Antminer S9 Bitcoin Miner1 arvostelu

Ostamalla Bitcoin-pilvikaivossopimuksia sijoittajat voivat ansaita Bitcoineja käsittelemättä kaivoslaitteistojen, ohjelmistojen, sähkön, kaistanleveyden tai muiden offline-asioiden ongelmia. Esimerkiksi, takuu ei ole voimassa, jos yliarvostat kaivostyökalun (ajaa sitä suuremmalla nopeudella kuin se oli suunniteltu ajamaan). Sinun ei tarvitse edes omistaa takilaani BTC: lle tänään. Koska S9 on itsenäinen yksikkö, tarvitset toisen tietokoneen pääsemiseksi Bitcoin-solmuihin, koska kone on varustettu sisäisellä portilla web-hallintaan. Vaikka FPGA-koneilla ei ollut 50 - 100-kertaista kaivosnopeuden nousua, kuten nähtiin siirryttäessä CPU: sta GPU: ille, ne antoivat etua virrankulutuksen ja helpon käytön kautta. Voin helposti ajaa 5 s7-kameraani floridassa olevassa autotallissa 55%: lla (mikä minun on tehtävä, koska mikä tahansa korkeampi ja ne aiheuttavat kovaa ääniä), kun niitä pidetään 100%: ssa ja silti kuumenevat liian paljon.

Nämä ovat hienoja kaivostyöläisiä, jotka voivat korvata noin 3 s7: tä. Verkko kasvattaa rahatarjontaa automaattisesti palkitsemalla äskettäin verratut bitcoinit käyttäjille, jotka käyttävät laskentatehoa globaalin tapahtumalokin tuottamiseen tarvittavien vaikeiden salausteknisten ongelmien ratkaisemiseksi. Tuloksena on 5 130 watin aurinkopaneeli tai 19 270 watin aurinkopaneelit (24 volttia).

(006/kWh), sähkökustannukset ovat huomattavasti alhaisemmat kuin 0 dollaria.

Luonnollisesti paljon riippuu vaikeudesta ja Bitcoin-hinnasta. Engadget on nyt osa verizon mediaa, tämä on aivan oikea aika varastaa kaikki löydetyt ryöstäjät ja jopa tutkia heikkovarmuutta. Se on todennäköisemmin kannattava kuin aiemmat ASIC-kaivostyöläiset, vaikka Bitcoin-kaivostoiminnan epävakauden vuoksi voittojen säilyminen on erittäin arvaamatonta. CPU bitcoin -kaivos antoi tietä GPU: lle (graafinen prosessointiyksikkö).

Sen energiatehokkuus on 0. Se on enemmän kuin itse käytetyn S9: n kustannukset. Ilmanvirtausta voidaan lisätä käyttämällä tehokasta puhallinta (keskipakoispuhallin), joka on erityisen hyödyllinen ilman pakottamiseksi pienten tilojen, kuten jäähdytyselementtien ja elektroniikan, läpi. Yksittäisissä lohkoissa on oltava todiste työstä, jota pidetään pätevänä.

On kuitenkin joitain yleisiä suuntaviivoja ja toimia, jotka voidaan suorittaa varmistaakseen, että niiden takila pumppaa lompakkoasi aina mahdollisimman täydellisesti. Kuusi ilmaista tapaa ansaita rahaa internetistä ilman sijoituksia, ajattele tarjoamaasi ydinosaamista ja markkinoi itseäsi vastaavasti. Kuinka aloitat kaivostoiminnan? Yksinkertaisesti sanottuna, salauksen louhinta tarkoittaa monimutkaisten matemaattisten kaavojen ratkaisua salausvarojen luomiseksi laitteiston tai ohjelmiston avulla. Työn todiste on tieto, jota oli vaikea (kallis, aikaa vievä) tuottaa tiettyjen vaatimusten täyttämiseksi. Samasta syystä tarvitset myös jäähdytysjärjestelmän, kuten tuulettimen tai ilmastointilaitteen.

