11 Parasta Kotityötä 2019 (parhaat Online-työpaikat)

Tiivistelmä koodiriviä ja kliinistä tietoa. 95 kuukausittainen jäsenyys. On parempi etsiä paikkoja, joilla on korkea kysyntä ja joissa työnantajat ovat halukkaita tarjoamaan kohtuullista palkkaa. Joten paras työ kotitöistä auttaa sinua ansaitsemaan eniten rahaa vähiten aikaa.

Vaikka on hieno uutinen, että etätyömahdollisuudet kasvavat useilla sektoreilla, vielä parempi uutinen on, että etätyöpaikat eivät edellytä palkan leikkaamista. Bloggaajat ansaitsevat omilla verkkosivustoillaan rahaa myymällä omia tuotteitaan tai mainostamalla muita. Kuinka paljon oikolukijat tuottavat? Useat toimialat, mukaan lukien tekniikka, rahoitus ja lääketiede, tarjoavat nyt työntekijöilleen enemmän joustavuutta pyrkiessään palkkaamaan ja pitämään yllä huippuosaajia. Tyypillisesti matkatoimiston kanssa työskentely on asiakkaalle ilmaista. Mercerin mukaan elämme häiriökaudella ja yritykset toteuttavat etäystävällisempiä työjärjestelyjä. Ja älä unohda kuuluisaa kirjekuoren täyttöhuijausta, joka ei ollut muuta kuin pyramidi-suunnitelma, joka oli suunniteltu siphomaan rahaa mahdollisimman monelta ihmiseltä.

Haluatko joustavan työajan ja vähäisen työmatkan - joka sisältää myös hyvän palkan? Jos haluat jatkaa tätä tapaa, sinun ei tarvitse välttämättä olla tutkintoa, mutta sinulla on oltava portfolio artikkeleita, näytteiden kirjoittamista jne., Jotka voit sisällyttää ansioluetteloosi tai ansioluetteloosi. Sijoittajana ansaitset rahaa setelin maksamiin korkoihin. Aluksi se voi olla taistelu, mutta bloggaaminen voi antaa sinulle hyviä tuloksia, jos pidät siitä ja työskentelet oikeiden strategioiden parissa. Tämä yritys tarjoaa maanomistajille ja kiinteistöpäälliköille palvelun, jonka avulla voidaan virtaviivaistaa vuokrauksen aikataulutus- ja esittelyprosessia.

Voit myös seurata meitä Facebookissa, YouTubessa ja Instagramissa saadaksesi lisää vinkkejä kotoa työskentelyyn ja käymällä viljayrittäjän blogissa ilmaista koulutusta varten. Ratkaisuarkkitehti suunnittelee ja luo tuotteita ja palveluita tarjoamaan ratkaisuja asiakkaille. Vaikka oman kotipohjaisen kopiointiyrityksen perustaminen voi tuntua helppolta tehtävältä, totuus on, että siihen menee paljon enemmän kuin tapaa silmän. Paras bitcoinin louhintalaitteisto vuonna 2019: valmistaudu erittäin tehokkaisiin asic-kaivostyöläisiin. Nämä verkkokurssit (tunnetaan myös nimellä “e-kurssit”) ovat usein omalla tahdillaan, ennalta nauhoitettujen videotuntien kanssa. Paikallisella pizzerialla, kynsisalongilla ja kukkakaupalla on todennäköisesti pirteät verkkosivustot, jotka näyttävät täysin vanhentuneilta, ja jos heillä on tällainen sivusto ollenkaan.

