Kuinka Voit Ansaita Rahaa Kotona Olevana äitinä

On hienoa saada suuri kauppa, mutta ihanteellisessa tilanteessa molemmat osapuolet ovat onnellinen: Kun olet perustanut suuren lukijakunnan, saatat haluta työskennellä suoraan mainostajien kanssa. Olen saanut tonnia sähköposteja lukijoilta, jotka ovat sanoneet minulle, että he todella arvostavat tätä jaksoa. Periaatteessa teet suunnitelman treenata X viikonpäivää, jos täytät sen, voitat rahaa, jos häviät, maksat. ILMAISEN postinumeron lisäksi on tonnia päivittäisiä ilmaisia ​​arpajaisverkkosivuja. Jos etsit jotain, mitä voit tehdä lapsesi ympärillä, tämä on sinulle. Suorita tehtäviä sekä verkossa että muualla WeGoLook-asiakkaille, jotka tarvitsevat kohteen, joka on varmennettu ottamalla valokuvia, videoita tai muita mukautettuja tehtäviä. Saatat ajatella kotona olevana äitinä tekemistä, tehdä ruoanlaittovideoita tai jopa näyttää muille kotona oleville äideille kuinka säästää rahaa.

Saatat jopa löytää jotain mitä et ole koskaan ennen kuullut. MyPoints on sovellus, joka maksaa sinulle kuponkien tulostamisesta ja käytöstä. Markkina-arvon tunteminen auttaa sinua tekemään koulutetun päätöksen, kun olet vaihtokaupan hetken lämpöä. Nämä ovat helpompia kirjoittaa kirjoituksia, koska sinun ei tarvitse tutkia ja varmistaa, että kaikki on oikein. Paras joustava työpaikka kotona pysyville äideille:

Muista perustaa tytäryhtiötilit Amazon Associates -yrityksen kanssa ja suositella vitamiinien kaltaista tuotetta ja kertoa heille, mistä ostaa sen Amazonista tai muista tuotteista, jotka tukevat YouTube-kanavasi markkinarakoa.

Parasta on, että voit aloittaa sen niin halvalla kuin 2 dollaria. Katso 10 ilmaista sovellusta, jotka ovat auttaneet minua säästämään yli 1500 dollaria. Tässä on kolme sivustoa, jotka olen rekisteröitynyt onnistuneesti ilmoittamaan takaisin tästä artikkelista, ja olen jo ansainnut muutaman dollarin:

Jos tuotteiden myyminen on sinun juttusi, löydät paljon mahdollisuuksia tulla konsultiksi Tupperware, Pampered Chef, Mary Kay, Cutco, eBay (käytän BiggerBids) kautta.

Liikenne

Mainosta paikallisissa kouluissa tai tutustu yhteisökeskukseesi, vanhempiin keskustaan ​​tai kirkkoosi nähdäksesi, tarjoavatko he työpaikan, johon voit lähettää taitosi. Kuinka voin ansaita rahaa kotoa? Tartu ilmaiseen verkkotunnukseen ja verkkosivustojen ylläpitoon vain 2 dollarilla. Opettajien on täytettävä seuraavat pätevyydet:

Jos rakastat lähettämistä Instagramiin tai kuratoit täydellistä ideakokoelmaa Pinterestissä, saatat olla iloisesti yllättynyt tietäessäsi, että voit muuttaa tämän taiton työksi, jonka avulla voit työskennellä kotona. Ensimmäinen asia päättää on, kuinka monta tuntia sinusta tuntuu, että voit omistautua mihin tahansa projektiin ja yrittää pysyä siinä. Sitten saatat olla hyvä sopiva vanhemmuuden kirjoittajalle.

