Saat Maksun Verkkokyselyistä: 5 Dollaria Liittymisbonus

Lue lisää CashCrate-arvosteluamme. Ensimmäinen tärkeä vinkki on keskittyä mieltymystesi mukaisiin kyselypaneeleihin. Jotkut tutkimukset maksavat tosiasiallisesti käteisellä. Napsauttamalla vain Swagbucks-linkkiä ja shoppailemalla sivustoilla, kuten Amazon, Walmart ja Nike, ansaitset pisteitä, koska nämä yritykset maksavat Swagbucks -sovelluksia linkittääkseen heidät, ja saat osan heidän maksustaan. Mutta ottaen huomioon kokemukseni näistä sivustoista, olen vähemmän kuin luotan siihen, kuinka ne käyttäisivät keräämiäsi evästeitä. Profiilisi voi johtaa erilaisiin tuloksiin kuin omamme. Siksi se on yksi FAVES!

Yrityksellä on oma mobiilisovellus. Mystery shopping on myös mahdollisuus, maksaa 10–50 dollaria tunnissa. Pisteilläsi saat lahjakortteja myymälöille ja ravintoloille. Kaikessa rehellisyydessä emme kuitenkaan ole niin varmoja sivuston lupaavuudesta. Rekisteröidy useille sivustoille lisätäksesi mahdollisuuksiasi ansaita palkkioita tutkimussivustoilta. Suurin osa MySurveyn kyselyistä kuuluu heille, joten ei linkkejä ulkoisiin verkkosivustoihin. Kyselyt eivät ole ainoa tapa ansaita rahaa verkossa.

Se on todella brändistä riippuvainen ja mitä tietoja he haluavat kerätä tämän online-kyselyn keräävän.

Ja tiedän rehellisesti, että he ovat laillinen yritys käyttää. Jos haluat todella jauhaa rahaksi, kirjautuminen useille sivustoille kerralla voi lisätä tulojasi. Mainitsinko, että he antoivat sinulle 5 dollarin bonuksen alusta alkaen? Sinun ei pitäisi imeytyä maksamaan tilausta mille tahansa verkkotutkimussivustolle, riippumatta siitä, mitä he lupaavat sinulle. Älä myöskään anna ansiosi raa'at numerot huijata sinua. Kaivoimme syvemmälle, kun osoitimme, kuinka markkinatutkimus ja ennakkokassat tarkistavat huijaukset. Lataa vain sovellus Apple- tai Android-laitteellesi.

Lue arvosteluita useilta tarkastajilta ennen päätöksen tekemistä liittymistä kyselypaneeliin. Diy fpga -kaivoslaite mille tahansa algoritmille, jolla on nopea roi. Napsauta tätä liittyäksesi Inbox-dollareihin (ja saat 5 dollarin liittymisbonuksen!) Itse asiassa, jos kysely väittäisi, että se vie 25 minuuttia, Tripillä olisi tunti. Kuinka voin ansaita paljon rahaa tutkimuksista?

Kuitenkin on valitettavasti melko tavanomaista joutua odottamaan viikkoja maksujen suorittamiseen tutkimuspaikoilta. Listaa ja myy jotain Facebook-markkinoilla - laitteita, kuntosalilaitteita, vaatteita, elektroniikkaa jne. Joka kuukausi jäsenet valitsevat hyväntekeväisyyteen, jonka yritys antaa. Voit lukea lisää siitä MyPoints Review -sivustollamme. Se vaihtelee sen mukaan, kuinka monta pistettä ansaitset. Sen lisäksi, että se ei pysty tuottamaan tarpeeksi tuloja sen tekemiseksi kannattavaksi, verkkokyselyissäni suurin ongelmani on, että joudut silti vaihtamaan aikasi rahoillesi - mistä yritin päästä eroon. Ja vaikka tutkimuksen hylkääminen on aina turhauttavaa, tämä verkkosivusto yrittää korvata tämän tekemällä sinut heidän neljännesvuosittaisen rahapalkintoarvontaan.

Tällä tavalla, jos sähköpostiosoitteesi myydään (mitä tapahtuu), et ole vaarassa turhauttaa ensisijaista postilaatikkoasi.

