Etsitkö Bitcoin-kaivosohjelmistoa? Aloita ansaitseminen ilmaisilla kaivossovelluksilla

Valmiina kaivosta Ethereum-, Zcash-, Monero- ja monet muut gpu-myytävät kolikot. Tämä viesti julkaistiin alun perin marraskuussa 2019, ja sen jälkeen sitä on uudistettu ja päivitetty tuoreuden, tarkkuuden ja kattavuuden kannalta. Toinen tärkeä asia on alusta, jota käytät kaivosmiesi hallinnointiin; Olipa kyse Windows, Mac OS tai Linux - sinun on valittava oikea ohjelmisto. Mutta tähän on toinen syy, ja se on vieläkin suurempi syy. 10 käytännöllistä tapaa ansaita rahaa bitcoinilla, jos olisimme kaikki järkiperäisiä ihmisiä, emme huijaisi, että hinta on pudonnut 500 dollarilla. AEON-kolikko [AEON] - AEON-kolikko on nimettömä kryptovaluutta, joka perustuu CryptoNote-protokollaan ja käyttää CryptoNight-algoritmia. Kaivostyökalu lisää myös mahdollisuuden ladata erillinen käyttöliittymä, joka toimii vain tämän tietyn louhintaohjelmiston kanssa.

Bitcoinin louhintalaitteisto käsittelee todellista Bitcoinin louhintaprosessia, mutta: BinBotPro on suunniteltu taitavasti ja intuitiivisesti, joten jopa uudet tulokkaat voivat ymmärtää koko prosessin muutamassa minuutissa. Voit sitten tarkkailla kaivoslaitteesi sisään- ja ulospäin näyttämällä tiedot, jotka haluat näyttää näytöllä. Huomaa, että monet kaivosohjelmistot voivat yrittää varastaa bitcoinejasi. MultiMiner on kattavin sovellus, koska se sisältää säännökset laitteiden, kuten GPU, ASIC, FPGA, vaihtamiseen. Suurin ero näiden kaivostyöntekijöiden välillä on se, että BFGMiner käyttää uudempaa getblocktemplate vs. vanhempaa getwork-mallia.

Huomaa, että uima-allas, portti, käyttäjänimi, työntekijä ja salasana ovat yksityisiä käyttöoikeustietoja, jotka annat uima-altaan työntekijällesi.

Suosittelemme tarttumaan EVGA: n Precision X -apuohjelmaan, vaikka pääsetkin melko pitkälle ylikellotustyökaluilla, jotka ovat osa AMD: n Catalyst-ohjaimia. Yksi Litecoinin tavoitteista oli tarjota kaivosalgoritmi, joka voisi toimia samanaikaisesti samalla laitteistolla, jota käytetään Bitcoinien kaivokseen. DigitalNote käyttää rengas allekirjoituksia toimittaakseen purkamattomia ja jäljittämättömiä tapahtumia.

OS X -käyttäjät voivat käyttää DiabloMineria, joka on kaksivuotinen komentoriviohjelma, joka kaivaa OpenCL: n avulla.

Bitcoin Miner

Nyt kun tiedät jo parhaista Bitcoin-kaivoslaitteistoista, aiomme puhua Bitcoinin kaivosohjelmistosta. Ohjelmiston virallinen verkkosivusto on melko kattava ja suoraviivainen. Se on periaatteessa yhden luukun kaivuri kaikille, joilla on NVIDIA GPU, koska se tukee myös Windows- ja Linux-käyttöjärjestelmiä. Kaivostoiminta on siirtynyt noista päivistä omistautuneille kaivosmiehille omilla tiloillaan samalla kun se siirtyi CPU: n ja GPU: n kaivostoiminnasta. Luodaksesi bitcoin-kaupankäyntitietoja ei menetä rahaa, 5 = 1 dollari, saat 500 puntaa. EasyMineriä voidaan käyttää sekä yksin- että yhdistelmäkaivoksessa. Sen mukana tulee erittäin mukava ja värikäs käyttöliittymä ja siinä on 2-tason lähetysjärjestelmä. Voit lukea siitä paljon enemmän täältä, mutta ymmärrä vain, että jokaisesta louhitusta lohkosta saat 25 kolikkoa tai nykyisellä kurssilla 4722 dollaria.

