18 Parasta Työtä Kotona

Vaikka monet yritykset palkkaavat ilman kokemusta, sinun on oltava erinomainen kirjoitusnopeus ja tarkkuus. Katso Transkriptio missä tahansa, jolla on ilmainen minikurssi, jolla pääset aloittamaan transkriptioiden tekeminen. Kuten kuka tahansa ravintolassa työskennellyt voivat kertoa sinulle, ihmiset ovat erittäin nirso ruokansa suhteen. Jotkut yhtiön parhaimmista ansaitsijoista saavat 1000 dollaria kuukaudessa. Kauppaideoiden katsaus, haluan vain että pidät minusta - haluan sinun pitävän minusta ja tästä artikkelista niin paljon, että tilaat uutiskirjeemme ja voin kirjoittaa lisää asioita. Transkriptio työskentelee - sekä video- että ääni-, video-tekstitys ja asiakirjojen kääntäminen. Päivänvaihto nukkeille: amazon.co.uk: ann c. logue mba: 9780470942727: kirjat, ajattelee ansaita rahaa. Jos haluat löytää LISÄÄ tapoja ansaita rahaa kotoa, tutustu artikkeliini, joka käsittelee 30 laillista tapaa ansaita rahaa kotoa. Akateemisten lehtien kirjoittaminen on ollut menestyvää liiketoimintaa jo vuosien ajan, vaikka koko ideasta kirjoittaa esseitä tai papereita laiskoille opiskelijoille, jotka ovat valmiita maksamaan haamukirjoittajat, on keskusteltu näiden verkkosivustojen perustamisen jälkeen. Sopimus, yli 20 tuntia viikossa.

Mitä nopeammin kirjoitat, sitä korkeammat tuntitulosi ovat.

Ja kun olemme menneet määräaikaan, me jopa (räpätä!) Sitten nouseminen Job Boardsiin on turvallisin panos. Maksu on 10 dollaria tunnissa ja voit pyytää maksua PayPalilla, kun saldosi saavuttaa 20 dollaria. Tässä on täydellinen luettelo kotitöistä, jotka palkkaavat erityisesti äitejä. Luomista tarvitsevista verkkosivustoista ei ole koskaan pulaa, joten web-kehittäjille on edelleen kysyntää. Yleensä kun ajattelet Amazonia, ajattelet heidän monia erilaisia ​​tapoja löytää parhaita online-tarjouksia säästääksesi rahaa ostoksilla. Vuonna 1982 perustettu LanguageLine Solutions tarjoaa tulkkaus- ja asiakirjojen käännöspalveluita. Mieti sitten tulla verkko-ohjaajaksi.

  • Katso parhaat online-tutorointityöt.
  • Joissain tapauksissa saat jopa nähdä tuotteita suurelle yleisölle ja jopa osallistua niiden testaamiseen verkossa.

Editointi Ja Oikoluku

Dict8 on johtava UK-pohjaisten lääketieteellisten transkriptio- ja digitaalisen sanelupalvelun tarjoaja. He palkkaavat maailmanlaajuisesti. Ja videomarkkinoinnin nousun myötä kysyntänne vain kasvaa. Jos otat aikaa vastata moniin kyselyihin, voit ansaita 50–100 dollaria kuukaudessa. 85/ääni minuutti, ja suurin osa transkriptiohenkilöistä ansaitsee noin 10 dollaria tunnissa. 114 side hustle -ideaa ansaita ylimääräistä rahaa vuonna 2019, voit myös myydä melkein mitä tahansa ilmaiseksi Amazon Marketplacessa tai Prelovedissa, ja MusicMagpie-kaltaiset sivustot maksavat sinulle heti ei-toivottujen esineiden lähettämisestä. Markkinointikopio verkkosivustoille, sähköpostikampanjoille, aloitussivuille jne.

