Parhaat online-työpaikat korkeakouluopiskelijoille: The Ultimate Guide 2019

Jälleen kerran, Skillshare on loistava resurssi oppiaksesi taitoja, joita tarvitset keikan tekemiseen. Koska molemmat palvelut maksavat sinulle per toimitus ja saat 100 prosenttia vinkkeistä, tämä voi olla hieno tapa ansaita rahaa yliopistossa. Jos sinulla on graafisen suunnittelun taidot Photoshopissa tai muussa ohjelmistossa, voit laittaa ne käytettäväksi freelance-graafisena suunnittelijana. TV tai elokuva Extra Joka päivä ympäri maata televisio-ohjelmat ja elokuvanäytöt etsivät lisäominaisuuksia täyttääkseen sarjansa taustan. Lue sitten perusteellinen opas, jolla voit muuttaa blogiisi vakaata tuloa.

Siirry sitten aktiivisten kilpailujen sivulle osallistuaksesi muihin löytämiin ilmaisiin kilpailuihin. He maksavat viikossa ja voit ansaita jopa 25 dollaria tai enemmän tunnissa toimittamalla ravintolaruokia ihmisille. Hyödynnä mahdollisuus oppia ja hioa näitä työskennellessäsi! Voit viedä tämän säästökauppaan tai autotallimyyntiin ja löytää kirjoja, jotka voit ostaa 25 tai 50 senttiä, ja sitten kääntää ja myydä muutaman dollarin ja voilan verran - sinulla on yksinkertainen liiketoiminta ja jonkin verran pizzarahoja.

Voit tulla myös YouTube-videobloggeriksi, jos osaat videota.

Kun saat “oikean työpaikan”, sinun on investoitava kodin kuntosalijärjestelmään tai maksettava kuntosalin jäsenyydestä. Jotkut näistä sivustoista tarjoavat palkkioita rahana, kuten yleisimmät mielipiteissivustot, kun taas toiset tarjoavat lahjakortteja ja palkintoja myymälöissä, joihin he ovat sidoksissa (puhun täällä Barnesia ja Noblea). Työ on erittäin joustavaa, missä valitset tuntisi.

Sama pätee plasmaluovutukseen. Hän loi ilmaisen johdanto-koulutuksen kuuden lukuisen kirjoitusuran rakentamiseksi. Jos aiot koota DVD-levyn, joka sisältää 5000 ilmaista kuvaa, jotka olet itse ottanut, tee se. Tämä artikkeli saattaa sisältää linkkejä yhteistyökumppaneiltamme. Etsitkö kirjoitustyötä? ansaitse 8 parhaasta online-kirjoitustyöstä, kun teet tämän prosessin verkossa, sitä kutsutaan online-kirjoittamiseksi. Tutustu muiden lähellä olevien korkeakoulujen kaatopaikkoihin.

Asumisavustajana saat huoneesi ja hallituksen ilmaiseksi tai suurella alennuksella. Tee hakemus asumisneuvojalta. Ei kuittien tarkistusta, ei odotettavissa pankin hyväksymään alennusta, ei mitään muuta kuin välitön rahat takaisin! Etäopettajana on paljon mahdollisuuksia työskennellä. Allergioiden estäminen, koiran kävely on mitä tahansa opiskelija voi tehdä - ja on yllättävän tuottoisaa.

 • Tämä tarkoittaa, että et voi (yleensä) laskuttaa niin korkeita tariffeja kuin sinä tekisit, jos olisit “ammatillinen” opettaja, mutta voit silti ansaita rahaa.
 • Voit hallita koiran istutus- tai kävelyliiketoimintaa kaikissa Rover-sovelluksessa yhdessä 24/7 -tuen kanssa, mukaan lukien eläinlääkärin apua ja Rover suojaa palveluitasi jopa 1 000 000 dollariin.
 • Sivutoimintaa voidaan kuitenkin käyttää myös urakehityksen kehittämiseen valmistumisen jälkeen.
 • Oppikirjat voivat olla erityisen tuottavia.
 • Saat asettaa oman tuntihinnan ja määrittää oman aikataulun, mikä tekee tästä toisen houkuttelevan vaihtoehdon korkeakouluopiskelijoille.
 • Mutta se tarkoittaa myös PALJON taloudellista taakkaa.

