Kuinka Katsella Mainoksia Ja Videoita Verkossa Rahalla: 9 Parasta Verkkosivustoa (2019)

Voit antaa tytäryhtiölle sijoittaa mainoksia blogiisi tai verkkosivustoosi ja ansaita rahaa jokaisesta napsautuksesta. Voit integroida jäsenyysvaihtoehdon blogiisi ja kiinteällä kuukausimaksulla voit ansaita siitä. 15 etätyöntekijän parasta työnantajaa vuonna 2019, pidä tietokoneesi käyttö erillisenä. Sekä vietetyssä ajassa että urakoitsijoiden kanssa on paljon "piilotettuja kustannuksia".

Jotkut katsojat valittivat mainoksista ja jotkut pysyivät hiljaa. Voit kiittää minua myöhemmin! Flippa - suosituin verkkosivustomarkkinat. Saatat ajatella, että et ole tarpeeksi tärkeä neuvottelemaan suuryrityksiä, mutta voit olla yllättynyt siitä, minkä tyyppisestä asiantuntemuksesta ihmiset maksavat. Jos olet tosissaan ansaitsemaan elantonsa Upwork-kaltaisilla alustoilla, viettää aikaa kaivaaksesi sivustoa Freelance to Win. Jos olet aktiivinen Twitterissä ja sinulla on muutama tuhat seuraajaa, saatat ehkä ansaita rahaa tweetingillä PaidPerTweetin kautta.

Carter suosittelee yhdistämään Facebook-mainoksia yrityksen Facebook-sivun perustamiseen.

Useisiin kampanjoihin osallistuminen voi tietysti auttaa ansaitsemaan enemmän ja enemmän rahaa ajan myötä. Suuri päätöksesi on millainen kirjailija sinä olet? Tuenko henkilökohtaisesti tätä tuotetta tai palvelua? Kyllä, mutta se ei tule olemaan aikaa arvoista - ollenkaan. Se ei oikeastaan ​​ole. Tätä ei selvästikään voida joko vahvistaa tai laskea (koska palvelu on vasta käynnissä ja nämä asiat vievät aikaa). On todella jännittävää nähdä, että joku on napsauttanut mainosta sivustossasi. Molemmista mainostyypeistä veloitetaan 4c/näyttökerta.

En pyydä ihmisiä ostamaan tavaroita. Luo mainoksia tytäryhtiötuotteille, jotka ovat suuria myyjiä ja joilla on korkea tuotto. Hyödyntämällä Google Hangoutsin voimaa, tämä kaikki yhdessä ratkaisu hoitaa kaikki webinaarin ylläpidon tekniset näkökohdat, mukaan lukien maksut. Heillä on sivustollaan useita toimintakehotuspainikkeita (CTA), jotka kutsuvat käyttäjiä lahjoittamaan ja yhdistämään heidät korkealaatuisiin eläinkuviin käyttäjien huomion saamiseksi: Mutta niille, jotka ajattelevat säännöllisesti selaamiensa sivustojen etuja, uusi Mozilla Ad-ilmainen Internet-palvelu saattaa olla ihanteellinen ratkaisu.

Ajattele jotain, jonka voit luoda, ja myy se ihmisille voittoa varten.

Pohjaviiva

Suuret yritykset ovat rakentaneet suuren osan nykypäivän ohjelmistoista. Jos itseluottamuksen puute hidastaa sinua, Free Code Camp on erinomainen tapa päästä jalkasi koodausovelle. Toinen tapa ansaita rahaa verkossa on ylläpitää online-podcastia. Voin jopa auttaa sinua toteuttamaan sen, jos luet blogitekstiäni, kuinka olen saanut yli 1 097 757 dollaria bloggaamisesta. Älä kuitenkaan pidä Kickstarteria ”rikastu nopeasti” -alustana; Se auttaa vain käynnistämään yrityksesi aiheuttamatta velkaa.

