Henkilökohtainen rahoitusuutisia, sijoitusneuvoja, liiketoiminnan ennusteita - Kiplinger

Syötä sukupuoli, pituus, nykyinen paino ja vyötärön kehä. Kuinka ostaa varastot, siten aktiiviset sijoittajat vihaavat tammenterhoja, mutta passiiviset sijoittajat pitävät siitä. Jaa kanavasi Twitterissä ja Facebookissa. Oletko valmis investoimaan itseesi saadaksesi koulutusta? Voit myös ladata ilmaisen ZipRecruiter-sovelluksen etsiäksesi töitä mistä tahansa. Jos olet taitava markkinoinnissasi ja keskityt vanhemmille kohdistamiseen, voit ansaita paljon rahaa tällä kapealla. Käyttäjät, jotka löytävät kurssin Udemy-hakukoneen kautta, nettouttavat sinulle 50% kurssin hinnasta.

BestMark - BestMark on salaperäisten ostojen alan johtava yritys, joka yhdistää sinut ihmisiä (huomaamattomasti) heidän asiakkaidensa kanssa, joihin kuuluu Fortune 500 -yrityksiä.

Tämä ei ole vain loistava tapa ansaita rahaa nopeasti, mutta jos se on jotain mitä nautit, voit muuttaa sen säännölliseksi tulonlähteeksi. Voit ansaita jopa 22 dollaria tunnissa bonusten, lähetteiden ja muiden mahdollisuuksien lisäksi. Keskimääräinen kysely maksaa välillä 0 dollaria.

  • Tässä on luettelo asioista, joita voit myydä kierrätyskeskuksessa.
  • Kirpputoreilla ja vaihtotapaamisilla on paljon ansaitsemista, mutta suurin osa ihmisistä tekee sitä vain väärin.
  • Katso Survey Junkie -katsaus täältä.
  • Siksi henkilökohtaiseksi tai online-ohjaajaksi tuleminen on hieno tapa ansaita rahaa nopeasti.
  • Jättipotti on tietty määrä SB: tä, jotka jokainen, joka tekee sen loppuun asti, jakaa.
  • Joskus pidämme itsemme odottamassa mahdollisuuttamme seurata intohimoa.

Ansaitse rahaa YouTubessa.

Ihmiset rakastavat ostamaan kotitekoisia tuotteita, varsinkin kun takana on allekirjoitus tai tarina. Tässä on hieman enemmän vastuuta kuin koirien tarkkailemisessa. Tämä tarkoittaa: Mikä parasta, saat 5 dollaria vain ilmoittautumisesta! Oikoluku sisältää yksinkertaisesti sen, että kirjoitetussa sisällössä on kielioppi-, oikeinkirjoitus- ja välimerkintöjen tarkistaminen ja korjaaminen. Aloita siirtymällä Slicethepie-sivulle nyt tai lukemalla lisätietoja pikaoppaasta. Voit halutessasi tarkistaa, kuinka saada lisää Instagram-seuraajia, jos haluat rakentaa suuren Instagram-yleisön. Joten jos olet kaksikielinen tai pääaineenaan suosittu kieli koulussa, tämä voi olla loistava rahaa päätöksenteon idea voit kokeilla.

Verkkokaupan perustaminen on erittäin helppoa eBay-kaltaisten sivustojen kanssa. Jos napsautat tätä linkkiä ja teet ostoksen, ansaitsemme palkkion ilman lisäkustannuksia.

ENeighbor

Katsotaanpa miten voit rakentaa oman verkkokurssin ilman aikaisempaa kokemusta: Se auttaa sinua selvittämään, kannattaako verkkotunnuksiasi myydä, ja kuinka paljon voit ansaita niiden myymisestä. Yksi erityisesti on Ibotta, joka on yksi ilmaisista mobiilikupongisovelluksista ja rahat takaisin -ostosovelluksista. Jos säästät rahaa, voit käyttää sitä pesämunana passiivisen tulon luomiseen.

Seuraa Varallisuuttasi Henkilökohtaisessa Pääomassa Ja Saat 20 Dollarin Bonuksen.

