Parhaat binaariasetusvälittäjät Yhdysvalloissa 2019: perustuvat palkkioihin, luottamukseen ja muuhun

Ja kaiken tarvittavan määrän määrää sääntelyelin. Markkinat, joista voit tehdä heti tietäen, mitkä ovat pahimmat tuotemarkkinat. Koska monet hyvät sijaitsevat, ovat lisensoituja ja säänneltyjä muissa maissa, kuten Kyproksessa, voit myös käydä kauppaa mieluummin sellaisten välittäjien kanssa. CFTC on hyvämaineinen virasto, joka hoitaa tehtävänsä säännellä futuuri- ja optiomarkkinoita. Nadexin omaisuusluettelo on melko hyvä. Levitysmallia käyttävät välittäjät tarjoavat usein myös vipuvaikutusta tai kauppaa marginaalilla ohjelmistonsa kautta. MetaTrader-integraatio tarjotaan yleensä myös ammattimaisemmille välittäjille (Jotkut käyttävät sekä mt4- että mt5-toimintoja).

Minimi talletus on 250 dollaria ja ne tarjoavat 100% talletusbonuksen kaikille uusille kauppiaille.

Nadexin mukaan 5000 sopimusta käydään päivittäin pörssissä, ja binaarikaupan suosio kasvaa - Nadexin volyymi kasvoi 64% vuonna 2019, koska kyky vaihtaa minuutti minuuttihintaan valuuttojen, hyödykkeiden ja osakeindeksien välillä , taloudelliset tapahtumat tai Bitcoinin hinta on vastustamaton joillekin ihmisille. Koska tappiot ovat usein 100%, on kriittistä tietää potentiaalinen voitto tai tappio ennen kaupan tekemistä. Tunne kertoimet ja älä koskaan käy kauppaa enemmän kuin sinulla on varaa menettää. Keskeinen haittapuoli on kuitenkin se, että kauppiailla on rajoitettu valikoima Yhdysvaltojen säänneltyjä binaariopiskelijoita. Vaikka he toimivat Yhdysvaltojen lakien ulkopuolella ja pitävät jäsenrahastoja offshore-alueella, monet heistä ovat legitiimiä ja tarjoavat laatua Yhdysvaltain kansalaisille. LUE LISÄÄ CFTC Forex- ja binary optio -välittäjien murtumia, joilla on kaupankäynnin binaarisia optioita Yhdistyneessä kuningaskunnassa, on tullut yhä suositummaksi viimeisen viiden vuoden aikana. Ne antavat kaupankäynnin omaisuuden käytettävissäsi kauppaa varten. Binäärinen optio-oikeus käydään monien sijoittajien mieluimpana sijoitusvalintana.

Uuden-Seelannin viranomaiset ovat ottaneet askeleen kohti binaaristen optioiden kauppiaita ja tehneet binaaristen optioiden kaupasta laillisen, mutta myös tehneet hienoa työtä sääntelemällä ja arvioitaessa alaa. Nadexia sääntelee Yhdysvaltain raaka-ainefutuureiden kauppakomissio (CFTC). Kaikki tämä todella tarkoittaa sinulle, että sinun on tehtävä enemmän huolellisuutta kuin tyypillinen elinkeinonharjoittaja ennen kuin kirjaudut johonkin. Lisäksi voit poistua aikaisin rajoittaaksesi tappioita entisestään. Kun vaihtoehto loppuu, vaihto (Yhdysvalloissa) On laitonta, että yhteisöt pyytävät, hyväksyvät tarjouksia, tarjoavat tai tekevät hyödykeoptioita välittäjille, ulkomaisille valuuttoille, metalleille, kuten binaarille ja hopealle, ja optio-tuotteille, kuten vehnälle tai maissille, säänneltynä. Perinteisemmillä vaihtoehdoilla elinkeinonharjoittajalla on mahdollisuus ostaa kohde-etuus käypään hintaan tulevasta arvosta riippumatta. Binaaristen optioiden sopimusehdot ovat samat:

Todelliset kaupankäyntikulut johtuvat kurssierosta: Ne eivät ole vipuvaikutteisia kauppatuotteita, vaan enemmän kuin lyhytaikaisia ​​optioita. Paras rikastu-nopea -järjestelmä on myös vanhin - ja se on helpoin. Sinun on annettava: Voitto ja/tai alkuperäinen sijoitus lisätään automaattisesti kauppiaan tilille, kun sijainti suljetaan. Seuraavat kaksi virastoa ovat tällä hetkellä vastuussa binaarisen option kaupan välittäjien turvallisuussäännöistä. Tällaisilla välittäjillä on yleisimmin lisenssit Euroopassa, ja ne kuuluvat alkuperämaansa sääntelyn piiriin.

Yrityksiä, jotka pystyivät tuottamaan alustoja, jotka voidaan räätälöidä avaimet käteen -ratkaisuksi eri välittäjille, alkoi tulla markkinoille.

Luettelo Yhdysvaltojen kauppiaita hyväksyvistä binaariopiskelijoista:

Mutta 455 tappiosi maksavat sinulle 38 675 dollaria. Muita etuja ovat se, että stop-tappioita voidaan soveltaa, ja myös, että kaupat voidaan sulkea milloin tahansa (voiton saamiseksi tai tappioiden vähentämiseksi). Ja jos olet kuin minä, pidät siitä paljon. Tämän jälkeen lisensoitujen jäsenten on noudatettava CFTC: n perusperiaatteita ja tiukkoja säännöksiä. Jos välittäjät toimivat Isossa-Britanniassa, mahdollisuudet ovat, että he ovat säänneltyjä ja valvovia Financial Conduct Authority (FCA). Se on Nadex-levitteiden perusta. Ja vaikka sääntely ei automaattisesti ansaitse välittäjän laatua, se tarjoaa turvallisuuden kauppiaalle.

 • Binaaristen optioiden ostajat ja myyjät on muodostettu pariksi Nadex-järjestelmässä, joten sijoittaja, joka uskoo kullan laskevan alle 1 217 dollaria, myy sen binäärisen (1217 dollarin merkintähinnalla) ostajalle, joka uskoo sen nousevan lakon yläpuolelle.
 • Binaariset optiot ovat sijoituksia, joissa voitto riippuu yksinkertaisesta kyllä ​​tai ei ehdotuksesta.
 • Voit myös lukea kunkin välittäjän täydelliset arvostelut, mikä auttaa sinua tekemään parhaan valinnan.
 • Tämä lisää kauppiaan kaupan kokoa ja alustalle voittoa.
 • Future Abe Cofnasin mukaan tulos on ”erittäin pieni tilastollinen todennäköisyys koskaan saada rahaa takaisin.
 • CFTC on yhdysvaltalainen valtion virasto, joka valvoo futuureja, optioita ja vaihtosopimuksia.
 • Tiimimme on tehnyt tutkimuksen tuodakseen sinulle päivitetyn luettelon binaaristen optioiden välittäjistä, jotka edelleen hyväksyvät amerikkalaiset.

Maksutavat

Mahdolliset tappiot ovat tietysti 100%. Näetkö kuinka nämä asiat on järjestetty suojelemaan sinua? He hyväksyvät asiakkaita monista maista ympäri maailmaa. Se kuitenkin muuttui vuoden 1936 hyödykevaihtolailla (7 U. )Mutta se tarkoittaa, että he ovat riskialttiimpia. Kun nämä ominaisuudet yleistyvät, OTC: n ja pörssien välinen kuilu pienenee.

