20 Parasta Työtä Kotona -työtä

00, ja verotietosi ovat täydelliset. Osta ja ansaitse pisteitä. Parhaimmat mahdollisuudet ovat hakijoilla, joilla on kokemusta vieraanvaraisuudesta ja korkeakoulututkinnosta vieraanvaraisuudesta tai jollain vastaavalla alalla, kuten matkailuhallinnossa. Se on riskialtista, mutta voitto voi olla valtava. Nämä työt saattavat edellyttää, että omistat kannettavan tietokoneen, sinulla on Internet-palvelu ja muut materiaalit (kuten kuulokemikrofoni), jos aiot puhua puhelimessa. Tämä on erittäin laillinen yritys, joka palkkaa töitä kotitietojen syöttämisestä.

Ja kuten olet ehkä arvata, monet chat-agenteista auttavat sinua tekemään työnsä kotona. Mainoskampanjan perustaminen voi ansaita PPC-konsulttille 1 000–5 000 dollaria, sitten 300 dollarin (tai enemmän) kuukausimaksu jatkuvasta hallinnasta. Tällä yrityksellä on satunnaisia ​​kirjojen tarkistus- ja editointimahdollisuuksia. Eri tyypit forex-kaupanvälitystilit, lisäksi MetaTrader-kauppapaikka sisältää oman markkinoihin liittyvän uutissyötteensä. Kun joku tarvitsee paljon melko yksinkertaisia ​​tehtäviä, he postittavat sen Amazon Mechanical Turkille, joka maksaa osallistujille pienen summan tehtävän suorittamiseksi - yleensä nikkelista neljännekseen. Hän ansaitsee yli 2019 dollaria kuukaudessa. Hakeudu vain kahteen suosittelemaan yritykseen. Digitaalisessa markkinoinnissa analytiikka on kuitenkin välttämätöntä.

 • Koska virtuaaliassistenttien palkat työskentelevät monilla eri aloilla, niiden palkat ovat suuret - noin 25 000–75 000 dollaria vuodessa, sanoo Christine Durst, joka perusti kansainvälisen virtuaaliassisten yhdistyksen ja ylläpitää RatRaceRebellionia.
 • Jaamme myös tapoja havaita ero todellisen kotona tehtävän työn ja huijauksen välillä.
 • Hienoa huippuluokan B2B-konsultoinnissa on, että sinun ei tarvitse paljon liikennettä ansaitaksesi paljon rahaa.
 • Ne, joilla on lakikoulutus tai joilla on kokemusta lakimiesammattista, löytäisivät kodin mistä tahansa näistä kymmenestä verkkosivustosta, jotka tarjoavat laillista kirjoitustyötä.
 • Napsauta tätä selataksesi käytettävissä olevia paikkoja ja valitse "Kyllä" Virtual Office -suodattimessa ennen työnhakua.
 • Se auttaa, jos pidät myös viinistä.
 • Voit tarkistaa sähköpostiuutiskirjeeni sukeltaaksesi tähän edelleen, mutta oikeilla strategioilla, joilla kasvatat verkkotunnuksen hallintaa ja blogiliikennettä, voit käyttää konsultointitulojasi nopeuttaaksesi blogin kasvua sisällön ja linkkien avulla.

Napsauta sitten suurta sinistä palkkia. He eivät ole ensimmäinen valintamme, kun kyse on kotityöstä yksin tästä syystä. Yritykset etsivät jatkuvasti beetatestaajia uusien tuotteiden tai palveluiden kokeilemiseksi. Tässä ilmaisessa työpajassa voit oppia lisää siitä, miten tulla oikolukijaksi ja perustaa oma yritys Caitlin Pylesta.

Tämä kotimainen työmahdollisuus on erittäin palkitseva ja auttaa muotoilemaan markkinoita ja vaikuttamaan markkinoille tuleviin uusiin tuotteisiin. ”Työpaikkoihin liittyy etuja, jotka sisältävät terveyssuunnitelmat ja muut mielenkiintoiset etuudet, kuten työharjoittelu ja mentorointimahdollisuudet. Allegisilla on räätälöity työportaali, jonka avulla kotitranskriptiot voivat valita valitsemansa pituiset tiedostot milloin tahansa valitsemansa ajankohtana - 24 tuntia vuorokaudessa seitsemänä päivänä viikossa. Yhtiö priorisoi monimuotoisuutta ja osallisuutta ja on sidoksissa moniin tukiryhmiin.

