14 Todistettua Tapaa Ansaita Rahaa Verkossa (kokeiltu Ja Testattu)

Se on houkuttelevampi potentiaalisille ostajille, jos aloitat huutokaupatarjouksen tarjoamisen halvemmalla. Yksi parhaimmista työkaluista liikenteen seuraamiseen ja analysointiin on Google Analytics. ClickFunnels tarjoaa uusille asiakkaille 14 päivän ilmaisen kokeiluversion käyttää erittäin helppokäyttöistä aloitussivun/myyntisuppilon suunnittelualustaa. 14 päivää projektin valmistumisesta tai seitsemän päivää arvostetuimmille myyjille. Jos olet kiinnostunut tietystä aiheesta TAI haluat lisätietoja aiheesta, aloita blogi siitä. Tässä on joitain mahdollisia osa-aikaisia ​​töitä teini-ikäisille: Markkinoi sitten hienovaraisesti sivustoltasi tuotteita, jotka ovat osasi sinun nichesi ja kiinnostavat yleisöäsi. Voit lukea Niclanan viestin siitä, kuinka tulla englannin verkko-opettajaksi täällä.

Kuten koulutyöt, myös luokan ulkopuoliset aktiviteetit, suhteet ja talotyöt! Löydä vain naapurustostasi ihmisiä, jotka tarvitsevat asioita, kuten päivittäistavaroiden tarttuminen, kuivapesun ottaminen ja vastaavat. Ansaitse rahaa takaisin yhdellä napsautuksella, kun teet ostoksia verkossa yli 2 000 kaupassa. Maksaa viikoittain PayPalin kautta. Kaikkea ruoanlaitto-esityksistä poliittisiin keskusteluihin voi löytää monia käyttäjiä YouTubessa. Kun olet rakentanut seuraavat, voit ansaita monia tapoja. Jotta lapset pääsevät kolmeen ensimmäiseen, sinun on oltava vähintään 13-vuotias ja varmista, että vanhempien tai huoltajien on aina oltava läsnä verkossa.

  • He kertovat perheenjäsenilleen ja ystävilleen, ja heillä on myös pieni aikuisten syyllisyys siihen, että teet niin hyvää työtä ilmaiseksi ja siitä tulee maksava asiakas.
  • Sinun on valittava T-paitatyyppi, väri ja hinta, ja Amazon luo tuotesivut jokaiselle T-paitalle.
  • Tämä tarkoittaa, että työ ei odota sinua.

Tule myyjäksi siellä ja sinulla on valtava joukko ihmisiä, jotka haluavat ostaa tavaroitasi Tule pomoksi Craigslistissa näiden sovellusten ja palveluiden kanssa Tule pomoksi Craigslistissa näiden sovellusten ja palveluiden avulla. Craigslistin myyjät yleensä haluavat myydä mahdollisimman nopeasti , mikä tarkoittaa, että jos löydät esineen ennen ketään muuta, olet todennäköisesti saanut sen. Siellä voi olla myös joitain hyviä luontoisetuja, ja joissakin puistoissa on kausilippuja. Maksa PayPalille tai Amazonille, ja voit liittyä vähintään 13-vuotiaana. Joten jos olet erityisen haastava tai sinulla on mahtava digitaalinen tuote, jota kannattaa myydä, hyppää Etsy-junaan, niin! Ovatko tutkimukset vaikeaa 14-vuotiaalle? Visuaalisten ympäristöjen, kuten Pinterest ja Instagram, nousun myötä monet brändit tarvitsevat houkuttelevia grafiikoita ja tuotekuvia sosiaaliseen mediaan. Suurin osa näistä keikoista ei vaadi aiempaa kokemusta, joten mitä odotat? Jos voit kurinalaistaa itsesi työskentelemään vähintään kahdeksan tuntia suoraan jokaisena arkipäivänä kesällä - säästät lopulta paljon enemmän rahaa kuin kukaan ystäväsi voisi ansaita odotuspöytiä tai niittää nurmikkoa!

