Kuinka Ansaita Rahaa Musiikilla?

Siitä lähtien Taylor on tukenut itsenäistä uransa osittain Patreonin kautta. 36 ainutlaatuista tapaa ansaita rahaa kotona (pÄivitetty), jos heität videoita miksaukseen, vie vielä enemmän aikaa. Middleton kertoo olevansa "onnekas olemaan sivuston suosituimpien taiteilijoiden joukossa", ja lisää, että hänen musiikkiaan on käytetty monissa paikoissa, "mutta ehdottomasti paljon YouTubessa ja Vimeossa". Jyrkkää laskua on osaltaan edistänyt musiikkioperaatio, mutta se ei kerro koko tarinaa. Kuka haluaa olla miljoonia itv: ssä, neljäs osa meistä käyttää mahdollisuuksiamme raaputusarvoilla. PRO-ohjelmat seuraavat musiikkisi toistamisen jälkeen ja auttavat sinua sitten maksamaan työn käytöstäsi. Jos sinulla on oma levy-yhtiö, niin ansaitset rahaa myymällä tarpeeksi levyjä kattamaan kustannuksesi ja tuottaa voittoa. Mitä enemmän kuuntelet, sitä enemmän pisteitä ansaitset. Heillä on yli 5000 asemaa, joten voit varmasti löytää jotain pidät.

Verkossa käyvistä markkinoista on Amazonin kaltaisia ​​sivustoja, joita voit käyttää myös nykyään.

Voit sitten lisätä piilotettuja lomakekenttiä opt-in-lomakkeisiisi. Jokaisesta sähköpostimarkkinointiin käytetystä dollarista tuotto on keskimäärin 2 dollaria. Tehokkain tapa käyttää Patreonia on mainostaa sitä YouTube-kanavallasi. Teoriassa fanit voivat maksaa niin vähän kuin 0 dollaria. Jos sinulla on korvasi tasapainottaa miksausta ja tehdä siitä paras versio, josta se voi olla, hyödynnä sitä ja tarjoa näitä palveluja edullisempaan hintaan, riippuen tietysti kappaleiden määrästä, asiantuntemuksesi tasosta, studiolaitteista ja muut tekijät, jotka haluat ottaa huomioon. Kun laskeudut heidän kotisivulleen, huomaat, että niiden yläosassa on joitain erilaisia ​​luokkia, mukaan lukien yksi nimeltään “arvostelut”.

Uutta tämän päivän riippumattomille jakelijoille on, että jokainen alkuperäistä musiikkia tuottava taiteilija voi saada sen millä tahansa alustalla ja saada siitä palkan!

Myy Näytepakkauksia

Tämä foorumi antaa tilaajille pääsyn miljoonille kappaleille ja muulle sisällölle ympäri maailmaa. Pääryhmissä on luotava alikansio tyyppiä olevista elementeistä. Entä jos sanoisin, että sinun ei tarvitse kilpailla ilmaisen musiikin kanssa? Nämä mallit ovat: Sinun on syötettävä CAPTCHA muutaman minuutin välein vain todistaaksesi, että kuulet edelleen. Musiikkimyynti ei ole riippumattomien taiteilijoiden ongelma, se on hämärtyminen.

YouTube-kanavan kasvattamiseen sisältyy enemmän kuin tarpeeksi sisältöä, joten annan sinun taistella itsesi puolesta tällä kanavalla.

Maria Z: “Tarjoa yksinoikeudellisia videoneuvotteluja”

Nyt kun sinulla on ylimääräistä kassavirtaa, parasta mitä sinun pitäisi tehdä, on sijoittaa uudestaan ​​projektiisi. Sen jälkeen saat todennäköisesti enemmän keikkoja ja ansaitset enemmän rahaa! Tämä järjestelmä on erityisen tehokas acapella-ryhmille ja kansitaiteilijoille. Etätyö: kuinka monta päivää kotona työskentelyä sinun pitäisi pyytää? Arviointiprosessi auttaa sinua varautumaan viisaasti vastaamaan etätyöpyyntöihin. Se on varmasti enemmän minulle hyväksi kuin se, joka istuu kiintolevylläni. Vaikka suoratoistosta saama summa ei ole paljon, se voi kasvattaa rahaa pitkällä aikavälillä. Pitbullilla on oma risteily. Jos sinulla on vakiintunut taiteilijaprojekti, voit myydä näytepakkauksia suoraan kuluttajalle sellfy-sivustojen kautta.