Vaikka joku olisi aika hyvä kirjoittaja, heillä ei ehkä ole aikaa, ja he mieluummin delegoivat sen jollekin - kuten sinäkin! Sinun on työskenneltävä matematiikan parissa todellisten tulojen saamiseksi, mutta koska yli 20 sivustoa hyväksyy kaunokirjallisuuden ja novellien lähettämisen, sinun on tehtävä leikkaus niin kauan kuin sait tavarat. Kyllä, se on totta, ammattimainen heijastin. Sisällön luomiseen on joko monia mahdollisuuksia joko Skyword-asiakkaille ja voit valita, kuinka monta projektia haluat käyttää. Voit myös yrittää hakea SmartBriefiin ja tiivistää uutisia vastineeksi 14 dollaria/tunti. Vaikka yleisten oikolukijoiden käytettävissä on yleensä enemmän työpaikkoja, erityisosaamista ja koulutusta omaavat henkilöt voivat tyypillisesti veloittaa enemmän palveluistaan.

Sivusto ilmoittaa tällä hetkellä maksaa 22 dollaria tunnissa.

Freelance-toimittaja

Tilaa kahdesti viikossa uutiskirjeemme. Lopullinen opas parhaimpiin bitcoin-kaupankäynnin robotteihin oct 2019, helppo ja intuitiivinen, Gemini tarjoaa elinkeinonharjoittajille useita työkaluja, joita uudet kauppiaat voivat käyttää portfolionsa rakentamiseen. Lionbridge aloitti käännösyrityksenä vuonna 1996, mutta kattaa nyt sisällöntuotannon, kielitieteen, tekoälyn, markkinoinnin, tekniikan ja muut. Alabama, Arizona, Arkansas, Iowa, Kansas, Louisiana, Mississippi, Missouri, Nebraska, Uusi-Meksiko, Pohjois-Dakota, Oklahoma, Etelä-Dakota, Tennessee, Texas, Washington, Wisconsin tai Wyoming. Opiskelijat vaihtelevat päiväkodista aikuisiin ja jakavat palautteensa, jotta voit kasvaa ohjaajana. Fiverr saa nimensä siitä, että freelancerit voivat veloittaa 5 dollaria (tai enemmän) per keikka. UserFeel Löysitkö jotain, joka kiinnostaa sinua? Jos myyt hyödykkeitä, todennäköisesti monet muut tekevät samoin.

Tajusin nopeasti, että kotona työskenteleminen vaatii tietyt taidot.

Sinun tulee kirjoittaa arvosteluja, antaa palautetta, löytää virheitä tai häiriöitä ja jakaa vain ajatuksiasi ja kokemuksiasi. Jos sinulla on osoitettu sosiaalisen median osaaminen ja mittava seuraaminen, saatat jopa pystyä aloittamaan ottamalla yhteyttä suoraan yrityksiin ja kysymällä, tarvitsevatko ne apua. Onko sinulla omia seuraaviasi? Hienoa on, että voit tehdä tämän freelance-työntekijän tai työskennellä web-suunnitteluyrityksen kanssa. Parhaat forex-välittäjät mt4-kauppapaikalla, joitakin tuotemerkkejä säännellään ympäri maailmaa (yksi on säännelty jopa viidellä mantereella). Internet - se on yhtä suuri osa jokapäiväistä elämäämme kuin syöminen, hengittäminen ja torkkupainikkeen lyöminen aamulla. Sinulle maksetaan kuukausittain kopiointiriviltä. He tekevät tämän löytääkseen ratkaisuja ja ymmärtääkseen heille annettavan tiedon.

Hinnat voivat olla alhaisella puolella, mutta ottaen huomioon, kuinka monta tietojen syöttötyötä on käytettävissä ilman koulutusta/taitoja koskevia vaatimuksia, se on loistava tapa aloittaa ura kotona. Onko sinulla tyyli muiden ihmisten virheiden havaitsemiseksi? Haluat työskennellä sellaisten henkilöiden kanssa, joilla on kokemusta haastattelujen transkriptiosta sekä sanatarkkaa transkriptio-kokemusta, kirjoittaaksesi monille aloille, mukaan lukien vakuutus, lainvalvonta, tuomioistuimet tai lakitoimistot. Tietojen syöttäminen on yleinen huijaus ihmisille, jotka etsivät kotona työskentelymahdollisuuksia, jotka eivät vaadi koulutusta. Voit hakea online-tilassa, ajoittaa videohaastattelun, ottaa pilkkausistunnon ja rekrytoida. Jotkut yritykset sallivat tutorien asettaa omat hinnat, kun taas toiset maksavat kiinteän maksun.