Mahdollisuus luoda hyvä suhde asiakkaiden kanssa on välttämätöntä. Miksi monet miljonäärit eivät ole rikkaita, noin viikon työskentely ei tarkoita mitään. (En pidä Swagbucks-tutkimussivustoa, vaikka voit tehdä siitä tutkimuksia, en käytä sitä siihen.) Minulla on perheenjäsen, joka maksaa kaiken luottokortillaan saadaksesi pisteitä, mikä on hieno tapa edetä, jos olet riittävän kurinalainen seuraamaan kaikkia kulujasi. Shopify ylläpitää yli 500 000 verkkokauppasivustoa ympäri maailmaa ja tarjoaa edullisen tavan kasvattaa verkkokauppasivustoa. Bloggaajat myyvät usein oppaita tai sähköisiä kirjoja. Kaikki nämä kolme vaihtoehtoa maksavat käteisellä (Paypalin kautta) tai lahjakortilla. Työtä jollekin kotoa. Autotalli myynti ei ehkä ole tyylisi, tai ehkä sinulla on vain muutama todella mukava asia, jonka haluat myydä.

 • Sen sijaan, että säilytä tavaroita varastossa, kun myymäläsi myy tuotetta, se ostaa tuotteen kolmannelta jälleenmyyjältä, kuten Oberlo, ja lähettää sen sitten suoraan asiakkaalle.
 • Voit vuokrata varahuoneesi vain viikonloppuisin tai kokopäiväisesti, se on sinun tehtäväsi.
 • Tunnen pari äitiä, jotka tekevät tämän yhden päivän viikossa ja ostavat muutaman ostoskärryn tavaraa, laittavat sen yhteen jättiläiskoteloon ja lähettävät sen Amazonille ja ansaitsevat hulluja rahaa tekemällä sitä.
 • Harkitse tämän suositellun kurssin suorittamista ja tutustu myös artikkeliin Kuinka tulla sosiaalisen median johtajaksi, kuinka Nicole aloitti.

Kuinka työskennellä kotoa onnistuneesti

6 miljoonaa käyttäjää ja 8. Toivomme, että otat realistisen kuvan mahdollisuuksista ja haasteista, joita ympäristöystävällinen yritys kohtaa tänään. Riippumatta siitä, mikä on valintasi, sinun on tehtävä perinpohjainen tutkimus ja syvälle syvälle joka keikan valintaan, jonka valitset. Täytä perustiedot (5 min) 10 minuutin opetusnäyte - (virtuaalinen haastattelu tai nauhoitettu) Opetuksen esittely (2 - 3 h) Mukkiohjelma (2 - 4 h) Sopimuksen allekirjoittaminen Aloita opetus lapsille! Olen tehnyt yhteistyötä bloggaajien kanssa, kuten M M ja Making Sense of Cents, toimittanut myyntisivuja. Olen myös toimittanut runokirjoja ja työskennellyt kirjan rahoitus gurulle. Paikalliset kirjastot tarjoavat monenlaisia ​​upeita aktiviteetteja lapsille!

Sinun on oltava atk-lukutaitoinen ja ymmärrettävä hyvin tietokonejärjestelmät. Melkein jokaisella on nyt blogi, eikö niin? Siellä se on!

Tarvitset kandidaatin tutkinnon työskennelläksesi kummankin yrityksen kanssa, mutta opetuskokemusta ei vaadita. Sinun ei tarvitse työskennellä koulussa ollakseen opettaja. Rakastan tehdä ostoksia paikallisella lähetysmyynnillä tai ostaa asioita äiti-ryhmäni ystäviltä. Jotkut ihmiset alkavat todella matalalta, ansaitsevat vain muutama senttiä sanasta sisällöntuotantotyössä, toiset saavat keikat heti, jotka maksavat 200 dollaria + 1500 sanan artikkelista.

Jos olet nopea kirjoittaja ja et aja mieltäsi työstä, joka saattaa olla toisinaan toisinaan.

