Ansaitse 12 dollaria / tunti. Musiikin kuuntelu verkossa

Kuulet oikein! Älä tunne sinusta mahtavaa kuulla, että voit ansaita rahaa Musicxrayn kautta. Ja ne voidaan tehdä kodin mukavuudesta tai jopa mobiililaitteella. Lunasta pisteitä käteisestä ja muista suurista palkinnoista. 50 kappaleelta tai jotain sellaista. Yhdysvalloissa asuvat ansaitsevat 0 dollaria.

Alat saada sähköpostitse kutsuja musiikin tarkistamiseen. Etu ansaita rahaa omalla musiikkisivustollasi on, että voit ansaita huomattavasti enemmän rahaa kuin voit kuunnella musiikkia yllä luetelluilla musiikkikatsaus-verkkosivustoilla. Forex-kaupankäynnin ideat, hän on vaikeaa. Ja olet tulostanut uuden tulokkaan erittäin epätodennäköisellä tavalla, koska sinulla ei ole taloudellista selvitystä hitaammin. Voit joko täyttää manuaalisesti tiedot, kuten käyttäjänimi, sähköpostiosoite ja salasana. Oman kokemukseni mukaan tytäryhtiöjärjestelmä laskee sekä faneja että muusikoiden tytäryrityksiä. En sano, että sinun pitäisi vapauttaa roskaa. Rehellisesti, maksat musiikin kuuntelua, joten et todellakaan rikastu.

  • Ota mainosta Spotifiksta ja pyydä faneja kuuntelemaan uutta singleäsi.
  • Research FM maksaa sinulle Amazon-lahjakortit palautteen antamiseksi kappaleista.
  • Mutta se ei ole kunnossa.
  • Tässä videossa opit kuinka ansaita jopa 15 dollaria tunnissa kuuntelemalla musiikkia 6 tavalla.
  • Slice the Pie -palvelun kaltaisilla sivustoilla työskenteleminen ei ole vain hieno tapa musiikin ystäville ansaita vähän ylimääräistä, vaan se on myös hyvä tapa löytää uusia kappaleita ja artisteja, joista et ole koskaan ennen kuullut.
  • Verkossa löysin muutamia valituksia siitä, että sinulle ei lähetetty tarpeeksi musiikkia.
  • 02 per arvostelu, kun olen sanonut, että alkuperäiset tuloni alkavat 0 dollarista.

80 tuntia tunnissa - ja siinä oletetaan, että voit tarkistaa rajattomasti kappaleita (mitä et voi). Haluaisin sanoa, että sinun ei tarvitse huolehtia liikaa siitä, että käytät lueteltuja 3 sivustoa maksamaanksesi musiikin kuuntelusta, ne kaikki ovat turvallisia ja laillisia sivustoja, jotka maksavat varmasti tekemäsi, vaikka siellä voi olla hyviä ja huonoja puolia jokaiselle löytöllesi. Napsauta tätä Music Xray ja ala ansaitsemaan rahaa! Tarkista uudelleen 30 minuutin välein, jotta näet heille, että olet edelleen kuuntelemassa. Tarvitsee vain 2 dollaria kerättyjä tuloja, ennen kuin voit pyytää maksua Paypalin kautta tai lahjakorttia.

Voit ansaita jopa 100 dollaria vain 15 sekunnin äänellä. Taiteilijan osakekurssin vaihtelut ovat kysynnän ja tarjonnan alaisia. Mene tänne kirjautumaan Hit Predictoriin. Mitään muuta ei vaadita loppupäästäsi.

Parhaan raha-aika-suhteen saavuttamiseksi suosittelemme pitäytymistä bonusarvosteluissa. Maksu käteisellä alkaa, kun olet ansainnut 25 dollaria etukäteen maksettuja Visa-lahjakortteja. Esimerkiksi kojelaudallani voisin valita yhden tonnin kanavien joukosta, mukaan lukien klassiset rockhitit, talk-ohjelmat, paikalliset FM-asemat ja paljon muuta. Sisällytä toimintakehotus jokaiseen blogikirjoitukseen, joka kehottaa lukijoita seuraamaan sinua Spotifyssä. Kuinka voin kertoa, kaivoiko tietokone salaa salauksen valuuttoja? Avatun kaivosnäytön pitäisi löytää "asetukset" -kohde oikeanpuoleisesta pudotusvalikosta. Saat maksun lahjakorteilla ja muilla esineillä. Mutta voit liittyä Kinggediin. Kun olet kirjautunut, saat kyselykutsut sähköpostiisi, kun ne ovat saatavilla. Ne antavat sinulle maksun kotona vapaa-ajallasi kuunnellessasi heidän musiikkiaan.

Maksu vaihtelee välillä 2-20 senttiä hyväksyttyä katsausta kohden, ja vähimmäispalkkio on 10 dollaria.

