10 Online-työtä Opiskelijoille, Joista Voi Tulla Uraa Tai Yritystä Kotona

90/ääni minuutti. Tehokas kuuntelu- ja analyyttitaito sekä kyky tehdä yhteenveto tiedoista ja tarjota ratkaisuja. 8 muuta kuin puhelinta, kotona työskentelevää työpaikkaa palkkaaminen nyt! Jakaminen on välittämistä! Tämä yritys tarjoaa maksettua koulutusta, tuntipalkkaa sekä etuja, kuten palkallista vapaa-aikaa, 401 kt, henkivakuutusta, lääketieteellistä, hammaslääketieteellistä ja näköä. Sinulla on myös mahdollisuus ansaita mentorointipalkkioita.

Oletko poikkeuksellisen mahtava tietyssä pelissä?

Glassdoor: n mukaan suurin osa online-tutoreista ansaitsee 10–15 dollaria tunnissa, vaikka jotkut kokeneemmat ja pätevämmät tutorit voivat tehdä jopa 20 dollaria tunnissa. Kun aloitin ensimmäisen oppimisen, oppin paljon myyvältä perheeltä. Tuntematon bitcoin miner-virus., vältä julkisia Wi-Fi-verkkoja - näitä verkkoja ei usein suojata, ja ne avaavat laitteen ja tietosi useille uhille. Tämä tilaisuus voi olla ”kotona”, jos teet lemmikin istuessasi talostasi. Sijainnistasi ja kokemustasostasi riippuen voisit tehdä paljon enemmän. Koska asiakkaat ovat yritysten tärkein liikkeellepaneva voima, asiakkaiden ostaminen johtaa korvaamattomiin.

Tässä on muutama ilmainen kurssi, jos uskot, että pidät siitä jotain: Freelance-kirjoittaminen tarjoaa tasaisemman tulon kuin bloggaaminen, ja on helpompaa aloittaa ansaitseminen nopeasti - mikä on hieno tapa lisätä tuloja kasvatessasi omaa blogia. UnitedHealth-ryhmä palkkaa usein kliinisiä koordinaattoreita, terveysvalmentajia, puhelinkeskuksen RN-palveluita, laadun parantamisen sairaanhoitajia, kliinisen vetoomuksen sairaanhoitajia ja arvioitavia sairaanhoitajia. Osakevaihto @ avatrade, nämä osakevälittäjät tarjoavat sinulle kaupankäyntitilin sekä sijoittaa että arvopapereihin. Se on riskialtista, mutta voitto voi olla valtava. Userfeel - Tämä yritys maksaa noin 10 dollaria testiä kohti.

FlexJobsilla on pieni kuukausimaksu - ei prosenttiosuus - ja vastineeksi he tarkistavat kaikki työmahdollisuudet, jotta voit alkaa ansaita rahaa heti.

Verkkomarkkinointi

Katso lisää vaihtoehtoja tarkistamalla parhaat mysteeriostoyritykset. Monet yritykset palkkaavat asiakaspalvelun edustajia auttamaan asiakkaita etätyöskentelyssä. Tämä yritys tarjoaa erittäin laillista työtä kotitehtävistä, jotka liittyvät varausten tekemiseen ja asiakaspalveluun. Voit tehdä 10–15 dollaria tunnissa. Yrityksellä on harvoin avoimia työpaikkoja, mutta voit ilmoittautua ja saada ilmoituksen, kun työ avautuu. Kotona työskentely on ilmaista, mutta se ei tarkoita, että sinun ei tarvitse kuluttaa vähän rahaa. Et yleensä ansaitse kokopäiväistä elää verkkosivustojen testaustöistä, mutta ne ovat erinomainen tapa saada lisää tuloja puolella.

Asemat ovat käytettävissä etätyönä, joko osa-aikaisesti tai freelancereina.

Hallinnollinen Työ Kotona

Tarvitset vain jonkin toisen asteen jälkeisen koulutuksen, sovellettavan kokemuksen ja rakentamasi ja hallinnoimiesi onnistuneiden sivustojen portfolion. Kahden entisen Googlen työntekijän perustama Cambly maksaa englanninkielisille pitämään lyhyitä keskusteluja ESL-opiskelijoiden kanssa ympäri maailmaa. Voit myös pyytää maksua viikossa, koska vähimmäissumman summa on 1 dollari. Tämä ilmainen verkkoseminaari on loistava paikka aloittaa! Jos sinulla on oikeat taidot, harkittavana on paljon vaihtoehtoja, kuten työpaikat, joissa olet yrityksen palkanlaskijana työntekijänä, ja keikat, joissa olet oma pomo ja rivität asiakkaita työskentelemään. Aloita YouTube-kanavasi. Luo ja lataa mielenkiintoisia videoita.

Tämä on yritysten yleinen tehtävä ulkoistaa, mutta reilu varoitus: Toimittaja hukkaa suuren osan siitä, mitä ansaitset. Jos haluat tietää enemmän matkapuhelinyrityksen perustamisesta, tutustu täällä oleviin vinkkeihini. Pörssin rooli, valitettavasti NYSE ei voi enää hyväksyä yksityisiä koulupyhien vierailupyyntöjä. Vaikka Facebook-manageriksi tuleekin mahtavaa, se vie jonkin verran taitoja.

Kyselyjen tekeminen ei tee rikkaiksi. Sivustot, kuten Flippa. He palkkaavat tutoreita, joilla on BA-tutkinto, tai yliopistossa opiskelevia opiskelijoita. Sinua yleensä pyydetään työskentelemään säännöllisesti, mutta voit tehdä sen pyjamissa, jos haluat. Haluatko työskennellä käsilläsi ja auttaa paikallista yhteisöä? Walthamissa, Massachusettsissa sijaitsevalla Lionbridgellä on käytettävissä olevia tehtäviä, jotka ovat osa-aikaisia, freelancereita ja etätyöpaikkoja. Luo sivu tuotteellesi tai tuotemerkillesi, kutsu kaikki yhteyshenkilöt liittymään ja keksiä kilpailuun ilmaisia ​​lahjoja.

