Etätyö: Kuinka monta päivää kotona työskentelyä sinun pitäisi pyytää?

Kotiin työskenteleminen vähentää toimistojen yleiskustannuksia. ”Onko osastollasi leikkauksia? Löydätkö esimerkkejä muista ihmisistä, jotka suorittavat samanlaista työtehtävää etäkapasiteettina? Tämä on luettelomme tärkein ”älä”: Aloita keskustelemalla korkealla tasolla haluamastasi työskennellä etäyhteydessä, mukaan lukien hyödyt organisaatiollesi ja kuinka tyypillinen se on missä työskentelet ja toimialallasi.

Ja/tai jatka kirjoittamalla sähköpostia seuraavan päivän saatavuudesta, jos he yrittivät tavoittaa sinut, mutta epäonnistuivat.

Kuinka noudatat määräaikoja? Työnhaussa? Mutta ei sillä tavalla kuin kuvittelit. Ennen kuin rikoit aihetta pomosi kanssa, haluat päättää, onko vaihtoehto todella hyvä sinulle henkilökohtaisesti. Kotoa työskentelemällä voidaan todella lisätä tuottavuutta. Missä on kotitoimisto tai yrityksen pääkonttori? Älä jousta pyyntöäsi esimieheltäsi välittämällä tai edes sähköpostitse. Jotta pääset alkuun tällä matkalla, olemme koonneet luettelon etätyön aloittelijoille suosituimmista vinkkistä, jotta sinulla olisi vaivaton siirtyminen.

Nyt kun sinulla on vastauksia moniin kysymyksiin, joita esimiehesi saattaa esitellä, toivomme sinun olevan varma kyvystäsi kysyä ja neuvotella ansaitsemasi vapaus ja autonomia. Monet yhdistävät satunnaiset etätyötoimistot toimistoon tehtäviin, mutta sinun ei tarvitse kokopäiväistä työskentelyä kotoa -järjestelyä, jotta saadaan hyötyä joustavasta työaikataulusta. Forex live day -kauppahuone, toimiiko se todella? Jos vastaus on kyllä, voit harkita pyynnön hyväksymistä.

 • Kuvaile vaihtoehtoja työstä kotoa, jota muut yritykset ovat käyttäneet ihmisille, jotka työskentelevät sinun kaltaisissa töissä, etenkin jos odotat työntöä.
 • Joten yritä pysyä rauhallisena ja tasaisena, kun kysyt.
 • Tämä osoittaa pomollesi, että pystyt työskentelemään etäyhteydessä, pitämään tuottavuuden tasalla ja työskentelemään yrityksesi tarjoamien nykyisten teknisten työkalujen kanssa.
 • Ole kurinalainen työssä.
 • Aikuisilla, itse motivoiduilla työntekijöillä voi taas olla syitä etätyöhön, jotka ovat päteviä ja rohkaisevia.

50 Parhaan Tuotemerkin 17 000 Datapistettä Osoittaa, Että Mainosten Monimuotoisuus On Hyvä Niiden Lopputulokselle

Jos tarvitset lisää rehua aloittamiseen, katso takaisin tähän artikkeliin siitä, miksi yrityksille on aika omaksua etätyöt. ”Tässä ohjeessa on ideoita siitä, kuinka ja milloin kommunikoida pomosi kanssa, kuinka voit todistaa arvosi työssäsi. Selvitä, kuinka vietät aikasi ja mitä odotat toimittavasi työstä kotoa -päivinä. Ilmoita vain halu olla joustava, tarjoa keskustella mahdollisista muista huolenaiheista ja eduista ja osoita arvostustasi ehdotuksellesi, jota edes harkitaan. Ansaitse rahaa kotipostituksesta ansaitse rahaa postikortteja, kuinka järjestelmä toimii? Jos matkustat toimistoon joka päivä, mutta haluaisit työskennellä muualla viikoittain, kuinka voit vakuuttaa pomosi antamaan sinulle niin?

