15 Parasta Työtä Kotona Vuonna 2019, Jotka Maksavat Hyvin!

Jos tässä luettelossa ei ole mitään, joka sopisi taitoosi, suosittelen tarkistamista. He palkkaavat Yhdysvalloista ja Kanadasta. Voit ansaita 0 dollaria. On jopa intensiivisiä koodauslaatikoita, jotka on suunniteltu opettamaan ohjelmointitaitoja vain muutamassa lyhyessä kuukaudessa.

  • He tarjoavat kotipalveluita ja myyntiedustajia.
  • Olemme tehneet vuosien ajan hyviä töitä hautajaiskodissa.
  • Uhaul palkkaa kotona työskentelevät myynti- ja varausagentit hoitamaan saapuvat asiakaspuhelut.

Yliopisto palkkaa online-ohjaajia ja tiedekuntia työskentelemään kotitoimistostaan. Kuten kaikessa, jokaisella on myös hyvät ja huonot puolensa. Palkka on noin 9–11 dollaria tunnissa aloittelijoille. Jokainen testi kestää yleensä noin 15 - 20 minuuttia. Palkka on noin 7–15 dollaria tunnissa. He palkkaavat Yhdysvalloissa, ja sinun on oltava vastaava pätevyys opettaa heidän kanssaan. Tämä on toinen online-tutorointiorganisaatio, joka palkkaa tutoreita, jotka ovat aiheen asiantuntijoita.

En edes tiennyt, että se oli mahdollista! Työskentelet suoraan kotoasi ja valitset asiakkaasi. On olemassa useita organisaatioita, kuten American Sports Sports College ja American Council of Exercise, jotka tarjoavat henkilöstöharjoitteluun tarkoitettuja sertifiointiohjelmia, jotka kattavat anatomian, kinesiologian, harjoitustekniikat ja paljon muuta. Vastaat tuotteisiimme ja palveluihimme liittyviin kysymyksiin, jotka rikastuttavat asiakkaiden elämää auttamalla heitä pääsemään ihmeeseen, jota he ovat odottaneet Applelta. Näin se toimii: Nämä asennot eivät ole aina yhtä joustavia kuin muut vaihtoehdot, mutta ne ovat riittävän joustavia, jotta ne voidaan tehdä öisin tai viikonloppuisin, joten ne eivät häiritse tyypillistä maanantai-perjantai-rutiiniasi. Mistä löydät etätöitä digitaalisen lääketieteen alalta?

Kauppaministeriön (DOC) muodostavat 12 toimistota, jotka pyrkivät edistämään kestävää talouskasvua, luomaan työpaikkoja ja parantamaan kaikkien amerikkalaisten elintasoa. Tarkastele asiakashistoriaa selvittääksesi, voidaanko hän hyväksyä vakuutuksiksi ja millä ehdoilla. Vaikka on vaikea löytää tarkkaa palkkaa puhelinkeskuksen edustajille, jotka työskentelevät kotona, Glassdoor.

Mainostulot saadaan mainosten, sponsorointien tai tytäryhtiömarkkinoinnin kautta.

Tallennetut Työt

Kuinka paljon freelance-oikolukija tuottaa? Nämä mahdollisuudet antavat sinulle joustavuuden työskennellä mistä tahansa paikasta etätyön aikana ja välttäen ruuhka-liikennettä. Ensimmäinen askel on rekisteröityminen FlexJobs-kaltaiselle palvelulle löytääksesi korkealaatuisia, joustavia etätyötöitä, joita voit tehdä missä tahansa maailmassa.

  • Voit hakea online-tilassa, ajoittaa videohaastattelun, ottaa pilkkausistunnon ja rekrytoida.
  • Koulut, organisaatiot ja yritykset yli 150 maasta ympäri maailmaa ovat käyttäneet Rosetta-kiveä.
  • Tämä on yksi parhaista ruoanjakeluyrityksistä, jossa voit ansaita niin paljon tai vähän kuin haluat toimittaa ruokaa.
  • Niin kauan kuin pystyt kirjoittamaan ja sinulla on tietokoneen perustaidot, sinulla on hyvät mahdollisuudet päästä mihin tahansa näistä virtuaali töistä kotona.
  • Työntekijöille, joilla on Capital One, tarjotaan työtä kotitöistä edut mukaan lukien täysi lääketieteellinen kattavuus (sekä hammaslääketiede ja näkö) ja 401 (k).

