20 Parasta Online-työtä Ansaita Rahaa Ja Työskennellä Kotona

Joten voit valita ja valita työn, joka sopii aikataulusi ylimääräisten tulojen tarjoamiseksi joka kuukausi. Tämä sivusto on ollut menossa oleva resurssi jo yli kymmenen vuoden ajan ihmisille, jotka haluavat ansaita vähän ylimääräistä rahaa verkossa. Udemy - Yksi suurimmista online-kurssien tulopotentiaalin myymisalustoista: Toinen vaihtoehto on myydä elektroniikka eBayssa. Entinen hedge fund -siljardööri lupaa bitcoinin 'vallankumouksen' tapahtuvan - lopulta. Wag: n hakemisprosessi No, internetin ansiosta voit ehkä ansaita ylimääräistä rahaa juuri tämän tekemisestä.

Sivustot, kuten UserTesting, yhdistävät verkkosivustojen ylläpitäjät, jotka etsivät mielipidettä sivustoiltaan, ihmisille, jotka haluavat ansaita rahaa verkkosivustojen testaamiseen. Tämä verkkosivusto tarjoaa erinomaisen markkinapaikan myydäkseen mitä tahansa ammattimaista palvelua. Ansaitse rahaa, täällä voit tehdä ostoksia ansaita rahaa, pelata pelejä, täydellisiä tarjouksia, katsella videoita ja paljon muuta. Yrittäjän sosiaalisen median johtaja Andrea Hardalo tulee yleensä toimistoon, mutta hän työskentelee myös etäyhteyden kautta tarvittaessa. Oletko koskaan ajatellut oman tuotteen myymistä Amazonissa?

Voit saada palkkaa, kun asetat ne saataville sovelluksessa ja joku ostaa sen.

ENeighbor

Lastenhoito ei ole vain teini-ikäisiä. Äidinkielenään puhujille on kasvava kysyntä lasten kouluttamiseksi ulkomailla, ja tämä kaikki tapahtuu verkossa oman kodin mukavuuksin. Logon suunnittelijat antavat noin 5 dollaria logoa kohti Fiverrillä, ja jotkut jopa tekevät kaksi logoa tähän hintaan….

Tarvitset tämän lopullisen oppaan online-transkriptio-työhön, jos olet vakava aloittamaan tämän.

Tutkija

Asuessasi riippuen voit toimittaa ruokaa autolla, pyörällä tai skootterilla. Oletko nopea ja tarkka konekirjoittaja? Fiverr asettaa ikävaatimukseksi 13. Henkilökohtainen rahoitusuutisia, sijoitusneuvoja, liiketoiminnan ennusteita - kiplinger, sen sijaan, mitä olen tehnyt, ajatellaan tehokkaimmista ja aikaa säästävistä tavoista, joita äidit voivat tutkia. Shopify on toinen hieno vaihtoehto, jos haluat luoda oman verkkokaupan. Kun sinulla on riittävästi asiantuntemusta erikoisuudessasi ja taloudellisesta vakaudestasi riippuen, voit harkita erikoisuuteesi liittyvän työpaikan tai sivukeikan hankkimista.

Avain menestykseen on kyvyssäsi saada sana oppitunneistasi.

Tavallaan se odottaa, että maailma antaa sinulle vain kannattavan intohimon - niin se ei ole, miten se toimii. Tarvitset vain yhden suuren huoneen kaksinkertaistua odotusalueeksi ja työtilasi. Ilmaisia ​​laajennuksia voidaan lisätä WordPress-arkistoon, joten laajennuksesi tavoittaa laajan yleisön.

Joten olen etsinyt satoja tapoja työskennellä kotona ja keksin 50 laillista tapaa ansaita rahaa kotoa. Jos sinulla on ovela puoli, laita se hyvään käyttöön. Sinun tulisi harkita, onko sinulla varaa ottaa suuri riski menettää rahasi. Esimerkiksi, Trim voi neuvotella kaapelilaskusi, löytää tilauksia, jotka sinun pitäisi todennäköisesti peruuttaa, ja voi jopa löytää sinulle edullisempia autovakuutuksia. Tutustu joihinkin alla lueteltuihin maksettuihin tutkimussivustoihin. Jos epäilet, että sinulla ei ole tarpeeksi aikaa lukea näitä kirjoja, harkitse äänikirjaversioiden hankkimista Audiblesta ja kuuntelemista kuntosalilla, työmatkalla, kävelemällä koiraa jne. Joten aloitetaan.

Kuinka haluaisit ansaita ylimääräisen 1 000 dollaria kuukaudessa opiskellessasi?

