Kuinka myydä taidetta verkossa (ja pitää voitot)

Alhaiset tuotantokustannukset. Ja tietysti voit aina ansaita rahaa tekemällä videoita YouTubessa. Kenttä suosittelee skannausta 2D-teoksille edullisena ja tehokkaana vaihtoehtona valokuvaukselle: Mutta monet kattavat ainakin osan, elleivät kaikki kustannukset. Toiset, kuten Etsy ja Amazon, tuovat teoksesi massoille.

8% Euroopan BKT: sta ja 6%.

Se voi tuhota sielua, jos annat sen päästä sinulle. Kun olet lähettänyt mallisi, sinulla on mahdollisuus mukauttaa tuotteesi tai tuotteitasi. Kaupankäynti sinun roth ira: n sisällä, niitä verotetaan normaalilla tulotasolla, ei alhaisemmilla pitkäaikaisilla myyntivoittoveroilla. Siellä on paljon sosiaalisen median sivustoja, mutta on vain pari, joihin sinun tulisi keskittyä. Muita, jotka myyvät taidetta verkossa, sieltä saattaa olla lisävinkkejä, mutta ne ovat riittäviä aloittamiseen. Taiteilijoita, jotka tekevät paljon tilaustyötä, on haastateltu antaaksesi sinulle. Joten jos haluat myydä taidettasi online-taidegallerian kautta, sen on oltava erittäin korkealaatuista työtä. Suoritin saman haun tänään ja löysin hyvin samanlaisia ​​tuloksia. Seuraava vaihe on käydä eri paikoissa myydä taidetta verkossa luomastasi luettelosta.

Kun olet kirjautunut ja maksanut vuosimaksun, sinulla on pääsy heidän markkinoilleen näyttääksesi työsi. Joten kaikista nichesi potentiaalisista taiteilijoista ketkä luulet todennäköisimmin kaatavan eniten markkinaosuutta? Sivusto vie tässä tapauksessa vain 5 prosenttia.

Jotkut taiteilijat ovat tyytyväisiä kuviinsa saadakseen kierrokset sosiaaliseen mediaan nimettömästi, mutta yleisesti ottaen on tärkeää, että sinulle annetaan aina hyvitystä työstäsi.

Jatka Ruokaa Intohimoasi

Koska he ovat olleet julkisia, sen kasvavan integroitumisen johdosta jokaiseen maailman verkkosivustoon ja sosiaaliseen verkostoon, siitä on tulossa voima, jota emme voi sivuuttaa. Tässä artikkelissa puhumme enemmän kahdesta ensimmäisestä kategoriasta, koska veistosten uusinta on melko vaikeaa kuin maalauksien luominen. Äskettäisen LinkedIn-tutkimuksen mukaan 34%: lla ammattilaisista unelmatyön johtava tekijä on onnellisuus, mutta vain 22% meistä on onnekas työskentelemään unelmatyöllämme. Koet kuitenkin saman ongelman kuin taiteen uran aloittaminen. Käytän niitä itse sekä Dimwitz Comics -sarjassa että myös taiteessa.

Ilman kykyä tuntea tuotetta, asiakkaiden on saatava paras käsitys ostamastaan ​​selkeillä ja yksityiskohtaisilla kuvilla. Lähestymistapa omiin online-myynteihisi verkkosivustosi ja yllä olevien väliaineiden kautta on se, että riippuen siitä, mistä teet sopimusta gallerian kanssa, viime kädessä se on vielä yksi kanava saadaksesi nimesi sinne. Se, mikä yhdelle taiteilijalle sopii, ei ehkä ole paras vaihtoehto sinulle. Toinen paikka, josta voit myydä valokuvia, on Stocksyn kautta. Pienellä kärsivällisyydellä ja Bluehostin autolla jopa ensikertalaiset voivat käynnistää upean verkkokaupan WordPressin avulla. Jos kuitenkin käytät heidän on-demand-palvelua, voitot tuottavat vain tuotantokustannusten lisäksi. He saattavat jopa etsiä ainutlaatuista mallia, jota voi myydä taidetta tai t-paitoja. Etkö ole varma kuinka paljon veloittaa?