Hanki Maksetut Testaussivustot

Erityisiä taitoja ei vaadita - vain käsineet, laukku ja halu tehdä likaista työtä. Näiden kahden välillä (ja niitä on useita muita) Getaround tuntuu olevan paljon vähemmän vaivaa. Vaikka Internet on tuonut uskomattomia mahdollisuuksia, kuten verkkokoulutusta, se on tuonut myös muita uskomattomia mahdollisuuksia, kuten mahdollisuus luoda oma online-liiketoiminta ja vähitellen luoda passiivisia tuloja kotoa, vaikka et ehkä pysty ansaitsemaan nopeasti rahaa Alkaen kuten verkko-opetus voi tarjota, oman verkkoyrityksen omistaminen on enemmän pitkäaikaista lähestymistapaa pysyvän kuukausittaisen passiivisen tulon tuottamiseksi verkossa, jossa lopulta sinun ei tarvitse työskennellä ollenkaan tai ainakin vain muutama tunti per viikko. Annan yli 40 000 dollaria kuukaudessa blogini kautta. Tai jos sinulla on taipumus tehdä suuria ostoksia verkossa, kuten teen esimerkiksi blogini isännöintiä varten. Matematiikka on luultavasti yleisin, vaikka useimmissa yliopistoissa on myös ohjaajia useimmille luonnontieteellisille kursseille ja jopa tietyille humanistisille aloille.

Jos rakastat kaupunkiasi ja lähdet usein viikonloppuisin, rynnä matkaoppaanasi. Parhaat online-osakevälittäjät lokakuussa 2019, 2 Lightspeed Trading N / A 0 dollaria 25 000 3. Mutta sinulla on mahdollisuus ansaita muutama ylimääräinen dollari, jos pystyt toimittamaan, koska ansaitset vinkkejä plus perustuntipalkka. Yritykset eivät voi korvata hyviä kirjoittajia roboteilla milloin tahansa, toisin kuin melkein kaikissa muissa töissä. YouTube-videot Viimeaikaisten tilastotietojen mukaan katsomme nyt enemmän videoita YouTubessa kuin Google-hakuja. Miksi kukaan menisi oman yrityksen pariin? Jos et tunne tytäryhtiömarkkinointia, tässä on lyhyt arvostelu.

 • Ainoa mitä sinun on tehtävä, on huolehtia jonkun kodista tai jopa heidän lemmikistään.
 • Uutena tulijana halusin tutkia esimerkiksi hius- ja kynsisalongia, eikä kaikilla niillä ollut sivustoja, joissa voitaisiin tarkastella esimerkiksi hintoja ja tunteja.
 • Jotkut näistä tehtävistä liittyvät ruokaostoksiin, joten muista ottaa huomioon tarvittava lisäaika.
 • Joten kannattaa pysyä tarkkaavaisena.
 • Kun sovellus on valmis, myy se Apple- tai Google Play -kaupassa.
 • Jopa niin, voi olla yllättävää löytää kuinka monta asiaa sinulla on, mutta et oikeasti tarvitse.
 • Useimpien opettajien on suoritettava lyhyt todistus ennen kuin he voivat aloittaa opetuksen.

Lähetä Navigointi

Rahaa korkeakouluopiskelijoille voi tulla monista sekalaisista lähteistä. Kuinka tulla rikkaana 10 helpoilla tavoilla, jopa vilkkaimmat itsetehtyjä miljonäärejä tekevät sen päivittäin. Tämä on todennäköisesti hidas prosessi, mutta jos harrastuksesi on valokuvausta, niin se voisi olla järkevää. Kuten freelance-kirjoittamisessa, tarvitset vain tietokoneen ja pääsyn Internetiin.

Tällaiset lääketieteelliset opinnot takaavat tyypillisesti, että osallistuvat opiskelijat eivät kärsi huomattavista sivuvaikutuksista, joten tutkia yliopiston tutkimusohjelmia, jos olet kiinnostunut osallistumisesta. Onko tutkimusta? Tarvitset selkeän puheäänen ja kyvyn kiinnittää erityistä huomiota yksityiskohtiin tehtävien suorittamiseksi kokonaan.

