26 Realistista Tapaa Ansaita Rahaa Verkossa Vuonna 2019

Sitten voit alkaa ansaita parempia rahaa tekemällä tutkimuksia verkossa. Sinä ja muut ihmiset sijoitat rahasi REITSiin. No, he tekevät tutkimuksia ja tarjouksia säännöllisesti. Voit ansaita jopa 100 dollaria per artikkeli. Oletetaan, että tavoitteesi on myydä 100 Ts 2 viikossa. Katso hänen mahtava haastatteluni hänen kanssaan aiheesta Kuinka myydä Amazonissa. Jos voit kääntää tiedostoja, asiakirjoja ja keskusteluja kielestä toiseen, kannattaa ehkä tutustua Prozin kaltaiseen alustaan. Tee sivuston parannuksia maksimoidaksesi sen liikenteen ja tulot.

Katso Amazonin vaihto-ohjelma, joka maksaa osallistujille Amazon-lahjakortteja - ja myös eBaya.

Sinulla on todennäköisesti melko vahva idea siitä, mikä tekee hyvästä verkkosivustosta. Kun sovellus näyttää kaikki tilaukset, joihin kulutat rahaa, valitset peruutettavat tilaukset ja Trim tekee sen puolestasi. Sinun on oltava sujuva ainakin kahdella kielellä, jotta voit tehdä tämän onnistuneesti. Forex-kauppa, kauppiaat voivat myös ladata ja käyttää ilmaisia ​​käyttäjän lähettämiä indikaattoreita ja robotteja Spotwaren cTrader-kehittäjäverkosta. Muista, että liikenteen on oltava kunnollista, jotta se toimii. Varo käyttäjän mainos CP: n "Ad Share" -symbolia.

Jos et tiedä mitä Kickstarter on, tässä on nopea katsaus heidän tekemiinsä (omin sanoin). Jos sinulla on suunnittelutapoja tai olet aina rakastanut leikkiä Photoshopin ja Illustratorin kanssa, voit käyttää näitä taitoja ansaitaksesi lisää rahaa verkossa. Uimoni teki tämän vanhoilla seminaarikirjoillaan. Ansaitse ylimääräistä rahaa: 7 tapaa ansaita ylimääräinen 1000 dollaria kuukaudessa. Osallistu fokusryhmään.

Yksi tapa, jolla he yrittävät saada sen oikein, on saada palautetta samoilta ihmisiltä, ​​jotka käyttävät näitä verkkosivustoja ja sovelluksia. Varat ovat saatavilla kolme päivää myynnin jälkeen. Sujuvat toisella kielellä? Etsi eniten myytyjä e-kirjoja ja pyydä freelanceria kirjoittamaan sinulle kirja. Vastineeksi ne tarjoavat pieniä kannustimia kirjan tai rocktähden nimikirjoituksen muodossa ja niin edelleen. Sinun on osoitettava todiste kyvystäsi kääntää, joten jos sinulla on kielitutkinto tai sinulla on kokemusta tekstin kääntämisestä, sinun tulee näyttää näytteitä portfoliosta.

”Vaikka Google ja muut hakukoneet käyttävät tehokkaita algoritmeja määrittääkseen, mitkä sivut näytetään hakutuloksille, oikeat ihmiset ansaitsevat rahaa verkossa varmistamalla, että koneet tekevät työnsä oikein.

Kuinka korjata “Määritä vaihtelu: Hyväksy-koodaava otsikko” -varoitus

Jos sinulla on kohtalainen kirjoitustaito, löydät vaiheet oman blogin perustamiseen. Heillä ei ole kauppamaksuja. IWriter on yksi parhaista freelance-kirjoitustöiden sivustoista. Kynttiläkuviot päiväkauppaan pdf, siksi on tärkeää osata piirtää trendiviivoja ja -kanavia. Oma suosikki sosiaalisen median aikataulutusyritys, puskuri, osti puskurin. Jos sinulla on tietokoneita ja silmä suunnittelulle, voit ansaita helposti vähintään 1 000 dollaria joka kuukausi rakentamalla verkkosivuja pienille yrityksille. Silti minua hyvitettiin vain yhdestä näistä tehtävistä, muille ei osoitettu tai minulle hyvitettiin niitä. Se on ilmaista rahaa! Sivustot, kuten UserTesting.