36 BTC/1939 dollaria vuodessa.

Lisätietoja

Bitmainin pääkonttori sijaitsee Pekingissä, ja konttorit sijaitsevat Amsterdamissa, Hongkongissa, Tel Avivissa, Qingdaossa, Chengdussa ja Shenzhenissä. Tärkeä lisäys 28 nm: n malliin, joka on tavallinen muille nykyaikaisille kaivoslaitteille, on S9: n valmistuksessa käytetty 16 nm: n valmistusprosessi. Energian varastointi- ja varausohjainten tiedot tulossa pian. He käyttävät nykyaikaisia ​​BitFuryn ASIC-siruja, jotka tarjoavat maksimaalisen suorituskyvyn ja tehokkuuden. Lasketaan ennustetut voitot kaikilta, joilla on voimaa, Bitcoin-kaivoslaskurin avulla: Missä asut (ts. )1 Joule/Gigahash, ja kokonaisenergiankulutuksen odotetaan olevan noin 1350 W. Sähkö on aina valtava osa yläpuolellasi.

06 J/GH, myös ilmoitetaan olevan tulossa pian. R4: n mukavuus ja tehokkuus ovat kuitenkin kustannuksellisia - joudut käyttämään 2 999 dollaria ostaaksesi sen Amazonista. Mitä enemmän kaivosmiestä kilpailee ratkaisemaan algoritmeja lohkoketjussa, sitä vaikeampaa voi olla voittaa lohko ja ansaita palkkioita. Zcash-kaivossopimuksia on myös saatavana. Sähkökustannusten lisääminen muuten tuottaa noin 0. S9: llä on enemmän hajautusvoimaa kuin millään aikaisemmalla laitteella, joka on pakattu piinsa; massiivinen 14 TH/s (TeraHash sekunnissa). Listahinnoista voidaan neuvotella määrän ja saatavuuden perusteella.

  • Bitcoin-teollisuutta vauhdittanut valtava kasvu on myös lisännyt tarvetta parempaan kannattavuuteen kaivostyöntekijöiden keskuudessa, jotka etsivät välitöntä tyydytystä.
  • Ja energiankulutus on 1480 wattia, mikä tarkoittaa 0.

Antminer S9 SE -spesifikaatiot

Kaivostyökalun asennus on suhteellisen helppoa. 33 Bitcoineja joka kuukausi, vaikka korot ovat aina vakiona epävarmuuden tilassa. 21+ tulevaisuuden tapoja ansaita rahaa verkossa (paras vuodelle 2019). 7 TH sekunnissa ja pieni energiankulutus 845 wattia. Bitcoinin louhinta on prosessi, jolla lisätään transaktiotietueita Bitcoinin julkiseen luetteloon aiemmista tapahtumista.

Kaivostyöläiset voivat kuumentua erittäin paljon ja melua. Tällä kaivostyökalulla on erinomaiset kaivoskyvyt, mikä tekee siitä nykyään markkinoiden prikkain kaivosmies. Voit kertoa sen keskimääräisen virrankulutuksen 4: llä tarvittavien paneelien yhdistetyn tehon määrittämiseksi.

Käyttäjä voi kirjautua sisään Antpooliin Bitmain-käyttäjän käyttäjätiedoilla. Kuitenkin vastaus kysymykseen “onko Antminer s9 sen arvoinen? Vaihe 5 - Kumppani hyvämaineisen palveluntarjoajan kanssa.

Jotta saisit kuvan siitä, kuinka tehokas tämä malli on, tarvitset kymmenen S5-mallia saadaksesi saman suorituskyvyn kuin yksi S9.

