20 Yritystä, Joilla On Laillisia Työpaikkoja Kotona

Voit liittyä myös verkostoitumisalustoihin, mukaan lukien freelancer-työpaikat, etenkin jos olet vasta aloittamassa. Lambda-koulun näytetehtävät: Voit luoda oman maksuaikataulun riippuen siitä, haluatko viikoittain vai kuukausittain. Koska ansaitsetkin riippuen latausten määrästä, lisää jatkuvasti uusia kuvia. He kokevat myös suuremman työntekijöiden tuottavuuden, vähemmän sairaus- tai työmatkaongelmista johtuvia työpäiviä ja huomattavasti suuremman potentiaalisten työntekijöiden joukon. Pätevöitä ja siirrä sitten nämä puhelut pääsykonsulttille.

Etätyö vakiintuneessa yrityksessä on samanlainen kuin pöytätöiden tekeminen paitsi että teet kotona töitä. Työskentelet online-asiakaspalveluna, joka vastaa asiakkaiden kysymyksiin puhelimitse, chatissa ja sähköpostitse. Transkriptionistina transkriptoit videon tai äänitallenteet kirjoitetuiksi sanoiksi. Seulon käytettävissä olevia työvaihtoehtoja nähdäkseni mikä projekti sopii minulle parhaiten. Vaikka jatkamista erillisenä suojana voidaan tarvita hakemusprosessin aikana, profiilisi on yksi ensimmäisistä asioista, jotka potentiaaliset työnantajat todennäköisesti näkevät. Ilman uhkaa, että pomo katselee olkapäätäsi, on helppo antaa periksi häiriöistä ja häiriöistä. Siksi he etsivät päteviä lääketieteen ammattilaisia ​​avustamaan muodollisissa terveysarvioissa ja virtaviivaisempaa tapaa määrätä lääkkeitä.

  • Ihmiset, jotka rakastavat eläimiä, saattavat olla halukkaita matkustamaan paikallisesti ja nauttivat mukavasti kakusta.
  • Jos haluat saada maun työskennellä kotoa ja haluat myydä jo käyttämiäsi ja rakastiasi tuotteita, tämä voi olla vaihtoehto.
  • Yleisimmät transkriptionistit ilmoittavat tekevänsä välillä 10–25 dollaria tunnissa, ja mediaanin hinnan näyttävän laskevan jonnekin 15 dollarin tuntiselle alueelle.
  • ”Minun ei tarvitse käydä työmatkalla, mikä antaa minulle mahdollisuuden käydä myöhään illalla.
  • Vaatimuksena on, että sinun on läpäistävä heidän lyhyt transkriptiokoe, jotta sinut valitaan transkriptiohankkeisiin.
  • Kysy kuinka usein sinulle maksetaan.
  • Tämän uran kansallinen mediaanipalkka oli 46 120 dollaria vuonna 2019, vaikka työntekijöiden 10 prosenttia ansaitsi keskimäärin 83 010 dollaria.

Puhutpa sitten siitä, mitä näet Craigslistissa, eBayssa, Facebookissa, Twitterissä tai muusta seuraavasta kuumasta asiasta, sinun on oltava varovainen. Paperikorttiversio ei ehkä ole yhtä suosittu nykyään, mutta virtuaalilaji on edelleen suosikki ympäri maailmaa. Jos olet kiinnostunut, tässä on kätevä ohjelmointiopas, joka auttaa sinua matkallasi. Työ kotona -työt, motorola Solutions, jonka pääkonttori sijaitsee Chicagossa, Illinoisissa, tarjoaa viestintätuotteita, ratkaisuja ja palveluita. Voit ansaita vain 15 dollaria tunnissa tai jopa 30 dollaria/tunti yrityksestä ja kokemuksestasi riippuen.

Sisällön luomiseen on joko monia mahdollisuuksia joko Skyword-asiakkaille ja voit valita, kuinka monta projektia haluat käyttää. Internetmarkkinoinnin ammattilaisilla on hoidettava tuotteiden, palvelujen tai tapahtumien mainostaminen verkossa. Minulla on täällä luettelo parhaista töistä kotipalvelun asiakaspalvelutehtävissä. 00 tunnissa - 50 000 dollari vuodessa, sijainnistasi ja kokemustasostasi riippuen. Sinun tulisi hankkia koulutus digitaalisen markkinoinnin ja mainoshallintojen maailmassa. Tarvitset sekä kokemuksen että taidot, joita työn tekemiseen tarvitaan.