Jos puhut toista kieltä, tämä on yksi parhaimmista ja kannattavimmista taitoista, joita sinulla voi olla. Useita kertoja vuodessa hotelliketju julkaisee avoimia työpaikkoja etävarausmyyntiedustajille. Palkka voi kuitenkin muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta olla riittämätöntä vakaan tulon saavuttamiseksi. Yleensä ohjaajat eivät tarvitse opettajan pätevyyttä päästäkseen työhön, mutta lisensoitujen opettajien hinnat voivat nousta. Näin koko prosessi menee ulos: Pääasiassa vakuutusyhtiöiden kanssa aktuaarit analysoivat tilastotietoja riskien ja vastuiden määrittämiseksi. Vuodesta 2019 lähtien järjestö on tarjonnut englanninkielisiä kursseja ja ohjelmia kiinalaisille opiskelijoille. Yhden kuukauden aikana verkkoon ladataan enemmän videosisältöä kuin TV on luonut 3 vuosikymmenen aikana.

Riippumatta siitä, mitä teet, et todennäköisesti pääse pakenemaan sisällöstä.

Sekalaiset Ja Parittomat Työpaikat

Vuonna 2019 perustettu Equivity on 100%: n virtuaalinen yritys, jossa kaikki työntekijät työskentelevät etäyhteydessä. Aloita hakeminen TÄNÄÄN! Yup - Jos olet matematiikan, kemian tai fysiikan asiantuntija, voit maksaa ohjaajalle omalla aikataulullasi ja ansaita rahaa Yupilla.

 • Niille, jotka eivät ole pääkonttorin lähellä, on satelliittitoimistoja tai coworking-tiloja useimmissa metroalueissa, tai voit valita työskennellä kotoa.
 • Ota nämä aina huomioon ennen kuin päätät työskennellä etätyönä kokopäiväisesti.
 • Suosittelen vain rekisteröitymistä Survey Junkie-, Swagbucks- ja PrizeRebel-ohjelmiin.
 • Palkka on noin 15 dollaria tunnissa.
 • Humanatic - Lue Humanatic Review - Tämä on yritys, joka analysoi tallennettuja puhelinkeskusteluja.

Kotitehtävien Kirjoittaminen Ja Muokkaaminen

Mikrotyöt ovat periaatteessa pieniä, nopeita ja hyvin satunnaisia ​​töitä, joita ihmiset lähettävät ympäri maailmaa. 25 tuntia tunnissa Ratkaise asiakaskysely puhelimitse, sähköpostitse, sosiaalisessa mediassa ja live-chatissa yritysten SLA: n mukaisesti. Veteraani freelancerit ja muut etätyöntekijät voivat veloittaa sanakohtaisesti pitkistä artikkeleista, jotka ansaitsevat heille yli 1 000 dollaria. Tätä suosittelen erittäin hyvin, jos olet kiinnostunut työskentelemään kotoa. Puhutpa sitten siitä, mitä näet Craigslistissa, eBayssa, Facebookissa, Twitterissä tai muusta seuraavasta kuumasta asiasta, sinun on oltava varovainen. Ensimmäisen vuoden opettajien keskipalkka on 30 000–40 000 dollaria. Kolmasosa Yhdysvaltain työntekijöistä työskentelee jo kotoa. Tonni yrittäjiä ja yritysomistajia tarvitsee vähän luovaa apua nimeämisessä ja iskulauseiden luomisessa.

Jos asiakas haluaa, siirryt "maksulliseen palveluun" seuraavalla viikolla.

Englanwood, Colorado-pohjainen TTEC, on toiminut vuodesta 1982, ja se on liiketoimintaprosessien ulkoistaminen. Eri virkoilla on erilainen palkka. Jalokivet ovat häikäiseviä, naisyhteisömme on hämmästyttävä ja korvauksemme on liiketoiminnan paras.

Lisäksi, jos sinusta tuntuu, että taidot eivät ole aivan nuuska, voit käydä verkkokursseja ja tehdä yksinkertaisempia töitä tulojen lisäämiseksi ja rakentaa myös salkkuasi.

Vaikka terveydenhuoltoon sisältyy tyypillisesti käytännön työ hoitopalvelussa, se tarjoaa myös yllättävän määrän paikkoja, joita voidaan hoitaa etäyhteydellä. He palkkaavat pääasiassa Intiassa, mutta he rekrytoivat toisinaan muista maista. Palkka riippuu suoritetuista tehtävistä. Palkka eroaa molemmista tehtävistä. Useimmat yritykset ovat myös erittäin joustavia aikataulujen suhteen. Opi ohjelmointikieli, kuten Ruby, ja voit ansaita noin 61 dollaria tunnissa ohjelmoinnille.