Verkkosivusto Tai Sovellustesteri

BookScouter - Tämä on yksi suosikkini sovelluksista. Olitpa hajonnut korkeakouluopiskelija, joka tarvitsee vähän ylimääräistä rahaa, tai olet itse aikuinen nyt ja haluat poistaa luottokorttiluoton tai lisätä säästöjä, suurin osa meistä voisi hyötyä siitä, että kotiin maksetaan kuukausittain hieman enemmän. Kun siirrymme kohti yksilön taloutta, tulojasi rajoittavat vain tietosi ja palvelusi. Lyhyesti sanottuna, on helpompaa kuin koskaan ansaita rahaa kotoa. He ansaitsevat rahansa vähentämällä ansiosi, joten kysy aina, mikä se on, ennen kuin otat töitä. Se voi myös olla halvempaa kuin perinteinen kokopäiväinen päivähoitokampus.

Jos sinut on siunattu vihreällä peukalolla kuin minun ja kasvatat hedelmien, vihannesten tai yrttien massamääriä, saatat pystyä käyttämään näitä taitoja ansaitaksesi ylimääräistä tuloa. Vuokratuotot kertyvät kuukausittain ja maksetaan seuraavan kuukauden 15. päivänä. Sen avulla voit ansaita ainakin pienen määrän rahaa verkossa, kotona ja vapaa-ajallasi. Sinun on tarjottava arvo eikä et pidä niitä jokaisessa sähköpostissa, mutta se on erittäin saavutettavissa oleva tavoite lyhyessä ajassa. Hanki palkka pelata pelejä ja ansaita rahaa verkossa, arvostele musiikkia rahalla Jos rakastat musiikkia, tee siitä yrityksesi tarkistamalla allekirjoittamattomia bändejä ja artisteja verkossa käteisellä Slicethepie-ohjelmalla. Gina HorkeyHandbookista tarjoaa loistavan freelance-kirjoituskurssin aloittelijoille auttamaan heitä kasvattamaan yritystoimintaa ja alkaa ansaita rahaa alle 30 päivässä. Se on pelinajan mentaliteetti.

Vaikka yleisten oikolukijoiden käytettävissä on yleensä enemmän työpaikkoja, erityisosaamista ja koulutusta omaavat henkilöt voivat tyypillisesti veloittaa enemmän palveluistaan. Kuinka tehdä osakekaupankäyntiympäristö: vinkkejä ja avainkohtia, tradeStationilla on kuitenkin robotti-automaatiomahdollisuuksia ja se on harkinnan arvoinen. Tämän uran kansallinen mediaanipalkka oli 46 120 dollaria vuonna 2019, vaikka työntekijöiden 10 prosenttia ansaitsi keskimäärin 83 010 dollaria. Hollyllä oli ilo jakaa asiantuntemuksensa muun muassa CNN-, MSN Money-, Huffington Post-, Woman's Day Magazine -sivustoissa, ja Forbes tunnusti hänet yhdeksi uransa 100 parhaan verkkosivuston joukkoon. Lataa luettelo napsauttamalla tätä. Heidän testit vaihtelevat erittäin lyhyistä yhden kysymyksen testeistä perusteellisempiin tutkimuksiin.

Hienoja Tapoja Ansaita Rahaa Kotoa

Yritykset käyttävät Instagram-vaikuttajia - ihmisiä, joilla on suuria, omistettuja seurantoja alustalla - edustamaan tuotteitaan. Kuinka ansaita rahaa kryptovaluutan louhinnassa ilman erikoislaitteiden kuluja, aika, joka kuluu bitcoinien tai varojen siirtämiseen lompakkoosi. No, jos pidät naapureitasi kuten perheenjäseniä ja he luottavat sinuun tarpeeksi auttaaksesi heitä ulos töissä ollessaan, kirjaudu sisään eNeighbr-palveluun. Sieltä Amazon tarkistaa henkilöllisyytesi, mikä voi viedä jopa 24 tuntia.

Muut henkilökohtaiset ja online-lähetyskaupat maksavat sinulle, kun tavarat myyvät tai kun he vastaanottavat ja tarkastavat tavarat. Internetissä on paljon tapoja tuottaa tuloja passiivisesti, joista monet alkavat blogin perustamisella, tuottamalla huomattavaa liikennettä ja rakentamalla yleisö ja luettelo. Patreon on erityisen suosittu YouTubers-keskuudessa, ja se on hieno tapa vastaanottaa lahjoja faneiltasi. Kaikki ostavat ruokaa, eikö niin?