Fanisivut Twitterissä tai Facebookissa edellyttävät ihmisten olevan yhteydessä heihin. Joten jos voit kirjoittaa keskimääräisen twiitin (hyvällä tavalla) tai asettaa houkuttelevan Pinterest-grafiikan, harkitse koko sosiaalisen toiminnan aloittamista: Kuulostaa todennäköisesti jo rikki levyltä, mutta tarvitset kiinnostavan markkinaraon, jolle on jo olemassa kysyntä. Tämä voi olla tavoite, kuten päästä eroon velasta, säästää yliopistolle tai yksinkertaisesti saada ylimääräistä rahaa lomien aikana lahjoiksi. Yritä kuitenkin välttää houkutusta käyttää kattilalevymuotoa. Voit avata tilin matkapuhelimellasi muutamassa minuutissa, kerätä 5 dollaria ja olla matkalla rakentamaan kyseistä hätärahastoa tai säästää seuraavaa erityistä ostoa varten. Niin kauan kuin on vielä kirjoitettu sana, siellä on aina toimittajia.

Jos satojen tai tuhansien ihmisten ongelmaan paremman ratkaisun löytäminen ei näytä tällä hetkellä vaihtoehtona, saatat olla parempi perustaa virtuaalinen kauppa ja myydä fyysisiä tuotteita. Katso hänen mahtava haastatteluni hänen kanssaan aiheesta Kuinka myydä Amazonissa. Käynnistysyritykset voivat maksaa melko vähän, että pääsy kentälle. Joillekin se on urheilullinen ja toisille se voi olla akateeminen. Voit ansaita mitä tahansa välillä 10 p - 20 puntaa kappaleelta, ja ansiot voivat todella kasvaa, jos sinulla on suuri kokoelma. Rekisteröidy sivustoilla, kuten Clickworker ja The Smart Crowd, suorittaaksesi virtuaalisia töitä, kuten tietojen tutkimusta, tietojen syöttämistä, kääntämistä ja testaamista. Niiden vuokraaminen voi olla hieno vaihtoehto!

He lähettävät sinulle jopa päivittäisen kyselyn ja päivittäisen kyselyn keinona ansaita palkkioita nopeammin. Useimmissa työnantajan tukemissa suunnitelmissa on tiliä hoitava edustaja, ja heidän pitäisi pystyä vastaamaan kysymyksiin. Lisää tästä: Käytä tarkkaa ja nopeaa kirjoitustaitoasi tietojen syöttämiseen. Kun hän ei ollut töissä, hänellä oli jopa aikaa lähteä useisiin hauskoihin lomiin. Siksi suosittelen rekisteröintiä useille tutkimussivustoille, jotta olet oikeutettu osallistumaan mahdollisimman moniin tutkimuksiin. Aivan kuten kyselyissä, voit jakaa mielipiteesi kohderyhmissä tai markkinatutkimuksissa. Ansioluettelot ovat asia, josta ihmiset voivat olla erittäin epävarmoja ja itsetietoisia, mikä tarkoittaa, että aina on kysyntä palveluille, jotka auttavat heitä kasvamaan.

Kasvata Ja Myy Omaa Tuotetta

Rekisteröidy täällä Paribus-tilille ILMAISEKSI. Jokainen heistä toimii sinulle, jos sinulla on aikaa, sitoutumista ja intohimoa heihin. Tavoitteena on tietysti muuttaa sijoituksesi passiiviseksi tulovirtoksi, joka maksaa sinulle loppuelämästäsi.

