Parhaiten Maksetut Verkkotutkimussivustot

Jos teet tutkimuksia tarpeeksi hyvin, saatat saada lisää tutkimuksia. Jos katsot televisiota joka päivä, sinulla on kuitenkin paljon aikaa suorittaa tutkimuksia verkossa. Ymmärrä, että lunastaminen kauppatavaraksi ei ole yleensä paras valinta. Monet ihmiset ottavat tämän väärään suuntaan ja tuntevat, että heitä huijataan, mikä ei vain ole totta! Tilaa Mindswarms täältä.

Voit lukea lisätietoja yrityksestä, tutustu Swagbucks-arvosteluamme. DollarSproutin ykköstavoitteemme on auttaa lukijoita parantamaan heidän taloudellista elämäänsä, ja olemme säännöllisesti yhteistyössä yritysten kanssa, joilla on sama visio. Useimmat sivustot maksavat yleensä käteisellä, PayPalin tai postitšekin kautta, mutta jotkut tutkimussivustot korvaavat pisteinä, jotka voidaan lunastaa lahjakorteista. Näissä tutkimuksissa sinulle esitetään hyvin yleisiä kysymyksiä.

Mielenkiintoista tässä kyselypaneelissa on sen lisäksi, että voit maksaa käteisellä ja lahjakorteilla, voit myös ansaita lentoyhtiömitat palkkioina.

Tämän jälkeen Vindale vastaa tutkimuksia kiinnostuksen kohteidesi kanssa. Sinun pitäisi sen sijaan nähdä niitä tapana ansaita vähän ylimääräistä rahaa vapaa-ajallasi - vaikka olet linjassa tai kun olet esimerkiksi jumissa odotushuoneessa. Lopuksi, muutama käydyistä sivustoista, joista jotkut saavat satoja tuhansia kävijöitä kuukaudessa, eivät olleet turvassa. Heillä on myös tuotetestausmahdollisuuksia. Se toimii pistejärjestelmässä, ja voit nostaa rahaa PayPal-siirtoihin tai lahjakortteihin, mikä tekee siitä myös joustavan. Voit rekisteröityä täällä aloittaaksesi rahaa!

Testin jälkeen jaat arvostelun saadaksesi maksun. Tämä on ongelma, jos tarvitset rahaa nopeasti tai jos päätät muuttaa kurssia ja kokeilla jotain muuta - saatat joutua vastaamaan moniin kysymyksiin etkä koskaan näe sitä rahaa. Nyt siirryt ensin InboxDollars-sovellukseen ja ala ansaita rahaa.

SD-tiedostot voidaan sitten muuntaa lahjakorteiksi (Walmart, Amazon jne.) Tai PayPal-käteisvaroiksi. Yritykset maksavat sinulle mielipiteestäsi. Se on yksi web-sivuston vanhimmista maksettujen kyselyjen sivustoista, ja sitä kunnioitetaan hyvin teollisuudessa. Verkkotutkimuksia on paljon erilaisia. Laaja valikoima palkintoja. 9/10 - Todella nopea asennus (5 minuuttia) Kuten Swagbuckskin, alusta on kauniisti muotoiltu ja helppo ymmärtää ja käyttää. Siellä on paljon vaihtoehtoja, joilla voit suorittaa maksettuja verkkotutkimuksia ansaitaksesi rahaa.

Palkitsemiskynnys on verrattain matala, joten voit todella saada lahjakortteja melko nopeasti.