Etsitään Osa-aikatyötä Yliopiston Ympäröivällä Alueella.

Joidenkin opiskelijoiden mielestä on erittäin hyödyllistä oppia uusia taitoja koulun tauon aikana tai hitaammin. Opiskelijat, jotka osaavat ansaita ylimääräistä rahaa yliopistossa, alkavat usein täältä. Lunasta PayPalin kautta, kun olet saavuttanut 50 dollaria tililläsi. Tässä on muutamia yksinkertaisia ​​ideoita tähän: Lue kuinka tulla virtuaaliassistentiksi ja työskennellä kotoa.

Sijoittaminen voi tuntua pelottavalta, jota tekevät vain todella rikkaat ihmiset, joilla on tummat puvut ja Rolexes. Alta löydät yleiskatsauksen parhaista verkkotyöistä, joiden avulla voit ansaita ylimääräistä rahaa lukukausikustannusten kattamiseen: Yliopiston ulkopuolella olevat työpaikat tarjoavat kuitenkin kuitenkin korkeamman palkan ja parempia polkuja valmistumisen jälkeen. Ne voivat olla hienoja, jos sinun tarvitsee vain ansaita ylimääräistä rahaa nopeasti tai kun teet toisen ”lämpimän kehon” työn, kuten hoitaa vastaanottoa asuntolassa. Sen mukaan, kuinka usein ajat, voit ansaita satoja dollareita viikossa (vaikka tämä riippuu suurelta osin alueestasi tai kuinka usein työskentelet). Suurin osa maksaa kohtuullisen hinnan eri aiheita koskevista blogiteksteistä.

Onko sinulla kotisi tilaa, ehkä kotitoimisto, jossa voit soittaa yrityksiä varten? Vierailet vain Ebates-verkkosivustolla ja napsautat sitä kauppaa, johon haluat tehdä ostoksia. Fiverr on sivusto, jolla voit mainostaa mitä tahansa asiantuntemusta ja saada heidät toimimaan välittäjänä. Kun olet valittu, he kouluttavat ja opastavat sinua verkkoseminaarin läpi.

 • Aihe ja ohjelmistovaatimukset vaihtelevat yrityksestä riippuen, ja voi olla joitain pienempiä erikoistehtäviä, jotka sinun on perehdyttävä.
 • Voit myös kirjautua Care-palveluun.
 • On olemassa kymmeniä tutorointisivustoja, joiden tarkoituksena on yhdistää opiskelijat ja tutorit yksilöllisessä ympäristössä.
 • Voit tutkia, tuleeko sinusta tulla transkriptoriksi tai kääntäjäksi tämän yrityksen kanssa.
 • Yksi parhaimmista ystävistäni teki tämän - hän osti fuksi -vuotena 4 makuuhuoneen talon ja vuokrasi 3 huoneesta.
 • Se tarjoaa melko tasaisen tulovirran ja antaa sinulle mahdollisuuden hankkia arvokasta työkokemusta.
 • Ne eivät sinänsä ole online-työpaikkoja, mutta voivat maksaa varmasti osan laskuistasi.

Haluatko Ansaita Parempia Arvosanoja?

Voit myös osallistua kliinisiin lääketutkimuksiin, mutta muista arvostaa täysin mahdolliset riskit. Hän työskenteli perinteisessä työpaikassa, jossa hän kamppaili saadakseen loput päätökseen ja saamaan aikaa perheelleen. 55 muutos puolestasi.

99%, kestää 24–84 kuukautta. Poshmark on sovellus, joka yhdistää ostajia, jotka etsivät hyviä tarjouksia laadukkaista vaatteista, ihmisten kanssa, jotka haluavat myydä niitä. Aja matkalle jakamispalvelua Matkanjaosta on tullut iso, kukoistava teollisuus. Jos mieluummin asiakkaat tulevat luoksesi, toinen vaihtoehto on työskennellä tutorointikeskuksessa.

Yliopistokahvilassa työskenteleminen on hieno vaihtoehto - ansaitset rahaa tunteessasi opiskelijatovereita!