BitCoin-ohjelmistoja on monia, ongelma on, suurin osa niistä on vanhentunut. Kaivostatko yksin tai osana poolia, ohjelmisto on ainoa tapa tarkkailla, määrittää ja yhdistää laitteisto verkkoon. Ohjelmisto pääsee täältä. Se on ensimmäinen hajautettu digitaalinen valuutta, koska järjestelmä toimii ilman keskuspankkia tai yhtä pääkäyttäjää. Riippumatta vaihtoehdoista, jotka päätät kaivoa bitcoineja, bitcoinin louhinta on monille ihmisille nautinnollinen seikkailu, ja siinä toivotaan saavan myös alkuperäisen sijoituksen takaisin! Readme sisältää myös usein kysyttyjä kysymyksiä myös loppupuolella. Bitcoinista (BTC) on nopeasti tulossa maakunta ihmisiä, jotka käyttävät erikoistuneita ASIC (sovelluskohtainen integroitu piiri) -laitteita, vaikka sinulla on yksi tai useampi tehokas näytönohjain, saatat silti saada aikaan pienen voiton kokoamalla oman kaivoslaitteesi. Sitten se vastaanottaa valmiin työn useilta kaivostyöläisiltä verkon kautta.

”Päivitys näyttämään seuraavasti: Jos huomaat, että tämä allekirjoitus lyö sen odotettavissa olevan, että kaivosmies isännöidään järjestelmässäsi. Kuten näet, Miner-tartunta ei ole jotain mitä haluat tietokoneeltasi. Toisaalta kaikki Windows-kaivosohjelmistot toimivat 64-bittisissä Windows-versioissa. 13 tapaa ansaita ylimääräistä rahaa tänään, osa-aikaiset lainankirjoittajat tekevät yleensä yhdestä kolmeen allekirjoittamista viikossa, - noin 300–500 dollaria ylimääräistä viikossa. Tämä on optimoitu olemaan ystävällinen CPU: lle ja GPU: lle, mikä tekee niistä hyvän vaihtoehdon GPU-kaivostyöläisille, jotka haluavat vaihtaa eri valuuttojen välillä.

Voit tarkistaa ajan tasalla olevat hinnat ja saatavuuden Hashnestin verkkosivuilla.

Kuinka Valita Kaivosohjelmisto, Joka Sopii Sinulle Parhaiten?

Infinium-8 on salaustekniikka, jonka lohkosuunta kasvaa vaikeuksien kanssa. Myös haittoja on paljon. Lakisääteiset binääriasetusvälittäjät, tässä tapauksessa haluat sijoittaa osakekannan toiseen osakeannissa, indeksejä vs. toiseen indeksiin tai hyödykkeeseen vs. toiseen hyödykkeeseen ja niin edelleen. Olen käyttänyt järjestelmiäni viikonloppuna ja nähnyt vain 1 dollarin. Neofiilina olen yllättynyt, että kaivoksen aloittaminen kesti niin kauan. Tarkkaile laitteitasi yhdestä kojetaulusta.

 • Jos ohjaat Miner-Server-palvelimen muille käyttäjille ja he kirjautuvat käyttäjän kautta, saat bonuksen hashpower-voimaa.
 • Yksi älykäs kehittäjä tuotti jopa kaivoskäyttöjärjestelmän, joka on suunniteltu toimimaan Raspberry Pi: llä, edulliseen luottokortin kokoiseen Linux-tietokoneeseen, joka on suunniteltu kuluttamaan erittäin pieniä määriä virtaa.
 • Tämä lataus ei ehkä ole saatavana kaikissa maissa.
 • Toinen huoli, jonka olen huomannut, on se, että et voi sulkea sopimustasi niin sanotusti.

Hash Rate

BitMinter BitMinterin kohteliaisuus BitMinter erottaa samanlaisten työkalujen joukosta sen, että sillä on oma kaivosaltaansa työskennellä. Bitcoin exchange, riippumatta siitä, minkä tyyppisiä turvatoimenpiteitä Bitcoin-kauppapaikka koskee, elinkeinonharjoittajien tulee aina noudattaa Bitcoin-kaupankäynnin kultaisia ​​sääntöjä, mutta ennen kaikkea älä koskaan jätä mitään Bitcoin-kauppoja pitkällä aikavälillä pörssiin. Kun taas kaivostat kavereidesi kanssa ja käytät uima-allasta, ohjelmistosi muodostaa yhteyden Bitcoinin kaivosportaaliin. 02 Paras helppokäyttöiseen käyttöön: Molemmat ohjelmat toimivat yleensä ilman ongelmia OS X: ssä, vaikka joudut ehkä asentaa OpenCL for OSX: n.