 • Piki työtaulukoissa lueteltuihin näkymiin - kutinaatko löytääksesi laadukkaan työn kotitöistä?
 • Voit jopa kirjoittaa sanoituksia asiakkaan romanttisiin kihlasuunnitelmiin tai hankkia sen espanjaksi, hepreaksi tai muulla kielellä.

Oletko valmis työskentelemään mukavasti omassa kodissasi? Katso mahdollisuudet alla.

”Vahva liiketoimintakonsepti ja kannattavuuteen keskittyvä suunnitelma vie sinut pitkälle kohti rahatavoitteidesi saavuttamista”, hän sanoo. Riippumatta syistä osa-aikatyön hakemiseen, on ehdottomasti mahdollista löytää mahdollisuuksia, jotka tarjoavat myös etätyötä. Binaarivaihtoehtojen oppaat: kaupankäyntitilin rahoitusmenetelmät, samoin, jos hinta laskee nollaan, menetät vain sen, mitä panit. Palkka riippuu suoritetuista tehtävistä. Luovat tuotevalokuvaukset, sisustusvalokuvaus, muotokuvaus, jopa ruokavalokuvaus voidaan tehdä oman kodin mukavuudesta - tai jos sinusta tuntuu siltä, ​​että pääset ulos talosta, perhe- ja häävalokuvaus todella rakeuttaa käteisellä. Tämä on kotipuhelu, joka ei ole puhelin, ja jonka avulla voit arvioida ja parantaa hakukoneen tuloksia, jotta käyttäjät löytävät etsimänsä helposti verkosta. Sivusto ilmoittaa tällä hetkellä maksaa 22 dollaria tunnissa.

Tämä on laillinen tilaisuus jollekin, joka nauttii mielipiteiden jakamisesta tuotteista, palveluista ja suuntauksista nykypäivän markkinoilla.

Uusimmat Tarinat

Vastaaja etsii kohderyhmän osanottajia moniin tutkimustutkimuksiin ja verkkosivustojen testauskeikkoihin. Palkka riippuu tyypillisesti ajasta, jonka oikolukija pystyy sitoutumaan, ja heidän kokemuksestaan. Lisätietoja tekstityksestä löydät täältä. Onko sinulla kamera, mikrofoni tai editointitaitoja? Kova kilpailu. Tällä yrityksellä on monia etäasemia, mukaan lukien virtuaalinen asiakaspalvelu, saapuva vähittäismyynti ja yritysanalyytikot.

Copywriting

Etsitkö laillisempia työpaikkoja kotoa? Tunnustamme työskentelytapojen joustavuuden tarpeen - etenkin kyvyn työskennellä kotoa ja joskus osa-aikaisesti. Löydä kaikki Monsterin PR-etähallintatyöt. Jopa jotkut apteekkarit työskentelevät kotona tarkistaakseen reseptejä, valvoa siirtoja apteekista toiseen ja neuvomaan lääkkeiden käyttöä. Huomaa, että tämä työ on tarkoitettu erikoistuneille lääkäreille ja lääketieteen asiantuntijoille.

 • Jos etsit lähtötason transkriptiota, sinun on noudatettava yleistä transkriptiota.
 • Selaat eniten Pinterestissä?
 • Soita lähteviä ja vastaanota saapuvia puheluita kiinnostuneille osallistumisesta yliopistoomme.
 • Onneksi on useita kotiperusteisia töitä, jotka keskittyvät määräaikoihin asetetun aikataulun asettamisen sijasta.
 • Onko sydän eläimille?

Parhaat Yritykset Osa-aikaisesti, Etätyöhön

Unelmoitko työskentelystä kotoa? Yksi linkki vie sinut yrityksen arvosteluun, ja toinen vie sinut sivulle, johon sinun täytyy kirjautua. Ymmärrä, että jos jokin kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, niin todennäköisesti on. Löysimme 153 yritystä, jotka palkkaavat ihmisiä palkkaamaan kirjoittamista. Voit ansaita rahaa verkossa rakentamalla Facebook-mainoksia, Instagram-mainoksia, Pinterestiä tai jopa Snapchatia ja tullaksesi etäkäyttäjäksi. Löydä kiireinen liikemies, joka haluaa, että heillä on noin kolme erilaista kloonia itsestään saadakseen kaiken työnsä päätökseen, ja olet löytänyt itsesi uskomattoman työn kotona.