Ansaitse rahaa verkossa: Sivustojen ja sovellusten maksaminen rahan ansaitsemiseksi

Soittimen soittaminen, lapsen synnyttäminen, tanssi, koiran koulutus, jooga ja jopa vieraat kielet ovat kaikki hienoja aiheita asiantuntijakursseille. MindMover antaa sinun jakaa mielipiteesi kaikesta ruoasta julkiseen liikenteeseen. Hyvä uutinen on, että verkossa on paljon rahaa ansaitsevia mahdollisuuksia, jotka sopivat laskuun. Ja tämä todellisuus pelottaa vanhempia yritysomistajia heidän mielestään. Harvinainen kolikoiden kauppa on erittäin kannattava ala, ja koska niin monet ihmiset ajattelevat, että sinun on murtauduttava siihen, sinun on oltava nöyrä kolikoiden asiantuntija, jolla on tuhansia dollareita pankissa. Konsultit tarjoavat palvelujaan tai neuvojaan maksua vastaan.

€20 ilman maksua.

Roverin mukaan. CashCrate antaa sinulle mahdollisuuden ansaita ylimääräistä rahaa katsomalla mainosvideoita. 113 parasta ideoita ansaita ylimääräistä rahaa vuonna 2019. Voit voittaa palkintoja pelaamalla pelejä ja kilpailemalla sivustolla. Ei piilotettuja maksuja ja täysin ilmainen!

Ja vaikka siellä on tuhansia sovelluksia, joiden avulla on helppo tehdä ostoksia ja käyttää rahaa, on myös paljon sovelluksia, joilla voit ansaita rahaa. Tässä on useita tapoja, joilla ansaitsemme enemmän rahaa tekemällä ostoksia verkossa (Mypoints tai Ebates), täyttämällä verkkokyselyjä ja ansaitsemalla lahjakorttipalkkioita. Jos jotkut ovat antiikkia tai keräilyesineitä, varmista, että saat ne arvioitavaksi. Sinulla on nyt podcast-jakso, joka on valmis ladattavaksi iTunesiin, SoundCloudiin tai mihin tahansa muualle ja mainostettava muun sisältösi rinnalla! Ansaitaksesi tutkimuksista rahaa, sinun on käytettävä jotakin aikaa täyttääksesi erityyppisiä kyselyjä eri yrityksiltä. Piirrä lemmikkieläinten muotokuvia. Hio puhetta kirjoittamistaitosi ja voit tehdä vakavia ylimääräisiä tulokirjoituspuheita poliitikkoille ja liikemiehille.

Kyllä, sama Getty, joka näennäisesti omistaa kaikki kuvat, joita näet uutisverkkojen käyttämässä!

Online Treffikonsultti

Jos tiedät kuinka vasaraa heiluttaa ja jarruttaa jakoavainta, yleismiesliiketoiminta saattaa olla oikealla tiellä. Näin se toimii: Voit myös käyttää kyselyjä ansaitaksesi palkkioita useilta jälleenmyyjiltä. Sovellus sovelluksen luomisessa on hieno, että voit tehdä sen ehdoillasi, ajallaan, kun olet kotona. Kuinka ansaita rahaa nopeasti verkossa, craigsList - Jotkut asiat eivät toimita kovin hyvin. Salausvaluuttamarkkinat ovat erittäin epävakaat, mikä tarkoittaa, että erilaisten salausvaluuttojen, kuten Bitcoinin ja Ethereumin, hinnat nousevat ja laskevat jatkuvasti.

Valitse vain tarjouksesi, osta tuotteet ja skannaa sitten kuitti sovellukseen saadaksesi rahaa takaisin. Verkkotunnusten kauppa on toinen korkea voittoa tavoitteleva yritys, jota voit tehdä verkossa. Kuinka ansaita rahaa verkossa: 101 tapaa ansaita enemmän rahaa vuonna 2019. Tiesitkö, että käteisvaroituksen täyttöhuijaukset syntyivät 1920-luvun laman aikana? Microworkers on mikrotaskin verkkosivusto, jonka avulla voit ansaita rahaa pienistä tehtävistä, kuten tietojen syöttö, nopea transkriptio, tutkimus ja paljon muuta. Tyypillisesti tämä tehdään muutamalla yksinkertaisella kysymyksellä nähdäksesi, kuuluisiko kohdeyleisöön, johon kysely on suunniteltu. Mutta jos pystyt vaikeuttamaan suuria haasteita ja vastaamaan myönteisesti joihinkin avainkysymyksiin siitä, onko ajatellut verkkosivustoliikeidea kannattavaa, voit aloittaa sen rakentamisen ja ansaita lopulta rahaa mainonnan, tytäryhtiöiden tai muiden asiaan liittyvien tuotteiden avulla. Mene tänne oppimaan lisää ja allekirjoittamaan IP tänään!

