Henkilökohtainen rahoitusuutisia, sijoitusneuvoja, liiketoiminnan ennusteita - Kiplinger

Ja Blog Tyrannin kasvaessa huomaan yhä useampia kotona työskenteleviä äitejä tilaamassa ja lähettämässä sähköpostia sähköpostitse siitä, kuinka he voivat ansaita tuloja, kun heidän lapsensa ovat koulussa tai nukkuvat siitä pyhitetyistä 30 minuutista. 35+ parasta tapaa ansaita rahaa verkossa vuonna 2019, ja siitä on sittemmin kasvanut kuusinumeroinen yritys! Ehkä siellä on kysyntää käsityönne tuotteille. Autotalli myynti ei ehkä ole tyylisi, tai ehkä sinulla on vain muutama todella mukava asia, jonka haluat myydä.

Ensimmäinen online-liiketoimintamalli, josta haluan puhua, on tuotekatsaussivustot ja blogit. Tämä ei tarkoita sitä, että sinun ei pitäisi ensin tehdä perusteellista ja kattavaa tutkimusta kohdemarkkinoille. Jos rakastat kirjoittamista ja pystyt tarjoamaan ainutlaatuisia artikkeleita ja sisältöä, tämä voi sopia täydellisesti. Jos sinulla on 401 kk ja et ole varma siitä, että sinulla on oikeat rahastot, harkitse Blooomin kaltaista robo-neuvonantajaa, joka optimoi rahasi vastaamaan eläketavoitteitasi. Kuten Amazonin kohdalla, se riippuu siitä, kuinka paljon aikaa ja vaivaa siihen panee, ja silmäsi jotain hyvää tarkkailemiseen. Joten yksi parhaista tavoista ansaita rahaa kotona on työskentelemällä virtuaalityössä (tai useammassa)! Monet suuremmista blogeista havaitsivat, että noin vuoden kuluttua he voisivat astua taaksepäin ja antaa muiden ihmisten (vierasjulisteita, yhteisöä jne.)

 • Tilaa parhaat ympäristösivustot - Survey Junkie ja Swagbucks.
 • Lisätietoja saadaksesi suosittelen tutustumaan Airbnb-isäntään liittymisen täydelliseen oppaaseeni.
 • Toinen hieno tapa ansaita rahaa kotitoimistostasi on myydä taitosi tai tietosi opettamalla tunteja Udemy- tai Courseran kautta.
 • Sinun on päätettävä, mitä haluat kokata ja kuinka monta ihmistä voit majoittua.

Mutta mitä enemmän vaihtoehtoja annat asiakkaillesi, sitä suurempi on mahdollisuus, että myyt. Jos näin on, voit luoda sovelluksen ja myydä sen jollain eri sovelluskaupan alustoilla. Henkilökohtaisesti suosittelen indeksirahastoja tähän. EatWith antaa sinulle alustan esitellä luovuuttasi yhdistämällä sinut paikallisiin ihmisiin ja matkustajiin ympäri maailmaa! Jos sinulla on lapsia, virtuaaliassistentin asemat ovat erittäin joustavia. DollarSproutin ykköstavoitteemme on auttaa lukijoita parantamaan heidän taloudellista elämäänsä, ja olemme säännöllisesti yhteistyössä yritysten kanssa, joilla on sama visio.

Yritä selvittää, kuinka monta tuntia viikossa voit käyttää palkkatyöhön, samalla kun pidät vielä jonkin verran seisokkiaikaa keskittyäksesi itseesi. Tutustu vuoden 2020 paneeliin. Tiesin, että minulla oli joitain taitoja ja ajattelin, että voisin ehkä ottaa muutaman päiväkotityön kotona. Päätä etukäteen, kuinka usein haluat opettaa luokasi, ja mitkä ajat sopivat sinulle. Esimerkiksi, jos olet käynyt yliopistossa ja suorittanut markkinointitutkinnon, sinun kannattaa ehkä aloittaa blogi markkinoinnista sinua kiinnostavalla alueella.

