30 "todistettua" tapaa ansaita rahaa online-blogoinnille WordPressillä (2019)

Jos olet sitoutunut, voit ansaita jatkuvasti noin 5 dollaria päivässä katsomassa videoita Swagbucksissa. Suositut kysymys- ja vastaussivustot voivat saada suorat mainos- ja sponsorointisopimukset alansa mainostajilta. Napsauta tätä, kun haluat kirjautua Worthy-palveluun ja alkaa ansaita 5%: n korkoa sijoittamalla amerikkalaiseen pienyritykseen. Napsauta tätä saadaksesi ilmaisen minikurssin lahjakoriliiketoiminnan aloittamisesta!

Ainoa mitä sinun täytyy tehdä, on toimia. Tämän osan ideat liittyvät nopeisiin tapoihin ansaita rahaa verkossa (ja mikä vielä parempaa, voit kokeilla niitä kaikkia ilmaiseksi). Koska verkossa on niin paljon työpaikkoja, freelancerista on tullut yhä suositumpaa. Muista luoda sisältöä ja lähettää viestejä sosiaaliseen mediaan aloittaaksesi myös orgaanisen liikenteen lisäämisen.

Ota heihin yhteyttä sähköpostitse tai LinkedInissä.

Maksuvaihtoehdot sisältävät käteis- tai lahjakortit. Jos haluat laajentaa tavoitettasi, voit myös luoda profiilin Upwork- ja pitch-äänikirjojen kerrotöistä, jotka olet törmännyt. Kuinka vaihtaa bumiinisia vaihtoehtoja nukkeille (aloittajan opas), sen sijaan he ovat ihmisistä, jotka väittävät olleensa ongelmia keinona mainostaa toista palvelua. Peli voi olla tuottoisa sivukeikka, kun rakennat vakaata seurantaa pelaajille tarkoitetulla Twitch-sivustolla. Se on aika hullua, mutta vain näytetään, mikä on mahdollista. E-kirjan kaltaisen tuotteen mainostaminen verkkosivustollasi on yhtä tärkeää kuin itse e-kirjan sisältö.

Kaikki eivät voi aloittaa suoraa televisiota, mutta jos voit, täällä on paljon rahaa. Tämä on mielenkiintoinen tapa ansaita rahaa, koska mielipiteesi laskee kirjaimellisesti! Joten jos työskentelet jonkun toisen hyväksi ja ansaitset tuntipalkkiota tai sinulla on asiakkaita ja työskentelet itsellesi, olet silti aktiivinen tulotyö. Mikroprojekteissa ei ole varmasti mitään loistoa, mutta tutustu sivustoon ja selvitä, sopiiko se sinulle. Täällä valtava enemmistö ihmisiä kompastuu, kun freelanceria tehdään ensimmäistä kertaa... enkä syytä sinua, jos teetkin niin. Tämä verkkosivusto antaa kaikille, jotka haluavat tarjota konsultointia, perustaa ilmaisen profiilin. Sinulla on häiritsevä idea sovellukselle tai ohjelmistotiedolle, validoit idean todellisten asiakkaiden kanssa ja keräät sitten rahaa vuokraamaan kehittäjiä tai kehitysstudiota rakentamaan, käynnistämään ja mitoittamaan ohjelmistoa.

Monet yritykset palkkaavat kausiluonteisia edustajia jouluostoskauden aikana.

Blogging isoille Bucksille

Monet äidit, joilla ei ole aikaa tehdä kotitekoisia ruokia leipomotuotteisiin ja juhliin, sekä perheet, jotka haluavat lomajuhlia ilman vaivaa. Ensimmäisenä 90 myyntipäivänä: Rahan ansaitsemisen salaisuus YouTubessa on luoda sisältöä, jonka ihmiset haluavat joko kouluttavan tai viihdyttävän.

 • Nämä työt voidaan tehdä helposti etätyön avulla.
 • Ole ylimääräinen Pidätkö itsestäsi orastavasta nuoresta näyttelijästä tai vain henkilöstä, joka kävelee ohi taustakaappauksen Eastenders-jaksosta?
 • Heillä on jopa paikan päällä oleva laskin, joka laskee kuinka paljon voit voittaa menemäsi painon perusteella.
 • Postitat hienoja valokuvia, videoita ja kokemuksesi säännöllisesti blogiisi.
 • Voit luoda erityyppisiä videoita, kuten kepponen videoita, komediavideoita, keittiöreseptejä, toimintavideoita, matkavinkkejä tai mitä luulet olevan hyödyllistä ihmisille.
 • Ne tarjoavat myös englannin opetustöitä verkossa sekä Ison-Britannian että Yhdysvaltojen kansalaisille.

