51 Laillista Tapaa Ansaita Rahaa Verkossa

Joku, jolla on 200 videota, tarvitsee vain 50 katselua videota kohti päästäkseen sinne, kun taas 10 videolla oleva henkilö tarvitsee 1 000 katselua videota kohti. Tarvitset 5000 seuraajaa liittyäksesi. Aloita asialta, josta olet intohimoinen (sinun ei tarvitse olla asiantuntija). Tai voit myös suunnata palveluitasi paikallisille yrityksille, jotka haluavat sijoittua hakukoneissa. Joten tee minulle palvelus ja kapealla markkinoillasi.

Se on ollut jo vuodesta 2019 ja on kokenut erittäin voimakasta kasvua. Sähköpostiluettelosi tavoitteena on luoda luottamusta, joten he avaavat sähköpostisi päivittäin. Tunnen ihmisiä, jotka ansaitsevat 6 lukua vuodessa, ja he tekevät vain luoda aloitussivuja yrityksille. Jos kuitenkin keräät sitoutuneen yleisön ja annat heille mahdollisuuden lähettää löytämiään kuponkeja ja alennuksia, työkuormasi vähenee melko nopeasti. Riippuen siitä, kuinka organisoit sopimuksen yrityksen kanssa, saatat saada palkkaa myyntiä tai palkkioita kohden, kuten 15 prosenttia kaikista kanavasi kautta myytävistä tuotteista.

Ansaitset erityyppisistä sivuilmoituksista (teksti-, kuva-, video-, pop-, teksti- ja bannerimainokset)!

Molemmilla on hyväksymisprosessi ja toimipaikan arviointi. Se voi olla hyvä paikka aloittaa, vaikka haluat olla täysin itsenäinen, kun kokemuksesi ja maine alkavat kasvaa. Hulu antaa YouTube-rahalle rahaa, mutta liiketoimintamalli on kaikkea muuta kuin varmaa ja sen pitkän aikavälin irtaantumisstrategia on hämärä (Disney, News Corp. )Tämä malli voi olla erittäin kannattava, koska New York Times osti äskettäin WireCutterin 30 miljoonalla dollarilla.

Kaikki tämän osion kohteet vaativat ennakkomaksua käteisinvestoinneilla, mutta tarjoavat rahallesi mahdollisuuden ansaita sinulle vielä enemmän rahaa - kaikki verkossa.

Adfun

Se on huomattavaa kilpailua. Yksinkertaisesti sanottuna, taivas on raja freelancerinnassa. Markkinapaikkasi voi olla mikä tahansa, paikallisten taiteilijoiden alustasta myydä töitään digitaaliseen verkkokauppaan.

Graafinen suunnittelu on uskomaton taito, joka toimii useiden rahaa tekevien ideoiden kanssa.

Liity Etäyritykseen Osa-aikaisesti (tai Kokopäiväisesti)

Säästät kaistanleveyttä ja hosting-kustannuksia. Voit käynnistää ja myydä verkkokurssin Thinkificin kanssa ja jakaa tietosi maailmalle. Osta vähintään 10 000 linkin GSA-räjähdys, osta yli 200 youtube-upotusta ja osta sitten yli 100 halpaa crappy PBN-viestiä yllä mainituilta sivustoilta tai foorumeilta.

Nämä ovat helppoja, kustannustehokkaita tapoja rakentaa yleisölle ja testaa markkinarako onko siellä kysyntää.

Myy Verkkosivustot

Mikä on Robo-neuvonantajien suosion syy? He perivät tili- ja muut maksut IRA: lta. Yleisön kokonaisvaltainen sitoutuminen katsomalla videoitasi. Huomaa, että Gazelle maksaa sinulle vain toimivista älypuhelimista.

Kun olet päättänyt, mitä palveluita tarjoat freelancerina (jatka lukemista saadaksesi lisätietoja freelancerin vaihtoehdoista), ja sinulla on pari työpaikkaa vyön alla, sinun tulee seuraavaksi luoda oma verkkosivusto.