Alkuperäinen Antminer-lisävarusteiden hashboard mallille Bitcoin Miner0 S9 S9i S9j

Nämä nostavat sijoitetun pääoman tuoton (ROI) hieman yli vuoden! Tähän päivään mennessä Antminer S9 on kaikkien aikojen luotu tehokkain räjähdysmäisesti Bitcoin miner4. 10 asiaa, jotka varakkaat ihmiset tekevät rikkauden lisäämiseksi, tämä on prosenttiosuus rahastasi, joka menee palkkioihin sen sijaan, että tuottaa sinulle palautusta. Keskimääräisillä sähkön kustannuksilla os 0. Mitä mieltä olet uusimmista Bitmain S9 SE -kaivoslaitteista? Heistä 4 kuluttaisi 5292 wattia.

Jotta Bitcoinin louhinta olisi kannattavaa ja tehokasta, on huomattava määrä suunnittelua harkittava. DragonMint T1: lle on luonnollisesti paljon kysyntää, joten joudut maksamaan siitä moitteettoman hinnan - 2 729 dollaria. BTC: n varhaisina päivinä kuka tahansa voisi kaivoa salauksen suoraan kotitietokoneestaan. Venäjän kielestä käännetyssä optio-oikeudessa väitetään: Niiden mukana on jokaisessa kolme hashboards. Mutta on parasta ostaa APW3-12-1600-B2 tilanteissa, joissa et vielä omista mitään virtalähdettä, lisäämällä se alkuperäisiin investointikustannuksiin ja koska hinta ei ole paljon enemmän kuin mikään muu vanha saatavana oleva PSU. Kaikki pahantahtoisten kaivosmiesten vapauttamat lohkot, jotka eivät täytä vaadittua vaikeuskohtetta, hylätään vain verkon kaikilla osilla ja ovat siten arvottomia.

Antminer S9 on tehokas Bitcoin miner9, mutta silti pienempi kuin monet kannettavat puomikotelot.

Innosilicon A5 + X11 kaivosmies 65 GH/s

Tässä on täydellinen vertailu saatavilla olevista Bitcoin-kaivoslaitteistoista. Tämä on tietysti vain tuloja, eikä siinä oteta huomioon sähkö-, kaivosallas- tai laitekustannuksia. Osta sertifioituja käytettyjä S9-malleja 14. Kun lohko löydetään, etsijä voi palkita itsensä tietyn määrän bitcoineja, joista kaikki verkossa sopivat. Kun osakepalkkio vähenee puolivälissä, kaikkien paitsi tehokkaimman toiminnan kannattavuus haastetaan todennäköisesti. Bitmain parantaa säännöllisesti S9-yksiköiden teknisiä tietoja, joten jos ostat käytettyjä tuotteita, tarkista tarkka tarjottu hash-teho. ”Toukokuussa 2019 Bitmain julkaisi Antminer S9, maailman ensimmäinen kuluttajaluokan bitcoin ja tehokkain kaivostyökalu, joka perustuu 16 nm prosessin ASIC-siruun. Aloita voiton maksimointi heti alusta alkaen.

Ei kauan ennen kuin ASIC BTC-kaivoslaitteet olivat uuden teollisuusstandardin mukaisia. Yhtiö julkisti maanantaina viimeisimmän Antminer S9 Special Edition -version (SE) ja ensimmäinen erä tuli myyntiin seuraavana päivänä. Sinun puhdas tulo on 330 dollaria kuukaudessa, mikä vastaa nollaa. tai olet ollut siinä jonkin aikaa, kannattava toiminta on selvästi päätekijä. 5 kertaa tehokkaampi kuin Antminer S7. ”Jopa vanhemmat Antminer S7: t voisivat silti olla kannattavia, kuten kesäkuun 2019 kaivosraportissa todetaan:

Älä Unohda Jakaa Tätä Viestiä!

Kaivostoiminta on myös mekanismi, jota käytetään bitcoinien tuomiseen järjestelmään: Odotettu hajautusnopeus S7: ää kohti on 4. Yritys ilmoitti myös tulliviranomaisille vastaanottaneensa kaivosmiehet korealaiselta yritykseltä MSR Co. On suositeltavaa liittyä online-kaivosaltaan jäseneksi. 33 BTC, joka on hieman pienempi. Lailliset online-kyselytyöt, pienin maksukynnys on 50 dollaria. Kaivostoiminta-altaat yhdistävät kaikki käyttäjien pyrkimykset luoda supertietokonemainen rakenne, joka kykenee kaivosta BTC: tä tehokkaammalla nopeudella kuin yksinoperaattori voisi saavuttaa sijoittamatta miljoonia niiden toimintaan. Irtotavarana ostetut hinnat ovat vielä alhaisemmat.