Uber- tai Lyft-kuljettaja

Katso apua apurahojen löytämisessä tarkistamalla FastWebin ja Thomasin haastattelu Shanice Millerin kanssa. AirBnB on tulossa paljon yleisemmäksi sekä vuokranantajalle että lomailijalle. Sinulla on monia helppoja tapoja ansaita pisteitä, kuten videoiden katseleminen, pelien pelaaminen ja kyselyiden tekeminen.

Parhaita Tapoja Ansaita Rahaa Verkossa Ja Offline-tilassa

Olen jakanut tämän kolmeen osaan ensin ansaita rahaa verkossa, toinen on offline-tilassa ja viimeinen on säästää rahaa. Tammenterhot valvovat pankkitiliäsi ja sijoittavat muutoksen automaattisesti päivittäisiin ostoksiin. Youtube, kun olet valmis, napsauta Käynnistä-painiketta. Kun olet kirjautunut, tapahtuu taustatarkistus. Sinun tulisi harkita, onko sinulla varaa ottaa suuri riski menettää rahasi. Voit markkinoida palveluitasi kampuksen ympärillä olevien eri osastojen, paikallisten lukioiden, keskikoulujen ja peruskoulujen kautta. On monia verkkosivustoja, jotka tarjoavat ESL-opetuksen varmentamisen.

Tämän yrityksen avulla voit olla osa- tai kokopäiväinen lastenhoitaja. Tämä on hauska ja nautinnollinen sivutyö, jonka voit ottaa vastaan, jos sinulla on matkavirhe. Työ on erittäin joustavaa, missä valitset tuntisi. Tämä voi olla ihanteellinen työ henkilölle, joka nauttii olemisesta sosiaalisessa mediassa tai foorumeilla. Tutustu yrityksen markkinointi- tai mainososastoon, jos olet merkittävä yritys- tai viestintäyritys.

Vaikka et välttämättä puhdista omaa huoneistoasi, voit ansaita paljon rahaa jonkun toisen siivoamisesta. Jokainen opiskelija pitää siitä, että pystyy korvaamaan kulut ja ylimääräisen käteisvarojen. Ei ole rikastuvia pikaohjelmia - naval, viimeinen luokka on suurin osa palveluntarjoajista, jotka ansaitsevat mediaanipalkan tai jopa vähemmän. Se antaa sinulle mahdollisuuden näyttää ja myydä kurssiasi näiden 24 miljoonan opiskelijan edessä.

Ota Kykyjäsi Verkossa

Ehkä tavallisin freelancerimiseen liittyvä työ on kirjoittaminen. Tämä johtuu siitä, että lastenhoitoon sisältyy usein pitkiä aikoja tai vähän lainkaan aktiivisuutta, esimerkiksi kun istuvat lapset tekevät kotitehtäviä tai ovat menneet pois sängystä. On olemassa satoja tapoja ansaita nopeaa dollaria nopeasti.

Oletko koskaan ajatellut asettamalla heidät paitaan ja ansaita rahaa? Kun jatkat laadukkaiden valokuvien lähettämistä virastoille, lisäät mahdollisuuksiasi ansaita rahaa. Menitkö kouluun koulutusta varten? Virtuaaliassistentiksi tuleminen on yksi parhaista tavoista ansaita todella hyvää rahaa verkossa riippumatta tutkinnosta. Muut sivustot, kuten Ebates, auttavat saamaan eniten rahaa takaisin, ovat seuraavat: Kaupan tekeminen valuuttamarkkinoille on helppoa. Jos tiedät kirjanpidon perustiedot (tai olet halukas oppimaan sen), voit auttaa paikallista yritystä kirjanpidossa. Voit tehdä kaiken seulontaarviointien hallinnasta aina seulomaan sovelluksia ja rajata mahdollisuuksia haastatella päteviä ehdokkaita etsimään täydellistä ottelua.

 • Tallennat joitain muita tietoja, kuten ostoksesi ja kuinka paljon maksit.
 • Jos tämä vaikuttaa liian kovalta, katso AirBnB: n kaltaisia ​​sivustoja, jotka auttavat vuokraamaan turvallisesti ja varmistavat, että maksat.
 • Samespeakin kaltaisilla sivustoilla voit olla jopa 16-vuotias.
 • Jos sinä, niin voit myydä tietämäsi muille, jotka tarvitsevat apua matkojen suunnittelussa.

