Blockstream paljastaa massiivisen Bitcoinin kaivostoiminnan, uskollisuuden varhaiselle asiakkaalle

S9 käyttää 1 275 wattia. Kun bitcoinin nouseva hinta on saanut tuhansia uusia pelaajia ympäri maailmaa, tämän kryptovaluutan ytimen omituinen matematiikka on kasvanut tasaisesti monimutkaisemmaksi. Paikallisille kryptovaluutan harrastajille nämä silmukoita ja nuolet ovat kaikki erittäin kestävän arvoisia. Altaan kaivostoiminnan yhteydessä voitto jokaisesta ryhmän jäsenen tuottamasta lohkosta jaetaan poolin jäsenten kesken heidän suorittamansa tiivisteiden määrän mukaan. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa. Ystävieni ei tarvitse arvata tarkkaa lukua; heidän on vain oltava ensimmäinen henkilö arvaamaan mikä tahansa luku, joka on pienempi tai yhtä suuri kuin ajattelemani lukumäärä.

Yksinkertaisesti sanottuna, pesuallas voi pian kamppailla löytääkseen toisen suuren asiakkaan, joka on innokas ottamaan ylijäämäiset megawatit - etenkin sellaisen, kuten blockchain-kaivostoiminta, joka saattaa tuoda muita taloudellisia etuja.

Tässä oppaassa tarkastellaan, kuinka kaivostoiminta toimii, miksi se on välttämätön osa bitcoin-infrastruktuuria ja onko se hyvä tapa saada vastineeksi. Kyllä se voi - mutta se ei tee siitä paljon hyvää. Lisäksi 16T kuluttaa 0. FPGA-louhinta on erittäin tehokas ja nopea tapa kaivoa, verrattavissa GPU: n louhintaan ja ylivoimaisesti CPU-louhintaan. Tällä nopeudella S9-yksikkö maksaa itsensä vuoden sisällä ja ansaitsee noin 600 dollaria voittoa!

Sijoittaminen kovaan laitteistoon tai bitcoinien ostaminen on sopivampi. Ihannetapauksessa hanki PSU Corsair Enthusiast -sarjan pronssisertifioidulta PSU: lta; joko 650 tai 750 watin malli. Sähkön korkea hinta tarkoittaa, että menetät 2 dollaria. Jotkut Bitcoin-asiakkaat voivat laskea Bitcoin-lompakkosi kulutustason ja tehdä uusia tapahtumia, sen on oltava tietoinen kaikista aiemmista tapahtumista.

Vaikeus on mitta, kuinka vaikeaa on löytää uusi lohko verrattuna helpoimpaan, mitä se koskaan voi olla. Jos kaivosmies pystyy ratkaisemaan kyseisen algoritmi-ongelman, onnittelut; olet nyt uuden blokin ylpeä omistaja, ja sinut palkitaan Bitcoineilla. Kaivostoiminta-altaita ylläpitävät kolmannet osapuolet ja koordinaattorit. Oletetaan esimerkiksi, että meillä on vain kahden kaivosvaikeus, ts. HASH: n täytyy alkaa kahdesta nollasta. Pitäisikö sinun lopettaa työsi osakekauppaan?, joten kysymys on, mitä ostopuolen elinkeinonharjoittaja ostaa ja mikä on myyntipuolen kauppias? Halong Mining julkaisi videoita heidän ASICistaan, jotka toimivat mainostettuina pyrkiessään luomaan luottamusta potentiaalisten ostajiensa kanssa.

(MIT ei vastannut kommenttipyyntöön.)

Luo Mukautettu Kokoonpano

Suuri osa siitä on kuitenkin hyödyllistä riippumatta siitä, mitä ASIC-kaivosmiestä päätät käyttää. Kaivostoiminnan päätarkoitus on antaa Bitcoin-solmuille päästä varmaan, luvattomasti yksimielisyyteen. Itse asiassa koko Bitcoinin ajan, sen kannattavuus on laskenut vain kourallinen kertaa - jopa silloin, kun hinta oli suhteellisen alhainen. Niiden 16 kuukauden aikana olisin viettänyt seuraavat: BitMinter BitMinterin kohteliaisuus BitMinter erottaa samanlaisten työkalujen joukosta sen, että sillä on oma kaivosaltaansa työskennellä. Se on ainoa tapa vapauttaa uusi kryptovaluutta liikkeeseen. Jos osallistut Bitcoin-kaivosaltaaseen, sinun on varmistettava, että he käyttäytyvät tavalla, joka on sopusoinnussa Bitcoinia koskevan filosofian kanssa. 6GH/s, sen spesifikaatiot eivät ole riittäviä ansaitsemaan suuria voittoja, vaan ansaitsevat vain riittävän verran kattamaan verkkokustannukset.

