23+ Todistettua Online-työtä Ilman Investointeja

Avain onnistuneen uran aloittamiseen freelance-kirjoittajana on oikean markkinaraon valitseminen. Ne tarjoavat lääketieteellisiä kopioita ja virtuaalisia lääketieteellisiä kirjoitustyöpaikkoja verkossa. Oikeutettu työ kotitöistä ilman aloitusmaksua (heinäkuu 2019), kun etsit jotain Googlessa, hakukone yrittää tuoda sinulle tarkimmat tulokset. Älä opeta vain ruoanlaitto-luokkaa; keksiä erikoiskeittokursseja. Voit perustaa ja hallita Pinterest-tilejä ja markkinoida asiakkaitasi Pinterestissä. Monet äidit, joilla ei ole aikaa tehdä kotitekoisia ruokia leipomotuotteisiin ja juhliin, sekä perheet, jotka haluavat lomajuhlia ilman vaivaa. Voit ansaita 200–500 dollaria kuukaudessa työskentelemällä 2 tuntia päivässä captcha-ratkaisijana. Sinun on ehdottomasti käytettävä Bluehostia blogin luomiseen, koska se on luokiteltu yhdeksi parhaista siellä olevista web-palveluntarjoajista.

Tietokoneet tunnistavat ja tulkitsevat edelleen ihmisiä entistä paremmin, mutta ne eivät silti ole täydellisiä. Kyllä, se on niin tärkeää. Kokopäiväiset tehtävät tarjoavat etuja. Robert and Melissa Stephenson, Flea Market Flipper, ovat ilmaisen 5 päivän sähköpostikurssin, jolla ansaitaan rahaa kääntämällä esineitä. Monet näistä mahdollisuuksista - etenkin kotitoimiston toimistotyö tai monitasoinen markkinointi - vaativat investoinnin, ja jos asiat eivät suju hyvin, et korvaa näitä kustannuksia. Tarvitset vain Internet-yhteydellä varustetun tietokoneen, ja voit olla virtuaaliassistentti mistä tahansa. Kaikille ei kuitenkaan ole tarkoitettu yritysomistukseen. Tässä on viisi legitiimiä, kokopäiväistä työtä, jotka voidaan tehdä etänä - uhraamatta etuja, kuten sairausvakuutusta tai palkattua lomaa.

  • Elämämme kiireisyyden myötä yhä useammat ihmiset etsivät passiivisia tapoja ottaa sisältöä.
  • Lataamasi voi riippua kokemuksesta, asiantuntemuksesta ja kysynnästä.
  • Voit valita, maksetaanko etukäteen lyhytaikaisia ​​vuokria tai kuukausittain pidempiä vuokria.

Aloitaksesi VA: n työskentely tunnista, mitä voit tehdä ja haluat tehdä asiakkaalle. Kirjoittaminen muille blogeille ja tiedotusvälineille, jotka maksavat vierailijoille. Ota kaikki keräilyesineesi pois ja myy ne. Mutta kun olet saanut nämä ohjeet alas, voit asettua sisään ja antaa sormesi puhua. He etsivät tällä hetkellä naisen kaltaisia ​​naisia ​​liittymään heidän tiiminsä tullakseen itsenäiseksi stilistiksi - tutkintoa eikä kokemusta ei vaadita! Käynnistyskustannukset ovat alhaiset, tunnit ovat joustavia, ja palkkiot voivat olla melko korkeat.

Kaikkien ehdokkaiden on kyettävä tyypittämään vähintään 75 WPM tarkasti ja hallitsemaan Internet-tutkimusta.

Onko Sinulla Lisäkysymyksiä?

Yrityksillä on usein markkinointibudjetti, mutta heillä ei ole aavistustakaan, kuinka ne käytetään. Tuotteen käytön jälkeen jaat mielipiteesi, ja palautteesi käytetään parannusten tekemiseen. Mutta palkkamäärältään lääketieteelliset transkriptionistit voivat ansaita jopa 22 dollaria. Tarinooni rahan ansaitsemisesta verkossa, kiinnitä huomiota muihin omaan markkina-alueeseesi kuuluviin markkinoijaan. Society6 antaa taiteilijoiden ladata mallejaan ja luoda omia kauppoja, joissa he valitsevat, mihin tuotteisiin heidän mallinsa voidaan käyttää. 200 yritystä, jotka tarjoavat laillista työtä kotona, ansaitsen rahaa myös tekemällä yhteistyötä yritysten kanssa ja minusta tulee ”tytäryhtiö”. Keskimääräinen palkka näistä töistä on noin 9 dollaria tunnissa, ja jotkut yritykset tarjoavat terveydenhuoltoa, hammaslääketiedettä, jopa vastaavia työntekijöilleen 401 000 suunnitelmaa.