 • Suurin haittapuoli on, että vuosikorko on korkea.
 • Tuotteiden mainostaminen voi olla hieno tapa ansaita tuloja.
 • Hanki puhdas ajelu ja mukava tilkka rahaa, joka kattaa enemmän kuin oikeudenkäyntikulut.
 • Kuten useimmat muutkin luettelon menetelmät, digitaaliset kurssit voidaan integroida useimpiin verkkosivustojen tyyleihin, kuten blogeihin, verkkokauppasivustoihin ja jopa kumppanisivustoihin.
 • Tämä on vakava tapa ansaita rahaa omilla ehdoillasi ja on syytä lukea siitä.
 • Yksi hieno tapa käyttää RIET: ää sijoittamiseen kiinteistöihin on, että sinun ei tarvitse huolehtia vuokranantajan velvoitteista.
 • Rekisteröidy täällä saadaksesi ilmaiseksi 5 dollaria.

Paras CPM-mainosverkosto bloggaajille: 2019-painos

Siksi löydät tältä sivustolta paljon kyselytarjouksia sekä sisältä että muilta asiakkailta. Mitä osinkot ovat? Jos olettaa, että sinulla on aina ollut intohimoa politiikkaan, ja olet innokas keskustelemaan pitkään poliittisista kysymyksistä, miksi et siis perustaisi politiikkaan keskittyvää foorumia. Koska hän jo tiesi, että kysyntää oli, oli järkevää luoda sisältö mahdollisimman nopeasti. Kyllä, se on mahtava 1000 miljardia dollaria pääoman B kanssa. Oletko kotona äiti, jolla on englantilainen tutkinto, tai kaveri, joka luonnollisesti löytää virheitä kirjoitetussa tekstissä? Jos etsit tapoja ansaita rahaa ilman sijoituksia, olemme keksineet 28 todistettua tapaa, joilla voit viedä sinut oikeaan suuntaan. Voit ohjata ihmisiä verkossa tai henkilökohtaisesti.

Tutustu tähän Shopifien mahtavaan artikkeliin siitä, kuinka voit luoda ja kasvattaa Instagram-tiliäsi aloittamiseksi.

Yhdistä vain luotto- tai maksukorttisi, valitse viisi pääbrändiäsi ja ansaitset aina, kun ostat linkitetyllä kortillasi. Olen henkilökohtaisesti saanut yli 1 000 dollaria kirjautumisen jälkeen. Olemme kaikki kuulleet siitä, että eBay on yksi helvetin menestyvä yritys, ja on usein tarinoita siitä, että eBay-myyjät vetävät valtavan määrän rahaa vuosi toisensa jälkeen. Tämä ilmainen mobiilisovellus on saatavana iO: ille ja Android-laitteille. Mutta arvaa, että se on vaikein osa! On olemassa kaksi peruselintä, joilla voit ansaita rahaa verkossa rakentamalla ohjelmistotuotteita. Vaikka suurin osa bloggaajista käyttää blogejaan tytäryhtiökampanjoiden mainostamiseen, et tarvitse blogia, jotta voit ansaita rahaa tästä online-tilaisuudesta.

Koska ei ole piilotettu tosiasia, että sovellusten kehittämiseen tarvitaan paljon rahaa.

Ansaitset palkkioita joka kerta, kun skannaat. Rakentamalla blogia, jolla on useita sivuja sisältöä, luot pääasiassa sisällön, jota voit kutsua omaksi. Mutta voit odottaa ansaitsevan missä tahansa parista sadasta tuhanteen dollariin postia kohti. Istuva on uskomattoman helppo käyttää. Onneksi 99Designsin kaltaisilla alustoilla on paljon helpompaa päästä jalkasi ovelle.

Ansaitse rahaa YouTube-tähtinä

Olet toistaiseksi päättänyt olla kiireinen foorumilla, miksi et vaihtaisi aikaa oikealla rahalla, jonka voit käyttää. Voit luoda myymälän, järjestää tuotemyyntiä suoraan valmistajan ja kuluttajan välillä ja kerätä välimiehen luomia marginaaleja. Trimillä on robotti-avustaja, joka neuvottelee palveluntarjoajan kanssa puolestasi. Jokaisesta annetusta tuomiosta eJuroreille maksetaan 5–10 dollaria tapauksen pituudesta riippuen. Minulla on erittäin yksityiskohtainen blogiteksti aiheesta "miten ansaita rahaa bloggaaminen", että sinun pitäisi viettää aikaa lukemiseen. Haluatko tietää enemmän, mutta et voi sitoutua maksulliseen kurssiin?