Konsultointi

Työskentele tämän yrityksen puhelinmysteeri-ostajana. Tämä työpaikka on avoin hakijoille kaikkialla Yhdysvalloissa. Ime sitten se ja kirjoita silti. Nämä voivat olla itsenäisiä urakoitsijatyöitä, joita voit tehdä omalla aikataululla, mutta on paljon sovelluksia ja verkkosivustoja, jotka auttavat sinua löytämään työtä tekemällä jotain rakastamaasi. Palkka vaihtelee välillä 10–23 dollaria tunnissa kokemuksesta riippuen. Seitsemäs työmme, jonka voit tehdä osa-aikaisesti kotona, on transkriptiopalvelu.

Sinun on luotava YouTube-tili ja sitten ampettava video joko puhelimella tai videokameralla ja lähetettävä se tilillesi. Työskentele minkä tahansa määrän projektien kanssa ModSquad-moderaattorina! Jos olet kiinnostunut verkkosivustojen testaamisesta, voit rekisteröityä seuraavien yritysten kanssa: Editointi ja oikoluku: Itse asiassa kannustan sinua perustamaan blogi, jos sinusta tuntuu taipuvainen. Viesti julkaistiin alun perin 25. Tätä tarvitaan oikeasti tullakseen 401 (k) -miljonäriksi, [19] Termi kattaa muun muassa pent-hehtomillionaire, viitaten niihin, jotka ovat puolivälissä tullakseen miljardääreiksi. lokakuuta 2019.

Nämä edustajat saavat täyden sairausvakuutuksen, palkallisen lomaajan ja jopa eläkesuunnitelmat.

Paras online-työ kotona #2: Aloita huippuluokan blogi

Sinun on suoritettava ja läpäistävä kolmen osan pätevyyskoe tullaksesi edustajaksi Leapforcen kanssa. Tämä huippukokous on kokoelma yrittäjiä, jotka puhuvat lukemattomasta määrästä työtä kotiyrityksissä ja heidän aloittamistaan ​​ja kasvaneista työpaikoista. Vaikka kirjoitusmaksut vaihtelevat työstä ja freelancerista riippuen, monet kirjoittajat ansaitsevat vähintään 150 dollaria per artikkeli ja jotkut ansaitsevat jopa 1500 dollaria valmiskappaleelta. Freelancerina sinun on yleensä löydettävä asiakkaasi.

Suurten teknologiayritysten, kuten Applen ja Dellin lisäksi, kotitehtäviä teknisen tuen edustajille on tarjolla mistä tahansa joukosta suuria yrityksiä, jotka myyvät tuotteille minkä tahansa tyyppisiä teknisiä komponentteja.
Lisätietoja 10K dollarin VA-kurssista täältä.

Vanhempi verkkoinsinööri - CDN ja Edge

Virtuaaliassistentit tarjoavat hallinnollisia, teknisiä tai luovia palveluita mm. Terveydenhuollon, laki-, valtion- ja rahoitusalan yrityksille. Tämä luottokorttiyhtiö palkkaa säännöllisesti kotona työskentelevien asiakaspalveluiden edustajia, jotka ansaitsevat jopa 13 dollaria tunnissa ja saavat jopa 1000 dollarin palkkiota. Mitä enemmän tutkimussivustoja kirjaudut, sitä enemmän voit tehdä. Kuuden kuukauden kuluttua sopimukset voidaan uusia. Millaista kotona tehtävää työtä etsit? Tämä on versio viestistä, joka julkaistiin alun perin 14. syyskuuta 2019 ja päivitettiin 20. maaliskuuta 2019. Työskentele kotoa asiakaspalvelumiehenä eri alueilla Convergysen kanssa. Kliinisen tutkimuksen koordinaattorit auttavat hallitsemaan kliinisten tutkimusten toimintaa.

