Miksi Kauppapsykologia Ja Kurinalaisuus Ovat Ratkaisevan Tärkeitä Menestykseen

Katso viimeisin kaupan psykologinen video, jossa jaamme kanssasi viisi vinkkejä kaupankäynnin parantamiseksi. Tulin tänne, kirjoitin viiden minuutin vetäytymisen, tämä on itse asiassa yhden minuutin vetäytyminen täällä. Yleensä sinulla on punainen ruutu sen ympärillä osoittaaksesi, että ikkuna on korostettu. Ja sitten meidän oli työntää jopa viisi, vetää takaisin, ja lisäsin täällä, voit nähdä tämän minuutin tauon. Yleisesti ottaen kirja tarjoaa kattavan oppaan joidenkin ihmispsykologian osien läpi, jotka liittyvät kauppaan ja ovat siksi huomattava lisäys. 20, joka oli päivän korkein. Mitä eroa puutteellisella mentaliteetilla ja runsaalla mentaliteetilla on kaupankäynnissä? Silloin ahneudesta on apua, kun yrität saada niin paljon kuin pystyt trendistä.

 • Tuhansien vuosien ajan luonnontilassa selviäminen ei vaatinut pitkäaikaista ajattelua, todennäköisyyksien arviointia, riskien hallintaa tai vetovoiman käsittelyä.
 • Puhun valtavasta määrästä suuria pelaajia, joilla on paljon rahaa.
 • Päästäkseni pisteeseen, jossa voin kävellä pois parin sadan dollarin edestä enkä tunnu ollessani... Et vain ole todella turhautunut ja pettynyt itsessäni.
 • Toistamalla aikaisemman kuvioni loin tahattomasti uuden konfliktin.
 • FOMO-vaikutus voi usein johtaa suuriin menetyksiin.
 • Tämä ei ole hyödyllistä.
 • Ja tilillä tein noin 11 000 dollaria.

Tässä vaiheessa suurin osa elinkeinonharjoittajista viettää koko uransa. Se, kuinka hyvin elinkeinonharjoittaja reagoi epäonnistuneisiin malleihin, on yksi avaintekijöitä huippuosaamisen kaupassa. Etsitkö lisää luottamusta ja johdonmukaisuutta kaupankäynnissäsi? Toivottavasti nautit tämän luettelon parhaista kaupan psykologiakirjoista lukemisesta. On eläkkeitä ja voitonjako-suunnitelmia, jotka sijoittavat työntekijälle rahaa heille. On tiettyjä vakaumuksia, asenteita ja psykologisia ominaisuuksia, jotka ovat välttämättömiä kaupan valloittamisessa. Ne helpottavat kauppojasi vastineeksi kaupoista palkkioille.

Nuo päivät ovat ohitse. Viimeisen 3 kuukauden aikana joka kerta kun osuin 70%: iin, minulla olisi hölynpölyä, joka tukee minua korkealta ja marssin sitten nopeasti takaisin takaisin sinne, jotta vain evätäkseni. Voit nähdä, että kun olen muodostanut yhteyden, olen yhdistämässä, ja kun en ole, se on vain sellaista kuin hiominen, se on vain juoksevaa vettä. Pelon ja ahneuden motiivien ymmärtäminen voi antaa sinulle kurin ja puolueettomuuden, jotta voit olla menestyvä elinkeinonharjoittaja ja hyödyntää muiden tunteita. Yksinkertaisesti muistuttaminen itsestäsi, kuten se, että osakehinnat eivät ole henkilökohtaisia, voivat olla voimakkaita muistutuksia. Meillä oli toinen päivä ETRM tekemässä mukava puhdas viiden minuutin vetäytyminen, joten palataan takaisin siihen. Tämän tosiasian muistaminen voi auttaa sinua tekemään viisaampia päätöksiä rahoillasi.

Se johtuu siitä, että ihmisiä ei ole johdotettu kauppaan. Se on kaikki osa kaupankäyntiäsi. Katsotaanpa kahta suurta tunnea kaupassa:

Tahdista itsesi.