Muutama Lisää…

Napsauttamalla vain Swagbucks-linkkiä ja shoppailemalla sivustoilla, kuten Amazon, Walmart ja Nike, ansaitset pisteitä, koska nämä yritykset maksavat Swagbucks -sovelluksia linkittääkseen heidät, ja saat osan heidän maksustaan. Tyyppejä tutkimuksia ovat: Sähköpostien ylläpitäminen on tärkeätä, jotta et menetä hyviä tarjouksia, koska ne lähetetään sähköpostitse eri kellonaikoina päivällä. Ansaitse ylimääräistä rahaa arkisto, verkkohuutokauppojen ajatuksen syntymisen jälkeen verkkomyyntimarkkinat ovat olleet nousussa. Valitettavasti jokaisella ei kuitenkaan ole kadehdittavaa älykkyystasoa, joka meillä kirjoittajilla on. On myös tärkeää seurata jokaiselta yritykseltä saamasi korvauksen määrää, koska jotkut maksavat huomattavasti enemmän kuin toiset. Valtuuttamaton välittäjä ei yksinkertaisesti välitä tutkimuksen tietosuojastandardeista. Meillä on myös säännöllinen sisältö jäsenillemme voittaa rahaa ja palkintoja, ja jaamme jäsenille parhaat tavat saada kauneusnäytteitä, ilmaisia ​​tulostettavia kuponkeja ja muita ilmaisia ​​juttuja verkossa.

 • Saatavana on myös suositututkimuksia.
 • Rekisteröinnin jälkeen rakennat profiilisi, jotta sinut seurataan mielenkiinnostasi vastaavilla kyselyillä.
 • “Löydätkö shoppailusta rauhoittavan kokemuksen?
 • Sivusto ei vaadi arkaluontoisia tietoja.

Kuinka Ansaita Rahaa Maksettujen Kyselysivustojen Avulla

Matkani tutkimusten4 maksun sydämeen oli ohi ja en ollut kukaan rikkaampi. Tarkista alla oleva linkki. Parhaat online-osakevälittäjät (ja tarjoukset) lokakuu 2019, 1% kauppaa kohti, sen mukaan kumpi on suurempi - mutta se ei ole ainoa syy siihen, miksi se sai Mozon asiantuntijoiden huomion. Saatat jopa huomata, että muutama sivusto on suosikkisi tällä tavalla tai että yksi sivusto auttaa sinua nettoamaan enemmän rahaa kuin muut. Jokainen suorittamasi palvelin tarjoaa sinulle pisteitä, jotka voidaan lunastaa neljään eri palkintoon.

LifePoints on Lightspeed-yhtiön tutkimusalusta, jonka omistaa Kantar (yksi maailman suurimmista markkinatutkimus- ja kuluttajadatanalytiikkayrityksistä).

Hukkaan Aikaa Edessä.

Saamiesi kyselyjen määrä saattaa olla vähemmän, mutta kysely maksaa ja maksu suoritetaan PayPalin ja Amazonin lahjakorttien kautta. Mielestäni sinulle palvelisi paljon paremmin vapaa-aikasi käyttöä investoimalla itseesi, saadaksesi verkkotiedot, oppimaan uusia urataitoja tai kirjautumalla palveluun, jonka miljoonat ihmiset tuntevat ja ennalta tarkastaneet, kuten kuten Amazonin mekaaninen Turk. Vindale maksaa välillä 0 dollaria. 15 parasta työtä kotona vuonna 2019, jotka maksavat hyvin! Jotkut käyttäjät turhautuvat niin kauan kuin heidän on odotettava tositteiden saapumista tilauksensa jälkeen - varsinkin kun jonkinlainen lausunto Outpost maksaa heti. Kyselyjen lisäksi ansaitset pisteitä monista muistakin hauskoista asioista. Laajasta aihepiiristä huolimatta maksettujen verkkokyselyjen lopputavoite on yleensä sama: Sen sijaan, että sinun pitäisi päästä sivustolle mobiiliselaimellasi, voit saada täydelliset tutkimukset laitteellesi optimoidusta sovelluksesta. Jos jokin tieto on valinnainen, suosittelen sen ohittamista.