Ole strateginen maksettujen kyselyjen ottamisessa

Rahatutkimuspalkkiot vaihtelevat alle 1 dollarista yli 20 dollariin, vaikka ne ovat yleensä kyseisen alueen alaosassa, 1–5 dollaria. Swagbuck toteaa verkkosivustollaan, että he ovat ”Suurin ilmainen online-palkkio-ohjelma”, ja näet miksi. Pisteet palkitaan tutkimuksen suorittamiseen kuluneen keskimääräisen ajan perusteella. Swagbucks on arvostettu online-tutkimussivusto, jolla on A + -luokitus Better Business Bureau -yhtiön kanssa. Tämä sivusto tarjoaa helppokäyttöisen kojelaudan, tasaisen tutkimustulon ja kunnollisen pätevyysasteen - 28. Jos haluat mieluummin napata joitain lahjakortteja, se on myös hienoa. Tämä voi tietenkin olla hieno tapa saada ilmaisia ​​kotitaloustuotteita, henkilökohtaisia ​​hygieniatuotteita, vaippoja ja muita säännöllisesti käyttämiäsi asioita.

Aloita MyPointsin käyttö täällä! Tee 20 sekunnin tauko 20 minuutin välein ja katso jotain 20 metrin päässä. Tämä sivusto tarjoaa paljon mahdollisuuksia tutkimuksiin, mutta oikeudenmenetykset ovat usein. Vaikka monien Internetin asioiden tavoin verkkokyselyjen maailma on shystereissä, on ansaita rahaa tutkimuksilla. Rahan ansaitseminen bitcoin-hanalla: täydellinen arvostelu. mikä on bitcoin-hana? kuinka se toimii bitcoin-hana? kuinka saada suoraviittauksia ilmaiseksi bitcoin-hanaan? tässä artikkelissa sinä ... Videoiden katseleminen ei vaatinut aktiivista syöttöä tai henkilökohtaisia ​​tietoja, mutta se pommitti työpöytäni ponnahdusikkunoilla noin 30 sekunnin välein. Jos he pyytävät sinua maksamaan hakemusmaksun tai jäsenmaksun, se on huijaus.

Voit lunastaa maksusi tutkimuksista tavalla, joka auttaa budjettiasi. Vähimmäisrahan määrä on vain 1 dollari, mutta luoton myöntäminen tilillesi kyselyn suorittamisen jälkeen voi kestää jopa 12 viikkoa. Kyselyjen ottaminen verkossa on yksi helpoimmista tavoista ansaita vähän ylimääräistä tuloa erittäin pienellä vaivalla. Se on myös hieno tapa säästää joululahjoja ympäri vuoden, kun budjetilla ei ole paljon heilahtelua.

Yritä olla rehellinen, kun täytät näitä maksettuja online-kyselyjä, koska joskus sinua voidaan rangaista itsesi ristiriitaisuudesta tai puutteellisten vastausten antamisesta.

Aika, Jonka Vietät Kyselysivustoihin

OnePoll oli yksi ensimmäisistä kyselypaikoista, ja he ovat aina saaneet nopeaa ja hauskaa kyselyä vastaamaan. Niitä pidetään yhtenä maailman suurimmista ja luotettavimmista tutkimusyrityksistä. Youtube, mikrosijoitus auttaa sinua pääsemään markkinoille huomattavasti alhaisemmalla lähtöpisteellä. Blogiimme tuo yli 10 000 dollaria kuukaudessa!

Tämä tekee kyselyiden tekemisen entistä helpommin niille, jotka haluavat ansaita vähän enemmän, jotta heidän elämänlaadunsa muuttuisi huomattavasti.

Viisi Vinkkejä Ansaittujen Kyselyjen Ansaitsemiseen

Useat näistä häikäilemättömistä verkkosivustoista suosittelevat sivustoja, jotka myyvät käyttäjätietoja ja vain tavallisia roskapostisivustoja. Se, kuinka paljon voit tehdä, riippuu siitä, mitkä yritykset kirjaudut, kuinka monta kyselyä otat ja mitkä väestötiedot sopivat. Monille yksi haittapuoli on, että vähimmäismaksu on 30 dollaria. Toinen asia on palkitsemisjärjestelmä. Sinun tulisi yrittää liioitella sitä, vaikka näet kuinka voit viettää tunnin tutkimuksia tekemällä ja tietyissä tapauksissa edes ansaita minimipalkkaa.

Pelaamalla joitain pisteitä voit nähdä, oletko voittanut lahjan tai menettänyt pisteesi - joten se ei ole heikkoherkkä! Voit myös pelata pelejä, lukea sähköposteja ja hyödyntää tarjouksia. Jos näin on, voit lunastaa pisteesi PayPalin käteisestä alkaen 25 dollarista. Tietojen ja sähköpostien myynti on iso yritys, ja nämä sivustot asettuvat asemansa täydellisesti kerätäkseen mahdollisimman paljon käyttäjätietoja.