Voit jopa luoda portfolion videoita, joista jokainen ansaitsee sinulle vähän tuloja kuukausittain.

Muita Tapoja Ansaita Rahaa Verkossa Teini-ikäisenä

Jos sinulla on erinomainen puhuttu englanti ja kokemusta, työskentele kotona CSR-muodossa on yksi yksinkertaisimmista muutoksista, koska suurin osa työnantajista antaa sinulle täydet asennukset kotoa. Voit myydä tuotteita verkossa maailmanmarkkinoille. Palkka ei vain ole vain yli minimipalkan, vaan saat katsella paljon ilmaisia ​​elokuvia. Voit lunastaa jopa 500 pistettä käteisellä PayPalin kautta, joka vie muutaman viikon tai melkein heti lahjakorttien kautta esimerkiksi Targetissa, Amazonissa ja Starbucksissa.

Mainosta ja myy kuntoharjoittelua, e-kirjaa tai videosarjaa. Löydä pätevä freelance-kirjoittaja, joka tuottaa kirjan sinulle. Voit myydä omaa taidetta tai malliasi verkossa monin tavoin. Gazelle maksaa lähetyskulut, ja odotat postin tarkistusta, lahjakorttia tai rahaa siirretään PayPal-tilillesi. Katso Upwork, Fiverr ja Freelancer. Voit tehdä tämän myymällä omia tavaroitasi, tai voit auttaa myymään tavaroita muille ihmisille ja ottaa pienen palkkion. Voit myös ohjata soittimia, kuten kitaran tai pianon, sekä muun aiheen.

Matkablogging on unelmatyö monille. Kaikkiin näihin sivustoihin voi liittyä ILMAISEKSI, joten suosittelen liittymistä kaikkiin niihin, jotta voit ansaita paljon rahaa kuukausittain verkkotutkimusten avulla. Keskimääräinen YouTuber ansaitsee vain 15 dollaria/kuukausi. Löydä sitten tietty markkinarako. Tarvitset vain tietokoneen, Internet-palvelun ja kuulokkeet.

Babysit/Ole äidin auttaja

Voit käyttää WordPress-laajennuksia, kuten WooCommerce, rakentaaksesi verkkosivustosi nopeasti. Jos kirjoitat jo kaunokirjallisuustietoja ja romaaneja, julkaisemalla niitä Amazonissa ei ehdottomasti ole mitään haittaa yrittääksesi ansaita niistä rahaa. Päätät tehdä tämän verkkoyrityksen kautta. Mistä saada ilmainen romahduskurssi sijoittamiseen, ja juuri nämä myytit Chennaiin osakekauppalaitokset pyrkivät puhkeamaan heti alussa. Jos sinulla on markkinoinnin tausta ja intohimo tiettyyn markkinarakoon, virtuaalitapahtuman järjestäminen voi olla vain kadullasi. Useimmat asiakkaat tuottavat sisältöä jatkuvasti, joten on olemassa mahdollisuus tasaisiin tuloihin. Suurin osa tähän taululle lähetetyistä töistä liittyy bloggaamiseen, copywriting, journalismi, lehdet, tekninen kirjoittaminen, sisällön kirjoittaminen ja oikoluku ja editointi. Voit myös poistaa ohjelmiston milloin haluat.

Verkossa on runsaasti virtuaaliassistentin työtarjouksia.

Kuinka Ansaita Rahaa Verkossa Teini-ikäisenä

Toivotan aloittavani sijoittamisen nuorempana! Mitä voit odottaa ansaitsevan, ja onko mielestäsi kohtuullinen hinta ajasta? Ota kursseja Pilatesella, Zumbassa tai tule henkilökohtaiseksi kouluttajaksi, jos se on sinun juttusi. Kun sinulla on kirjallinen sitoumus paperilla, aiot tuntea olosi voimalliseksi seurata suunnitelmaa ja pysyä siinä.