Saat maksun kahdesti kuukaudessa sekillä tai suoralla talletuksella.

Työskentele Kotona ääni- Ja Videotöissä

Jotkut työpaikat vaativat kuitenkin vain jonkinlaista "epävirallista" opetuskokemusta, kuten ohjausta, valmennusta tai mentorointia. Päivän kauppalaitteet 2019, nyt en ehdota, että sinulla olisi valtava banneri, joka näyttää tilisi arvon; Varmista vain, ettet kuulu tapana vetää kansia silmäsi yli kaupankäynnilläsi. Intian paras alennusvälittäjä, intian parhaat osakevälittäjät 2019, vähintään 250 dollarin nosto,% 0,25 vuosimaksu tililtä, ​​joiden saldo ylittää 5000 dollaria. Oletko kyllästynyt löytämään työtä kotitöistä, jotka maksavat minimipalkkaa? Ei myydä roskaa juhlissa ystävien kanssa. Valitse tietty markkinarako digitaalisessa markkinoinnissa.

CircleLink Health maksaa 20 dollaria tunnissa jokaiselle kotityöntekijälle. Kirjallisesti on yritys, joka palkkaa kotona työskenteleviä riippumattomia urakoitsijoita äänekkäämään ja äänittämään ala-asteen oppilaiden ääneen lukevat äänet. Tämä yritys tarjoaa tietokoneiden perus- ja vianetsintäpalveluita. Listaa videon "yksityiseksi" YouTubessa ja linkitä sitten siihen ehdotukseni sisällä. Käy täällä FlexJobs-palvelussa nähdäksesi, mitä työpaikkoja sinulla on. Sinun on tarkistettava koko haastattelu artikkelissa Kuinka tulla kirjanpitäjäksi. 63 todistettua tapaa ansaita rahaa nopeasti (ansaitse 100 dollaria + nyt). Tämä johtava Lontoossa sijaitseva oppimisyhtiö tarjoaa mahdollisuuksia ympäri maailmaa monenlaisilla koulutuspalveluilla.

Lisäksi voit lähettää etätyöhälytykset suoraan postilaatikkoosi, jotta voit hakea heti, kun paikkoja on saatavana. Tämä on toinen ala, jolla on loputtoman määrän työtä niille, joilla on halu ja oikea taito. Monipuoliset vaatteet lisäävät luottamusta ja yksinkertaistavat pukeutumista. Freelance-oikolukut ovat kotona tehtäviä töitä, joissa henkilö viettää aikaa tunnistaakseen painetun sisällön virheet. Ja olla hyvä konekirjoittaja on pakollinen. Yhtiö palkkaa toisinaan järjestelmäkehittäjiä, jotka ansaitsevat 20 dollaria tunnissa vastaavaa työtä kohden. Markkinointivirastot etsivät aina suuria nimiä sosiaalisessa mediassa. Tämä on tietenkin enemmän kausityötä kotona, koska voit luottaa siihen, että sinulla ei ole käytännössä sosiaalista elämää helmikuusta huhtikuuhun.

Mitä Ikävöin?

Belay tarjoaa joustavia kotona työskenteleviä virtuaaliassistenttityöpaikkoja. Tässä on joitain viimeaikaisia ​​työluetteloita, jotka tarjoavat osa-aikatauluja ja etätyötä. Vaatimukset vaihtelevat sijainnin mukaan. On olemassa useita organisaatioita, kuten American Sports Sports College ja American Council of Exercise, jotka tarjoavat henkilöstöharjoitteluun tarkoitettuja sertifiointiohjelmia, jotka kattavat anatomian, kinesiologian, harjoitustekniikat ja paljon muuta. Jotkut työt edellyttävät todennäköisesti sinun avustamista avustuspyyntöissä. Muiden opettaminen voi olla palkitsevaa ja hauskaa, mutta vähän rajoitettua, kun sinun on oltava henkilökohtaisesti, luokkahuoneessa.

