Yleinen Työ Kotona Ja 10 Parasta Yritystä, Jotka Tarjoavat Niitä

Tyypillisiä aiheita ovat: 00 tehtävää kohden, vaikeudesta riippuen, kirjoittajan kokemustaso ja materiaalin pituus. Joten, mitä sinä odotat? Työntekijät työskentelevät keskimäärin 25 tuntia viikossa, ja heidän on oltava käytettävissä joinakin öisin, viikonloppuisin ja lomilla. HubSpot, Cambridge-markkinointiohjelmistoyritys, joka on yhteistyössä Owl Labsin kanssa tapahtumassa, on niin keskittynyt etätyöntekijöihinsä - yli 200 kokopäiväistä ja satoja muita, jotka työskentelevät kotoa säännöllisesti -, että tammikuussa se nimitti Meaghan Williamsin ensimmäiseksi etätyö- ja osallistamisohjelmapäällikkö.

Yksi yleisimmistä kotityöpaikoista, suoramyyntikonsultointi, joka tunnetaan myös nimellä monitasoinen markkinointi, on räjähtää suosiossa viimeisen kymmenen vuoden aikana. 20-vuotisella kokemuksellaan digitaalisesta markkinoinnista valmennan ryhmääni menestykseen. Tarvitseeko taitoni?

Maksu vaihtelee 15 dollarista yksinkertaisissa tehtävissä 30 dollariin tunnissa monimutkaisemmissa tehtävissä.

Jos osaat numeroita, voit työskennellä kotona virtuaalisena kirjanpitäjänä tai kirjanpitäjänä. Jos olet joukkuepelaaja, itse motivoitunut, luotettava ja valmis ansaitsemaan huomattavia tuloja osa-aikaisesti heti, ota yhteyttä Leslie Morrisiin osoitteessa lesliejmorrisyl @ gmail. Kaikki yritykset eivät vaadi laitteita, mutta jotkut vaativat. Palkka vaihtelee 0 dollarista. Jos haluat tutkia käännösmahdollisuuksia, meillä on oma artikkeli tästä. Työ maksaa jopa 25 dollaria tunnissa.

Tämä todella riippuu sinusta ja kuinka paljon työtä sinä panet siihen, mutta voit ansaita 10 000 dollaria + kuukaudessa.

Yritykset, Jotka Palkkaavat Laillisia Työpaikkoja Kotona

Riippumatta siitä, millaista työtä otat, voit joko olla palkattu työntekijä, joka työskentelee säännöllisin väliajoin kotoa, tai voit olla palkkioperusteinen, mikä tarkoittaa yleensä, että voit luoda työaikataulun. Toiseksi, mitä enemmän tutkimusta teet, sitä paremmin pystyt tunnistamaan kohteet, jotka myyvät hyvin, ja määrittelemään miten voittoa. Chattilaatikon löytäminen verkkosivustolta on nykyään yleistä. Tililläsi on oltava vähintään 25 dollaria maksaaksesi, ja voit valita postitetun sekin, pankkisiirron tai Paypalin. Kuinka ansaita rahaa nopeasti: 15 todistettua tapaa ansaita 100 dollaria päivässä. Tietoja kirjoittajasta Lisa McQuerrey on ollut liiketalouskirjailija vuodesta 1987.

Et voi olla vähemmän ammattimainen vain siksi, että et istu pöydän yli haastattelijan toimesta. Ja vaikka se ei välttämättä ole kaikille, työnantajat saattavat huomata, että he voivat säästää rahaa ja lisätä tuottavuutta joillekin työntekijöille. Samanlainen kuin freelancerin, sinun tulee aina toimia itse LLC: n alla. Tässä on muutamia yleisiä varoitusmerkkejä, joita on etsittävä:

Se on yrityksesi, vauhtisi, tapa.

Markkinointityöt:

Saatat olla hyvä hakuarvioinnissa, jos olet tietokonetaitava, hyvä tutkija ja olet tietoinen uusimmista suuntauksista. FlexJobsilla on täällä tietosivu American Expressin kotityötöistä. He maksavat kahdesti kuukaudessa Paypalilla. Nämä etätoimiset, kokopäiväiset työpaikat tuovat etuja ja paljon etuja. Sijainnistasi ja kokemustasostasi riippuen voisit tehdä paljon enemmän. Työskentele kotona perustamalla varainkeräimiä kouluille, kirkoille ja voittoa tavoittelemattomille järjestöille.