00 ilmaisella käteisellä on oikeastaan ​​melko helppoa, koska käytettävissä on satoja tutkimuksia ja tarjouksia, mutta tässä on muutamia vinkkejä päästäksesi tavoitteeseesi nopeammin: Rehellisesti sanottuna verkkotunnusten kaupankäynti on hankalaa ja sinun on oltava asiantuntija edes aloittaessasi, muuten saatat menettää rahaa. Pisteet helppo 10 dollaria alennuksilla. Oletko oman alan asiantuntija?

Isännöidyt Verkkosivut 18 946 747 Käyttäjälle Ympäri Maailmaa!

Se voi kuitenkin olla melko tuottoisa vaihtoehto. Siellä voit tulla Facebook-mainosasiantuntijaksi. 30 laillista tapaa saada ilmaista rahaa verkossa tÄnÄÄn (1 000 dollaria tai enemmän). Paribus on täysin ilmainen.

Lukijavuorovaikutukset

Tässä artikkelissa tutkitaan tapoja asettaa taloudelliset tavoitteet ja saavuttaa ne sitten helposti. Sen mukaan kuinka monta asiakasta sinulla on, voit ansaita välillä 1 000–10 000 dollaria kuukaudessa. Tule miljooniaksi: työpaikat ja strategiat rikastumiseksi, pohjimmiltaan te ansaitset miljoonan dollarin omaksumalla oikean ajattelutavan, harjoittamalla rikkaiden ihmisten tapoja, ansaitsemalla korkeimmat mahdolliset tulot, elämällä varojesi alapuolella ja sijoittamalla säännöllisesti merkittävän prosenttiosuuden ansiostasi. Keskimääräinen kysely maksaa noin 1 dollarin. Avain e-kirjojen menestykseen on luoda arvoa ja kirjoittaa tietokirjallisuutta. Muita lisävarusteita ovat ergonominen työpöytä ja tuoli, kirjoitusohjelmiston parannukset, kuten TextExpander, ja yleisten lääketieteellisten tai juridisten termien sanakirja. Voit ilmoittautua luojaksi Darby Smartin kaltaisella sivustolla ja työskennellä mahdollisesti brändien, kuten Nordstrom, Mattel ja BarkBox, kanssa. Valitse aikataulu, jos sinulla on joitain välttämättömiä rutiinitehtäviä.

 • Jos sinulla ei ole enää kysymyksiä, kuten kuinka virtuaaliassistentiksi tulisi, tarvitset vain hyvän alustan aloittamiseen.
 • Kyse on siitä, että kyberavaruudessa on niin paljon mahdollisuuksia saada palkkaa, jos pystyt tarjoamaan mitä ihmiset haluavat.
 • Tai "miten ansaita rahaa verkossa nopeasti?"
 • Osallistuminen uuteen viestiketjuun ja viestiin palkitaan.
 • Katso lisätietoja Flippa- ja Flipping Enterprises -markkinapaikoista.
 • Esimerkiksi kattoyhtiöt ja muut urakoitsijat etsivät aina uusia paikallisia asiakkaita.

Kuinka Saada Maksuja Verkossa?

Jotkut sivustot vaativat tilauksen, mutta ne voivat tarjota ominaisuuksia pilvisäilöstä salasanalla suojattuihin gallerioihin ja räätälöityyn verkkosivustoon. Jos sinulla on ajotie tai omistettu paikka, jota et käytä, vuokraa se Craigslistissa tai muussa palvelussa. Hei, meillä kaikilla on rahat. Verkkohuutokaupat ovat varma tapa muuttaa hihaton takki (joka tuli muodissa viikossa) kovaksi rahaksi. Tästä syystä käyttäjän Huyn piti sanoa Smart Panelista: Sano, että sinulla on keittokanava ja heillä on kuntokanava.

Sitten voit hakea keikkoja drone-lentäjänä. Sivustoissa, kuten Shutterstock, Deposit Photos, Getty Images ja iStockPhoto, voit ladata valokuvia ja myydä niitä rahalla. Rekisteröidy ja aloita tekeminen, joka on erittäin joustavaa, ja alkaa saada palkkaa melkein päivittäin. Kurssin menestys johtuu sen saamisesta oikeiden ihmisten edelle. Yritykset etsivät aina ainutlaatuisia tapoja kouluttaa työntekijöitään. Jos pystyt paketoimaan kykysi päivän tai puolen päivän pituiseen istuntoon, voit myydä ne yrityksille ympäri maailmaa ansaitaksesi rahaa verkossa. Työkaluilla, kuten ConvertKit, Drip, MailChimp ja Aweber, se ei ole koskaan ollut näin helppoa. Parhaat sivustot freelance-virtuaaliassistentin työnhakuluetteloille ovat UpWork ja Fivvr.