50 tutkimusta kohden, ja jokainen kestää vain noin 5 minuuttia. Jos sinulla on hyvät kirjoittamis- ja verkkotutkintotaidot, tämä on hieno online-työ ansaita rahaa nopeasti. Tiedän, että haluat löytää laillisen työn kotitöistä, jotka eivät ole rip-off. Varainhankinnan avulla sijoittajat voivat ostaa kiinteistöjä vain 500 dollarilla, ja keskimääräinen sijoitetun pääoman tuotto on 8–11 prosenttia vuodessa.

  • Vuokraa suosikkivarustesi, kun niitä ei käytetä.
  • Niiden avulla on helppo ja helppo aloittaa (ja niissä on kaikki tarvitsemasi kaikki yhdessä paikassa), minkä vuoksi suosittelemme heitä kunnianhimoisille uusille bloggaajille.
  • Tässä on luettelo alustoista, jotka yhdistävät verkkosivustojen omistajat ja testaajat ja voivat tarjota hyvää verkkotyötä puolella.
  • Tällä hetkellä sivustoltasi tukee perhettämme sekä monia muita urakoitsijoita ja freelancereita.
  • Näillä sivustoilla voit saada palkintoja tai pisteitä mielipidekyselyihin osallistumisesta.
  • Se oli ehdottomasti sijoituksen arvoinen, koska pystyin ansaitsemaan enemmän kuin mitä maksin hänen kurssistaan ​​ensimmäisen kuukauden aikana!
  • Ole varovainen hakeessasi asiakaspalveluun liittyviä töitä, koska tämä on toinen paikka, jossa huijarit voivat yrittää saalistaa työnhakijoita.

Online-opas Tai Asiantuntija

Kun olet kuitenkin rakentanut seuraavan suuren blogin, jokainen verkkoseminaari voi olla erittäin kannattava. Onko tiettyä aihetta, josta et voi puuttua? Olen käyttänyt Fiverriä niin paljon kuin mahdollista tulojen kasvattamiseksi ilman sijoituksia. Parasta on, että voit suorittaa tutkimukset melkein milloin tahansa. Suosittuihin ja arvostettuihin online-jälleenmyyntimarkkinoihin kuuluvat USell, Gazelle ja MaxBack. Haluatko lisää ideoita? Clearvoice maksaa kirjoittajille yhteistyötä joidenkin parhaiden tuotemerkkien kanssa. Pienyritysten omistajilla ei ole aikaa eikä asiantuntemusta kasvattaa seuraavaa sosiaalista mediaansa, joten tämä on alue, jolla voit hyödyntää.

Sinun ei tarvitse rakentaa verkkosivustoa; voit perustaa verkkokaupan Shopifyn avulla. Sinun on oltava perehtynyt lääketieteelliseen terminologiaan, ja paras tapa tehdä se on suorittaa lisäkursseja tällä alueella. Kun teet myynnin, otat maksun sivustollasi ja sitten valmistaja toimittaa tavarat ostajalle. Jos tarvitset alempaa palkkia yrittäjyyteen pääsyyn kuin franchisen avaaminen, online-myynti voi olla sinun juttusi. Se voi tarkoittaa, että se myy enemmän Kaliforniassa kuin New Yorkissa. Globaali käytetty älypuhelinteollisuus on huikean 5 miljardin dollarin arvoinen. Rakastatko muotia ja asusteita? Sinä, verkkokaupan omistaja, välitä asiakkaan tilaukset toimittajallesi (he omistavat kaiken varaston).

Jos vierailijat tekevät ostoksesi suosituksen perusteella, mutta he eivät ole vaikuttuneita tuotteesta, voit menettää seuraajat nopeasti.

