Kuinka Löytää Oikeita Töitä Kotona

Tämän sanomalla on varmasti muutama temppu saadaksesi jalkasi ovelle. Voit olla yhteydessä häneen Twitterissä, Facebookissa, LinkedInissä ja Instagramissa. Kuinka aloittaa päiväkaupankäynti 2019 aloittelijoille, sääntelymuutokset ovat vireillä, ja sektorin kypsyessä näitä tuotteita tarjoavat nyt suuret vakiintuneet tuotemerkit. Oletko valmis ansaitsemaan rahaa maksetuista tutkimuksista? Estääkö koko päivän toimistossa istuvuus ajatusta siirtyäksesi omaksi pomoosi?

Tekemäsi oikolukujen tyypistä ja asiakkaiden määrästä riippuen voit helposti tehdä yli 2019 dollaria kuukausikorjauksia. BLS: n palkatiedot perustuvat vanhaan liiketoimintamalliin, Ogg sanoo. Portaikko/katkaisu: Palasin loppuun noin kuuden kuukauden välein ja päädyin puhaltamaan paljon säästöjäni binien ostamiseen. Rahan ansaitseminen Podcasting ei ole välttämättä helppoa. No, nyt voit saada palkan siitä!

Vuokraaja on vakiintunut yritys.

Mutta jos olet vasta aloittamassa ja haluat vakaampia tuloja, voit tutustua Android Jobs- tai Core Intuition -sovelluksiin (iOs/Mac) mobiilisovellusten kehittämistöihin tuntihintaan tai projektiperusteiseen maksuun. Niiden avulla yksityishenkilöt ja yritykset voivat lähettää hankkeita, ja freelancerit voivat tehdä tarjouksia. Silti, jos voit hankkia tavaroita, joita kukaan muu ei ole, voit tehdä hienoja tuloja jälleenmyymällä tuotteita eBayssa. Osakevaihto aloittelijoille, tarkoitan, kuka ei halua, että heidän luodinkestävä kahvi toimitetaan 13 minuutissa? Jos kodissasi on ylimääräinen huone, voit harkita tilan vuokraamista tai jopa sijoittaa erilliseen kiinteistöön, jonka voit markkinoida vuokralaisille. Ammattikääntäjät ovat ihmisiä, jotka osaavat erinomaisesti ainakin kahta kieltä, jotka he hallitsevat. Koneiden nousu, voit aloittaa. Tietyn tiedon syöttämisen tyypistä riippuen voidaan tarvita tarkempia taitoja.

Mutta se voi olla tuottoisaa. Kuinka selvität sen? Tämä voi sisältää esimerkiksi nimesi, osoitteesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi, sukupuolen ja syntymäajan. Kokeile ruuan luomista pienemmällä sivustolla, kuten Foodzie, tai opi, kuinka saat elintarviketuotteesi markkinoille.

Heidän ajatuksensa työskennellä kotoa käsittää pysyvän kytkettynä työtovereihin käytännössä ja tekemällä sen kotitoimiston (tai sohvan) vapaa-ajalta. Tutustu Sarah Li-Cainin Freelance Writing Kickstartiin saadaksesi lisätietoja siitä, miten ansaita rahaa freelance-kirjoittajana. Jos haluat viedä askeleen askeleen pidemmälle, voit sijoittaa myös digitaalisiin vakuutuksiin. Paras osa tätä työtä kotitöistä on, että Facebook-mainosten taiteen ja taitojen oppiminen ei ole mahdotonta - kuka tahansa voi valita sen ja varmistaa ensimmäisen asiakkaansa kuukauden sisällä. 7 tapaa hankkia ylimääräinen 1000 dollaria kuukaudessa, he eivät ole liian tiukkoja hyväksymisensä suhteen, kunhan olet riittävän taitava. Vuokranantajana olet vastuussa kiinteistön ylläpidosta ja kaikista vuokralaisillesi ilmenevistä asioista, mutta sinulla on yleensä joustavuutta yrityksessäsi ja kotisi. Jos olet aloittamassa markkinoilla nyt, voit käyttää samoja verkkosivustoja, jotka ilmoitamme kirjoittajille! Sijoittamissovellukset, kuten tammenterho, pyöristävät jokaisen tekemäsi oston ja sijoittavat eron, ja voit valita salkun, joka vastaa riskinottokykyäsi.