Mikä parasta, ilmoittautuminen on täysin ilmaista!

Jokaisella yrityksellä käytettävissä olevien kyselyjen määrä vaihtelee suuresti, joten jos haluat pysyä kiireisenä, et voi luottaa vain yhteen. Yhdysvaltain lailliset binaarioptiot ja välittäjät, optio-oikeustyypit ja optio-oikeudet sulkemisajat 5. Ne tarjoavat tietoja tutkijoille ja tutkijoille monissa parhaissa yliopistoissa ja yrityksissä. Siihen asti suosittelen, ettet tuhlaa aikaa. Parhaimmat tarjoukset ja tarjoukset ovat saatavana yhdysvaltalaisille käyttäjille, ja CashCrate-palkkion saamisen vähimmäistulot ovat 20 dollaria - jotka he maksavat sinulle ja heidän kuudelle miljoonalle käyttäjälle käteisellä. Jotkut käyttäjät ovat kuitenkin ilmoittaneet maksujen viivästymisestä, mutta tämä ei ole huijaus, ja MintVine pyrkii vauhdittamaan prosessiaan ja rauhoittamaan mahdollisia ongelmia. Minulla on vaikutus tuotteisiin liittyvissä sanoissa, koska olen samanlainen kuin keskivertokuluttaja. Annan sinun päättää siitä.

Hanki Erillinen Sähköpostiosoite

Lisäksi sinun on odotettava nähdäksesi ansaitsemasi pisteet heijastuvat tilillesi. Swagbucks antaa päivittäin arviolta 7 000 lahjakorttia. Avoinna Yhdysvalloille (14+) ja UK (16+) Kuinka ilmoittautua:

Videoiden katseleminen ei vaatinut aktiivista syöttöä tai henkilökohtaisia ​​tietoja, mutta se pommitti työpöytäni ponnahdusikkunoilla noin 30 sekunnin välein. Parhaat tutkimussivustot 2019. Jotkut sivustot tarjoavat pisteitä, jotka voidaan lunastaa lahjakorteille. Voit lunastaa lahjakorttien pisteitä alkaen 30 000 pisteestä, joka muunnetaan 10 dollariksi.

Ota Online-kyselyitä Rahaa Varten

Tässä on vinkkejä, joista voi olla apua: Tässä viestissä tarkastelemme suosituimpia tutkimussivustoja, jotka maksavat käteisellä PayPalin, shekin tai suoran talletuksen muodossa. • Selaa luokkia. Palkinnolla varustetut verkkotutkimukset ovat mahdollinen win-win-tilanne yrityksille ja kuluttajille. Alla on varoitusmerkkejä siitä, että tutkimuspaikka ei ehkä ole laillinen: Tutkimukset voivat koskea elokuvia, TV-ohjelmia, musiikkia, urheilua, virkistystoimintaa jne.

Kuinka Paljon Voit Ansaita Online-kyselyillä?

Kaksi 250 punnan palkintoa jaetaan. Liity mielipidepostikorttiin »Paneelin mielipide Alhainen maksukynnys. Useimmat kyselyyritykset tarjoavat maksupalveluja sekillä, PayPalilla, lahjakortilla ja suoralla talletuksella. Verkkosivun takana oleva yritys on luotettava ja toimii monien parhaiden tuotemerkkien kanssa. Voit valita, suorittaako kyselyjä, ansaita rahaa takaisin, pelata pelejä, lukea sähköpostia tai etsiä verkosta rahaa vastaan. Jos harrastuksiasi, kiinnostuksen kohteitasi ja väestötietojasi ei tarvita kyselyihin, et voi tehdä mitään muuttaaksesi sen sijaan, että makaat profiilissasi, mikä on iso ei-ei. Jo siinäkin vaiheessa sinun tulee jakaa noita 8 tuntia 2 tai 3 istuntoon. Mutta vain haluamallesi yleisölle sopivat vastaajat saavat jatkaa tutkimusta.

Lue kuinka ansaitsemme rahaa. Yksi asia, joka erottaa tämän sivuston, on, että saat palkkaa vastaamisesta heidän seulontakysymyksiinsä. Jos toivot keräävän huomionarvoista voittoa, sinun on kohdeltava tutkimustasi ottamalla työtä kuin sinun pitäisi, etkä vie liian monta vapaapäivää tai ohita hyvin monta tutkimusta. Katso lisätietoja Survey Club Review -sivustosta.