Freelance-kirjoitusyritys

Aloita katsomalla, minkä tyyppisiä tutoreita tarvitaan Craigslistissa, tai luo profiili sivustoille, kuten Tutor. 35-vuotias on tehnyt yli 100 000 dollaria vaatteiden jälleenmyynnistä. (Kindle ja ACX) - Tämä passiivisten tulojen lähde tarjoaa sinulle mahdollisuuden ansaita rahaa verkossa paljon nopeammin kuin blogin perustaminen ja ansaita rahaa mainoksista tai tytäryhtiömyynnistä. Jos luulet kirjoittavan kirjan, jonka ihmiset haluaisivat ostaa, tämä on fiksu strategia, joka on harkittava, koska käynnistyskustannukset voivat olla minimaaliset ja sinulla todennäköisesti jo on tietokone- ja tekstinkäsittelyohjelmisto. Jotkut heistä puuttuvat kuitenkin taidoista ja tiedoista liiketoiminnan kasvattamiseksi Facebook-mainosten avulla. Voit jopa tarkistaa joitain paikallisia tuotteita, joille on valtavaa kysyntää, mutta joita ei ole saatavana paikkakunnan ulkopuolelta. Videosarjan luominen ja myyminen digitaalisena latauksena blogiisi, aivan kuten e-kirja, voi olla toinen hyvä myyjä. Michael tarjoaa useita erilaisia ​​kursseja, mukaan lukien kurssit kirjoitusohjelmasta nimeltä “Scrivener. Sinun on lyhennettävä URL-osoitetta ja levitettävä verkossa eri tavoin.

Freelance-kirjoittaminen Voi Olla Uusi Ura

Vertaa omia kykyjäsi ja kokemustasi tarjoamiinsa ja aseta hinta vastaavasti. Mutta jos yrität myydä Alibabassa tai Amazonin Marketplacessa, sinun on suoritettava hyväksymisprosessi. Ansaitset rahaa jokaisesta videosi katselusta. Se on tuloja tuottavan toiminnan pyhä graali. Mitä suurempi riski, sitä suurempi palkkio, ja päätät päättää, mitkä ovat riskisi mieltymyksesi. Jos sinulla ei ole kirjoitustaidoja, voit lukea tämän viestin ja tulla freelance-kirjoittajaksi. He voivat lähettää sinulle tuotteita testataksesi vastineeksi mielipiteestäsi.

Bottom Line

Ainoa mitä sinun tarvitsee tehdä, on rekisteröityä ilmaiseksi tilille ja voit alkaa ansaita heti täyttämällä online-kyselyt. Ehkä haluat esimerkiksi rakentaa verkkosivustoja kiinteistönvälittäjille ja kiinteistöjen hallintayrityksille. Selaa ja inspiroi! Ryhdy beetatestaajaksi Pelien testaamisen lisäksi on muitakin beetatestaustehtäviä, joita voit tehdä ansaitaksesi rahaa verkossa. Bitcoin miner höyrypeli, mutta vesistöalueesta on jo varhaisesta käynnistyksestään lähtien noussut yhdeksi suurimmista nousukumoista. Tärkeintä on tehdä luokasta kuulostava ainutlaatuinen ja vastustamaton.

Kun olet saanut kanavasi videoiden katselut ja tilaajat, voit hakea YouTube-kumppaniohjelmaa. Tarvitset vain Internet-yhteyteen kytketyn tietokoneen ja transkriptiotaitosi. Jos olet jonkin alan asiantuntija, saatat löytää ihmisiä, jotka ovat valmiita maksamaan sinulle neuvomaan heitä heidän henkilökohtaisista tai liiketoiminnallisista tavoitteistaan.