Koska julkaisemisen periaate on nolla ja suunnittelukustannukset ovat alhaiset, tämä on toinen tapa, jolla kirjoittamasi hyötyvät suoraan pankkitilillesi.

Kotoa Pidettävää Laillista Työtä On Kaikkialla, Mutta Ole Varovainen

Sen avulla voit keskittyä aiheeseen, josta nautit eniten, ja kiertää omaa aikatauluasi. Onko sinulla erinomaisia ​​viestintätaitoja? Tulla tunnetuksi kiinnostavaksi henkilöksi YouTubessa on vaikea työ, ja ansaita näkymiä ja tilaajia on kilpailukykyinen, koska yhä useammat ihmiset saavat dollarin allekirjoittaman silmämunan nähdessään mitä suuret YouTube-käyttäjät tekevät. Tämä liiketoiminta on subjektiivista, ja vaikka yksi henkilö voi rakastaa kirjoitustasi, toinen ei.

  • Jokaisesta todellisesta kotitöistä on kymmeniä huijauksia.
  • Se vie paljon työtä ja omistautumista, mutta se on mahdollista.

Käsintehty Myyjä

Myönnän kuitenkin, että työmatkalla jättämisen ilo hukkaan minua, kun työskentelin kotoa. Olitpa ihmeellinen sankapuoli tai erikoistoimittaja, on paljon mahdollisuuksia työskennellä oman sohvasi mukavuudesta ja oman näppäimistön äänestä. En myöskään ansainnut paljon rahaa ensimmäisenä vuoteni, olen noin 15 kuukautta ja näen vihdoin mukavat tulot. 8 syytä työskennellä kotona on parempi kuin toimistotyö, tarjotut palvelut voivat sisältää kaiken sähköpostin hallinnasta, sisällön luomisesta, kirjanpidosta, graafisesta suunnittelusta, sosiaalisesta mediasta ja muusta! Bloggaajat voivat ansaita rahaa useilla eri tavoilla, mukaan lukien, mutta näihin rajoittumatta: Tai voit tarjota tarkempaa palvelua, kuten kodin lavastus, jossa järjestelet huonekaluja ja muita koriste-elementtejä asiakkaille, jotka haluavat myydä tai vuokrata kotiaan.

Onko ompelu intohimoasi?

Varainkeruun

Parempi työ- ja yksityiselämän tasapaino. Ota kuvaus- ja editointitaitosi ja auta pieniä yrityksiä luomaan markkinointimainoksia, lyhytelokuvia ja dokumentteja. (Jos työskentelet toimeksiannon perusteella, työtuntien asettaminen voi olla hienoa, mutta seuraa, kuinka paljon ansaitset lopulta nähdäksesi, onko se todella sinun aikasi arvoinen (sadan dollarin ansaitseminen on hienoa, mutta et jos sen tekeminen kesti kaksikymmentä tuntia) ).

Mahdollisuudet kulkevat moniin suuntiin: Monet yritykset ulkoistavat asiakaspalvelunsa nyt kotona toimiville edustajille, joten potentiaalisista asiakkaista ei saisi olla pulaa - loppujen lopuksi jokaisella palvelu- tai tuotepohjaisella organisaatiolla on todennäköisesti jonkinlainen asiakastukitarve. Voit ansaita jopa 65 000 dollaria vuodessa tällä uralla ja tarjolla on paljon mahdollisuuksia työskennellä kotoa. Koska virtuaaliassistenttien palkat työskentelevät monilla eri aloilla, niiden palkat ovat suuret - noin 25 000–75 000 dollaria vuodessa, sanoo Christine Durst, joka perusti kansainvälisen virtuaaliassisten yhdistyksen ja ylläpitää RatRaceRebellionia. Etikettivalmentajia palkkaavat yksityishenkilöt, vanhemmat, yritykset ja kaikki heidän välillään. Ympäristöinsinöörit ovat tyypillisesti vastuussa pilaantumisen vähentämistä ja ehkäisemistä koskevien lähestymistapojen suunnittelusta ja arvioinnista laitteista prosesseihin, ja kun he eivät ole tutkimuksen kentällä, he voivat joskus työskennellä kotitoimistossa. Ajattele sitä, jokainen verkkosivusto tarvitsee jonkun kirjoittamaan sisältöä. Tästä syystä on vaikea löytää luotettavaa tietoa siitä, ovatko ihmiset kotonaan tuottavampia.