Jos se olisi, maailma olisi täynnä paljon ns. Dot-com-miljonäärejä. Lue matkaostokset ja lisätiedot lukemalla usein kysyttyjä kysymyksiä odotettavissa olevista takaisinmaksuajoista. SoundBetterin kaltaiset sivustot antavat sinun myydä palvelusi lauluntekijänä, tuottajana tai istuntomusiikkona tuhansille asiakkaille kuukaudessa. Yli puoli miljardia tuotetta myydään Amazonissa joka kuukausi, mikä tekee siitä uskomattoman mahdollisuuden ansaita rahaa verkossa.

Edellä olevalle tuotteelle käyttäisin….

Ansaitse rahaa etsimällä suosikkisivustoitasi ja suorittamalla sitten kyselyjä. Kurssin validoinnin ja töiden yhteydessä sinun on selvitettävä, miten ihmiset ottavat sen. Pew Internetin ja American Life Projektin tutkimuksen “Lisääntynyt videojakamissivustojen käyttö” mukaan 48% Internetin käyttäjistä on käynyt videonjakosivustoilla, kuten YouTube. Onko sisällöllä järkeä?

Kuinka Maksetaan?

Pidä Hulu, jos pidät siitä. Koska maksu suoritetaan verkossa, sinun ei tarvitse huolehtia itsesi keräämisestä asiakkaalta, samalla tavalla kuin ajaisit perinteistä taksiasemaa. Onko sinulla verkkosivuilla tai vielä haaveilee jopa ideoita blogin, voit myös tutkia affiliate markkinointia. Voit odottaa ansaitsevan tai ottavan 1000 dollaria kuukaudessa. Lue varainkeräyskatsaus täältä tai katso alla oleva video. Seuraavaksi, käytä Airbnb: tä isännöidäksesi omaa paikkaa tai oleskella toisessa maassa kuukausia.

Se on kilpaileva tila verkossa, ja mitä enemmän voit erottaa tekemäsi tekemästä jo olemassa olevalla, sitä paremmat mahdollisuudet menestyä ovat. Tarvitsee vain kolme vaihetta, vaikka joudut viemään autosi johonkin heidän keskuksistaan ​​tarkastusta varten. Esitä tämä mielessä joukkorahoitusideasi tässä valossa. Voit aloittaa tarjoamalla palveluitasi sisällöntuottajana Upwork-kaltaisella verkkosivustolla.

Suurin osa teistä on ehkä kuullut finanssikonsultteista. Tai ehkä olet tällä hetkellä vanhempi, joka harjoittaa kotikoulutusta tai auttaa lapsiasi oppitunneilla. Tulet huomaamaan, että ne helpottavat suunnitelmasi noudattamista, mikä olisi muuten ollut vaikeaa. Löydän itseni viettämään tunteja selaamassa ja viettäen usein enemmän kuin budjetoin budjetoida sisustukseen, jota en todellakaan tarvinnut. Sinun on myös aluksi vietettävä aikaa sähköpostien lähettämiseen yrityksille palveluiden mainostamiseksi ja työn löytämiseksi. Se on, että yleisimmät ideat on valittu paljon enemmän kuin muutama vuosi sitten.

Myy Vanhempi Elektroniikka

Mikä estää sinua? Netflix, joka on suosituin tilaamien videoiden suoratoistopalvelu, palkkaa säännöllisesti ”tunnisteita” katsomaan ja merkitsemään ohjelmointinsa tarjoamaan tarkkoja suosituksia muille tilaajille. Se vie melkein altruistisen asenteen tehdä suurimman osan työstä vähiten alkuperäisen paluun saamiseksi. Hanki muutama kirjoitettu ja markkinoitu e-kirja, ja saat idean.