Voit lukea myös yleiskatsauksen ESL-tutorointityöistä VIPKidissä saadaksesi lisätietoja sen toiminnasta. Mutta realistisemmat keskiarvot ovat huomattavasti alhaisemmat. Tiimitavoitteiden asettaminen, markkinointikampanjoiden seuranta ja metikkaan liittyvien raporttien laatiminen ovat joitain yleisiä tehtäviä. Oletko koskaan miettinyt, kuinka suuret yritykset, kuten The Wall Street Journal, Time, Inc ja muut, seuraavat artikkeleitaan? Suosittelen BlueHostin käyttöä. Jos kirjaudut sisään täällä, saat ilmaisen verkkotunnuksen ja 50% alennuksen alennuksesta aloittamiseen! Tämä työ vaatii yleensä ensin taustan tai koulutuksen, mutta kun olet saanut sen pois tieltä, voit suorittaa kaiken työsi etäyhteyden kautta. Ratsastusjaon lisäksi voit ansaita rahaa myös toimittamalla ruokaa paikallisista ravintoloista Uber Eatsin kautta.

 • Cringe kun näet kielioppivirheitä?
 • Se on samanlainen kuin Upwork, koska voit saada palkat suorittaa melkein kaikki tehtävät, joissa valmis työ voidaan toimittaa sähköisesti, ja profiilin asettaminen täällä antaa sinulle lisäaltistusta potentiaalisille freelance-asiakkaille.
 • Ne tarjoavat online-keikkoja, jotka sisältävät tekstityksiä, tekstityksiä, tekstityksiä ja käännöksiä.
 • Tutkimus ja suuntausten analysointi markkinointisuunnitelmien laatimiseksi on yleinen tehtävä.
 • Helpoin tapa aloittaa tämän työn tekeminen kotityöstä on suorittaa kurssi, joka opettaa sinulle perus- (ja edistyneen) Facebook-mainostrategian.

Pidä työsi. Katso maailma. Jätä suunnittelu meille.

Ei hätää, vaikka siellä on monia erilaisia ​​kursseja, jotka opettavat ihmisille kuinka perustaa oma verkkokauppa tai myydä Amazonissa. Tätä tehtävää varten tarvitaan kokemusta opetuksesta, ja muut opetustodistukset ovat parempia. Palkka on korkeintaan 25 dollaria tunnissa. Tilinhoitajan vastuut voivat vaihdella toimialalla, jolla he työskentelevät, mutta tyypillisesti heidän vastuisiinsa kuuluvat asiakaskysymysten hallinta ja ratkaiseminen, yrityksen myyntitavoitteiden saavuttaminen asiakkaiden kanssa ja asiakkaan ja yrityksen välisten sujuvien suhteiden ylläpitäminen. Sinun on luotava YouTube-tili ja sitten ampettava video joko puhelimella tai videokameralla ja lähetettävä se tilillesi. Oikoluku on yksi viimeisistä vaiheista sisällön luomisprosessissa - joten esimerkiksi tällä hetkellä lukemassasi artikkelissa on korjauslukija työskennellä sen suhteen ennen sen julkaisemista. Tässä on muutama paikka, jossa voit myydä ilman omaa verkkosivustoasi: Et yleensä ansaitse kokopäiväistä elää verkkosivustojen testaustöistä, mutta ne ovat erinomainen tapa saada lisää tuloja puolella.

Hänen ei tarvitse esiintyä tuomioistuimessa tai edes tavata asiakkaita. Lisätietoja tästä yrityksestä tästä yksityiskohtaisesta katsauksesta. Bloggaajana oleminen on hauskaa ja käynnistyskustannukset ovat erittäin alhaiset. Luo Github-profiili - Vaikka henkilökohtainen verkkosivusto on välttämätöntä; ohjelmoijien ei pidä unohtaa laittaa koodejaan myös Githubiin. Itse asiassa monet tämän luokan ammattilaiset ovat tuottavimpia työskennellessään kotona, koska he voivat usein hallita rutiiniaan helpommin ja rajoittaa häiriötekijöitä. Harkitse yrityksiä, jotka kohdentavat yli 50-vuotiaita tai itsenäisiä ammatinharjoittajia, harjoittavat terveyttä ja hyvinvointia, liittyvät ”vihreään” liikkeeseen tai käyttävät elektronisia tai online-laitteita (ts. )Verkosto toimialakohtaisissa ryhmissä. Se palkkaa päteviä freelance-esseitä ja jatkaa kirjoittajia.