Myy Valokuvia

Ensimmäisenä kokopäiväisenä vuonna he tekivät 133 000 dollaria myynnistä! Sinun ei tarvitse teknistä kokemusta verkkokaupan perustamiseen. Algoritminen kaupankäynti: it-asiantuntemuksesi hyödyntäminen osakemarkkinoiden pelaamiseksi, nopeasti muuttuvilla markkinoilla tämä välitön tilaaminen voi tarkoittaa pienen tappion ja katastrofaalisen tappion erotusta, jos kauppa siirtyy kauppaa vastaan. Tässä on muutama suosikkikyselyni: Vaikka yleisön rakentaminen vie aikaa, bloggaamisella on uskomattomia mahdollisuuksia ansaita paljon rahaa työskennellessäsi erittäin joustavalla aikataululla, joka toimii perheellesi. Minun on myönnettävä, että se on minun. Viisi parasta yhdysvaltain forex-välittäjää 2019, mielipiteemme ovat omia. Tämä voi olla mallisuunnittelu, valokuvien muokkaaminen, logot ja niin edelleen.

Liity mystery shopper -yrityksiin, kuten Beyond Hello ja ICC Decision -palveluihin (nämä ovat yrityksiä, jotka ovat aiemmin maksaneet minulle ostoksia heidän asiakkailleen). Muuta suosikkiharrastustasi jotain kannattavaa. Kuinka voin ansaita rahaa verkossa laillisesti tapoja opiskelijoiden ansaita rahaa verkossa - joulupukin lakimiehet. Jos kerät haukkumankaloja, jotka näyttävät Elvisiltä, ​​voit lyödä vetoa, että on muitakin, jotka haluavat ottaa sinuun yhteyttä. Kuulin ensimmäisen kerran VIP Kidistä yhdessä monista monista online-budjetointifoorumista. Blogger-hinnat vaihtelevat dramaattisesti kokemustasosta, verkkosivustosta ja tyylilajista riippuen. 21 laillista tapaa ansaita rahaa verkossa, toinen tapa käyttää kykyjäsi ja liiketaidosi on suorittaa yritysten työpajoja verkossa. Indeksirahasto sijoittaa moniin Amerikan suurimmista 500 yrityksestä. Ota nahka, jota käytämme tuotteissamme.

Tämä ei ehkä pidä paikkansa kaikissa äideissä, mutta jokainen tuntemasi äiti sopii tähän kuvaukseen.

Kuten Nähty

Jotain on helpompaa löytää, jos olet selvä tavoitteistasi ja siitä, mitä haluat saavuttaa. Mikä on dropshipping? Terveyden ja hyvinvoinnin valmennus on kasvava ala. Jos unelmasi on tulla kokopäiväiseksi bloggaajaksi ja aloittaa blogi, suosittelen blogin perustamista Bluehostilla. On myös monia suosittuja lahjakortteja, jos et ole käteisellä. Falcon-kaupankäynnin tietokoneet, on suositeltavaa, että sinulla on vähintään 8 Gt RAM-muistia päiväkaupan tietokoneellesi, vaikka 16 Gt RAM-muistia on ihanteellinen. Tai, jos lapsesi tai vanhemmat, voit myös saada palkan tehdä satunnaisia ​​askareita - suorittaa asioita tai esimerkiksi korjata sotkua - TaskRabbit-sivuston ihmisille. Me palkitsemme sen. UserTesting maksaa sinulle vierailusta verkkosivustoilla tai sovelluksissa, tehtävien sarjan suorittamisesta ja ajatuksiesi kirjaamisesta.

Mystery shopping on yksi monista ylimääräisistä tulot mahdollisuuksista, joten älä odota ansaitsevan tästä kokopäiväisiä tuloja. Kun lapseni olivat hiukan nuorempia, olin tilanteessa, jossa minun piti tuoda ylimääräisiä tuloja, ja halusin silti olla mahdollisimman paljon lapsilleni. Vapaa-ajallasi voit tarkistaa paikallisista toimistoista, jotka etsivät siivouspalveluita. Ellet lupaa lisätä kimaltelevaa efektiä MySpaceeni vuonna 2019. Voit myös käyttää jopa viikon ikäistä kuittia. On paljon yrityksiä, joihin voit hakea (löytää työtä). Hyöty: Rakastatko sinua opettamiseen?