AppTrailers

Katso paikkoja, kuten 99Designs tai Dribbble suunnittelijoille, Cloudpeeps markkinoinnin ja SEO-ammattilaisille sekä TopTal, Crew tai Gigster korkean tason ohjelmistokehittäjille. IGTV-sovellus on tarkoitettu mobiililaitteiden käyttäjille seuraamaan suosikki online-kuuluisuuksiaan pidemmällä tuotetulla videolla. Voisitko säestää yhden potentiaalisen asiakkaan joka aamu? Suurimmassa osassa menestyneiden bloggaajien korkean tason artikkeleita online-rahan ansaitsemisesta on ideoita, kuten verkkokyselyjä, bannerimainoksia, virtuaaliassistenttina toimimista, salaisia ​​ostoksia tai käteisellä luottokortin avaamista. On myös mahdollista ansaita lisäpalkkioita tutkimuksiin osallistumisesta. Jos on myymälää tai tuotetta, jota rakastat niin paljon, että suosittelet sitä jatkuvasti ystävillesi ja perheellesi, kannattaa ehkä harkita tytäryritykseksi tulemista.

Ei kulua kauaa, ennen kuin organisaatiot esittävät kirjanpitäjiään, lakimiehiään, johtoa ja pääomasijoittajia myös videoissa. Ja tämä ei voisi olla totta taloudellisissa asioissa. Yksi tuntemaani bloggaaja, Holly Johnson, tuottaa yli 200 000 dollaria vuodessa luomalla sisältöä muille verkkosivustoille. Yleisösi luottamus, jonka olet jo ansainnut tarjoamalla heille säännöllisesti oman tuotemerkkisi sisältöä ilmaiseksi. Pelkästään elämän luonteen vuoksi olet kokenut jotain ainutlaatuista, josta voit luoda kurssin, joka auttaa sinua jakamaan tietosi.

 • Luo videoita ja myy niitä verkossa.
 • Ansainta sovelluksella on enemmän käsi.
 • Jos sinulla on asiantuntemusta tai uskot, että voisit kirjoittaa kirjan, jota muut saattavat haluta lukea, on mahdollista, että voit ansaita rahaa itsejulkaisemalla.
 • Tehtävät ovat todellisia asiakkaan töitä ja yleensä huomattavasti mikrotöitä tehtäviä.
 • Teos ei aina kestä pitkäaikaisesti, mutta voi.

Tilaa Amazon Mechanical Turk

Suurten yritysten sponsoroimien viestien avulla voit myös mainostaa sivustoasi hyvämaineisena ja alansa johtajana. Polku onnea ja saavutuksia varten on avoin kaikille miehille tai naisille. Muihin tulovirtoihin sisältyy mainostilan hinnoittelu, tytäryhtiölinkkien lisääminen ja jopa hakemistopalvelun palveluiden ja tuotteiden veloittaminen. Kuvittele vain, kuinka paljon YouTube-kanava voisi tuottaa, jos sillä on 1 000 tilaajaa, joita YPP vaatii. Kun verkkosivustosi tulee markkinoille, sinun on vain mainostettava sitä, hallittava käyttäjiä ja kerättävä ansiot. Koska iTunes tarjoaa satoja tuhansia podcasteja ilmaiseksi, ladata yleisösi kuuntelemaan niitä ei ole todella mahdollista. AchieveMint toimii yhdistämällä jo käyttämiisi kunto-sovelluksiin, kuten Fitbit, RunKeeper, Healthkit ja MyFitnessPal, ja antamalla sinulle pisteitä tietyistä toimista.

Minun piti tehdä oma tapa.

Se on mukava lajike, jota kaikki tällaiset verkkosivustot eivät tarjoa. Kun joku saapuu Internet-maailmaan, he alkavat nähdä monia tapoja ansaita rahaa verkossa. Voit esimerkiksi tarjota uskollisille seuraajille podcasteja, videoita tai aikakauslehtitilauksia. Freelancing on loistava tapa käyttää kykyjäsi ansaita rahaa verkossa. Joitakin tavoista, joilla voit ansaita lisäpisteitä, ovat: Sen lisäksi, että maksat videoiden katselemisesta, voit ansaita rahaa myös surffailla verkossa, ottaa online-tutkimuksia ja jopa tehdä ostoksia verkossa.