Päivän kauppakirja, kirjoittanut Meir Barak

Et halua luoda henkistä kitkaa itsellesi, kun käyt kauppaa. Osakkeiden kauppa on vaikeaa, ja on aikoja, joissa haluat vain vetää kaikki hiuksesi pois! Se on sama koko ajan! Vaikka huomaatkin, että hintojen pitäisi alkaa laskea lähitulevaisuudessa, sinun on otettava huomioon, että nykyiset markkinat voivat olla hyvin erilaisia ​​kuin mitä näet tulevan. Tosiaan, jossain vaiheessa uusi pysäytysmääräys käynnistetään heti ennen kuin markkinat alkavat.

Voitko tavata? 39, ja tiesin, että se oli hinta, jonka halusin tulla, nyt aloin katsella tasoa 2. Luoton nosto ei tarkoita, että käydään kauppaa huonosti. Gpu-kaivosmiesillä voi pian olla toinen tapa ansaita rahaa, kuten muutkin mikrotehtävät, nämä toiminnot maksavat hyvin pieniä määriä Bitcoinia, mutta ovat uskomattoman helppoja suorittaa. Vaikka muutos voi tuntua yksinkertaiselta, se on itse asiassa kehitettävä taito. Muut kauppiaat ovat alttiina ylimyynnille, kun heidän halu kokea tunne voittaa iso (ja ottaa vastaan ​​se dopamiinin ruisku, joka aiheuttaa euforiaa aivoissa) mesmerisoi heidän rationaalisen kaupallisen mielensä ja morfisoi sen pelaajan mieleen - missä hillitseminen unohdetaan dopamiinihäiriön harjoittaminen (rahan voittaminen). Marginaalikauppaan liittyy korkea riski ja tappiot voivat ylittää talletettuja varoja.

Tärkeä aloittelijoiden vinkki on harjoitella ensin demo-tilillä.

Luottava Kauppias

Ahneudesta ei ole helppo päästä. Hänen kirjat ovat ehdottomasti lukemisen arvoisia, ja tämä video käsittelee joitain näiden kirjojen aiheita. Ensinnäkin, entä jos kadon Internet-yhteyteni ja olen offline-tilassa ja osake laskee 50 senttiä? Riskit määrätietoisesti ja mielelläsi tällä rahalla toivoen saavan tuoton.

Suurin osa näistä on kaupankäyntikirjoja, mutta niillä on ollut välillinen vaikutus. Hyvien tapojen, kuten itsehallinnan, kehittäminen ja luottamuksen lisääminen simulaatiomenetelmää käytettäessä auttavat sinua, kun olet valmis käymään kauppaa voittoa varten. Se rakennettiin hallitsemaan sekä ympäristöä että tulosta. Menetät rahaa. Siksi suurin osa tunnehallinnan strategioista toimii vain hyvin lyhyellä aikavälillä ja romahtavat paineiden alaisena. Sitten pidä kiinni heistä, kun aloitat kaupan oikealla rahalla. Haluatko lukea molemmat tai vain yhden Douglas-kirjan, se muuttaa varmasti tapaa, jolla näet kauppaa.

No, näin tein, jokaisen käydyn kaupan jälkeen kirjoittaisin tunnetilisi. Joka päivä, riippumatta siitä, missä tunnelmassa olit tai elämässäsi tapahtuu, sinun tulee aina käydä kauppaa sellaisilla summilla, jotka sinulla on varaa menettää. Suurimmalle osalle päivittäisessä kaupankäynnissä olevista osakkeista 10 000 osakkeen ostaminen tai 20 000 osakkeen ostaminen ei ole yleensä kysymys, ja tiedän sen, koska olen vaihtanut näitä kokoja melko säännöllisesti. Jos rahanhoidon perusperiaatteita ei käytetä, kohtuuton riski voi vaarantaa kauppatilin vakavaraisuuden. Tietämättä tästä tosiasiasta, useimmilla elinkeinonharjoittajilla ei ole perustietoa kaupankäynnistä. Se on todella mitä näimme paljon tällä viikolla.

Kyllä, anteeksi se on ahneus.