Julkaistutasi kurssin, jollakin promootiotekniikalla ja tytäryhtiöpartnerilla, voit saada hienoja jäljellä olevia tuloja kurssistasi! Kannustan sinua etsimään muita transkriptioprofiileja Fiverristä ja asettamaan hinnat vastaavasti (muista, kilpailu). Pyrki parantamaan videon editointi- ja tarinankerrontatekniikoitasi jokaisella tekemälläsi videolla. Yksi parhaimmista verkkotöistä ilman sijoituksia ja täydellinen tapa työskennellä kotoa ilman sijoituksia on tulla tytäryhtiöjäseneksi mega-sivustolle kuten Amazon ja ansaita palkkiot. Voit harkita digitaalisen vastaavuuden pudottamista paikallisesti ostamiesi ja verkossa voittoa myyvien fyysisten esineiden kääntämiseen. Voit myös saada videoita kuvateksteille keikoilla kyseisistä sivustoista.

Hanki palkka kiinnittääksesi Pinterest!

Tämä on loistava tapa kerätä varallisuutta ja rakentaa henkilökohtainen rahoitusselvitys ajan myötä. Pysy kirjautuneena, kun teet haun. Kokeile online-työllisyyssivustoja, kuten todella Remote. Kotiin työskentelevän freelance-yrityksen perustaminen vie aikaa, joten on tärkeää tietää tavoitteesi alusta alkaen. FlexJobsin vuoden 2019 etätyöraportin mukaan U: n lukumäärää.

Jopa ilman kokemusta, ei ole koskaan liian myöhäistä oppia hallitsemaan nämä taidot! Edellyttääkö työpaikan saaminen kiinteää dollarisijoitusta, kun saat työpaikan? Jos pidit tästä sisällöstä, muista tilata postituslistamme saadaksesi lisätietoja tällaisesta.

Sinun on oltava vähintään 18-vuotias, asuttava Yhdysvalloissa ja sinulla on oltava sosiaaliturvatunnus. Mene tänne tarkistamaan Westat-aukkoja tai lue Westat-arvostelu. Tämän joustavan sivutyön aloittamiseen ei tarvita aiempaa kokemusta. Tämä on aiheuttanut tarpeen sosiaalisen median johtajille. 15 suosittua binaarivaihtoehtojen välittäjää vuonna 2019: kumpi on paras kaupankäynnille? Haluatpa myydä omia uusia tuotteita tai jälleenmyydä muita tavaroita, sinun on silti harkittava, kuinka paljon varastoa aiot kuljettaa, kuinka aiot rahoittaa ennakkomaksukustannukset ja mihin varastoit. Mikä on hieno idea. Aloittaaksesi Amazon-tytäryhtiömarkkinoinnin sinun on kirjauduttava sisään Amazon-tytäryhtiöihin.

Freelanceri Fiverrissä

Hän on myös From Blog To Book -kurssin luoja, kurssi, jonka avulla voit kirjoittaa, käynnistää ja markkinoida ensimmäistä kirjaasi. Laita tietä osoittavat kyltit näkyviin paikkoihin naapurustosi ympärillä, mieluiten pääkaduille, jotka johtavat kadullesi ja useille kadun nurkille kodin välittömässä läheisyydessä. Hän on ystäväni, ja hänen menestyksensä räjäyttää minut! Jos olet vuosien varrella kehittänyt arvokkaita taitojoukkoja tai saanut sertifikaatteja, konsultointipalveluiden tarjoaminen paikallisille yritysomistajille voi olla tuottoisa tapa ansaita rahaa verkossa. Aina on helpompaa aloittaa aloittaminen yleisenä transkriptionistina. Sen lisäksi, että saat ilmaisen kokeilujakson, jota kaikki nämä yritykset myyvät, saat myös maksun arvostelujen kirjoittamisesta ja lähettämisestä sivustollesi.

Oman blogin perustaminen on hieno tapa avata ovi tuleville sivutöille verkossa.

Verkkosivusto Tai Sovellustesteri

Swagbucks (arvostelu) maksaa sinulle kaiken tekemästä ostoksista verkosta katsomaan videoita. Hanki itsellesi PayPal-tili, ennen kuin kirjaudut sisään tai haet näitä turvallisia viikoittain tai samana päivänä maksettavia töitä, koska suurin osa heistä maksaa sinulle. Oppiminen on aina tärkeää. Ihmiset, jotka pitävät menestyviä kauppoja Etsyllä, sanovat tekevänsä paljon enemmän kuin luovan. Liikekirjan laatiminen varmistaa, että sinulla on aina työtä. Siksi editoinnin ulkoistaminen antaa heille mahdollisuuden kasvattaa ansaintamahdollisuuksia.