Hyvän tiedon tai ilmaisen avun tarjoaminen on täydellinen tapa aloittaa. Jos sinulla on hyvä toimiva auto (tai jopa hyvä polkupyörä), aikaa käsissäsi ja paljon energiaa, tämä voi olla todellinen mahdollisuus ansaita rahaa verkossa. Jos sinulla on kunnollinen käsitys siitä, mikä tekee hyvästä verkkosivustosta käyttökokemuksen kannalta, tietosi ja mielipiteesi voivat ansaita rahaa. Ole rehellinen ja informatiivinen. Paras tapa maksaa postimainoksista on tulla brändin suurlähettilääksi. Jos sinulla on tapana olla paljon kaupunkia, tämä voi olla erinomainen tapa ansaita lisätuloja. Vaikka on olemassa tapoja ansaita laillista rahaa verkossa keikoilla, jotka sisältävät esimerkiksi kirjoittamisen, tietojen syöttämisen ja jopa mainosten lähettämisen (lisää tästä pian), monet mainostyypeistä, joita näet tämän tyyppiselle työlle, eivät ole ' t vie sinut hyvin pitkälle.

Tämä on keskimääräinen henkilömaksu, ja saat vain prosentin, jonka mainostaja on valmis maksamaan - varsinkin jos yhdistät mainonnan tytäryhtiöjärjestelyyn. Monet ovat vaatineet The Guardiania jakamaan lisätietoja (miksi he tekisivät?) Mutta se voi myös vähentää kävijämäärääsi rajusti.

 • Jos tuote on pöydällä, poista tausta valkoiseksi.
 • Sinun on kuitenkin tutkittava käyttämissään mainosalustoissa - se ei ole vain asia, jonka voit istua alas ja aloittaa tekemisen 10 minuutissa ja sitten kääntyä ympäri ja alkaa ansaita paljon rahaa.
 • Käytä työkalua, kuten Google Keyword Planner, jotta ymmärrät potentiaalisen liikenteen eri niche-ideoille.
 • Voit yksinkertaisesti nimetä hinnan (sen perusteella, mitä arvelet sen arvoiseksi, suhteessa siihen, mitä kilpailu saattaa veloittaa), ja maksat etukäteen kunkin kuukauden alussa.
 • Sovellusten jatkuvan kehittämisen myötä päteville sovelluskehittäjille on suuri kysyntä.
 • Tai voit siirtää malleja yleisölle tarkoitetulla alustalla, kuten 99 mallia.

Ei Sopimusta Ilman Vaivaa

Tai 'miten luoda tomaattipuutarha'. Huomaa, että joihinkin tämän artikkelin suosittelemiin tuotteisiin sisältyy tytäryhtiölinkkejä, jotka saattavat tarjota minulle pienet tulot ilman kustannuksia sinulle. Amazon.com: kaupankäyntiviikkovaihtoehdot: hinnoitteluominaisuudet ja lyhytaikaiset kaupan strategiat (wiley trading) e-kirja: russell rhoads: kindle store. Google tekee kaiken puolestasi. Mutta se on vasta ensimmäinen askel. Oletko aina halunnut kirjoittaa kirjan tai novellin?

5 Tapaa Maksaa Ilmoitusten Lähettäminen

Jos yritykselläsi on RRSP-hakuohjelma, voit myös kirjautua siihen, jos tavoitteesi on säästää eläkkeelle tai käsirahaan ensimmäisessä kodissasi. Tässä on muutamia tapoja, joilla voit aloittaa tuotteiden myynnin WordPressin avulla. Periaatteessa yhdistät pisteitä; ottelijan pelaaminen esittämällä kaksi osapuolta, joista voi olla hyötyä toisilleen. Mitä julkaisuja he lukevat? Fiverrin asia on, että se on myös numeropeli.

Ilmoita tytäryhtiöiden tulot, kerro aina lukijallesi, että saat palkkion tuotteista, joita suosittelet.