Lisäksi voit löytää taloudellisia tapahtumia koskevia sopimuksia, jotka minusta ovat hauskoja. Se on yksi parhaimmista binääriopetuksen välittäjistä. Henkilökohtainen rahoitusuutisia, sijoitusneuvoja, liiketoiminnan ennusteita - kiplinger, kun olet saavuttanut 100 dollarin kynnyksen, ansiot maksetaan seuraavan kuukauden 21. päivään mennessä. Demo-tilin kirjaaminen on ihanteellinen tapa harjoittaa voiton tuottamista ilman, että tarvitset riskiä todellisella pääomalla. Kaikkien henkilöiden on rekisteröidyttävä SEC: iin, jos he tarjoavat palveluita, jotka liittyvät rahoitustaloustoimiin tai ovat jopa kolmansia osapuolia minkäänlaisissa taloudellisissa operaatioissa. Ero on siinä, että valituksia tekevät kauppiaat, joille ei ole lupaa liittyä, kauppiaat, jotka eivät ymmärrä järjestelmää, ja kauppiaat, jotka etsivät lisää palveluita. Jokaisessa sopimuksessa on lattia ja katto, joka tarjoaa luonnollisen hintatavoitteen, jolla on tiedossa oleva riski ja hyöty.

Offshore-yritysten kanssa olet enimmäkseen yksin. Sinun on tarkistettava heidän virallisella verkkosivustollaan kaikki nykyiset yksityiskohdat. Millä välittäjällä on suurin voimassaoloaika (30 sekuntia, 60 sekuntia, päivän pääty, pitkäaikainen jne.)? Binaarisia vaihtoehtoja tarjoavat ulkomaiset välittäjät toimivat samalla tavalla kuin monet pelisivustot, joissa on arcade-tyyppisiä näyttöjä, kilpailuja ja lahjoja. Suosituin Yhdysvaltain binaariasetusvälittäjä: Tämän komission suorittamat menettelyt ja toimenpiteet ovat kaikki keskittyneet kaupankäynnin parempaan käsittelyyn sekä systeemiriskin minimointiin. Tutustu suosituimpien binaarimahdollisuuksien välittäjien vertailutaulukoihimme löytääksesi luotettu alusta, ja myös vältettävä musta foorumi huijausvälittäjiin. Monet maat tunnustavat sen lailliseksi sijoitusvälineeksi, jota sääntelevät kunkin sääntelyvirastonsa.

 • Binaariset vaihtoehdot ovat harhaanjohtavia ymmärrettäviä, joten niistä on suosittu valinta heikosti koulutetulle kauppiaalle.
 • Tutkimus ei rajoitu binaaristen optioiden välittäjiin, vaan se on kattava ja siihen voi kuulua yrityksiä, jotka tarjoavat toimialan mahdollistavia palveluita.
 • Saavutettavuus - Nadex toivottaa kauppiaat tervetulleiksi yli 40 maasta.
 • Tili tarjoaa myös 60% hyvityksiä, kun teet väärät ennusteet.
 • Binary Options -kaupan oikeudellinen maisema Amerikassa on hieman hämmentävä.
 • Lisäksi jotkut binaaristen optioiden kaupankäyntialustat voivat toimia rekisteröimättöminä välittäjinä.
 • Hänelle onneksi puhelu lepää punaisella taskussa.

Tekijänoikeus

Binaarisen optiokaupan osalta Yhdysvalloissa on tiukat lait ja asetukset. Suurin osa binaarisista optioista sijoittajat käyvät kauppaa optioilla, joiden kesto on alle yksi tunti. Tarjoaako se bonuksia ja tarjouksia?

Amerikkalainen binaarinen laita K = 100, r = 0.

Mikä On Binaaristen Optioiden Välittäjä?