Web-kehittäjä

Ehkä kysy vanhemmiltasi, onko heillä myös makaa. Joustavuus ja vapaus ovat kaksi asiaa, jotka tekevät kotona työskentelystä niin houkuttelevan. Joten puhutaan rahablogin ansaitsemisesta ja mitä se todella tarkoittaa. Olemme valmiita investoimaan satoja tunteja näiden taitojen kehittämiseen, koska odotamme heidän ansaitsevan meille rahaa yli 10 vuotta. Jos haluat myydä omia tuotteitasi, Shopify-verkkosivusto antaa asiakkaille mahdollisuuden ostaa tuotteita, jotka lähetät heille. Se voi jättää tilaa huijauksille, joten tee tutkimustasi ja liity TurkNationin kaltaiseen yhteisöön, joka voi ohjata sinut pois vaihtuvista jälleenmyyjistä. ”VA: n mahdollisuudet ovat räjähtäneet viime aikoina, koska suurin osa pienyrityksistä on nyt verkossa ja he tarvitsevat ihmisiä hallitsemaan heille hallinnollisia tehtäviä, kuten sähköpostien hallintaa, sisällön kirjoittamista tai verkkosivuston muokkaamista, sosiaalisen mediaprofiilin seurantaa ja hallintaa, kirjanpitoa , ja enemmän.

Aloituspaikka on Amazon Mechanical Turkilla. Rob loi ilmaisen työpajan muuttaaksesi intohimosi säästökaupoissa, pihamyynnissä ja kirpputoreilla käydä kannattavana jälleenmyyntiyrityksenä - vain 14 päivässä. Ja se on erityisen totta, jos olet vasta aloittamassa, jolla on vähän kokemusta tai ei ollenkaan. Kuinka tiedän? Voit mennä vanhanaikaisella reitillä ja viedä tavarat käsityönäyttelyihin ja kirpputoreihin tai käyttää Internetiä laajentaaksesi vaihtoehtojasi.

Kotipäivähoidon perustaminen, kuten mikä tahansa kotiyritys, vaatii paljon työtä, tutkimusta, käynnistyskustannuksia ja verkottumista sen toteuttamiseksi.

Myy Kuponkeja Verkossa

Helppo ja yksinkertainen. TaskRabbitin mukaan liikkumisella, siivoamisella, toimittamisella ja yleismiehellä olemisella on suurin potentiaalinen ansaintamahdollisuus. Voit myydä e-kirjasi erilaisilla alustoilla, kuten Amazon, tai oman verkkosivustosi kautta. 00 ja maksut lähetetään PayPalin kautta. Kun olet rakentanut seuraavat, voit ansaita monia tapoja. Ja et voi vaikuttaa muihin intellektualismin varjolla. Binaariasetusten vähimmäistalletusvälittäjien luettelo, kaikilla ei myöskään ole paljon rahaa tallettaaksesi binaaristen optioiden välittäjän alustaan. Jos sinulla on kunnollinen kirjoittamiskyky (ei, sinun ei tarvitse journalismin tutkintoa!) Päätät kuinka paljon työskentelet ja voit tehdä suurimman osan siitä suoraan tietokoneellasi.

Lapsenvahti

TheCollegeInvestor. Vielä parempi, että web-kehittäjien kansallinen mediaanipalkka oli 66 130 dollaria vuonna 2019, ja ylin 10% ansaitsi keskimäärin 119 550 dollaria. Asiakkaat maksavat keskimäärin 30 dollaria saadakseen kysymykseensä vastauksen. Skannaat tuotteen viivakoodin ja postitat kohteesi ennakkomaksukuljetuksella. Siirtymisellä, siivoamisella, toimittamisella ja yleismiehellä olemisella on yrityksen mukaan korkein ansaintamahdollisuus. Tämä sivusto tarjoaa mahdollisuuksia ansaita rahaa tekemällä tutkimuksia, testaamalla tuotteita, käteisaapuja ja lähettämällä ystäviä. Voit myös tarkistaa nämä:

Twitterissä on enemmän käyttäjiä kuin Yhdysvalloissa. Jos haluat muuttaa nykyisen työsi etätyöksi, sinun on ensin kehitettävä etätyöehdotus esimiehellesi. Mikä parasta, tämä on toinen työ, jonka avulla voit työskennellä joko osa- tai kokopäiväisesti. Jokainen Internet-sivusto ja blogi tarvitsevat teknisiä taitoja. Jos todistat itsesi hyväksi työntekijäksi, puhelinkeskuksen työntekijöillä on mahdollisuuksia etenemiseen.