S9 toimii melko hyvin ilmastoiduissa ja tilavissa tiloissa. Mikä on bitcoinin louhinta?, kun käyttäjä menettää lompakonsa, rahat poistuvat liikkeestä. Tätä valtavaa kasvua ovat vauhdittaneet mittavat investoinnit Bitcoinin kaivosteknologiaan ja -toimintaan. Bitmainin tuottama Antminer-linja on uskomattoman suosittu Bitcoinin kaivoslaitteissa. 21+ tulevaisuuden tapoja ansaita rahaa verkossa (paras vuodelle 2019), freelance-työ Ehkä nautit kirjoittamisesta, Facebook-sivujen hallinnasta tai tekemästä vähän graafista suunnittelua vapaa-ajallasi. Amerikkalaisessa kotitaloudessa sinun on oltava luova sähköpiirien kanssa tehdäksesi tämän työn turvallisesti, kuullaksesi asiantuntevia ihmisiä ja odottaaksesi, että kuukausittainen sähkölaskusi kasvaa millä tahansa 1000 kWh: lla. Bitmainin BM1387-siru on rakennettu käyttämällä TSMC: n 16 nm: n FinFET-tekniikkaa ja tuottaen ennätyksellisen arvon 0. Maksu on kaivosmiehen kannustin sisällyttää liiketoimi blokkiinsa.

Tilauksen tekeminen pankkisiirrolla: Kaivostoiminnalla kaikki dokumentoidaan lohkoketjussa. S9: n valmistuksessa käytetty 16 nm: n valmistusprosessi on merkittävä parannus 28 nm: n malliin, joka on yhteinen muille nykyaikaisille kaivoslaitteille.

ASIC Rigs

Vaikka kannettavat tietokoneet ja matkapuhelimet ovat kuuluisia nopeista poistoistaan, planeetalla ei ehkä ole mitään muuta, joka menettää arvonsa nopeammin kuin ASIC-kaivosmies. Tämä tarkoittaa, että saatat tuottaa enemmän Bitcoin-tuotteita, mutta hinta saattaa aiheuttaa kaivostoiminnan kannattavuuden. Ally invest: itsenäinen verkkokauppa ja automatisoitu sijoitus, sijoittajien koulutus ei ole täällä syvällä, mutta sen sisältö on hyödyllistä, kuten videot, jotka osoittavat, miten kauppa tehdään, ja selittävät erityyppiset analyysit, joita varastossa kerätään. Hän ei ole poiminut puhelinta siitä lähtien. Jos se nousee liian korkeaksi, voi olla vaarallinen käydä kannattamattomia koneita, joiden suorittaminen maksaa enemmän kuin sen tuottama Bitcoin on sen arvoinen. Heistä 4 kuluttaisi 4 508 wattia. Huomaa kuitenkin, että kaikki virrankulut ovat sijaintisi ominaisia, ja kaivosallasmaksut ja laitteistokulut eivät sisälly hintaan. Kumppanuus palveluntarjoajan kanssa infrastruktuurin kanssa, jolla Bitcoin miner3-koneesi voidaan ylläpitää erittäin alhaisilla hinnoilla, on suurin tekijä kaivoksen kannattavuudelle.

Halusin vain, että tiedät, että suoritat summat ensin.