Verrattuna globaaliin keskiarvoon, Etelä-Amerikassa on 81% kauempana etäyrityksiä.

Sosiaalisen Median Johtaja

Todennäköisesti useimmat heistä eivät hyödy Facebook-mainontaa. Esimerkiksi Amazon Mechanical Turk maksaa sinulle kevyen tutkimuksen, prosessoida tietoja ja paikantaa kuvia ja videoita verkossa. Ei siksi, että käytettävissä on loputtoman määrän työtuntia - yleensä niin ei ole - vaan joustavuuden takia.

Sitel Group

Tutkittavien yritysten joukossa: Tarvitset Internet-yhteyden ja kiinteän puhelimen. Tutkimus ehdottaa myös yrityksiä, jotka rohkaisevat ja tukevat työstä kotoa -protokollaa, säästävät rahaa pitkällä tähtäimellä - lisäbonus työnantajan puolella.

Asiakkaamme luottavat asiakkaisiinsa Liveops-edustajiin.

Ne vaativat yli 3 vuoden kirjanpitokokemuksen. Testaajan saamiseksi potentiaalisten testaajien on suoritettava ja läpäistävä näytetesti. ACD Direct palkkaa kotona edustajia soittamaan tulevia ja lähteviä puheluita.

Täällä lukemasi tiedot ovat aina objektiivisia. Verkossa on useita sivustoja, jotka etsivät äidinkielenään puhuvia ihmisiä ohjaamaan ESL (englanti toisena kielenä) -opiskelijoita. Tämä työsuunta voi olla ihanteellinen sinulle, jos sinulla on aiempaa kokemusta opettamisesta/ohjaus ja BA-tutkinto tai jokin korkeakoulu. Ne saattavat olla huolissaan siitä, että työntekijä ei työskentele koko vuorossa tai keskittyy täysin käsillä oleviin tehtäviin. Työskentelet itsenäisenä urakoitsijana ja sinulla on joustava työaika. Maksu tapahtuu kerran kuukaudessa Paypalin kautta, tai voit maksaa pankkisiirrolla, jos olet Yhdysvaltojen ulkopuolella. Etätyöpaikkojen suhteen on otettava huomioon useita tyyppejä:

Ja se ei ole puhelinta. Hakijoilla on oltava kokemusta valitsemastaan ​​alalta ja asiaan liittyvä kandidaatin tutkinto. Ansaita rahaa online-kaupankäynnistä: vaihe vaiheelta, se vie vain kaksi tuntia päivässä, ja voit laittaa 2 dollaria jokaisesta tuhannesta kapteenista taskussa. Mitä sinun tarvitsee tietää: Mielipidekyselyistä vastaamiseen ostokäyttäytymistä koskeviin kysymyksiin yritykset kysyvät yleensä käyttäjiltä melko perusteellisia kysymyksiä, jotta he voivat parantaa markkinointitaktiikkaansa.

Bustle Digital Group

Se auttaa, jos pidät myös viinistä. Tämä yritys tarjoaa tietokoneiden perus- ja vianetsintäpalveluita. GMR-transkriptio tarjoaa transkriptio-, käännös-, editointi- ja oikolukupalveluita monilla aloilla. Paljon yrityksiä palkkaa etätyöntekijöitä tämän tyyppiseen työhön. Arvostelu - avoinna Yhdysvalloille. Jos uskot, että tämä mahdollisuus sopii sinulle hyvin, voit aloittaa lähettämällä profiilin sivustoille, kuten AskWonder, FlexJobs tai Upwork.