Markkinoi Itseäsi

Tämä voi olla erinomainen yhteisyritys, jos olet luova ja haluat houkutella mitä epätavallista, mielenkiintoista ja hauskaa. Ja vaikka se ei välttämättä ole rahaa taskussa, korkeakouluopintojen ansaitseminen voi myös säästää rahaa pitkällä tähtäimellä (mikä on monin tavoin yhtä hyvä). Internetissä ihmiset eivät vain etsi kirjoittajia. Monilla opiskelijoilla on harrastuksia, kuten käsityön tekeminen, valokuvien ottaminen tai herkkujen leipominen.

3 Tyyppisiä Odottamattomia Kuluja Ja Kuinka Voit Valmistautua Niihin

Salaperäiset ostokset ovat silloin, kun sinulle maksetaan positio vakioasiakkaana ja ostoksia tietystä yrityksestä. Voit käyttää tätä ansaitsemaan rahaa, veloittamalla kiinteämääräisen hinnan ryhmäluokille tai tuntihinnan yksityisestä valmennuksesta. No, se voi olla sinä. Voit auttaa ihmisiä päivittämään huoneitaan ja saada siitä maksun. WhatUsersDo (arvostelu) - Jäsenille on yleensä saatavana 3–5 testiä kuukaudessa, ja jokainen antaa sinulle 8 dollaria. Puhdista pöly, selvitä säilytyskaappi ja tee autotallimyymälä.

 • Tietojen syöttäminen on toinen hyvä online-työ korkeakouluopiskelijoille.
 • Huomaa, että kaikkiin kauppoihin liittyy riski.

Opiskele Samalla, Kun Ansaitset Lastenhoitopalvelulla

Luotettavuus antaa sinulle helpon täyttää yhden hakemuksen ja saada korkoja alan parhailta opintolainarahoittajilta. Rahan ansaitseminen ei ole vain tulojen kasvattamista. Valitse aikataulu, jos sinulla on joitain välttämättömiä rutiinitehtäviä. Tärkeintä on, että jos sinulla on tilaa ihmisille, voit todennäköisesti luetteloida sen ja mahdollisesti ansaita ylimääräistä rahaa joka kuukausi. Voit linkittää niin monta luotto- tai pankkikorttia kuin haluat ja laittaa muutoksen toimimaan puolestasi edullisessa ETF: ssä. Keskimääräinen palkka on 12–13 dollaria tunnissa, ja voit etsiä työpaikkoja miltä tahansa freelancer-sivustolta. Jos käytät älypuhelinta tai katsot televisiota, saatat myös maksaa siitä!

Omavaraisuus vie sinut paikoille. Kuinka vaihtaa forex-pin-palkin asetukset, kauppiaat voivat myös seurata forex-uutiskalenteria. Ilmeisesti enemmän suuruutta elämääsi yhdessä tieteellisesti No-BS-manifestikurssin kanssa, napsauta tätä saadaksesi lisätietoja nyt! RA: na työskenteleminen voi olla olennainen kampuksen työ. Kuuntelet puheluita ja luokittelet ne tunnisteilla. Uber ja Lyft - Jos sinulla on luotettava auto ja et ajattele myöhästyä (työskennellä), ajaminen Uberin tai Lyftin kaltaisten ohjainsovellusten kanssa saattaa olla sinulle sopiva. Palkatut opiskelijat työskentelevät keskimäärin noin 30 tuntia viikossa. Palkka vaihtelee palvelun mukaan. StudySoup antaa sinun ladata muistiinpanoja yliopistosi luokista vastineeksi rahalle.

TrymyUI - Voit testata sovelluksia verkkosivustojen kanssa ja voitto on 10 dollaria testiä kohti. Tämä on loistava vaihtoehto, jos sinulla ei ole vakavia käyttöoikeustietoja tai haluat vain harjoitella valokuvien ottamista vapaa-ajallasi, kun et muista luopua lisensseistä. Voit myös ohjata ei-perinteisiä aiheita, kuten taidetta, tai tarjota yksityisiä musiikkitunteja. Vertaa tuotteita aina erilaisilla ostoskeskuksilla ja myös paikallisilla markkinoilla. Saatat silti yhtä hyvin ansaita rahaa myymällä näitä kirjoja takaisin kampuksen kirjakauppaan tai jopa Amazonille. Hakukoneiden arvioijat varmistavat, että käyttäjän vastaukset kysymyksiin tai avainsanoihin esimerkiksi Google-, Yahoo- ja Bing-sivustoissa eivät sisällä roskapostia.