Ainutlaatuisilla malleillaan he voivat luoda johdonmukaisen ja vakiintuneen brändin liiketoiminnalleen. Valitse maksu projektikohtaisesti. Tutustu luettelooni parhaista sivutoiminnoista vuonna 2019, josta löytyy ideoita, jotka on tarkoitettu toimimaan turvaverkkona siinä tapauksessa, että tarvitset ylimääräistä rahaa. Rekisteröidy, rakenna profiili, lataa joitain näytteitä työstäsi ja ala ansaita ylimääräistä rahaa tekemällä pieniä freelance-töitä. Ennen kuin vuokraat paikkasi:

Ansaitse 30–50 dollaria tunnissa keräily Roskakorista

Joskus henkilö, joka asuu kiinteistössä tai omistaa nurmikon. Nämä palkitsijasivustot maksavat sinulle monista muista asioista. Tämä on ymmärrettävä peruskäsite.

Verkkokurssit vievät suunnittelun ja ajan oikeaan. Jos etsit inspiraatiota, tutustu kuinka ConvertKitin perustaja Nathan Barry pystyi kasvattamaan ohjelmistonsa käynnistykseen. Jos haluat kastella jalat märkänä vuokra-alalla, Airbnb on loistava tapa aloittaa. Oppitunti 1, mutta epävakaina aikoina välittäjäsi saattaa nostaa marginaalin 40%: iin. Ja en koskaan puolustaisi sitä. Vieraile pankkipäivänä myyntiä edeltävänä päivänä ja ota 100 dollaria pienillä seteleillä ja kolikkorullilla varmistaaksesi, että sinulla on riittävästi muutoksia ostajilta, jotka mieluummin käteisellä. Onko sinulla pehmeä nurkka akateemiseen opiskeluun? Nämä pisteet voidaan lunastaa käteisellä takaisin (PayPalin kautta) tai lahjakortilla.

Kun aloitat freelancerin, tarvitset tapa laskuttaa ja kerätä maksuja asiakkaidesi kanssa.

Laita lisäosa lähialueellesi ja laita parkkipaikka toimimaan! Mainitsin lyhytaikaisemman arvostetun tutkimussivustona, mutta osoittautuu, että kyselyjen ottaminen ei ole ainoa asia, jonka he maksavat sinulle. Keskity tarjoamaan hyödyllistä ja laadukasta sisältöä, josta käyttäjät ovat hyödyllisiä ja raha seuraa.

College Admissions Essay Editor

Jos sinulla on upea ääni ja rakastat lukemista, äänikirjan kertojaksi voi tulla tulevaisuudessa. Napsauta tätä oppiaksesi kuinka perustaa oma madomajatila! Se on sama asia painonpudotussivustossani, Keto Bootstrap.

Minkä esineen olet ajatellut vain 3 minuuttia ennen. Rajoitetut sijoitusvaihtoehdot. Jos rakennat yleisöä verkossa, Amazonin tytäryhtiöohjelmat saattavat sopia sinulle hyvin. Kun olet saavuttanut 100 dollarin kynnyksen, ansiot maksetaan seuraavan kuukauden 21. päivään mennessä. Ne voivat johtaa nopeampaan vuokraan ja korkeampaan hintaan. Tämä artikkeli sisältää linkkejä, joista saatamme korvauksen, jos napsautat, ilmaiseksi sinulle. On vaarallista päästä markkinoille ilman riittävää tietoa. Taloudellisen vapauden saavuttaminen ei kuitenkaan ole pieni hieno tehtävä.

Jos bloggaaminen kuulostaa unelmiesi sivutoimiselta (tai kokopäiväiseltä liiketoiminnalta), olemme laatineet hyödyllisen oppaan aloittamiseen. Milloin viimeksi kävit uudessa ravintolassa etsimättä sitä verkosta etukäteen? Voit hankkia tuotteita ClickBankista, Commission Junctionista, Rakuten Markkinoinnista, Share-a-Sale, Impact Radius ja monista muista. Se voi tuntua pieneltä, mutta ne eivät ole yhtä tiukkoja kuin monet muut yllä olevista, ja niiden avulla voit myös valita tarkalleen mitä kirjoitat. Esimerkiksi blogin käyttäminen voi tuoda paljon tuloja, mutta tulojen tuottaminen tytäryhtiömarkkinoinnin ja mainonnan avulla vie jonkin aikaa. Perustaso on 199 dollaria - kohtuullinen hinta, kun otetaan huomioon vain muutamien kanta-asiakkaiden laskeutumispotentiaalipotentiaalit.