Muita, online-tutkimusta paremmin tarjoavia vaihtoehtoja ovat: Jäsenille maksetaan rahaa ja palkintoja online-kyselyjen ottamisesta. Monet muut tutkimussivustot maksavat vasta, kun ansaitset paljon enemmän, kuten 50 dollaria. Saman määrän vastausten saaminen etanapostutkimuksesta maksaa 5 000–7 000 dollaria, ja puhelintutkimukset voivat olla jopa 15 000 dollaria [lähde; Yahoo! Kuten useimmissa tutkimussivustoissa, sinua kuitenkin pyydetään saamaan kelpoisuus ennen kuin voit tosiasiallisesti suorittaa kyselyn. Rekisteröidy LifePointsiin »i-Say (IPSOS) Tee 10 puntaa + kuukaudessa.

Minulle on maksettu tällä kyselyyrityksellä tonni kertaa ja rakastan sitä.

Millaisia ​​tutkimuksia Otan?

SurveyJunkie on ActiveMeasuren, aiemmin nimeltään Blue Media Ventures, verkkotutkimusryhmä, jolla on Better Business Bureau -yhtiön A + -merkki. 100 LifePoint-arvoa on noin 1 dollari; se ei ole tarkka ottelu, mutta se on melko lähellä. Jos tämä ei ole riittävän vakuuttavaa, saat tietää ennen tarkkailun aloittamista tarkalleen, kuinka paljon ansaitset. He perivät sinulta maksun liittyäkseen verkkoon.

Kun rekisteröit tilin, sinut ilmoitetaan automaattisesti kilpailuun voittaaksesi 1 000 dollaria.

Valitettavasti vain Yhdysvaltojen asukkaat voivat ilmoittautua mielipideviestiin. Jos päätät, että tutkimukset eivät ole ajankohdan arvoisia, on olemassa muita tapoja ansaita rahaa verkossa, kuten blogointi, tavaroiden myynti ja freelancer. Voisin nähdä sen kannattavan pitkällä aikavälillä, jos omistaisin jonkin aikaa päivittäin tähän muutaman kuukauden ajan, mutta en usko, että aion tehdä online-kyselyjen ottamisesta säännöllistä toimintaa. Ei ole takuuta, että he ovat avoinna uusille rekisteröinnille kerralla, mutta yritämme järjestää rajoitetun määrän lukijoillemme kuukausittain. Ja vaikka kaikki tämä saattaisi kuulostaa hienolta, tässä on todellinen kysely suorittamalla rahoja koskevia kyselyjä... ne eivät vain ole parhaimpia sivutoimisuuden kannalta. Joten sinun on parasta rekisteröidä kaikki alla olevat sivustot. Kun olet vastannut kiireellisiin kysymyksiisi, meillä on myös muutamia vinkkejä, jotka voivat auttaa sinua myös aloittamisessa. Alla on joitain asioita, jotka olen opiskellut matkalla kyselyyrityksiin ja mahdollisuutesi ansaita rahaa kyselyn vastaanottajana.

Löydät Legitiimit Tutkimusyritykset Vs. Huijaukset

Muista, että verkkokyselyjen tarkoituksena on, että niiden pitäisi olla hauska tapa ansaita rahaa. Muita vaihtoehtoja ovat Amazon, iTunes ja Starbucks. Joskus täällä toisinaan 35 dollaria tunnitutkimukseen, siellä on suunnilleen yhtä hyvä kuin se tulee. Ansaita rahaa suorittamalla tutkimuksia ei ole koskaan ollut näin helppoa, ja keskittymällä 20 parhaan palkatun kyselyvoittajan joukkoon voit olla varma, että sivusto on legitiimi ja luotettava. Suuret tuotemerkit rakastavat maksettujen kyselyjen käyttöä saadaksesi vilkaisun keskimääräisten kuluttajien mieliin. Tällä yrityksellä on alhaisempi hyväksymisaste kuin muilla yrityksillä, mutta he ottavat uusia hakijoita kunkin kuukauden alussa! Tämä yritys on suorittanut maksettuja kyselypaneeleja vuodesta 1946, joten ajatelkaa vain kuinka monta kuluttajaa he ovat auttaneet siitä lähtien.