Ryhdy pysyväksi avustajaksi (RA)

Avaa vain verkkosivusto, napsauta ympäri ja saat maksun. Ne ovat Bambi Diamond Edition Blu-ray ja The Lion King Diamond Edition Blu-ray. Aikataulustasi tai kiinnostuksestasi riippumatta on paljon vaihtoehtoja ansaita ylimääräistä rahaa yliopistossa. Säännöllisen opetuksen lisäksi kampuksella elinkustannukset voivat olla erittäin kalliita.

Joten he tarvitsevat vastuuntuntoisia ja lähteviä ihmisiä auttamaan asuntolansa hallien hallinnassa. Se maksaa ehkä 200 dollaria tai enemmän päivässä, mutta se voi olla hauska tapa ansaita ylimääräistä rahaa puolella. Sijoittamisen aloittaminen ei ole koskaan liian aikaista, varsinkin kun korkojen korot ovat sinun puolellasi, kun aloitat nuorena.

Yritykset tarvitsevat jatkuvasti copywriterejä! Haluaisitko seurustella ja näyttää fuksille kuinka navigoida kampuksella? Markkinointi ja verkkomedia Markkinointi on laaja toimiala, jolla on suuri sivutoimisto. Ainoa mitä sinun tarvitsee tehdä, on käyttää puhelinta soittaaksesi kauppoihin, kerätä tietoja ja arvioida kokemuksiasi. Jos olet jo ansainnut perustutkinto-tutkintosi, kannattaa ehkä miettiä tutkimusassistentin tehtäviä. Kun sinulla on idea kuinka paljon kulutat näihin luokkiin, voit asettaa käytännön rajan. Tällaiset mahdollisuudet löytyvät yliopiston ilmoitustauluista ja koulun sanomalehdistä. Luotettava, neliovinen auto, johon mahtuu vähintään neljä matkustajaa, mukaan lukien sinut.

Ota Yhteyttä!

Tutustu oppaamme siitä, kuinka liittyä Instacart-shopperiksi, jotta saat lisätietoja tästä mahdollisuudesta. Sinun on oltava vähintään 18-vuotias, läpäistävä taustakontrolli ja ”pentuvisa” ja suoritettava henkilökohtainen suuntaus, jotta voit aloittaa kävelyn Wagille. Esimerkiksi, jos ostat kahvia 1 dollarilla. Tämä johtuu siitä, että se on joustava ja asiakasvuorovaikutusta on vähän. DollarSproutin ykköstavoitteemme on auttaa lukijoita parantamaan heidän taloudellista elämäänsä, ja olemme säännöllisesti yhteistyössä yritysten kanssa, joilla on sama visio. Kysy asiantuntijalta Derek Williamsonilta, Chief HigherMe: n vuokraushallintaohjelmisto, joka yhdistää yrityksiä uusiin työntekijöihin. Mikä on tärkein työnhaun vinkki opiskelijoille, jotka etsivät osa-aikatyötä lukukauden aikana?

Entä älypuhelin? Sinun tehtäväsi on arvioida musiikkia tulevien taiteilijoiden ja kirjailijoiden arvostelujen perusteella. Jos voit kirjoittaa ja olet intohimoinen aiheeseen, voit kirjoittaa blogia. Jotain niin yksinkertaista kuin kenkänauhojen tai muiden kouluväreissä olevien esineiden myynti voi olla helppo tapa ansaita ylimääräistä rahaa, etenkin urheilutapahtumien tai kampusmatkojen aikana. Ellei tietysti pidä evästeistä ja pizzasta uudelleen. Voit ansaita jopa 50 dollaria vuodessa.

Aina kun joku vierailee näillä myyjillä linkkiesi kautta ja tekee ostoksen heidän kanssaan, saat prosenttiosuuden tuloista siitä, että olet ”välittänyt” heille uuden asiakkaan.