Myy Etsyssä

”Näyttämällä CPC-mainoksia Google Adsense -palvelussa saat kiinteän maksun joka kerta, kun kävijä napsauttaa mainosta. Käyttäjätestaus-sivusto maksaa sinulle maksun verkkosivustojen arvioinnista. Aloitin blogini vuonna 2019 opiskellessani Stanfordissa. Ne maksavat niin vähän kuin 0 dollaria. Entisenä opettajana puhuttaessa VIPKid-opetuksen paras osa on, että mikään näistä naurettavista vanhempien ja opettajien konferensseista ei sisällä… opettajat tietävät mitä tarkoitan.

Kuulostaa melko hyvältä, eikö niin? Voit ansaita rahaa tytäryhtiömarkkinoinnilla, myymällä fyysisiä tai digitaalisia tuotteita tai vuokraamalla omaisuutesi. Luo terveellisiä ruokailusuunnitelmia ja reseptejä ja lukitse ne premium-sisältöksi. Vaikuttaa siltä, ​​ettei se ole kaikkein tuottoisin vaihtoehto, mutta huippupalvelijat ansaitsevat tiettävästi jopa 7000 dollaria kuukaudessa, mikä tekee tästä kokopäiväisen tavan ansaita rahaa joillekin verkossa. Mutta perinteinen rikkauspolku suosittelee blogin perustamista, liikenteen kasvattamista ja Google AdSense -mainosten lisäämistä sivustoosi. Jos vanha matkapuhelimesi on melko uusi ja hyvässä kunnossa, voit harkita sen myyntiä nopealla käteisellä verkossa.

Voit luoda sivustosi hakemisto-osan, josta web-kehittäjät ja -toimistot voivat ostaa yritystietoja. Sinun on myytävä verkossa kaikilla tärkeillä alustoilla, joissa asiakkaasi ovat. Hallitse yritysten sosiaalista mediaa. Jos opit tarpeeksi menestystarinoita, näet menetelmät, joita he käyttävät.

Ansaitse Rahaa Verkossa Transkriptionistina

Voit käyttää sivustoja, kuten Fiverr ja muita vastaavia keikkatalouden sivustoja, luomaan lukemattomia erilaisia ​​web- tai graafisen suunnittelun mikrotöitä, joita voit tehdä vain 5 dollarilla. Löysin rahaa! Tätä kutsutaan PTC: ksi tai maksetaan napsautustyöksi.

Aloita Oberlon käyttö tänään

Lisäksi päivität laajennuksia ja varmuuskopioit tietoja. Voit myös lisätä ansiosi ohjaamalla ystäviä Slice the piirakkaan. Kyllä, piirakka ei ole liian suuri, jotta voit nauttia yksin. Täällä on todella erilaisia ​​tapoja ansaita rahaa verkossa. Mitä voit tehdä, on vaeltaa kaupunkisi ympäri ja tarkistaa parhaat tuotteet, joita voit myydä näillä sivustoilla.

Steve ja hänen vaimonsa ovat rakentaneet erittäin menestyvän verkkokaupan - myyvät hääpyyhkeitä - ja hän haluaa tarjota sisäpiirisalaisuuksia ihmisille, jotka ilmoittautuvat kurssilleen. Mutta lupaa minulle, että budjetoit paremmin ensi kuussa! Verkkokonsultointiyrityksen käynnistämisessä ei ehkä ole suurempaa opettajaa kuin Anik Singal. Millions by Minute "ja aloitti äskettäin useiden Premier League -jalkapalloseurojen sponsoroinnin. "

Tunnituloja lisääviä strategioita ovat: Sitten sinun tarvitsee vain aloittaa loistavien blogiviestien luominen ja tarjota arvosteluitasi ja digitaalisia tuotteitasi kaikkialle. Uskalla valloittaa on vaihtoehto, jossa voit maksaa kerran ja saada kaikki nykyiset ja tulevat kurssit ikuisesti. Automatisoitu valuuttakaupan määritelmä, tämä johtuu siitä, että hintaerot ilmenevät heti, kauppajärjestelmä lukee tiedot heti ja kauppa toteutetaan. Luo verkkokauppa Drop Shipping -tilauslähetys on menetelmä, jossa voit myydä kolmansien osapuolien tuotteita Drop Shipping -yhtiöltä koskaan näkemättä tai lähettämättä tuotetta.