Ja kyllä, voittoa tavoittelemattomalla liiketoiminnalla on vielä rahaa!

Crowdology

Tietojen syöttäminen kuuluu kahteen pääluokkaan - mikrotehtävät ja transkriptiot. Ja on olemassa kymmeniä muita tapoja ansaita rahaa työskentelemällä kotona virtuaaliassistenttina. Viiden päivän vaihto-ohjaukset, joista haluat oppia, sijoittajat maksavat myös enemmän pääomaveroa, mitä useammin he myyvät osakkeitaan. Voit auttaa asiakkaitasi alentamaan kiinteistöveroaan, ja he maksavat sinulle siitä komeasti! Katso lisää vinkkejä tutustumalla tähän yksinkertaiseen oppaan ystävieni verkkokaupan perustamiseen ja markkinointiin Selzissä.

100 ilmaista pistettä perheen tai ystävien lähettämiseen (enintään 20 viittausta). Tiedätkö miten motivoida, innostaa ja auttaa ihmisiä selviytymään henkisistä haasteista? Hanki palkka pelataksesi mobiilipelejä.

  • Sivusto väittää maksaneensa käyttäjille tähän mennessä yli 57 miljoonaa dollaria.
  • Seuraava kysymys oli noin miljoona kysymystä.
  • Sillä on miljoonia käyttäjiä ympäri maailmaa, ja suurin osa heistä tyytyy yleensä MySurvey-suorituskykyyn.
  • Se on niin yksinkertaista.
  • Olitpa sitten työpaikkojen välillä, äiti tai opiskelija tai jopa eläkeläinen, on aina ehdottomasti tarpeen ansaita rahaa verkossa.

Kuinka Ansaita Eniten Rahaa Tutkimussivustoilta

Joten on mahdollista, että löydät tuotteen, jonka voit myydä itsellesi. Ajattele sitä: He suorittavat tutkimuksia johtavien tuotemerkkien puolesta.

Yksi tapa tehdä tämä on mainostaa kurssiasi, joka puolestaan ​​edistää Skillshare-alustaa.

Vaihtoehtoisena ehdotuksena voit jopa lunastaa palkintosi lahjoitukseksi Punaiselle Ristille. E-kyselyn tavoitteena on antaa käyttäjille tehokas työkalu äänen projisoimiseen interaktiivisten kyselyjen avulla. Mikä saalis - onko tämä toinen MLM? Kyselyt ovat mahtavia! On yrityksiä, jotka maksavat melko penniäkään tällaisista paketeista. Periaatteessa he voivat tehdä tietosi kanssa mitä he haluavat, ja heidän ei tarvitse maksaa sinulle siitä tai kertoa, että tekevät sen. Ehkä sinun on aika aloittaa blogi.

En ole henkilökohtaisesti suuri fani tästä, koska minua on huijattu ja ryöstetty tuloistani useita kertoja vuosia sitten, ja koska huijaussivustoja on täällä enemmän kuin oikeita.

Virtuaaliassistentti

Varo huijauksia. Toinen vaihtoehto on paljon parempi, jos saat nykyisten asiakkaiden näistä suosituista portaaleista. Mutta on varmistettava, että saat ensin luvan! E-Poll tarjoaa kätevän online-foorumin käyttäjille ilmaista mielipiteensä monista asioista, jotka vaikuttavat päivittäiseen elämääsi. Seuraa näitä vinkkejä menestyvästä autotalli myynnistä: Suosikkiasemissani olisi usein kilpailuja, joissa kuuntelija, joka soitti oikeaan aikaan oikealla vastauksella joihinkin satunnaisiin kysymyksiin, voittaa palkinnon. Voit aloittaa paremmin kohdennetun yleisön kanssa. MyPoints on ollut toiminnassa vuodesta 1996, ja he ovat sittemmin maksaneet käyttäjilleen yli 236 miljoonaa dollaria.