 • Lopulta se voi olla hyvä jäljellä olevien tulojen lähde.
 • Jotkut veloittavat tunti, mutta monet veloittavat kiinteän kuukausittaisen summan (kuten 375 dollaria kuukaudessa, alustaa kohden).
 • Rakastatko tarinoita goresta, kauhua, romantiikkaa, sci-fiä tai seikkailua?
 • Tämä sivusto on myös vankka lähde korkeasti palkatulle työlle kotona.
 • Poistamalla välittäjä (ts.)
 • Kuinka paljon Amazon maksaa?
 • Saadaksesi täydelliset tiedot työpaikkailmoituksesta, sinun on kirjauduttava heidän 14 dollariin.

Kirjanpitovastaava

Päättääkö yrityskonsultti työskennellä osa- tai kokopäiväisesti, hän voi tarjota palveluitaan etätyön kautta. 20 helppoa online-työtä opiskelijoille ansaita rahaa (päivitetty 2019), siellä on verkkosivustoja, jotka maksavat verkkokyselyjen tekemisestä. Kotisivulta löytyy monia transkriptioita tekeviä yrityksiä, ja Ubiqus on yksi niistä. Vaaditaan yhden vuoden kokemus ja sertifikaatti. Freelancerit saavat maksun suoritettuaan useita tehtäviä. Tapaamalla paikallisessa yhteisökeskuksessa tai antamalla opiskelijoille ajaa talosi, voit opettaa viikkotunteja kaiken ikäisille opiskelijoille.

Ura suoramyynnissä ei ole kaikille. Palkka on toinen kannustin ihmisille, jotka päättävät työskennellä etäkotiin kotoa. Jos sinun on ensin kehitettävä taitojasi, tutustu ajatukseen suorittaa kurssi virtuaaliassisteille, kuten 10K VA. Älä vain katso sitä ajatellen, että aiot ansaita tonni rahaa heti portista. Saatat harjoittaa näitä tulovirtoja vapaa-ajallasi ansaitaksesi toisen tulon tai korvataksesi nykyisen kokopäiväisen työsi tulot.

Olisi viisasta oppia lisää esineiden arvoista ja siitä, kuinka arvioida ne oikein jälleenmyyntiä varten. Jos olet harkinnut työskentelyä kotoa aiemmin, mutta et ole varma, mistä aloittaa löytääksesi mahtava sijainti, tutustu alla olevaan infografiaan 10 parhaiten palkattua työtä varten, joita voit tehdä sohvallasi mukavasti ( er, vapaa makuuhuone). Et saa etuuksia tai palkattua lomaa, eikä sinulla ole myöskään pidätettyjä veroja. Koska suuri osa työstä suoritetaan tietokoneella, se voidaan usein suorittaa kotona. Tämä auttaa parantamaan potilaiden saamaa hoitoa ja antaa lääkäreille mahdollisuuden hoitaa enemmän tarvitsevia potilaita. Mainoskampanjan perustaminen voi ansaita PPC-konsulttille 1 000–5 000 dollaria, sitten 300 dollarin (tai enemmän) kuukausimaksu jatkuvasta hallinnasta. Entä auto, jolla et aja päivittäin?

 • Mutta muutaman kuukauden kuluttua juhlat alkoivat kuivua ja hän tajusi, että se oli paljon vaikeampaa kuin hän ajatteli.
 • Kirjailijat voivat sitten nähdä luettelon kirjoitusmahdollisuuksista ja valita asiantuntijuuteensa sopivat.
 • Aloita hakeminen TÄNÄÄN!

Viimeiset Ajatukset Kotitöistä

Sen pilvipohjainen alusta antaa yrityksille mahdollisuuden hallita ja analysoida asiakasaktiivisuutta, ja sitä käyttävät mm. 30 parasta tapaa ansaita rahaa verkossa (100 dollaria + päivä!). Adidas, U. On todennäköistä, että olet kokenut joukkotoimintaa aiemmin, koska se on Uberin ja Lyftin kaltaisten yritysten liiketoimintamalli. Joillakin ihmisillä on vahva käsitys siitä, mitä he haluavat työskennellä kotona, kun taas toiset eivät ehkä tiedä mistä aloittaa. Apurahojen kirjoittajana voit ansaita 40 300–67 000 dollaria vuodessa. Ja kuten kaikki muutkin tehtävät, etätyöhön liittyy useita haasteita. Tarjoa asiakkaille ilmaista työtä portfolion rakentamiseksi tarvittaessa.