Tutor Tai Anna Oppitunteja

Varmista aina, että olet ajoissa oppitunneille, ja varmista, että olet valmis selittämään (tai etsimään) käsitteitä omalla kielelläsi, joista et ehkä ole koskaan ajatellut. Tämä voi olla korkeakouluopiskelijalle vaikeaa, mutta olen nähnyt useiden vetävän sen pois - mieti Van Wilderia ja yliopistojuhlia. Jos otat tähtimuistiinpanoja luokassa tai olet luonut huijauksettomia opinto-oppaita monille luokille ja aiheille, saatat pystyä myymään niitä verkossa esimerkiksi Oxbridge Notes- tai Campus Shift -sivustoilla - ja ansaitsemaan jopa 25 dollaria tai 85% palkkiota tekemässä. Voit kaksinkertaistaa tai kolminkertaistaa alkuperäisen sijoituksen jokaisen loman aikana. Oman verkkoyrityksen luominen on hauska ja mielenkiintoinen prosessi, se on niin sanotusti oma * lapsesi *. Pidät huolta lapsestasi, kasvatat sitä, annat valtuuksia ja lopulta se kasvaa ja se huolehtii sinusta, joten Mitä enemmän rakkautta ja huoletta annat yrityksellesi, sitä enemmän tuloksia näet sen antavan sinulle takaisin, sitä parempi suhde on yritykseesi, sitä enemmän menestys virtaa takaisin sinulle. Ja jos yliopistossasi ei ole avoimia työpaikkoja - voit aina yrittää etsiä vartijatyöpaikkoja yliopiston ulkopuolella. Tällä hetkellä ei ole koskaan ollut enemmän mahdollisuuksia ansaita ylimääräisiä tuloja Internetin avulla. Freelance-työ Ehkä nautit kirjoittamisesta, Facebook-sivujen hallinnasta tai tekemästä vähän graafista suunnittelua vapaa-ajallasi.

 • Tämä on ihanteellista, jos et käytä autoosi usein - esimerkiksi jos otat metroa töihin ja se istuu joutona viikonloppuna.
 • Yliopisto on hauska ja taloudellisesti tyhjentävä vaihe kenen tahansa elämässä.
 • Vielä pahempaa, jos satut käsittelemään kansainvälistä kirjallisuutta, harkitse Crnjanski/Tserniansky-pilkun pahaa ilmiötä!
 • Kuulostaako keikalla sinulle?

Tervetuloa SelfMadeSuccess.com-sivustoon!

Kun kyse on sivutoimista ja ansaitsee ylimääräistä rahaa, työn tekemiseen on lukemattomia tapoja. Voit tehdä kaiken suunnittelusta, grafiikasta, markkinoinnista ja web-ohjelmoinnista seuraavilla sivustoilla: Ryhdy Pro Gamer -pelaamiseksi voi olla loistava tapa ansaita rahaa kotona, ja se on aika odottamaton tapa. Tämän viestin ainoa tarkoitus on tehdä sinusta kykenevä ansaitsemaan ylimääräistä rahaa vapaa-ajallasi. Veri suodatetaan punasolujen ja muiden solukomponenttien poistamiseksi.

Jos osaat englantia ja haluaisit tuntea olosi mukavaksi opettaa englantia verkossa, tarkista VIP Kid ja opeta englantia verkossa hyvällä tuntihinnalla. On kuitenkin tärkeää, että ihmiset tarkistavat ne myös. 10 parasta suosittua sivustoa, jolla voi ostaa bitcoineja heti ja helposti (lokakuu 2019). Tämä on hieno sivutoimisto niille, jotka etsivät matkaa ja lisää seikkailua elämästään. Voit käyttää tätä aikaa vuokrataksesi talosi tai asunnosi ja ansaitaksesi ylimääräistä rahaa tekeessään sitä.

Rahat takaisin -sovellukset sopivat hyvin kaikkeen, ei vain verkkoon. Nämä 20 yritystä maksavat käteisellä verkkosivustojen testaamiseen kotoa! Hankitko ulos karvoisten ystävien kanssa ja saavatko palkat? Tunnit voivat olla joustavia, joten se on hyvä tilaisuus opiskelijana. Pidätkö järjestämisestä, lippujen varaamisesta ja muiden järjestelmänvalvojan tehtävien tekemisestä? Älä anna näiden tehtävien mennä hukkaan.