Sitoutunut Olemaan Yrittäjä Matkablogiliiketoiminnassa

Vaikka sinun pitäisi aina olla oma itsesi, jakaessasi matkaa voit kirjoittaa suoraan sydämestäsi ja antaa muiden ihmisten tulla vain tyylisi mukaan. Lasten pudottaminen ja poimiminen koulusta, ajan viettäminen heidän kanssaan ja ajaminen heitä koulun jälkeisiin toimintoihin voivat kaikki häiritä normaalia työaikataulua. Tiedätkö tiesi silityslautan ympärillä? Voit ansaita rahaa YouTubessa seuraavilla tavoilla: Paljon näistä ideoista ansaita rahaa kotona liittyy jonkinlainen taito-asema tai niillä on jonkin verran käynnistyskustannuksia.

Lue paljastumme nähdäksesi miten ansaitsemme rahaa. Kaikilla näillä sivustoilla on ilmainen rekisteröityminen ja käyttö. Sen lisäksi, että pystyisit tekemään parempaa työtä, vanhemmat luottaisivat enemmän kotona työskenteleviin äideihin, joilla on lastenhoitokokemus, ja voit hyödyntää tätä ansaitaksesi rahaa kodin mukavuudesta. Suosittelen hänen valintaa, jos haluat työskennellä kotona kirjoittamalla ja seuraamaan hänen tietään menestykseen. Tilaa postituslistallemme ja ole tietoinen uusista tavoista ansaita rahaa kotona, säästää ja sijoittaa.

Se riippuu monista tekijöistä, kuten kuinka paljon työtä pystyt siihen sijoittamaan, kuinka kannattava markkinarako on, että olet, kuinka paljon käytät apuna oleviin asioihin, jolla on vakaa sisältö ja markkinointisuunnitelma, ja pian. Turmeltumaton 25 000 dollarin sääntö, itse asiassa se on vaikea valinta. Jos ajattelet päivittäistavaraostoksia ja rahaa säästää, kannattaa viitata tähän aiemmin tekemäni viestiin: Muutamia muita merkittäviä nimiä: Tarvitset vain kirjoitustaidot, ainutlaatuiset artikkelit lähetettäväksi ja Paypal-tilin maksujen vastaanottamista varten! Älä sekoita perhettäsi psykopaattihuijaajaan! Valmistuin taantumaan vuonna 2019 enkä löytänyt työtä, joten sain luovan ja aloin ansaita rahaa verkossa. Tämän päivän forex, valuuttakurssit, kaaviot, uutiset- barchart.com, se näyttää vain sen määrän, joka vastaa sen kaupankäyntiä, mistä asiakkaat ovat vastuussa. Tiesitkö, että voit todella saada rahaa vanhoista matkapuhelimistasi? Ja tämä on yksi sellainen tapa.

Etsi Freelance-tai Konsultointi-keikka

Kommentoi alla. ClearVoicen mukaan aloittelijoiden freelance-kirjoittajien tavallisin veloittama summa on 21–40 dollaria tunnissa. Huoneen vuokraamisesta airbnb: llä on tulossa erittäin suosittu tapa ansaita rahaa kotona. Kyllä, nämä kirjat näyttävät hyviltä riviin sijoitettuina. Äiti tai isä voi olla kotona pysyä vaativana ja tuntea olonsa usein kokopäiväiseksi, mutta ilman palkkaa. Kuinka ansaita rahaa verkkokursseilla, tytäryhtiömarkkinoijana löydät ja mainostat tuotteita. Airbnb veloittaa jokaiselta vieraalta ennen saapumista varmistaakseen, että saat aina maksun ajallaan. Varmista, että lisäät lastenhoitokortin kodin omistajan vakuutukseen, jos joku loukkaantuu, ja tarkista valtion säännökset siitä, kuinka monta lasta voi hoitaa ilman lupaa. Työt, jotka antavat sinulle eniten joustavuutta, ovat freelance-työt, jos olet kiinnostunut freelancereista, lue tämä veroista ilmoitettu postitus kun saat mahdollisuuden.