Ansaitset noin 20–30 dollaria tunnissa.

Samanlaisia ​​työpaikkoja

Opit myös, kuinka löytää työtä ja rakentaa kotona olevaa yritystäsi alusta alkaen. Jos haluat joskus tietää jotain, voit hypätä Googleen, Bingiin tai muuhun hakukoneeseen löytääksesi lisätietoja. Ensimmäinen askel high-end-blogin käytön aloittamisessa on ilmoittautuminen web-hosting-palveluun arvostetun yrityksen, kuten Bluehostin, kanssa. Itse asiassa kilpailu etätyöpaikoista on todennäköisesti korkeampaa kuin kilpailu säännöllisistä työpaikoista. Yhtiö tarjoaa täysin kiehtovia englanninkielisiä opetuksia 4–12-vuotiaille lapsille, ei kiinalaista kielitaitoa vaadita! Työskentely transkriptionistinä voi olla hyvä sopivuus sinulle. Voit myös päättää myydä verkossa, koska voit saada palkkaa jokaisesta myynnistä, joten sen maksaminen viikossa voi olla helppoa.

Vaikka voit silti käydä kirjastossa ohjaamaan paikallisia opiskelijoita, voit myös saada palkkaa yhteydenpidosta ihmisten kanssa maapallon toiselta puolelta. Parhaimmat mahdollisuudet ovat hakijoilla, joilla on kokemusta vieraanvaraisuudesta ja korkeakoulututkinnosta vieraanvaraisuudesta tai jollain vastaavalla alalla, kuten matkailuhallinnossa. 26 laillista tapaa ansaita rahaa, osaatko sujuvasti toista kieltä, matematiikan nero, lahjakas kokki, lahjakas harppisti tai ammattimainen rullalautailija? Voit ansaita rahaa myös sponsoroinneilta, jotka vaihtelevat 500 dollarista satoihin tuhansiin, Slate mukaan.

Tarkista myös suoraan palkkaavat telelääketieteelliset palvelut.

Franchisen Omistaja

Sekaannusten välttämiseksi haluan ensin tehdä selväksi, että virtuaaliassistentin työ ei aina ole muuta kuin puhelinta, mutta voi olla. Suuremmassa yrityksessä työskentelemisen etuihin sisältyy tyypillisesti etuja, kuten sairausvakuutus, asianmukainen koulutus ja kyky ansaita enemmän rahaa. ”Holly asuu Austinissa, Texasissa, aviomiehensä ja tyttärensä kanssa ja nauttii lukemisesta, matkustamisesta ja joogasta.

Luo bonuskärki, tee ”Work with Me” -sivu, joka sisältää sähköpostiosoitteesi, jotta asiakkaat ja verkkosivustot voivat muodostaa yhteyden sinuun lisäksi lähettää leirintäpaikkoja yksittäisille yritysomistajille. BLS: n ennustetaan kasvavan tällä alalla 18 prosenttia. Paljonko se maksaa: Jos et löytänyt etsimääsi tietystä kategoriasta, muista napsauttaa sinivihreäluokan otsikkoa saadaksesi lisää työluetteloita. Roolit, palkka ja tunnit vaihtelevat asiakaskohtaisesti. Sen sijaan voit kokeilla yksinkertaisia ​​digitaalisia lääketieteellisiä töitä, kuten: Säästät kaasua, lounaita, päivähoitoa (ehkä), vaatteita, säästät aikaa päivittäisestä työmatkasta ja paljon muuta. Et vain ansaitse kunnollista rahaa oikolukujen avulla, mutta suoritat myös tärkeän palvelun auttamalla siivoamaan ja parantamaan kaikkea blogin kirjoituksista akateemisiin lehtiartikkeleihin.

Arabia-Englanti kaksikielinen.