Joten, jos sinulla on vaatteita, jotka soveltuvat paremmin pihakauppaan, pidä pihakauppaa.

Amatöörituomari

Tässä on muutama sovellus, joilla voit aloittaa: Koska kuten mitä tahansa hyvää sääntöä, on myös poikkeuksia, ja jotkut ihmiset ansaitsevat tuhansia dollareita kuukausittain Fiverrillä. Tuotteiden on oltava nimimerkkejä, kuten J. Ja toisella suositulla sivustolla, Redbubble. Katsotko todella kaikkia näitä kanavia?

Palfish on sovellus, jonka avulla voit opettaa englantia lapsille Kiinassa.

8Tapaa rahaa ruokaostoksille Shiptin avulla

Kun olet liittynyt Amazonin Kindle Direct Publishing -järjestelmään, voit julkaista e-kirjan itse viidessä minuutissa. Tallennat joitain muita tietoja, kuten ostoksesi ja kuinka paljon maksit. Joka vuosi joukko perheenjäseniäni kokoontuu ja pitää perheen piknikillä. Saatat vain onnekas ja myydä joukko kopioita ja houkutella yksi isoista kustantajista New Yorkista. Jos olet hyvä lasten kanssa, olet vastuullinen ja suhtautuvat ystävällisesti, useimmat vanhemmat tuntevat olonsa varmasti jättäen sinut vastaamaan lapsistaan ​​iltaan. “Tilaa sähköpostiluettelo”, “Lisää kommentti blogiin” - nämä ovat vain muutamia esimerkkejä mikrotehtävistä. 9 miljardin euron osto toisen lomavuokrausjättilästä, HomeAwaysta.

Luo Ja Myy Taidetta

Ja voit jopa myydä tuotteita jäsensivustossasi lisätäksesi tulojasi. Joten tule heidän avustajakseen, jos sinulla on valokuvia kuvankäsittelyohjelmalla. Verkkotutkimus on vaihtoehto ansaita rahaa sekä yleisillä mikrotyöpaikoilla että freelancerina. Tavallisiin ulkomaille suuntautuviin matkatöihin kuuluvat ulkomaiset palvelustyöt, englannin opettajat jne. Uusien yritysten lisäksi myös vanhat yritykset palkkaavat uusia henkilöitä joka toinen kuukausi kasvavien asiakkaiden tarpeiden vuoksi.

Myy Karkkeja/leipomotuotteita

Tarjoan sinulle vain parasta, aitoa ja testattua verkkotyötä. Etsitkö edelleen oikeaa ideaa? Nämä kaverit hyväksyvät yli 14-vuotiaita teini-ikäisiä. Jos olet onnekas, olet oikeassa ja saat tarjouksen joltakin tieltä joku, joka haluaa omistaa kyseisen verkkotunnuksen. Jos löydät oppikirjoja pihakaupoista joko lukiosta tai korkeakoulusta lähelläsi ja maksat niistä erittäin pienen summan, voit ehkä ansaita voittoa myymällä ne verkossa. Puhelimen tai tabletin vaihtaminen on kallista.

Käynnistä Online-kurssi

Se on erityisen totta, jos on kulunut vuosia siitä, kun jompikumpi tila on puhdistettu. Olen tehnyt kokopäiväistä bloginmääritystä jo 9 vuotta, eikä se ole rikastu-nopea järjestelmä, mutta bloggaaminen voi ehdottomasti olla hyvä tapa ansaita ylimääräistä rahaa. Se kelluu jossain freelance-työn ja perinteisen työn välillä. On muitakin digitaalisia valuuttoja, jotka ovat sijoittamisen arvoisia, kuten LiteCoin ja Ethereum, jotka ovat myös viime aikoina kasvaneet huomattavasti, sekä alemman arvoiset kolikot, kuten Ripple ja Tron, joiden arvo epäilemättä kasvaa tulevina vuosina.