Historia

Joskus sinua pyydetään osallistumaan fokusryhmiin. Katso inspiraatiota nykyisistä suosituimmista musiikkiblogista, kuten Pitchfork, Rolling Stone sekä Kyyhkyset ja lentokoneet. He tekevät yhteistyötä Musicxrayn kanssa saadakseen musiikin ystäviä kuulemaan tavaroitaan, joten Musicxray maksaa siitä, että sovitat sinut heidän kappaleihinsä.

WeLocalize on täydellinen ihmisille, joilla on transkriptiotaito ja rakastavat musiikin kuuntelua. Me testaamme sivuston löytääksemme sen kannattavuuden! Joten siellä se on! Koska jos haluat ansaita passiivisia tuloja kuuntelemalla radiota, niin se on.

Nyt maksamasi summa voi kasvaa, kun teet paremmin tilisi kanssa ja olet ollut yrityksessä pidempään. Vinkkejä päiväkauppiaana, välittäjän SIPC-vakuutus (Securities Investor Protection Corporation) ei kata sijoitusten arvojen menetyksiä. Ansaitsit rahaa vain musiikin kuunteluun! Udemy tarjoaa sinulle mahdollisuuden jakaa tietosi ja muuntaa tämä työ voittoksi jokaisesta onnistuneesta lataamastasi kurssista. Tällä tavalla voit kuunnella vain yhden kappaleen ja tarkistaa sen useita kertoja jokaisella sivustolla. Opi päivittäiseen kauppaan, päiväkaupan taiteen hallitseminen vaatii paljon teknistä tietoa, kykyä ja taitoja. Musicxray on eräänlainen kykyjen metsästysverkkosivusto, joka yhdistää taiteilijoita ja musiikin kuuntelijoita.

Sinulla ei ehkä vielä ole resursseja kiertueen aloittamiseen toisella mantereella, mutta sinut hämmästyttää siitä, kuinka monet riippumattomat taiteilijat löytävät seuranteita paikkoihin, joihin he eivät ole koskaan matkustaneet, koska he päättivät levittää siellä TuneCoren kautta!

Playlist Push

Jotkut teistä yllättyvät, kun tiedät, että voit maksaa musiikin kuunteluun. He maksavat sinulle vain katsella videoita, pelata pelejä, tehdä ostoksia tai jopa vain lukea sähköpostiasi. Monien radioasemien tavoin RadioLoyalty rahoitetaan ilmoituksilla.

  • Huomaa, että Udemy on videopohjainen, joten verkkokameran tai matkapuhelimen pitäminen oikeana tallennuslaitteena on kriittinen menestyksesi kannalta.
  • Jos haluat ansaita sivurahaa tarkistaaksesi musiikkia verkossa tai ansaitaksesi rahaa radion kuuntelemiseen, sinulla on onni.
  • Heidän on maksettava vain, jos saat heille myyntiä.

Käynnistä Kanava

Joten on suositeltavaa aloittaa pieni ja kasvattaa kauppatiliäsi hitaasti, kun ansaitset voittoa ja lisäät tiliäsi sijoittamalla uudelleen tekemäsi. Kun kirjaudut (se on ilmainen), kerrot Music Xraylle vähän itsestäsi ja musiikkiasetuksistasi. Musiikkifanina voit löytää uusia upeita bändejä ja ansaita rahaa verkossa kuuntelemalla heidän musiikkiaan. Musicxray antaa uusille ja tuleville muusikoille mahdollisuuden tehdä tämä siinä toivossa, että he saavat selville ja niistä tulee seuraava iso asia. Onko sinulla mitään kykyä luoda kuumia soittolistoja, joista kaikki rakastavat, jakavat ja puhuvat? Sivusto, josta puhun tänään, on nimeltään WeLocalize. Ne tarjoavat transkriptiopalveluita ja etsivät musiikkitekstin transkriptioita koko ajan. Musiikin pidättäminen kuulijoilta, jotka pitävät Spotifydästä tai Apple Musicia parempana kuin Soundcloud, ei ole eduksi riippumattomille taiteilijoille, jotka toivovat rakentavansa faneilleen. Se on verkkosivusto, jolla maksaa soittaa ja kuunnella radiota.

Tämän sivuston etusivulla väitetään, että voit testata näitä sivustoja millä tahansa Internet-yhteensopivalla laitteella, olipa kyseessä sitten puhelin, tabletti tai tavallinen tietokone. Jos sinulla ei ole aikaa perustaa omaa blogia, mutta olet silti halukas kirjoittamaan ja jaa mielipiteesi suosikkimusiikistasi, voit ansaita rahaa myös kirjoittamalla muille ihmisille tarkoitettuja blogeja. Joten kuten näette, se on helppo 3 vaihetta, mutta puhutaanpa sanojen kirjoittamista äänitiedostoista.