Useimmat ihmiset liittyvät kaivosaltaan lisäämään mahdollisuuksiaan ansaita bitcoineja. Onko päiväkauppaa kannattavaa? experinces?, 6% korkeampi vuosituotto, ero on uskomaton 506 129 dollaria. Forex-kauppa 2019, stop loss 100 pistettä tasainen tai käytä paikallisia teknisiä tasoja pysäyttääksesi häviöt. Ainoa mitä sinun on nyt tehtävä, on kirjoittaa napsauttamalla. Jos haluat tulla ammattimaiseksi kaivostyöntekijäksi, sinun on käytettävä omistettu kaivoslaitteita ja edistyneempiä ohjelmistoja. Jos kumpikaan näistä vaihtoehdoista ei vedota, voit vuokrata hash-voimaa pilvikaivosyrityksiltä.

CPUMiner

Uusi blockchain ei tarvitse yhtään ylimääräistä tiivistettä - se käyttää Bytecoin-, Monero-, QuazarCoin-lohkoja tai jakaa PoW: nä. Muuten, jos sinulla on hyvä suoritin, olen nähnyt joitain kolikoita, jotka voidaan louhida suorittimen kautta. Joten taas, MinePeon on käyttäjänimi peon on salasana. BFGMinerillä on lukuisia laiteohjaimia Bitcoinille, mukaan lukien Drillbit Thumb and Eight, Twinfury USB -muistin kaivuri, Ztexin FPGA-levyt. Kun louhittu Bitcoinista tulee valuuttaa, jota voi ostaa, käyttää transaktioissa tai jopa käydä kauppaa kuten tällä Bitcoin-kaupankäyntiympäristöllä. MultiMiner on monialustainen.

Se voi olla mahdollista Bytecoin-, Monero-, QuazarCoin- tai millä tahansa CN-pohjaisella kolikolla. Tämän pitäisi antaa Bitcoin-kaivos-PC: n suorituskyvylle hieno vauhti, mutta jotta saat kaiken irti kortististasi, sinun on käännettävä kätesi pieneen ylikellotukseen. MultiMiner yksinkertaistaa yksittäisten laitteiden (GPU, ASIC, FPGA) vaihtamista kryptovaluuttojen, kuten Bitcoin ja Litecoin, välillä.

MITÄ GUIMINER on?

Sitä ei suositella CPU-louhintaan, koska se lataa prosessorin enimmäismäärään ja ylikuormitus voi päätyä vikaantumiseen. Honeyminer tunnistaa tietokoneesi teknisten tietojen ja kunkin blockchain-vaikeuden perusteella kannattavan valuutan minulla hetkellä. CCMiner on ehdottomasti yksi suosikki NVIDIA GPU kaivosohjelmistoista. Yhden sirun FPGA: t on nähty toimivina noin 750 megahevosella/sekunnissa, vaikka se onkin huipussa. Kuinka päiväkauppaa, nämä ihmiset työskentelevät suurissa rahoituslaitoksissa. Näet hash-nopeutesi oikeassa alareunassa ja työsi nykyisen tilan alareunassa.

 • Minulla on jo kaivostoiminta, onko Honeyminer minulle?
 • Tämä oli yksi alkuperäisistä bitcoin-kaivosohjelmistoista, ja siellä CGMiner haarukkasi CPU-kaivosmiestä.
 • Kuluttamansa energian määrän suhteen ne ovat huomattavasti nopeampia kuin kaikki aiemmat tekniikat ja ovat jo tehneet GPU-kaivostoiminnan taloudellisesti.
 • Tilisi tietosivulla on yleensä automaattinen rahansiirtovaihtoehto.

Voita Lämpö

Nyt on paljon lompakot, joista voit valita, mutta pidän parempana Circleä. Muut Bitcoin-solmut tarkistavat tämän työn todistuksen aina, kun he vastaanottavat lohkon. Jos olet Norton-käyttäjä ja haluat sallia kaivoksen järjestelmään, suorita poissulkemisprosessi, joka on lueteltu osoitteessa https: Valitse vain MinePeon-kuvan sijainti ja valitse oikea SD-kortillesi asema.

Kun aloitat Miner-Serverin kanssa, liittyt kaivososastoon, jolla on myös muita käyttäjiä, joten voitot jaetaan kaikkien osallistujien kesken.

↓ 06 - MinePeon | Windows | Vadelma Pi | Linux

Nämä ovat erittäin edullisia ja saatavissa mistä tahansa rautakaupasta. Se on kiistatta maailman suosituin bitcoin-kaivosohjelmisto. Heillä on jopa sopimuksia, joissa voit jakaa prosenttimäärä voimassasi eri kolikoihin samanaikaisesti, ja voit muuttaa niitä päivittäin. Toisin kuin sormenjälki, tapahtuman tunnus muuttuu, jos sitä edustava tapahtuma muuttuu millään tavalla. Palvelu tarjoaa monia paketteja, joiden perushinta on vain 0 dollaria. BFGMiner Se on melkein samat ominaisuudet kuin CGMiner.