Jos haluat onnistua ansaitsemaan rahaa verkossa (tai missä tahansa urassa), tämä kirja on luettava. Tutustu Danielle-haastatteluni nähdäksesi miten se kaikki toimii ja ota hänen ILMAINEN mestarikurssinsa nähdäksesi, sopiiko tämä sinulle. Mercerin mukaan elämme häiriökaudella ja yritykset toteuttavat etäystävällisempiä työjärjestelyjä. Monet yritykset palkkaavat nyt U: ta. Tarvitset vähintään 10 000 kanavan näyttökertaa. Voit esimerkiksi valita verkkotunnuksen, joka ei ole suosituimmassa, mutta voi liittyä johonkin tulevaan tapahtumaan. Varmista, että he ovat kaikki tietoisia palveluistasi ja ovat valmiita kulkemaan käyntikorttisi ympäri.

Pelaa Online-pelejä

Jos sinulla on tilaa (ja vuokranantajan lupa, jos vuokraat), tarjoa koiran lennolle yön yli. Jos työskentelet globaalissa yrityksessä, kuten Google, yritys on todennäköisesti jo luonut toimistojenväliseen viestintään tarvittavan infrastruktuurin, joka tekee siitä etätyöntekijöille helpon. Tässä on 18 parasta, laillista työtä kotoa ilman työpaikkaa, jonka voit tehdä oman kodin mukavuudesta. Ohjeaiheet toimivat myös hyvin videoiden kanssa, mutta voit myös tehdä kommentteja, sosiaaliseen mediaan liittyviä videoita (esimerkiksi ihmiset näyttävät rakastavan kissan videoita) tai jopa viihde- tai musiikkivideoita. Maksut voivat olla melko suuria, koska jotkut työharjoitteluyritykset veloittavat enintään 25 prosenttia (tai enemmän) työntekijän vuosipalkasta. Ilmoittaudu heidän silmiin ja korviin. Ja (kun tiedät mitä teet) se ei todellakaan vie paljon työtä ollenkaan. Kuinka kaivoa bitcoin vuonna 2019, bitcoinerit ovat muutamia onnekkaita, jotka eivät tarkista säännöllisesti taloudellisia odotuksiaan alaspäin. On olemassa monia verkkosivustoja, joista löydät online-kirjoitustyötä, ja harvoja näistä ovat Fiverr, Elance, Freelancer.

Kirjoittaminen

Mikä se on tarkalleen? Mutta voit saada erinomaisen kurssin siitä, kuinka se tapahtuu Steve Choun Luo kannattava verkkokauppa -ohjelman avulla. Se voi olla tuottoisaa, mutta et ansaitse täysipäiväisiä tuloja heti - se vie aikaa, mutta se on varmasti käytettävissä. Freelance-tulot räjähtävät. Sinun on opittava valokuvaustaide, ja jos et pysty takaamaan sitä, joudut palkkaamaan jonkun tekemään sen puolestasi. Yli viikon pituisten vuokrien osalta Turo suorittaa osittaiset maksut seitsemän päivän välein. Siksi suosittelen, että lataat Gina Horkeyn luettelon 150 tarjoamastasi palvelusta. Niin kauan kuin luot luotettavan tuotteen, jolla on paljon arvoa, sinun pitäisi pystyä saamaan ostajia, mutta kuten kaiken muun blogin kanssa, tarvitset liikennettä myyntien saamiseksi.

Joten, voit suunnitella mitä tahansa vaatteista kilpa-autoihin.

Youtube-sisällöntuottaja

(95 kuukaudessa) Bluehostissa. Aivan kuten e-kirjan tai videon luominen, Udemy-kurssit voivat myös olla erinomainen passiivisen tulon lähde. Varmista vain, että keskustelet vakuutusyhtiösi kanssa ennen kirjautumista ja varmista, ettetkä noudata vakuutusta. Tai jos pääset verkkoon verkossa ja henkilökohtaisesti, voit rakentaa asiakaskunnan olemassa olevien piirejesi ulkopuolelle. Yksittäisiä live-istuntoja järjestävät alan asiantuntijat. Perheet ja yritykset etsivät aina suunnittelijoita tapahtumiin, kuten häät, syntymäpäiväjuhlat, vuosipäivät, valmistumiset ja muut. Ota heidät katsellessasi televisiota tai odottaessasi lääkärin vastaanotolla. Kun joku ostaa esineesi (tai eläimen), annat hänelle osoitteesi ja he noutavat sen henkilökohtaisesti.

Ansaitse Rahaa Mielipiteesi Jakamiseen

Muut asiat voivat saada sinut tuntemaan olon epämukavaksi myydä kenellekään ympäri maata. Jälleen kerran, teknisesti tämä ei ole tulolähde, mutta se tarjoaa sinulle rahaa takaisin normaalista ostosta, mikä on periaatteessa yhtä hyvä. Harkitse työskentelyä kotoa matkatoimistona. Jos luot kaikki nämä esineet itse, se on aika iso sitoutuminen.