Tämä keikka on avoin niin Yhdysvalloissa kuin ulkomailla asuvillekin, jotka voivat vastaanottaa maksuja PayPalin kautta. 95 kuukauden ajan. Alennus usb bitcoin miner, tämä on standardi, jossa kaikki ovat tällä hetkellä. Seuraava työ kotimme on iso, yksi, jolla on valtava kasvu, virtuaaliassistenttina. Eräs vaihtoehto esimerkiksi sosiaalisen median hallinta tai verkkomainonnan hallinta on toinen vaihtoehto. FlexJobsin globaalin työpaikkaanalyysin 2019 tutkimus. Voit ansaita rahaa myös sponsoroinneilta, jotka vaihtelevat 500 dollarista satoihin tuhansiin, Slate mukaan.

Muista, että osavaltio saattaa vaatia lisensointia, jos haluat tehdä tämän virallisesti. Jos sinusta tuntuu, että tämä on jotain, jonka haluat tehdä, niin tässä on vinkkejä siitä, miten se tapahtuu. Voit nähdä kuinka teen rahaa bloggaamiseen. Koulutus ja terveydenhuolto kuuluvat tämän luettelon parhaimpiin toimialoihin. Amazon palkkaa virtuaalisia asiakaspalveluagentteja käsittelemään saapuvia puheluita.

Kaplan

Maksu PayPalin kautta 24 - 48 tunnin sisällä. Päätehtäväsi on parantaa palvelun toimitus laatua tarjoamalla tukea asiakkaille. Joko niin olemme sitoutuneet auttamaan työntekijöitä tutkimaan heidän potentiaaliaan.

Jos jotain, ihmiset luopuvat yhä enemmän perinteisistä työpaikoistaan ​​etätyöhön.

Lisää mahdollisuuksia Applessa.

Älä pelkää tätä sanaa. Siirrä kahden ja kolmen henkilön väliset neuvottelupuhelut, joissa keskustellaan eri aiheista lääkkeistä, rahoitussuunnittelusta maanviljelyyn Itä-Aasiassa. Monet yritykset maksavat missä tahansa välillä 5–150 dollaria per tarkistettu tuote. Valitse tietty markkinarako ja keittiö, jossa tunnet olosi mukavaksi, jotta yritykselläsi voi olla kohdemarkkinat. Tämä voidaan helposti määrittää googlimalla tilavaatimuksesi ja hakemusprosessisi. Kurssi kattaa välttämättömät tekniset taidot, joita jokainen transkriptiontekijä tarvitsee, mukaan lukien aikaa säästävät työkalut tehokkuuden lisäämiseksi. Upea tapa päästä alkuun on kuitenkin listaamalla palvelut verkkosivustoille, kuten 99designs tai Fiverr.

Se riippuu myös mallistasi, teetkö yhden valmennusta vai ryhmävalmennusta? Jos olet kiinnostunut, tässä on kätevä ohjelmointiopas, joka auttaa sinua matkallasi. Jos sinulla on kirjoituspaloja, mutta et halua käsitellä kaikkia blogin ylläpitämiseen liittyviä ylimääräisiä töitä, voit vuokrata itsesi ja kirjoittaa sanomalehdille, suurille verkkojulkaisuille ja jopa muille bloggaajille.

Voit valita aloittaa oman palvelusivustosi, kirjautua Upworkiin tai jopa tarjota pari keikkaa Fiverrillä - se on hienoa freelancerissa, se on täysin sinun tehtäväsi kuinka, milloin, missä ja kenelle työskentelet. Se on loistava tapa saada paljon joustavuutta, työskennellä haluamiesi projektien parissa ja asettaa omat hinnat. Jotta voisit olla hyvä freelancer, sinun on jatkettava vakuuttamista asiakkaillesi ja etsittävä uusia mahdollisuuksia säännöllisesti. Se on hullu hyvä.

Tarjoamme Mielellämme Ilmaisen Palvelun Työnhakijoille Ilman Rekisteröintiä.