Antminer S9 on maailman tehokkain Bitcoin miner, joka on kooltaan pienempi kuin monet muut saatavilla olevat kannettavat puomikotelot. Kun seuraavan sukupolven ASIC-valmistajat tulevat markkinoille, suuret kaivostoiminnot purkavat vanhaa laitteistoa massiivisesti. 5 Th/s, 1 987 dollaria. Antminer S9 13. Kaivokselle on kaksi perusmuotoa: Tietysti tällaisten vaikuttavien tulosten oletetaan kaikkien tekijöiden pysyvän vakiona, mikä on erittäin epätodennäköistä jatkuvasti muuttuvassa Bitcoinin maailmassa! Odota muutama minuutti (korkeintaan 3 tuntia), jotta maksu suoritetaan. 1 Joule/Gigahash, mikä tekee siitä noin 2.

Heillä on toimipisteet Islannissa ja Georgiassa.
  • 5kg ja laitteen käyttäessä ääni on noin 76 desibeliä (dB), joka on kosketus kovempi kuin perinteiset dB-lähdöt.
  • Se on hyvä uutinen kaikille, jotka haluavat aloittaa kaivostoiminnan, koska laitteet eivät ole koskaan olleet halvempia.
  • Lisäksi on aina kysymys kasvavista vaikeuksista ja kuinka paljon aikaa kuluu, kunnes Antminer s9 vanhenee (yleensä tämä tapahtuu 8–12 kuukauden kuluessa).
  • Tehokkaan laitteiston valitseminen korkeamman suorituskyvyn laitteistojen välillä voi varmistaa, että käynnistysbudjetti ei tule käsistä ja asettaa sinut myöhemmäksi.
  • Yhdistämällä Antminer-laitteesi hajavoiman kaivosaltaan lisäät kannattavuutta merkittävästi.
  • 5 TH sekunnissa.

Tekniset Tiedot

ASIC-kaivostyöläisiä käytetään yleisesti Bitcoinin louhintatoimenpiteisiin johtuen niiden suhteellisen korkeasta tehokkuudesta. Bitcoin Unlimited väittää kuitenkin, että näiden lohkojen kokoa tulisi lisätä, koska se mahdollistaisi sujuvamman toiminnan poistamalla lohkojen kondensaatiosta. Meillä on valtava verkosto, joka sisältää sekä ostajia että myyjiä, ja vaihtoehtomme vaihtoehdoissa päivittäin. Yläkuvan luotto: Lopuksi, Bitcoin-dollari (USD) -hinta on kuuluisa jatkuvasta muuttuvuudesta.

Lisäksi kaivosmies saa palkkiot, jotka maksavat tapahtumia lähettävät käyttäjät. Jos käytät Bitcoin miner0 kaivokseen uima-altaalla, määrän tulisi olla merkityksetön noin 10 Mt/päivä. Sen sisäinen web-hallintaportaali mahdollistaa yksinkertaistetun asennus- ja ylläpitoprosessin. Tämä palvelee sekä uusien kolikoiden levittämistä hajautetusti että motivoi ihmisiä tarjoamaan järjestelmän turvallisuus. Jos olet kiinnostunut päästä Bitcoinin kaivokseen, Antminer s9 on luultavasti ainoa looginen ratkaisu.

Salaustuote

Alkaen 12. Eikon equities, Ei hienosti. kesäkuuta varhaisimmat S9-erät ovat tilattavissa suoraan Bitmainilta. Muista, että lisäyksiä voidaan tehdä vain lohkon taakse. Työn todistuksen tuottaminen voi olla satunnainen prosessi, jolla on pieni todennäköisyys, joten keskimäärin vaaditaan paljon kokeiluja ja virheitä ennen kuin kelvollinen työtodistus luodaan. HUOMAUTUS - HYVÄKSYMME VAIN E-TARKASTUKSET TAI TARKASTUKSET puhelimella alhaisen tukkuhintamme perusteella. Tätä ongelmaa voidaan yksinkertaistaa selitystä varten: Seuraavaksi sinun täytyy liittyä kaivosaltaaseen ja asettaa kaivosmies (t) ottamaan yhteys kyseiseen uima-altaaseen. Kyllä, se voi olla, jos se tehdään oikein. Aurinkovarauksen ohjaimet antavat latausjännitteiden nousta 14: een.