Kun tuotemerkit haluavat selvittää, mitä kuluttajat ajattelevat tuotteistaan ​​ja palveluistaan, he kääntyvät markkinatutkimusyritysten puoleen. Työ on todella helppoa. 46 tapaa saada ilmaista rahaa, kyllä - Ei myynnissä, joten sinun ei tarvitse luoda Clickbank- tai PayPal-tiliä. Älä koskaan paljasta arkaluontoisia tai yksityisiä tietoja tutkimuksessa.

Toluna

Liity arvostettuihin mielipiteisiin »MindMover Mielenkiintoisia tutkimuksia kulutustavaroista Kuka he ovat? Jos vietät melko paljon aikaa kyselyihin ja teet sen älykkäästi, voit nähdä hyvän, positiivisen vaikutuksen taloudelliseen tilanteeseesi. Assassin 8 binary options canada demo-tili, 10 pikavinkkiä ja. Tästä syystä elinkeinonharjoittajien on kouluttauduttava käyttämällä binäärisen vaihtoehdon demo-tiliä. Huomionarvoisinta on, että ACO: lla on myös positiivinen Better Business Bureau -luokitus. Voit myöntää Survey Junkielle ikuisen, peruuttamattoman, rajoittamattoman, siirrettävän, edelleenlisensoitavan, maailmanlaajuisen, ilmaisen, oikeuden ja lisenssin muokata, kopioida, lähettää, julkaista, näyttää, luoda johdannaisia ​​teoksia, jäljentää, muokata, levittää ja muuten käyttää, muokata tai jaella käyttäjän sisältöä millään tavalla, ilman korvausta tai ilmoitusta.

Tai saatat käyttää kyselyjä saadaksesi muita etuja, kuten ilmaisia ​​tuotteita. Sivusto vaatii huomattavasti korkeampia palkkasummia, mutta koska siihen sisältyy hiukan korotettu hinnoittelu, esimerkiksi alennusmaksut, jotka joudut joutumaan maksamaan liittymissivustoille liittymistä varten ennen loppumaksun saamista, niitä ei sisällytetä tähän. Jokaisesta sivustolla ansaitsemastasi pisteestä saat 1 puntaa.

Tätä prosessia kutsutaan markkinatutkimukseksi. Kyselyt ovat helppo tapa ansaita rahaa verkossa. Kuinka sijoittaa kryptovaluutoihin: ultimate beginners guide, jos haluat päästä freelance-liiketoimintaan, tässä on muutama aloituspaikka:. Amerikkalaiset yritykset käyttävät miljardeja dollareita vuosittain kohderyhmiin, tuotetesteihin, haastatteluihin ja tutkimuksiin - kaikki pyrkiessään selvittämään, mikä logo on tarttuvin, mikä perunalasun maku on eniten riippuvuutta aiheuttava ja mikä poplaulu on seuraava iso osuma [lähde: Vaikka suurin osa sivustoista käyttää pistejärjestelmää, OnePoll ei.

  • Kymmeniä tutkimussivustoja ansaitsee rahaa verkossa, mutta kaikki maksetut tutkimussivustot eivät ole hyvämaineisia, ja jotkut ovat tuottoisampia kuin toiset.
  • Silti paljon rahalla voi olla vakava ero kassavirtaasi, varsinkin jos se tapahtuu joka kuukausi tai melkein joka kuukausi.

Ansaitse 4000 Dollaria Kuukaudessa Ottamalla Tutkimuksia!

Jotkut innokkaita, jaloja yrittäjiä ansaitsevat paljon rahaa, kun he rakentavat näistä sivustoista versioita, jotka eivät ole huijauksia ja joilla on hyvät käyttökokemukset. Mitkä tutkimussivustot todella maksavat? Valitse mahdollisuuspäivitysten vastaanottaminen joko sähköpostitse tai tekstiviestinä. Tyyppejä tutkimuksia ovat: Joten, et koskaan tiedä mitä odottaa kyselyllä.

Suositeltava

Tämän lisäksi saat tilillesi 5 dollarin bonuksen vain aloittamisesta. Mutta voit odottaa vastaavan seuraaviin aiheisiin liittyviin kysymyksiin: Sivusto toimii pistejärjestelmässä, jossa käytetään ”Station Dollars” (SD). Valitettavasti sinun on odotettava, kunnes kertyy 50 dollaria saadaksesi maksusi, mutta saatat pystyä nopeuttamaan prosessia maksamalla ystävien lähettämisestä ja avaamalla sähköpostia. Kirjaudu Pro-mielipide täällä.