Tässä on kolme suosikkini tutkimussivustoni. Craigslist on ehdottomasti scrappiest suurimmista online-jälleenmyyntivaihtoehdoista. Kun he ostavat tuotteen käyttämällä blogisi linkkiä, saat maksun. Itse asiassa täällä on monia Pinterest Virtual Assistant -kokemuksia naisista, jotka työskentelevät ja matkustavat. Jos haluat jotain vanhaltasi kentältä, ota yhteyttä entisiin työtovereihin ja kollegoihin tai kirjoita omalle kentällesi sopiville verkkosivustojen foorumeille. Tämä on samanlainen kuin Amazon FBA, mutta voit myydä minkä tahansa haluamasi alustan. Sinun ei oikeastaan ​​tarvitse edes kokeilla kutakin tuotetta, kun tiedät mitä etsit. New yorkin pörssi, yksi esimerkki teknisestä strategiasta on John W: n käyttämä trendi seuraava menetelmä. Siellä on kurssi, joka opettaa sinulle myös tämän tekemisen nopeasti.

 • Jos haluat ansaita rahaa puolella samalla kun keskityt aikaa kotisi kanssa lastesi kanssa, tässä on fiksu tapa tehdä se.
 • Jos olet joskus Googlen "kuinka ansaita rahaa kotona oleskeleva äiti", olet lukenut todennäköisesti virtuaaliassistenttina työskentelemisestä.
 • Sinun on todella kavennettava aiheasi.
 • Niinkin suuria kuin heidän tietokoneensa ja ohjelmistonsa, he eivät silti pysty 100-prosenttisesti korvaamaan sitä, mitä ihmiset voivat tehdä.
 • Kaikkien tuntisuunnitelmien laatii lahjakas VIPKID-opetussuunnitelma, joka poistaa opettajien painostuksen.

Joten.. Kuinka menin kokopäiväisestä työskentelystä opettajana kotona pysymiseen äitinä? Haluan kertoa teille…

Kymmenen vuotta sitten kukaan ei olisi ottanut bloggaamista vakavasti, mutta nykyään yritykset pudostavat itsensä yrittäen tehdä yhteistyötä bloggaajien kanssa. Kuinka tulla virtuaaliassistentiksi ja saada kokopäiväinen tulo tekemällä se! Tai saatat loukkaantua tai vammautua, mikä vaikeuttaa kotisi poistumista joka päivä. Yritykset maksavat suuria dollareita, jotta mainokset näkyvät suosituissa blogeissa, joissa heidän tietävät kymmenien tuhansien lukijoiden näkevän ne. Jos lapsesi ovat ystävällisessä tilassa tai koulussa ja sinulla on muutama tunti ilmaista joka päivä, mutta sinulla ei ole tarpeeksi aikaa sitoutua osa-aikaiseen työhön, tämä voi olla hyvä tapa lisätä tulojasi. Jos sinulla on taipumus olla tekniikkaosaava kuluttaja, miksi et ansaitsisi muutamaa taalaa ostaaksesi jotain, mitä perheesi tarvitsee. Kiitos Penny Hoarderille jokaisesta tämän viestin inspiraatiosta.

 • Jos kyllä, miksi et taita tehdä ylimääräistä rahaa.
 • Mutta se on pakollinen!

Ole Omaishoitaja

Munanluovuttajat ovat tyypillisesti alle 30-vuotiaita ja terveitä. Tutustu joihinkin alla lueteltuihin maksettuihin tutkimussivustoihin. Tämä voi olla erittäin monimutkainen prosessi, joten varmista, että tilaat listani, koska aion jakaa vinkkejä ja salaisuuksia tällä alueella pian. Swagbucks-verkkosivustolla voit saada lahjakortteja Target Amazon Walmartista, Amazonista ja muilta. Sinun on vain arvioitava paikka heidän pizzansa laadun suhteen ja muistettava toimitusaika. Se on loistava tapa ajaa itseäsi pysymään aktiivisena ja saavuttamaan kuntotavoitteesi.

Sosiaalisen Median Markkinoija

Ole varovainen henkilökohtaisissa lausunnoissa, joissa ei voida tunnistaa henkilöä nimen perusteella, joten et voi tutkia tarkemmin. Mutta hyvästä syystä… siellä teen suurimman osan hands-free-tuloista tytäryrityspalkkioista, Google AdSensestä ja sponsoroiduista mainostajista. Helvetti, työskentelen edelleen kovasti!