 • Sinun ei pitäisi pyytää lisää joustavuutta pelkästään sen vuoksi - selitä, pätevät syyt, miksi joustavuus on sinulle henkilökohtaisesti tärkeä, ja positiiviset erot, joita se tekee henkilökohtaisessa ja työelämässäsi.
 • Ole valmis ja ennakoiva.
 • Ehkä olet innokas perustamaan oman yrityksen, mutta työskentelet sillä välin jonkun toisen kanssa.
 • Jos jotain on tärkeää ja tehdään paremmin, kun olet fyysisesti läsnä toimistossa, järjestät mielellään toisen päivän etätyön.
 • Kasvava joukko tutkimuspapereita osoittaa, että työntekijät ja työnantajat hyötyvät etätyöstä.
 • Tarkista työntekijän käsikirja.

Luonnos Ehdotukseksi

Kysyimme ihmisiltä, ​​jotka saavat asiat toimimaan asettamatta koskaan jalkaa toimistoon. Teknologiapohjaisten hallintatyökalujen käyttö voi antaa sinulle mahdollisuuden vähentää palkkasummaa lujittamalla johtotehtäviä. Varmista, että pomosi ymmärtää tarkalleen kuinka usein ja millä tavoin pysyt säännöllisesti yhteydessä kollegoihisi ja mitä tehtäviä suoritat, kun työskentelet kotoa. Tapoja, joilla lapsesi voi ansaita rahaa, tässä vaiheessa sinun pitäisi olla valmis taloudellisiin tavoitteisiisi ja tehdä säästöistä loistavasti; nyt on aika puhua isoisästä - Sijoituksista. Voittoa tavoittelematon organisaatio antoi hänelle tämän tehdä, vaikka sillä ei ollut tuolloin työntekijöitä etätyöntekijöinä. Mahdollisuudet ovat, että saat paljon enemmän aikaan ilman toimiston häiriötekijöitä, mutta et halua olettaa, että olet kaksinkertaisesti tuottava, kunnes sinulla on ollut mahdollisuus nähdä miten työskentelet. Ota tämä tuntematon näyte: Mitä monet eivät ymmärrä, on, että ensimmäinen paikka tarkistaa työpaikka kotona on heidän nykyinen työnsä. Parhaat päiväkaupan varastot, käytä kiinteää suhdetta, joka johtaa sinut ulos entisen heilahduksen lähellä, jos menee lyhyeksi, tai lähellä entistä heilahtelua korkeaa, jos menee pitkään. Pyynnön hyväksymisen jälkeen sinun ja työntekijän tulee olla riittävän joustavia ja rehellisiä muuttaaksesi tai peruuttaaksesi sopimuksen, jos uusi järjestely epäonnistuu.

On sanomattakin selvää, että etätyöpäiväsi on oltava viikoidesi tuottavin, jotta voidaan osoittaa, että tämä on parempi kaikille. Sgx-akatemia, katso aloituslistani 20 hyvää osakekauppaa koskevaa luetteloa. Työnhaastatteluissa on tiettyjä toimenpiteitä, jotka haluat välttää. Kotoa työskentelevien ihmisten määrä on kasvussa - mutta se on silti kaukana normista.

Keskity yrityksen ja pomosi tarpeisiin, ei sinun. Voi olla myös viisasta valmistautua toisella vaihtoehdolla tai ”vara-tarjouksella”, joten jos alkuperäinen pyyntösi hylätään, sinulla on vielä jotain neuvoteltavaa. Kiinan tähtimarkkinaosakkeet nousivat 140% hulluna ensimmäisenä kaupankäyntipäivänä, etrade tarjoaa varastotutkimusresursseja ja useita tehokkaita kaupankäyntialustoja. Koska jos et ole pomo, pyydät täsmälleen samaa tulosta molemmilla lausunnoilla; yksi saa sinut kuulostamaan itsekkyydeksi, ja toinen saa sinut kuulumaan joukkuepelaajalta, joka etsii yrityksen etuja. Tämän järjestelyn eduista on paljon sanottavaa.