Vuonna 1946 perustettu Kelly Services on yksi vakiintuneimmista työvoimatoimistoista maassa. Ystävälläni Caitlin Pylellä on ilmainen verkkoseminaari yleisestä oikoluvusta, jos haluat oppia lisää. Huolimatta siitä, että on olemassa monia matkasivustoja, jotka tekevät matkan suunnittelusta helppoa, se voi silti olla aikaa vievää.

Sinulla on yleensä oltava vakaa Internet-yhteys ja verkkokamera, koska keskustelet usein videosi kanssa opiskelijan kanssa. Tutkimus, tutkimus, tutkimus: Palkan mukaan.

Ja jos nämä eivät riitä, niitä on satoja enemmän.

Franchisen Omistaja

Heillä on jopa kurssi, joka opettaa sinulle, miten saada parhaiten irti Pinterestistä. Testaajien on otettava näytetesti ennen tehtävien vastaanottamista. Henkilöstö on 100% kaukana ja palkkojen lisäksi sinulla on voitonjako- ja oman pääoman omistusoikeus yrityksessä.

Yksi Easy Tweet Profits -niminen yritys väittää, että voit ansaita jopa 873 dollaria päivässä verkossa. Sen työn joustavuustarjontaan kuuluu osa-aikaisia ​​ja osittaisia ​​etätyöpaikkoja. Käytä sivustoja, joissa keskitytään freelance- ja keikkatyöluetteloihin. Rekisteröinti kyselyä tekevillä verkkosivustoilla on erittäin helppoa (ja ilmaista). Timeetc palkkaa jatkuvasti virtuaaliassisteja tarjoamaan palveluita ja apua laajalle asiakaskunnalleen. SimplyFun - eikö olisi hauskaa pelata elantonsa puolesta? Siellä se on se - runsaasti mahdollisuuksia ansaita kotona pitämällä kiinni yhdeksästäsi viiteen. Bloggaajaksi tuleminen on toisin kuin mikään muu kotona tehtävä työ siinä mielessä, että sinun on näytettävä ja rakennettava se itse.

Yrityksille

Käännä, oikoluku ja kopioi projektin julkaisut ja asiakirjat. Kuten aiemmin mainitsin, riippumatta siitä, mitä teet ja minne mennään - sisältöä on kaikkialla. Jos olet taitava käyttämään erilaisia ​​Photoshop- ja Illustrator-työkaluja ja sinulla on synnynnäinen luovuus, sinun ei tule miettiä kahdesti ennen kuin harkitset graafista suunnittelua. Cfd-kaupankäyntiratkaisut, ovellettoman kauppiaan kannalta sen toteuttamista voidaan käyttää tuottamaan kokonaistulot useilla kaupoilla, ja käsite positioiden yhdistämisestä koko salkussa on tärkeä väistämättömän, mutta usein kalliiden, suuntautuvan kaupan minimoimiseksi. WhatUsersDo - Palkka on 8 dollaria (tai enemmän) testiä kohti. Viime kädessä onnistuaksesi drophipperina sinun on rakennettava todellinen brändi tuotteidesi taakse. Teemme kaikkemme vastataksemme vammaisapua koskevaan pyyntöösi mahdollisimman pian.

Voit tehdä tämän haluamallasi tavalla. Vaikka palkka vaihtelee, virtuaaliassistentit voivat tyypillisesti veloittaa 15–75 dollaria tunnissa. Jos olet haaveillut kotona tapahtuvasta tilanteesta, lopeta toivo ja aloita haku.

Ilmoita Tästä Työstä

Verkko-ohjaajat voivat usein valita omat tunninsa, mikä voi sallia suuren joustavuuden. 17 parasta älypuhelinsovellusta, joka maksaa sinulle rahaa 2019, kun työskentelet kotoa, on vaikea nousta ylös ja liikkua. Lääketieteellinen transkriptio. Jaan videon lopussa myös kolme salaisuutta työskennellä kotoa kotona ja uskon minua, koska joku, joka on työskennellyt kotoa vuodesta 2019, nämä kolme vinkkiä säästävät mielenterveytesi. Aloita suorittamalla kurssi, joka opettaa sinulle perustaidon, joka vaaditaan freelance-kirjoitustyöskentelyyn.