Hyviä Ideoita, Jos Haluat Työpaikkaa Tai Sivukeikkaa

Kun hän ei ollut töissä, hänellä oli jopa aikaa lähteä useisiin hauskoihin lomiin. Voit tarkistaa myös perinteiset työpaikat, kuten todellakin. Tämän ei tarvitse pelottaa sinua. Lähetä vain paikkasi Craigslistissa. Kun aloitat blogin, keskity hyvin tarkkaan avainsanoihin tiukasti ja jatka laajentumista muihin mutta merkityksellisiin luokkiin kasvaessasi ja hallitseessasi uusia tiloja. Nyt et todennäköisesti löydä mitään sellaista, mutta voit silti tehdä nopean voiton hieman etsimällä. Monilla yrityksillä on tänään suositus ystävälle -ohjelmia, jotka maksavat sinulle käteisellä tai myymäläluoton uusien asiakkaiden tuomiseksi.

Se on lopullinen painohaaste. Drop-ship-liiketoiminta on se, missä olet ”välimies” valmistajan ja asiakkaan välillä. Jos rakastat lapsia, kirjaudu hoitoon. Heillä on nyt yksi verkkosivustolleen - Flipped Lifestyle. Sieltä voit ostaa halvan kasvihuonepakkauksen useimmista kodinsisustus- ja rautakaupoista, samoin kuin Amazon, Harbor Freight tai Tractor Supply Co.

Sovelluksen tarkoituksena on palkita sinua terveellisistä ostoksista antamalla sinulle alennuksia orgaanisista, muuntogeenisistä organismeista, gluteenittomista ja muista terveellisistä ruuista. Se voi olla hauska keikka, jos olet kyseessä sellaisessa asiassa. Haluat, että portfoliosi ja kylmäsähköpostisi ovat yhdenmukaisia ​​yritysten kanssa, joiden kanssa tavoitat strategisten hintojen asettamisen: Autotallimyynti voi olla kultakaivoksia, jotka vain odottavat hyödyntämistäsi. Voit vapaasti avata oman Storenvy-myymälän, jossa voit lähettää kohteitasi, asettaa omat hinnat ja saada ostajat löytämään alustalla.

Nämä keikat vaativat sinua menemään ulos talosta tai matkustamaan vähän ympäri, mutta maksamaan hyvin verrattuna kotona pidettäviin.

Ota online-kyselyjä nopeaa rahaa Paypalin kautta.

Listaa nämä tuotteet verkossa. Olemme jo vuosien ajan tietäneet, että kymmenien tuhansien dollarien maksaminen häästä ei ole suurin taloudellinen liike. Tässä on kuinka paljon se maksaa: Tule omaksi pankkisi "Vertaisluotot" ovat pankkitoiminnan tulevaisuus. Et halua tehdä virhettä määrittäessäsi mielivaltaisen hinnan tunteiden perusteella tai et tiedä, mitkä kuumat avainsanat kuvaavat tuotetta. Voit ansaita rahaa myös monilla muilla tavoilla, kuten kyselyt, pelit ja palkan maksaminen television katselusta. Jos vanhan koulun, henkilökohtainen opettaminen on enemmän tyyliäsi, ota yhteyttä naapuruston kouluihin, mentoriorganisaatioihin tai yhteisön korkeakouluihin, jotka voivat pystyä hyödyntämään asiantuntemustasi luokkaopettajana.

Katso muutama aikaisemmista tapahtumistani!

Sinun on tehtävä töitä pelkään! Tiedät todennäköisesti kuinka Wordia käytetään riittävän hyvin, mutta monet avustajatyöt edellyttävät työskentelyä laskentataulukoiden kanssa, joten on luultavasti parasta, jos tunnet ainakin ainakin Excel-käytön mukaisena. Jos olet kiinni yksityiskohdista ja sinulla on nopea kirjoitustaido, voit ansaita rahaa verkossa antamalla yritystietoja. Joten ideasi ja markkinoiden validoinnin vahvistuessa on olemassa muutamia erilaisia ​​polkuja, joita voit seurata saadaksesi alkuperäisen ”siemen” rahan: On tonnia ihmisiä, jotka haluavat maksaa laadukkaista äänioikeuksista yritysvideoissaan, animaatiosarjoissaan tai koulutusvideoissaan. Tämä tarkoittaa, että yhtä mallia voidaan käyttää valmistamaan koko joukko mahtavia tuotteita, jotka tulostetaan ja lähetetään pyynnöstä aina, kun joku ostaa sinulta. Tulojen maksimoimiseksi on myös tärkeää ottaa hieno valokuva tuotteesta ja kirjoittaa vakuuttava, rehellinen kuvaus.