Tämä on toinen alue, jolla suuret, usein tekniikkakeskeiset yritykset etsivät jatkuvasti palkata etätyöntekijöitä. Syntyitkö uskomattomalla äänellä, joka sopii mainoksiin ja muihin videoihin täydellisesti? Sinulla on aina mahdollisuus kokea sivustojamme ilman yksilöllistä mainontaa verkkoselaamistoimintojen perusteella käymällä DAA: n Consumer Choice -sivulla, NAI: n verkkosivustolla ja/tai EU: n online-valintasivulla jokaisella selaimellasi tai laitteellasi. Kauppaa kuin ohjattu osakemarkkinat: kuinka saavuttaa supernopeus osakkeilla millä tahansa markkinoilla, kirjoittanut mark minervini. Lääkärinlaskijana hoitaa lääkäreiden ja vakuutusyhtiöiden laskutukset.

Yhdelle se on erinomainen paikka saada kunnollinen valotus, mikä voi johtaa lisää asiakkaiden pussittamiseen.

Lisää Arvokkaita Palveluita

Usein on halvempaa palkata "kallis" freelance-sosiaalisen median johtaja (sinä) 20 tunniksi viikossa, kuin olisi palkata 40 tunnin viikossa työntekijä, jolla olisi etuja. Jos sinun ei tarvitse nousta naurettavan aikaisin aloittaaksesi työmatkan, voit napata ylimääräisen tunnin tai enemmän unta joka päivä. Lehdestä, aiheen kirjoittamisesta ja artikkelin pituudesta riippuen sinulle voidaan maksaa vähintään 1 000 dollaria artikkelia kohti. Ensimmäisen vuoden opettajien keskipalkka on 30 000–40 000 dollaria. Bankrate on koonnut luettelon 20 oikeasta kotona työskentelevästä työstä.

Menestyäksesi lopettamalla lauman seuraaminen vähäarvoisella taktiikalla. Sinun on oltava tietoinen mistä tahansa tukemasi yrityksestä ja tuotteista, mutta koska teknisen tuen puhelut ovat yleensä monimutkaisempia, voit yleensä ansaita enemmän kuin tekisit yleistä asiakaspalvelua. Cryptocurrency-foorumi, kun ajattelet strategiaasi, on olemassa useita keskeisiä asioita, jotka on pidettävä mielessä salausvaluuttamarkkinoista. Hakemuksen jälkeen sinun on läpäistävä tentti voidaksesi työskennellä useimpien yritysten kanssa, mutta tämä ei ole ollenkaan supertekninen työ.

Vältä Kotona Tapahtuvaa Työhuijausta

Jokainen Internet-sivu vaatii UX: n ja suunnittelun. Minulla on myös 4 yritystä, jotka palkkaavat yhdessä kotona tehdyn transkription menestystarinan kanssa artikkelissani kuinka työskennellä kotona. Sinun ei tarvitse välttämättä korkeakoulututkintoa, mutta sinun on hallittava valokuvien muokkausohjelmat sekä ohjelmistot kuten Canva.

Etätyö on tapa, jolla he päättävät tehdä työnsä, joka on pääasiassa tarjota oikeudellista neuvontaa ja jopa valmistella monimutkaisia ​​talletuksia asiakkaille, edes tapaamalla heitä henkilökohtaisesti. Idea on levinnyt kaikenlaisiin liiketoimintamalleihin. On myös vaara, että henkilökohtainen elämäsi ja työsi voivat olla päällekkäisiä. (4%) ja työn laatu pysyivät ennallaan. Kerro meille kommenteissa. Tulopotentiaalisi on tyypillisesti vain rajoitetun tekemäsi työn tyypin, tekemäsi työn määrän ja asiakkaiden lukumäärän perusteella. Bitcoin exchange, rahoitusinstrumenttien kauppa syntyi 1300-luvulla vaihtamalla velkaa rahanhaltijoiden kesken ja ostamalla julkista velkaa. Kuinka tulla Amazon Flex -ohjaimeksi:

Nämä työt vaihtelevat myös lähtötasolta edistyneisiin, joten jokaiselle löytyy jotain. Blogit ovat loistava tapa opettaa ihmisiä tietystä taitosta, viihdyttää lukijoita tai jakaa elämäkokemuksista. Toimitusjohtaja Sara Sutton-Fell jakaa intohimoani auttaa äidejä ansaitsemaan ja naiset ovat taloudellisesti riippumattomia. Koska puhut asiakkaiden kanssa puhelimitse, tarvitset hiljaisen tilan työskennellä. 4 tapaa ansaita rahaa verkossa vuonna 2019, voit ansaita ylimääräistä rahaa vuokraamalla tavaroitasi ottamalla paljon korkealaatuisia kuvia. Löydät jopa joitain apua etsimäitä työpaikkailmoituksia haamukirjoittajalle Tinderistä. On suuri teollisuus, joka luo tämän uuden mahdollisuuden omaan kotona työskentelevään yritykseesi.

Ohjelmistokehittäjä

Itse asiassa kotitoiminnot voivat säästää rahaa vähentämällä kuljetuskustannuksia tai leikkaamalla kustannuksia, jotka aiheutuvat asumisesta lähellä työpaikkaa. Tutustu muihin etätyöhön, joka on erityisen palkkaa, katso täydellinen luettelo FlexJobs-sivustosta. Ja he voivat tehdä kaiken tämän kotonaan. Työskentele tämän yrityksen mysteeriostajana ja ansaitse 0 dollaria.

Tämän sivuston avulla voit luoda oman profiilin, jotta voit asettaa hinnat ja saatavuuden. Löydät etälääketieteelliset työt, jotka on lueteltu suoraan yrityksen verkkosivuilla, kuten Optum Provider Express, tai työtauluilla, kuten FlexJobs. MD tai DO vaaditaan tyypillisesti. Kuinka maksetut verkkokyselyt toimivat:

Mutta jos sinulla on vapaata aikaa, voit ansaita ylimääräistä rahaa. Bureau of Labor Statistics, tapahtumien suunnittelijat ansaitsevat keskimäärin 26 000–79 000 dollaria vuodessa. Voit käyttää mitä haluat, olla oma pomo ja työskennellä oman aikataulun mukaan. Tiedonsiirtotöissä Kuva 8 voi olla erinomainen vaihtoehto. Tätä roolia varten vaaditaan insinööri tutkinto. Luotettavan verkkoyhteyden, omistetun kotitoimiston, runsaan itsesuunnan ja oikeiden valtakirjojen avulla potentiaalisi suorittaa terveyteen liittyvää etätyötä voi tulla hyvin realistinen. Amazon tarjoaa kuitenkin myös uraa kotonaan. Jos tämä kaikki kuulostaa houkuttelevalta (ja jos sinulla on itsekuria pysyäksesi keskittyneenä ja tuotteliaana työskennellessäsi kotoa), kannattaa tutustua FlexJobsin viimeisimpään luetteloon eniten maksetuista kotona suoritettavista töistä.

Yhteenveto

Tutkimus on erittäin tuottoisaa, koska useimmissa yrityksissä ei ole aikaa käydä läpi kurjuutta kerätä tuhansia paikallisia yritys-sähköpostiosoitteita tai louhia kosmeettisten lääkäreiden luetteloa tietyssä valtiossa. Lisätietoja siitä, mitä ohjelmistosuunnittelija tekee Airbnb: llä. Kehittää ja ylläpitää suhteita avunantajiin.