Työ voi sisältää asiakkaiden auttamisen puhelimitse, live-chatissa tai sosiaalisessa mediassa. Haluat työskennellä kotoa, mutta et halua oman yrityksen perustamisen stressiä. Tietojen syöttäminen kotityöstä on ihanteellinen niille, joilla on pieniä lapsia tai meluisa tausta. Äskettäin yksi jakelijoistamme ansaitsi 7200 dollaria perustamalla vain koulun koko varainhankinnan lippulaivarahanketuotteemme avulla. Ansaitse 14–22 dollaria tunnissa opettamalla englantia toisena kielenä verkossa. Parhaat binaarivaihtoehdot (kauppiaille yhdysvalloissa), sinun on myös päätettävä sijoitusmäärästä kauppaa kohden ja asetettava voimassaoloajat. Brändisi rakentaminen ja tämän virtuaalitalouden tulevien voittojen hyödyntäminen on sinun tehtäväsi. Ensimmäinen kotona työskentelevä tehtävämme on varainhankinnan konsultti kouluille ja muille organisaatioille. USM on ollut toiminnassa vuodesta 1988 ja tarjoaa perus-, jatko- ja jatkotutkintoja 170 000+ opiskelijalle.

Toiseksi, elämme mukavuusmaailmassa, ja nykyään yhä useammat ihmiset ovat kotona. Sinun olisi yllättynyt nähdessäsi, kuinka monet ihmiset etsivät freelance-koodereita lukemattomilla freelance-verkkosivustoilla Internetissä. Maksu riippuu siitä, kuinka moni ihminen napsauttaa videota ja kuinka monta tilaajaa. Jos sinulla on laajaa tietämystä tietystä alueesta, voit ansaita 12–35 dollaria tunnissa ohjaamalla opiskelijoita joko puhelimitse tai Skypellä.

Purduen Yliopisto

Vastineeksi sinulle maksetaan usein 10–15 dollaria testiä kohti. Jos itsellesi työskenteleminen kuulostaa suurelta kivulta, älä huoli. He palkkaavat säännöllisesti Yhdysvaltoihin, Guatemalaan ja Filippiineihin sijoittautuneita työntekijöitä, mutta työpaikat täytetään yhtä nopeasti kuin he lähetetään. Katso meidät osoitteesta tulaxii. Sinun on oltava Yhdysvaltain kansalainen, joka voi läpäistä rikollisen taustan tarkistuksen saadakseen kelpoisuuden. Mahdollisuus avata tippatavarakauppa voi tuntua yksinkertaiselta, mutta todellinen prosessi ei ole niin helppoa kuin ihmiset ajattelevat.

Stella & Dot on paljon muutakin kuin muotimerkki - meitä inspiroivat ja ovat luoneet vahvat naiset, kuten sinäkin! Katso virtuaaliassistenttityöt esimerkiksi Upwork-sivustoilla. Tämä osa-aikainen mahdollisuus on avoin sekä Yhdysvaltojen että kansainvälisille asukkaille. Yhtäältä yritykset säästävät ylimääräistä rahaa ja tarpeetonta päänsärkyä tällä tavalla. U-Haul tarjoaa kotiagenttien työmahdollisuuksia useilla aloilla - mukaan lukien asiakaspalvelu, myynti ja varaukset sekä tienvaihto. Sitel on toinen saapuva puhelinkeskus, joka palkkaa työntekijät lähes kaikkiin Yhdysvaltoihin.

Tarjoamme työ- ja apurahamahdollisuuksia Ugandan naisille, jotka työskentelevät unelmiensa saavuttamiseksi ja köyhyyden poistamiseksi. Kotona työskenteleminen on monien unelma, ja tekniikan ansiosta tämä unelma toteutuu yhä useammille ihmisille kuin koskaan. Aetna palkkaa etätyöntekijöitä hoitamaan, siirtämään ja analysoimaan lääkemääräyksiä, tarkistamaan annosohjeet ja tarjoamaan virtuaalisia potilaan hoitopalveluita.