Aluksi Royalty Exchange -palvelussa on helposti ymmärrettävä yleiskatsaus musiikin rojalttien toimivuuteen.

YouTube-tunnukset

Olxin ja Nopeamman kaltaiset verkkosivut tarjoavat helpon tilaisuuden puhdistaa kaappisi. Silti on Choonin kaltaisia ​​alustoja, jotka alkavat saada jonkin verran pitoa. Nämä ovat tuloja, joita ansaitset aina, kun musiikkiasi toistetaan joillakin online-radiopalveluilla, verkko-lähettäjillä ja musiikin jakeluyrityksillä. Kuinka ansaita rahaa verkossa: 101 tapaa ansaita enemmän rahaa vuonna 2019. Saat kutsut kyselyihin tai kohderyhmiin sähköpostitse, mutta heitä saattaa olla aluksi vähän. Tämä on loistava tapa ansaita rahaa kuuntelemalla nousevien indie-taiteilijoiden musiikkia. Tavaroiden myynti on toinen suuri osa taiteilijan tulolähdettä. Joten aloita rojalttien kerääminen tuhansien muiden taiteilijoiden ja levy-yhtiöiden kanssa, jotka käyttävät SongCastia joka päivä!

Katso mihin olemme menossa?

”Pyrin kirjoittamaan 60 kappaletta vuodessa. Vahinko bitcoin etf voi tehdä yksittäisille salkkuille, tällaisten muiden verkkosivustojen ylläpitäjät voivat kerätä tietoja sinusta, mukaan lukien evästeet tai muut tekniikat. Kyllä, jotkut sivustot todella maksavat sinulle käteisellä suosikkikappaleidesi kuuntelemisesta Internet-radiosta, lyhyiden musiikkinäytteiden testaamisesta tai uuden musiikin arvostamisesta. Tämä vaihe sisältää joitain graafisia malleja tappaa ja voit joko tehdä omia malleja tai palkata jonkun tekemään työn puolestasi.

Käynnistä Kanava

Koska joka päivä sinulla on mahdollisuus laittaa parhaimmat kappaleet, parhaat valokuvat ja paras tuote siellä, jotta ihmiset voivat tehdä valinnan. Sinun täytyy vain osata havaita ne. Genrejä on erilaisia, mukaan lukien räppi ja hip hop. Fanit voivat tilata kappaleitasi Pandora Premium -palvelusta, jossa he nauttivat räätälöityä musiikkia 9 dollaria. Kuinka käydä kauppaa bitcoinilla, mutta kuten monet näistä virheistä osoittavat, päiväkaupan menestys ei välttämättä tarkoita uuden potentiaalisen kaupan löytämistä sekunnissa:. Tunnista paikalliset tuotemerkit, jotka sopivat tyyliisi, imagoosi ja elämäntyyliisi.

Sisältö

Varainhankinta tai joukkorahoitus on ollut tekniikan loistavaa käyttöä. Riskinarviointi, oTC-spot- ja termiinisopimuksia valuutoissa ei käytetä pörssissä; pikemminkin pankit ja FCM: t toimivat yleensä päämiehinä näillä markkinoilla. Se on vain ajan kysymys imo. Forex-demo-tili, voittoilla ja tappioilla ei ole sentimentaalista arvoa, ja elinkeinonharjoittajalla ei ole väliä onko hän voittaa vai menettää rahaa demokaupan tilin kautta. Voitko kuvailla ihanteellisen fani? Ensimmäinen on myydä lyöntiäsi vakiintuneilla verkkosivustoilla lyödäksesi myyntiä. ”Tässä on esimerkki potkuista: Voit hyödyntää sitä ansaitaksesi ylimääräistä rahaa kuuntelemalla musiikkia ja löytää uusia mielenkiintoisia taiteilijoita.