Kuten OnePoll, sinun on kuitenkin ansaittava 50 dollaria ennen kuin voit poistaa rahaa sivustolta, mikä ei välttämättä ole yhtä houkutteleva kuin jotkut yritykset, joiden kynnysarvo on paljon alempi.

Itsenäinen Ammatinharjoittaminen

Jos haluat kiinnittää online-kyselyjä käteisellä, pidä mielessä vielä muutama vinkki: Menin yksinkertaisesti sivulle, joka sanoi, että saan ilmaisen 5 dollarin liittymisbonuksen, ja kirjoitin sähköpostiini aloittaaksesi. Se on todella niin yksinkertaista! Kun tein tutkimusta ja sain tietää, että heidän keskimääräinen työnsä maksaa noin 30 senttiä ja kestää 3 minuuttia, luopuiin. Oletko koskaan kuullut mistään näistä kyselyn verkkosivustoista tai yrittänyt ansaita rahaa tekemällä tutkimuksia verkossa? Valitettavasti ainoa asia, joka koko ajan ja napsauttaminen oli saanut minut, oli €10 [15 dollaria] e-kuponki My Photobook -nimiselle yritykselle, josta voit tehdä valokuvakirjoja. Jotain niin yksinkertaista kuin verkkokysely voi lisätä sateisen päivän rahastoon.

Käytä kaikkia mahdollisuuksia rakentaaksesi mainetta ja uskottavuutta.

Sivusto Vaatii Minua Maksamaan Rekisteröintimaksun, Pitäisikö Minun Maksaa?

Swagbucks yhdistää kolmansien osapuolien tutkimukset, joten jotkut sivustot, joihin se lähettää, ovat parempia kuin toiset. Ilmoittautuminen OneOpinionilla on ilmainen (sinun ei koskaan tarvitse maksaa ilmoittautumista mistään sivustosta, koskaan FYI) ja se vie noin minuutin. Yhtiö perusti vuonna 2019. Voitto voi olla mojova, jos sinulla on aikaa sijoittaa:

Asenna haittaohjelmien torjuntaohjelma.

Älä koskaan, koskaan maksa maksaa liittymällä tutkimussivustoon. Ansaitse helppoa rahaa päivittäisissä menoissasi takaisin palautuksella Kuitenkin useiden ihmisten on tiedetty ansaitsevan noin 200 dollaria tai enemmän kuukaudessa.

Jos et saa kutsuja, kirjaudu toiseen ja kokeile sitä muutaman viikon ajan.
Ne tarjoavat satoja tuotemerkkisiä lahjakortteja, suoraa pankkimaksua, PayPalia ja Visa-lahjakortteja.

Online-koodaus- Ja Suunnittelukoulu, Jolla On

Nämä ovat todennäköisesti asioita, joita jo käytät kodissasi, joten niiden saaminen ilmaiseksi voi vähentää maksamaasi. Sitten he jatkoivat manuaalisiin puhelintutkimuksiin, kutsuivat ihmisiä puhelimeen ja saivat mielipiteitä ja näkemyksiä monista aiheista. Joitakin kysymyksiä, joita sinulta voidaan kysyä:

Suosikkiasemissani olisi usein kilpailuja, joissa kuuntelija, joka soitti oikeaan aikaan oikealla vastauksella joihinkin satunnaisiin kysymyksiin, voittaa palkinnon. Kaiken kaikkiaan huomasin, että se ei ole huono tapa kerätä palkintoja ja ansaita lahjakortteja tai käteistä, jos sinulla on kärsivällisyyttä siihen. Tämä olisi hienoa, jos he eivät lähettäisivät roskapostia - ja todella toimittaisivat lupaamansa.

Kuinka Paljon Verkkokyselyt Maksavat?

00 asuntoa kyselyn valmistuttua. Lue syvällinen arvostelu saadaksesi lisätietoja! Emme halua, että tuhlaat aikaa rekisteröidyllä sivustoille, joilla on hoikka valinta. Kuten useimmat tutkimussivustot, on myös lyhyt profiilitutkimus. Online-kyselyjen vastaanottaminen käteisellä vaikuttaa hyvältä tavasta ansaita rahaa tekemättä mitään. Yksi suosituimmista tavoista maksimoida ansiosi online-kyselyistä on välttää maksujen maksamista. Hauskaa ja hieno tapa ansaita muutama ylimääräinen dollari kuukaudessa.

Voiko Kukaan Maksaa Suorittaa Tutkimuksia?