Takuita ei ole. Esimerkkejä laajoista sivustoista on Fiverr, jonka avulla kuka tahansa voi lähettää minkä tahansa tehtävän suorittamisen 5 dollarilla. Jopa korkeammin maksavilla markkinarakoilla ansaitseminen on rajoitettua. Qmee on avoinna vähintään 13-vuotiaille ihmisille joko Yhdysvalloissa tai Isossa-Britanniassa.

  • Mutta voit ansaita erinomaisia ​​tuloja, vaikka työskentelisit osa-aikaisesti.
  • Tätä kutsutaan Amazon FBA: ksi.
  • Jotkut yritykset maksavat sinulle vierailusta verkkosivustolla tai sovelluksessa ja antaa palautetta.
  • Niiden vuokraaminen voi olla hieno vaihtoehto!

13Myy kaappi

2 prosenttia teki. Kun olette tekemisissä Kiinan toimittajien kanssa, jos saapuvan tuotteen laatu ei ole standardin mukainen, teillä on vain vähän tekemistä. Verkkotalous on valtava, ja osallistumiseen tarvittavat investoinnit ovat useimmissa tapauksissa minimaaliset. Aloita verkkosivusto Suosittelen verkkosivuston perustamista nyt WordPressistä, vaikka se olisi vain huvin vuoksi, koska tämä on erinomainen tapa ansaita PALJON rahaa ja iällä ei ole väliä. Jos tämä on alue, johon haluat osallistua, tutustumaan online-oppaisiin. Harkitse oman kiertueesi luomista ja markkinointia verkossa tai Airbnb: n kautta.

Ota verovalmistelut ilmaiseksi H&R Block -sivustolla. 04 Piha- ja lumilaatikoiden sankarikuvat/Getty-kuvat Jos nautit ulkotöistä, palveluillesi on yleensä markkinat. Verkossa on saatavilla riittävästi materiaalia oman verkkosivustosi luomiseen. Patin täydellinen askel-askeleelta podcasting-opetusohjelma on syvällinen kuvaus siitä, kuinka Pat Flynn aloitti menestyvän Smart Passive Income podcast -sarjan. Juuri täällä luokittelu auttaa. Ja koska elokuvateatterit vetävät yleensä teini-ikäisiä, olette tutussa seurassa. (Kysy heiltä täältä.) Varmista vain, että aloitat urasi viivakirjallisena kirjoittajana, mikä tarkoittaa, että nimesi on lueteltu artikkeleissasi.

White Label -tuotteet

Jälleen kerran, henkilökohtaiset arvosteluetulot eivät ole valtavia, mutta tällaisella työllä on kyse kovasta työstä ja suuren määrän arvostelujen kehittämisestä ajan myötä. Videot voivat ansaita rahaa! Jos pystyt soittamaan puhelinsoittoja, jotka varaavat kirjanvarauksia, sinulla on loistava mahdollisuus ansaita rahaa. Ansaitaksesi ylimääräistä rahaa, sinun ei tarvitse välttämättä aikaisempaa kokemusta, mutta joudut vaivaa. Työ tulee olemaan tietenkin vain kausiluonteista, mutta se antaa sinulle mahdollisuuden ansaita ylimääräistä rahaa lomien aikana. Jotkut bloggaajat ansaitsevat jopa miljoonia dollareita vuodessa, koska blogin ansaitsemiseen on niin paljon hyviä tapoja. 17 minuutissa, kun taas toiset ovat asettaneet hinnat, kuten 25 dollaria 40 minuutin oppitunnilta. Markkinapaikkasi voi olla mikä tahansa, paikallisten taiteilijoiden alustasta myydä töitään digitaaliseen verkkokauppaan.

Jos haluat lisätietoja, lue koko Swagbucks-arvosteluani ja ansaintaoppaani tai kirjaudu täällä.