Voit tarjota aamupäivähoitopalveluita, joiden avulla lapset voivat valmistautua kouluun, pitää heitä silmällä kun vanhemmat lähtevät töihin tai hoitaa vanhemmuuden tehtäviä, kun äiti tai isä hoitaa asioita. Jotta siirtyminen VA: hon olisi helpompaa, sinun tulee harkita sijoittamista laskutus- ja sopimusjärjestelmään. Lisääntyneellä moraalilla on usein myönteinen vaikutus työn laatuun ja tuottavuuteen, mikä hyödyttää yritystä lopputulon muodossa. Johdantokurssi on 7 oppituntia ja täysin ilmainen. Salesforce on teknologiayritys, joka tarjoaa asiakassuhdealustoja ja ratkaisuja, jotka on suunniteltu auttamaan organisaatioita luomaan yhteydet asiakkaisiin. Työpaikat on tutkittu perusteellisesti ja täysin legit. Jos haluat oppia taitoja oman freelance-oikoluvun aloittamiseksi tai nähdä, onko tämä oikea sinulle, katso tämä ILMAINEN johdanto-työpaja. Jokainen, joka nauttii hauskista, ystävistä, joustavuudesta, muotista ja hyvistä … etsitkö sivukausua, kokopäiväistä mahdollisuutta tai aivan uutta uraa!

  • Auttaa opiskelijoita työtaitoilla, joiden avulla he voivat menestyä työnhaussaan, mukaan lukien jatkaminen ja kirjeen kirjoittaminen; haastattelemalla; työnhakustrategiat.
  • Selvitä missä kiinnostuksen kohteesi sijaitsevat ja mitkä näistä kotipalveluista (tai yrityksistä) saattavat olla sopivia sinulle.
  • Yksi maan johtavista terveydenhuoltoyrityksistä, CVS Health, hallinnoi yli 9 500 apteekkikauppaa ja täyttää yli miljardi reseptiä vuodessa.
  • Joitakin tapoja, joilla bloggaajat ansaitsevat rahaa, ovat tytäryhtiömainonta, sponsoroidut viestit, Google Adsense ja tuotemyynti.
  • PipelineRX palkkaa kotona työskentelevät kliiniset farmaseutit.
  • Jakaminen on välittämistä!

Kodin Töiden Oikoluku/muokkaaminen

Luokat ovat tyypillisesti töitä omassa tahdissa, maksavat yhdestä kolmesataa dollaria, ja ne voidaan suorittaa vain muutamassa lyhyessä päivässä - melko kohtuullinen kompromissi työlle, joka voi ansaita jopa 70 000 dollaria vuodessa. Vaikka kokemuksesta matkatoimistona on hyötyä, se ei ole välttämätöntä useimpien mahdollisuuksien kannalta (vaikka jotkut sitä vaativatkin). Tai ehkä tarvitset vain syyn päästäksesi ulos talosta. Eri osastoilla on tyypillisesti etäroolit, mukaan lukien tilinhallinta, myynti, markkinointi ja IT.

Concentrix

Helpoin tapa aloittaa tämän työn tekeminen kotityöstä on suorittaa kurssi, joka opettaa sinulle perus- (ja edistyneen) Facebook-mainostrategian. Yhtiö työllistää yli 264 000 ammattilaista ja lähettää usein laillisia työpaikkoja kotoa. Se kuulostaa tarpeeksi yksinkertaiselta, mutta tämä työ vaatii tietyn taitotason. Henkilökohtaiset kokit ansaitsevat välillä 35–50 dollaria tunnissa. Se vaatii myös paljon tutkimusta. 50 tunnissa 10 Gt vapaata kiintolevytilaa.

Tarvitset nopean internetin ja hiljaisen työtilan. Pyrimme pitämään tämän luettelon mahdollisimman tarkkona, mutta olemme vain ihmisiä. Meillä on kolme lasta kolmesta eri koulusta, kolmella eri aikataululla, joten mobiiliyrityksellä on avain menestykseen! Vahva lähtevä persoonallisuus, erinomaiset viestintätaidot ja hieno työetiikka. Yahoo, IBM ja Best Buy olivat vaikeuksissa, kun he toivat työntekijät takaisin toimistoon, ja heidän johtajansa totesivat, että tarvitaan enemmän yhteistyötä ja yhteyksiä. Joitakin työpaikkoja on vaikea löytää, joten käytä sanoja ”kotityöntekijä” työnhaussa ja harkitse ilmoittautumista sähköposti-ilmoituksiin, jotta tiedät, milloin ne ovat saatavilla.

- Puoliaikainen etätyö väestölle, jolla on etätyöyhteensopivia työpaikkoja ja haluaa työskennellä kotoa, pelastaa yli 1 600 henkeä, estää lähes 99 000 loukkaantumista ja säästää yli 12 miljardia dollaria vuodessa välittömiin ja epäsuoriin kustannuksiin liikenneonnettomuuksien kanssa.