Pudota Tiedostoja Mihin Tahansa Ladataksesi

Voit saada parhaan teknisen analyysin osakkeista - ja silti mennä rikki, jos et ota huomioon myös uutiskatalyyttejä. Muista, että voittaneet kauppiaat pelaavat puolustuksessa ennen rikoksia. Kaupankäyntisuunnitelman sääntöjä on noudatettu siihen asti, kunnes markkinat ovat minua vastaan. Aivomme reagoi tähän pelkoon käynnistämällä automaattisen toiminnan. Sitten potkut ja kirous itsesi, kun se palautuu alkuperäiseen tavoitehintaasi muutama tunti myöhemmin. Sinulla on tavallisesti nämä kaksi myyjäryhmää, jotka molemmat kasaavat näitä varastoja kokonaisten dollarien ympärillä. Lyhytaikainen elinkeinonharjoittaja ei ehkä välitä pitkän aikavälin näkymistä, jos aamulla tapahtuva myynti on ylittynyt, mikä luo mahdollisuuden ostaa nyt ja myydä korkeammalla hinnalla iltapäivällä. Mielestäni yksi syy on, että muutama kaupoista, pari tappiota, jotka otin, ja otin vain noin 16 tai ehkä 17 kauppaa tällä viikolla pienellä tilillä, ja minulla oli kolme häviäjää.

Kaupankäynti on massakäyttäytymisen tutkimusta - osakemarkkinat edustavat täydellisesti, mitattavissa olevaa optimismia ja pelkoa yhteisen ihmisen käyttäytymisen seurauksena. Tapa, jolla se toimii aivoissa, on, että tieto tulee tuntoaineiden avulla ENSIMMÄISESTI tunne-aivoihin. Kaupankäynnin mukana tulee haasteita menettää ja mikä pahempaa, menettämällä raitoja, jotka elinkeinonharjoittajan on kyettävä selviytymään pitkän ajanjakson ajan. Falcon finance, siirry instrumenttivalikkoon ja valitse omaisuus, jolla haluat käydä kauppaa. Se juontaa psykologiaan. Opi sitten käyttämään tuota ajattelutapaa käydessäsi kauppaa oikealla. Joten yksi ensimmäisistä vastattavista kysymyksistä on; kuinka paljon pääomaa sinulla on? Sen sijaan sinun tulisi keskittyä sellaisten heikkousalueiden löytämiseen, joista et aiemmin tiennyt.

Kestää enemmän aikaa, jotta tämä piirireitti päätyisi johtopäätöksiin, joihin voidaan reagoida, mutta tässä tapahtuu todennäköisyyden hallinta (eikä elämän ja kuoleman ratkaisuja).

Voit hallita yleisiä menestysmahdollisuuksiasi etsimällä strategiaa, joka toimii sinulle simuloidussa tilassa ENNEN kuin vaihdat sitä rahalla. Tutkimukset ovat osoittaneet, että 1-2% elinkeinonharjoittajista, jotka saavuttavat pitkän aikavälin kannattavuuden, edustavat 12% kaikesta päiväkaupasta. Useiden tukitasojen kautta ja kaikkia indikaattoreita vastaan, pysyt toivossa. Heti kun tämä vuoropuhelu lopetetaan, olemme alttiimpia tekemään impulsiivisia kauppoja. Mutta ero oli siinä, että tiistai ei ollut oikea päivätyyppi ajaa 70 mailia tunnissa lumessa. Tämän tyyppisen negatiivisen kaupan psykologian tunnistaminen on ensimmäinen askel sen voittamisessa. Nämä kauppiaat tarkkailevat prosessiaan ja edistymistään.

Tunnisteet

Ei epäilystäkään. Voit nopeasti löytää, mitkä varastot ovat kuumia reaaliajassa. Tämä kirja saattaa hyvinkin vaikuttaa vakavasti ajattelutapaan, ei vain kaupan aikana. Tämä on kriittinen kohta ymmärtää. Coinsquare, ne tarjoavat valtavan määrän digitaalisia hyödykkeitä ostaa ja myydä omalla alustallaan, ja mikä vielä parempaa, heillä on käytännöllinen kaupankäyntitili, jotta voit kokeilla sitä ennen kuin käytät todellisia varoja. Se automatisoi kaiken vaikean tutkimuksen ja auttaa sinua keskittymään enemmän kauppaan. Yksi parhaimmista tavoista, joita elinkeinonharjoittaja voi oppia, on kokeilemalla (kohtuullisuudessa). Ei ole vitsi sanoa, että luottamus ja johdonmukaisuus tulee sisäpuolelta, ei mistään taikuuden osoittimesta tai asennuksesta. ”Se on todella hyvä vinkki, jolla voidaan välttää valuuttakaupan yksinäisyyttä.