Tapoja ansaita rahaa verkossa videoilla, VR: llä ja drooneilla

Oletko esimerkiksi WordPress-kehittäjä SaaS-yrityksille, salakirjoitusvaluuttakirjailija tai startup-perustajan haamukirjoittaja? Joten mene ulos ja ampu mahtavia videoita. Siksi on epätodennäköistä, että pystyt aloittamaan osallistumisesta sponsoroiden kanssa. Voit myös tehdä kunnollisen kuljetuksen, kuten jotkut Swagbucks-palvelun sivutoimijat, kuten verkkokaupoissa palkitseminen. He tarkistavat sähköpostiarkistosi mahdollisten online-ostosten vastaanottamiseksi. Jos haluat tehdä videoita, YouTube-kanavan aloittaminen voi olla hauska tapa ansaita rahaa puolella. Kun olet valinnut markkinaraon, valitse luotettava ja edullinen hosting-alusta, kuten BlueHost, ja määritä WordPress-verkkosivusto.

Kuinka Houkutella Ensimmäisiä Mainosasiakkaitasi

Laajennuskehittäjänä on monia tapoja levittää laajennuksia. Ensinnäkin kauppasimme osakkeilla välittäjien kanssa. Oletko koskaan miettinyt, ovatko mainokset, joissa väitetään, että voit ansaita 100 dollaria päivässä mainosten lähettämistä, laillisia? Mikä tulevaisuuden menetelmä valitset? Tämä on myös passiivinen hanke. Seuraava osa empatia-siltaa viestin muotoilemisessa on kertoa, että olet tuntenut samalla tavalla. Ayuwagen tavoitteena on aina etsiä tapoja jäsenille ansaita rahaa surffailla Internetissä. Tuen bootleggingia - en pidä sitä moraalittomana tai epäeettisenä millään tavalla.

Mainostajat seuraavat mainosten ja kampanjoiden tuloksia ja tekevät budjetteihin ja avainsanoihin muutoksia tulosten maksimoimiseksi. Voit ansaita rahaa verkossa alla olevien linkkien avulla tai voit suunnata panttilainaamoon. Valitettavasti se on huijareille toinen tapa huijata rehellisiä ihmisiä, jotka etsivät todellista työtä kotoa.

Tämä on jotain asiantuntijavaihtoa, paitsi että se on luonteeltaan yleisempi. Muista kuitenkin, että voit myydä lyijyä monilla eri toimialoilla - ei vain henkivakuutuksissa. Älä pelkää, sinun ei tarvitse olla sitoutunut tähän. AdSanityn kaltaisen WordPress-laajennuksen käyttö on tehokas tapa hallita tämäntyyppistä mainontaa.

Ajat joka tapauksessa, ja tiedät, että auton pitäminen ja ajaminen maksaa aina rahaa.

Markkinatutkimus

Sen sijaan voit sekoittaa tytäryhtiömarkkinoinnin yhdistelmän, myydä omia tuotteitasi ja tarjota joitain palveluita. En usko, että se tapahtuu. Voit siirtyä tilauksen mukaan ja myydä malleja omilla räätälöityillä tuotteillasi.

Jos yrität ansaita 5 000 dollaria kuukaudessa, meidän on myös tiedettävä, kuinka paljon ansaitset kustakin asiakkaasta ja kuinka monesta vierailijasta tulee asiakkaita.
 • Tämä tyyli sisältää esimerkiksi web-sarjoja, komediavideoita, keppoja, arvosteluja, videopelien esittelyjä ja paljon muuta.
 • Kusmichin mukaan sen tulisi noudattaa S-A-G-E-lyhennettä.
 • Esimerkiksi freelance-kirjoittajat voivat hakea työpaikkoja tietyillä online-kirjoitustauluilla, mutta myös yleisillä freelance-verkkosivustoilla, kuten Fiverr, Freelancer, Upwork ja kaikilla muilla.
 • Sen lisäksi, että saat ilmaisen kokeilujakson, jota kaikki nämä yritykset myyvät, saat myös maksun arvostelujen kirjoittamisesta ja lähettämisestä sivustollesi.
 • Jos haluat siirtyä premium-sovelluksen reitille, harkitse ilmaisen perusversion käyttöönottoa, jotta voit rohkaista ihmisiä lataamaan sovelluksen ensisijaisesti.