ILMAISET työpaikat teini-ikäisille ansaita ylimääräistä rahaa

Voit hakea toimeksiantoa ja jos asiakas valitsee sinut, voit kirjoittaa artikkelin. Affiliate-markkinointi on yksi nopeimmista ja helpoimmista tavoista ansaita rahaa verkkosivustollasi. Saat 20% kaikista heidän ansaintotuloistaan ​​60 päivän ajan ja 10% sen jälkeen! Jotkut näistä ihmisistä olivat todella teini-ikäisiä, ja jotkut olivat teini-ikäisten vanhempia. Jos olet teini-ikäinen tai jos sinulla on teini-ikäinen, minulla on joitain ratkaisuja, jotka auttavat! Logot ovat tärkeä osa liiketoimintaa, ja lahjakas graafinen suunnittelija, joka pystyy tuottamaan silmäänpistäviä logoja, on suuri kysyntä.

Toinen hieno asia Survey Junkie: Kirjaudu hänen ilmaiseen työpajaan päästäksesi alkuun. Ansaitse tämäntyyppiset sivustot lataamalla yrityksiä luetteloimaan heidän työpaikkansa sivustollasi. Kylmä, kova totuus online-kirjoittamisessa on, että sinun on aloitettava jostain, ja se tarkoittaa, että jossain tarkoitetaan todella tylsien artikkelien kirjoittamista maapähkinöille - ja paljon niistä. Vaikka niiden on oltava hyvässä kunnossa ilman kyyneleitä, tahroja, lemmikkien turkista jne. Topfithub on hyvä esimerkki kuntosivustosta, jolla on kunnollinen videosisältö tuotearvioiden rinnalla. Tuntipalkka kulujen jälkeen vaihtelee kaupunkien välillä, mutta voit odottaa tekevän noin 10 dollaria tunnissa. Nämä ovat joitain parhaista tavoista ansaita rahaa verkossa.

LearnDash on WordPress-laajennus, jonka avulla voit luoda ammatillisia ja mielenkiintoisia verkkokursseja. Mutta en ole koskaan ollut tarpeeksi hyvä valehtelija vetämään se pois, joten blogin sen sijaan. Onko SEO kovasti töitä neljätoistavuotiaalle? Muita verkko-ohjauksia käyttäviä yrityksiä ovat TeachPartTime, MagicEars ja QKid. Voit lukea tämän yksityiskohtaisen oppaan online-tutorointityöistä.

TeenEyes

Yrityksellä on erittäin helppo ilmoittautua, jotta he alkavat työskennellä, mutta musiikkia on aina saatavilla ja ansaitsemasi raha on vain muutama penni kappaleesta. Kun joku ostaisi kameran tytäryhtiö-linkkisi kautta, saat palkkion. Kuka tahansa teini-ikäinen voi viettää kesän oppimalla koodit ja olla valmis ansaitsemaan todellista suurta rahaa loppuun mennessä. (Jyrän puutarhan kitkeminen tai jonkun autotallen puhdistaminen.) Lyhytaikainen potentiaali:

Lopulliset Ajatukset

Tämä täydentää luetteloa vinkistä, joiden avulla voit asettaa taloudelliset tavoitteet ja saavuttaa ne tosiasiassa niin suurilla vaikeuksilla. Koska taito on erittäin perustiedot, kohtaavat paljon kilpailua. Useimmat sivustot pitävät käyttökokeista. Verkkouhkapelaaminen: 15 tosiasiaa, jotka sinun pitäisi tietää (mutta luultavasti ei). Swagbucks on erittäin suosittu, mutta voit käyttää InboxPoundsia, Maksettuja tarjouksia ja Tolunaa myös rahaa itsellesi.