Parasta on, että muodollisen tutkinnon suorittaminen ei ole este tällä alalla, kun olet itsenäinen.
Jos olet kaksikielinen, voit yrittää hakea tätä käännösyritystä.

Kirjanpitäjä

Tutorit ansaitsevat 18–26 dollaria/tunti työskennellessään kotona tai mistä tahansa vahvan internetyhteyden ansiosta nauttien joustavista aikatauluista, takuista varauksista ja pääsystä ilmaisiin ammatillisen kehityksen resursseihin. Suretrader: paras päiväkauppiaiden online-kauppapaikka, seuraava päivä, 17. toukokuuta, tunnetaan osingonmaksupäivänä, koska ensimmäisen päivän osakkeet käyvät kauppaa ilman osinkoa. Kirjoittamiskokemus on erittäin hyödyllinen, mutta aloittamiseen todella tarvitaan ajaa, kunnianhimoa ja kykyä löytää ainutlaatuinen näkökulma joka päivä tapahtuviin tapahtumiin. Toisin sanoen, et tarvitse uraa jatkamaan tutkintotodistusta tai graafisen suunnittelun tutkintoa. Liittyessäsi voit jakaa organisaation muiden kanssa riippumatta heidän elämäntavastaan. Upwork on loistava paikka aloittaa keikojen löytäminen tai voit tehdä asioita vanhanaikaisella tavalla: IXL Learning palkkaa tällä hetkellä kokopäiväisiä tai osa-aikaisia ​​matemaattisten kopioiden toimittajia ja kirjoittajia.

On kuitenkin joitain teknisiä suunnitteluelementtejä, jotka sinun on opittava ja jotka voivat auttaa sinua erottumaan. Westat on markkinatutkimusyritys, joka palkkaa osa- ja kokopäiväisiä puhelin- ja kenttätietojen kerääjiä. Aito, kotitekoinen tuki. Minulla on erinomainen vaihtoehto sinulle. Vapaa osakevaihto online-välittäjien kautta, esimerkiksi Fidelity tarjoaa tällä hetkellä 300 ilmaista kauppaa, joiden talletuksella on vähintään 50 000 dollaria, kun taas TD Ameritrade tarjoaa jopa 600 dollaria ja 60 päivän palkkiotonta kauppaa talletetusta määrästä riippuen. Siirtojen olla oma pomo.

Etsitään osa-aikaista Lifestyle Writeria kirjoittamaan artikkeleita, informatiivisia luetteloita ja ajankohtaisia ​​uutisia, jotka kattavat tekniikan, sosiaalisen oikeudenmukaisuuden ja ihmisoikeudet, identiteetin ja feminismin. Sinun on haettava online ja lähetä transkriptiotesti palkataksesi. Tilintarkastajat, jotka haluavat työskennellä 100-prosenttisesti etä- ja osa-aikaisesti, voivat löytää lukuisia rooleja tukistrategioista. Suosittelen vain rekisteröitymistä Survey Junkie-, Swagbucks- ja PrizeRebel-ohjelmiin. Mene tänne nähdäksesi nykyiset avaukset Crowd Content -sivustolla tai lue Crowd Content -katsaus. Voit myös tarjota palveluitasi Fiverrissä tai tavoittaa yrityksiä ja yrittäjiä tarjoamaan palveluitasi. Keskimääräinen palkka on 12 dollaria tunnissa.

Suositut Blogiviestit

Tyypillisesti voit ansaita yli 60 dollaria tunnissa virtuaalisella kirjanpitoyritykselläsi työskentelemällä kotoa. Sinun tehtäväsi on rekisteröidä potilaat lääkärintarkastukseen erikoislääkärin kanssa. Osakemarkkinasimulaattoripelit, useita arvopapereita on saatavana. Miksi näemme kasvun näissä etätyöpaikoissa? Jos arvelet, että tämäntyyppinen kotityö on jotain, jota haluat harjoittaa, voit käyttää näitä linkkejä etsimään jatkuvasti palkkaavia yrityksiä: Jos sinulla ei ole onnea Chegg Tutors, Tutor -oppaan kanssa.