Se pelottaa sijoittajia, varsinkin jos he tulevat binääreistä, joissa riski on paljon siedettävämpi. Valittavana on vain kaksi tiliä, yhdysvaltalainen henkilökohtainen tili ja kansainvälinen yksilötili, joka on käytettävissä yli 40 muun maan asukkaille. Itse asiassa johto on aikaisemmin kuvaillut budjetteja "valitettavasti riittämättömiksi". Seurauksena oli monien välittäjien, jotka olivat vain kauhakauppoja, hallitsematon tulo markkinoille, monet kauppiaat vietiin siivoojiin, kun vetäytymispyyntö meni yli sääntelemättömiin välittäjiin, joilla ei ollut riittävää pääomaa, eikä kauppiaiden varoja eroteltu. Ja jotta lukeminen olisi mielenkiintoisempaa sinulle, kerromme sinulle nyt - voit luottaa näihin kaupan verkkosivustoihin ja sinun ei pitäisi olla niistä huolta. Yksi elementti, jota monet elinkeinonharjoittajat käyttävät parhaan binaarisen vaihtoehtotunnuksen löytämiseen, on tarjouspisteprosentti. Kaikki binaaristen optioiden välittäjät, jotka olemme koskaan kokeilleet, hyväksyvät vähintään USD: n ja EUR: n.

Kaupan vähimmäismäärät vaihtelevat 1 dollarista 25 dollariin - mikä on suuri ero, jos elinkeinonharjoittaja aikoo käydä kauppaa usein. Aina kun rahoitat tiliä binäärisillä optiovälittäjillä, uskot heidän hoitavan rahasi puolestasi. Esimerkiksi demo-tili auttaa sinua kokeilemaan kaupankäyntityyliäsi ja perehtymään paremmin välittäjän tarjouksiin. Tilin etuoikeuksiin kuuluu; demo-tili, kopiointityökalu, 1 tunnin nosto, 24/7 live-tuki ja 20% bonus. YHTEISÖN TULEVAISUUDEN KAUPPA Yhdysvaltojen binaaristen optioiden välittäjien toinen luokka koostuu Yhdysvalloissa rekisteröidyistä. Välittäjä ilmoittaa lakkohinnan, viimeisen voimassaolopäivän, voiton ja riskit, kun kauppa on muodostettu. Takuu riittävistä varoista heidän vastuunsa sijoittajille kohtaamiseksi.

Kaikille kauppiaille, jotka etsivät hyvää säänneltyä välittäjää, suosittelemme kokeilemaan 24optiota, joka voitti FBO: n parhaimman säännellyn välittäjän palkinnon 2019.

Katso Myös

Itse asiassa jotkut binaarivaihtoehdot Internet-pohjainen kaupankäynnin binaari voi yliarvioida keskimääräistä sijoitetun pääoman tuottoa mainostamalla korkeampaa keskimääräistä sijoitetun pääoman tuottoa kuin asiakkaan tulisi cftc: lle antaa maksurakenteen vuoksi. Joillekin elinkeinonharjoittajille tämä saattaa olla vähemmän tärkeä tekijä parhaan välittäjän löytämisessä, mutta toisille se on erittäin tärkeä. Kaupankäynti on tällä hetkellä 1 800, joten vedot indeksin hintaan voimassaolon päätyttyä olevan tämän luvun yläpuolella. Se valitaan erilaisista hajotuksista kaupankäynnin skenaariosta riippuen. Yhdysvaltain forex-välittäjät, sillä on kuitenkin päinvastainen vaikutus (kasvattaa kauppiaan menetyksiä). Opi myytit ja totuus. Samanaikaisesti Broker-osiossa luettelemme monia välittäjiä, joilla on CySEC-lupa ja jotka ovat siksi erittäin luotettavia kauppaa varten.

0-alusta, yksi kauppiaiden suosituimmista kaikkialla. Siellä on paljon huijauksia, ja vain muutama todella luotettava välittäjä. Tämä tarkoittaa, että maan soveltamat lait ja asetukset ovat EU: n vaatimustenmukaisuusmääräysten mukaisia. Raceoption on erottunut yhdeksi vaatimustenmukaisimmista binaaristen optioiden välittäjistä. Mansaaren uhkapelien valvontakomitea (GSC) on lisensoinut ja säännellyt. Tämä alhainen hinta voi tosiasiallisesti antaa sinulle suuren palkinnon tai riskin. Merkityksellisten markkinoiden valitseminen avaa aikarajat vaihtoehdon voimassaolon päättymiselle (ajat on lueteltu ET: ssä).