Jonkin ajan kuluttua myös rahanhallinta on uskomattoman tärkeä osa kauppaa, joten voit oppia hallitsemaan riskiäsi - ja yhtä tärkeää - vähentämään pilaantumisen todennäköisyyttä mahdollisimman paljon. Joidenkin heikkoudet ovat toisten vahvuuksia ja päinvastoin. Haluatko oppia parhailta kauppiailta? Ja jos kaikki muu epäonnistuu, voit hankkia vain oman kauppa stressirannekkeen.

Tee Forex-kotitehtäväsi

Koska tunteet ovat biologisia, niillä on myös allekirjoitus, joka sisältää hengitystyyliä ja lihasjännitystä. Olet kuitenkin hypännyt väärään aikaan, ja lopulta teet suuren menetyksen. Aloita vain kirjoittaminen, avaa vain avaimet lävistys, testaa se ja katso onko nopeampi. Douglas tekee erinomaista työtä haastaen joitain tärkeimmistä oletuksistasi, jotka koskevat maailmaa. Minusta on mukava käyttää viiden sentin siirtymää, jossa täyttäisin jopa 7: n. Hyvä kauppasuunnitelma antaa sinun selvittää, mitkä ovat odotuksesi, millainen olet persoonallisuus viisas forex-kauppiaana ja mitä välttää. Suuri osa prosessia on tunteiden ymmärtäminen, jotka laukaisevat toimintasi. Mikä toimii yhdelle kauppiaalle, ei välttämättä toimi toiselle.

Saatat huomata, että luettelon laatiminen siitä, mikä voi mennä pieleen, auttaa ylläpitämään tasaista päätä, jos joudut leikkaamaan tappioita tai muita tiellä olevia esteitä. Sijoittajien suhtautuminen voi ja usein ohjaa markkinoiden suorituskykyä suuntiin ristiriidassa perustekijöiden kanssa. Kaikkein väärin suunnattuihin tunne-ohjausmenetelmiin kuuluu tunteen kieltäminen, tunteen vastustaminen tai positiivisten vakuutusten käyttäminen (ts. )Sanomme yleensä, että pahin asia, joka voi tapahtua täysin uudelle päivämiehelle, on, että heillä on menestys kolme kuukautta heti alussa. Sitten kun hälytys laukaistaan, istun siellä ja analysoin asennuksen rakennetta varmistaakseni, että se sopii edelleen järjestelmääni. Kaikissa liiketoiminnan analyyseissä yrityksen suorituskyvystä kasvun edistämiseksi on ensiarvoisen tärkeää. Forex-markkinat - Vaikka se käy kauppaa 24 tuntia vuorokaudessa koko viikon, suosituimmat EUR/USD -parit ovat epävakaimpia välillä 06: Nyt tiedät mitä kauppapsykologia tarkoittaa.

Pienten Tilien Kaupankäyntitilastojen Katsaus

Arviointien suhteen suurin osa ilmoitti positiivisesta ilmapiiristä, vaikka jotkutkin olivat pettyneitä toistuviin ideoihin ja huolimattomaan lauserakenteeseen. Joten mitä voit tehdä välttääksesi tämän sudenkuopan? Joten jos sinulla ei olisi ihmisiä oikottelemaan aikaisin, et saisi näitä parabolisia liikkeitä. Valitse osakevaihdot tai ETF: t, joilla haluat käydä kauppaa, ja analysoi kaavioita huolellisesti tekemällä luettelon nousevista ja laskevista syistä käydä kauppaa sen kanssa. Yksi tekniikka, jota voit käyttää, jos vaihdat omaa pääomaa, on teeskennellä, että käytte kauppaa yrityksessä, jossa sinulla on pomo, joka arvioi kauppojasi. Tarvitaan vain yksi elinkeinonharjoittaja, jolla on tarpeeksi pääomaa analyysiin kokonaan kelpaamattomaksi. Rikastu nopeasti -järjestelmä, useimmat ihmiset joutuvat ansaan ohittaa yhdistelmäkäyrä etsimällä vinkkejä, pikakuvakkeita (mitkä varastot minun pitäisi ostaa), Ponzi-järjestelmiä (tietysti tietämättä) ja tekevät lopulta kalliita taloudellisia virheitä. Se on loistava tapa oppia paitsi minulta myös parhaiten saavuttavilta oppilailta. Tharp, kauppapsykologia 2.