  • Tunnen henkilökohtaisesti kymmeniä ihmisiä, jotka tekevät yli kuusi lukua vuodessa blogistaan, mukaan lukien oma perheeni.
  • Business Intelligence -analyytikot kääntävät monimutkaiset tiedot toimiviksi tiedoiksi yrityksilleen - informaatioksi, joka voi auttaa organisaatioita päättämään, hoitaako tuomioistuin tietyn tyyppisen asiakkaan (vai hylkääkö hän) vai antaako he tietoja, joita he tarvitsevat sisäisen toiminnan tehostamiseksi.
  • Sinun pitäisi pystyä seuraamaan kaikkia tietojasi ja verkkosivustosi tietoja.
  • Preply on erinomainen paikka saada palkka opettamalla sitä, mitä rakastat.

Arvioi Verkkosivustot Maksu

Rev palkkaa freelance-transkriptioita, kuvatekstejä ja kääntäjiä. Jinglien luominen on ollut muusikoiden suosittu sivukeikka vuosikymmenien ajan, mutta YouTuben ja verkkomarkkinoinnin tulo on päivittänyt suosionsa ja näyttää olevan kasvava alarako videotuotannossa. 31 fiksuja ja helppoja tapoja ansaita rahaa heti (päivitetty vuodelle 2019). Toinen etu kotona toimivista välittömistä vuokratyöpaikoista on, että ilmoittautumisessa ja aloittamisessa on usein alhaiset esteet.

Blogger

Palkka on 25–60 dollaria per artikkeli. Heillä on usein kausiluonteisia, osa-aikaisia ​​ja kokopäiväisiä tehtäviä, jotka ovat saatavilla osastoilla, kuten myynti, mainonta, tilinhallinta ja muut. sure-fire forex -suojausstrategia, tämä on systemaattinen lähestymistapa. Siksi tekemällä tämä väärin? Siirtojen olla oma pomo.

Monet sosiaalisen median johtajat hallitsevat myös asiakkaiden mainostilejä.

Sekä kooderit että valaisimet toimivat yleensä kotoaan. 40 helppoa tapaa ansaita rahaa nopeasti, rekisteröidy ilmaiseksi, niin sinulle ilmoitetaan, kun alueellasi on mainostajaa, joka haluaa näyttää mainoksia. Jotkut näistä tehtävistä ovat teknisempää, mikä tarkoittaa korkeampaa keskipalkkaa kuin MTurk. Yrityksen transkriptiontekijät ansaitsevat vähintään 20 dollaria äänituntia kohti ja keskimääräiset kuukausitulot ovat 250 dollaria.

Toiseksi, Github-profiilisi voi toimia portfoliona, jonka voit näyttää joka kerta lähestyessäsi potentiaalista asiakasta. Ne näyttävät vain etäkeikat ja online-työt, joten niitä ei tarvitse suodattaa alas. Upeita tapoja ansaita rahaa kotoa vuonna 2019, mutta he eivät tee sitä. Kuinka kaksinkertaistin rahani facebook-mainoksilla, olen luonut oman niche-sivuston koulutuskurssin nimeltä Niche Pursuits Insider. Onko sinulla hoitotutkintoa? Tarvitset hyvät asiakaspalvelutaitot, kiinteän verkon puhelimen ja nopean internetyhteyden tietokoneen.

Yritysomistukset

Näin löydät asiakkaita. 18 parasta työtä kotona, tämä sopii kaikille ihmisille, joilla on todellinen tarve löytää laillisia online-töitä kotoa saadakseen lisätuloja joka kuukausi. Apple on yksi suurimmista tekniikan merkeistä maailmassa, ja se tarjoaa erilaisia ​​kotitehtäviä. Jos niin, voit ansaita rahaa työskentelemällä kotona kääntäjänä. Scribien kaltaiset paikat maksavat ammattitaitoisille työntekijöille äänitiedostojen transkription tekstiasiakirjoiksi. Kuulostaa helppolta, mutta sekaisin sanat ja lääkärit, jotka syövät, juovat, pureskelevat kumia tai puhuvat muille ihmisille muistiinpanoja sanoessaan, voivat muuttaa suoran tehtävän haasteeksi. Kuinka sijoittaa bitcoiniin: täydellinen aloittelijan opas 2019, mGT on kuitenkin vauhdittanut kaivostoimintaansa uudelleen Bitcoin-rallin jälkeen. Esimerkiksi vuoden 2019 parhaat Studypool-tutorit ansaitsivat yli 269 000 dollaria yhdessä vuodessa. Ohjaajia palkataan puhelin- ja videotulkkaukseen ja kääntämiseen. Freelance-kirjoittaminen on täysin muuttanut elämäämme.

Class100

Palkka ja ehdot vaihtelevat asiakkaan ja toimeksiannon mukaan. Jos heillä on hyvää musiikkia ja voit luoda houkuttelevia videoita heidän kappaleidensa ympärille, voit ansaita tasaista tuloa. Paras tapa löytää asiakkaita on aloittaa henkilökohtaisesta verkostasi. Jos tiedät joitain perusteita web-suunnittelun taustalla, voit alkaa tarjota näitä palveluja pienyrityksille. Jos sinulla on laadukkaita valokuvia, voit luoda online-portfolion ja lähettää työt sosiaaliseen mediaan ja myydä niitä.