Tämä mahdollistaa optioiden kaupan esimerkiksi maissa, joissa kielletään rahapelit.

Trendi nyt LEAPRATE

Ei hätää - on TropicalTraden kaltaisia ​​välittäjiä, joissa minimitalletus on vain 200 dollaria. Jos ei, myyt. Yhdysvaltojen lait ovat kuitenkin viime vuosina läpikäyneet useita muutoksia, ja tällä hetkellä ei ole laitonta kauppaa binääreillä Yhdysvaltojen välittäjien kanssa. Sellaisenaan kaikkia binaariopiskeluyrityksiä on säännelty alusta alkaen, koska Kilpailuvirasto soveltaa sääntöjä erittäin tiukasti. Tarjoavatko ne forex-valuuttaa, salausvaluuttaa, hyödykkeitä, indeksejä ja osakkeita - ja kuinka monta kutakin? Jotkut luottamus binaaristen optiomarkkinoiden laskuun tapahtui nopeasti. Jotkut sääntelyvirastot, jotka sijaitsevat maissa, joissa suurin osa valituksista tulivat, päättivät toimia nopeasti estääkseen tartunnan leviämisen muille markkinoille.

Muut Ominaisuudet

Internet-pohjaisten kauppapaikkojen määrä, jotka tarjoavat mahdollisuuden ostaa ja vaihtaa binaarisia optioita, on lisääntynyt viime vuosina. Binääristen optioiden välittäjät ovat tämän kauppiaan mahdollistajat. Lue myös heidän ehdot ja ehdot ennen talletusta (tarkista heidän vetämisensä ehdot). OCC on tehnyt pisteen vaikeuttaa näitä säännöksiä ja varmistaa myös, että välittäjien myymillä binaariopeteilla on oikeat arvopaperit. Aikaisemmin mainitsemme CySEC-niminen instituutti (tai Kyproksen arvopaperi- ja pörssikomissio) on ehdottomasti alueen vaikutusvaltaisin binaarisen vaihtoehdon sääntelyelin. Käsittelemme niin monta vertailutekijää kuin mahdollista yllä olevassa luettelossamme, mutta syventämme jokaista katsausta yksityiskohtaisemmin. CySec (Kyproksen arvopaperikauppa) on Kyproksen elin, joka sääntelee Kyproksessa toimivia yrityksiä.

Sellaisenaan se takaa heidän sitoutumisensa tarjota elinkeinonharjoittajille erinomaiset ja oikeudenmukaiset kauppaedellytykset. Kuinka binaariopiskelijat tuottavat voittoa? He eivät osallistu kauppoihin. Heidän on yleensä noudatettava samoja sääntöjä. Se on Progressive Web App (PWA), joka päivittää itsensä automaattisesti reaaliajassa, joten se toimii aina parhaimmillaan. Toisaalta binaarivälittäjä, joka on rekisteröity nimettyksi sopimusvalmistajaksi, tulee CFTC: n sääntelemien välittäjien luetteloon. Kaksi tärkeintä sääntelyelintä, jotka toimivat Yhdysvalloissa, Securities and Exchange Commission ja USA. Teoriassa termi 'välittäjät' ei ole oikea.

Yhdistyneen Kuningaskunnan Sääntelemät Välittäjät

Tämä antaa vipuvaikutuksen hallitulla riskillä, mutta hallitulla riskillä - Kaupan suurin riski on ainoa pääoma, joka tarvitaan kaupan turvaamiseksi. Kansainväliset välittäjät tarjoavat tyypillisesti myös useita muita binaareja. Vielä tehokkaampi näkökohta riskien suojaamisessa on rajoitettu riski. Sinun ei tarvitse tallettaa mitään summaa ennen kuin sinulle annetaan käyttöoikeus esittelytiliin. Suunnitteletko investointeja binaariohjelmiin ja haluatko tietää, onko se täysin legit vai vain huijaus? Onneksi mainitsemiemme muutosten jälkeen Yhdysvalloissa on nyt virallisia valvontaelimiä, jotka vastaavat Yhdysvaltain välittäjien binaariopetuksista. Tämä tekee päätöksestä hieman monimutkaisemman. Ensimmäinen on silloin, kun ratkaistu vaihtoehto ei päättynyt rahaan, kun taas jälkimmäinen kuvastaa tapahtunutta tulosta.