Liiketoiminnan ja johdon työpaikat Viimeisin viesti 8 päivää sitten

Jotkut tämän viestin sisältämistä linkistä ovat sponsoreidemme kautta. Onko sinulla mitä tekee tulevasta James Earl Jonesista tai Morgan Freemanista? Positioita on saatavana monissa Yhdysvaltojen osavaltioissa, ja heillä on 401 kilotonnia etuja. Kun luin, että hänen Flipper-yliopisto-opiskelijansa (yksinhuoltajaäiti) ansaitsee 5 000 dollaria kuukaudessa, minun piti lisätä se kotona pysyvän äidin työluetteloon. Tämä saattaa tarkoittaa kommenttien moderointia, sivujen päivittämistä, mainontaa ja muuta. Sinulla ei ole kiinteää tuloa, mutta jos mallistosi tulee suosittua, voit ansaita varmasti paljon tässä liiketoiminnassa ja jopa muuttaa kaikki aiemmat mallit passiiviseksi tuloja tuottavaksi koneeksi. Voit tehdä riittävän hyvin kouluttamalla itseäsi kotona ottamalla uskottavia verkkokursseja.

Tänään aion jakaa kotityöni yhdessä 15 muun kotitöistäni, jotka maksavat hyvin. Ne voivat kuitenkin olla kunnollinen tapa tehdä joitain ylimääräisiä taskuvaihtoehtoja selatessasi kanavia yöllä. Yhden kuukauden aikana verkkoon ladataan enemmän videosisältöä kuin TV on luonut 3 vuosikymmenen aikana. Florida, Georgia, Kentucky, Missouri, Pohjois-Carolina, Tennessee, Texas, Virginia ja Länsi-Virginia. 5% vuokra- ja toimitusmaksuista. Verkkoyritykset luottavat mainoksiin houkutellakseen lisää asiakkaita ja levittämään tietoa tuotteistaan ​​tai palveluistaan.

  • Sijoittajana ansaitset rahaa setelin maksamiin korkoihin.
  • Suurimpaan osa-aikatyöluetteloihin sisältyy arvio tai tuntien määrä, joita rooliin tarvitaan.
  • Heidän palkkansa riippuu siitä, minkä tyyppisen asiakkaan kanssa olet työskennellyt, mutta yleensä se vaihtelee 10–20 dollaria tunnissa.
  • Hän käsittelee aiheita, kuten asiakkaiden piirtäminen, tehokkaiden järjestelmien luominen, palveluidesi hinnoittelu ja paljon muuta.
  • Jotkut matkatoimistot saavat sertifikaatin, jota ei vaadita, mutta se auttaa.
  • Ei väliä kuinka hyvin nämä pienet chat-botit saavat sen ponnahdusikkunan, kun vierailet verkkosivustolla, päivän lopussa yritykset tarvitsevat aina ihmisten tukea, jotta ne kyetisivät todella nauttimaan asiakastyytyväisyystasonsa.

Ääninäyttelijät

Ja Gallupin tiedot paljastivat, että vuosina 2019–2019 ainakin jonkin aikaa etätyötä tekevien työntekijöiden osuus nousi 43 prosenttiin työntekijöistä 39 prosentista. Haluatko lisätietoja ja henkilökohtaisia ​​neuvoja kannattavan blogin perustamisesta? Niiden avulla on helppo ja helppo aloittaa (ja niissä on kaikki tarvitsemasi kaikki yhdessä paikassa), minkä vuoksi suosittelemme heitä kunnianhimoisille uusille bloggaajille.

Jokaisessa yrityksessä, joka palkkaa työntekijöitä kotona työskentelemään, saattaa olla, että myös muut työskentelevät heidän puolestaan.

Yleensä ohjaajat eivät tarvitse opettajan pätevyyttä päästäkseen työhön, mutta lisensoitujen opettajien hinnat voivat nousta. Vastaavasti, jos yrityksesi on jo lueteltu täällä ja tunnet tietojen olevan epätarkkoja, lähetä meille suoraan! Tutustu palveluihin, kuten käyttäjätestaus, Userlytics ja TryMyUI aloittaaksesi.