Vuonna 2019 tämä puolitettiin 25 BTC: hen.

Omistetut Palvelimet

ASIC: n joustamattomuutta korvaa se, että se tarjoaa 100-kertaisen hajautustehon lisäyksen samalla vähentäen virrankulutusta verrattuna kaikkiin aiempiin tekniikoihin. Mutta tämä toinen bitcoiner yksin menetti pääsyn tuhansille koneille, kun hän käytti teollisuustilaa, joka oli kytketty suoraan voimalaitokseen. Tässä esimerkissä USB-laitteilla on COM-numerot COM3, COM4, ​​COM5, COM6.

Tällä hetkellä CBECI sanoo, että maailmanlaajuinen Bitcoin-verkko kuluttaa yli seitsemän gigawattia sähköä.

41, se on toiseksi alhaisin kaivosmies. Vaikka nykyinen bitcoin-kuorma kasvaisi sadankertaisesti, se edustaisi silti alle 2 prosenttia maailman kokonaisvirrankulutuksesta. Ja energiankulutus on 1480 wattia, mikä tarkoittaa 0. Kaivoskeskustensa lisäksi Blockstream käynnistää pian ensimmäisen kaivosaltaan keskittyen entistä enemmän voiman palauttamiseen yksittäisten kaivosmiesten käsiin BetterHash-protokollan kautta. BFGMiner BFGMinerin avuliaisuus Jos sinulla on tekemistä asioista ja etsit muokattavissa olevaa Bitcoin-kaivosohjelmistoa, älä etsi pidempään kuin BFGMiner. Tämän teho on 1 600 W.

Myönnettäköön, että kaikki tosielämä ja tienhaava on vähän vaikea visualisoida juuri nyt.

Ensimmäinen Bitcoin-eritelmä ja todiste konseptista julkaistiin Satoshi Nakamoton vuonna 2019 salauspostituslistalla. Tästä syystä Huffman väittää, että altaan tulisi rekrytoida aktiivisesti enemmän kaivosmiestä, vaikka se tarkoittaisi energiantuontia. Koska maksu ei liity lähetettävien bitcoinien määrään, se saattaa vaikuttaa erittäin alhaiselta tai kohtuuttoman korkealta. SP20: lla on vankka, suorakaiteen muotoinen metallikotelo, joka on helppo pinota tai varastoida.

Päävalikko

Nämä luvut ovat huikeita, mutta Bitmainin monopoli Bitcoin ASIC -markkinoista saattaa päättyä Halong Miningin DragonMint 16T ASIC: n julkistamisen jälkeen. 12 sovellusta ansaita rahaa verkossa paypalin avulla (vuonna 2019). Suosittelemme kuitenkin, että valitset jonkin seuraavista suositeltavista altaista: Vastaus tähän kysymykseen vaihtelee melko paljon, koska Bitcoinin louhinnan hinta ja vaikeudet muuttuvat jatkuvasti. Tulee aika, jolloin Bitcoinin louhinta loppuu; Bitcoin-protokollaa kohden Bitcoin-lukumäärän enimmäismäärä on 21 miljoonaa. Minimitavoitetta ei ole, mutta Bitcoin-protokolla asettaa maksimitavoitteen. Blokkipalkkion saavuttaminen on ainoa kelvollinen tapa luoda uusia bitcoineja; kaivostyöläisten mukaan koodin nopeuden ja rajan mukaan.

 • No, se on hyvä, koska olet löytänyt täydellisen paikan aloittamiseen!
 • ”Ja pidän Lamborghinisista!
 • Sitten olet valmis kaivokseni.
 • 15/kk, käyttäjä saa yli dollarin vuodessa.
 • Aion käyttää Antminer S17 Prota, joka maksaa noin 1900 dollaria ja tuottaa hashratea 56 TH/s.

Sopimustiedot

3403% päivässä viimeisen vuoden aikana. Braiins ilmoitti myös äskettäin uudesta kaivosprotokollasta, nimeltään Stratum v2, joka tarjoaa samanlaisen päivityksen tapahtumien valinnan hajauttamisessa (perustuu Corallon työhön). ASIC-mikrosirut on kehitetty käsittelemään laskelmia nopeammin, ja niistä on tullut välttämättömiä menestykseen kaivoksessa tänään.