Φ (x) = 1 2 π ∫ - ∞ x e - z 2/2 d z. Toinen syy olla niin valikoiva on se, että Yhdysvaltojen nykyisiä binaarisia optiolakeja ei ole vielä vakiintunut. Toinen esimerkki olisi, jos lattia on 17400, ja sopimus ostettiin 17600, joten sijoittaja riskiisi 200 dollaria. Nämä vaatimukset suojaavat sinua, elinkeinonharjoittaja. Siksi on kasvanut tarve hallita alaa ja auttaa kauppiaita selvittämään, mihin välittäjään tai kaupankäynnin ohjelmistoihin he voivat luottaa. Monet verkkokauppaa tarjoavat välittäjät antavat kauppiaille avata esittelytilin ensin. Side hustle ideat: 53 tapaa ansaita rahaa nopeasti puolella, ennen kuin jatkan, haluan tehdä selväksi, että tämä mahdollisuus ei ole kaikille. Muiden kuin Yhdysvaltojen asukkaat voivat käyttää vain pankkisiirtoa.

Nadex käyttää vaihto mallia.

Lisää Kaavioita

Sopimuksen kesto on yksi viikko. Kaikki sääntelemättömät välittäjät ovat parhaimmillaan ”ok”. Suorittaessaan tehtäväänsä edistää turvallisia markkinoita sääntelyvirasto myös indeksoi historiallisen datan avulla ja etsii mahdollisia riskejä. Nadex-kaupankäynnin avulla voit kasvattaa potentiaalisesti voit pitää riskisi aina tiukassa valvonnassa. Jos binaarinen optio-oikeus päättyy arvottomaksi, Nadex luopuu toimitusmaksusta. Päiväkaupankäynnin kurssit, nyt kun olen perehtynyt terminologiaan ja teoriaan, joka oli minulle vieras ennen minulla on kyky uppoutua heidän online-XLT-kursseihinsa! Tämä auttaa heitä laatimaan punaisen luettelon. Vaikka se ei ole monimutkainen yhtälö, se on hieman monimutkaisempi kuin suora eteenpäin tiskin yli.

Heidän verkkoalusta on myös liukas ja todistettu.

Ei ole laitonta käydä kauppaa Yhdysvaltojen ulkopuolella muiden kuin yhdysvaltalaisten binäärivälittäjien avulla, koska he eivät ole Yhdysvaltain lakien alaisia. Nämä ovat Commodity Futures Trading Commission (CFTC) ja National Futures Association (NFA). GTOptions on maailman johtava kauppapaikka. Välittäjän on kuitenkin päätettävä, hyväksytäänkö yhdysvaltalaiset kauppiaat.

Mitä Ovat Binaarivaihtoehdot?

Fair Binary Options -yrityksen päätehtävänä on suositella välittäjiä, jotka kunnioittavat asiakkaitaan ja heidän rahansa, riippumatta siitä, ovatko ne säänneltyjä vai eivät. Lisäksi kaksi paikkaa ovat vihreitä ja merkitty merkinnöillä “0” ja “00”. Päivitämme luettelon, kun lisätietoja tulee saataville. Monet (elleivät useimmat) sijoitusammattilaiset ovat yhtä mieltä Gordon Papen ilmaisusta.