Freelance-kirjoittamisen etuna on, että sinulla on sisäänrakennettu asiakas ja tiedät tarkalleen, kuinka paljon maksetaan.
Kannattaa myös ilmoittautua ilmaiseen CV-kirjastoon, joka vastaa CV: täsi sopivilla osa-aikaisilla töillä ja uramahdollisuuksilla.

Ansaitse Ylimääräistä Rahaa Offline-tilassa

Vaimoni Katie ei ole taitava, joten sen sijaan suunnitteli paikallisen 5K-juoksun. Löydä yritys, joka haluaa lainata sinulle pysäköintialueen ja kerätä muutama ystävä pesemään joitain autoja. On monia paikkoja tehdä tutkimuksia verkossa, jotka maksavat sinulle käteisellä PayPalin kautta.

Tiedän helpommin kuin tehty. Skannaat tuotteen viivakoodin ja postitat kohteesi ennakkomaksukuljetuksella. Se riippuu kuinka usein vuokrataan autoa, mutta Turo arvioi jopa 6500 dollaria vuodessa! Jos on, mitä teit? Tuntihinta on yleensä 65–95 dollaria tunnissa. Yksi tapa ansaita blogiisi on soveltaa näitä asianmukaisia ​​affiliate markkinointistrategioita aloittelijoille, joilla ei ole kokemusta. Maailmanlaajuinen verkko on jatkuvasti nälkäinen sisällön suhteen, ja se ei kirjoita itseään.

Äidinkielenään puhujille on kasvava kysyntä lasten kouluttamiseksi ulkomailla, ja tämä kaikki tapahtuu verkossa oman kodin mukavuuksin.

Hanki Palkka Online-tehtävien Suorittamiseksi

Se on ratkaisusi, kun tarvitset rahaa nopeasti. Suuri osa yrityksistä maksaa lahjakkaille urakoitsijoille, jotka osaavat tietojen analysointia, mikä tekee siitä mahdollisesti tuottoisan tavan ansaita rahaa verkossa, jos sinulla on oikeat käyttöoikeustiedot ja kokemus. Myöhemmin selvisin hänen opiskelijansa kanssa, jolla meni todella hyvin. Michelle on saanut niin paljon menestystä tytäryhtiömarkkinoinnissa, että hänellä on jopa oma kurssi nimeltään Affiliate Marketing. Kuinka paljon voit ansaita rahaa VA: na? Sinun on osoitettava todiste kyvystäsi kääntää, joten jos sinulla on kielitutkinto tai sinulla on kokemusta tekstin kääntämisestä, sinun tulee näyttää näytteitä portfoliosta.

Lisätietoja tästä ideasta lukemalla kerättäessäni alumiinitölkkejä kassapostiksi. Hyvä on, siirrymme nyt lopulliseen oppaaseesi kuinka ansaita rahaa verkossa. UpWork korvasi muut tunnetut sivustot Odesk ja Elance. Tiedän, että viettäminen iltapäivällä puhelimella soittamalla kaikille yrityksille ei kuulosta hauskalta.

Pysyä Aktiivisena

He tarvitsevat kirjoittajia, jotka voivat tarjota puhtaita, selkeitä ohjeita digitaaliselle oppaalle (joka kuuluu ”tekniseen kirjoittamiseen”) tai vain hyvään, arvokkaaseen sisältöön. Jos tämä on kuitenkin ensimmäinen kerta, kun kuulemme tästä, emme todellakaan suosittele kokeilemaan sitä. Näillä marginaaleilla ansaitset 15 dollaria jokaisesta myynnistä. Lisää sivustoja sisällyttää videoita artikkeleihinsa. Näiden tietojen perusteella näet, kuinka paljon rahaa voitat, jos saavutat tavoitteesi. Voit todella ansaita rahaa verkossa katsomalla online-videoita. Voit aloittaa blogin useilla alustoilla, Shopifesta (poista kassaominaisuus, jotta sinun ei tarvitse maksaa tilausta rakentaessasi sitä) WordPressille.