Katsaus 12 Maksettuun Tutkimussivustoon

Lunasta pisteesi monista lahjakorteista Walmartista Amazoniin. Kuinka vaihtaa kryptovaluuttaa: yksinkertaiset vinkit aloittamiseen, edellä mainitun lisäksi kaikki kauppiaat / sijoittajat eivät halua tai pystyvät käsittelemään kryptovaluuttoja suoraan, onneksi on olemassa myös epäsuoria vaihtoehtoja. Jos olet kotoisin Yhdistyneestä kuningaskunnasta ja yli 18-vuotias, yksi suositelluimmista laillisista tavoista ansaita rahaa verkossa on Hyväksytyt vedonlyönti. ”Se on helppo tapa ansaita vähän ylimääräistä rahaa.

Luo Online-kursseja Tietosi Tuottamiseksi

Yritykset, kuten Behringer, Blue, Focusrite ja muut, myyvät studiolaatuisia plug-and-play-podcast-asetuksia, joiden avulla voit äänittää tänään. 7 realistista tapaa ansaita rahaa verkossa, bonuspisteille on myös mahdollisuuksia matkan varrella. Ota yhteyttä markkinajohtajaan ja kysy miten pääset alkuun. Ihmiset vain ajattelevat, että heidän tietokoneensa vanhenee ja hidastuu, kun todella heillä on ei-toivottuja ohjelmistoja, jotka hidastavat prosessoria. ”(Kyllä, kirjoitimme sen oikein.) Voit käteisellä tämän milloin tahansa, vähimmäismäärää ei ole. Tilaa Ibotta ja saat ensimmäisen 10 dollarin käteisbonuksesi saadaksesi ilmaiseksi Paypal-rahaa! Käteinen tarjous sovelluksille, kuten Decluttr. 10 000 pistettä voi lunastaa 10 dollarilla.

Rakastamme Swagbucksia, ja kuulemme myös lukijoidemme positiivisia arvosteluja heistä. Katso koko MintVine-arvostelu täältä. Tehty työ voidaan vaihtaa 3–12 dollariin palkana jokaisesta tehtävästä. Näillä yrityksillä voi olla Facebook-sivu, mutta suurin osa ei käytä niitä tehokkaasti houkuttelemaan lisää asiakkaita tai lisäämään myyntiä maksetun mainonnan avulla.

Napsauta tätä oppiaksesi kuinka perustaa oma valokuvaosastoyrityksesi. Tavallisten tehtävien, kuten pelien pelaamisen, sähköpostien lukemisen, lisäksi saat hyviä maksatutkimuksia. Temppu on, että on vain muutama legitiimi tutkimuspaikka. Tämä on mikrotaskin verkkosivusto, jossa ansaitset rahaa tehtävistä, kuten tietojen syöttäminen, tekstien kirjoittaminen, asioiden tutkiminen jne. Satoja ja tuhansia uusia blogeja ja verkkosivustoja syntyy joka päivä. Nyt kun sinulla on nämä tiedot, seuraava asia on sinun ryhtyä toimiin. InboxPoundsiin liittyminen on täysin ilmaista. Yhä useammat yritykset haluavat vahvan läsnäolon verkossa, mutta heillä ei ole aikaa, energiaa tai taitoja omistautuakseen läsnäolon rakentamiseen.

Yhtiö tarjoaa tällä hetkellä kortteja suosituille jälleenmyyjille, kuten Amazon, iTunes ja muille.

Harris Poll Online

Se vie vaivaa, mutta voit käydä monia eri reittejä. ”Vaikka Google ja muut hakukoneet käyttävät tehokkaita algoritmeja määrittääkseen, mitkä sivut näytetään hakutuloksille, oikeat ihmiset ansaitsevat rahaa verkossa varmistamalla, että koneet tekevät työnsä oikein. Saimme paljon kyselyjä näiltä miehiltä, ​​ja he vastaavat yleensä profiilisi ja kiinnostuksen kohteitasi kuluttajana. He jopa antavat sinulle 5 dollaria ilmaiseksi vain ilmoittautumiseksi. Kirjoittamishetkellä (tarkistan kaksinkertaisen) he tarjoavat myös erilaisia ​​arvonlistoja, lahjakortteja ravintoloille, voit lahjoittaa niiden kautta UNICEFin kaltaisille hyväntekeväisyysjärjestöille, heillä on iTune-lahjakortit, omat markkinointituotteensa sekä Starbucks-, Walmart- ja Tango-lahjat kortteja monien muiden vaihtoehtojen joukossa! Kyselyillä kestää yleensä noin 45 minuuttia, ja ne voivat maksaa jopa 10 puntaa. Se on melko hyvä voittomarginaali, etkö sanoisi?