Tilaa Blogiimme

Unum palkkaa etäasiakaspalveluasiantuntijoita Tyynenmeren ja vuoristoalueiden aikavyöhykkeillä. Parempaa vielä: rakenna verkkosivusto portfoliosi mukaan, jotta voit markkinoida animoituja videoita tehokkaammin. Sinulle tarina voi olla erilainen. Voit liittyä 99 dollarilla ja ansaita jopa 31% palkkiota henkilökohtaisesta myynnistä. Voit jopa kirjoittaa sanoituksia asiakkaan romanttisiin kihlasuunnitelmiin tai hankkia sen espanjaksi, hepreaksi tai muulla kielellä. Kun ohjaat lisää opiskelijoita, maineesi sijoitus kasvaa ja Chegg lähettää enemmän opiskelijoita tiellesi. Blogit ovat loistava tapa opettaa ihmisiä tietystä taitosta, viihdyttää tai jakaa elämäkokemuksiasi. Oppitko itsesi Excel-makrojen ja kääntötaulukoiden hyviä ja hyviä puolia myyntiedustajana?

Etsitkö Vielä Enemmän Laillista Työtä Kotona?

Se antaa sinulle myös vapauden neuvotella paremmasta paketista jokaisen projektin jälkeen. Online? tehdä rahaa!, israelin Fivverin perustivat vuonna 2019 Shal Wininger ja Micha Kaufam. Myy virtuaalitodellisuus (VR) ja 360 asteen videoita - Mahdollisuus luoda VR-videoita voi viedä sinut paikoille. Voit löytää työpaikkoja kotoa myös yrityksissä, kuten American Express, autonvuokrausyritys Enterprise, Xerox, Nielsen ja monet muut.

Uberin ja Applen kaltaiset yritykset palkkaavat myös kotikeskusteluagentteja, joten älä unohda mahdollisuutta työskennellä isojen yritysten kanssa, joiden tunnet ja tunnet.

Selvitä, Mikä Todella Motivoi Sinua Työssä.

Jos haluat oppia onnistuneista kuusinumeroisista leikkureista, tämä ilmainen 75 minuutin työpaja on täydellinen paikka aloittaa. Osa bloggaajana jakamisesta on tarinasi maailmalle eikä pidä asioita. Yritykset, kuten Scribie, Quicktate, Transcrip Me, Rev ja Amazon Mechanical Turk, palkkaavat uusikirjoituksia, jotka auttavat sinua pääsemään peliin. Itse asiassa joillakin ei ole lainkaan korkeakoulututkintoa.

Jokainen, joka nauttii hauskista, ystävistä, joustavuudesta, muotista ja hyvistä … etsitkö sivukausua, kokopäiväistä mahdollisuutta tai aivan uutta uraa! Convergys palkkaa kotipalveluiden edustajat tarjoamaan asiakaspalvelua. Rover kerää 20% palvelumaksun, joka vähennetään ansiostasi, mutta sinun pitää 80%. Jos olet valmis harkitsemaan freelance- tai sopimustyötä tai yhdistämään pari osa-aikatyötä, sinulla on suuremmat mahdollisuudet menestyä laillisten mahdollisuuksien löytämisessä. 9 laillista sivustoa, joilla voit ansaita nopeasti rahaa verkossa, unohda tippalaivat ja aloita sen sijaan oma verkkokauppa. Palkka on noin 8 dollaria tunnissa, ja he palkkaavat vain Yhdysvalloissa. Koulut, organisaatiot ja yritykset yli 150 maasta ympäri maailmaa ovat käyttäneet Rosetta-kiveä.

Google ja muut tekniikan jättiläiset ulkoistavat arviointityön muutamalle yritykselle, joka tekee sopimuksia arvioijien kanssa ja vastaa niiden vuokraamisesta ja hallinnasta. Aloittelijan opas osakekarttojen tekniseen analyysiin, entä jos brändisi ei ole paras? Uutiskirjeiden kirjoittamisesta blogin kirjoittamiseen tai jopa yksinkertaiseen sähköpostiohjelmaan asiakkaille - kaikki alkaa kirjoitetulta sanalta. Jos olet rahassa, muista, että palkkasi riippuu työn löytämisestä ja sen suorittamisesta ajoissa. Ensinnäkin on välttämätöntä ymmärtää, että valmennus ja verkko-ohjaukset eroavat neuvonnasta.

Ota kohtuuhintaisia ​​kursseja lähellä olevasta yhteisöopistosta.

Kiitos Sanan Levittämisestä!

Jos kyllä, niin voit siirtyä suunnitteluneuvontatyöhön. Lisää tuottavuutta. Jos rakastat kotipalveluihin liittyviä työpaikkoja kotona, ota yhteyttä tähän yritykseen. Jos se kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, niin todennäköisesti on. Kuinka sinusta tulee freelancer?