SP20 on siisti kaivostyökalu, tehokas alhaisesta hinnastaan, koon ja melutason ollessa sopiva kotikaivosten kaivojille.

Joitakin ongelmiin vaikuttaneita aiheita ovat: Mutta tosiasia on, että bitcoin vie hämmästyttävän paljon valtaa. Mutta se ei kaikki ole altaassa, hän sanoo. Mikä on Bitcoin Mining? GPU: ita ei ole rakennettu toimeenpanopäätöksiä varten (kuten CPU: t), vaan niiden on oltava erittäin hyviä työntekijöitä, joten GPU: t pystyvät suorittamaan yli 800 kertaa enemmän ohjeita samassa ajassa kuin CPU.

Mikä on Bitcoinin louhinta?

25 prosenttia koko maailman sähkönkulutuksesta. Bitcoinin louhinta on paljon kuin jättiläinen arpajaiset, jossa kilpailet kaivoslaitteesi kanssa verkon kaikkien kanssa ansaitaksesi bitcoineja. Jos sinulle lähetetään bitcoineja, kun lompakkoasiakasohjelmasi ei ole käynnissä, ja käynnistät sen myöhemmin, se lataa lohkot ja tarttuu kaikkiin tapahtumiin, joista se ei vielä tiennyt, ja bitcoinit näyttävät lopulta siltä, ​​kuin ne olisi juuri vastaanotettu todellisuudessa. aika. Jokainen kaivosmies kuluttaa eri määrän energiaa.

Esimerkiksi kaivoskortti, jonka voi ostaa parin tuhannen dollarin edestä, edustaa alle 0: ta. 13 parasta suoritettua maksettua verkkokyselyä (enintään 50 dollaria / tunti). 51 wattia se kuluttaa. 5 TH sekunnissa. S7-LN sisältää oman PSU: n; 1000 W Enermax, nimeltään kulta (hyötysuhde yli 80%).

Hashrate:

Toisin kuin hänen asennuksensa, useimmat vain käyttävät yhtä työpöytää yhden tai kahden näytönohjaimen kanssa. Molemmat ovat USB-tyyppisiä laitteita, joilla on täysin erilliset toiminnot! Tuolloin se oli yksi nopeimmista ja tehokkaimmista saatavilla olevista ASIC-kaivostyöläisistä, Spondoolies-Tech SP20: n kilpailussa.

PLEASE on mahdollisuus pitää ne mykistettyinä. Aivan kuten toisen kaivostyöntekijänkin, myös kolmannen kaivostilan käyttäjän koneet on sinetöity hallituksen valvonnassa, koska myös hänellä on vireillä oikeusjuttu. Futures-kaupankäyntiympäristö versus forex -kauppaasema, välittäjä tarjoaa tavalliset yhteyslomakkeet, kuten puhelinlinjan, sähköpostin ja live-chatin. Jatka tämän viestin lukemista jos haluat yksityiskohtaisempaa ei-teknistä selitystä Bitcoin-kaivostoiminnasta (alla on myös videiversio). Haluat kuitenkin tehdä ostoksia löytääksesi matalimmat mahdolliset sähkön kustannukset omalla alueellasi!

Mitä tapahtuu, kun bitcoinit menetetään? Kun lohkonmuodostusnopeus nousee, vaikeus nousee kompensoimaan, mikä työntää lohkonmuodostusnopeuden takaisin alaspäin. Bitcoinin kokonaisharsaatti - ja siten sen vaikeusaste - on jatkuvasti noussut alkuvuosista lähtien, toisinaan hypännyt kaksinumeroisin prosenttimääräksi kuukauden sisällä! Joten miten joku pääsee nykyiseen bitcoin rush? Kuulostaa yksinkertaiselta, eikö niin?

Pysy Siinä

Bitcoinin louhinta osana suurempaa kaivostyöntekijöiden joukkoa on helpoin, nopein ja luotettavin tapa varmistaa, että Bitcoinin louhintatoiminta on kannattavaa. Verkko alkaa kuitenkin vahvistaa tapahtumasi sisällyttämällä se lohkoon viiveellä. Cryptosoft inr-kaavio (csc / inr), voit istua, kun robotti tekee työn puolestasi. Kun yhä useammat ihmiset aloittivat kaivostoiminnan, uusien lohkojen löytämisen vaikeus lisääntyi huomattavasti siihen pisteeseen, että nykyään ainoa kustannustehokas kaivosmenetelmä on erikoistuneen laitteiston käyttö. Hanki 10 dollaria ilmaisia ​​bitcoineja, kun ostat vähintään 100 dollaria Coinbase-palvelusta.