Google Adsense

Valitse suoritettavat työt ja työskentele niiden kanssa kotoa omalla ajallasi. Gazelle on uusi matkapuhelinten myyntialusta, joka maksaa sinulle joko käteistä tai lahjakortteja vanhasta matkapuhelimesta. Hauska asia on, että suurin osa heistä ei ole ansainnut paljon rahaa itselleen. Kuten yleensä mikroprojekteissa, ne ovat yleensä yksinkertaisia ​​tehtäviä, maksavat muutaman dollarin tehtävää kohden. Kuusi parasta tapaa rikastua, luota minuun, kun aloitin blogini, minulla ei ollut aavistustakaan, että blogeista voisi ansaita rahaa. Katsotaanpa kuinka voit ansaita rahaa blogiisi tai sivustoosi.

En halua edes tuoda esille artikkeleita, joissa suositellaan lastenhoitoa vuonna 2019. Jos sinulla ei ole mieliä, että ihmiset tuijottavat autoasi punaisella valolla tai parkkipaikoilla, tämä voi olla tapa ansaita rahaa fyysisellä mainonnalla. Tällä sivustolla on ilmainen online-työkalu, jonka avulla voit luoda GIF-tiedostoja, joista on tullut erittäin suosittuja sosiaalisen median verkostoissa. Kun olet kuvaillut ongelman, jonka yrität ratkaista ja johon sinun lukijoihisi voi liittyä, vasta sitten mainosta tuotetta mahdollisena ratkaisuna. Nyt ehkä sinun ei tarvitse tehdä niin paljon…? Vauvaliiketoiminta on myös usean miljoonan dollarin teollisuus, ja vaikutusvaltaisille bloggaajille voidaan saada hyvää korvausta eri tuotteiden keskustelusta ja hienovaraisesta mainostamisesta.

Luo Niche-blogi Tytäryhtiömarkkinointiin Ja Digitaalisiin Tuotteisiin

Voit ansaita rahaa veloittamalla ilmoituksesta tai tekemällä leikkauksen jokaisesta myydystä tuotteesta. Jos kyse on intohimoisesta itsestäsi ja haluat olla yhteydessä muihin, joilla on sama intohimo, niin verkkoyhteisö on asia, jota sinun tulisi ehdottomasti harkita. Tarvitset kuitenkin kyseisen verkkosivuston.

Monet asiakkaat ovat DJ-luokiteltujen ohjelmistojen ystäviä! Tässä on muutama toimiva menetelmä: Enemmän sisältöä on kaikkea, ja mitä raikkaampaa, sitä parempi. Ainoastaan ​​verkkosivustolla käymiseen tai uuden sovelluksen testaamiseen voit saada 10 dollaria palkkaa.

Työnhakuilmoitustaulu

Kun olet löytänyt oman markkinaraon, on aika luoda joitain näytteitä ja aloittaa asiakkaiden säveltäminen. Voit nopeasti luoda aloitussivusi työkalulla, kuten Wishpond tai Unbounce, ja alkaa myydä valmennus- tai konsultointipalveluitasi jo tänään. Ajattele sitä tällä tavalla:

Käynnistä oma verkkosivusto vain 20 minuutissa helposti käytettävällä askel askeleelta verkkosivuston asennusoppaalla. Kun kotisi on turha, saatat jopa ymmärtää, että sinulla on koko huone, joka voidaan vuokrata. Mutta tekniikan kehityksen ansiosta se on yksinkertaisempi ja helpommin saatavissa kuin koskaan. CPC tarkoittaa, että mainostaja maksaa sinulle, kun joku napsauttaa mainostaan. Iq-vaihtoehto, viimeinkin, ja ehkä yhtä tärkeätä, binaaristen optioiden kaupankäynnin demo antaa sinulle, uudelle sijoittajalle, mahdollisuuden kokeilla useita erilaisia ​​kaupankäyntialustoja ilman velvoitteita. Joten huippuluokassa saat 10 dollaria viiden kyselyn suorittamisesta. Mutta ennen kuin aloitat ensimmäisen kannattavan sivustosi rakentamisen, tarvitset paikan sen ylläpitämiseen.