Kopiointi voi sisältää tekstin kirjoittamisen verkkosivustoille, lehdistötiedotteille, offline-myynninedistämismateriaaleille, mukaan lukien esitteet ja esitteet, sekä kaiken muun ammattitekstin yrityksille.
 • Mittaa kaikki.
 • Palkinnot voivat ansaita sinulle lahjakortteja joillekin isoille yrityksille, kuten Amazon, American Airlines, Best Buy, Bath and Body Works, sekä käteistä PayPal-tilisi kautta.
 • Luo sitten oma niche ja lataa niin usein kuin mahdollista.
 • Jos haluat inspiraatiota, katso, että Fifty Shades of Grey todella alkoi itse julkaistuna Kindle-e-kirjana.
 • Joten muista, että sinulla on blogiisi osio, jonka avulla mainostajat voivat ottaa sinuun yhteyttä!
 • Ensinnäkin sinun on löydettävä yrityksiä, jotka myyvät niche-tuotteitasi, jotka tarjoavat pudotuskuljetuspalvelun.

Vuokraa Kameravarusteesi

Joku on erittäin vaikea rakentaa itsellesi tällaisen alustan ominaisuudet. Joten mitä tosiasiallisesti tarvitsee ansaita vakavia summia rahaa tänään? Löydät heidät tarkistamalla heidän työpaikkansa ja kirjoittamalla avainlauseet “työskentele kotona” tai “työskentele kotona” tai “etätyöhön”. Tämä verkkosivusto antaa kaikille, jotka haluavat tarjota konsultointia, perustaa ilmaisen profiilin. Jos olet käynyt millään verkkosivustolla, olet nähnyt Google-mainoksia. En tee tätä niin paljon kuin ennen, mutta olen hyvin tietoinen siitä, kuinka elinkelpoinen tämä tulo on.

Muusikot, TV-verkot, pienyritykset ja itsenäiset ammatinharjoittajat löytävät rahallisen arvon postittaessaan omaa mahtavaa sisältöä YouTube-kanavalle. Tietysti, kun edistit freelance-uraasi ja saavutat enemmän asiakkaita, pystyt omaksumaan koko hinnoittelumallin mielestäsi sopivana. Ihmiset käyvät jo verkkosivustossasi, koska he pitävät siitä, mistä kirjoitat ja kuinka kirjoitat. Tutustu Treehouseen parhaita koodausohjeita ja verkkokursseja varten. Internet on laajalle levinnyt verkkokauppoihin, joissa myyjät voivat luetella kohteita, joita he eivät enää halua.

Näytä YouTube ansaitsemaan ansaitsijana, ei ansaitse rahaa.

Jos omistat kotisi tai vuokranantajasi sallii sen, voit ansaita rahaa verkossa jakamalla kotisi muiden kanssa. Digitaalimaailmassa on tapahtunut dramaattinen muutos, ja kuluttajat eivät enää vain kuluta sisältöä. Kaupan asiantuntija.

Kurssin kaunis asia on, että saat niistä niin paljon kuin panet niihin. Minulle se myös innosti minua entistäkin enemmän, koska tiesin, että on olemassa muita tapoja ansaita rahaa. Sijoita tavoitteidesi, odotustesi ja kykyjesi mukaan, sillä saat laajan valikoiman kiinteistöihin liittyviä sijoitusvaihtoehtoja Fundrise-palvelussa. Sen sijaan, että jättäisivät lähetyskulut, Amazon antaa sinun tallentaa tuotteitasi omissa varastoissaan, jolloin ne ovat saatavilla ilmaiseksi 2-päivän toimituskuluksi Prime-jäsenille. Alustan avulla voit suorittaa ennalta määrättyjä hakuja ja antaa palautetta hakukoneille niiden tarjoaman palvelun parantamiseksi. Varmista, että hyväksyt vain korkealaatuisia tuotteita.