 • Ainoa aika, kun liikkeessä olevien bitcoinien määrä vähenee, on se, että ihmiset menettävät varomattomasti lompakonsa tekemättä varmuuskopioita.
 • Arvopaperi- ja pörssilautakunta syytti yritystä ja sen perustajaa vuonna 2019 "pettämällä sijoittajia Ponzi-järjestelmään, johon sisältyy bitcoin".
 • Koska myöhemmät lohkot on ketjuttu sen jälkeen, lohkon vaihtamiseen sisältyy työn uudelleen tekeminen jokaiselle seuraavalle lohkolle.
 • T16 on 30% tehokkaampi kuin sen kilpailu.
 • Voimakkaat kaivostyöläiset voivat kuitenkin mielivaltaisesti estää tai peruuttaa viimeaikaiset liiketoimet.
 • BitCoinMiner on Malwarebytesin yleinen tunnistusnimi salausvaluutan kaivoksille, jotka voivat olla aktiivisia järjestelmässä ilman käyttäjän suostumusta.
 • Jotkut muut kryptovaluutat ovat vain vähän arvoisia Yhdysvalloissa.

Bitcoin Miner-luvun Kehitys

Ensi silmäyksellä saatat ajatella, että tarvitset kunnollisen määrän teknistä tietämystä Bitcoinin kaivokseen, mutta niin ei aina ole. Maksunsaaja voi tutkia jokaisen edellisen tapahtuman omistusketjun todentamiseksi. Tarjonta- ja kysyntälain vuoksi, kun vähemmän bitcoineja on saatavana, jäljellä olevilla on korkeampi kysyntä ja arvon nousu kompensoimiseksi. Toista tämä kaikille toissijaisille kansioille, jotka kuuluvat ohjelmistoon. Tarvitset kuitenkin poikkeuksellisen yhteyden, jotta saat päivitykset työstä mahdollisimman nopeasti.

Vaihtoehtoisesti voit aina hyödyntää "pickaxe-strategiaa.

Ethernet kaapeli. Kuinka raportoida forex-voitot ja -tappiot, tarkkuuteen liittyvää rangaistusta sääntöjen ja määräysten noudattamatta jättämisestä ei määrätä millekään alimaksun osuudelle, joka johtuu sääntöjen ja määräysten vastaisesta tilanteesta, jos:. Tämä tarkoittaa, että vajaat 9 miljoonaa bitcoinia odottaa löytämistä. Miner-Server - Miner-Server-palvelun ansiosta Jos olet päättänyt päästä bitcoin-kaivostoimintaan, mutta et ole vielä valmis investoimaan kalliisiin ASIC (sovelluskohtainen integroitu piiri) kaivostyökaluihin, voit etsiä pilvipohjaista kaivospalvelua. Yksinkertaisesti sanottuna, web-kaivostoiminta antaa verkkosivustojen omistajille mahdollisuuden "kaappaa", niin sanotusti, kävijöiden CPU: t ja käyttää niitä Bitcoinin kaivokseen. Sen todellinen tehtävä on heidän mukaansa "arvonvarasto" - eli sijoitusomaisuus, kuten kulta tai yhtiön osakkeet - paitsi, että toisin kuin nämä perinteiset varat, bitcoineilla ei ole todellista taloudellista arvoa.

Tunne Kilpailusi

Kulutuselektroniikka on yksi esimerkki markkinoista, joilla hinnat laskevat jatkuvasti, mutta jotka eivät ole masennuksessa. Muut kaivostyöläiset kuvasivat kuinka he käsittelivät valtavia määriä lämpöä - ja mitä heidän merkittävät muut ja huonetoverit siettivät. Tämä algoritmi tuottaa satunnaislukuja etsiessään virtuaalivaluutta. Metatrader 4 -alusta forex-kauppaa ja teknistä analyysiä varten, jos et vieläkään ole vakuuttunut siitä, että Myfxbook voi auttaa sinua, napsauta tätä saadaksesi lisätietoja. Salaustekniikkaohjelmisto käyttää haja-algoritmia pienentämään suuren määrän dataa pienemmäksi, paremmin hallittavissa olevaksi määräksi kiinteällä numerosarjalla. Kuinka paljon kaistanleveyttä Bitcoinin louhinta vie? He tarkastavat aiemmat Bitcoin-tapahtumat. Senaatti järjesti kuulemistilaisuuden virtuaalivaluutoista marraskuussa 2019. BitMinter on paras ratkaisu, jos etsit todella alustojenvälistä Bitcoinin kaivosohjelmistoa.