Yllä oleva luettelo on massiivinen kokoelma kaikenlaisia ​​etätyöskentelytyyppejä. Jos näin on, harkitse verkko-ohjaajaksi tulemista. Varmista, että kaikki tilaisuudet ovat turvallisia, ja tutustu siihen, miltä laillinen kodinkirjoitustyö näyttää.

Koska työtehtävät ja -vaatimukset vaihtelevat suuresti, sinun on tutkittava Amazonin luettelot saadaksesi tarkat työkuvaukset ja korvaustiedot. Jos sinulla on tutkinto tai pätevyyskirja tällä alalla, voit ansaita mukavan palkan vuosittain (väitetysti 45 000 dollaria ja enemmän). Joten jos sinulla on orastava luova putki ja tavoitteesi on työskennellä kotona, sinun kannattaa ehkä harkita virallisen taiteen ja suunnittelun koulutuksen hankkimista. Tekemäsi oikolukujen tyypistä ja asiakkaiden määrästä riippuen voit helposti tehdä yli 2019 dollaria kuukausikorjauksia. Rahat voivat olla aika hyviä, mutta olet yksin. Monille ihmisille kotona työskenteleminen on todellinen amerikkalainen unelma. Kaiken tyyppiset ja -kokoiset vähittäiskauppiaat käyttävät mysteeri-ostajia saadakseen objektiivisen lausunnon myymälöistään ja työntekijöistään.

”Voi olla todella houkuttelevaa antaa itseni häiritä, mutta jos teen niin, en koskaan tee mitään työtä.

Xerox

Etätyöstä hyötyy sekä näitä palveluja hakevia että taitojaan ja kokemustaan ​​tarjoaville. Voit käydä yliopistossa (verkossa tai muualla), käydä ammatillisessa koulutuksessa (3–12 kuukauden koodaus- ja verkkosuunnitteluakatemioita on useita), osallistua omatehoiseen kurssiin tai opettaa itsellesi kirjoja ja ilmaisia ​​oppaita. Ja työllisyyden lähteet kattavat useita toimialoja, ei vain mielenkiintoisimpia aloja, kuten mainonta, julkaisu ja viihde. Rekrytoijan tehtävänä on löytää päteviä työntekijöitä avoimeksi tehtäväksi yritykselle, joka hankki hänen palvelut. Useimmat tätä artikkelia lukeneet ihmiset eivät koskaan tee mitään sen tiedon kanssa, jonka olen tänään jakanut täällä. Vain viime vuonna CNN kertoi, että viimeisen vuosikymmenen aikana kotoa tekevien työntekijöiden määrä on kasvanut 115 prosenttia.

Vaikka määräaikoja on noudatettava, kirjoittaminen on suosittua, koska voit tehdä sen mistä tahansa, jopa hitaalla Internet-yhteydellä, mikä tarkoittaa, että voit maksaa kotona, kahvilassa, lentoaseman lomautuksen aikana tai lasten jälkeen mene sänkyyn. Kummassakin tapauksessa maksetaan enimmäkseen viikoittain tai kuukausittain. Tuntihinnat vaihtelevat kokemuksen, taitojen ja tehtävänkuvauksen mukaan. Samanlaisia ​​ammatteja ovat finanssianalyytikot ja talousjohtajat. Tutustu graafiseen suunnitteluun. Bitcoin exchange -määritelmä, jos tarjouksen tehneellä henkilöllä on ollut varjoisia kauppoja (mikä heijastuu heidän luottamusluokituksessaan BitcoinTalkissa, LocalBitcoinsissa, WoT: ssa jne.). Niihin sisältyy hinta (jos lähdet työhön ja töihin), tietullit, polttoaine (jos ajat omalla autollasi töihin ja takaisin) ja ajoneuvojen ylläpito. Olen esimerkiksi markkinoinnin ja online-liiketoimintastrategian asiantuntija, joten ihmiset maksavat minulle:

Lääketieteellinen Transkriptio

Kuka sopisi hyvin Intuitille? Nämä tehtävät maksavat 12 dollaria tunnissa, vaativat vain lukion tutkinnon ja tarjoavat etuja, kuten sairausvakuutuksen ja 401 000 eläkesuunnitelman. Virtuaaliassistentit, sosiaalisen median johtajat, online-tukiasiantuntijat ja kotona tapahtuvat tiedonkeruutyöt ovat vain muutamia korkeasti maksettavista digitaalisista tehtävistä, joita ei edes ollut vähän aikaa sitten. Esimerkiksi, mitä vähemmän virheitä teet, sitä enemmän ansaitset.