Nämä ovat vain muutamia tapoja ansaita rahaa verkossa. Kaikilla näillä yrityksillä on viittausohjelmia, joihin voit osallistua, koska asiakkaat ostavat 4 kertaa todennäköisemmin ystävän ohjaamana. Sinulla on joukko ihmisiä, jotka ovat jo kiinnostuneita sinusta ja joilla on omat kiinnostuksesi tuotemerkkiisi - miksi et halua hyödyntää sitä? Kaikki on automatisoitu, joten voit itse ansaita rahaa 24 tuntia vuorokaudessa. Vaikka tämä näyttää sivulta alhaalta (muista, että meillä on melko alhainen poistumisprosentti), rivimainoksemme toimivat paremmin kuin bannerimainokset. Periaatteessa haluat löytää ja myydä vastaanottavaisille potentiaalisille asiakkaille. Löydä pätevä freelance-kirjoittaja, joka tuottaa kirjan sinulle. ”Näyttämällä CPC-mainoksia Google Adsense -palvelussa saat kiinteän maksun joka kerta, kun kävijä napsauttaa mainosta.

Ilmaisista online-työkaluista voi tulla suurelta osin suosittuja, varsinkin jos löydät oikean kohderyhmän käyttämään sitä ja pyydä heitä suosittelemaan sitä yhteisölleen.

Site Builder arvostelut

Google maksaa sinulle napsautuksesta. Oletko aktiivinen sosiaalisen median käyttäjä? Aikuisen löytäminen, joka ei haluaisi työskennellä kotona, olisi melko haastavaa. Heidän digitaalisuunnitelmansa hinta on 0. Jos olet jonkin alan asiantuntija, saatat löytää ihmisiä, jotka ovat valmiita maksamaan sinulle neuvomaan heitä heidän henkilökohtaisten tai liiketoimintatavoitteidensa suhteen. Mutta tällä alustalla on ominaisuus, josta monilta muilta puuttuu:

Vierailijaa kohden ansaitsemiesi tulojen maksimoimiseksi sinun on ensin maksimoitava arvo, jonka tarjoat heille sisällön, tuotteiden ja palveluiden kautta. Se on juttuja, kuten tutkimuksia ja mikrotehtäviä. Jos omistat kyseisen sivuston, saat maksun joka kerta, kun joku napsauttaa yhtä näistä mainoksista. Loppujen lopuksi sinun on luotettava suolistoosi, kun näet jotain tällaista, ja jos olet epävarma siitä, kuinka laillinen työ on, sulje se sitten ja etsi jotain muuta tai kirjaudu sisään, jos olet valmis menettää Rahat, jotka maksat "vain siinä tapauksessa", muuttuu tosiasiallisesti lailliseksi. Jos pystyt markkinoimaan kurssiasi sivustolla suoraa kilpailua vastaan, saatat pystyä ohjaamaan markkinointia suurelle yleisölle verkkosivuston, videoiden tai jopa tytäryhtiömarkkinointiohjelman avulla. Tässä on muutamia vinkkejä menestyksen parantamiseksi itse julkaisemana kirjailijana: Sijoitusguru. Tytäryhtiöohjelma on suosittu verkkosivustojen tuoton tuottaja monille sivustoille, mutta siihen tulisi suhtautua varoen kaikissa media-verkkosivustoissa.

Jos sinulla on auto, on aika, että se alkaa vetää painoaan tuottamalla sinulle tuloja. Tiedät miltä heistä tuntuu, koska olet tuntenut juuri niin. Olen nähnyt verkkosivustoja, joissa pyydetään arvosteluja 150–500 dollaria.

BuySellAds

Luonnollisesti he ottavat maksun myyntituloista, mutta sen avulla voit silti ansaita rahaa esineeltä, joka vain istuu pölyn keräämisen ympärillä. Lopuksi, lukuun ottamatta palkkaa katsella mainoksia, alla on joitain todella aitoja ohjelmia, jotka maksavat sinulle 5–50 dollaria joka päivä vain siitä, että jaat ajatuksesi ja mielipiteesi: ForEx, joka tunnetaan myös nimellä valuutta- tai valuuttakauppa, on maailman suurin markkina-alue. Ajattele, mikä erottaa tuotteesi?