Saapuneet Dollarit

Vaikka voit ansaita rahaa millä tahansa näistä sivustoista melko helposti, rahat, joita voit ansaita jokaiselta, voivat olla rajoitetut. Huomaat nopeasti, että eri sivustot toimivat eri tavoin, eri järjestelmillä ja palkkajärjestelmillä. Kaupankäynti bitcoineilla käyttämällä cboe xbt bitcoin futures, 100 JEX / sopimus Optioiden marginaalituotto : Optioiden voimassaolon päättymisen tai käyttäjän poistovaihtoehdon jälkeen jäädytetty talletus sulatetaan. On parasta olla jättämättä tonnia käteisvaroita tutkimustilille - epätodennäköisessä tapauksessa yritys menee pettämään, että rahaa ei suojata rahoituspalvelujen korvausjärjestelmällä. Varovaisuuden sana: Jos haluat maksimoida kyselyistä ansaitut rahat, pidä tilitietosi aina ajan tasalla. Voit kirjautua OneOpinioniin täällä. Lisäksi saatat saada mahdollisuuden testata tuotteita (jotka sinun pitää pitää), mikä voi olla hauskaa. Sivusto toimii pistejärjestelmässä, jossa käytetään ”Station Dollars”.

 • Kun olet rekisteröitynyt kyselysivustoon, voit ottaa heidän kyselynsä saatavilla sivustolla tai saada kyselykutsun heiltä.
 • Useita rahaa ansaitsevia vaihtoehtoja, kuten kyselyihin vastaaminen, sähköposteihin vastaaminen, videoiden katselu ja enemmän. Yli kymmenelle miljoonalle jäsenelle maksetaan yli 57 miljoonan dollarin käteispalkkioita.
 • Kun tuotemerkit haluavat selvittää, mitä kuluttajat ajattelevat tuotteistaan ​​ja palveluistaan, he kääntyvät markkinatutkimusyritysten puoleen.
 • Me kaikki olemme kokeilleet ylimääräisiä tulovaihtoehtoja jossain vaiheessa elämäämme.
 • Sata pistettä vastaa yhtä dollaria, ja ne voivat maksaa lahjakorteissa, Paypalin kautta ja jopa Bitcoineissa.
 • Jokainen kysely maksaa 3 dollaria, ja niiden suorittaminen vie yleensä vain noin 15 minuuttia.

Tule Katsomaan Otteluitasi...

Saat 2 dollarin bonuksen vain ilmoittautumisesta! Suurin osa pisteiden palkinnoista ei ollut rahaa, mutta Starbucks-tositteita ja ilmoituksia neljännesvuosittain järjestettävään arvontaan, jossa sinulla oli mahdollisuus voittaa 1500 puntaa [2300 dollaria] tai jotain muuta. Tarkoitan, katso tätä: Varmista vain, että olet täyttänyt profiilisi täysin, jotta sinulla olisi parhaat mahdollisuudet.

Vähimmäisrahoitus on 50 pistettä tai 5 dollaria. He eivät aina hyväksy uusia paneelin jäseniä, mutta sinun tulisi tarkistaa säännöllisesti uudelleen nähdäksesi, milloin he hyväksyvät ilmoittautumisen. Viime kädessä se on sivutoimisto, joka mahtuu useimpien ihmisten aikatauluihin, mutta korvaus ei yleensä ole uskomattoman korkea. Joten, sinun on lunastettava pisteesi arvontaan ja välittömiin voittopeleihin. Olemme käyttäneet aikaa tutkia useita kysymyksiä, joita sinulla voi olla, kun aloitat maksullisilla verkkotutkimuksilla. Jos kuitenkin keskityt alla oleviin vaihtoehtoihin, voit lisätä ansaintamahdollisuuksiasi antamalla sinulle tapa tehdä vähän ylimääräistä vapaa-ajallasi.