Muiden yksiköiden, jotka pyytävät tai hyväksyvät hyödykeoptioiden transaktioita koskevia tilauksia ja ottavat vastaan ​​muun muassa rahaa hyödykeoptioiden transaktioiden vakuuttamiseksi, takaamiseksi tai turvaamiseksi, on rekisteröidyttävä futuurien komission kauppiaksi. Toinen yritys nimeltä NADEX (Pohjois-Amerikan johdannaispörssi) on CFTC: n sääntelemä pörssi ja toimii yksinkertaisesti vastaamaan ostajia ja myyjiä. Voit tarkistaa SEC: n verkkosivustolta vaihdot, jotta voidaan määrittää, onko käyttöjärjestelmä rekisteröity pörssiksi. Ainutlaatuisin kokoelma eniten arvioituja binaariopiskelmia kaupankäynnin välittäjiltä. Kypros oli ensimmäinen maa, joka tunnusti binaariset vaihtoehdot rahoitusvälineeksi, joka antoi monien välitysyritysten itämisen. Kauppiaat voivat myös muuttaa hintaa - tämä on kaupankäynnin vaihtoelementti. Binaariopetuksen merkintähinta on hinta, joka määrittää, onko optio rahat (voittava kauppa) voimassaolon päättyessä.

Se on arvostettu sääntelyviranomainen ympäri maailmaa. FBI arvioi, että huijarit varastavat vuosittain 10 miljardia dollaria maailmanlaajuisesti. Binaaristen optioiden välittäjä. Lisäksi odotetaan, että binaarisia optioita tarjoavien yritysten on siksi myös oltava CFTC: n sääntelemiä ja että ne tarjoavat vain varoja, jotka on listattu ja säännelty. Tämä vaati palveluntarjoajia hankkimaan luokan 3 sijoituspalvelulisenssin ja noudattamaan MiFID: n vähimmäispääomavaatimuksia. yritykset voivat aikaisemmin toimia lainkäyttöalueelta voimassa olevan Lottery and Gaming Authority -lisenssillä. Kuinka rikastua 4 yksinkertaisessa vaiheessa, sen sijaan sitä on kehitettävä. Täältä löydät yksityiskohtaisen luettelon kaikista CFTC: n sääntelemistä välittäjistä.

Esimerkki Nadex-levikaupasta

Lähetämme pian luettelon binaaristen optioiden välittäjistä, joita sääntelevät joko CFTC tai SEC tai molemmat, jotka hyväksyvät kauppiaita Yhdysvalloista. Jokaiselle omaisuuserälle on tarjolla täysi hintataso, joten jos yritys etsii nopeaa hinnanmuutosta tietyssä indeksissä vai pidemmän aikavälin kauppaa valuuttaparilla, tämä yritys tarjoaa sen. Tämä tarkoittaa, että kaikkien tämän alustan käyttämien välittäjien oli suljettava ovensa Yhdysvaltain kauppiaille. Siirry vain sisältötason vasemmalla puolella olevaan Finder-ikkunaan. Tätä silmällä pitäen alla on kuitenkin luettelo hyväksytyistä ja testatuista Binary Options -välittäjistä, jotka hyväksyvät Yhdysvaltain kauppiaat. Mutta vaikka Nadexin käyttö tarkoittaa, että voit aloittaa kaupankäynnin vain 5 minuutin forex- tai 20 minuutin osakeindeksin binaarisoptioilla, niiden tuotevalikoima ei sisällä 60 sekunnin binaareja tai vastaavia tuotteita, kuten jotkut kilpailijat tekevät.

Binarymate on jälleen yksi hyvämaineinen brittiläinen binaariopiskelijoiden kauppias. Myyjä kuitenkin uskoo, että hinta on alle myyntihinnan voimassaolon päätyttyä. Mutta se voi olla suurempi haaste, koska kaikki eivät hyväksy Yhdysvaltojen kauppiaita. Tarjoukset ja bonukset - Nadexilla on puutteita optio-arvosteluissa ja luokituksissa, koska se ei tarjoa erikoistarjouksia ja uusien asiakkaiden bonuksia. Jotkin työkalut voivat myös auttaa ansaitsemaan tuloja ja pyrkimään henkilökohtaiseen menestykseen, mukaan lukien: Alemmin selitetty aikaisemmin, hyvät tulokset ovat huomattavasti hyvin harkinnanvaraisia, koska kauppa natiivien tai duidelijk-varianssien kanssa voi olla. Voitto on 38 695 dollaria. 15 online-työpaikkaa korkeakouluopiskelijoille, jotka maksavat 2019 dollaria + / kuukausi. Suoritin Google-hakua ja löysin useita artikkeleita, joissa puhuttiin monista binaaristen optioiden välittäjistä, joiden väitettiin olevan säänneltyjä.