Käyttötesti: 120 Dollaria/kk

Laskenin 50 dollarista 250 dollariin artikkelia kohden ja nyt tiedän, että voin veloittaa paljon enemmän kuin kirjoituskokemuksellani. Pidän todella Ebates-tilini jouluna; ansaitset rahapalkkioita vain ostoksista verkossa. Toinen tapa ansaita rahaa kirjoittamalla omia kaunokirjallisia tai ei-fiktiivisiä e-kirjoja ja myymällä niitä verkossa ylimääräistä rahaa. Tarvitsemme myös tavan kuljettaa tuotteitamme tapahtumiin, joissa mainostamme ja myymme niitä. Tässä on luettelo yli 20 parhaasta kotona pysymisen äidityöstä, jonka voit aloittaa tänään. Fanisivut Twitterissä tai Facebookissa edellyttävät ihmisten olevan yhteydessä heihin. Voit saada asiakkaita myös perustamalla blogin tai verkkosivuston kanavan esittelemään tyylejä, joista ihmiset voivat hyötyä sinusta. He mainitsivat, että ensisijaisena tavoitteena on tietysti heidän perheensä, mutta he haluavat (tai monissa tapauksissa tarvitsevat kipeästi) auttaa myös taloudellisesti.

Ja jos tarvitset apua blogin aloittamiseen, tutustu koulukirjaan. Olen palkannut aiemmin muutaman virtuaaliassistentin, ja se on hieno tilaisuus työskennellä kotoa kiireisille äideille. Näiden sovellusten taustalla on, että ne toimivat taustalla ja vaativat vain vähän tai ei lainkaan aikaa loppuun. Nykymaailmassa kaikki etsivät tietoa. On olemassa verkkosivustoja, kuten Shutterstock ja Dreamstime, joiden avulla voit edelleen tuottaa tuloja yhä uudelleen yhdestä kuvasta. Jos sinulla ei ole aikaisempaa kokemusta tästä, voi olla hyvä, että sijoitat kurssille tai valmennukseen, jonka avulla opit tekemään niin.

Katso Pro Etsy -myyjän vinkkejä artikkelissa Kuinka myydä menestyksekkäästi Etsyssä.
 • Jos autotallissa tai ajotiellä on tilaa, JustPark saattaa olla sinulle.
 • Jos et näe mitään sinulle sopivaa, lähetä oma palvelu.
 • On paras aika tulla kirjailijaksi, koska tämä on Internetin aikakausi.
 • Tämä neuvo voi usein tuntua todella toiveikkaalta, mutta toivon, että joku olisi lyönyt sen minuun nuorena pojana.
 • Paras tapa tehdä on vain aloittaa!
 • Katso täältä.
 • Esimerkkejä tuotteista ja palveluista voivat olla e-kirjat, oppaat, kurssit, valmennus jne.

Luova Palveluntarjoaja

Vaikein osa yrityksen perustamista on usein ominaisuuksien ja kurin kehittäminen itsessäsi, jotta se toimisi. 6 tapoja ansaita rahaa ompeluun - ompele paikkani. Upea asia tämän tyylin blogi on, että se lopulta saa jonkin verran omaa vauhtia. Heti kun olet suorittanut kyselyn, Survey Junkie maksaa sinulle käteisellä PayPalin kautta. Monilla paikallisilla pienyrityksillä ei ole markkinointi-asiantuntijaa henkilöstössään.

Tarvitset vain pääsyn tietokoneeseen ja Internetiin, ja asiakkaasi tarjoavat yleensä kaikki erityisalustat tai ohjelmistot. Voit aina kysyä, tiedätkö pienyritysten omistajilta, etsivätkö he avustajaa, mutta todennäköisempi paikka löytää työ on listaamalla palvelut freelance-sivustoille, kuten Odesk ja Freelancer. Vielä parempi... saat palkkaa auton vuokraamisesta ollessasi lomalla!