Kuinka se muuttaisi elämäsi suuntausta? Meillä on täällä jotain lisätietoa Facebookin pihamyyntiryhmien käyttämisestä. Upea tapa säästää rahaa ja löytää tarjouksia tekemättä työtä itse. Luuletko haluavasi ansaita rahaa työskentelemällä puhelinsovellusalalla? Mitä enemmän kirjoitat, sitä paremmat mahdollisuudet voittaa. Mutta johdonmukaisuus, käänteisten linkkien luominen vieraslähettämällä ja yhteyksien luominen kuuluisiin matkabloggareihin, sisällön laaja mainostaminen auttaa sinua rakentamaan blogiisi yleisön.

Jos haluat ideoita, viettää aikaa sivustolla nähdäksesi mitä ihmiset ovat valmiita maksamaan, mene sitten ulos ja luo kolme-viisi omaa keikkaasi. Tee niin monta kuin sinulla on aikaa. Samalla 8%: n tuottoprosentilla, kun olet 45-vuotias, sinulla on 6 848 dollaria. Haluatko piirtää tai työskennellä verkkosivujen kanssa?

Jos 18 vuotta täyttäessään olet sijoittanut 1 000 dollaria, kun olet eläkkeellä 65-vuotiaana, saaden varovaisen 7%: n tuoton, 1000 dollarin arvo on yli 24 000 dollaria.

6 Verkkosivustoa, Joissa Myydät Sotkujasi Käteisellä

Harkitsen myös muutaman ilmaisen kokeilun tekemistä lähinaapureillesi vastineeksi siitä, että he levittävät sanaa. Lisensointi ja varmentaminen ovat yleensä jotain mitä teet, kun olet jo yrityksesi korkeammassa vaiheessa. Harkitse ylimääräisen tai kahden vuorokauden hakemista viikossa paikallisessa ruokakaupassa, ostoskeskuksessa tai ravintolassa. Kuulit oikein. Kesän lähestyessä ihmiset usein janoavat matkoillaan tai lähteessään töihin.

Jos olet kiinnostunut tarkistamaan tietty menetelmä, napsauta hypätäksesi kyseiseen kohtaan tai lukea koko viesti tehdäksesi tietoinen päätös ennen aloittamista. Yhden tai kahden tekeminen ei ehkä näytä maksavan paljon, mutta jos pysyt omistautuneena sille päivittäin, voit ansaita melko kunnollista rahaa. Tiedätkö vakuuttaa. Samoin on myös mahdollista suorittaa erilaisia ​​online-töitä Internetin kautta. Jos sinulla on hyvä kirjoitusnopeus ja huomiota yksityiskohtiin, voit ansaita rahaa verkossa kirjoittamalla yritystietoja. Matkablogointi on vaikea ala tunkeutua. Ensinnäkin kurssit ovat aidattua sisältöä.

Blogissasi voit kirjoittaa tarjoamista palveluista ja siitä, miten ne hyödyttävät asiakkaitasi. Siellä on sivustoja, jotka maksavat sinulle vain ilmoittautumisesta. Katso nämä vaikuttavat joogatilastot: Voit silti ansaita rahaa TaskRabbit Tasker -ohjelmana ja auttaa myös ihmisiä vapauttamaan aikansa. Aloita koruliiketoiminta. En yleensä suosittele tätä todellinen tapa ansaita rahaa, mutta nähtyään kuinka tämä veli ja sisko myi miljoonia koruvalikoimaansa, se teki minusta uskovan. Kuinka ansaita ylimääräinen 1000 dollaria tässä kuussa, niin kauan kuin blogi on perustettu oikealla tavalla, oikealla kapealla, oikealla sisällöllä, joka on suunnattu oikealle yleisölle, ja tarjous täydentää sisältöä, voit saada valtavan määrän passiivisia tuloja blogista. Tämä auttaa sinua arvioimaan, kuinka pitkälle olet saavuttanut ja mitkä tavoitteet olet saavuttanut.

Tehtävät, joita voit odottaa tekevän, ovat esimerkiksi Amazon-hakutuloksen arviointi, oikeinkirjoituksen tarkistus, listan oikoluku, peruskääntäminen jne.