Päätä, mikä on tavoitteesi: Tarjoat ihmisille mukavuuden tapaamalla heidät heidän liikepaikkaansa tai jopa heidän kotiinsa puhdistaakseen autoja. Hakukoneet, kuten Google ja Bing, haluavat tietää, ovatko tietyn avainsanan tai avainsanan perusteella antamat hakutulokset asiaankuuluvia, tarkkoja ja kattavia. Jos olet hyvä ja et ota riskiä, ​​voit ostaa aikaisin irtotavarana ja myydä, kun villitys osuu. Jos näin on, kirjaudu siihen. Kit - Kitin avulla voit jakaa suosikkiesineesi ilman, että päästät niitä koskaan näkyviin. En halunnut 57 tapaa ansaita ylimääräistä rahaa. Tulet opettamaan korkeakoulutason kursseja opiskelijoille, tarjoamalla palautetta ja opastusta mm. Opiskelijoille.

Ole hienotunteinen ja kunnioita, että nämä perheet elävät kovaa aikaa. Glassdoor toteaa, että tyypillinen palkka vaihtelee 29 000–58 000 dollaria vuodessa, mutta kaikki riippuu kokemuksesta ja asiakkaiden määrästä. Siirry vain InboxDollareihin. Asuintiedostasi riippuen tämäntyyppisille asioille voi olla melko vahva kysyntä. Voitko todella ansaita rahaa kotoa? Olen tehnyt ja käynnistänyt kursseja - 9–97 dollaria kurssilta.

Tapoja Ansaita Ylimääräistä Rahaa Verkossa

Virtuaaliassistentiksi tuleminen on yksi niistä töistä, joka voi periaatteessa toimia kenelle tahansa. Sähköpostimarkkinointi aktiivisesti kiinnostuneille sähköpostitilaajien ryhmille on yksi parhaista tavoista ansaita rahaa verkossa. Tarjoa kirjoittaa artikkeleita heille. Eniten myynyt kirjailija Neil Gaiman sanoi kerran, että hyvällä kirjailijalla oli kolme ominaisuutta:

Kun lahjakortti saapuu, käytä sitä viisaasti! Muista muistuttaa heille, että joudut ohittamaan 1 370 lattin säästääksesi 5 000 dollaria (tai he voivat vain kerätä koron). Jos nautit vuorovaikutuksesta eri kulttuurien ihmisten kanssa, voit opettaa vieraita kieliä verkossa. 60 noutaaksesi tilauksen, 1 dollari. Parhaat tutkimussivustot ovat mielestäni kuitenkin Survey Junkie, Swagbucks ja My Points. Todennäköisesti kaksi suurinta ostoksesi ovat talollesi ja autollesi - joten miksi et käytä niitä tuottaakseen nopeasti rahaa? Sitten tulivat suuret yritykset ja valtasivat maailman. Hyviä freelance-kirjoitussivustoja, jotka löytävät työluettelot, ovat JournalismJobs.

Vuokraa Auto

Sen mukana tulee rajoittamaton siirto, ja perustaminen maksaa vain yhden dollarin. Ja vaikka se saattaa tuntua virheelliseltä, ilmaisen sovelluksen käyttö voi auttaa sinua tekemään enemmän kuin maksullisen sovelluksen. Valitettavasti pitkään pidetty Star Wars- ja X-Files-kauppakorttikokoelmani myivät vain muutaman sentin eBayssa, joten päätin vain säilyttää ne muistoksi.