Sinulle palkitaan ja maksetaan käteisellä (Paypalin kautta) tekemästäsi työstä, ja voit valita mitä ja milloin työskentelet. Wealthfront on usein suosittu keski-ikäisen väestön keskuudessa usein huomiotta jääneiden kuuluisien kollegojensa, kuten Betterment ja Acorns, hyväksi. Myy sarjakuvasi. Kirjoitustyöt ovat saatavilla freelance-verkkosivustoilla, ja voit tehdä jonkin verran aloitetta ja hakea sisältöyrityksiä avoimiin tehtäviin heidän joukkueessaan. Onko kukaan koskaan kertonut, että sinulla on ääni radiosta? MobileXpression on toinen sovellus, joka maksaa sinulle ohjelmiston asentamisesta mobiililaitteeseen tai tablet-laitteeseen. Joskus sain menestystä ja joskus epäonnistumista, jokaisesta epäonnistumisesta olen oppinut jotain uutta sisältömarkkinoinnissa.

Jaa Näkemyksesi

Jos bloggaaminen ei ole sinun juttusi, mutta haluat silti perustaa verkkoyrityksen, verkkokauppasivuston perustaminen on toinen harkittavissa oleva vaihtoehto. Kun olet kirjautunut, voit tarkastella heidän etätyötaulujaan kaikenlaisilla aloilla: Joissakin tutkimuksissa, joissa ei ole riskiä ja jotka ovat erittäin helppoja, kuten unentutkimukset, joissa nukut vain paikallisessa laitoksessa (kotona), joten tutkijat seuraavat sitten nukkumista saadaksesi tietoa monista eri asioista - mitä aivomme tekevät , kuinka aktiivisia aivomme ovat nukkumassa, kuinka syvästi nukkumme jne. Vain kolme vuotta myöhemmin, 29-vuotiaana, hän oli jo taloudellisesti itsenäinen ja kykeni varhaiseläkkeelle. Alkaen muutoksia salkkuun kauppojen sijoittamiseen, sinun ei tarvitse enää huolehtia näistä asioista. Olen toistaiseksi pelannut muutaman kerran ja voittanut noin 50 dollaria. Ibotta tarjoaa sinulle erinomaisen tavan säästää saamalla alennuksia.

Muuten ei ole velvollisuutta. Aina kun teet online-ostoksen, vertaa vain sovellusten tarjouksia ja käytä parasta. Vaikka suurin osa ihmisistä suosii nopeaa käteistä, älä alenna "hitaita" keikkoja, koska ne saattavat maksaa enemmän pitkällä tähtäimellä. 5–5 dollaria kunkin tehtävän suorittamisesta. Haluan jakaa muutaman henkilökohtaisen kuvan kanssasi jakaakseni edistymistäni: Tämän sovelluksen avulla voit sijoittaa varamuutoksenne edullisiin ETF-sijoitusrahastoihin ja aloittaa varallisuuden lisäämisen. 113 tapoja ansaita ylimääräistä rahaa ottamatta kyselyjä, myymättä ystäviäsi tai saamatta alasti. Kuinka saada tyttöystäväni takaisin Hanki tyttöystävä verkossa Miksi en saa tyttöystävää Vinkkejä tyttöystävän saamiseksi Kun sinulla on 5 viestiä, yritä lisätä vähintään yksi viesti viikossa tai niin perustuen löytämäsi pitkäpäisen avainsanan perusteella Google avainsanan suunnittelijalla.

Nykyään suurin osa yrityksistäni toimii kirjoitustaidoni perusteella. Kun olet rullassa ja kaupankäynnin ehdot ovat aivan oikein, haluat pysyä kytkettynä ja jatkaa käteisen vetämistä. Mikä iso ero.

Helppo Online-työpaikka

Heillä on mobiilisovellus, jonka avulla voit suorittaa tutkimuksia älypuhelimellasi. Getaround-osallistujana saat myös pääsyn premium-pysäköintiin ja 50 dollarin kuukausittaiseen vuokrahyvitykseen ajoneuvon vuokraamiselle antamiesi rahojen lisäksi. Rakuten hyvittää 10 dollarin liittymisbonuksen, kun olet tehnyt 25 dollaria kelpoisista ostoista 90 päivän kuluessa. Sitten, kun on olemassa profiili, joka vastaa profiilisi ja väestöryhmän tietoja, sinut kutsutaan osallistumaan. Jos katsot menestyneimpiä bloggaajia tänään, huomaat, että he rekisteröivät verkkosivustonsa useita vuosia sitten.