Joskus tutkimukset sisälsivät multimediaelementin, mutta se valitsi vastauksia useimmiten monivalintamuodossa. Sivusto maksaa selkeästi ja yksinkertaisesti käteisellä, eikä se sekoitu palkintoihin tai lahjakortteihin, jotka monet tutkimusmaisemaan perehtyneet ihmiset pitävät tervetulleena helpotusta. 11 parasta innovatiivista tapaa ansaita rahaa verkossa ja välttää internet-huijauksia, markkinoi tuotteitasi tai palveluasi Craigslistissa. VIP Voice - Ansaitset pisteitä jokaisesta suoritetusta kyselystä. Jokainen New Vista Liven ansaitsemasi piste on arvoltaan noin 1 penni. Paras tapa maksimoida ansiosi on ottaa niin monta näistä kohdennetuista tutkimuksista kuin mahdollista. Sivusto näyttää kauhealta tablet-laitteissa ja mobiililaitteissa.

Pureprofile

Koska heillä on myös alhaiset lunastusvaatimukset, monet ihmiset pitävät Swagbucksista. Olin jo kirjautunut sisään, mutta niin menee. E-kysely - He antavat sinulle lahjakortin tutkimuksiin. Älä ole valinnassa kyselyjen täyttämisessä, vaikka se maksaakin vähän. Mielestäni heidän merkittävin ero (ja se on suuri plussa) on se, että ne tekevät yhteistyötä joidenkin lentoyhtiöiden kanssa (American Airlines, Delta Airlines, Southwest Airlines), joten voit lunastaa pisteesi matkustaaksesi mailia. Yksi asioista, jotka erottivat Angus Reid Forumin yhdeksi parhaimmista kyselypaikoista, on se, että siinä on mobiili komponentti.

Temppu on, että Pinecone Research on yleensä vain kutsu-alusta, joten sisään pääsy voi olla haaste.

Aiheeseen Liittyvät Julkaisut

Voit päättää, haluatko tehdä kyselyn vai ei. GlobalTestMarket on yksi parhaista kaikkien muiden kyselysivustojen joukossa. Bitcoin / litecoin -lähdekoodin esittely?, tämän selventäminen:. Kyselyn suorittamisen jälkeen saat maksun käteisellä, PayPalilla, lahjakorteilla tai muilla palkkioilla. Suuren tutkimuksen jälkeen kavensimme parhaiden kyselysivustojen luettelomme vain kuuteen kyselyjen tarjoajaan. Kun kirjaudut iPoll-tiliisi, annat tietoja taustasta ja alat sitten vastaanottaa tutkimuksia. Tunnin ansiot huomioon ottaen - jotkut tutkimukset voivat viedä paljon aikaa - et ole tarkalleen hyvin palkittu.

Heidän on vain varmistettava, että heillä on luotettava Internet-yhteys. Sinua lyö virhesanomilla ”404 Not Founds” ja ”yritä uudelleen”. He maksavat 4–25 dollaria tutkimusta kohden, ja he myös ilmoittavat sinulle automaattisesti kuukausittaisen arvontaan. Selvyyden vuoksi Nielsen ei saa sinulle palkkaa suoraan.

Jos yritys vaatii sinua maksamaan ennen kuin voit aloittaa kyselyn, etsi muualta.

Koska olet maagisesti oikea väestöryhmä jokaiselle tutkimukselle, sinun on poistettava useammin kuin ei, ja tuhlaat aikaa vastaamalla kysymyksiin, jotka eivät tuota tulosta. Tilillesi myönnetty 5 dollarin bonus, kun olet rekisteröitynyt, valmistanut profiilisi ja katsellut lyhyttä videota. Kyselyjen pituus vaihtelee. Rehellinen selitys hinnasta, hashrate & bitcoin mining network dynamics -tuotteista. Tämä yritys maksaa 3 dollaria kutakin tutkimusta kohti, joten he käyttävät aikaa hyvin. Käteispalkkion määrä vaihtelee kyselystä riippuen laillisen online-maksetun tutkimuksen ajankohdasta ja vaikeudesta.