 • ASIC: n ja FPGA: n hienosäätöön on paljon muita ominaisuuksia.
 • Tämä hyökkäys voi aiheuttaa vakavan turvallisuusuhan.
 • Olen Windows 7/8 -käyttäjä.
 • Siksi velvollisuutesi on varmistaa, että mikään Bitcoin-kaivosteho, jota ohjaat kaivosaltaan, ei yritä valvoa verkon yhteisymmärryssääntöjä, joista et hyväksy.

Suunnitelmamme

Sitten sinua pyydetään antamaan käyttäjänimi ja salasana uudelleen. Yhteensopiva Windowsin, Mac OS X: n ja Linuxin kanssa, BitMinterin asiakas perustuu Java Network Launch Protocol (JNLP) -protokollaan eikä vaadi asennusta. Tämä Cryptocurrency tekee epävakaammaksi sillä, että toisin kuin painetut kolikot ja setelit, sitä ei ole fyysisesti mahdollista. Aloitustoiminnosta MultiMiner Remoting -sovellukseen voit olla varma, että olet löytänyt Bitcoin-kaivosohjelmiston tarpeitasi vastaavaksi. Elämä näytti vain peräkkäisiltä laskuilta ja huolestuneelta siitä, kuinka ne maksaa.

CGMiner Getty Images: n luvalla CGMiner on ollut olemassa jonkin aikaa ja on edelleen vahva. Nyt siirrytään päälle ja luodaan tili. Lyhyesti sanottuna, jos laitteesi ajaminen maksaa enemmän kuin bitcoineissa kasvaa, olet todennäköisesti tekemässä jotain väärin. Siksi harkitse uima-altaan liittymistä ja sopivan tietokoneen hankkimista kaivostoimintaan. (Tekijä ei missään tapauksessa ole vastuussa suorista, epäsuorista, satunnaisista, erityisistä, esimerkillisistä tai välillisistä vahingoista (mukaan lukien, mutta niihin rajoittumatta, korvaavien tavaroiden tai palveluiden hankinta; käytön, tietojen tai voittojen menetys) tai liiketoiminnan keskeytymiseen ) aiheuttivat kuitenkin minkä tahansa vastuuteorian, riippumatta siitä, onko sopimus, tiukka vastuu tai vahingonkorvaus (mukaan lukien huolimattomuus tai muuten), joka aiheutuu millään tavalla tämän ohjelmiston käytöstä, vaikka heille ilmoitettaisiin tällaisen vahingon mahdollisuudesta. Myös salaukseen on laiteohjaimia, kuten GAW War Machine ja ZeusMiner. Nämä työntekijöiden tiedot on mitä sinun täytyy syöttää kaivosohjelmistoon, jotta saat hyvitystä tehdystä työstä.

Se on yksinkertaisesti kuollut, kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä on asentaa ja kytke sitten PC päälle/pois päältä. Tämä apuohjelma ei tarjoa mitään ominaisuuksia tai mukautusasetuksia, koska kaikki, mitä se käynnistettäessä aloittaa, louhitaan automaattisesti. Käsittelemme kaikki tärkeimmät vaihtoehdot ja pilvikaivosta käsittelevän osan. EasyMinerin etuna on, että se on suunniteltu sekä yksin- että uima-altaan kaivokseen. Napsauta hiiren kakkospainikkeella työpöytääsi ja valitse Uusi -> Pikakuvake; Käytä selausvaihtoehtoa löytääksesi cgminer-fpgaonly. Kuten sarjan osassa 1 mainitaan, käytämme MinePeon-käyttöjärjestelmää. Ethereum on hajautettu alusta, joka mahdollistaa älykkäiden sopimusten rakentamisen:

Vaikeusaste

Tämä GUI-pohjainen EasyMiner-ohjelmisto tukee sekä verkon louhintaprotokollaa että stratum louhintaprotokollaa. Jokaisessa 64-bittisessä Windows-versiossa on vähintään 8 Gt: n RAM-tuki, mutta jos olet kiinnostunut siitä, kuinka RAM-tuki nousee Windows 7 -versioiden kanssa, voit katsoa tästä. Tämän ohjelmiston mielenkiintoista on se, että sen mukana tulee käyttöliittymä ja CLI-rakenne, joten voit käyttää kumpaa tahansa versiota, jota käytät mukavammin.