Lentoyhtiön mielestä tämä politiikka on parantanut työvoiman laatua. Se on todella mukava keikka, varsinkin kun se on kotona tehtyä työtä. Hyvät arvostelut ovat pitkä matka varaamalla talosi tulevaisuutta varten. 27 Esitteiden jakaminen Esitteiden toimittaminen ihmisten taloihin voi olla kannattava ja terveellinen tapa viettää muutama varaosa tuntia viikossa.

Transkriptio tai transkriptio kuuntelee äänitallenteita, jotka voivat olla haastatteluista, yliopisto-luennoista tai oikeudenkäynneistä, ja kirjoittaa ne asiakirjaksi.

Hiusmuotoilija

Jos haluat tehdä nopeaa vastinetta, tämä ei ole sinun tehtäväsi - se olisi parempi sivuyrityksenä, ainakin aluksi. Kuinka ansaita rahaa kotona, brändit ja yritykset tarvitsevat ihmisiä näiden tilien ylläpitämiseen. Ennustetaan, että vuoteen 2020 mennessä bloggaajia on yli 31 miljoonaa. Sitten voit käyttää luovia kykyjäsi ansaitaksesi elantonsa kotoa. Toiseksi, mitä enemmän tutkimusta teet, sitä paremmin pystyt tunnistamaan kohteet, jotka myyvät hyvin, ja määrittelemään miten voittoa.

Kaikki ei ole vain Google-haun päässä. Ainoa varoitus on, että sinun on pysyttävä kilpailukykyisenä vastaavien lyhytaikaisten vuokra-alueiden kanssa omalla alueellasi. Suunnittele, mihin työskentelet etukäteen. Joten, siellä on se 99 kotona työskentelevää ura-ajatusta naisille! Copywritereillä on yleensä tutkinto mainonnassa, markkinoinnissa, englannissa tai viestinnässä, mutta erinomainen kirjoittaja voi tehdä hienoa työtä copywriting. Etätyön todettiin todella vaikuttavan myönteisesti työntekijän ja esimiehen suhteisiin, ja työtyytyväisyyden ja vaihtosuunnitelman välinen suhde johtui osittain esimiessuhteen laadusta. Katso tämä opas, jos haluat jotain harjoittaa.

Yksi parhaimmista tavoista luoda uutta liiketoimintaa on lehdistön kautta. Siskoni osti äskettäin Canon EOS Rebel T6i -korin, ja hän ottaa upeita kuvia (hänellä ei ole kirjallisesti EI kokemusta KAIKKISTA), hän osti myös Canon EF 50mm f/1. Steve at My Wife Quit Her Job on asiantuntija fyysisten tuotteiden myynnissä verkossa.

Etätoimistokeskukset

Tuotteiden osalta voit myydä tekemiäsi tuotteita tai ostaa tukku- tai käytettyjä tavaroita jälleenmyyntiä varten. Ystävämme Kaylan uusi kurssi nimeltään “€10K VA” opettaa sinulle tarkat vaiheet, jotka hän on käyttänyt tehdäkseen jatkuvan 10 000 dollarin kuukaudessa. Työntekijät ovat yleensä tyytyväisiä kasvokkain tapahtuvaan vuorovaikutukseen, puhelinkeskusteluihin ja henkilökohtaisiin osastokokouksiin viestinnän vastaanottamiseksi, mutta sähköposti ja Internet eivät lisää heidän tyytyväisyyttään viestintään. Vaikka sinun ei tarvitse olla tutkintoa tullaksesi kouluttajaksi, sinun on todistettava. Kun kyse on etätyöstä, näyttää siltä, ​​että ihmiset jakaantuvat kahteen ideologiseen leiriin. Äänitys maksaa äänitunnin.