Koska olen ollut koko ajan elämässään mukana hevosissa, tunnen hevosen ihmiset sisä- ja ulkopuolella. Mikä on ensimmäinen askel, joka sinun on suoritettava valmistautuaksesi myymään työtä kesällä? MyStudioAssistant - My Studio Assistant on verkkosivustojen tarjoaja, joka auttaa taiteilijoita rakentamaan ammattimaisen sähköisen kaupan taiteilijoiden verkkosivun.

Iso kuva: Online Art Marketing -strategia

Etsy voi yhdistää sinut hämmästyttävän suuriin taidemarkkinoihin, ja sitä voidaan käyttää hyväksi kapean kaiverrukseen. Seuraa isäntä. Jos haluat lisätietoja taiteen myynnistä verkossa ja ansaita rahaa, meillä on täällä toinen luettelo paikoista, joilla voit ansaita rahaa taiteeltasi. Itse asiassa ensimmäinen kysyttävä kysymys on ”Kenelle myyn? Jos et ole vielä rakentanut henkilökohtaista verkkosivustoasi (älä vain odota liian kauan), voit esitellä työtäsi esimerkiksi Behancen, Deviantartin tai Dribblen avulla. Voit merkitä sivustosi juuri sellaisena kuin kuvittelet. Varastotalot myyvät kuviasi ja maksavat sinulle prosenttimäärän käytön perusteella. Lue lisää hyödyllisiä vinkkejä lukemisen liiketoiminnan kasvattamisesta Instagramissa.

He auttavat taiteilijoita myymään teoksiaan verkossa suoraan ostajille ympäri maailmaa.

Tämä On Rajoitettu Erä

Ja riippumatta taiteestasi, käytettävissä on paljon vaihtoehtoja käyttöoikeuksien, alkuperäiskappaleiden ja tulosteiden myynnistä taiteen tulostamiseen t-paitoihin, ostoskasseihin tai mukkiin - voit myös tehdä teoksesi saatavana erityisesti kirjakansiin! Lataa mallisi ja valitse sitten monista vaatetuotetuotteista tarjotaksesi kannattajillesi. Ajattelemalla 5W: n (ja H: n) läpi

Maalauksia Ja Piirroksia

Paras paikka taiteilijoille aloittaa taideteosten myynti verkossa on omien verkkosivustojensa kautta. Olen kirjoittanut blogin, jossa on eBay-myyntivinkkejä, ja toisen blogin, jossa kerrotaan ja lähetetään maalauksia. Saatat olla yllättynyt siitä, kuinka monet kuluttajat lähtevät matkallaan tukemaan paikallista tai alueellista taiteilijaa. Voit käyttää vain 30 senttiä tai 1 dollaria.

Päästä ihmiset tarinaan niin paljon kuin mahdollista. Ne katoavat silmänräpäyksessä valokeilassa. Jos haluat helpon tavan luoda taidesalkku ja myydä taideteoksesi, kannattaa ehkä harkita Artist Run -sivuston käyttöä. Eläkkeelle pääseminen: rikkaan sotilaseläkkeen jakaminen, joissain tapauksissa päätös liittyä armeijaan on ainoa ero heidän ja nuorten ikätovereiden välillä, jotka ovat nyt trellien takana. Minulta kysytään toistuvasti, kuinka myydä taidetta elantonsa puolesta.

Ehkä työsi sopii paremmin julkisiin taideprojekteihin? Voit jopa käyttää Zibbet-kauppapaikkaa myymään tavaroita, käsintehtyjä malleja ja paljon muuta. Olen kirjoittanut erittäin yksityiskohtaisen oppaan kuinka ansaita rahaa myymällä Etsyllä, joten en toista sitä täällä. Candice vastasi heti.

  • Opi aloittamaan, kasvamaan ja ansaitsemaan online-taideyrityksesi.
  • Kun sain ensimmäisen selville, halusin todella luopua.
  • Jos kuitenkin aiot pitää kappaleesta kiinni vähän, harkitse sen siirtämistä taidekansioon tai arkkitehtien laatikkoon, jossa se voidaan säilyttää tasaisena.
  • Tätä ei ole tarkoitettu vain maalauksiin.