Toivon, että olisi mahdollista sanoa: “Ei, mutta verrattuna tähän kyselyyn, kaikki olisi rauhoittavaa.

Ota Aikaa Ja Ole Rehellinen

Käytä alla olevaa nappia saadaksesi yksinoikeuden 10 dollarin merkintäbonuksen. Myönteistä - he maksavat sinulle pieniä palkintoja siitä, että olet osallistunut viiteen tutkimukseen päivittäin. Saat maksun sekillä, jolla olet ansainnut 30 dollaria. Se on yhtä helppoa kuin lasillisen vettä juominen, eikö niin? Se, kuinka paljon voit tehdä, riippuu siitä, mitkä yritykset kirjaudut, kuinka monta kyselyä otat ja mitkä väestötiedot sopivat.

Vaiheittaisen palkitsemisohjelman ansiosta mitä enemmän tutkimuksia otat, sitä enemmän pisteitä ansaitset.

Voit tällä hetkellä saada bonuksen vain rekisteröitymisestä, joten ei ole paljon menetettävää. Koska valita on satoja erilaisia ​​verkkopaneeleja, on helppo hukkua ja valita paneeleja, jotka eivät sovi mieltymyksiisi. Nimetön dokumentti, sEC-rekisteröidyllä kansallisella arvopaperipörssillä on oltava muun muassa sääntöjä, joiden tarkoituksena on estää vilpilliset ja manipuloivat toimet ja käytännöt. Ei ollut mitään tunnustusta siitä, että jaoin vain ystävällisesti viimeisen 15 minuutin ajan mielipiteeni kaikesta viimeisimmästä CitiBankin käytöstä siihen, oliko mieluummin koiria vai kissoja.

Vastaus on varmasti kuormien online-kyselyjen tekeminen - ne monivalintakyselyt, jotka lupaavat maksaa sinulle "jopa 60 puntaa [92 dollaria]" yksinkertaisesti siitä, että esität ajatuksesi pesukoneista, deodorantista tai muusta. Vaikka se ei ole tonnia rahaa, ja on olemassa muita tapoja ansaita enemmän rahaa tunnissa, tämä ei ole huono asialle, jonka voit tehdä ilman liikaa ajattelua kotona istuessasi. Sinulle arvioidaan kelpoisuutesi osallistua täysimittaisiin tutkimuksiin. Valitettavasti monet ihmiset ajattelevat, että koska he eivät olleet kelvollisia kyselyyn, sitä suorittava yritys jotenkin huijaa heitä. Kun kirjaudun sivustoon, minulla on viesti, joka kertoo minulle, että hakemustani käsitellään ja etkä voi vastata yksittäisiin sovelluksen tilaa koskeviin sähköpostiviesteihin. Tämä sivusto on pienempi kyselyjen kerääjä, mutta se erottuu.

Ansaitaksesi rahaa tutkimuksista on ehdottomasti syytä kirjautua ainakin kolmeen verkkotutkimussivustoon - (aloita IrishOpinions, Toluna ja Swagbucks).

Yhteenveto - Paras maksettu kyselysivusto

Asiat ovat muuttuneet neljänkymmenenluvun jälkeen, joten sinun ei tarvitse istua huonoissa salissa. Voit vastata kaikkiin tutkimuksiin Internetissä. Yritykset käyttävät henkilökohtaisia ​​väestötietojasi sovittaaksesi sinut tarjolla oleviin erilaisiin tarjouksiin, minkä vuoksi sinun on toimitettava ne. Voit myös maksaa lahjakorteilla. Ainoa tapa tehdä tämä työ olisi vakava tutkimuslääkäri, joka voi omistaa tunteja töihin, mikä torjuu kokonaan sivutoiminnan tarkoituksen. Aikasi on liian arvokas, ja ansaitset, että sinulle maksetaan siitä hyvin. Voit nostaa rahaa, kun olet saavuttanut 10 dollaria. Asiat alkoivat saada psykologisia lopussa. Paras päiväkaupan simulaattorit, tarvitset hyvän kaupankäyntistrategian ansaitaksesi rahaa. Vaikka tuotetestausta tarjotaan, saat lähetettyjä tuotteita vain, jos kelvollisuus täyttää, ja silloin se on vain pari useiden kuukausien aikana, joten ajattele tätä bonuksen sijaan, ei tavallisena osana työtäsi.