Kurssi myymäsi alusta määrittelee miten ansaita rahaa parhaiten. Tarvitset kandidaatin tutkinnon ja vähintään yhden vuoden opetuskokemuksen aloittamiseen, mutta voit helposti tehdä jopa 22 dollaria tunnissa työskentelemällä vain 7: llä. He tietysti ovat valmiita maksamaan palautteestasi, mikä tekee tästä yhden helpoimmista tavoista ansaita rahaa verkossa maksamatta mitään itse. Tarjoaa erilaisia ​​hinnoitteluasteita. Mutta tutkimukset osoittavat, että nämä mainokset kannattavat mainostajille YouTubessa tekemänsä ajan: Käyttäjät voivat sitten päivittää pro-versioon päästäksesi lisäominaisuuksiin.

Luo niche-verkkosivustoja, joissa on Google-mainokset

Maailma on siirtymässä yksilöiden tilaustalouteen, joka tarjoaa upeat mahdollisuudet yrittäjyydelle, vaurauden luomiseen, etätyöhön ja aikavapauteen. Osinko-osuudet toimivat samalla tavalla, mutta yhdellä muulla edulla: Aseta saavutettavissa oleva rahoitustavoite, koska turvaa se vain, jos todella saavutat asettamasi tavoitteen. Ja monille meistä ulkona syöminen on erityinen herkku. Hieno asia Craigslistin etätyömahdollisuuksissa on, että voit hakea niitä mihin tahansa kaupunkiin maailmassa. Hauskojen anekdootien ja vannon sanojen käytön lisäksi syy tähän oli yksinkertainen.

Tuotot markkinoille saattamisen jälkeen voivat kuitenkin olla merkittäviä. Jos rakastat videopelejä, voit ansaita rahaa myös suoratoistaa niitä, tarjota peliarvioita ja paljon muuta Twitchilla, joka on nyt Amazonin omistama. Mikrotöitä voi olla hauskaa suorittaa, ja tarvitset vain tietokoneen ja Internet-yhteyden.

Alhainen marginaali on vähiten heidän ongelmistaan; erottelu ja puolustettavuus ovat. Näiden nopeiden mainosten katseleminen ei ansaitse rahaa ja voi olla noin 250 dollaria tositteita vuodeksi, mutta rahaa saaminen Amazon-tilillesi lahjakortin muodossa on aina tervetullut bonus. On selvää, että se antaa sinun pienentää asioita ja ansaita paljon enemmän rahaa.

Se voi johtua kaikista näistä oletettavista asiantuntijoista, jotka ohittavat näitä yön yli -järjestelmiä, tai se saattaa olla vain meidän yleinen halu välitöntä tyydytystä.

Yhteenveto

Tee itsestäsi helpompaa ja anna näiden kolmansien osapuolten hallita blogiisi mainoksia. Vaihtoehtoisesti voit halutessasi kirjautua Adsense-tilille YouTuben kautta. Yksi tapa hyödyntää Internetin valtavaa ulottuvuutta on rakentaa verkkokauppa. Jos kuitenkin ilmaistaan ​​mielenkiintosi tuotteisiisi, voit saada myytäviä tuotteita kuljettajan istuimen alla matkustajan läpi. Menestyvät verkkosivustot voivat myydä paljon rahaa. Affiliate-markkinointi on yksi suosituimmista tavoista ansaita rahaa verkossa. YouTube jakaa mainostulot 55–45 kumppaneidensa kanssa - 45% Googlelle, 55% sinulle. Osakkeiden osingot - Osingot ovat loistava passiivisten tulojen lähde, koska ne maksavat sinulle säännöllisesti.

Muista, että jokaisella ohjelmalla on eri prosenttiosuus myynnistä palkkiona, ja menestyksesi on edelleen sidottu YouTube-kanavasi suosioon. Tarkista sivustolta, onko ravintolasi siellä. Kun haluat epätoivoisesti ansaita rahaa nyt, joskus ainoa vaihtoehto on myydä tavaroitasi. Joustavan luonteensa vuoksi graafisen suunnittelun mahdollisuudet voivat vaihdella kertaluontoisista projekteista jatkuvaan työskentelyyn kanta-asiakkaiden kanssa.