Markkinat eivät taipu haluasi. Ja MYOS, toisaalta mielestäni näyttää hyvältä siirtyä takaisin kohti 7 dollaria sen kaavion perusteella. Valitettavasti, kuten kukaan meistä, jotka ovat koskaan käyneet kauppaa, ovat oppineet, se ei ole niin helppoa. Tämä ei ole mitä aivot kehittivät tekemään.

Toinen tavoitteeni oli yrittää nostaa voitto-tappio-suhdeni 1: een.

Tiistai, 14. Toukokuuta 2019

Hyvän päivän ansa on viimeinen. 300 sivulla hän tarjoaa määritellyt vaiheet monien kauppaan liittyvien psykologisten ongelmien voittamiseksi. Olitpa institutionaalinen kauppias vai päiväkauppias, ohjelma voi auttaa sinua hallitsemaan tunteita, parantamaan kurinalaisuutta ja tekemään johdonmukaisesti oikeita päätöksiä. Mitä miljoonana tulee? amerikkalaiset ajattelevat tätä, vaikka pankit tarjoavat erilaisia ​​talletuskorkoja melkein päivittäin, perustimme 5%: n korkotuoton julkaistuihin korkoihin Bangko Sentral ng Pilipinas -sivuston (www. Nyt aloitin 583 dollarilla 1. tammikuuta, mikä tarkoittaa, että olen ylittänyt 2 400% viimeisestä, tämä on pienen tilin haasteen 18 päivä.

Arvioi komission säästöt SpeedTraderissa

Tekniset indikaattorisi kertovat laskusuuntauksen alkavan, mutta sydämesi kertoo, että tämä saattaa olla vain hiukan ylisuuri alaspäin suuntautuva korjaus ja että ralli ei ole vielä päättynyt (tunne: )Itse elämästä tulee siten eräänlainen henkinen kuntosali, jossa siirrymme asemalta asemalle - uran, suhteen ja henkilökohtaisten yhteyksien kautta - laajentaaksemme kykyämme elää tarkoituksellisesti, periaatteiden avulla. Hallitse riskiä - On tärkeää, että istut alas ja kehittää riskienhallintastrategia. Seurauksena ovat, että ne voivat estää päätöksentekoa markkinoilla tekemäsi ajanjakson aikana, koska ne saattavat hämärtää päätöksiäsi ja johtaa sinut toimimaan suolen tunteeseen perusteltujen perusteellisten tai teknisten analyysien sijasta. Varmasti kouluttaa sinut perustiedot, mutta sitten opetan, kuinka tosiasiallisesti käyttää tätä tietoa ja kaupankäyntitekniikoita yrittää tehdä kannattavia kauppoja. Se oli ahdistunut tila, joka toisti pitkät kylpyhuonehoidoni. Et ole yksin ja ei, sinulle ei ole mitään vikaa. Sijoittajien olisi myös viisasta harkita rajoitusten asettamista summalle, jonka he ovat valmiita voittamaan tai häviämään päivässä.

Olen nyt pisteessä, jossa voin yleensä käydä kauppaa, kun olen siirtynyt vihreästä punaiseen. Katselin sitä kauan markkinoille saattamista edeltäneen 3 korkeimman pisteen yli. Useimmissa strategioissa voit hallita vain muutamia näkökohtia:

Tappioraja

Aktiivisen kaupan areenalla on kaksi pelkokategoriaa, joilla molemmilla on ainutlaatuisia kielteisiä vaikutuksia kaupankäynnin tulokseen: Tässä vaiheessa olet viettänyt vuosia katsomassa kaavioita siten, että sinulla on selkeä käsitys tavasta, jolla pidät kaavioistasi. Kun tarkkailet kauppojesi dollariarvoa ja kuinka kannattavia ne ovat (tai siitä hyötymättömiä), jolla et käy kauppaa, pelaat peliautomaatteja vain kasinolla. Kun olet kaupassa ja näet hinnan liikkuvan sinua vastaan, luonnollinen reaktio on tuntea pelko. Vuotta 1929 edeltäneen onnettomuuden aikana Livermore teki yhteensä noin 100 miljoonaa Yhdysvaltain dollaria. Siksi monet kauppiaat ovat kiinnostuneita meditaation käytöstä valmistautumisrutiineissaan. Noudata näitä kahta vaihetta pitääksesi suunnitelmasi oikealla tasolla pitkällä aikavälillä.

Tämä ei välttämättä tarkoita, että siitä tulee menetystä.