Palkkaa kirjoittajat sen sijaan, että kirjoittaisit kaiken itse, keskity alussa myyntiin ja ymmärrä, että voit menestyä nopeasti, jos laitat työn. Palkkaaminen Nevadassa, Iowassa, Wisconsinissa tai Missourissa. On olemassa paljon menestystarinoita mobiilisovellusten kehittäjille, jotka ovat tulleet siihen suureksi ja myyneet sovelluksensa miljoonilla dollareilla. Löydä söpö nimi, tasaisempi siistakuvaus ja päivitä mainosjakaumasi niin paljon kuin pystyt. Jotta voisit olla konsultti, pelkästään tekninen tietosi ei riitä. Muusikot, jotka haluavat nostaa kitaran- tai pianotaidonsa, voivat säveltää alkuperäistä musiikkia asiakkaille käteisellä. Kysy viitteitä: Lisäksi yritys palkkaa huomattavan määrän freelancereita kemisteistä ohjelmistokehittäjiin tutkijoihin, jotka työskentelevät sopimusperusteisesti ja saavat palkkaa työstä.

”Lyhyt tehtävä” -sivustot ovat yleensä hyviä vain lisärahalla. Paitsi että tämä tasainen tulo, se on myös passiivisten tulojen lähde. Ajattele palkanlaskentatarpeita, verovaikutuksia, laillista vastuuta ja kirjanpitoa. Hanki palkka 4–12-vuotiaille tutorille lapsille tämän Peking-yrityksen kanssa.

Jos vietät tunteja Facebook-, Instagram-, Twitter- ja Pinterest-sivustoilla, sinulla on todennäköisesti jo kokemusta, jonka avulla voit auttaa yritystoiminnan omistajia, joilla ei ole aikaa hallita omia sosiaalisen median profiileja.

Paras Online-työ #1: Työskentele Etätyöntekijänä Premium-freelancerina

Koska verkottuminen on yksi LinkedIn-ohjelman tärkeimmistä eduista, verkon luominen on avainasemassa yhteydenpidossa työnantajiin, jotka ovat todennäköisesti kiinnostuneita sinua palkkaamaan. Ohjaus tapahtuu kokonaan kotoa Skypen avulla. Älä anna minun sanella sinua uskovan tähän, katso itse: Koko pinon kehittäjät ovat halutuimpia kuin asiantuntijat. Maksu tapahtuu Paypalin kautta. Saatat esimerkiksi pystyä ansaitsemaan 25 dollaria tutkimukselle, jos kelpuutat. BLS ennustaa 7 prosentin kasvua tällä alalla.

Markkinatutkimukseen osallistuminen tuotteiden ja tuotemerkkien parantamiseksi voi antaa sinulle yli 300 dollaria kuukaudessa väestötietosi ja ottamiesi kyselyjen lukumäärästä riippuen. Palkkion saaminen viettämään aikaa näiden turmeltuneiden ystävien kanssa voi silloin kuulostaa unelmatyöltä. Valitse ”sijainti” -kohdasta työpöydällä USA Remote. Saatat olla hyvä hakuarvioinnissa, jos olet tietokonetaitava, hyvä tutkija ja olet tietoinen uusimmista suuntauksista. 25 000 - 40 000 dollaria/vuosi (Yhdysvaltain työvoimatoimiston ja palkan toimisto. )GreatAuPair yhdistää hoitajat perheisiin, jotka etsivät lastenhoitoa, vanhustenhoitoa, ohjausta, siivouspalveluita, lemmikkien hoitoa, henkilökohtaista apua ja paljon muuta.

Kyselyyn osallistujat voivat tehdä 10–15 dollaria tunnissa vastaajan mukaan.

Sotilaallinen Yhteys.

Peruspalkka on noin 18 dollaria tunnissa, ja he palkkaavat vain joissain Yhdysvaltojen osavaltioissa. Ajattele virtuaaliassistenttia ulkopuolisena sihteerinä. Palkka vaihtelee tehtävien mukaan. Oletko koskaan tilannut kolmannen osapuolen myyjältä Amazonissa tai eBayssa? Innovatiivisen suoria myyntimenetelmiämme ja lahjakkaan myyntivoiman ansiosta yrityksemme kasvaa. Jos sinulla ei ole muodollista tutkintoa, verkkokurssi voi auttaa sinua aloittamaan.