Hanki kämppäkaveri. Kerro siitä alla olevissa kommenteissa. Lisäksi, jos et ole kodin todellinen omistaja, sinun on varmistettava, että sinulla on omistajan lupa ennen kuin kokeilet kättäsi loma-asunnoissa.

Myy Palvelusi

Onneksi vähittäiskauppa, ravintola- ja käsityöteollisuus etsivät melkein aina työntekijöitä, jotka haluavat työskennellä viikonloppuisin, iltaisin ja lomilla. Tuntilukemat vaihtelevat tyypillisesti 10–20 dollaria tunnissa aloittelijoille ja 20–30 dollaria tunnissa keskitason ja edistyneille transkriptiopisteille. Vaikka blogiviestien kirjoittaminen on hyvin maksettu, se ei ansaitse sinulle niin paljon rahaa kuin kopioiden kirjoittaminen myyntisivuille. Ohjelmoinnin oppiminen voi olla erittäin arvokas taito. Ihmiset ovat laiskoja, joten se toimii meidän eduksemme, suurin osa videoista ladataan ja siinä kaikki… Tätä aloittamista varten sinulla on kuitenkin oltava jonkin verran etupääomaa.

Jos olet kiinnostunut, tässä on luettelo parhaista paikoista löytää etätöitä tänään: Nyt Etoron kanssa kaupasta on tulossa sosiaalista. Oletko koskaan katsellut Pawn Stars- tai Storage Wars -sivustoa televisiosta? En kuitenkaan sulje sen kannattavuutta pois vielä, koska jotkut ihmiset ovat keränneet valtavia voittoja myymällä verkkotunnuksia. Lentokenttäyhteydet ovat myös erittäin tärkeä liiketoiminnan lähde.

Mikä vielä parempaa, voit jopa ladata oman kirjan yhdelle maailman suurimmista kirjakaupoista: Muista, että liikenteen on oltava kunnollista, jotta se toimii. Paras osa?

Tuottaa Infografiat

Mutta kahden ja puolen vuoden blogoinnissa olen oppinut kovan oppitunnin: Voit optimoida videoitasi parempaan sijoitukseen kokeilemalla huomion kiinnittäviä kuvauksia ja esikatseluja sekä käyttämällä asiaankuuluvia tunnisteita. Sinun tarvitsee vain valita palvelu, joka vetoaa sinuun, rekisteröidä ja päästä töihin raastamalla taikinaa.

Kauppasotavahingot Ovat 'merkittäviä Kuin Useimmat Amerikkalaiset Koskaan Tajusivat'

Yhä useammat yritykset rekrytoivat sosiaalisen median johtajia hoitamaan ja järjestämään kaiken sosiaalisen mediansa. Tämän mukaisesti tilaajat voivat nauttia mainoksetonta videoita, alkuperäistä ja ainutlaatuista sisältöä, toistaa YouTube-sovellusta taustalla ja ladata videoita katsellaksesi, kun olet offline-tilassa. Voit kohdistaa hyvin tiettyihin yleisöihin ja seurata kunkin videon muuntoprosenttia erikseen nähdäksesi, kuinka paljon yritystäsi (ja tuloja) ajat. Tätä varten yritys etsii sinun kaltaisia ​​ihmisiä. Mutta useimmilla pienyritysten omistajilla ei yksinkertaisesti ole aikaa tai tietotaitoa näiden mainosten näyttämiseen. Kun profiilisi on määritetty, ihmiset löytävät sinut ja varaavat istunnon, josta maksat. Vuonna 2019 Yhdysvalloissa oli lähes 90 miljoonaa lemmikkikoiraa.

Ohjeaiheet toimivat myös hyvin videoiden kanssa, mutta voit tehdä myös kommentteja, sosiaaliseen mediaan liittyviä videoita (esimerkiksi ihmiset näyttävät rakastavan kissan videoita) tai jopa viihde- tai musiikkivideoita. Haluatko aloittaa blogin? Aloittaessasi on helppo tuntea uhriksi. Tunnista toimiala ja yksilöi muutama yritys ja laadi luettelo.