; he kysyvät mielipiteesi monista aiheista. Vastaa vain kysymyksiin.

 • Nämä voivat liittyä asioihin, jotka haluavat syödä, syntymäpäiväsi, suosikkielokuvasi ja muu.
 • Heillä on kyselyitä ajankohtaisista aiheista ja politiikasta yleensä, mutta älä huolestu, sinun ei tarvitse olla poliittinen eläin voidaksesi suorittaa kyselyn - tarvitset vain mielipiteen.
 • Pidän HP: stä todella sitä, että se on yksi harvoista sivustoista, joka antaa sinulle jotain, vaikka et olisi oikeutettu kyselyyn - pääsy HarrisPoll -kilpailuihin.
 • Itse asiassa, jos kysely väittäisi, että se vie 25 minuuttia, Tripillä olisi tunti.
 • Mitä enemmän haet, sitä enemmän vaihtoehtoja sinun täytyy ansaita rahaa.
 • En aio sanoa olevansa epärehellinen, mutta tämä lähestymistapa suojaa henkilökohtaisia ​​tietojani.
 • Kaikista, jotka olen yrittänyt tuohon kohtaan, minulla oli paras tunne tästä.

Lesley Jones

Voit ilmoittautua mielipideviestiin täällä. Ja tämä oletetaan, jos sinulla on onni, että sinulla on niin monta tutkimusta aluksi. Tämä johtuu heidän nopeista voittoista ja alhaisista maksuvaatimuksista. Se oli järkevää, kun tajusin, että ihminen katseli videota ja soitti puhelua siitä, olinko hyvä ehdokas vai ei. Samoin heidän tiedetään lähettävän tietosi muille ihmisille, joten loputtoman roskapostin ärsytyksen välttämiseksi varmista, että olet asentanut erillisen sähköpostiosoitteen CashCrate-tilillesi. Kuinka ansaita nopeasti rahaa yhdessä päivässä (päivitys 2019), tässä maailmassa ei ole melkein mitään, jota me vihaamme enemmän kuin korkeat laskut ja hissimusiikki. Toinen asia, joka tekee tästä yhdestä parhaiten maksetusta online-tutkimussivustosta, on se, että se maksaa keskimäärin enemmän kuin muut maksetut tutkimussivustot. Ei koskaan satuta, että taskussa on ylimääräisiä taalaa. Lisäksi niiden vähimmäisvaatimus nostoista on tällä hetkellä kohtuullinen 10 dollarin raja, mikä on jälleen jotain, joka on erittäin hyvä meille kyselyn harrastajille.

10/10 - Todella nopea asennus ja niiden alusta on erittäin helppo ymmärtää ja käyttää. Parhaat yhdysvaltain online-pokerisivustot: pelaa oikealla rahalla laillisesti vuonna 2019, muistan, kun aloitin pokerin pelaamisen ja sanoin ammattilaisilleni, että reaktio oli erittäin hienoa. Heillä on paljon maksettavia kyselyjä, joista valita, mutta monet heistä eivät aio verrata sinua paljon. Se tekee tämän, koska se sisältää kyselyjä, joita on saatavana useilta muilta huippututkimuksen tarjoajilta, mukaan lukien Toluna ja Valued Opinions. Ah, iso kysymys kaikkien mielessä.

Palkinnot Ja Pisteet

Joka kerta kun teet kyselyn, saat pisteitä, jotka perustuvat kyselyn pituuteen ja tärkeyteen ja kuinka tärkeitä olet tutkijoiden etuihin. Jos kuitenkin suoritat kyselyn, voit saada todella suuren korvauksen, kuten 100 dollaria + lahjakortteja ja muita palkintoja. Tämän jälkeen he esittelevät muutaman alustavan kysymyksen nähdäksesi, oletko oikeutettu ottamaan täyden kyselyn, kuten äskettäin tekemäsi ostot, kuulemasi tuotemerkit tai käyttämäsi palvelut.

Koska sinun täytyy ansaita 50 dollaria ennen kuin voit nostaa mitään, kyse on paljon matalapalkkaisista tutkimuksista ennen kuin olet ansainnut rahasi! Joitakin tarjolla olevista lahjakorteista ovat: LightSpeed-tutkimus: Tarvitset yleensä noin 1380 pistettä saadaksesi 10 euron tositteen. Jopa pienentäessäni tai pienentäessäni yhtä mainosta sarjan seuraava mainos näkyy täysikokoisena.

Useimmat kyselyyritykset ilmoittavat sinulle käytettävissä olevista tutkimuksista sähköpostitse.

10 kuorta vastaa noin 1 dollaria. Paras tapa maksimoida ansiosi on ottaa niin monta näistä kohdennetuista tutkimuksista kuin mahdollista. Lisätietoja tästä kyselypaneelista Pinecone Research -katsauksessamme. Voi kuinka naiivi olin. Kuinka helppoa tämä raha todella oli? Ansaitset pieniä määriä käteis- tai lahjakortteja, joiden avulla voit ansaita ylimääräisiä tuloja.