Arkisto

Periaatteellinen ajattelu, Dalio selittää, on tehokas tapa käsitellä todellisuutta, koska se perustuu siihen, miksi asiat tapahtuvat. Mutta miksi et voi hallita tunteita tahdonvoimalla? Jos olet sijoittanut liiallisesti emotionaalisesti osakean, sinulla on vaikea vetää liipaisinta, kun on aika myydä. Työskentele kotitöissä ja uramahdollisuuksissa, videoneuvotteluiden ja online-sovellusten kaltaisten tekniikoiden ansiosta yhä enemmän oppimista tapahtuu perinteisten luokkahuoneiden ja työpaja-asetusten ulkopuolella. En ollut koskaan ollut "tunnekauppias", mutta yhtäkkiä olin jumissa.

Keskity sen sijaan kiinni strategiaan ja anna strategian keskittyä ansaitsemaan rahaa.

Jos siirryisin siitä punaiseksi, heittäisin myös pyyhettä, koska se on huono päivä. Tämä oli entisten juoksijoiden tarkistuksessa ja kuvio todellakin koski päiväkaaviota, kun se alkoi käyristyä täällä. Joo, niin, tämä on yksi näistä asioista, joissa ensimmäisen kaupan lyöminen porteilta, lyöminen siihen aukkoon ja meneminen antaa sinulle nopean voiton heti, kun markkinat avautuvat, ja siinä on tämä taipumus, jos et hyödyntänyt täysin se menee toiseen ja kolmanteen kauppaan, ja jos nämä varastot eivät lopulta ole vahvoja, tulet lopulta antamaan voittoa, mikä voi olla todella turhauttavaa. Visuaalinen kuvaus siitä, miltä se voi tuntua tappaavan kaupan, voi olla erittäin motivoivaa, ja se voi auttaa sinua yrittämään selvittää todellisia toimia, jotka voit tehdä sen tekemiseksi todellisuudeksi. Jokainen elinkeinonharjoittaja saattaa haluta jotain erilaista - ilmaisista osakevihjeistä päivittäisen kaupankäynnin vero-ohjeisiin.

Kaikki tietävät, että se tulee karkeaksi, ja et voi vain "voittaa" onnen tai jopa taitojesi takia. Mutta voit oppia hallitsemaan toimintasi ja tunteitasi vakaalla kauppasuunnitelmalla ja pitämällä itsesi tuottavana. Tämä on loistava idea, joka lisää luottamusta kauppaprosessiisi ja auttaa sinua analysoimaan kauppojasi paremmin. Joten ensimmäinen askel käsitellessään tätä on tunnistaa, milloin olet todella tässä tilassa. Tehokas tapa tehdä tämä on ottaa päivittäin muistiinpanoja kaupankäyntipäiväkirjaan. Osake voi olla irrationaalisesti vahva tai irrationaalisesti heikko, ja meidän on vaihdettava kaavio. Jotkut kauppiaat voivat käsitellä kaaosta, kun katsot 10 näyttöä musiikkia räjäyttäessään, kun taas toiset vaativat rauhallisempaa ympäristöä ja kapeampaa keskittymistä.

Tutustu Markkinoihin Ilmaisella Kurssillamme

Esimerkiksi, kun markkinat heilahtelevat villisti, tämä voi saada aikaan pelkoreaktion, joka saa sinut enemmän pelkäämään ja todennäköisemmin ottamaan voimassa olevia kaupan asetuksia, kun ne tulevat (katso Kaupan ahdistuksen voittaminen). 9 parasta bitcoin- ja kriptovaluuttavaihto-arviota (päivitetty 2019), päiväkauppiaille kannattaa ehdottomasti kokeilla. Tärkeintä on kouluttaa itseäsi. Vaikka myyntiin on olemassa monia syitä - maksaa veroja, tuottaa rahaa yliopisto-opintoihin tai täyttää eläkevelvoite, muun muassa -, ostaa on vain yksi syy: Nämä tiedot tulevat osakevalinnoina, kirjoina, seminaareina, kaupan valmentajina, guruna, sinä nimit. Palaa takaisin piirustuspöydälle ja ajattele uudelleen. Ja kun olemme tässä tilassa, olemme erittäin haavoittuvia ja vastuumme tekemään todella huonoja päätöksiä. Katso… Olen ylpeä innovatiivisista kaupankäynnin työkaluista ja palveluista, jotka olemme tuoneet markkinoille. Kelly, 250 kaupankäyntipäivää vuodessa.