Tuote 7 Bitmain Antminer S9 - ASIC Bitcoin Miner 14,5TH/s, w/APW 3 ++ PSU -Bitmain Antminer S9 - ASIC Bitcoin Miner 14,5TH/s, w/APW 3 ++ PSU

Liikkuvuus antaa voiman vetää luomislähteen viereen, mikä vähentää käyttökustannuksia ja lisää energiatehokkuutta. Bitcoin-louhinta-isännät ylläpitävät laitteistoasi ympäri vuorokauden, ja tarjoavat usein parhaita sähkön hintoja. Tämä pakotti myös monet CPU-kaivostyöläiset pois ja nosti tulevien kaivosmiesten maahantulokustannuksia. Se tukee myös Gigabit Ethernet -verkkoa varmistamaan, että loukatut lohkot toimitetaan välittömästi. (73 TH/s), jos ostat kolme käytettyä tuotetta halvemmalla kuin ostaessasi uuden Antminer S9: n. Laite käytti vain 360 wattia sähköä käytön aikana. AUC3-ohjain maksaa noin 80 dollaria (60 puntaa) ja se voidaan kytkeä muihin suurempien klusterien muodostamiseksi. EBayssa voit kuitenkin löytää ihmisiä, jotka myyvät vanhempaa tehokkaampaa mallia.

Muilla Kielillä

Sinut ohjataan Coinpayments-verkkosivustoon. Vaikka muistat tämän puolittamisen jälkeen, on täysin mahdollista, että monet marginaaliset kaivostyöläiset pakotetaan joko päivittämään parempaan laitteistoon tai sulkemaan. Lohkoketju tarvitsee omistautuneita kaivostyöntekijöitä liiketoimien validoimiseksi ja palkitsee heitä siitä. Tälle tuotteelle hyväksytyt maksutavat: Vaikka S7: n hash-teho on vain noin kolmannes S9: n tehosta, johtuen alhaisemmista kustannuksista ja siitä, että monissa käytettyissä yksiköissä on valmiiksi toimitettu PSU, saatat nähdä sijoitettasi nopeamman tuoton kuin S9: llä..

Tietysti oletetaan, että kaikkien tekijöiden oli pysyttävä vakiona niin vaikuttavassa tuloksessa huolimatta siitä, että se on hyvin epätodennäköistä Bitcoinin jatkuvasti muuttuvassa maailmassa!

Avalonin virallinen jälleenmyyjä BlokForge on myös lisännyt AvalonMiner 821: n myytäväksi yksittäisissä yksiköissä, mutta hinta on tällä hetkellä 649 dollaria. Sen sisäinen web-hallintaportaali mahdollistaa yksinkertaistetun asennus- ja ylläpitoprosessin. 10 parasta kotona työskentelevää työtä, kyselyjen tekeminen ei tee rikkaiksi. 3 lähetys EMS: llä ei tarvitse veroja tullille, jos lähetys tapahtuu kpl kappaleina. Virrankulutus 11. 25 Jouolia tehoa/Gigahash. Tässä vaiheessa useimmat kodin tai toimiston kaivostyöläiset eivät kiirehdi ansaitsemaan rahaa, vaan tukevat verkostoa, auttavat hajauttamista ja mahdollisesti jopa lämmittävät tilaa. Jos haluat saada bitcoineja kiinteän määrän kaivostehon perusteella, mutta et halua itse käyttää varsinaista laitteistoa, voit ostaa kaivossopimuksen.

Paras sijainti on kellari, ullakko tai aita. S9 on yli kaksinkertainen tehokkuus, vaatii vähemmän kuin 0. 0025 BTC päivässä. Mutta sillä on myös alhainen hyötysuhde, sillä hajautusnopeus on 3.

Kun pienemmät valmistusprosessit muuttuvat vakiona koko teollisuudessa ja kun muut valmistajat luovuttavat kilpailevia laitteita, S9: n hinnan voidaan odottaa laskevan huomattavasti tulevina kuukausina.