Taidemarkkinointi, Joitain Sateenvarjo-neuvoja Kaikille Kanaville:

Taiteilijoiden kanssa työskentelemiseen on useita tapoja, alkuperäiskappaleiden tai tulosteiden myynnistä tavaroita varten painettavien teosten lisensointiin. Se tarkoittaa myös sitä, että vietät paljon aikaa etsiessäsi ihania kuvia - ruokaa sielulle ja mielelle. Itse asiassa useimmiten kuin ei, on kriittistä miettiä erilaisia ​​tapoja ansaita taiteesi ansaitaksesi sekä luovan että taloudellisen menestyksen. Kuinka voin ansaita rahaa taiteellani verkossa? Voit skaalata taideliiketoimintaasi kotoa. Tutkimme syvällisemmin mallien valintaa ja mukauttamista myöhemmin oppaassa.

Tässä on hyvä esimerkki tämän strategian toiminnasta: Facebook, Twitter, Google Plus ja erityisesti visuaaliset kiinnityssivustot, kuten Pinterest ja The Fancy; mutta valita, missä olla. Se merkitsisi enemmän liikennettä sivustoosi ja enemmän liiketoimintaa sinulle pitkällä tähtäimellä. Etsy on suosituin käsityöläisten vähittäismyyntisivustoista ja tarjoaa sellaisen miljoonan vahvan globaalin yleisön, johon useimmat mainokset pyrkivät pääsemään yksinään. Pidä studiossasi video, joka esittelee itsesi lyhyesti tai toimii jopa esimerkkinä (näytät tarinasi). Luo seuraavaksi hinnasto. Voit luottaa myös viittauksiin, vakuuksiin ja muihin online- ja offline-strategioiden muotoihin tavoittaaksesi kohdemarkkinat. Muuten sinun pitäisi pystyä ansaitsemaan ylimääräistä rahaa tämän sivuston kautta!

Tämä pieni paperi kannattaa paljon painoa. Varoitus sana kuitenkin. Verkkosivustollasi, joka toimii online-portfolionasi, voi olla joko kauppa ja blogi tai vain kauppa, jossa ihmiset voivat suoraan lisätä taidetta (tai tavaroitasi sisältäviä tavaroita) ostoskoriin ja maksaa kassalla. Miksi meidän pitäisi katsoa työtänne kaikkien miljoonien taiteilijoiden joukosta? Taiteilijoilla on enemmän joustavuutta työssään, samalla kun fanit saavat paremman hallinnan hinnoittelusta.

Tarina Sisäpuolelta

Pyydä ostohinta etukäteen, jos ostaja tilaa tilauksen mukautetun kuvan. Valitsemasi sivusto tarjoaa alustan, jonka avulla voit luoda aloitussivusi taidetta varten. Maksetut tutkimukset uk, mutta he voivat maksaa hienoja palkintoja, kuten lahjakortteja, tuotteita ja käteisellä. Nyt kun Internetistä on tullut laajalle levinnyttä ja monilla ihmisillä on pääsy tietokoneelle, voit myydä maalauksiasi tai mallisi käteisenä verkossa.

Pidä Brändäys Aivoissa

Tätä varten sinun on liittyä liittyviin ohjelmiin, klubeihin ja luotava suhde kuuluisiin taiteilijoihin ja ostajiin. Jos tiedät jonkun muun, joka hyötyy tästä passiivisia tuloja käsittelevästä artikkelista, jaa se vapaasti. Artspring - Artspring antaa ammattitaiteilijoille mahdollisuuden rakentaa taiteilijoiden verkkosivusto, joka sisältää markkinointityökaluja, uutiskirjeitä ja varastotietokannan. Sen lisäksi, että Facebook ja Twitter auttavat sinua lisäämään tuotemerkkitietoisuutta, voit myös seurata sinua seuraamalla. Mikä on pesemyyntisääntö ja vaikutus veroihin? Tärkeimmät erot ehdotusten välillä ovat olleet veron suuruus, mitä rahoitustoimia verotetaan ja miten uudet verotulot käytetään. Älä koskaan lopeta sopeutumista. Jos ei, tuhlaa aikaasi ja rahaa. Sen myymä taiteen tyyppi on täysin erotettu muista verkkosivustoista.

Nyt kun Amazon, Alibaba ja muut suuret verkkokaupat ovat nousseet ostosmaailman kärkeen, on kiistatonta, että verkko on ensisijainen paikka, jota ihmiset katsovat ostaessaan.