Onko sinulla idea blogiin? Vaikka en koskaan oikeasti kehota ihmisiä käyttämään Adsensea, tuotesivustot ovat yksi paikka, jossa se voi toimia melko hyvin. Pidä itsesi järjestäytyneenä ja toimita aina ajoissa. Voit ladata 25–300 dollaria tunnissa kokemuksestasi riippuen. Onko kylpy huoneessa vai ainakin mukavan etäisyyden päässä, kun hän on edelleen yksityinen? Blogien kirjoittajat työskentelevät freelance-pohjalta tuottaakseen artikkeleita eri aiheista. Työskentely kodin leikkauksista, jotka työntyvät tyhjiksi ja antavat sinulle takaisin ajan, jonka muuten tuhlaat istuessasi liikenteessä. Voit säästää rahaa tulostamalla kuponkeja ja ansaita myös rahaa.

Säästä Lastenhoidossa

Tuotteiden myymisestä Etsyllä on pieni maksu, mutta ne ovat minimaalisia! Käytä näitä New Yorkin osavaltion oikeusministerin viittä tärkeätä vinkkiä pysyäksesi turvassa: Tämä on niin yksinkertainen ja kustannustehokas ratkaisu tuoda ylimääräistä rahaa. He maksavat neljännesvuosittain, ja jotkut äidit ilmoittavat yli 4 000: n maksun vuosineljänneksellä!

8, ja Buffalo Exchange maksaa sinulle etukäteen trendikkäistä nuorista aikuisten vaatteista, ja he vievät kaiken jalkatyökalun myymättä tavaroita, mikä on mukavaa.

Aloita blogi tänään vain 2 dollarilla. Mikä on tarkalleen? Kaikki, joka sijoitetaan "rikastu nopeasti" -järjestelmään. 30 parasta tapaa ansaita rahaa kotoa vuonna 2019, myytä esineitä autotalli-myynnin kautta - autotallimyynti voi olla helppo tapa ansaita ylimääräistä rahaa, koska ihmiset tulevat suoraan taloon. Rakastan kuitenkin eniten Bestmarkin tuotteista sitä, että voin tehdä pieniä kauppoja kotona joka päivä. Jos ystäväsi kysyvät neuvoa intohimoisista asioista, kuten kuinka valita paras auto, korjata laitteita tai tehdä tappaja juustokakku, kuuntele:

Se ei ole avoinna ilmoittautumiseen vasta helmikuussa, mutta se on jotain suunniteltavaa ostaa!
 • Jos olet lahjakas suunnittelemaan kuvia ja logoja, voit pysyä kotona ja ansaita rahaa lahjasta.
 • Ja et ole rajoittunut vain englanniksi.
 • Voit saada tarvitsemasi koulutuksen käymällä jollakin Saaran uskomatonta Shopify-kurssilla.
 • Entä jos et ole teknisesti taipuvainen?

Autonvuokrauksen Tarjoaja

Jos tiedät vain, että voit tehdä kaikki nämä asiat, olet oikeasti kauempana kuin luulet. Käytä ThredUp-tapaista sivustoa myydäksesi ne. Opit toimivia vinkkejä palkkatyön löytämiseen ja siihen, miten tehokkaasti sovittaa potentiaalisiin asiakkaisiisi. Kotona oleville äideille löytyy monia laillisia online-työpaikkoja, mutta kannattaa tehdä due diligence ennen kuin hyppäät mihinkään.

Suurin osa autotallimyynnistä tapahtuu viikonloppuisin, ja hyvästä syystä - juuri silloin kun suurin osa ihmisistä on poissa ja etsii hyviä tarjouksia suurista löytöistä. Ihmiset tarvitsevat myyntikirjeitä, valkoisia kirjoja, verkkosivujen kopioita ja e-kirjoja. Kun olet valmis nostamaan rahaa Swagbucksista, voit lunastaa ne lahjakortteihin esimerkiksi Walmartin ja Amazonin kaltaisille paikoille. Sponsoroinnit ovat silloin, kun brändi maksaa sinulle kirjoittaaksesi niistä blogin omistettuun viestiin (tai useampaan viestiin).