 • Voit myös pelata pelejä, lukea sähköposteja ja hyödyntää tarjouksia.
 • Ne käynnistettiin aina vuonna 2019 (mikä on melko vanha tutkimussivustolle), ja heillä on yli 4 000 000 jäsentä.
 • Mielipidekyselyt pääosin hallituksille, julkisille elimille ja yritysmaailmalle, Opinion Outpost on suosittu kyselysivusto, koska toisin kuin joissakin sivustoissa, joissa vaaditaan merkittävän summan keräämistä ennen kuin voit saada rahaa, sillä on yksi pienimmistä maksukynnyksistä.

Löydä Mahdollisuudet Ansaita Rahaa Verkossa

Muista myös tutkia, kuinka maksu on hajaantunut, ennen kuin kaivaudut sisään. He ovat olleet olemassa jo jonkin aikaa, ja heillä on hyvä maine. Voit ansaita Rs. MySurvey on ehdottomasti yksi markkinoiden kevyemmistä ja hauskemmista kyselyalustoista, ja sen pitäisi sisältyä kyselysivustojen portfolioon. Sen saavuttamiseksi on monia tapoja. Tämä tarkoittaa, että on mahdollista tehdä muutama kysely ja pisteet jotain uskomatonta, kuten elektroniikka tai lomat. Oletko valmis aloittamaan? Oletko valmis aloittamaan rahan ansaitsemisen?

Yhtiö tarjoaa markkinatutkimuksia ja kyselyjä suurille yrityksille sekä poliittisia kampanjoita - etenkin Yhdistyneessä kuningaskunnassa, missä niiden kyselyjä mainitaan usein tiedotusvälineissä. Millaisiin kyselyihin voit odottaa vastausta? Näissä tapauksissa yritykset maksavat sinulle kirjautumisen heidän verkkosivustoilleen tai kokeilla tarjoamiaan palveluita, kuten taloudellisen luoton tarkistuksen. Viimein minulle annettiin soveltuvuustesti, jossa minun piti vastata SAT-tyyppisiin kysymyksiin.

Kuinka aloittaa dropshipping-liiketoiminnan Intiassa ja ansaita rahaa sen kautta vuonna 2020

Tämä oli erittäin suosikki kyselypaikkani, kun Jesse opiskeli lakikoulussa! Tällä hetkellä saatavilla on 59 erilaista lahjakorttia. Kun suoritat online-kyselyn, tulokset päätyvät yrityksen päätöksentekovaliokuntaan, joka sitten ottaa kaikki rehellisesti toimitetut mielipiteet ja syntyy uusi tuote tai palvelu. InboxDollarin takana oleva yritys on CotterWeb Enterprices, Inc. Joitakin muita palkintoja ovat digitaalinen Target-lahjakortti, jonka arvo on 1500 pistettä, ja fyysinen prepaid-Visa-kortti, jonka arvo on 2019 pistettä. Tästä eteenpäin, jos käytät aikaa profiilisi täyttämiseen, voit pisteet lisää Swagbucks-pisteitä. Tämä monipuolisuus on läsnä paitsi palkitsemisjärjestelmässä ja lähetysohjelmassa - jotka ovat itsessään tärkeitä näkökohtia -, mutta se näkyy selvästi myös kyselyissään. Kaikki, mikä voi suoraan tai epäsuorasti auttaa yritystä hienosäätämään tuotetta tai palvelua, on reilu peli.