Sosiaalinen Media

Taiden hinnoittelu riippuu monista tekijöistä, kuten siitä, kuinka taidetta myydään joko henkilökohtaisesti tai taidegalleria. Pidä tarkkaa kirjaa myynnistäsi ja menoistasi online-taideyritykselläsi. Intian paras verkkokauppajärjestelmä, se käy kauppaa osakkeilla, hyödykkeillä, johdannaisilla, valuutoilla ja tulevaisuuden & optioilla. Erityiset kiitokset Displatelle tämän viestin jakamisesta! Tyyppisuunnitelmasi voisi tavoittaa laajemman (maksaa) yleisön esiintymällä yhdessä sivuston paketissa sekä sen kokoelmissa, jotka suodatetaan kuvaavien avainsanojen avulla. 40, kun mainostat viestiä.

Sinä ja muut voitte lisätä videoita yhdelle kanavalle ja kaikki saavat maksun. 40 rahaa voittavat pelit vuodelta 2019. saa maksakorkeaksi 3000 dollaria ilman sijoituksia. Käytä henkilökohtaisia ​​kokemuksia ohjataksesi ihmiset takaisin verkkokauppaan. CODAworx on maailmanlaajuinen verkkoyhteisö, joka esittelee ja juhlii suunnitteluprojekteja, joissa on tilattuna taidetta sisustus- ja arkkitehtotiloissa. Mutta kun otetaan huomioon digitaalisen tuotebuumin suhteellisen uusi luonne, voi olla vaikea löytää tietoa passiivisten tulojen ansaitsemisen hyvistä puolista. Nyt kun tiedät kuinka ansaita rahaa taidotaidoilla, on aika ryhtyä toimiin ja aloittaa online-taideyrityksen rakentaminen. Tarjolla on erittäin laaja hintavalikoima. WordPress on johtava blogialusta ja siitä on nopeasti tulossa johtava verkkomyyntityökalu.

Varmista, että painopiste on tuotteessa tai taideteoksessa. Olen myynyt taidetta eBayssa vuodesta 2019, mutta aloin työskennellä kokopäiväisenä taiteilijana vuodesta 2019. Aloita tekemällä aivoriihiä joitain luentojen aiheita ja koota yhteen lyhyt esitys työstäsi. Jos haluat muuttaa taidetta suoraan rahaksi, sinun ei tarvitse edes mennä käsityömessuille.

Keräilijät Ja Organisaatiot

Jos lähetät suuria taidetta tai lähetät kansainvälisille ostajille, toimituskulut voivat olla kalliita. Haluatko nähdä taiteesi kirjan kannessa? Katsotaanpa näitä kaikkia vuorotellen. Testaa malleja nähdäksesi, mikä myy parhaiten, ostamatta mitään varastossa edessä. Toivon, että tämä artikkeli auttaa sinua uusilla ideoilla, jotta voit ansaita rahaa taiteellasi!

Luo Liikennettä Maksettujen Mainosten Avulla

Tietenkin taiteilijat tietävät, että ansaitaksesi rahaa, sinun on myytävä työ. Toinen yleinen virhe, jonka taiteilijat tekevät, on hyppääminen Etsyn kaltaisille isoille verkkokauppamarkkinoille. Tytäryhtiöohjelmat eivät tietenkään tee kaikkia töitä puolestasi. Kuinka lisätä taidekauppaa.

On tärkeää, että jatkat koulutustasi koko uran ajan.

Vuonna 1905 Henri Matisse vieraili Colliouressa, Ranskassa, lähellä Espanjan rajaa. He ovat siellä, älä mene etsimään heitä. Jotta hashtageja voitaisiin käyttää tehokkaasti Pinterestissä, sinun tulisi lisätä ne vain kausiluonteisiin tai ajankohtaisiin tapahtumiin liittyviin taideteosten pinteihin.

Tapa, jolla kommunikoit yleisösi kanssa sosiaalisessa mediassa, asiakaspalvelu, kirjoittamasi artikkelit, verkkosivustosi ulkoasu, logo ja tunnusmerkki/iskulause, muodostavat brändisi.
  • Kuten muutkin jo mainitut kolme muuta verkkosivustojen rakennusvaihtoehtoa, taiteilijakeskeiset sivustojen rakentajat tukevat erilaisia ​​ominaisuuksia, kuten teosten esittelyä, online-tilausten vastaanottamista, markkinointia sosiaalisilla sivustoilla ja blogitoimintoja.
  • Seurauksena on, että tämä tapa myydä taidetta verkossa vaatii todella vain, että osaat luoda laadukasta taidetta.
  • Uutta taidetta perjantaisin?