Kokeile Print on Demand

Yllä olevat paneelit voivat ansaita 50–100 dollaria kuukaudessa. Sinun on löydettävä suosittu peli tai kanava, joka ei ole liian kilpailukykyinen, jotta ihmiset löytävät helposti sisältösi. Antavatko ne sinun sijoittaa yrityksen osakkeisiin? 50, mutta jos jatkat sivuston käyttöä myöhemmin, voit ansaita paljon enemmän. Ihmiset, jotka haluavat palkata jonkun tietylle markkinaraolle, julkaisevat työpaikkailmoituksen sivustollesi ja vierailijat hakevat tätä työtä. Voit ansaita yli 200 dollaria kuukaudessa (ansiot vaihtelevat). Verkkokauppasivuston luominen ei voisi olla helppoa, kun WordPress- ja WooCommerce-järjestelmien kaltaiset käyttöympäristöt ovat yleisiä.

Paribus korvaa meille, kun kirjaudut Paribusiin tarjoamiemme linkkien avulla. Voit rekisteröityä täällä. 00 Vähimmäisrahan saatavuus. Kuinka sijoittaa osakkeisiin, jos haluat alennusvälittäjän, joka ei vaadi kuukausitalletuksia, tutustu Ally Investiin. Jos niin, voit ansaita rahaa verkossa tarjoamalla palautetta ja testaamalla käytettävyysvirheitä.

Aiheet vaihtelevat käyttämiesi tuotteiden ja palveluiden mukaan. Mikä parasta, voit luoda uuden kampanjan ja joko yrittää myydä saman t-paidan uudelleen tai suunnitella uusia. Maksettujen kyselyjen suorittaminen on paljon helpompaa prosessia.

Sitten lisäät oman tuotemerkkisi ja myyt tuotteet uudelleen.

Löydä Mahdollisuudet Ansaita Rahaa Verkossa

Aloitaksesi sinun on investoitava vankkaan mikrofonin asetukseen. Maksettujen kyselyjen ja kohderyhmien välillä ei ole paljon eroa. Suurin osa ihmisistä tuntee säästötilin ajatuksen. Voit lähettää ja hakea työpaikkoja freelance-sivustoille samalla kun rakennat sivustoja vapaa-ajallasi. Tee itsestäsi helpompaa ja anna näiden kolmansien osapuolten hallita blogiisi mainoksia.

Tule "Clickworkeriksi" ja suorita hallintotehtävät tarpeen mukaan

Pelkästään vastaamalla kyselykysymyksiin, katselemalla televisiota tai tekemällä säännöllisiä verkkoostoksia voit ansaita todellisia rahapalkkioita tai ainakin lahjakortteja, joita voidaan käyttää haluamiesi tavaroiden ostamiseen. Tämä malli voi olla erittäin kannattava, koska New York Times osti äskettäin WireCutterin 30 miljoonalla dollarilla. Jos finanssimaailma näyttää sinulle houkuttelevalta, niin miksi et kokeilisi kättäsi käydä kauppaa markkinoilla? Kuinka monta online-alustaa on?

On mahdollista, että sinun ei tarvitse investoida yhtäkään senttiä prosessiin! Kun sijoitimme parhaat tutkimussivustot, Survey Junkie tuli yhdeksi parhaimmista. Tiedot on seuraava iso asia. Kyselyjen ottaminen on juuri miltä kuulostaa. Yrityksen perustivat vuonna 2019 kolme sijoittajaa, nimittäin Cyriac Roeding, Jeff Sellinger ja Aaron Emigh. Voit jopa ansaita tuhansia dollareita kuukausittain joillakin vaihtoehdoilla. Ja vielä monimutkaisempi asia on, että suurin osa yrityksistä vaatii todellisia taitoja, merkittäviä aikainvestointeja ja todennäköisesti myös käteissijoituksia. Rekisteröidy sovellukselle käymällä ShopTracker.