Sitten rahan ansaitseminen kotona puutyöntekijänä voi olla vain työtä sinulle. On olemassa monia verkkosivustoja, kuten mTurk, MicroWorker, SEOClerk, ClickWorker, GigWalk, joissa voit työskennellä mikrotyöntekijänä ja ansaita ylimääräisiä tuloja. Virtuaaliassistentit käsittelevät organisaatio- ja toimistotyötä, kuten reittisuunnitelmien suunnittelua, sähköpostiviestien hallintaa ja vastaamista sekä sosiaalisen median kahvojen hallintaa. Se oli järkevää, kun tajusin, että ihminen katseli videota ja soitti puhelua siitä, olinko hyvä ehdokas vai ei.

VA: ien kysyntä on kasvanut 95% viimeisen kolmen vuoden aikana.

Myy palveluitasi niche-sivustoilla, kuten 99Designs, Cloudpeeps tai TopTal

Ylimääräisen 20–50 dollarin ansaitseminen viikossa ei vie paljon. Mutta kun olet luonut profiiliasi, voit odottaa ansaitsevan 0 dollaria. Kun ihmiset kysyvät kuinka ansaita rahaa verkossa maksamatta mitään, suosittelemme aina Survey Junkie -tapahtumaa.

Voit sitten muuntaa kerätyt SB-rahat käteiseksi tai lahjakortiksi suosikki jälleenmyyjillesi (Amazon, Walmart, Target jne.) Verkossa on paljon palveluita, joiden avulla voit heti nähdä, kuinka paljon vanha elektroniikka on arvoinen ja monet ovat helppokäyttöisiä. Löydät yli 20 online-oikolukua aloittelijoille. Jos sinulla on Internet-yhteys ja muutama dollari pankkitililläsi, ei juuri mitään ole, mikä tosiasiallisesti voisi estää sinua ansaitsemasta ylimääräistä rahaa verkossa. Voit ottaa korkealaatuisia kuvia luonnosta, paikoista, ihmisistä, asioista, ruokia, koteista jne. Voit vuokrata Spinlisterillä urheiluvälineitäsi. Esimerkiksi alla olevassa kuvakaappauksessa näet aika mahtavaa musiikkikatsauksen, jonka tein äskettäin.

Korjaa Hakukonevirheet

Kurssit tarjoavat arvokasta sisältöä ja ovat hintansa arvoisia. Rikastu-nopea -järjestelmät rikastuvat vain yhdeltä: Yli kuuden miljoonan jäsenen kanssa tämä verkkosivusto on yksi suosituimmista online-kyselyjen verkkosivustoista. 43 perusteltuja tapoja ansaita rahaa kotoa, saatat ajatella, että ravintoloilla on omat kuljettajansa, eikö niin? Luo passiivisia tuloja tytäryhtiömarkkinoinnin kautta.

Maksaa Terveydestä

Se, mitä veloitat, on aina sinun vastuullasi. Napsauttamalla tätä voit oppia ansaitsemaan rahaa jakamalla yritysomistajien käyntikortteja. Toiset antavat sinulle bonuksen vain ilmoittautumisesta. Maksetut tutkimukset eivät korvaa kokopäiväisiä tulojasi, mutta ne ovat loistava tapa ansaita ylimääräistä rahaa puolella. Napsauta tätä oppiaksesi ansaitsemaan rahaa Instagramissa.

Voit odottaa ansaitsevan noin 3 dollaria suoritettua tutkimusta kohden, en ole paljon samaa mieltä, mutta tutkimukset ovat nopeita ja helppoja. Voit myös päivittää ja maksaa 5 dollaria. Jos sinulla on näkökulma, haluamme kuulla sinusta! Ansaitse ylimääräistä rahaa talossa istuen lähialueesi ihmisille. Hanki palkka katsella televisiota. Joka vuosi Yhdysvalloissa notaarisoidaan satoja miljoonia asiakirjoja:

Katso paikkoja, kuten 99Designs tai Dribbble suunnittelijoille, Cloudpeeps markkinoinnin ja SEO-ammattilaisille sekä TopTal, Crew tai Gigster korkean tason ohjelmistokehittäjille. Rekisteröidy täällä saadaksesi ilmaiseksi 5 dollaria. Jos olet kiinnostunut vielä korkeammasta tuotosta, tutustu parhaisiin sovelluksiin, joilla voit sijoittaa rahaa verkossa. Ne, jotka ovat jäljellä, maksavat hyvin huonosti, mikä selittää miksi muut kaverit lopettivat liiketoiminnan! OK, valmistaudu… ajomatka on alkamassa!