Tämä on ensimmäinen asia, jonka useimmat ihmiset sanovat sinun tekevän, jos haluat nostaa suoratoistotulojasi. Käytä sen sijaan näitä keikkoja ylimääräisenä käteisellä, jonka voit tehdä puolella. Mikä parasta, mitä enemmän käytät alustaa, sitä suurempi palkka tulee. Jos olet taiteilija, joka haluaa mainostaa omaa musiikkiasi, sinun on ehdottomasti tarkistettava se. 10 hienoa tapaa oppia osakekauppaa, kaaviot esittävät, kuinka kokonaisportfolion arvo on muuttunut annetussa aikajaksossa - päivä, viikko, kuukausi jne. Maksutapa:

Musicxray

Puhuin kerran Jack Conten (Pomplamoose ja Patreon) kanssa juuri tästä. 20 suosituinta binaariopiskelusta käytävää blogia ja verkkosivustoa, joita seurataan vuonna 2019, torstai live kauppa ja katsaus Mark Croockin kanssa. Näyttäminen näissä paikoissa hyvin sijoitetulla vieraspostilla voi yllättää ja ilahduttaa fanejasi ja tulevaisuudennäkymiäsi. Verkkosivustolla todetaan tällä hetkellä, että osallistuminen tapahtuu vain kutsuilla, mutta käytettävissä on myös yhteyslomake, jonka avulla saat lisätietoja, jos olet kiinnostunut. Perusmaksut riippuvat nykyisestä tasosta, vaihtelevat pronssista "timanteihin", jotka ovat 5 luokkaa tasorakenteessaan.

Perusta Tili

Podcastit toimivat yleensä parhaiten kahden tai useamman keskustelun aiheen yhteydessä, joten saatat haluta kutsua toisen musiikin ystävän auttamaan sinua. Käytä tätä yhdessä useiden muiden tapojen kanssa maksaaksesi Fusion Cashilla, ja olet pian matkalla ensimmäiseen maksuosi! Ansaitset kunniamerkkejä osallistumallasi ja jokainen uusi ”merkki” antaa sinulle enemmän rahaa kappaleita kohden ja myös enemmän aikaa ennen kappaleen voimassaolon päättymistä. Yritän ehdottomasti kysely- ja tietojen syöttösivuja. Entä jos sanoisimme, että voit myös ansaita kylmää kovaa rahaa musiikkia kuunnellessasi? Maksu vaihtelee välillä “0 dollaria. Se on tietysti kunnes TuneCore saapui näyttämölle! Etkö ole aivan varma podcastingista?

Onko se mukava pieni sivutulo kotona vanhempien oleskeluun?

Hanki palkka musiikin kuuntelemisesta Slice the Pie -sovelluksella

Sitten Ainutlaatuiset palkinnot hyvittävät sinulle 0 dollaria. Musiikki saapuu postilaatikkoosi. Voit ansaita rahaa MusicXray-ohjelmasta myös istumalla kotona kuunnellessasi musiikkia Musicxrayn kautta. Kun olet saavuttanut 2 dollaria tililläsi, voit nostaa rahaa PayPalin avulla. Samoin on muita tapoja ansaita rahaa verkossa, joka maksaa paremmin kuin Slice the Pie. Voit olla osa Musicxrayn musiikin fani, taiteilija/kappaleen omistaja tai voit olla alan ammattilainen.

Sen sijaan vain lahjoja tai lahjakortteja (ITunes-lahjakortti) kappaleiden arvioimiseksi ja kyselyihin vastaamiseksi. Bloggaaminen voi ansaita paljon rahaa, kun teet sen oikein. Kun palautteesi on lähetetty ja hyväksytty, ansaitset pisteitä. Älä riski suurella määrällä rahaa aloittaessasi. Toisin kuin useimmissa tapauksissa, joissa sinulle annetaan kertaluonteinen palkkio jonkun ohjaamisesta, tässä ansaitset 10%: n leikkauksen - tai "viipaletta piirakkaa", joka sanotaan - joka kerta, kun mainitut ystäväsi kirjoittavat katsaus koko vuodeksi. Jos pysyt lopussa, saatat saada itsellesi erinomaisen työn kotitöistä itsellesi. Toisin kuin muut GPT-sivustot Unique Rewards, sinun tulee kirjoittaa Captcha kerran 30 minuutissa.

Jos on, voisitko päästä heihin?

Kappale on kuunneltava ensimmäisten 60 sekunnin ajan saadaksesi siitä maksun. Huijausvälittäjän tutkija • bitcoin rush4 arvostelu, joten sijoittaminen salaustekijän kautta ei ehkä ole ihanteellinen vaihtoehto, kun haluat vain hyötyä hinnan epävakaudesta etkä halua altistua tietoturvariskille. Maksut suoritetaan kuukausittain Paypalilla. Se näyttää myös 10 aitoa yritystä, ohjelmaa tai sivustoa, jotka todella maksavat sinun kaltaisillesi! Maksusi suoritetaan PayPalin kautta, ja sinun on kuunneltava postilaatikossasi näkyvät kappaleet 24 tunnin sisällä ennen mahdollisuuden loppumista. Hienoa kirjoittamisen kannalta on, että se on myös todella joustava, koska voit asettaa oman aikataulun ja työskennellä niin vähän tai paljon kuin haluat.