Pieni painopiste kirjailijana antaa sinun kuitenkin kirjoittaa parempaa sisältöä. Kaupankäynnillä ei ole enimmäismäärää, ja yleensä FOREX-kaupankäyntipeli on melko avoin ja vailla nirsoja säädöksiä. Riley Young and the Invested -yhtiöstä tuottaa keskimäärin 400 dollaria kuukaudessa Airbnb: ssä noteeratusta yksiköstä. Ansaitse 1% rahat takaisin kaikista muista ostoksista. Kun mietit, miten ansaita rahaa nopeasti, keskity arvoarvoihin, kuten kannettaviin tietokoneisiin, televisioihin, puhelimiin, huonekaluihin, suunnittelijoiden käsilaukkuihin tai vaatteisiin. Monet The Ways to Wealth -lukijat yhdistävät näistä sovelluksista ansaitsemansa rahat säästääkseen rahaa joululahjoihin tai maksamaan perhematkan. Verkkotutkimuksissa ei ole sitoutumista. Tilaa Vindale täältä (kyllä, se on ilmainen).

Ota ILMAINEN cashback

Bloggaaminen on hienoa verkkotyötä, joka haluaa ansaita paljon rahaa. Miksi ei tulisi online-ohjaajaksi muille lapsille? Saatavana Kanadassa ja Yhdysvalloissa.

Koska miljoonalla dollarilla on vakuutusturvaa, kiinteistösi on hyvissä käsissä.

Yksi perinteisemmistä, mutta silti kannattavista tavoista on myydä arkistokuvia ja -videosisältöä verkossa Shutterstockin kaltaisella sivustolla. Affiliate-markkinointi on paras tapa kenelle tahansa alkaa ansaita rahaa verkossa. Aloita oppimalla blogin nimeäminen ja ostamalla sen verkkotunnus (kuten www. )Paras osa? Fiona on ilmainen hakukone, joka auttaa sinua löytämään pankin, joka maksaa korkeimman koron alueellasi.

(Vakavasti, joskus ne ovat kammottavia.)

Pörssi, johon voit tallettaa Bitcoin ja Ethereum aloittaaksesi muiden alhaisen koron ja todennäköisyyden salauskolikoiden ostamisen. Tärkeintä on aloittaa WordPressin käyttäminen webhostingyrityksen, kuten Bluehostin, kanssa. Vaikka se ei ehkä tunnu paljolta, se vaatii taitoa kirjoittaa ja kuunnella tarkkaan mitä sanotaan. On kymmeniä freelancer-sivustoja, kuten Fiverr ja Upwork, joissa voit myydä online-kykyjäsi. Joten varmista, että maksat saldosi aina kokonaan.

Maksetut Tutkimukset

Kun napsautat hyödykkeitä tai salauksen sosiaalista syötettä, saat uusimmat päivitykset muilta käyttäjiltä: Vaikka tällä sivustolla saat 1 dollarin kirjautumisbonuksen, se ei ole paljon, se on silti parempi kuin ei mitään. Ilmaisen fantastisen ja käyttäjäystävällisen ohjelmiston, kuten Kompozerin, avulla voidaan varmasti poistaa kustannukset ja tuska verkkosivujen suunnittelusta. Opetussuunnitelma perustuu U. Rekisteröidy nyt ja näet kuinka helposti kumppaniohjelmamme muuntaa.

Voit lukea Harsh Agrawalin tämän oppaan Famebitin käyttämisestä ansaitsemiseen.

Voit vapauttaa paljon ylimääräistä rahaa tällä tavalla. Varasto tekee sijoittamisesta helppoa ja edullista tarjoamalla sinulle tuhansia osake- ja ETF-optioita. Siirry lemmikkieläinten istumiseen sijaintisi. Tiedonsyöttöasiantuntijat syöttävät nämä tiedot manuaalisesti järjestelmään ja digitalisoivat, koska optisten merkkien tunnistusjärjestelmien avulla on vain niin paljon ja ne ovat usein epätarkkoja. Digitaalisia kursseja voidaan tuottaa monissa eri muodoissa yksinkertaisista PDF-latauksista aina itse tuotettuihin videokursseihin, joissa on kymmeniä tunteja sisältöä. Katso paikkoja, kuten 99Designs tai Dribbble suunnittelijoille, Cloudpeeps markkinoinnin ja SEO-ammattilaisille sekä TopTal, Crew tai Gigster korkean tason ohjelmistokehittäjille.

Kilpailutyypit vaihtelevat yksinkertaisista ilmoittautumislomakkeista ja Facebook-sivusta vastauksen avulla, että puhelimitse vastataan oikein puhelimitse, TV-peleihin.