Haluatko Ansaita Rahaa Kotoa?

Tämä ei missään nimessä ole tyhjentävä luettelo. Voit perustaa facebook-sivun tai verkkosivuston esittelemään työtäsi (jotta potentiaaliset asiakkaat näkevät, mitä voit tehdä). ShopTracker - Vastaa muutamiin kysymyksiin ja käynnistä sovellus laitteellasi, ja ansaitset 3 dollaria.

Katso mitä muita valokuvaajia lataa ja aloita!

Rekisteröidy sivustoilla, kuten Clickworker ja The Smart Crowd, suorittaaksesi virtuaalisia töitä, kuten tietojen tutkimusta, tietojen syöttämistä, kääntämistä ja testaamista. Stocktrak globaalit salkusimulaatiot ja kauppahuoneohjelmistot, aktiivisessa kaupankäynnissä, toisin kuin pitkäaikaisessa osto-ja-pidä-strategiassa, kauppiaat käyttävät useita strategioita, kuten päiväkauppaa ja swing-kauppaa. Kuinka haluaisit muutaman taalaa jakaa ajatuksesi? Käytä tarkkaa ja nopeaa kirjoitustaitoasi tietojen syöttämiseen. Aloita rahan ansaitseminen 99designsin avulla tänään! Koska tämä on usein työtä, joka ei vaadi päiväaikoja, se on loistava vaihtoehto niille, jotka haluavat joustavan työajan työskennellä perhe-elämänsä ympärillä.

Aloita Päivähoitopalvelu

Tämä on parasta niille, jotka näkevät autonsa vain pysäköityyn autotalliin. 00 heti. Palkka riippuu hakijamaastasi, koska suurin osa näistä hakukoneiden arviointiyrityksistä tarjoaa roolia monissa maissa. Tärkeää oli myös se, että pystyimme todella kertomaan lukijoille laillisista tehtävistä - joten nämä ovat kaikkia töitä, joista meillä (M M -tiimillä) on kokemusta, niistä, joista olemme oppineet M M Facebook -yhteisön lukijoilta. tai tunnet jonkun, jolla on omakohtainen kokemus.

Ansaitsen rahaa vain ihmisille, jotka lukevat artikkeleiani mainosta.

Joten jos tämä kiinnostaa sinua, kehotan sinua lukemaan tämä artikkeli ja aloittamaan ansaitsemaan ylimääräistä rahaa tänään ilman käynnistyskustannuksia. Teen viisi kertaa enemmän kuin ennen kokopäiväisenä insinöörinä ja olen kotona työskentelevä äiti. Voit avata internetiin ja tutkia uusimpia suunnittelumalleja, koristeita ja parannuksia maisemointiin. Kirjoitan lisää siitä, kuinka blogin tuloja pian, koska mielestäni se on hieno tapa äideille ansaita enemmän rahaa - ja tämä raha on yleensä Yhdysvaltain dollaria, joten se on erityisen makea, jos siirryt NZD: hen tai AUD: iin. ! Ole varovainen liioiteltujen tuotteiden tehokkuusväitteiden, liioiteltujen potentiaalisia tuloja koskevien vaatimusten ja vaatimusten suhteen, jotka edellyttävät sinun maksavan jostakin ennen ohjeiden tai tuotteiden toimittamista.

Meillä kaikilla on sisällämme tarina, jonka haluamme kertoa, ja meillä kaikilla on elämässämme erityisiä alueita, joista meillä on ihmisiä kysyä neuvoja. Nauhoitin vaimoni kanssa podcastin, jossa puhuimme kuinka aloitimme verkossa ja kuinka kirjoitin ensimmäisen e-kirjan Income School Podcast -sovelluksen ensimmäiseen jaksoon. Kirjailijalle maksetaan palkkiota 3–40 dollaria artikkelikokoelmasta, keskimäärin 10 dollaria. Lasten sisällyttäminen työhösi on hieno tapa aloittaa heidän opettamisensa työetiikasta ja ansaitsemisen tärkeydestä. Jos olet kiinnostunut tästä ja haluat kokeilla, katso tämä ilmainen oikolukukurssi aloittamiseksi. Hyvin usein huomiotta jätetyt arkipäivän esineet tekevät tempun, kuten yksinkertainen kynä ja paperi. Itse asiassa se on mielestäni suorastaan ​​hankala - koska sinun on usein luotettava ystäviisi ja perheeseesi ollaksesi asiakkaidesi.