Kuinka Saada Lisää Liikennettä Blogiisi

Yhteiskunta 6 on toinen mainostuotteiden verkkoalusta, joka voi myydä suunnittelutyötä, ja se keskittyy "kohtuuhintaisiin taidevedoksiin, iPhone-koteloihin ja T-paitoihin". Lisätietoja myymisestä Redbubblella täältä. Lisäksi eBay-ostajat yleensä etsivät sopimusta. Onneksi Sellfy-alusta tarjoaa markkinoinnin työkaluja, jotka auttavat tässä - sähköpostimarkkinointi, upsell, alennukset jne. He eivät lue kaikkia kaikkea tätä luokkaa. Kuitenkin löydät alkuperäisiä maalauksia, piirroksia, taidetta, öljymaalauksia ja vesivärejä jne. Onko siinä järkeä? Palkkiona lahjoituksesta he saavat pääsyn yksinoikeuksiin, jotka olet asettanut etukäteen. Tekemät muistiinpanot auttavat sinua tekemään paremman päätöksen siitä, mikä sivusto toimii parhaiten sinulle.

Noin

Se on kaikki, mitä tein, ja kolmen kuukauden aikana blogini liikenne kasvoi 300% ja joillakin nastaistani on yli 5000 uudelleen. Tämä ei ollut vain mahdollisuus, vaan todennäköinen. Mitkä valokuvaajat, jotka kilpailevat vesiputouksista, myyvät eniten taidetta tänä vuonna?

Mitä Sinun Pitäisi Veloittaa Myyessäsi Taidetta?

Jos haluat elää kokopäiväisesti kuvaajana tai taiteilijana, joskus ei aina riitä luottamaan galleriaesitykseen tai freelance-asiakkaisiin. Voit ladata jopa 10 kuvaa kerralla nopeaa ja helppoa prosessia varten. Sen jälkeen saat kirjautumistietosi, joissa voit ladata omia taiteitasi, piirroksia ja maalauksia. Mutta vaikka se ei tee sinusta rikkautta, on erittäin helppo asettaa kaikki sivustolle, ja se voi olla hyvä tapa kastella jalat märkäksi taiteen online-myynnissä. Hän sanoo "potkaneen" galleriat, joissa hän työskenteli, suhteita, joita hän kuvaa nyt "melko haaleiksi". Luottakaa minuun, oikeiden sosiaalisten kanavien valitseminen on epäilemättä yksi tärkeimmistä päätöksistä, joita te koskaan teet, kun haluat myydä taidetta verkossa ja rakentaa sivutoimisto. Muista, että jokaisella käyttöympäristöllä on erilainen liikennetaso, aktiivisten käyttäjien lukumäärä ja väestötiedot. Taidesi myyminen - ei näyttäminen - on validointi.

Sivusto sisältää myös osion äänikirjoille ja podcasteille.
Blogisi/verkkosivustosi on kuitenkin saatava satoja kävijöitä, jotka eivät vain arvosta suurta taidetta, vaan ovat myös valmiita ostamaan niitä.

Paranna Taiteellisia Taitojasi

Taiteilijat maksavat 30% teosten myynnistä. Yritä piirtää yhden tai kahden ihanteellisesta asiakkaastasi täydellinen yksityiskohtainen kuvaus. Monet taiteilijat sanovat arvostavansa sitoutumista suoraan yleisöön - ilman, että heidän on pakko työskennellä keskimmäisen miehen kanssa tavoittaakseen faninsa. Nyt tämä konsepti on tulossa taidemaailmaan. #3 parasta kaupankäynnin demontiliä 2019 online-kauppiaille, tULEVAISUUSLINJAA EI KÄYTETTÄVÄ SELLA, ETTÄ SEKÄ TÄYTETTÄVÄ KAIKKIA KAUPPAJÄRJESTELMÄTÄ, UUTISKIRJEEN TAI MUITA SAMALLAISIA PALVELUJA. INHAABIT-sovelluksen kaltaiset sovellukset antavat ostajille mahdollisuuden esikatsella, kuinka teos näyttää kotonaan ennen ostamista.