Laita mainos Craigslistille tai Gumtreelle tai muulle vastaavalle sivustolle ja odota vastausta.

Asiakkaiden Arvostelut

”Sen sijaan on olemassa useita tulolähteitä, jotka voivat kasvattaa suuremman summan ajan myötä. Kun saat jalkasi ovelle, voit olla ala, jota he kutsuvat täyttämään pitkäaikaisen musiikinopetusaseman. Yksi helpoimmista tavoista ansaita rahaa verkossa kuunnellessasi musiikkia on tarkistaa se. Säästä se ja käytä sitä viisaasti kasvattaaksesi projektiasi entistä enemmän. Ja kannattavaa. Pidä taiteilijarahasto, jota kosketat vain, kun sinun on. Mutta se voi täydentää suuresti opetusohjelmaasi. Ansaitse, pysy musiikillisena ja mikä tärkeintä, pysy iloisena!

En sekoittanut kappaleita.
Maksut istunnoista voidaan suorittaa ennen istuntoja tai niiden jälkeen luotettavien sivustojen, kuten PayPalin, kautta.

Petos Musiikkiteollisuudessa - Kuinka Suuri Ongelma Tämä On?

Niin monet meistä taiteilijat pyrkivät täydellisyyteen. Allekirjoittamisella etikettiin ja tullakseen kiertäväksi taiteilijaksi on omat ainutlaatuiset haasteensa, jotka vaihtelevat suuresti riippuen siitä, minkä tyyppinen taiteilija olet. Spotware mukautettu kehitys, tuotteet Mitä teemme ... Tarjoamme seuraavia Road Air & Sea -palveluita. Kun olet lukenut tämän perusteellisen oppaan ja pohtinut kykyjäsi, toivottavasti sinulla on selkeä käsitys siitä, mitä sinun on tehtävä saadaksesi vähän lähemmäksi musiikin tekemistä kokopäiväiseksi työksi!

Sinun on vietettävä kuukausia tai jopa vuosia musiikin kuunteluun.

Valitettavasti kaikkea musiikkia ei hyväksytä, joten et voi tehdä paljon, jos sinut hylätään sen sijaan, että yrität uudelleen toisella julkaisulla. Kuinka teet tuon? On tärkeää, että kykysi määritetään. Pelaajien otsikko tai 8 tehokasta tapaa ansaita rahaa pelaamiseen. Tämän vaihtoehdon avulla voit myös luoda oman verkkokaupan omalle verkkosivustollesi, koska sinulla on vähemmän kilpailua käsitellä, jos ihmiset voivat tulla suoraan sivustoosi etsimään musiikkia, yleensä google-haun kautta. Nyt on aika harkita tapoja maksimoida YouTube-kanavallesi tuottama liikenne, jotta jokainen vierailija osallistuisi osaltaan myyntiin:

6 Vaihetta Kotivaiheen Yrityksen Perustamiseen

Voit käynnistää verkkosivuston, markkinoida YouTuben, Twitterin ja Facebookin kautta, perustaa verkkokaupan ja jopa levittää musiikkia kaikille tärkeimmille musiikkikauppiaille alle 100 dollarilla. Tapaa heidät kasvotusten. Tuottajat etsivät aina uusia korkealaatuisia näytteitä äänensa kehittämiseksi. Toinen neuvo on, että et tiedä, toimiiko jokainen polku sinulle, ennen kuin yrität. Tiedät jo, että sinulla on lahjakkuutta, mutta työskentely muiden muusikoiden kanssa voi edelleen hioa taitojasi ja auttaa luomaan sinulle hyödyllisen verkon.