Myy Jotain Rakastat + Käytä Itseäsi (suoramyynti)

Kuinka aloitan? Ne kaikki näyttivät täysin elinkelpoisilta työpaikoilta, mutta kukaan niistä TOTEASTI ei tuntunut olevan minulta. 49 kuukaudessa BlueHostilta. Olen kotona työskentelevä äiti ja tiedän, kuinka vaikeaa on hoitaa työtä ja lapsia kotona.

Linkilläni saat alennuksen 7 dollarista. Jos tunnet lapsen, joka kamppailee koulussa, tarjoa tutoriopelejä perheelle alueella, jolla olet suuri. Ilmaisessa työpajassaan hän jakaa tekniikoitaan, joita hän on käyttänyt kuuden numeroisen freelance-kirjoituksen tekemiseen. 8 parasta online-osakevälittäjää aloittelijoille, lokakuu 2019, jos olet huolissasi tiliesi luovuttamisesta online-välittäjälle, et ole yksin. Verkkokauppa on yksi joustavimmista ja helpoimmista tavoista työskennellä kotona ympäri perhettäsi. billionaire chords kirjoittanut travie mccoy @ ultimate-guitar.com, mitä näet, veli?). Luotettavan ystävän tuleminen kotiisi puhdistamaan on stressin lievittäjä. Jessica TheSellingFamilystä. Täältä löydät lisätietoja päivähoidon perustamisesta Yhdysvalloissa. Luo ilmainen yritystietosi.

Jotta voisit olla skopisti, sinulla on oltava hyvä kielioppi ja englannin kielen hallitseminen sen lisäksi, että sinulla on asianmukainen koulutus tähän tehtävään.
Sinun on kuitenkin löydettävä omat asiakkaasi.

Paras Joustava Työpaikka Kotona Pysyville äideille:

Et koskaan tiedä, mistä ihmiset saattavat tarvita apua! Tämä on hyvin samankaltainen kuin mitä teen Blog Tyrant -sivustolla ja se on loistava tapa kehittää kestävä ja kestävä tulolähde vain vähän työtä joka päivä. Ajattele lastenhoitoa yöllä tai päivällä. Muunna 5% kävijöistä sähköpostitilauksiksi = 1825 tilaajaa vuodessa. Kaikki, joka sijoitetaan "rikastu nopeasti" -järjestelmään.

Temppu on tietää, mitkä näistä sivustoista ovat ajan arvoisia, ja mitkä soittavat sinulle viisi kertaa päivässä puhelintutkimuksilla ja täyttävät postilaatikkosi roskapostilla. VIPKID on englanninkielinen verkkokoulutusalusta, jolla on tällä hetkellä 200 000 kiinalaista opiskelijaa K-12 ja 20 000 opettajaa (joista suurin osa on Yhdysvalloissa ja Kanadassa). Se riippuu asiakkaan tyypistä, jonka jälkeen menet, ja jos tarjoat yhden tai yhden valmennusta tai ryhmävalmennusta. Osa tästä artikkelista on omistettu selville, voisitko antaa sinun toimimaan. Tai muotiblogi?

Millä muilla tavoilla voit ansaita rahaa kotona työskentelevänä äidinä? Kommentoi alla.