Järjestä Kriketiturnauksia

Sen sijaan, että yrittäisit pakottaa osa-aikatyön ja aikataulun välille, jakamistalous antaa sinulle joustavuuden asettaa aikataulusi. Mikä on omituisin asia, jonka olet tehnyt ansaitaksesi ylimääräistä rahaa? Vuokraa kehosi Jos haluat mukavasti ottaa sarjan pois, miksi et kokeile elämän mallintaa. College Info Geek -lukijana tiedämme, että et maksanut paljon kirjojesi aloittamisesta, koska seurasi oppaitamme löytää halpoja oppikirjoja. Hyvä lähtökohta on Adobe Stock tai Getty Images. Tasoittaisit enemmän kirjoittaessasi ja saat artikkelisi hyväksytyksi, mikä lisää palkkaasi. Bloggaaminen on erinomainen tapa esitellä asiantuntemustasi aiheesta (ja ansaita rahaa tekemällä sitä). Haluatko maksaa auttaaksesi Googlea puhdistamaan sotkunsa?

Skillshare

Annoin juuri heidän ISBN-numeron ja huomasin, että niiden arvo oli 53 dollaria. Yleensä tämä luokka tarjotaan osana koulutusprosessia saamallesi pelastushenkilöstölle. Freelance-kirjoitusuran käynnistäminen voi aluksi olla pelottava. Virtuaaliassistentti on kuka tahansa, joka tarjoaa palveluita käytännössä urakoitsijana tai itsenäisenä ammatinharjoittajana asiakkaille. Ansaitse rahaa tekemällä keikkoja muun muassa Fiverr- tai Amazon's Mechanical Turks -sivustoilla. Viime aikoihin saakka markkinat olivat rajoittuneet paikallisiin kasvokkaisiin istuntoihin, mutta online-tutorointisivustojen ansiosta voit siirtyä globaaliksi!

Tämän sivuston etuja on kaksinkertainen - kokoamalla hienoja muistiinpanoja ja oppaita opit kurssimateriaalisi vielä paremmin, ja voit saada palkkion siitä! Sitten voit joko etsiä verkkosivustoja ja blogeja, jotka palkkaavat henkilökunnan kirjoittajia tai maksaa vierasviesteistä. Pankkitili ja PayPal-tili.

He yhdistävät yli 40 Android- ja iPhone-sovellusta maksamaan sinulle rahaa terveellisestä käyttäytymisestäsi, kuten liikunnasta, kalorien laskemisesta, nukkumisesta ja jopa osallistumisesta terveystutkimuksiin. Tule yhdessä yliopistokavereiden kanssa ja ansaitse rahaa! Opiskelijana voit tulla osa-aikaiseksi bloggaajaksi ja ansaita passiivisia tuloja työskentelemällä vapaa-ajan blogeissa. Ne tarjoavat opiskelijoille, ja sinä annat kurssin. Opiskelijoilla on monia legitiimiä, helppoja tapoja ansaita rahaa tavoitteiden saavuttamiseksi. Vanhemmat rakastavat, että sinulla on muutama luotettava lastenhoitaja, ja he suosittelevat sinua myös ystäville ja naapureille. Vietätkö paljon aikaa sosiaalisen median avulla? Se voi vain maksaa pois!

Kuinka paljon YouTubers tuottaa? Parhaimmat palkansaajat paljastettiin

Jos yhteisöryhmät eivät tee sitä puolestasi, sivustot kuten Hoito. Ole varma, että löydät tavan ansaita haluamasi rahat. Joidenkin henkilöiden ja yritysten on kirjauduttava satojen tai tuhansien sivustojen kerrallaan, mikä voi olla pitkä prosessi. Ansaitset enemmän. Anna esittely heidän asiantuntijoilleen valitsemastasi aiheesta. Jos olet äskettäin muuttanut toisesta valtiosta, joudut ehkä tarkistamaan ajohistoriasi. Voit auttaa heitä valmistamalla diaesityksiä tai luomalla kotitehtäviä koskevia asiakirjoja. Jos et tiedä mikä PayPal on, olen järkyttynyt.