Kirjailija

Jokaisesta 10 000 pisteestä ansaitset 10 dollaria, eikä ansaitsemasi rajoituksia ole. Sitterit asettavat omat hinnat ja tunnin, ja voivat valita tarkkailemaan pentuja omassa kodissaan tai omistajan paikassa. Avaa forex-tili, kaikki mitä tarvitset forex-kauppaan löytyy AvaTrade-sateenvarjosta. On olemassa joitain haittapuolia, kuten:

Monet yritykset, kuten Time Etc ja Fancy hands, palkkaavat virtuaalisia online-avustajia hoitamaan tehtäviä, kuten kokousten aikataulutus, tietojen syöttö, freelance-kirjoittaminen ja paljon muuta.

Asiakaspalvelu

Ensimmäisenä vuonna, kun Jessican perhe johti Amazon FBA -liiketoimintaa yhdessä ja työskenteli yhteensä alle 20 tuntia viikossa, he ansaitsivat yli 100 000 dollaria voittoa! On suositeltavaa, että yritysten omistajat maksavat vähintään 20 dollaria/tunti, mikä tarkoittaa, että voit todennäköisesti odottaa saavasi 20–35 dollaria tunnissa. Tämä luettelo on pidempi kuin luuletkaan voi olla, ja se on täynnä ihmisiä, kuten sinä ja minä - tavallisia ihmisiä, joilla oli visio paremmasta tulevaisuudesta ja jotka työskentelivät kovasti sen toteuttamiseksi. Tutustu blogointityötauluihin, kuten ProBlogger Job -tauluun, ja freelance-sivustoihin, kuten Upwork, Freelancer ja PeoplePerHour. Jos hyväksyt, voit nostaa tarjouksesi heti PayPalin kautta. Rob loi ilmaisen työpajan muuttaaksesi intohimosi säästökaupoissa, pihamyynnissä ja kirpputoreilla käydä kannattavana jälleenmyyntiyrityksenä - vain 14 päivässä. Tämän lisäksi sinun on ymmärrettävä, miten käännös toimii; se on taito itsessään.

Yritysten on ylläpidettävä läsnäoloa sosiaalisessa mediassa voidakseen olla yhteydessä faneihinsä ja levittää tunnettuutta tuotemerkkinsä. Minulla on äskettäin ollut loistava kokemus salaisesta ostajasta BestMarkin kanssa ravintolassa perheeni kanssa, jossa minun piti arvostaa ravintolan ruoka, henkilökunta ja puhtaus 35 dollaria. Parhaat tutorit ansaitsevat noin 500 dollaria viikossa. Esimerkiksi tässä näyttää tältä, kun etsit etäkorjaustöitä.

Olipa olet velassa, elävä palkka-palkkio tai haluatko hallita rahasi paremmin, aion ohjata tämän kirjan sinulle. Jos tiedät kuinka muokata videoita, jotta niistä tulisi visuaalisia ja tehokkaita markkinointityökaluja, videoiden editoijana on saatavana paljon laillisia online-töitä. Mene tänne rekisteröimään Rover tai lue Rover-arvosteluamme. Tämä tarkoittaa sitä, että mainostat tavaroita omalla sivustollasi ja kun myyt tuotteen, painotalo paitsi tulostaa suunnittelusi myös lähettää tuotteen suoraan ostajalle. Toimittajasi (aka drop shipper) pakata ja lähettää tilauksen asiakkaallesi puolestasi. Voitko vielä ansaita rahaa päiväkaupasta? Mitä me odotamme? Kupongisivustot ovat melko korkean ylläpidon mukaisia, koska niitä on päivitettävä jatkuvasti uusilla tarjouksilla. Sosiaalisen median vaikuttajaksi tuleminen vie huomattavasti aikaa, et todennäköisesti saa tuloja heti. Pudotettavan lemmikkieläinten hoidolla on kuitenkin ehdottomasti markkinoita (ts. )

Voit työskennellä mukavasti kotona vuokrayrityksen tarkastajana.