 • Sen viime viikon tulokset osoittavat, kuinka salaustekniikkayritysten vauraudet yleensä nousevat ja laskevat yhdessä bitcoinien pahamaineisesti vaihtelevan hinnan kanssa.
 • Salausvaluuttamarkkinat ovat nuoret, ja jokaiselle analyytikolle, joka näkee suuren potentiaalin, on toinen, joka odottaa markkinoiden menevän.
 • Palvelumme on suunnattu yrityksille ja bitcoinien harrastajille, mutta voimme auttaa ja palvella sinua millä tahansa toimialalla.

Lisää POLITICO-lehdestä

Aivan viime aikoihin saakka ehkä 80 prosenttia tästä valtavasta tuotannosta vietiin sopimuksilla, jotka olivat paikallisille erittäin hyödyllisiä. Ohjelmalla on suoraviivainen graafinen käyttöliittymä (GUI), joka on uskomattoman helppo ymmärtää. Hän on kiinnittänyt huomiota kaivosteollisuuteen. Joten, tämä vastaa kolmeen asiaan:

Mutta molemmat vaihtoehdot ovat paljon vähemmän hauskoja kuin laitteiston käyttäminen! Tätä kutsutaan usein "kaivokseksi". Maksu on kaivosmiehen kannustin sisällyttää liiketoimi blokkiinsa. Jotta voittaisit nykypäivän markkinoilla, sinun täytyy käyttää bitcoin miner9-laitteesi virtakustannuksilla, jotka ovat noin dollaria. Haluaisimme kuulla ajatuksesi! Käyttäjät ovat käyttäneet ajan mittaan erityyppisiä laitteistoja lohkojen kaivokseen.

Halong Mining DragonMint T1

S9i: n räjähdysnopeus on 14 TH sekunnissa ja 1320 watin energiankulutus, mikä tekee siitä yhden tehokkaimmista Bitcoinin kaivoslaitteistoista. Virtalähteet ovat pronssia, hopeaa ja kultaa. Carlson totesi, että nämä erottelijat erottivat päästäjät ja tupla-asukkaat, oli yksinkertaisesti sähkön hinta. Jos sinulla ei ole paljon vietettävää ja olet kiinnostunut enemmän voitoista kuin verkon turvaamisesta, voit aina kaivoa toisen kryptovaluutan. Paikka oli suhteellisen helppo löytää. Suurin osa ylijäämästä viedään korkein hinnoin sellaisille markkinoille kuin Seattle tai Los Angeles, mikä mahdollistaa sen, että laitokset myyvät sähköä paikallisesti selvästi alle tuotantokustannustensa. Eligius on suunnitellut Luke Jr. Sinun on nyt syötettävä erilaisia ​​tietoja käyttämästäsi kaivosallasta.

S9 on saatavana noin 1800 dollarista 2400 dollariin Amazonilta tai noin 1365 dollarilta BitMainilta, toimituskulut pois lukien.

Nämä eivät välttämättä kaipaa bitcoineja, se voi olla kaivoksen erilaiselle kryptovaluutalle. Bitcoinin omistaja siirtää sen allekirjoittamalla sen digitaalisesti seuraavalle omistajalle käyttämällä bitcoin-tapahtumaa, aivan kuten perinteisen pankkitškin hyväksyminen. On olemassa "offline" lompakot, jotka tallentavat Bitcoin -sovelluksen paikalliselle tietokoneelle, tai online-lompakot, jotka pitävät Bitcoin-etäpalvelimessa. Sellaisenaan Bitcoinin keksijän henkilöllisyys on todennäköisesti yhtä merkityksellinen nykyään kuin paperin keksijän henkilöllisyys. Jos lohkon HASH-tulos alkaa tietyllä lukumäärällä nollia, lohkoa pidetään todennettuna. Todennäköisyys laskea tiiviste, joka alkaa monilla nollakohdilla, on erittäin pieni, joten on tehtävä monia yrityksiä.