Jos sinulla on esimerkiksi 500 GH/s-laite ja se vie 400 wattia virtaa, saat 1.

100% varmasti ei bitcoineja. Pidän tästä ohjelmistosta siitä, että sitä on erittäin helppo käyttää ja se on hieno tapa aloittaa kaivostoiminnan ja bitcoinien louhinnan oppiminen. Voit käyttää sitä oppimaan kaivostoiminnasta yleensä, mutta sinun ei pitäisi odottaa ansaitsevan mitään siitä. Se on myös syy siihen, miksi jotkut Bitcoin-kaivosohjelmistojen kehittäjät eivät todellakaan välitä Windowsin 32-bittisestä tuesta. Sillä on ainutlaatuisia ominaisuuksia, kuten: Kaikki tämä laskentateho puristaa sähköä, ja se maksaa rahaa. GUIMiner on yksinkertaisin ratkaisu Windows-käyttäjille, koska sen avulla voit luoda kaivostyöntekijöitä melkein kaikilla tavallisilla näytönohjaimilla. Tämä tarkoittaa, että yhteys on turvallinen - useimmissa selaimissa näet riippulukon kuvakkeen (osoitepalkissa), jos näin on. Tietokoneellasi on oma sähkönkulutus kaivoslaitteiston päällä, ja sinun on otettava tämä huomioon laskelmassa.

* Mac OS X lisäsi AVX-tukea 10: ään.

Sinun on koottava kone ja asennettava käyttöjärjestelmä ja kaivosohjelmisto itse, joten sinun pitäisi mennä tälle reitille vain, jos olet tekniikan taitava ja perehtynyt tietokoneisiin. Tässä on 2 parasta kaivostietokonetta aloittelijoille. Valitse Maksut ja napsauta sitten Uusi lompakko -painiketta. Voit alustaa keskustelun valitsemalla sen osan (tai kokonaisuuden) ja valitsemalla sitten yhden painikkeista/luettelosta. Lisenssinäppäin 1000X V2. Alpari kilpailee, voit myös hakea yhden alla olevista kahdesta parhaasta ei-talletusbonuksesta. Päätä, liittyitkö uima-altaaseen vai menetkö yksin. Kirjoita vain kaivosallassi URL-osoite, käyttäjänimi ja salasana, jos sinulla on. Toisin kuin CGMiner, BGFMiner ei keskity GPU: iin, mikä osoittautuu heidän suureksi eroon ominaisuuksissa.

Henkilökohtaiset Työkalut

Bitcoin-osoite on lompakolla, jota voit käyttää asettaessasi Bitcoin-kaivosohjelmistoa. C-kirjoitettuna se on modulaarinen FPGA/ASIC-kaivosmies, jolla on dynaaminen kellottelu-, valvonta- ja etärajapintaominaisuudet. GUIMiner on täydellinen Windows-kaivosohjelmisto aloittelijoille ja asiantuntijoille, ja tarjoaa runsaasti hyödyllisiä ominaisuuksia, jotka auttavat kaikkia saamaan suurimman määrän bitcoineja pienimmällä kohinalla. Kun tapahtuma on lisätty lohkoketjuun, tapahtumasta, mukaan lukien allekirjoitus, tulee muuttumaton. Honeyminer on ensimmäinen alusta, jonka avulla kuka tahansa tietokoneella voi kaivata salaustekniikoita. Pidän tästä ohjelmistosta siitä, että komennot ovat sinun kaivoskoneesi erityisiä. Jos teet tämän, muista, että laitteiden mainostettu teho on yleensä optimaalinen määrä, jonka saat ihanteellisissa olosuhteissa.

Se käyttää Blockchain-tekniikkaa. Kotitietokone, jonka virtalähteenä on 3 SLi Nvidia GPU, kuten 1080, voi tehdä tempun. Se toimittaa tietokonelaitteesi työn Bitcoin-verkkoon - ja siksi on välttämätöntä, että sinulla on oikeat laitteistot, joita sitä tarvitaan. Tietokoneesi pitäisi toimia täysin normaalisti sen kanssa, ainoa poikkeus olisi, jos pelaat grafiikkaintensiivistä videopeliä, saatat haluta keskeyttää Honeyminerin, koska sama näytönohjain on käytetty minun. Löydät luettelon altaista Bitcoin-wikistä. Kielletty kaivostoiminta on kuitenkin paljon tuottoisampaa. Valitsemasi laitteen mukaan joudut käyttämään ohjelmistoa käyttääksesi sitä. Tällä hetkellä kaikki Bitcoin Cloud Mining -sopimukset ovat loppuunmyytyjä.