Pelko ilmenee kaupankäynnissä vaikeuttamalla liipaisimen vetämistä kaupasta, poistumista ennen kohteisiin lyömistä, kauppojen vetämistä ennen kuin pysäkki osuu ja muita mikrohallinnollisia kysymyksiä. Kun tajusin, että valitsen joskus ajaa mailin, jotta minulla olisi kyky rikkoa sääntö, sanoin: ”Uusi sääntö on, että juokset viisi mailia riippumatta siitä, rikotko yhden säännön vai rikkotko 10. Ansaitse rahaa verkossa vahvistettujen ohjelmien avulla, mutta voit myös saada palkkaa palvella online-kääntäjänä. Luulen, että minun olisi pitänyt juuri siirtää kyseinen kauppa. Futuurimarkkinat sulkeutuvat eri aikoina, joten tee ensin kotitehtäväsi.

 • Yksinkertaisesti sanottuna kaupankäynti on täynnä ahdistusta ja tunteita, ja mitä enemmän voit poistaa ajatteluprosessistasi, sitä parempi voit.
 • Mielestäni palaa myös käsityksen mukaan kaupankäynti maratoniksi.
 • Mutta tiedätkö mitä?
 • Hän esittelee myös kuinka hyvin harvinaiset tapahtumat (mustat joutsenet) vaikuttavat elämäämme markkinoilla ja niiden ulkopuolella.
 • Ajan myötä tämä loki toimii korvaamattomana resurssina kaupankäynnin virtaviivaistamiseksi ja parantamiseksi sekä henkisen selkeyden lisäämiseksi jokaisessa kaupassa.
 • Se on kuin sinä ja markkinat ovat 100% yhteydessä toisiinsa ja rahat kuuluvat tilillesi.
 • Sitten vetäytyimme takaisin viidestä ja lisäsin toiseksi taukoksi 5 dollaria, mikä antoi minulle toisen 200-300 dollarin voiton.

Aiheeseen Liittyvät Artikkelit:

Tämä voi johtaa suurempiin tappioihin tai kauppatilin lopulliseen romahtamiseen. Toinen ahneus ilmenee, kun elinkeinonharjoittaja käy kauppaa liian suurena lisäämällä sijaintikokoa. Tämä on silloin, kun he tekevät tyhmiä päätöksiä, näennäisesti unohtaa kaikki kaupankäynnin perusteet ja laiminlyövät noudattaa huolellisesti harkittua kaupankäynnin suunnitelmaansa. ”Ja minä voisin turhautua ja turhautua. Istun nyt oikein noin 50%. Mielenterveys ja fyysiset pysäytysasennot tulisi arvioida ennen kauppaan astumista.

Aion käydä läpi viikkotilastoni. Useat saman toimialan varastot saattavat koota saman katalysaattorin takia... mutta ehkä löytyy yksi jäljellä oleva, josta voit silti hypätä. Mutta tiedät, sen ei tarvitse olla niin. Se esittelee erityyppisiä ajattelujärjestelmiä (nopea ja hidas) ja niitä koskevia kysymyksiä. Autan heitä korjaamaan ongelmat, joita he eivät pysty.

Toiseksi markkinat jatkavat vastakkaiseen suuntaan ja otan kylpyyn. Mutta siitä huolimatta, että olin nopea ja lävistin pikanäppäimiä, pystyin pääsemään sisään, ulos ja varaamaan pari sataa dollaria siitä. Kaikilla näillä isoilla pelaajilla on järjestelmät.

Käynnistä Ohjelmisto

Olet ehkä istunut puoli päivää kauppaa, ja asiat ovat yleensä vain menneet väärälle tielle. EU: n kauppiaat - Vältä ESMA: n rajoituksia tämän ASIC: n (Australia) sääntelemän välittäjän Trade Forexin kautta 0: lla. Päivämyyjänä olet oman menestyksen ohjaaja.