7Maksettu suorittamaan kaupunkisi tehtävät loppuun

Tämä tyyli on enemmän suunnattu "miten" -lauseisiin. Kun käytät Cashback-sivustoja, kuten Swagbucks, MyPoints tai ShopAtHome, saat Cashbackin ostaessasi. Tämä on loistava tapa mainostaa valokuvaamispalveluitasi ja myydä kuviasi. Tässä on perustiedot blogin perustamiselle voittoa varten. Nämä palvelut näyttävät ja hallitsevat mainoksiasi automaattisesti puolestasi, mikä säästää paljon aikaa. Voit valita reitin, joka ei ole blogin perusta, mutta jos etsit pitkäikäisyyttä tulojen tuottamiskyvyssäsi Internetissä, blogin tulisi olla ensisijainen tavoite. Mene Craigslistin tai Upworkin läpi ja etsi itsellesi tietojen syöttö- ja hallintotöitä.

On joukko yrityksiä, jotka etsivät SEO-asiantuntijaa, joka pystyy sijoittamaan verkkosivustonsa korkealle Googlelle. Menestysmahdollisuuksien lisäämiseksi voi olla hyödyllistä luoda niche itsellesi ja käsitellä profiilisi ja salkun mukaan. Tämä voi sisältää videoita, podcasteja tai muuta materiaalia, joka toimisi sivustosi kanssa ja auttaisi itse yritysmarkkinoita. Oletko pelihallin tai pokerin mestari? Howeve4, sinun on opittava tärkeimpiä kryptovaluuttakauppiaiden taktiikoita, jos odotat ansaita rahaa. Jäsenyyssivustot voivat olla suuri aikainvestointi, koska sinun on jatkuvasti luotava premium-sisältöä maksaville jäsenillesi. Sanon melkein, koska aina on tilaa virheelle! Se vie valtavan määrän työtä ja erittäin vähän taloudellisia hyötyjä heti.

 • Käytä blogiasi jakaa harrastuksia, ajatuksia ja intohimoja muiden kanssa ja luo blogiisi todellisia yhteyksiä ihmisiin.
 • Sinulla on vain muutama päivä lähettää kirja myymisen jälkeen, ja vielä vähemmän aikaa, jos hyväksyt sisällyttämään kahden päivän tai yön yli tapahtuvan postituksen osana vaihtoehtojasi.
 • Yksi heistä kasvatti liiketoimintaansa yli 1 000 000 dollariin viiden vuoden aikana!
 • Katso myös oppaamme parhaaseen verkkoseminaariohjelmistoon, sekä ilmaisiin että maksettuihin vaihtoehtoihin.
 • Muunnettu autotalli, jolla on oma sisäänkäynti, toimii hyvin, antaa sinulle yksityisen tilan työskentelyyn ja lisää uskottavuutta.

Yhteisrahoitetut Kiinteistösijoitukset

Ajattele kaikkia pieniä haittoja ja epämukavuuksia, joihin olet juuri tottunut vuosien varrella, ja muista, että maksava vieras ei ehkä siedä näitä ongelmia yön yli. Kampaamo on tuloidea, joka ei vaadi paljon tilaa. Voit kirjoittaa sanomalehden online-version. Gbtc, dCG: llä on harmaasävyjen lisäksi intressejä useista digitaalisen valuutan hankkeista. Oletetaan, että ylläpidät verkkosivustoa, joka on omistettu web-kehitykseen ja suunnitteluun. Aloitetaan. Voit silti tulla yrityksen omistajaksi ostamalla jo vakiintuneen, rahavirtaa tekevän yrityksen. Yleisön lataaminen sovelluksen lataamiseksi ei ole hyvä idea, koska katsotaanpa sitä; kukaan ei maksa ladata sovellusta. Kannattaa myös ilmoittautua ilmaiseen CV-kirjastoon, joka vastaa CV: täsi sopivilla osa-aikaisilla töillä ja uramahdollisuuksilla.

Menkää ja ansaitse rahaa ACOP: lla! Napsauta tätä oppiaksesi kuinka aloittaa juhlavuokrausyritys. Tee sitten se komission puolesta tarjoamalla palvelusi vaihtoehtona matkatoimistoille.