Kun aviomieheni Kelan lähti työstään, hän työskenteli jonkin verran VIPKID: ssä opettaen englantia muiden maiden lapsille ja rakasti sitä! Tämän vuoksi joidenkin yhden tulotason perheiden on vaikea ansaita tarpeeksi rahaa maksamaan tarvitsemistaan ​​asioista, puhumattakaan säästöjen kasvattamisesta. Se on paljon voimakkaampi, aikaa vievä ja emotionaalisesti tyhjennys... silti PALAUTTAVA kuin voisin kuvitella. Älä stressaa täydellisyydestä; tee vain paras mahdollinen.

Puhtaaksikirjoittaja

Kotona pidettävä äiti tai isä on kokopäiväinen työ, mutta se ei maksa täysipäiväistä palkkaa. Tai jos yrität elää minimalistista elämäntapaa, tietäminen, että voit ansaita rahaa myymälläsi asioita, voi olla motivaatio, jonka tarvitset aloittamiseen. Liityin blogi link up ups ja se oli ajanhukkaa. Jos etsit kotona työskentelevää työtä, yksi parhaimmista resursseistasi (sen lisäksi, että pääset työpaikkani johtaa sähköpostiluetteloon) on FlexJobs. Millaista työtä olet kiinnostunut laskeutumisesta? Nämä 8 työpaikkaa ovat kaikki hienoja paikkoja minkä tahansa äidin aloittamiseen, eivätkä ne vaadi erityistä koulutusta tai aiempaa työkokemusta. Blogi aamuisin, kun lapset nappaavat, tai illalla. Osakekaupan alkuajat, menestys vie aikaa, ja nämä säännöt johtavat sinut oikeaan suuntaan. Aloin saada huomiota Instagram-kasvuun huhtikuussa ennakoidessaan mennä kokopäiväisesti kesäkuussa.

Tämä riippuu asuinpaikasta, mutta sinun pitäisi voida laskuttaa noin 30 dollaria päivässä - katso kuitenkin, mitä muut alueesi lastenhoitoyritykset veloittavat, ja säädä sen mukaan.

Edestakaisin ajaminen työn välillä vie arvokasta aikaa, jonka saatat viettää lasten kanssa tai tehdä vain muita asioita. Pysyvyys ja sitoutuminen. Fanisivut Twitterissä tai Facebookissa edellyttävät ihmisten olevan yhteydessä heihin. Ja nyt voit ansaita rahaa tekemällä juuri sen! Hyvä asia on, että sinun ei tarvitse olla asiantuntija tehdäksesi tämän. Mielenkiintoista oli myös se, että siskoni oli käyttämättä järjestelmää ansaita rahaa. Tutustu oppaamme kuinka saada palkka kirjoittaaksesi tähän.

Jos pidät kirjoittamisesta, niin tässä on yksi vastauksista, kuinka ansaita rahaa kotona jäämiseen äitinä! Monet naiset päättävät lopettaa työn ja jäädä kotiin vain, jotta he voivat olla lastensa kanssa. Myy tavaroita eBayssa - Olipa sinulla vanhoja vaatteita, joita haluat myydä, auton, elektroniikan ja niin edelleen, eBay voi olla loistava tapa myydä monenlaisia ​​tuotteita. Lähin asia “taikas sauvalle” bloggaamiseen on The Elite Blog Academy. Tarjoa siivousta koteihin. Tutustu joihinkin Amazon FBA -artikkeleihin tai Youtube-videoihin saadaksesi neuvoja ammattilaisilta, kuinka he tekevät sen. Valitettavasti monet äidit ovat voimattomia, koska he eivät löydä laillisia mahdollisuuksia työskennellä kotoa ja joutuvat joskus Tupperware, käsilaukkujen, kosmetiikan tai muiden "juhlien" uhreiksi, jotka yleensä veloittavat sinulta paljon rahaa etukäteen aloittaaksesi myynnin ja tuloksena on harvoin haluamassasi menestyksessä. Paras osa tästä on, sinun on löydettävä esineet ja lähetettävä ne Amazonille, loput hoidetaan Amazon FBA: n toimesta.