Mukauta osasto kyltteillä ilmoittaaksesi asiakkaillesi. Auta paria kaikessa, mukaan lukien paikat, kukat, mekot, ruoka, viihde valokuvaajille, teemat ja häämatkan suunnittelu. Aseta kannettava tietokone lukkiutumaan automaattisesti, jos sitä ei käytetä vähintään 5 minuutiksi. Oletko mukana vihreän liikkeen ja budjetin sisustamisessa? Hän arvioi, että yritys säästää keskimäärin noin 2019 dollaria kutakin kotona työskentelevää työntekijää kohti.

Tarvitset mikrofonin, jonkin ohjelmiston tallennusta ja muokkaamista varten sekä alustan podcastisi isännöimiseksi.

Jos niin, niin sinulla voi olla mitä tarvitaan kotona toimivaksi henkilökohtaiseksi valmentajaksi. Saat paljon puheluita, ja sinulla on oltava mahdollisuus käsitellä niitä kaikkia sujuvasti. Tässä luettelossa olevat 13 yritystä palkkaavat roolit kopioinnista ohjelmistosuunnitteluun urheiluhenkilöstön rekrytointiin. Videopelien ääniraidat ovat tässä erinomaiset. Yli 684 000 liittovaltion työntekijää katsottiin oikeutetuksi etätyöhön, mikä vastaa noin 32 prosenttia kaikista liittovaltion työntekijöistä. Tässä on lyhyt vastaus: Annoin 400 dollaria yhdessä päivässä vain mainosten perusteella, ja ansaitsen myös paljon rahaa tytäryhtiömyynnissä.

Tämä on nopea ja helppo tapa ansaita rahaa verkossa.

Editointi Ja Oikoluku

Tietotuotteita on monenlaisia. Siksi sinulla on oltava siisti, ammattimainen kotitoimisto, joka toivottaa vieraat tervetulleiksi. Tämä aviomies- ja vaimojoukkue ansaitsi viime vuonna yli 130 000 dollaria kääntämällä esineitä eBayssa! Onko ketään, joka ei voi tai ei pitäisi työskennellä kotona? Jos luet tätä tietokoneella, sinulla on mitä tarvitset freelance-kirjoittajaksi - ainakin laitteiden suhteen.

Tervetuloa, Olet Kirjoittamassa Ensimmäistä Kommenttia!

Keskustelemme muutamista kukoistavista kotiyritystoimintamahdollisuuksista ja kuinka pääset alkuun. Mitä valitset, sinulla on todennäköisesti joitain kysymyksiä, kuten: Lisää ylimääräisiä tuloja sivustoosi lisäämällä mainoksia Google Adsensen tai Median kautta. Virtuaaliassistentit hoitavat asiakkaiden sähköposti- ja vastaajatilejä muiden digitaalisten tehtävien suorittamisen lisäksi. Kotoa työskenteleminen on mahtavaa.

Lisäksi ajanhallinnan hallitseminen on välttämätöntä, koska ansaitset enemmän rahaa enemmän kirjoittaessasi. Kotona työskentelevän asiakaspalvelun roolia on runsaasti. Ebay on melko tungosta markkinoita, mutta se on silti yksi suosituimmista kotiyrityksistä. Helpoin suunnitelma. Videokeskustelujen, neuvottelupuheluiden, VPN-verkkojen ja langattoman Internetin avulla voimme pysyä yhteydessä jatkuvasti ikään kuin olisimme istumassa toimistossa eikä kotona. Oppimisprosessissa huomasin, että on olemassa paljon ihmisiä, jotka käyttävät kynttilänvalmistusta kotonaan. Tietojen syöttäminen on yleinen huijaus ihmisille, jotka etsivät kotona työskentelymahdollisuuksia, jotka eivät vaadi koulutusta. ”Siellä opit rahaa ansaitsemisen hyviä puolia blogistasi.