Ne häviäjät olivat tappiota 26 senttiä, 7 senttiä, ja siellä oli toinen, en voi muistaa mitä tappio oli, se voisi olla 15 senttiä. Nauti muutoksesta ja opi, kun on tarpeen muuttaa tekemistäsi. Suuret pelaajat tietävät, että kun amatöörit ostavat huippuja, he pelkäävät, jos hinnat liikkuvat heitä vastaan. Alat huomata, että tietyt asiat laukaisevat sinulle. Löysin, että kaikilla onnistuneilla on taipumus kehittyä käymällä läpi samanlaiset kauppasykologian kehitysjaksot. Niin monia tappioita ja huonoja kauppapäätöksiä tehdään, koska kauppiaat tuntevat kauppoja ja menettävät paremman arviointinsa. Kaupankäyntipsykologian hallitsemisen tuntemus ja voittavaksi kauppiaalta tuleminen on elintärkeää. Eikä se ole vain psykologiasi - se ymmärtää, että jokainen elinkeinonharjoittaja voi olla tunteellisella vuoristoalueella.

Toivottavasti hinnat nousevat.

Älä Koskaan Lopeta Oppimista!

Hyvä on, joten teemme tässä erityisen jakson. Olympiaurheilijat tekevät visualisointeja nähdäkseen voittavansa kilpailun tai pelin. Odota hinta tehdäksesi tavoitteesi tai laukaistaksesi poistumisen lähtökriteerisi kautta. Nosta investointitasoa aina huolellisen harkinnan jälkeen ja asteittain.

Niitä rahoitetaan yleensä simuloidulla rahalla, ja ne tarjoavat sinulle turvallisen tilan virheiden tekemiseen ja strategioiden kehittämiseen. Kun hälytys on annettu, tarkistan varaston vain varmistaakseni, ettei ole mitään hullua tapahtumaa, joka nostaa hintaa ylös tai alas, jolloin aloitan kauppa. Ensimmäinen askel kaupankäynnin ajattelutavan hankkimisessa edellyttää sinua ja omien tunteiden hallintaa. Luulen, että minusta on melkein hyvä lopettaa päivä häviäjällä, koska se pitää minut nöyränä, estää minua saamasta ylivarmuutta ja sitten tulen seuraavana päivänä vain nollaamaan.

 • Näillä on vaikea käydä kauppaa luottamuksellisesti - jopa jos löydät sellaisen, joka voittaa yli 65 - 70% ajasta ja ansaitsee rahaa prosessissa.
 • Ongelmana on, että ei-toivotut tunteet ilmestyvät jatkuvasti ja kaappaavat kauppiaan mielen.
 • Mutta se on vain se, lähtökohta.
 • On tärkeää ymmärtää, että markkinat voivat pysyä irrationaalisina kauemmin kuin useimmat ihmiset voivat pysyä vakavaraisina.
 • Onko sinulla itseluottamusta seurata suunnitelmasi?
 • Hinnat aina laskevat, kun ne ovat nousseet!
 • Mikä aiheutti tämän?

Päivän kauppapsykologia Youtube-videoiden kautta

Nassim Nicholas Taleb käsittelee myös tiettyjä kognitiivisia poikkeamia ja niiden välttämistä. Ajatuksiamme hämärtää tekemämme sitoutuminen, tekemämme tuomio. Se on kuin sinulla olisi kala linjalla ja sitten se on poissa. Seuraavien toimintojen harjoittaminen ja niiden soveltaminen kaupankäyntiin voi luoda henkisen ympäristön, joka on hyödyllinen kauppaan liittyvien haasteiden ratkaisemisessa: Arvioi, että suuren päivän kaupan kauneus on tapa, jolla voitot kompensoivat väistämättömät tappiot.

70 osaketta, puristimme jopa 4. Kuvio 10 esittää 3. 35 oikeita tapoja ansaita rahaa verkossa, voit käydä verkkosivuston, kuten Upwork, läpi saadaksesi online-tietojen syöttötehtäviä. Voin rehellisesti sanoa kirjoittaessani tätä artikkelia, että olen kannattava elinkeinonharjoittaja ja olen niin edelleen niin kauan kuin Jumala salli. Tällä tavalla, riippumatta siitä, mitä tapahtuu, et menetä maatilaa, vaikka sinulla olisi huono päivä.

Hyvään kaupankäyntituottoon liittyy monia tappioita ja se voi voittaa. Oletko turhautunut, koska puuttuu voittoja, joita muut ansaitsevat? Al käyttää päivittäin syviä taitojaan järjestelmien integroinnissa ja suunnittelustrategiassa kehittääkseen ominaisuuksia, jotka auttavat vähittäiskauppiaita tulemaan kannattaviksi.