Sinun on maksettava käyttääksesi tätä tietokantaa, mutta ne ennakoivat kaikkia yrityksiä esittämään laillisia työpaikkoja vain oikeilta työnantajilta. Sinun ei tarvitse käydä läpi tiukkaa muodollista pukeutumiskoodia, tai tehdä vaikutelmaa kenellekään muulle pukeutumisesta ja muodostamisesta. Tietojen analysoimiseksi sinun ei tarvitse olla todellinen geek. Etkö ole hyvä kirjailija? Voit silti ohittaa työmatkan joka päivä ja nauttia sijainnin ja/tai ajan joustavuudesta. Lisäksi, kuten virtuaaliassistenttityö, määrität oman aikataulun, joka sopii hyvin kiireisille vanhemmille, jotka työskentelevät mieluummin, kun heidän lapsensa ovat nukkumassa tai koulussa.

Voit testata kirjoittamisen nopeutta ja tarkkuutta ilmaiseksi TypingTest-palvelussa. Sosiaalisen median johtajat ansaitsevat yleensä saman verran kuin virtuaaliassistentti, ja tuntihinnat ovat 15–75 dollaria melko yleisiä. Jotakin syytä pitää mielessä, että lastenhoitokeskukset ovat usein suljettuina iltaisin ja viikonloppuisin.

Työ Kotilääketieteen Työpaikoilta

Heille voidaan myös antaa tehtäväksi valvoa työskentelevän yrityksen järjestelmäsuunnitteluhankkeiden suunnittelua, suunnittelua ja toteutusta. Stitch Fix tarjoaa kotona työskentelevälle stylistille 16 dollaria + tuntipalkan. Jos osaat kohdistaa oikeisiin käyttäjiin ja luoda tehokkaita mainoksia, voit ohjata uusia asiakkaita asiakkaidesi verkkosivustoille ja lisätä heidän tulostaan. Tyypillisesti tarvitaan tietotekniikan tai tekniikan tutkinto. Olemme tutkineet huolellisesti yhtä työtä kotoa tilaisuudesta toiseen katkaistaksemme kaikki roskat ja huijaukset. Olisi todella surkea, jos URL-osoitteeni olisi www. Tämä on melkein sama asema kuin yrityksen sisäinen rekrytoija paitsi, että pääset töihin missä haluat.

SYKESin ja Appenin kaltaiset yritykset palkkaavat hakukonearvioijia, ja sinun on yleensä suoritettava koe ennen tuloaan alukselle. Monet käännöstyöt tehdään freelancereiden toimesta, mutta jotkut yritykset palkkaavat kotikääntäjiä työntekijöiksi. Tuutorit ansaitsevat yleensä 14–22 dollaria tunnissa verkkosivustonsa mukaan. Ensinnäkin suurin osa Yhdysvaltain ja muiden maiden nykyaikaisista toimihenkilöistä vaatii vain Internet-yhteyden. Tämä arvostetuin yritys palkkaa etätyöntekijöitä virtuaalisiin asiakaspalvelupisteisiin. Ja jotkut tarjoavat etätyötä vain työskenneltyään tietyn ajanjakson ajan ja vain tietyn määrän päiviä viikossa.

Kun olet suorittanut kurssin, voit alkaa ansaita, ja mediaanipalkka on tiettävästi 34 000 dollaria. Tämä johtaa tietä itsesi kaltaisille freelance-grafiikkasuunnittelijoille ja johtaa usein viittauksiin. Ne edellyttävät ammattilaisen näkevän potilaan henkilökohtaisesti diagnosoimaan ja hoitamaan sairauden tai vamman. Suosittelen nousua freelance-verkkosivustoille, kuten:

Sinulla voi olla vaikea saada mitään tekemistä, jos olet myös kiireinen seuraamaan pihalla leikkivää lapsia.