Ne Ovat Halpoja Ja Kasvavat Kanssasi

Voit myös tarjota pay-per-video-vaihtoehdon. Nyt kun olet harjaannut vastauksia tärkeimpiin online-taidetta koskeviin kysymyksiisi, olet valmis jakamaan räätälöityjä vaatteitasi maailman kanssa. Banksyn kaltaiset taiteilijat ovat kuitenkin suosineet tätä taiteen muotoa yksityiskohtaisilla teoksilla, joiden taustalla on usein poliittinen lausunto ja jotka on luotu spraymaalilla ja stensiileillä. Ilmaiset live-binaariasetusten kaaviot ja kartoituspalvelut, sivua ei tarvitse päivittää. Voit myydä taidetta ilman ennakkokustannuksia ArtPalilla ja pitää 95% voitosta (kun myyt taideteoksia. )Sanomattakin on selvää, että olin kaikkialla. Vastaavasti oletko tutkinut, mikä on aiheuttanut muiden taiteilijoiden epäonnistumisen? Tämä hullu pieni munaajastin pitää minut liikkeellä!

”Voit tietää kaiken liiketoiminnasta ja tietää kaiken taiteesta, mutta viime kädessä molempien yhdistelmä todella tekee menestyvästä myymälästä, tekee menestyvästä tuotemerkistä.

Olen Asenne

Menestyäksesi tässä sosiaalisessa verkostossa joudut julkaisemaan tweetit kuvilla teoksesta, jonka haluat myydä keskeytyksettä - koko päivän, joka päivä. Yksi tunnetuimmista on Etsy. Muista vain kunnioittaa taiteilija-aikaasi ja puolestaan ​​kunnioittaa asiakkaasi rahaa tarjoamalla hänelle hyvää, laadukasta työtä. Olen oppinut kovan oppitunnin: Litografia on painomenetelmä, jossa kuvio piirretään kiville (tai tietyntyyppisille levyille) rasvaisella väriliidulla tai musteella. Voit maksaa PayPalin tai Moneybookersin kautta.

Instagram-, Tumblr- ja Pinterest -ympäristöt toimivat silmäkarkkien parissa, ja ne voivat olla loistava tapa saada esteetit selville.

Voit liittyä minuun myös: Minulla on etuoikeus pystyä luomaan ja myymään tuotteita, jotka voivat auttaa muita saavuttamaan omat upeat mallinsa. Keskimmäinen tytärni aloitti verkkosivuston The Crafty Crafter, kun hän oli vasta 12-vuotias. Koti, 10 € toimettomuusmaksu. Sinun tarvitsee vain ladata parhaat mallisi ja tulostaa, asiakaspalvelu ja markkinointi puolestasi.

Korostamalla tuotetta, ne antavat sinulle mahdollisuuden paljastaa taiteenne markkinoiden korkealaatuisimmalle medialle.

Paine Ajan Myötä

Mutta jos voit jollain tavalla oppia näkemään työsi lahjaksi, joka on tarkoitus jakaa, riippumatta esteistä, joita kohtaat, niin se voi olla poikkeuksellinen ja tyydyttävä uravalinta. Jotkut muista pitää mielessä. Sinun on jaettava se ja oltava voima, jonka kanssa on otettava huomioon.

Teoriassa sinun pitäisi pystyä veloittamaan sama summa kuin galleriassa, ja maksimoida voitosi. Voitko puhua työstäsi? Kaistanleveys tarkoittaa sitä, kuinka paljon dataa verkkosivustosi kulkee. Pysy ajan tasalla uusista suuntauksista ja tekniikasta, mutta älä ole heidän orja! Vaikka joidenkin taiteilijoiden teokset pysyvät kaduilla, monet siirtyvät painettujen tai räätälöityjen kappaleiden maailmaan perinteisemmille medioille, kuten kankaalle, paperille ja löydetyille esineille. Aloittelijoille tulee olemaan erittäin vaikeaa myydä offline-tilassa.

Jos haluat sivuston, jolla on täydet verkkokaupan toiminnot, jotta voit alkaa myydä taideteoksia ensimmäisestä päivästä alkaen, suunnitelmat alkavat vain 18 dollaria kuukaudessa. Lisäksi luomuksesi on lueteltu muiden huomionosoittajien rinnalla. Jos et vielä tiedä mitä rakastat luoda, kokeile joka kerta. Jos sinulla on verkkosivusto, liitä mukaan tietoja, joiden avulla ihmiset tietävät, mitkä galleriat kantavat työtäsi. Lisätietoja tästä artikkelista kuinka ansaita blogin avulla.

Vastaavasti jokainen kiinnittämäsi kuva heijastaa aina tätä aihetta tai teemaa.