Ei ennakkokustannuksia tai taustatarkastuksia. Jos sinulla on kärsivällisyyttä ja kykyä istua pitkiä aikoja ja nähdä yksityiskohtia, sinun tulee harkita kirjoittamista. Työ on melko joustavaa ja voidaan tehdä milloin tahansa. Mutta jos olet itsenäinen ammatinharjoittaja tai joustava aikataulu, tarvitset sisäistä motivaatiota saadaksesi itsesi toimimaan, vaikka et halua. Vain pieni prosenttiosuus Amazonista. Jos olet taiteilija, ympäröi itsesi suosikkiteoksellasi. Tässä on joitain paikkoja, joihin voit hakea tällaista työtä: Monet parhaista web-kehittäjätehtävistä hankitaan samalla tavalla kuin tietokoneohjelmointityö.

10 Online-työtä Lääkäreille, Jotka Etsivät Lisätuloja

Jos näin on, on tonnia yrityksiä, jotka järjestäisivät palvelukseensa palkata sinut hallitsemaan heidän sosiaalisen median tilejään. Tämä on riskienhallintarooli, joka käyttää tilastollisia malleja mahdollisten tapahtumien, kuten kuoleman, onnettomuuksien tai omaisuusvahinkojen, riskien ja kustannusten arvioimiseksi. Voit suunnitella ominaisuuksia, testata uutta koodia tai kehittää uusia verkkosivustoinfrastruktuureja taitosi perusteella. Vielä parempi, blogin omistaminen voi olla edullinen tapa aloittaa oma yritys, verkkotunnukset maksavat keskimäärin 12 dollaria vuodessa ja web-hosting maksaa vain 7 dollaria. Voit ansaita rahaa autolla, pyörällä tai skootterilla.

Ohjelmoija

Pitää olla kandidaatin tutkinto. Itse asiassa työ- ja yksityiselämän tasapainosta ja joustavuudesta johtuvista tehtävistä on tullut ammattilaisille entistä tärkeämpiä, LinkedInin uuden tutkimuksen mukaan. He ovat brändin suurlähettiläitä, ja heille maksetaan palkkaa tehdä salaista "suusta suuhun" mainontaa. Aloita oma yritys! Joukkohankinnan tarkoituksena on saada suuri joukko ihmisiä tarjoamaan tiettyä tavaraa tai palvelua. Tämä kotimainen työmahdollisuus on erittäin palkitseva ja auttaa muotoilemaan markkinoita ja vaikuttamaan markkinoille tuleviin uusiin tuotteisiin.

Kun olet perehtynyt perusteet, haluat luoda portfolion kirjoitusnäytteistä, joita voit näyttää mahdollisille asiakkaille. Transkriptionistit ilmoittavat ansaitsevansa 10–25 dollaria tunnissa. Monipuoliset vaatteet lisäävät luottamusta ja yksinkertaistavat pukeutumista. Älä unohda rekisteröityä IRS: ään ennen kuin aloitat tämän kotiyrityksen. Kuinka saada työpaikka:

  • Sinun on läpäistävä kaksiosainen arviointitesti ennen Leap Force -urakoitsijaksi tulemista.
  • Vaikka monet lääketieteelliset transkriptionistit ovat itsenäisiä ammatinharjoittajia, monet löytävät työpaikkoja paikallisen sairaalansa, lääkärinsä, yhteisöopiston tai ammattikoulun kautta.
  • Sillä pyritään auttamaan heikosti huollettujen ja syrjäisten alueiden opiskelijoita, perheitä ja opettajia, joilla ei ehkä ole varaa tai ole mahdollisuutta päästä koulunkäynnin keskeyttämisen palveluihin.

Sponsoroitu: Kaupassa

Maksu on yleensä 20 dollaria tunnissa PayPalin avulla. 99 on pieni hinta, joka maksetaan pääsystä heidän lähettämiinsä työmahdollisuuksiin. Osa etätyöhön pakottaa itsesi jatkamaan työskentelyä tai yrittämään löytää työtä, vaikka et tunne siitä. Le-Vel-riippumattomana tuotemerkin promoottorina saat ilmaisen verkkosivuston ja takatoimiston.