Mitkä ovat kolikoiden louhinta-altaat? Sen sijaan bitcoin-rahakkeet tuodaan markkinoille ns. Mining -prosessin avulla. Uusi S5-alus lähetetään Bitmainista Kiinasta 413 dollarilla, vaikka voi olla odotusaika ennen kuin varastot tulevat saataville. Marraskuusta 2019 alkaen normaali yksin työskentelevä kotitietokone, ts. Ei sovelluskohtainen integroitu piiri (ASIC) eikä osa pilvikaivosverkkoa, vieisi 2. SCORE-pohjainen lähestymistapa käyttää järjestelmää, jossa suhteellinen palkkio jaetaan ja punnitaan työn esittämisajankohtaan mennessä. 05 Paras pilvien louhintaan: Mistä asuntolan kaivostyöntekijöistä ei makseta sähköä, he maksavat vaivoissa.

Jotta varmistetaan, että lohkot löytyvät suunnilleen kymmenen minuutin välein, kutsutaan vaikeuskohteeksi.

Muokattu Suunnitelma

Joten se siitä! Siihen mennessä, kun Carlson aloitti kaivostoiminnan vuonna 2019, vaikeus kolminkertaistui vuosittain. Tietyssä mielessä tämä tehtiin inflaation pitämiseksi kurissa. Jos käytät bitcoin miner kaivokseen uima-altaalla, määrän tulisi olla merkityksetön noin 10 Mt/päivä. 650W-malli on saatavana käytettynä hieman yli 100 dollarilla. Bitcoinin kaupankäynti oli 11 770 dollaria 6: sta alkaen:

Kaivostyöntekijöiden taskujen vuorauksen lisäksi kaivostoiminta on toinen ja tärkeä tarkoitus: Hän syytti salaustekniikoita noususta. Tämä tarkoittaa, että verkkosivuston omistaja voi käyttää tuhansia "viattomia" CPU: ita voiton saamiseksi. Heillä on paras saatavissa oleva kaivosmies. Tällä tavalla sinulla on aina potentiaalia tuottaa salauksen valuuttoja, kun markkinaolosuhteet paranevat. Coindeskin kanssa puhuneen yrityksen edustajan Steven Mosherin mukaan salaman myynti käynnistettiin myös auttamaan kaivostiloja pysymään sitoutuneina näinä myrskyisinä aikoina.

Mitä Minun Täytyy Aloittaa Kaivoksen?

Monet altcoinit pitivät bitcoin-mallia työn todistamisesta, koska sen on osoitettu olevan tehokas. Kun liittyt kaivosaltaan, sinulle annetaan pienempiä ja helpompia ratkaista ongelmia. ”Kaikki suklaat, jotka vahingossa jätän täältä, sulaa, mutta se ei ole kamala. Uuden tiivisteen generoimiseksi jokaisella kierroksella nonse-arvoa kasvatetaan. Markuustapaamisen jälkeisinä kuukausina olen haastatellut seitsemää muuta USA: n, Kanadan ja Singaporen kaivostyöntekijää, jotka hoitivat tai hoitavat tällä hetkellä asuntolan huoneessa tapahtuvaa kryptoomintoimintaa, ja olen oppinut paljon muista, jotka tekevät saman. Bitcoin on hajautettu vaihtoehto pankkijärjestelmälle. Tämä ominaisuus tarjoaa kuitenkin täydellisen lämpötilan ja kosteuden hallinnan, monipuoliset kuituliitännät, ympärivuorokautisen suojauksen ja automaattisen palonsammutuksen. Kaksi kuukautta myöhemmin se yhdisti 55 000 dollaria, yli 100 miljoonaa dogea, sponsoroidakseen kuljettajaa NASCAR Sprint Cup -sarjan kilpailussa.

Bitcoin-louhinta on mielenkiintoinen tapa yrittää tehdä muutamia bitcoin-tokeneja sivulta, mutta se palvelee myös erittäin tärkeää tarkoitusta ylläpitää ja pitää bitcoin-blockchain turvassa. Tulokset eivät ole loistavia: Perinteisesti jokainen uusi BitMain-kaivossarja kaksinkertaistaa tehokkuuden. Ethereum ja Monero ovat suosituimpia valintoja. Kvanttitietokoneita ei kuitenkaan ole vielä olemassa eikä todennäköisesti ole vielä jonkin aikaa.