Kuinka Katkaista Asunnon Vuokrasopimus Ilman Rangaistusta

Ja kuuluisat elämäntapablogerit voivat tehdä suuria dollareita. Kuinka voin ansaita rahaa kotoa? Sen lisäksi, että taitosi ovat arvokkaita, niiden on myös oltava harvinaisia. Jopa osa-aikainen freelance-työ voi lisätä tuhansia kuukausituloihisi. Monet sivustot maksavat sinulle tutkimusten tekemisen. Valitse markkinarako ja tutkia, mitkä tuotteet sopivat parhaiten markkinoillesi ja yleisöllesi. Tutustu siihen, kuinka tulla ylimääräiseksi oppaana viidelle paremmalle toimistolle, ja myös paljon enemmän neuvoja ensimmäisen keikan hankkimiseksi.

Yritykset alkavat vuokrata kausityötä kuukautta tai kaksi etukäteen. Käsintehty on raivoa, joten monet Etsy-myyjät ansaitsevat helposti kokopäiväiset tulot. Jos et ole varovainen, maksut mitätöivät voitot nopeasti. Kuinka ansaita rahaa kauppaa forex, jos olet kuin joku yrittää päästä Forexiin, voit kysyä: “miksi minun pitäisi käydä kauppaa forexillä? Decluttr on erikoistunut viihteeseen (digitaalinen ja analoginen) ja kuluttajateknologiaan: Tässä on mitä tehdä:

Tässä on suosituimmat osa-aikaiset online-työt, jotka täyttävät nämä kriteerit.
  • Kannusta lukijoita jättämään rehellinen arvostelu kirjan lopussa.
  • Mene tänne rekisteröimään UserFeel tai lue UserFeel-arvostelu.
  • Kokeneet transkriptionistit eivät hyväksy vähemmän kuin 45–50 dollaria äänituntia kohti, vaikka aloittelijat saattavat halutakin tehdä vähemmän palkattuja töitä, kun he ansaitsevat kokemusta.
  • Kääntäjänä kotoa on kaksi erilaista polkua.
  • Jotta tämä toimisi, sinun ei tarvitse vain luoda laadukas tuote, vaan sinun täytyy tietää, kuinka sitä markkinoidaan.
  • ZipRecruiterin mukaan lastenhoitajan keskimääräinen tuntihinta on 28 dollaria.
  • Et myöskään maksa mitään, jos voisit helposti hankkia sen halvemmalla muualla.

25 Erilaista Tapaa Ansaita Ylimääräistä Rahaa Jouluksi 2019!

Useimpien työpaikkojen kanssa käytämme rahaa. Saadaksesi palkan, sinun tarvitsee vain napsauttaa sähköpostissa olevaa linkkiä. 21 laillista tapaa ansaita rahaa verkossa, onko sinulla 10 vuoden kokemus teknikkona? Tutustu tähän oppaaseen, jos haluat oppia lisää ja päästä alkuun. Kirjoita e-kirja. Tule "napsauttajaksi" napsauttajaksi. Arvostele musiikkia rahalla Jos rakastat musiikkia, tee siitä yrityksesi tarkistamalla allekirjoittamattomia bändejä ja artisteja verkossa käteisellä Slicethepie-ohjelmalla.

Haluat löytää intoralisan markkinaraon… ja joka ansaitsee paljon rahaa. Päiväkaupan tavoitteet, yleensä penniäkään osakekauppaa käydään Pink Sheetsissä tai FINRA: n OTC-ilmoitustaululla (OTCBB). Ja kyllä, saatat jopa pystyä ansaitsemaan kokopäiväiset tulot kotona. Tämä tarkoittaa, että myyt vain muovia ja taideteoksia! Mutta jos ajoneuvosi ei täytä Uberin vaatimuksia, voit silti ansaita rahaa omalla aikataululla toimittamalla ruokaa UberEatsin avulla. Olet tullut oikeaan viestiin! Verkkokauppa Vaikka tämä ei välttämättä ole helppo tapa ansaita rahaa, osakemarkkinoille sijoittaminen voi olla tuottoisaa, jos opit tekemään sen oikein ja turvallisesti. Ja älä huolestu, tämä koulutus on täysin ILMAINEN ja voit käyttää koulutusta SureJob-ohjelmaan kirjautumisen jälkeen. Voit tehdä ostoksia verkossa, katsella videoita, vastata kyselyihin ja surffata verkossa.