Testaaksesi vesialueita ja työskennelläksesi premium-freelancerina, suosittelen, että tarkistat Flexjobs-työpöydän. Onko sinulla mitä tekee tulevasta James Earl Jonesista tai Morgan Freemanista? Tällä menetelmällä pystyin purkamaan kirjoitustyön, joka maksoi yli 2 000 dollaria muutaman viikon kuluessa. Kun sanon ihmisille, että työskentelen etäyhteyden kautta ja että johdan ihmisryhmää takapihallani, saan aina saman vastauksen: Lista ylimääräinen tila AirBnb-, VRBO- tai HomeAway-palvelussa. En ole fani siitä, että maksan löytää työtä, mutta saan heidän saada jonkin verran korvausta jokaisesta lähettämästään työstä. Myös kommunikaatiotaidosi on oltava kohta; kirjoitat paljon ehdotuksia ja työskentelet johtajien ja heidän ryhmiensä kanssa erilaisissa projekteissa. Webull-sovelluskatsaus: free stock trading platform, kuinka voit rakentaa menestyvän kauppasuunnitelman mihin tahansa ajanjaksoon, päivänsisäisestä eläkesuunnitteluun. Tehtävät sisältävät ääni- ja videotiedostojen transkription sekä tekstikirjojen parantamisen ja muokkaamisen.

Skillset ei kuitenkaan tarkoita journalismin tai englannin kielen tutkintoa, vaan tarkoittaa vain hyviä kielioppi- ja tutkimustaitoja. Työpaikkojen tarkistaminen toimii todella hyvin, mutta heti kun yritys lähettää työn, he julkaisevat sen myös sosiaaliseen mediaan. Arkisin tavallinen palkka on 20 dollaria tunnissa ja ampuu jopa 25 dollaria tunnissa viikonloppuisin. Alun perin julkaistu joulukuussa 2019. Tuntihinnat vaihtelevat kokemuksen, taitojen ja tehtävänkuvauksen mukaan. Loppujen lopuksi raha ja tunnustus lisäävät ihmisten intohimoa kuin kidutettu kirjoittaminen koskaan. Voit hakea verkossa heidän verkkosivujen kautta.

Annetaan Yhteyden!

Kääntäminen, asiakaspalvelu, tulkinnat, tietojen syöttäminen, transkriptio ja lokalisointi ovat tässä tilassa etsittäviä palveluita. Tällaiset kannat maksavat jopa 100 dollaria tunnissa. Palkka on noin 15 dollaria tunnissa, ja he työskentelevät Yhdysvalloissa. Vapaaehtoistyöstä liittymiseen “virtuaalitoimistoon”, joka osoittaa, että voit menestyä etätyöntekijänä, voi tehdä sinusta houkuttelevan potentiaalisille työnantajille. Apple etsii tällä hetkellä kotona toimivia neuvonantajia työskentelemään asiakaspalvelun parissa.

Huomaa, että hinnat ovat yleensä paljon alhaisemmat, jos et ole Yhdysvalloista, Isosta-Britanniasta tai muista ensimmäisen maailman maista.

S-asukkaalla on pääsy nopeaan Internetiin ja Windows-pohjaiseen tietokoneeseen. Vuonna 1937 perustettu Kaplan tarjoaa K-12-ohjelmia, verkkokoulutusta, ammatillista koulutusta ja testivalmisteluja. Voin vakuuttaa teille, etten kirjoittanut tätä artikkelia tänään, ja se kuitenkin ansaitsee minulle rahaa. Mitä enemmän tutkimussivustoja kirjaudut, sitä enemmän voit tehdä. Monet heistä tarjoavat koulutusta yrityksestä ja heidän tuotteistaan ​​tai palveluistaan, ja sitten voit aloittaa kokopäiväisen työskentelyn auttaakseen asiakkaitaan. Unelmoitko työskentelystä kotoa? Bankrate on koonnut luettelon 20 oikeasta kotona työskentelevästä työstä. Audioinsinöörit voivat saada tappavan verkon ansaitsemaan äänitehosteista.