Miksi Työskennellä Kotoa äitinä?

Jos sinulla ei ole pätevyyttä ja haluat silti tulla online-neuvonantajaksi, anna suhteita tai elämää koskevia neuvoja, lähetä mainos sen sijaan Fiverrissä. Pankit ja muut rahoituslaitokset ovat suhtautuneet myönteisesti lyijyjen luomiseen verkossa ja ovat alkaneet palkata virtuaalisia asuntolainojen virkamiehiä, jotka työskentelevät kotoa. 2 yksinkertaista indikaattoria päiväkaupalle, oletko valmis hyväksymään monia pieniä tappioita ja muutama iso voittaja? Tarkista testi- tai tehtäväkysymykset, joita opiskelija ei vastannut oikein. Rahoitus siitä, miksi kotona työskentelevä ura on äidille niin upeaa - ja miten päästä alkuun: Sinun on tarkistettava koko haastattelu artikkelissa Kuinka tulla kirjanpitäjäksi. Tässä on luettelo lyhyistä tehtäväsivustoista, joista voit tarkistaa kiinnostuksen.

Yliopistojen, sairaaloiden ja voittoa tavoittelemattomien järjestöjen on usein haettava apurahaa. Haluatpa tehdä sen vain kotona muutama tunti viikossa tai mukulata yhdessä koko uran, kirjanpito voi olla mitä etsit. Ne, joilla on erikoistuneita taitoja, kuten tekstikirjoittaminen, voivat löytää myös oikeudenkäyntikirjoituksia tuomioistuimen toimittajille. Verkko-opetustöitä voi löytää useista eri verkkosivustoista kaikkialla verkossa.

Notaari

He hyväksyvät yhdysvaltalaiset hakijat ja palkka on noin 6 dollaria tunnissa. Monilla lääketieteellisillä palveluntarjoajilla on virtuaalinen sairaanhoitaja, joka hoitaa ei-hätätapaukset. Jos tiedät, että haluat työskennellä kotoa, mutta et tiedä mistä aloittaa, asiakaspalvelu on turvallinen veto.

Jos sinulla on kokemusta kirjanpitäjänä, voit pitää taidot kotona ja työskennellä etäyhteyden kautta. Oppimalla muutamia online-taitoja, joita yritysten omistajat tarvitsevat, voit luoda oman kotitöisi, jonka avulla voit työskennellä milloin haluat. Huomaa, että mainostamme vain sellaisten yritysten mainontaa, joiden mielestä voimme laillisesti suositella lukijoillemme. Yksi parhaimmista freelance-kirjoittamisen asioista on, että sinun ei tarvitse mitään erityisiä tutkintoja tehdäksesi sitä. Yhä useammat ammatit muuttuvat entistä joustavammaksi etätyöntekijöiden keskuudessa. Vakavasti, voit ottaa kyselyitä kaikille. Mutta jos olet vasta aloittamassa ja haluat vakaampia tuloja, voit tutustua Android Jobs- tai Core Intuition -sovelluksiin (iOs/Mac) mobiilisovellusten kehittämistöihin tuntihintaan tai projektiperusteiseen maksuun. Tärkeintä on, että sinun on ensin keskityttävä rakentamaan yleisö, joka on sama käynnistettäessä podcastia.

Monet muut ansaitsevat 1 000–4 000 dollaria kuukaudessa.

Muodollisia taitoja ei vaadita, vaikka vastuisiin sisältyy: En ole fani siitä, että maksan löytää työtä, mutta saan heidän saada jonkin verran korvausta jokaisesta lähettämästään työstä. Älä ole kuin he. Olemme valmiita maksamaan hinnan, koska se antaa meille mielenrauhan tietää, että hän on hyvissä käsissä. Henkilökohtaiset t-paidat, vaatteet ja taloustavarat ovat yksi tapa ilmaista oma henkilökohtainen ainutlaatuisuus.