Rekisteröidy Niin Monelle Kyselysivustolle Kuin Mahdollista

Hienoa paneelin mielipiteessä on, että pääset tutkimuksiin tien päällä. Liittymällä huijausjäsenyyssivustolle, olet todennäköisesti sallinut sen tai sen "markkinointikumppanien" pyytävän sinua piilottamalla ehdot, jotka olet tahattomasti hyväksynyt. Varmista, että olet valmis myös profiilissasi. He haluavat tietää mitä ajattelet tietyistä tuotteista, palveluista ja asioista.

Seuraavat sivustot kiinnittivät huomioni:

Suosittu ja ilmainen tutkimussivusto, Toluna, jolla on yli yhdeksän miljoonaa käyttäjää ympäri maailmaa, ja se on alalla hyvin tunnettu, ja se on toiminut 17 vuotta. Ehkä mieluummin käteismaksut kuin lahjakortit. He kaikki on tarkistettu varmistaakseen, ettet tuhlaa aikaa rekisteröidylläsi. Siellä on lukuisia yrityksiä tai sivustoja, jotka todella rakastavat kuullaksesi ajatuksiasi ja mielipiteitään tuotteistaan ​​ja palveluistaan ​​vastineeksi rahalle tai palkkiona hyödyllisen tiedon jakamisesta. 1000 pistettä = 1 dollari, ja voit nostaa rahaa saavuttaessasi 25 000 pistettä. Jatka lukemista vinkkejä hyvämaineisten online-tutkimussivustojen hyödyntämiseksi. Ainoa aika ja vaivat rajoittavat kuitenkin mahdollisuuksia ansaita rahaa.

Mitä Maksetut Kyselyt Ovat?

Siksi tiimimme istui ja tutki melkein kaikkia parhaiten palkattuja tutkimussivustoja selvittääkseen itsellemme, mitkä ovat legitiimiä (ja korkeasti maksavat) ja mitkä eivät. Jotkut jopa antavat sinulle pisteitä sen tekemisestä. Kun olet kirjautunut, näet käytettävissä olevat tutkimukset verkkoportaalissa. Muista lukea koko viesti, koska me myös selitämme yksityiskohtaisesti kuinka maksetut kyselyt toimivat, miten voit havaita huijauksia ja välttää niitä ja löytää ne, jotka maksavat. Mutta monet välittäjät ja jäsensivustot eivät anna kumpaakaan lupausta (tai jos tekevät, he tekevät niin vain rajoitetulla, toiveikkaalla tavalla).

He kertovat sinulle, kuinka voit ansaita kokopäiväiset ansainnut sohvallesi pidetyssä pyjamassa ottaen hauskoja tutkimuksia!

Mitä tuotteita he pitävät tai tarvitsevat? Yritin Swagbucksia nähdäkseni, onko todella mahdollista ansaita rahaa tekemällä online-tutkimuksia. 40 helppoa tapaa ansaita rahaa nopeasti, achieveMint-terveyssovellus antaa sinulle pisteitä terveellisyydestäsi ja asioiden tekemisestä, kuten kävely, ruoan seuraaminen tai terveystutkimusten tekeminen. Ja viettänyt tunteja kysymys-vastaus-tilassa, harvoin harvoin paljastimme näiden yksityiskohtien antamista. Ja sähköpostit, he vain jatkoivat saapumistaan. Kuten muutkin online-kyselyyritykset, vastauksesi auttavat yrityksiä menestymään seuraavien tuotteiden ja palveluiden kehittämisessä. Kuten monet muutkin online-tutkimussivustot, OneOpinion toimii pistejärjestelmässä. Jos suoritat korkeapalkkaisen kyselyn ja ansaitset 50 pistettä tai enemmän, voit lunastaa heidät heti ja saada lahjakorttiosi vain 15 minuutissa.

Yksi asia on pidettävä mielessä, että vaikka pisteesi eivät koskaan vanhene, ne lopetetaan, jos et ole aktiivinen alustalla viiden peräkkäisen kuukauden ajan. Ja koska 60 000 vastaa 600 dollaria, oletan, että heillä on tämä sääntö voimassa, joten heidän ei tarvitse käsitellä kaikkea sitä, että paperityöt tulevat veroaikana. Kun otat kyselyn, he kysyvät sinulta muutamia henkilökohtaisia ​​kysymyksiä nähdäksesi, sopivatko laskuisi. Kuten sanoin, et aio tehdä varauksia tekeviä tutkimuksia verkossa, mutta voit ansaita ylimääräistä rahaa hauskanpitoon, velan maksamiseen tai sijoittamiseen. Voit rekisteröityä Ipsos i-Say -palveluun täällä. Lue koko Survey Junkie -katsaus. Sen lisäksi, että saat pisteitä jokaisesta tutkimuksesta, sinut tehdään myös kuukausittain käteissuorituksena. Löydätkö sotilasjohtajat luotettavina?