Muista, että saatamme komissiota, jos päätät ostaa näiden linkkien kautta.
 • Sinun on kuitenkin keksittävä premium-sisältöä, jonka voit helposti ulkoistaa tai luoda itse.
 • Löydät heidät tarkistamalla heidän työpaikkansa ja kirjoittamalla avainlauseet “työskentele kotona” tai “työskentele kotona” tai “etätyöhön”.
 • Se riippuu monista tekijöistä.
 • Jos sinulla on tällä hetkellä blogi tai verkkosivusto, joka saa 100 000 kävijää kuukaudessa, se on yli miljoona vuodessa.
 • Yksi helpoimmista tavoista päästä alkuun on kirjautumalla ACX: ään.
 • Ja mainostamalla videoitaan he ovat tehneet isoja dollareita.

Alatunnisteen Toissijainen 4

Kaiken kaikkiaan ne ovat helppo ja intuitiivinen työkalu podcastien aloittamiseen. Vakoiluohjelmien vaihto, sinun ei tarvitse edes olla tietoinen yritysuutisista tai yrityksen perusteista. Videosi pituus on vain 20 minuuttia, joten jos teet 3 videota tunnissa, ansaitset 30 dollaria. Puolivälissä - 15 päivää 30 päivän sopimusta varten - sinun on lähetettävä uusi kuva varmistaaksesi, että tatuointi on edelleen paikallaan. Ennen kuin sukellamme täällä, on mielenkiintoisia faktoja joistakin blogeista, jotka ansaitsevat vakavaa rahaa. Haluat ehkä luoda omia tuotteita ja verkkokaupan tai myydä muiden ihmisten tavaroita useiden erilaisten verkkoalustojen kautta.

Toinen strategia, joka välitetään Webissä, on linkkien lähettäminen sosiaaliseen verkostoosi. 01 per napsautus sivuston kanssa. Jos anntaisin nämä tiedot 8-vuotiaalle, voisiko he sitten soveltaa niitä liiketoimintaan? Mutta jos et käytä koko verkkosivustosi tilaa, voit ehkä lisätä bannerimainoksia tulojen lisäämiseksi. Joten minkä puolella hälinästä kokeilet ensin?

Sinua varoitetaan. Ennen kuin aloitamme, haluaisin toistaa kuten olen aiemmin. Pian tarpeeksi, olet uimassa asiakkaiden parissa. Mainostajat maksavat näille yrityksille, ja ne puolestaan ​​jakavat tulot jäsenille, käyttäjille ja tilaajille.

Älypaneeli

Ansaitsetko rahaa tekemällä sen? Tämä tarkoittaa sitä, että paljon työpaikkoja on lähetetty erityisosaamisalueellesi. Monille ihmisille rahan ansaitseminen verkossa olisi ehdoton unelma. Hän auttaa yrittäjiä loistamaan bloginsa ja kopioimaan, ja yksinkertaistaa verkkomarkkinointia, jotta he voivat lisätä myyntiä ja elää Un-9-5 -elämää. Hyvällä verkkosivustolla on oltava laadukasta sisältöä.

Voit jopa ansaita rahaa nukkiessasi!

Selvä haittapuoli on, että jos sivustosi ei saa paljon liikennettä, et voi myöskään odottaa ansaitsevan paljon. Sieltä sinä tulet sisään. Kun katsot mainoksia, voit ansaita pisteitä.

Jos haluat tulla influenssan vaikuttajaksi Ifluenzilla, tarvitset vähintään 5000 seuraajaa ja PayPal-tilin, jotta voit ansaita 10 dollaria per viesti.

Luo ja myy SAAS

Codecademy on onnistunut esimerkki: Voit myös ansaita ylimääräistä rahaa kopioimalla video- ja äänitiedostoja ihmisille. Puhuttaen helpoista asioista, joita voit tehdä, jotta voit maksaa online verkon mukavuuksistasi, voit ansaita rahaa myös katsomalla videoita YouTubessa. Jos olet pelaaja tai rakastat pelien pelaamista verkossa, voit myös ansaita rahaa pelaamalla pelejä verkossa puhelimesi. Kuitenkin, jos nautit ajatuksesta jäsensivuston rakentamisesta passiivisten tulojen saavuttamiseksi, sinun on lakattava ajattelemasta rahallisia etuja. Napsauta tätä liittyäksesi MyPointsiin. Keräät pisteitä tekemällä tutkimuksia, ja pisteet voidaan lunastaa tavaroita varten. Jos haluat valmistella tätä prosessia, sinulle annetaan monia etuoikeuksia - ihmiset ovat saaneet rikkaita myyntikirjoja siitä, kuinka he rikastuivat myymällä kaiken eBayssa:

Yksinkertainen, eikö totta?