Haluatko ulkoilla koiria tai hoitaa lemmikkien päivähoitoa, tämä on toinen potentiaalinen tulovirta, jonka avulla voit työskennellä niin usein kuin haluat. On myös hienoa, jos osaat olla avulias ja kohtelias, mutta myös luja, kun tilanne vaatii sitä. Ryhmä veloitti suuren maksun taustatarkistuksesta ennen hakijoiden huomioon ottamista. He rekrytoivat Yhdysvalloista. Tarjoa myyntitukea asiakasmyyntitukeen brändeille, kuten QVC, HSN, Zulily, Ballard Designs, Frontgate, Garnet Hill ja Grandin Road. Voit koota muutaman kirjoitusnäytteen ja alkaa heti hakea työpaikkoja.

Legit Online -työt - työskentele kotona

Ota tämä ILMAINEN 7 päivän sähköpostikurssi, kuinka voit aloittaa myymisen Amazonissa. Vaikka monet yritykset palkkaavat ilman kokemusta, sinun on oltava erinomainen kirjoitusnopeus ja tarkkuus. 00 tunnissa ja vähintään 20 tuntia viikossa. Muuten kuin loput on helppoa herkkää. ESL-ohjaajat: Suoraan sanottuna, 14 dollaria. Varmista lisäksi, että tietokone pystyy käsittelemään työkuormaa ja tee tietokoneen laitteistopäivityksiä tarvittaessa.

Joten, mitä sinä odotat?

On myös muita sivustoja ja sovelluksia, kuten Poshmark, jotka ovat hyviä tietyntyyppisten tuotteiden myyntiin. Kehitä kontakteja - ystäviä, perhettä, korkeakoulujen alumneja, jopa muita työnhakijoita - ketään, joka voi auttaa tuottamaan tietoja ja johtamaan työpaikkoja. Erityisestä työstäsi ja asiantuntemuksestasi riippuen voit tuoda vuosittain 55 000–175 000 dollaria verkkosivustojen rakentamiseen tyhjästä. Amazon luettelee tällä hetkellä verkkosivujensa uraosassa yli 400 etätyötä, ja eniten kysyntää on puhelinkeskuksen työpaikoista. Tämän työn ainoa todellinen vaatimus:

Lisätietoja

Yleiset VA: t ansaitsevat välillä 4–10 dollaria/tunti, kun taas erikoistuneilla taitoilla (kuten markkinointi tai ohjelmointi) ansaitsevat enemmän. Tiedän kokemuksesta, että on olemassa uskomattoman lahjakkaita ja ahkera armeijan puolisoita, joiden on pitänyt uransa lykätä. Olemalla haavoittuva ja todellinen sisältösi suhteen, voit murtaa melua, olla yhteydessä seuraajiisi ja rakentaa vaikutusvallasi nopeammin. Sinun tulisi kirjautua useampaan kuin yhteen ohjelmaan ja hyväksyä niin monta tehtävää kuin aikataulusi pystyy käsittelemään. Tällä sivustolla on korkein luokitus TrustPilotissa kaikista tutkimussivustoista, samoin kuin A-luokitus Better Business Bureau -sivustolla. Maksu on projektia kohden ja keskimäärin 10–15 dollaria tunnissa. Lue lisää vinkkejä freelancer-sivustojen työnhuijausten välttämisestä. Muista ilmoittaa ihmisille myös profiilisi.

He palkkaavat Yhdysvalloista.

Joskus saatat jopa saada palkkiobonuksen valitsemalla tietyn maksutavan, kuten 5% bonuksen lahjakorttien valitsemiseksi. Maksut suoritetaan kahdesti kuukaudessa. Opettajien on sijaittava Yhdysvalloissa. Kun tavarat saapuvat Decluttr-varastoon, PayPal-maksu lähetetään 24 tunnin sisällä. Viimeinkin, jos haluat alkaa ansaita rahaa verkossa, etätyöskentely Flexjobs-ohjelmalla on ensimmäinen valinta.

Samaan aikaan tämä tekniikan leviäminen siltaa aukkoja talousmaastossa. Päiväkauppaa valuuttamarkkinoilla, muista, että forex-yhtiöt haluavat sinun käyvän kauppaa, joten rohkaisee kauppaa usein. Palkkausprosessiin sisältyy seulontaprosessi, testin suorittaminen ja pilkkopuhelun tekeminen. Yksi asia, joka on pidettävä mielessä näissä työpaikoissa, on se, että yllä olevilla yrityksillä on tiukat NDA: t allekirjoittaa.