Näin löydät maksetut tutkimukset ja ansaitset ylimääräistä rahaa. Voit silti ansaita jotain tuosta alkuperäisestä sijoituksesta, mutta se on tuskin mitään. He pyysivät joukko henkilökohtaisia ​​tietoja, anna minun ilmoittautua, mutta kertoivat sitten, että työpaikkoja ei ole saatavilla. Sitten markkinointiyritys korvaa sinulle kyselyn suorittamisen (ja kyselyyritys ottaa heidän osansa).

Voit käyttää pisteitäsi myös arvontaan, mutta en koskaan suosittele tätä, koska et todennäköisesti voita. Jotkut testit sisältävät myös uusien sovellusten ja pelien pelaamisen. Tämä tehdään etsimään sinulle sopivimpia tutkimuksia. Sinulle maksetaan pisteinä. Kuinka säästää pienellä vaivalla Extreme-kupongit ovat hulluja, mutta sinun ei tarvitse tehdä kokopäiväistä työtä leikkauskupongista säästääksesi suuria. Mutta jos pysyt kiinni, se johtaa paljon mahdollisuuksia rakeilla pisteisiin ja se on aikasi arvoinen.

Amerikan Kuluttaja-mielipide

Juuri tämän tein jättäessään opetustehtäväni blogiin kokopäiväisesti, ja nyt opetan muita tekemään saman. Minimi kynnysarvo, joka sinun on saavutettava, on 500 palkintoille, ja tositteiden saamiseksi kynnys on 80 000. He tarjoavat myös paikallisia makutestejä (katso mitä sanoin 'hankitusta mausta'?)

  • 3 puntaa per suoritettu tutkimus, ilmaiset tuotteet testattavaksi ja pidettäväksi.
  • Suurin osa näistä on tehtäviä, joita teet silloin tällöin, mutta nyt voit saada palkat niiden suorittamisesta.
  • Sivustolla on puhdas, helppokäyttöinen kojelauta, ja se tarjoaa korkean pistearvon jokaiselle suoritetulle kyselylle.
  • Pidä silmällä kuinka paljon aikaa sijoitat, koska et todennäköisesti koskaan ansaitse enemmän kuin tekisit kokopäiväisessä työssä.
  • Ja se on yksi ongelmista yritettäessä suorittaa kyselyitä rahaa varten, paljon aikaa vietetään vain yrittämällä löytää kysely, joka tosiasiallisesti ansaitsee rahaa.
  • Lue lisää yksityiskohtaisesta CashCrate-katsauksestamme.

PopulusLive

Ne ovat hiukan hankittuja makuja, koska ne erikoistuvat pitkäaikaisiin, yksityiskohtaisiin kyselyihin huipputason asiakkaille eikä nopeille ja iloisille kuluttajakyselyille, joista saatat olla tutumpi. Tämä johtuu siitä, että yritysten on yleensä maksettava palkkio ihmisistä, joilla on tietty kokemus tai jotka kuuluvat tiettyyn väestöryhmään. Toistaiseksi InboxDollars on maksanut yli 50 miljoonaa dollaria palkintoja. Vindalella on kyselyjen lisäksi myös muita ansaintamahdollisuuksia, mikä antaa sinulle myös pienen valikoiman. Sivusto toimii pistejärjestelmässä, kuten monet muut sivustot. Rikastu nopeasti -järjestelmä, ei, ei tapa rikastua nopeasti. Maksukynnys on 1 000 pistettä, mikä vastaa 10 dollaria. Jos yritys vaatii sinua maksamaan ennen kuin voit aloittaa kyselyn, etsi muualta. Saamasi korvauksen tyyppi riippuu tarjouksesta.

PointClub antaa sinulle pisteitä kyselyihin vastaamiseen. Niin kauan kuin ymmärrät kaikki nuo asiat… sitten eteenpäin… ota tutkimuksia! Jos lahjakorttien kyselyjen tekeminen ei ole sinun tehtäväsi, voit myös lunastaa pisteesi PayPalin käteisellä. Toinen hyödyllinen vinkki on varmistaa, että rahaa rahat ylittyvät vaaditun kynnyksen saavuttamisen yhteydessä. Voit ansaita lahjakorttipalkkioita tekemällä tutkimuksia ja pelata pelejä. Se on kuin neulan poimiminen 77 300 000 heinäsuovasta (kirjoita ”online-tutkimukset” Google-hakuun vastaavien tulosten saamiseksi). 15 €Meidän arvostelu: Kyselyyritykset eivät yleensä maksa sinulle jokaisesta kyselystä - sinun on suoritettava maksusumma palkkion ansaitsemiseksi.