Olen nähnyt etätyöntekijöitä, jotka olivat yhtä omistautuneita yrityksilleen kuin paikalliset työntekijät. Ja ennustettavasti kotona työskentelevät ilmoittivat paljon paremmasta tyytyväisyydestä. Haluan parasta automaattisen teknisen analyysin ohjelmistoa. mikä ohjelmisto on erittäin tarkka ja antaa minulle ostaa ja myydä signaaleja markkinoiden ylä- ja alaosissa? Alla on joukko kotiperusteisia liikeideoita, joita voit tutustua nähdäksesi, toimisiko jokin niistä sinulle. Tämän luettelon tulisi toimia inspiraationa osoittaaksesi erilaisia ​​etäystävällisiä sijainteja siellä ja auttamaan sinua motivoitumaan luomaan oma kaapin poistosuunnitelma tänä vuonna. Jos sinulla on kokemusta Internet-markkinoinnista ja todistettu kokemus onnistuneesta tekstisuunnittelusta, tämä urapolku olisi täydellinen sinulle.

Oletetaan, että asema on huijaus, ellei ole pakottavia todisteita päinvastaisesta.

Kotoa Työskentelyn Edut Ja Haitat

Onko tämä sinun tapauksesi? Henkilökohtainen imago-konsultti auttaa asiakkaita projisoimaan tietyn halutun kuvan. Kun tämä otetaan huomioon, et ehkä pidä yllättävänä, että 80–90% Yhdysvalloista. EHow: n mukaan apurahojen kirjoittajat voivat ansaita missä tahansa 40, 300–67 000 dollaria. Älä myöskään lähetä rahaa kotihakemistoihin tai aloitussarjoihin. Niiden löytäminen verkosta on vähän kuin neulan etsiminen heinäsuovasta. Vaikka jotkut verkko- ja tekniset korkeakoulut tarjoavat verkkosuunnittelun tutkinto-ohjelmia, monet tarvitsemasi taidot voidaan itseopiskella.

Takaan, että yli 80 prosentilla yrittäjistä ja pienyritysten omistajista ei ole aavistustakaan siitä, kuinka tehdä oma kirjanpito, ja heillä ei ole kiinnostusta oppia. Tulevatko ihmiset juoksemaan haistaessasi kuuluisia ruokiasi tai leipomotuotteitasi? Jos haluat viedä askeleen pidemmälle, harkitse tulojen avoimuutta tai julkisia palkkoja. Onneksi kotona työskentelemisen kasvu on tasoittanut tietä kaikelle. Sinun ei tarvitse maksaa lähettääksesi myymäsi tuotteet Decluttrille.

Merkitä

Seuraa näitä vinkkejä menestyvästä autotalli myynnistä: Onko sinulla hoitotyön lisenssiä? ”Jos teet sen, sinulla on oltava joku siellä huolehtimaan lapsistasi. Sinun ei tarvitse edes luopua työskentelystä kotona tehdäksesi ylennyksen; tiiminvetäjät, johtajat ja tilinhoitajat voivat työskennellä kotoa. Tämä on puolivälissä talo kolmansien osapuolien tavaroiden ja käsintehtyjen tavaroiden myynnin välillä. Kirjat on pidettävä hyvässä kunnossa, ja sinun on pystyttävä löytämään ne, kun joku haluaa niitä.

Sivuston optimointi hakukoneille voi tehdä tai rikkoa yrityksen, koska kaikki käyttävät Internetiä löytääkseen melkein kaiken nykyään.

Fiverrin ja 99designsin kaltaiset verkkosivut voivat auttaa sinua tapaamaan potentiaalisia asiakkaita, jotka tarvitsevat palveluitasi. Forex-robotit metatrader 4: lle , forex-robotit pystyvät skannaamaan useita tuotteita mahdollisuuksien mukaan samanaikaisesti ympäri vuorokauden. Voit myös saada luvan tai todistuksen osallistua paikallisiin autohuutokauppoihin ja ostaa autoja. Kuinka (ja missä) sijoittaa kryptovaluuttaan, gox, joka imee satoja miljoonia asiakkaan dollareita. Suurin viimeaikainen esimerkki on 50 Shades of Grey -trilogiaa, mutta monet kirjoittajat hyödyntävät sähköisen julkaisun helppoutta.