Jos olet tosissasi ansaita rahaa myymällä asioita verkossa, on melkein mahdotonta jättää suosittelematta Shopifea. Useimmissa kaupungeissa on ainakin yksi Facebook-ryhmä, joka on omistettu ei-toivottujen tavaroiden ostamiselle ja myymiselle (samanlainen kuin Craigslist). PineCone Research - Kun A + -luokitus on BBB, tämä kyselypaneeli on monien tutkijoiden suosituin valinta kahdesta syystä. Usein luottokorttien myöntäjät luopuvat näiden korttien vuosimaksusta ensimmäisen vuoden aikana. Monet usein ostavat asiakkaat rakastavat myös Ibotta-sovellusta, jonka avulla voit ansaita rahaa takaisin jokaisesta ostosta. 37 tunti Kyky ylläpitää ja kehittää toimistotietojärjestelmiä ja laatia raportteja sellaisista tietueista. Aseta omat lastenhoitopalvelut, saatavuus ja kattamasi maantieteellinen alue. Kuinka ne toimivat ja miksi niitä on olemassa?

Jos et halua käydä tätä reittiä, voit tarjota palveluitasi erityisesti freelance-pohjalta.

Siivota Hakukoneet

CHALITSA HONGTONG/Ikkunaluukut. Muista, että ansaitset enemmän rahaa ruuhka-aikoina. Öisin tekeminen kiireisessä baarissa voi todella tuoda ylimääräistä rahaa ja on todennäköisesti parempi kuin odotuspöydät! Järjestelmäni kesti 10 vuotta täydelliseksi ja tuhannet opiskelijat käyttivät sitä onnistuneesti. Mutta jos ystäväsi etsivät jatkuvasti uusia ideoita, sinulla voi olla helppo pieni sivutoimisto käsissäsi. Esimerkiksi GoTranscript maksaa 0 dollarista.

He voivat myös lahjoittaa tuotteitasi, jos niitä ei myydä tietyn ajan kuluessa. Voit tehdä näitä töitä tai hälinää kotoa, ja suurin huolenaihe on, että ne voivat antaa sinulle kokopäiväisiä tuloja tai kehittyä menestyväksi yritykseksi. Yksi erittäin yksinkertainen tapa, jolla olen ansainnut ylimääräistä rahaa viime aikoina, on ollut Rakutenin tekeminen ostoksille verkossa. Vihaatko sotkua? Voit myös vuokrata muita koiran kävelijöitä kasvatessasi ja muuttaa sivutoimistoasi kestäväksi yritykseksi. Ensin sinun on ladattava sovellus, ajettava sovelluksen kanssa, otettava huomioon kampanjat ja sitten otat auton sisään kääriäksesi ja ansaitaksesi rahaa ajopaikoille, joihin yleensä käyt. Jos puhut useampaa kuin yhtä kieltä ja sinulla on kyky lukea, kirjoittaa ja puhua sujuvasti toista kieltä, voit löytää laillisia online-töitä kääntäjinä ansaitaksesi rahaa nopeasti. AchieveMint toimii yhdistämällä jo käyttämiisi kunto-sovelluksiin, kuten Fitbit, RunKeeper, Healthkit ja MyFitnessPal, ja antamalla sinulle pisteitä tietyistä toimista.

Sijoita Pieni Muutos

Jos et käytä kaikkia työnantajan tarjoamia etuja, saatat jättää pöydälle kylmää kovaa rahaa. Freelance-muokkaaminen ja oikoluku ei vain maksa kunnollista tuntipalkkaa, vaan antaa sinulle myös mahdollisuuden lukea myös mahdollisesti mielenkiintoisista aiheista. Kuultuaan tuloksista muut valmentajat alkoivat lähestyä häntä.

Jos haluat oppia uutta ohjelmistoa tai sinulla on kokemusta äänen editoinnista, voit laittaa näytön itse. Michelle aloitti elokuussa 2019 ilman aikaisempaa kokemusta, ja nyt menee hyvin itselleen. Viime vuonna heidän tuotto oli yli 11%! Yritykset maksavat sinulle uusien tuotteiden testaamisesta. Uusi työpaikka ei ole vain hieno tapa ansaita enemmän rahaa. Haaste itsellesi astuaksesi mukavuusvyöhykkeeltäsi kehittää edelleen taitojasi ja auttaa sinua kasvamaan ihmisenä.