Ota Yhteyttä

Yksi yrityksille helpoimmista tavoista tehdä markkinatutkimuksia on kannustaa kansalaisia ​​antamaan palautetta, kokemustaan ​​tai mielipiteitään - siksi voit maksaa online-tutkimuksista! Sivusto näyttää todella ammattimaiselta, nuorelta ja raikkaalta, mikä houkuttelee kohderyhmäänsä. On kuitenkin monia muita tutkimussivustoja, jotka myös maksavat käteisellä. Voit rekisteröityä YouGov-palveluun verkossa tai sen mobiilisovelluksen kautta. Voit jopa saada palkan lukea sähköpostiosoitteesi ja lähettää ystäväsi!

Sivusto maksaa sinulle käteisellä kaikista tekemistäsi tutkimuksista.

Sinulle annetaan 100 vain profiilitutkimuksen suorittamisesta. Muihin sivustoihin verrattuna LifePointsin maksettuihin tutkimuksiin pääsy on hiukan helpompaa. Ota automaattinen täydennys -toiminto käyttöön selaimessa. Yleensä sinulle lähetetään sähköposti-ilmoitus, kun kysely vastaa kiinnostuksen kohteitasi ja on käytettävissä tekemään online-tilassa tietokoneeltasi. Tutkimukset eivät vie kauan liian täydellisiä ja palkitsevat sinut pisteillä. Jos kuitenkin suoritat kyselyn, voit saada todella suuren korvauksen, kuten 100 dollaria + lahjakortteja ja muita palkintoja. Asia, jota ihmiset eivät ymmärrä, on, että markkinatutkimus on massiivinen liiketoiminta.

Ensinnäkin, he vaativat sinua pysymään jonkin aikaa ennen kuin voit lunastaa pisteesi - tämä on niin, että he luovat enemmän sitoutuneiden jäsenten yhteisöä kuin vain ihmisiä tarkistamaan nopeasti rahaa. Voit ansaita rahaa myös sivustolla: Lisäksi sinut tehdään 10 000 dollarin arvontoja joka kerta, kun suoritat kyselyn. Mutta onko se liian hyvää ollakseen totta? Mutta täältä se tulee hankalaa. Maksutapa: Itse asiassa miksi et tee sitä nyt? Sivusto vaatii minua maksamaan rekisteröintimaksun, pitäisikö minun maksaa?

Palkinto Kapinalliselle

YouGov on yksi mielenkiintoisimmista sivustoista, johon liittyä, heidän suorittamiensa tutkimusten takia. Jotkut maksetut ilmoitukset väittävät, että voit tehdä 5–7 puntaa tutkimusta kohden, kun taas Top10BestPaidSurveys. Yksi hieno ominaisuus on kyky tehdä ostoksia Vindalen kautta, koska heillä on usein tarjouksia tytäryhtiölinkkien kautta. Et voi nostaa rahaa koko tilisi saldoon. Nyt muista, että jotkut tutkimuksista ovat melko kohdennettuja. Makeutusaineena he antavat sinulle jopa 5 dollaria vain ilmoittautumisesta. Tämä vaihtelee henkilöstä riippuen. Palkinnot vaihtelevat 5 - 200 dollaria käteisellä tai tavaroilla.

Ne tarjoavat mielipidekyselyjä suurista tuotemerkeistä viihteeseen. Koska todella, miksi luottaa vain työhösi, kun voit saada ylimääräistä rahaa yksinkertaisesti täyttämällä tutkimukset. Voit myös lunastaa pisteitä lahjakorteista niinkin alhaisella tasolla kuin 5 dollaria. Heidän ylpeensä on se, että verkko-, iPhone- ja Android-käyttöympäristöjensä ansiosta voit suorittaa tutkimuksia kotona, toimistossa, rannalla tai kävelyllä. Täällä SurveyPolicessa tehtävämme on tarjota sinulle turvallinen ympäristö löytää laillisia verkkotutkimuksia. He kaikki on tarkistettu varmistaakseen, ettet tuhlaa aikaa rekisteröidylläsi. Tämä sivusto on tutkimusten kerääjä, jolla on tehokas seulontaprosessi. Yhtiö saa arvokasta markkinatutkimusta kohderyhmältä, ja kuluttajalle maksetaan ajasta alennuksilla ja ilmaistuilla tuotteilla.