Saatamme pyytää myös muita tietoja sinusta, kuten luottokorttitietosi (ostaessasi), kiinnostuksenkohteet, tulot tai koulutustaso. Voit hakea useita yrityksiä, jotka tarjoavat kokopäiväistä kuvatekstityötä, jonka palkka vaihtelee 10 dollarista 75 dollariin/tunti. Sitten on aika päättää, kannattaako hyödyntää olemassa olevia taitojasi vai hypätä jotain tuoretta ja uutta. Tässä tapauksessa voit tutkia joitain käytännöllisiä kotiyritysideoita, joissa palvelet asiakkaitasi henkilökohtaisesti - kuten olla juhlasuunnittelija tai koiranvartija. Mutta se ei voinut olla kauempana totuudesta.

Kun suostut.

Lajittele Prioriteetit

Rakastat treenata ja tunnet ravinnon ja liikunnan hyviä puolia. Ja olen iloinen voidessani sanoa, että monet näistä muutoksista ovat parempaan suuntaan. Yritä sitten myydä perheelle, ystäville ja paikallisille yrityksille. Monet käyttäjät ilmoittavat, että tämä sivusto on kannattavampi kuin Amazon MTurk, mikä tarkoittaa, että se on kannattavampi liikeidea kuin MTurk. Rahoitussuunnittelijat auttavat yksilöitä tärkeissä sijoituspäätöksissä, kuten eläkkeelle siirtymisessä, yliopistoissa, osakeostoissa, suurissa elämätapahtumissa ja muissa. Muut kuin suunnitteluohjelmistojen kustannukset, tällä yrityksellä on hyvin vähän yleiskustannuksia, ja se voidaan tehdä missä tahansa omistetulla tietokoneella.

Jos sinulla on kaikki nämä ominaisuudet, tämä voi olla sinulle kannattava ja kannattava kotiyritysidea.

On olemassa lukemattomia kotiin perustuvia liiketoimintamahdollisuuksia, jotka vain odottavat aloittamista. Hyvin harvat videoita tekevät ihmiset nauttivat niiden muokkaamisesta - ja jos tiedät miten, tämä on ihanteellinen työ kotona. Lähes kaikki yritykset ymmärtävät sosiaalisen median läsnäolon ylläpitämisen tärkeyden, mutta kaikilla ei ole varaa saada kokopäiväinen sosiaalisen median johtaja. Kuinka saada se: Emme käsittele pyyntöjä, joissa emme voi varmistaa pyynnön esittäjän henkilöllisyyttä. Jatkamalla lääketieteellisiä aiheitamme, lääketieteellinen transkriptio on erikoistuneempi versio tavallisista transkriptio-tehtävistäsi ja sen mukana tulee korkeammat palkat. Kuka tahansa voi tarjota oppitunteja (ja asettaa oman hinnan) ja kuka tahansa voi ottaa oppitunteja. Kuinka ansaita rahaa, kaikki nämä sivustot tarvitsevat kuvia. Saatat myös olla mahdollisuus myydä heidät, kun he ovat ostaneet esittelytarjouksesi.

Joten siellä se on!

Edellisen idean rakentamisen jälkeen, entä jos tarjoisit palvelua, jossa tulit asiakkaan taloon ja vaihdat öljyä kadulla? Jos kotona työskentely kuulostaa siltä, ​​että se sopisi hyvin persoonallisuudellesi, liity Monsteriin tänään, niin saat käytännön oivalluksia ja henkilökohtaisia ​​työilmoituksia yrityksille, jotka palkkaavat etätyöntekijöitä sähköpostitse suoraan postilaatikkoosi. Haluatko oppia olemaan kaiken kaupan VA? Ei uuvuttavia pakollisia kokouksia, joita edes kuppi voimakkainta mustaa kahvia ei voi korjata. Kuinka maksetut verkkokyselyt toimivat: Vaikka ne eivät aina ole eniten maksevia, online-kirjoitustyöt löytyvät myös useilta työtauluilta. Valitse tietty markkinarako ja keittiö, jossa tunnet olosi mukavaksi, jotta yritykselläsi voi olla kohdemarkkinat.