Se on myös hieno tapa ansaita rahaa säästämällä rahaa, jos käytät henkilökohtaista lainaa korkean koron velan, kuten luottokorttien, maksamiseen. Ja olen elävä todiste. Jos puoli tuntia kestävä keskustelu johtaa kampanjaan, korotukseen tai bonukseen, se voi olla tehokkain tapa ansaita ylimääräistä rahaa, jota olet koskaan yrittänyt.

Suunnittele Ja Myy T-paitoja

Kukaan ei tule takaisin, jos menet halvalla ja saat yksikerroksisen hiekkapaperitunteen. Kotipäivähoidon perustaminen, kuten mikä tahansa kotiyritys, vaatii paljon työtä, tutkimusta, käynnistyskustannuksia ja verkottumista sen toteuttamiseksi. Sijoittamisen aloittamiseen on paljon tapoja, ja yksi suosittu tapa on käyttää sijoitussovellusta, kuten tammenterhoja tai Stashia. Teachable tarjoaa ilmaisen live-koulutuksen, jonka avulla voit aloittaa verkkokurssisi nopeasti. Kerro potentiaaliselle haastateltavallesi kuka olet, mistä podcastisi on kyse ja mitä kysyt heiltä.

Ota online-kyselyjä nopeaa rahaa Paypalin kautta. Peruslähtökohtana on löytää ahdistuneita kiinteistöjä, neuvotella houkuttelevasta ostohinnasta ja sitten nopeasti kääntää sopimus toiselle sijoittajalle. Temppu on, että on vain muutama legitiimi tutkimuspaikka. Voit joko käyttää pisteitä sovelluskaupassasi saadaksesi maksettuja sovelluksia ilmaiseksi tai lunastaa ne useille palkintoille, kuten iTunes, Google Play, Amazon ja PayPal.

Rekisteröidy täällä ja aloita. Vieraillessasi verkkosivustollasi tallennetaan ruutu sekä äänesi. Se voi todella olla helppoa rahaa (ellet takerdu lapsen kanssa helvetistä!) Mikroprojektit ovat yleensä pieniä hankkeita, jotka maksavat korkeintaan muutama dollari kukin.

Ota Maksettuja Verkkotutkimuksia

Voit myös etsiä paperia, joka ilmestyy vain kerran viikossa, jos haluat työskennellä vähemmän. Voit myydä valokuvia Fotolian tai istockphoton kautta. Voit oikolukua paljon erilaisia ​​asioita, kuten e-kirjoja, uutisartikkeleita ja tekstikirjoituksia. Tai vie se askeleen eteenpäin ja käytä Googlen avainsanan suunnittelijaa nopeasti avainsanatutkimuksen tekemiseen ja tarkistaaksesi kuinka moni ihminen etsii tiettyä termiä. Kun olet tunnistanut potentiaalisen asiakkaasi, lähetä heille sähköpostia suoraan.

Tämä auttaa sinua sijoittumaan hakutuloksissa muutaman päivän korkealle ja saada arvosteluja, mikä auttaa sinua sijoittautumaan paremmin maksettuihin ilmoituksiin.

Ota nyt 30 sekuntia, niin saat 65% alennuksen verkkotunnuksesi rekisteröinnistä ja ylläpidosta Bluehostilla, joka on edullisin ja luotettavin blogin isännöintipalveluntarjoaja, jota olen vuosien varrella käyttänyt useilla verkkosivustoilla. Kuinka aloitan: Aloita opiskelijoiden työnhaulla, tarkista sitten paikalliset ilmoitukset ja yliopistouran urapalvelun avoimet työpaikat. 8 legit night -työtä, jonka voit tehdä kotona ylimääräisen tulon saamiseksi. Kuinka monta palvelutilausta sinulla on? Saatat tarvita ensin jonkin verran kokemusta, mutta aseta nähtävyydet korkealle, varsinkin jos sinulla on työkokemusta ammattilaisena. Jos lato ei ole vaihtoehto, teltat voi vuokrata.

Voit esimerkiksi pyöristää ostokset lähimpään dollariin.