Graafinen suunnittelu on uskomaton taito, joka toimii useiden rahaa tekevien ideoiden kanssa. Jos et todellakaan halua ponnistella verkkosivuston rakentamisessa ja viettää aikaa tarkkailla yrityksesi kasvua, voit harkita myös liittymistä Swagbucksiin, joka maksaa sinulle yksinkertaisiin tehtäviin, kuten katsella mainoksia, napsauttaa linkkejä, vastata kyselyihin, ja muut pienet tehtävät. Jakaminen on välittämistä! Google ennakoi juuri tätä ongelmaa ja antaa sinun estää sisällön jopa 200 eri URL-osoitteesta. Olen tehnyt webinaareja mainostaakseen rahoitussuunnittelukäytäntöäni ja herättääksesi kiinnostusta online-kurssini talousneuvojille. Voit löytää paljon positiivisia arvosteluja, jotka näyttivät ja tuntuivat laillisilta ja jotka eivät olleet vain hypeitä. Se toimii molemmille. Jos osaat luoda WordPress-verkkosivuston, olet edessä suurimman osan ihmisistä.

Mutta jos etsit vain ylimääräistä rahaa, tämä voi olla tapa tehdä se. Sinun on lisättävä kuponkeja, joita ei ole jo jaettu. Infolinkit on yksi parhaista tavoista toteuttaa tekstisisäinen mainonta blogissasi. Yksi yleisimmistä tavoista ansaita enemmän rahaa verkkosivustoltasi tarkoittaa näiden vierailijamäärien hankkimista YLÖS. Vahvan postituslistan luominen on aina hyödyllinen hyöty kaikille blogeille, koska se auttaa luomaan lukijakuntaasi. Helppo tapa aloittaa tulon saaminen verkkomainonnasta on rekisteröityä tytäryhtiömainostilille.

Ne eivät kuitenkaan ole parhaat tulolähteet jokaiselle verkkosivustolle.

10 Yleisintä Tapaa Ansaita Rahaa Verkkosivustollasi

Sivustosi liikenne on kohtuullista. Katso heidän asiakasnumeronsa ja palkkioprosenttinsa. Nyt maksat edelleen sisällöstä kuukausien ajan.

”Vastaus on vaikea ei. Voit myydä tuotteita eBayssa ja Craigslistissa. Kuka tietää, sinusta voi tulla yksi web-hosting-jättiläisistä, jos panostat tarpeeksi vaivaa! Tämä aihe on tarkoitettu vain yleiseen tarkoitukseen ja tietoisuuteesi. Yhdysvalloissa autonomistus näyttää vähenevän, etenkin nuoremmalle sukupolvelle. Kun sinulla on kokemusta sosiaalisen mediaprojektien johtamisesta, voit alkaa mainostaa itseäsi sosiaalisen median kentän asiantuntijana. Podcasting on ainutlaatuinen taito, joka minun on tunnustettava, mutta tulokset ovat hyvin, ne ovat hyviä.

Osto vain tavalliseen tapaan tai katsele mainosta, kun seisot pystyssäsi venyttääksesi jalkasi sen jälkeen, kun olet ollut tietokoneella jonkin aikaa. Tässä vaiheessa olin valmis luopumaan. Maksujen vähimmäisraja on 25 dollaria, jos käytät Paypalia, ja 100 dollaria sekillä, pankkisiirrolla ja EFT. Uusi sisältö tuo lukijoita takaisin enemmän, antaa heille enemmän mahdollisuuksia napsauttaa mainoksia ja on hyvä hakukoneoptimoinnille. Yksi tasker teki €290–300 viikossa MTurkilla työskenteleessään edelleen toista työtä.