Online-opettaja

Maksu, joka on annettu 30 päivän palautusikkunan jälkeen, vanhenee. Tämä luettelo on ensisijaisesti korkeakouluopiskelijoille, mutta lukiolaisille on myös monia online-työpaikkoja, jotka toimivat myös. Sinun ei tarvitse lisäohjelmistoa tullaksesi sosiaalisen median manageriksi, joka maksaa keskimäärin 48 620 dollaria Payscalen mukaan. Se ei ole kaikki neulottu huivi tai tarpeettomia jalkapallolippuja nykyään. Levitä videoita muualle, mihin voit ajatella. Ja jos käytät Ways To Wealth-yksinoikeuslinkkiä, saat 50 prosenttia alkuperäisestä hinnasta, joka on 7 dollaria.

Vaikka kukaan ei ole kertonut sinulle, mutta olet kiinnostunut opettamisesta, voit hakea täältä aloittaaksesi englannin opetuksen verkossa kodin mukavuudesta. Cryptocurrency trading: helppo strategia aloittelijoille, myös hauska tosiasia - Tammikuun 2019 ja tammikuun 2019 välisenä aikana Corgicoin on kasvanut 60 000x ja Verge lisääntynyt 13 000x. Telemarkkinoijat maksetaan tyypillisesti tunnilla, ja he voivat ansaita tulospalkkioita ja -palkkioita. Mene tänne lukemaan lisätietoja Upwork-palkkioiden saamisesta tai lukemaan Upwork-arvosteluamme. Luokat vaihtelevat koruista, vaatteista ja asusteista taiteeseen, keräilytuotteisiin ja vintage-tuotteisiin. Jopa ilman kokemusta, ei ole koskaan liian myöhäistä oppia hallitsemaan nämä taidot! Jokaisesta annetusta tuomiosta eJuroreille maksetaan 5–10 dollaria tapauksen pituudesta riippuen. Kuinka voit ilmoittautua? Hän aloitti tämän sivutoimisena (työskentelee alle 20 tuntia viikossa) ja pystyi ansaitsemaan yli 100 000 dollaria ensimmäisen vuoden aikana!

Online-työpaikat Kotona Jäämiseen äideille

Laadi luettelo aiheista, joista haluat puhua, ja etsi sitten iTunes-kaavioita, Google Trends -palveluita ja muita podcast-tutkimussivustoja, kuten cast. Nykyään voit ostaa taidetta kaikkialta Internetistä budjetistasi tai maustasi riippumatta. Vaikka blogiviestien kirjoittaminen on hyvin maksettu, se ei ansaitse sinulle niin paljon rahaa kuin kopioiden kirjoittaminen myyntisivuille. Ihmiset ovat olleet innokkaita oppimaan uusia kieliä muinaisista ajoista lähtien. Tämä on hyvä tapa ansaita muutama taalaa, jos pystyt suorittamaan tällaisia ​​tehtäviä. Sinun on tiedettävä parhaat SEO-käytännöt, oltava erinomainen tieto hakukoneiden toiminnasta, sijoitettava verkkosivustoja ja blogeja tietyille avainsanoille. Tämä on toinen verkkotyö ilman sijoituksia, jotka voivat antaa sinulle kohtuulliset tulot.

Online-työpaikat YouTuben kanssa

Vaikka tippalaivauksen voittomarginaali ei ole yhtä suuri kuin omien fyysisten tuotteiden varastoinnin ja lähettämisen yhteydessä, ymmärrät varmasti täysin hands-off-menetelmän edut. Se voi viedä hetken ennen kuin saat ensimmäisen opiskelijasi. Ensinnäkin sinun on suhtava sujuvasti vähintään kahta kieltä. Luovat yrittäjät käyttävät tätä työkalua myymään digitaalisia tuotteita, kuten video- tai valokuvien esiasetuksia, e-kirjoja tai tekstikirjoitusmalleja, animaatioita, ääniä, lyöntejä tai jopa neulomistapoja. Palkka on 5 dollaria valmiista puhelusta lyhyellä palautteella. En ole täällä myymässä ketään unelma. Kilpailu voi olla kovaa, kun joku kysyy hinnoittelua, mutta huomaat usein, että kyky (yhdessä kilpailukykyisen hinnoittelun kanssa) voittaa. Tein kyselyn puhelimellani ollessani siellä, jotta en unohda mitään.