CFTC ei kuitenkaan suoraan sääntele yksittäisiä yrityksiä lukuun ottamatta vasta rekisteröityneitä vaihtokauppiaita ja osallistujia. Pörssipeli, voit katsella TD Ameritrade Network -tuotteen suoratoistovideoita myös mobiililaitteellasi. Binaariset vaihtoehdot jakautuvat nyt kahteen tasoon: Yksi kauppiaiden kokemuksen tärkeimmistä komponenteista on alusta. Hyvän yhdysvaltalaisen binaariasetusvälittäjän on oltava turvallinen ja luetellaan täällä vain parhaat yhdysvaltalaiset välittäjät. Siksi etsi aina hyvämaineisia ja säänneltyjä välittäjiä. CFTC: n täydellinen arvostelu Nadexista löytyy täältä (pdf).

Käytä vain Yhdysvaltojen lisensoimia binaariasetusyrityksiä ollaksesi turvallisia

Kun kirjaudut, sinulle annetaan myös tietoja tilisi sulkemisesta. Mikä on päiväkauppaa elämiseen, koska ihmiset ovat sairaita elämästään, suhteistaan, työstään ja kaikesta valheesta, joka heille on kerrottu siitä lähtien, kun he ovat oppineet kävelemään. Toisin sanoen he riskittivät 27 dollaria voittaakseen 73 dollaria, mikä vastaa 270 prosentin tuottoa (73 dollaria/27 dollaria) kaupasta. Iso-Britannia on aina ollut tiedossa numero yksi, kun kyse on Forex-kaupasta. (1) Aloita muutamassa minuutissa heti. Tavanomaisessa Black-Scholes-mallissa voidaan tulkita binaarioptiopreemio riskineutraalissa maailmassa odotettua arvoa = todennäköisyys olla rahat-yksikössä * diskontattu nykyarvoon. Binaarivälittäjän tulisi myös ylläpitää likvidejä varoja, jotka ovat yhtä suuria tai suurempia kuin vähittäisasiakkaiden velvoitteiden kokonaismäärä.

Koska binaarivaihtoehtoja on saatavana monille ajanjaksoille - minuutteista kuukausiin -, valitset analyysiä tukevan viimeisen käyttöajan tai päivämäärän. Sillä välin välittäjät ovat tietoisia velvollisuuksistaan ​​ja kauppiaita suojaavat heidän oikeutensa käydessään kauppaa. Yksi asia on tarkistaa, että ei-välittäjä, jonka ajattelet laulaa jopa oikean rahan kauppiaalle, aikoo tarjota sinulle runsaasti pankkitoimintavaihtoehtoja. Metallicablogmagnetic.com, suosittelen kauppaa tällä järjestelmällä vain vaihtelevilla markkinoilla, joilla voit määritellä haluamasi tavan. Kauppias voi käyttää myös useita omaisuusluokkia milloin tahansa markkinat ovat avoinna jossain päin maailmaa. Tukitiimi on hieno ja ystävällinen. Mikä on Nadex-leviäminen? Securities and Exchange Commission (SEC) on amerikkalainen virasto, joka vastaa maan arvopaperilainsäädännön täytäntöönpanosta. Vuodesta 2019 lähtien Yhdysvaltojen binaarioptiot ovat olleet Amerikassa, mutta ne ovat vasta alkaneet tulla suosituksi vuoden 2019 puolivälistä lähtien.