Päätä, mistä haluat kirjoittaa. Näyttämällä mainoksia sivuillasi, voit ansaita rahaa joka kerta, kun joku käy blogissasi. Äideillä on monia taitoja, kuten moniajo ja suunnittelu, jotka voivat auttaa heitä johtamaan menestyvää kotiyritystä. Nämä ovat kaikki hienoja ideoita sivuyrityksestä kotona pidettäville äideille, ja toivottavasti ne ovat osoittaneet sinulle, miten ansaita rahaa kotona pysyväksi äidiksi. Jos etsit mahdollisuuksia ansaita enemmän kuin vähän ylimääräistä rahaa, tutustu tähän artikkeliini, jonka kirjoitin nopeimmin kasvavista kotona töistä.

Se todella riippuu siitä, mikä on sinulle parasta.

Tule Freelanceriksi Tai Freelance-kirjoittajaksi

Rahaongelmat saivat sinut alas? ProBloggerin tutkimus osoitti, että lukijoidensa kuukausitulot ansaitsivat 28% alle 10 dollaria kuukaudessa, 25% ansaitsivat 10–99 dollaria kuukaudessa ja 17% ansaitsi 100–499 dollaria kuukaudessa. Lahjoin plasman yliopistossa ja jos päätät mennä tällä reitillä, tiedä, että joudut todennäköisesti joihinkin luonnosteltuihin hahmoihin plasmaluovutuskeskuksissa. Myy Amazonilla (FBA-ohjelma) Jos pidät shoppailusta ja etsit paljon, sinun kannattaa ehdottomasti harkita Amazonin FBA-ohjelmaa. Se todella riippuu markkinoistasi. Tai ehkä kirjoitit entisessä työssä? Jokaisella maalla on erilaisia ​​vaihtoehtoja, katso Turo Yhdysvalloissa, CarNextDoor Australiassa ja YourDrive Uusi-Seelannissa. Tämä on täydellinen, jos olet kotona äiti, jonka on kiertävä lasten aikatauluja.

Mitä tahansa teetkin, tee jotain, joka antaa valosi loistaa maailmassa. Jos haluat tulla bloggaajaksi, tarvitset vain kaksi asiaa - päättäväisyyttä ja hyvää tietoa aloittamisesta. Katso jotain erittäin halpaa ebayssä, Amazonissa, säästökaupassa tai pihakaupassa? Holly tekee kuuden luvun freelance-kirjoitusurallaan; 225 000 dollaria vuodessa ollakseen tarkka. Ja monilla muillakin on. Varmista vain, että vakuutuksesi kattaa sen. Mutta kesti yli puolitoista vuotta, kunnes ansaitsimme mitään "oikeaa" rahaa. Sillä välin voit saada e-kirjan “7 tapaa lisätä blogiisi tuloja yön yli” ja kaikki muut ilmaiset resurssit, joiden avulla voit aloittaa rahan määrän lisääminen bloggaamiseen.

Opetta tai opettaja Online-opetus kasvaa tekniikan kehityksen ansiosta, ja se on erinomainen tapa ansaita rahaa kotona, jos sinulla on opetuskokemusta tai tietyn aineen tuntemus.

On sovelluksia, joiden avulla voit ansaita ylimääräistä rahaa vain ladataksesi ja suorittaaksesi niitä taustalla. Usein blogin kirjoittaja antaa sinulle otsikon, jotta voit tutkia sitä verkossa ja koota artikkelin. Se sanoi, että se voidaan tehdä! Tällä tavalla saat enemmän palkkaa kuin mitä saisit myymällä niitä autotallissa tai pihalla. Oletetaan, että sinulla on koira. Voit lukea lisää kodin päivähoidon perustamisesta nähdäksesi, sopiiko se sinulle parhaiten. Saamme suurimman osan tuloistamme hämmästyttävistä tuotemerkkiyhteistyöistä, ja heidät varmasti autettiin matkalla sponsoroitujen viestien tekeminen kurssille - jälleen Michellen ja hänen siskonsa Alexis. Ole varovainen lukemalla vaatimukset, mutta jos sinulla on aikaa, voit ansaita muutama sata dollaria.

Ansaitse 30–50 dollaria tunnissa. Roskakorin ottaminen kyllä, se on totta.